80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

❤❤❤❤❤

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Sizcede oruc cok cabuk gecmedimiiiii.. SubhanAllah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bayramlık temizlik yapmıyacağım diye inat etmiştim ama dün sağ olsun başlangıçı yaptı bende bugün sonunu getirdim
Allahtan evi yeni temizlemiştimde fazla uğraşmadım
Bir kaç makine ütüm vardı onlarında yarısını yaptım şimdi hazır biraz mola vermişken sizlere bakayım dedim
Kalanınıda bitireyimde yatak odasında kalabalık görünmesin artık akşam eşimle yerleştiririz ütülenenleride
Yatak odası çok karanlık olduğundan mecbur salonda yapıyorum ütümü ve masaya diziyorum sonrada bir güzel oturup yatak odasına yerleştiriyorum

Çatlak kızıma bir ara kardeşi ütüyü ellemesin diye ben çamaşır sericeğim sende bir iki Tshirt ütüle o arada hem kardeşin ütüye uzanmaz bari dedim Demez olaydım dangoz kalkmış kardeşi gel barbielerle oynayalım diyince saçları çok karışık diye barbienin saçını ütüle
Tabi gerçek saç olmadığı için ütünün tabanı maf oldu
Eşim en son maket bıcağıyla altını kazımak zorunda kaldı en azından bu olan ütüleri bitireyim diye
Ütünün tabanı yalan oldu tabi
Bizim çatlak nasıl gülüyor ama sen önceden benim saçımı ütülemiştin ne bileyim ben diye
Bayram harçlıklarını artık bana vereceksin kendime yeni ütü alacağım dedim ( zaten ütü doğru dürüst buhar vermiyordu ve suda püskürtmüyordu )
Anannesi geçen gün 200 lira bayram harçlığı vermişti ona ( teyzen görmesin hesabı erken verdi ) dedim artık o parayı ben alayım
Nasıl sinir oldu ama gülerek yalvarıyor anne ben sana ucuz ütü bulurum bari hepsini vermim diye dedim yooook kazanlılardan alacağım kendime
Bir daha hayatta barbienin saçını ütülemem diyor dedim yok bir daha ütüleseydin

ARtık o bahaneyle kendime en kısa zamanda yeni bir ütü alacağım
Beyazlarda leke yapıyor hafifden Allahtan beyazları bitirmiştimde renglilere geçmiştim

Abowwww kız bide aynı odada
Kız valla enişte iyi sabrediyor Benimki olsa çoktan gitmiyoruz ulen demişti bile
Neyse canım adamcağız haklı surat asmakta ama sen ne yapar ne eder gönlünü alırsın nasılsa
Aslında hazır aynı odadaysanız bir gün çocukları görümcene bırakıp enişteyle haber vermeden kaçın bir kaç saat baş başa kalabileceğiniz bir yere gidersiniz aşk tazelersiniz onlarda uyanınca ararlarsada eşin sen çocuklarla otur biz gelen kadar diyip kapatsın telefonu
Hem siz biraz vakit geçirmiş olursunuz hemde görümcen bir daha tövbe eder peşinize takılmaya

Tabi inşallah bunu bir ara okuma fırsatın olur
Kız cebin olsaydı arardım seni şimdi bunu iletmek için

Sizcede oruc cok cabuk gecmedimiiiii.. SubhanAllah

Hakikaten yaa bu sene günler uzun olmasına rağmen 1 ay çok çabuk geçti
Rabbim kolaylığını veriyor ne güzel

Aynen abla alhamdulillah. Yaaaa hahahha komedisinnnn senyaaaa cokkk tatlisinnn abla hadi bkalim iyikide barbienin saclarini utulemis ya deyse yeni utuyede gecmezdinnhahaha kiyamammm 200lirasi gidior baya cok parasi varmis ama bayram harcligi olarakk :)) bende kucukken en fazla 30 euro felan birikirdi hahaha

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

İki sohbet ederim diye geldim ama yine kimsecikler yok
Neyse herkeste bir bayram telaşı var sanırım

Valla benim büyük cadı o konuda çok şanslı ben ne anannemden ne babannemden kuruş görmedim hep türkiyedeki torunları görürdü hani burada da olsak siz kazık kadarsınız denirdi
İlk torun olduğu için hep her istediği oldu hani biz laf arasında işte beyzanur şunu istedi ama bu ay alamıyacağız dediğimiz an bile annem dayanamaz ertesi gün hadi ben vereyim parasınıda gönlü olsun der
Bu Bayram harçlıklar az olucak diye ilan etmişlerdi annemler hesapta kızkardeşim falan bir aradayken tabi benim büyük cadı itiraz etti hemen offf dede yaaa banada ufaklıklarla aynı harçlıkmı olucak onların masrafı yok bak benim ihtiyaçlarım daha fazla diye tabi babamın o an umuru olmadı daha doğrusu haksizlık olmasın diye tüm torunlara aynı harçlık olucak yok öyle yağma dedi
Annem yine dayanamadı geçen gün geldiğinde çıkardı benim büyük kıza 200 lira verdi hem bayramlık alırsın hemde harçlığın ( artık nekadarını bayramlığa harçıyacağı ona kalmıştı ) ama teyzen duymasın yoksa ayrımcılık yapıyorsun diye üzülür dedi
Hatta yarın göstermelik 20 lira verecek benim kızada tabi ben çaktırmadan o parayı iade ederim dedim sonuçta okadar para aldı bir 20 lira daha ayıp olur tabi cadıya kalsa onuda vermez

Son düzenleme:
Kızz Ayyüzlüm bak yine eşitin bu hafta cnm :)
Allah rahmet eylesin cnm babacığım mekanı cennet olsun inşallah
Ay ben okurken bile içimi sıkıntı bastı Allah sana ve kocacıgına sabır versin cnm yaa hakikaten sen görümceni sizinkilerin odasına postala cocuklarla. Ve acık acık eşimle başbaşa olmak istiyorum de bence hiçte utanma yani yada eşin söylesin sen ne diye hemen ben yerde yatRım diyosun ki yani
eltimde ilk evlendiğinde kendi ailesi ile kaynımın 2 erkek kardeşi 1 i cocuk birde benim yaşımdaki görümceyle tatile gitmişler Bodrum'a orda ev mi pansiyon mu ne tutmuşlar herkes aynı yerde yatmış nerdeyse güya eltimle eşi bi odada yalnız yatacakken sonucta yeni evliler benim görümce ben bu sıcakta yaramam eltimin odasında klima varmış ve gitmiş o odada eltimle yTmış benim kaynımda diğerleri ile güya yeni evliler o yüzden birdaha eltim onlarla tatile gitmek istemez haklıda :)
seninkide o hesap :)
eşin kızmakta çok haklı yerinde olsam bir kaç ay sonra cocukları ailene bırak ve görümcene gecen başbaşa gitcektik eşimle olmadı şimdi gidip keyif yapcaz falan de ahh valla ben bile bu kadar sinir olduysam senle eşim ne durumdasınız acaba Allah yardımcınız olsun sana ayyuzlume artık keyfini çıkarmaya çalış yinede inşallah sonra telafi edersiniz Hee şimdi beni aile düşmanı sanmayın ama herseyin bir zamanı var yani bi sefer aile ile bi sefer başbaşa gidilir ama sizinki neye niyet, neye kısmet oldu (lafı değiştirdim farkındayım. ) ceco da odalar ayrı sanıyodu sana taktik veriyodu :)
kızlarr

hepinizin bayramı mubarek olsun şimdiden..

hepinizi öpüyorum...

Seninde bayramın mübarek olsun cnm Allah'a emanet olun aman dikkat edin yollarda

Valla adam haklı ne yapsın zaten doğru düzgün görüşemiyosunıuz normal günlerde geçim derdi falan derken yılda 1 kere beraber vakit geçirecekken oda tamtersi oldu

gunaydın kızlar.hepımızın bayramı mubarek olsun.pek ugrayan olmaz herkes bayram gezmelerındedır ama olsun.ben öğlene dogru cıkıcam ızmıte gıdıcez esımın akrabaları var persembe yada carsamba aksamı dönıcem ınsallah.herkesın bayramda artısız olması temennısıyle hepınızı öpüyorum.bayramda menu paylasamam ınternete gıremem cunkı bayram donusu görusuruz ınsallah

dunkı menum sahur
peynır zeytın domates salatalık 2 catal helva 1parca pide

ıftar turlu ayran 1kepce tarhana 1parca pide 1kase sütlaç az sekerlıydı:26::26:

2bardak yesılçay 1bardak bıberıye

ohh masallah cnm sansliymis hakikaten senin kiz gule gule harcasin parasini valla bize de az harclik verilirdi ama biz cok mutlu olurduk yetinmeyi biliyoduk sanrim ozamanin sartlari ile simdiki ayni degil tabi
sonra akrabalar siz buyudunuz artik utanirsiniz diye vermiyoruz demisti bi kere bende hayir cnm bayram harcligi bu deyiverdim ama o zaman 13 yasimdaydim ve buna gore ben kazik kadar olmusum onlara gore ama annem babam evlenmis olmama ragmen bayram harcligmi saklarlar turkiyeye gidince verirler bana birde simdi aliyede

Slm kizlar..herkese hayirli bayramlar..
uzun zamandir yazamadim..ramazanin son haftasi cok yogun gecti..butun duzenim degismisti..simdi eski duzene donduk..ailecek guzel bi kahvalti o kadar bizim bayram..cogu arkadaslar izinde..malesef eve tikali kaldik bu bayram gurbet elde zor bu bayramlar..seneler gecti dahada alisamadim ..
neyse spor yapmaya ve duzenli beslenmeye kaldigimiz yerden devam..

Amien ablacimm

Guzeller hepinizin bayramini kutlarimmmm bayraminiz mubarek olsun cookk opdumm sizleri!

Bu arada yarin basliyorum insha Allah diyete kararliyim :))

Neguzel o yonden cok sanslilar yani banada veriyorlardi akrabalar kucukken ama cebinden 50 felan cikarmazlardi 200 baya bi para yani bi kucuk cocuk icin abartmislar biraz abla :)) ewet o 20lirayi alma bencede ayib olur.

Fistiklarrr yarin diyetimin ilk gunuu :))) tartiya ciksammi??? Morelim bozulur ama sistigimin farkindayim

Slm fıstıklar nasılsınız ramazanı da bayramın birinci gününü de çok güzel bir şekilde geçirdik rabbim seneye de birlikte geçirmeyi nasip etsin hepimize inşşş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Biliyorum yine çok geç ama bir mesajda olsa atayım dedim

Bugün sabah erkenden başladı Bayram Maratonumuz
Bayram Namazından sonra eşim direk annemlere geçti tabi bizde erkenden oraya geçtik
Kızkardeşim ailesiyle geldikten sonra güzel bir kahvaltı ettik ve ben şükür fazla kaçırmadım
Hiç ekmek yemedim ama annemin yağsız tavada kızarttığı ( yağ şişesini tavaya gösterip geri çekti diyebilirim ) ufak sigara böreklerinden 3 tane yedim birde ev baklavası yapmıştı hatta kızkardeşim abartıp 4er tane koymuştu ama ondanda sadece tadına bakmış olmak için 1 tane yedim

Ordan KVye ( bu bayram kızları burada diye kendi evini açmış ) ondan sonrada eşimin amcasına geçtik
Tabi bütün kuzenlerde oradaydı ve baya kalabalık ama bir okadarda neşeliydi ortam
Öğleden sonrada eşimin anannesini de dolaştık ve o üç kapıdada hiç birşey yemedim yengesi hatta kremalı tatlı gibi birşey yapmıştı ille ye dedi ama olmaz dedim
Akşam yemeğimizi ailecek dışarda yedik ( ben ızgara, salata ve çok az erişte yedim )
Tam eve gidecekken hadi eniştemizede uğrayalım dedik ( halamız hala akçayda ama eşi buradaydı ve görüşememiştik )
Bİzi görünce çok sevindi eşi yok diye gelmeyeceğimizi düşünmüş dedim aşk olsun her zaman geliriz sen yeterki iste

Bütün akrabaları bir günde bitirdik
Gitmeyi düşündüğümüz bir akraba köye gidince oradan yırttık
ARtık yarında hazır İstanbul sakinken eşimle gezmeye gidelim diyoruz hatta eşim Kanlıcaya Yoğurt yemeğe gidelim diyor tabi planda değişiklik olmazsa Annemler bize katılmak istemediler siz baş başa gidin diye ( kızkardeşimde belki geliriz diyordu ama eğer onu tanıyorsam kesin yarın kıvırır )

Yine yoğun ama keyifli bir bayram oldu bizim için
Artık eşim bir sonraki hafta işe başlayana kadar bol bol gezeriz

Benim annemlerde öyleydi ben evlendikten sonra bekar olanlara harçlık veriyor diye benimkinide ya bankayla yollardı yada yazın geldiğinde hadi sana bayram harçlığı vermedim onun yerine istediğin birşey alayım derdi
Şimdi Allah razı olsun fazla fazla verdiği için bize yok harçlık büyüklere yani torunlara veriyorlar nasılsa tabi ben her bayram yine yüzsüzlük yapar bana yokmu derim babamda yok sana zaten param yok diyince hemen tehdit ederim bak paçalarından tutup silkeleriz seni diye tabi hep aynı cümlede kalır

Sorma canım benimkini alıştırdılar birde ilk torun ya ( diğerleri çok ufak kardeşimin ikizler 5 yaşında, benim cimcime 3 yaşında ) onlar için yeri çok çok ayrı 20 lirayı verdi hatta iade etmeye kalkıştım ama annem yok oda kalsın sonuçta eşin her geldiğinde eli kolu dolu geliyor sabahda yine birşeyler almış falan diye almadı dedim görevi tabi alacak lafı bile olmaz ama annem ille 5 lira bile harçasa parasını vermek ister huy işte yük olacağını yada eşimin parasız kalacağını düşünür
Benim cadı tabi havalarda uçtu

Bu arada hep diyordum ya benim kız erkek fatma gibi dolanıyor diye
Kendine bakmayan pasaklı dün kendi isteğiyle anne benim şu bıyıkları bir alsana dedi geçen ay ikinci kez zorla almıştım hatta kızmıştı ne var ben halimden memnunum bıyıklarıma taktın diye ( bariz belli oluyor nasıl takmim )
Bıyıklarını aldıktan sonra makyajdan gram hoşlanmayan cadı denemek için gözüne kalem çekmeme izin verdi
Anam bir güzel oldu kuşum anında siması değşti hatta aramızda gülüştük onun odasında hani filmlerde çirkin ördek yavrusu sona doğru afet olurlar sende o hesap oldun falan diye
Eskiden olsa kızardı ama şimdi çok eğlendi evet haklısın diye
Bugün çektirmez diye düşünürken Teyzesine çektirdi kalem gözüne Annem baktıkça maşallah benim güzel kızıma diyip durdu oda eeee malzeme güzel ne yaparsın diye özgüveni tavan bir şekilde dolandı durdu en son hatta kusura bakmayın ama hepinizden güzelim dedi
Bir hoşuma gitti kendine güvenmesi ve kendiyle ilgili birşeyleri yoluna koymaya çalışması

Bu sene orta son ya veda balosu yapacaklarmış ve kaç gündürde ona kıyafet bakıyormuş altınada topuklu ayakkabı istiyor tabi
Kuaförde benim her zamanki kuaförüm olmazmış o beceremiyormuş ille bizim sosyete kuaförü dediğimiz biraz daha tuzlu olana gidecekmiş hatta makyajımıda ona yaptırabilirmiyim dedi
Anam sen bakımlı ol herşeye razıyım dedim nasıl hoşuna gitti anlatamam ilk kez okadar çok gülümsediki gamzesini fark ettik meğer çocuğun gamzeleri varmış somurtup durmaktan görememişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…