güle güle git gel meleğim iyi yolculuklar iyi bayramlarbile bile yaktın kendini
allah rahmet eylesin babacığına bızdıkımmm
geçmiş olsun cecomm inş gözünde kanama başlamamıştır yoksa çok uzun bir lazer tedavisi olman gerekebilir cnmm
tbrkler meleğimmm
aramıza hoşgeldin cnmmmmm
cıslardan uzak dur bakim bızdıkımmm
sağol cecomm..
resmen harekiri yaptım..ahh ahh sorma oda yokmuş otelde..aynı odada cümbür cemaat kalıcaz görümceyle..işkencenin katmerlisi..yatak bile yetmiyor..3 kişil odada 4büyük 2 çocuk kalıcaz herif beni boğazlasa yeridir..:18::18:yedik ayvayı..sünger aldım ben yerde yatıyım dedim..görümce ben yerde falan yatamam kocan yatsın diyor..benimkiin iyice telleri attı..zatn sevmez öyle şeylleri .ben arabada yatırım siz yatın dedi..herif . orda bi ayar .çekmem lazım mutlaka dedğin gibi..
gitmeden gönlünü almaya çalıştım ama suratı düştü bir kere zor toplanır..zaten hiç haz etmez kardeşinden ..adama inat yapar gibi geldi sanırım..
işallah orda kavga etmezler görümceyle..
bu işin tek iyi tarafı,bizim taraf aslapeşimize düşmez bundan sonra..onlarda banada okkalı bir ders oldu ...onlarda rahatsız olucak..onların beklentisi başkaydı çünki..
Sizcede oruc cok cabuk gecmedimiiiii.. SubhanAllah
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bayramlık temizlik yapmıyacağım diye inat etmiştim ama dün sağ olsun başlangıçı yaptı bende bugün sonunu getirdim
Allahtan evi yeni temizlemiştimde fazla uğraşmadım
Bir kaç makine ütüm vardı onlarında yarısını yaptım şimdi hazır biraz mola vermişken sizlere bakayım dedim
Kalanınıda bitireyimde yatak odasında kalabalık görünmesinartık akşam eşimle yerleştiririz ütülenenleride
Yatak odası çok karanlık olduğundan mecbur salonda yapıyorum ütümü ve masaya diziyorum sonrada bir güzel oturup yatak odasına yerleştiriyorum
Çatlak kızıma bir ara kardeşi ütüyü ellemesin diye ben çamaşır sericeğim sende bir iki Tshirt ütüle o arada hem kardeşin ütüye uzanmaz bari dedimDemez olaydım dangoz kalkmış kardeşi gel barbielerle oynayalım diyince saçları çok karışık diye barbienin saçını ütüle
Tabi gerçek saç olmadığı için ütünün tabanı maf oldu
Eşim en son maket bıcağıyla altını kazımak zorunda kaldı en azından bu olan ütüleri bitireyim diye
Ütünün tabanı yalan oldu tabi
Bizim çatlak nasıl gülüyor ama sen önceden benim saçımı ütülemiştin ne bileyim ben diye
Bayram harçlıklarını artık bana vereceksin kendime yeni ütü alacağım dedim ( zaten ütü doğru dürüst buhar vermiyorduve suda püskürtmüyordu )
Anannesi geçen gün 200 lira bayram harçlığı vermişti ona ( teyzen görmesin hesabı erken verdi) dedim artık o parayı ben alayım
Nasıl sinir oldu ama gülerek yalvarıyor anne ben sana ucuz ütü bulurum bari hepsini vermim diyededim yooook kazanlılardan alacağım kendime
Bir daha hayatta barbienin saçını ütülemem diyordedim yok bir daha ütüleseydin
ARtık o bahaneyle kendime en kısa zamanda yeni bir ütü alacağım
Beyazlarda leke yapıyor hafifdenAllahtan beyazları bitirmiştimde renglilere geçmiştim
Abowwww kız bide aynı odada
Kız valla enişte iyi sabrediyorBenimki olsa çoktan gitmiyoruz ulen demişti bile
Neyse canım adamcağız haklı surat asmakta ama sen ne yapar ne eder gönlünü alırsın nasılsa
Aslında hazır aynı odadaysanız bir gün çocukları görümcene bırakıp enişteyle haber vermeden kaçınbir kaç saat baş başa kalabileceğiniz bir yere gidersiniz aşk tazelersiniz onlarda uyanınca ararlarsada eşin sen çocuklarla otur biz gelen kadar diyip kapatsın telefonu
Hem siz biraz vakit geçirmiş olursunuz hemde görümcen bir daha tövbe eder peşinize takılmaya
Tabi inşallah bunu bir ara okuma fırsatın olur
Kız cebin olsaydı arardım seni şimdibunu iletmek için
Hakikaten yaa bu sene günler uzun olmasına rağmen 1 ay çok çabuk geçti
Rabbim kolaylığını veriyor ne güzel
Aynen abla alhamdulillah. Yaaaa hahahha komedisinnnn senyaaaa cokkk tatlisinnn abla hadi bkalim iyikide barbienin saclarini utulemis ya deyse yeni utuyede gecmezdinnhahaha kiyamammm 200lirasi gidiorbaya cok parasi varmis ama bayram harcligi olarakk :)) bende kucukken en fazla 30 euro felan birikirdi hahaha
Kızz Ayyüzlüm bak yine eşitin bu hafta cnm :)Eki Görüntüle 1202801 Eki Görüntüle 1202801 Eki Görüntüle 1202800 Eki Görüntüle 1202801 Eki Görüntüle 1202801
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Sıralama[/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Eki Görüntüle 1194765 [/TD]
[TD]Beyazcan[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]%0,64[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Eki Görüntüle 1179286 [/TD]
[TD]Eylül sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]66,5[/TD]
[TD]66,3[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]22,7[/TD]
[TD]%0,30[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]yuruyus mekık plates allah neverdıyse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Eki Görüntüle 1202803 [/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]72,1[/TD]
[TD]71,9[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]21,2[/TD]
[TD]%0,28[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Eki Görüntüle 1194768 [/TD]
[TD]neslihank4[/TD]
[TD]88,7[/TD]
[TD]81,2[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]7,7[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]yüzme plates yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Eki Görüntüle 1194769 [/TD]
[TD]ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]80,5[/TD]
[TD]80,4[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]13,1[/TD]
[TD]%0,12[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Eki Görüntüle 1194769 [/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]80,2[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]9,9[/TD]
[TD]%0,12[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Eki Görüntüle 1202804 [/TD]
[TD]Prenses[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Eki Görüntüle 1202805 [/TD]
[TD]ukalasey[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]81,7[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]%-0,25[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Eki Görüntüle 1194774 [/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1194772 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Eki Görüntüle 1194773 [/TD]
[TD]Yaseminn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1194772 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Allah rahmet eylesin cnm babacığım mekanı cennet olsun inşallahYa bu nihat hatipogluna baktigimda sanki canim babami goruyorum.. Rahmetli babamla ikiz gibiler sanki.. Sadece nihat hatipoglunun saclari beyaz. Babamin saclarindada beyaz vardi ama cogu siyahdi :) gercekten insan duygulaniyo
Ay ben okurken bile içimi sıkıntı bastı Allah sana ve kocacıgına sabır versin cnm yaa hakikaten sen görümceni sizinkilerin odasına postala cocuklarla. Ve acık acık eşimle başbaşa olmak istiyorum de bence hiçte utanma yani yada eşin söylesin sen ne diye hemen ben yerde yatRım diyosun ki yaniiyi sahurlar kızlarr
yol hazırlığı bitti sayılır ama şunudaalıyım buna alıyım derken epey eşya oldu..
bu arada görümcemde bizle geliyor.
.battı balık yan gider hesabı..zaten bi anlamı kalmadı ,tatil tatil olmakdan çıktı,sonradan onlar için araba gidip gelicek o kadar yolu diye hadi beraber gidiyoz dedim..intihar gibi bişey ama ,babaannemde aynı şeyi söyledi..olmadı okulların ilk haftası herifi razı edebilirsek ( zor buna bile zor razı olmuştı hele bu orduyla gitmekden sonra tövbe eder.)görümceyi götürmekdense kendimiz tek gideriz..herifin suratı sirke satıyor..onun ne hayalleri vardı hepsi suya düştü maalesef..
zaten baş başa gitmedikden sonra görümcemin kalmasınında bi manası kalmadı..yağmurdan kaçarken çığ altında kaldım resmen..
neyse artık bana iyi tatiller..
gözün aydın meleğimm..
ne güzel hep beraber bayram geçireceksiniz..iyi bayramlar..
geçmiş olsun cecomm
nazarmı değdi yoksa boya yaptırdın boya falanmı alerji yaptı gözüünde..
işallah şeker değildir..bayram sonu ilk iş dra gitmek olsun cecoşum..
bu arada rakibemm azda olsa verdim..haftada 500 gr verebilsem ayda 2 kğ hedef kilom zaten..sen bildirim yaptınmıydıı..:26::26:aa dur tamam yaptınnn...
allah rahmet etsin babana cimcimem...
nihat hocayı hepimiz severiz..çok tatlı dilli hocamız..
Seninde bayramın mübarek olsun cnm Allah'a emanet olun aman dikkat edin yollardakızlarr
hepinizin bayramı mubarek olsun şimdiden..
hepinizi öpüyorum...
Valla adam haklı ne yapsın zaten doğru düzgün görüşemiyosunıuz normal günlerde geçim derdi falan derken yılda 1 kere beraber vakit geçirecekken oda tamtersi oldusağol cecomm..
resmen harekiri yaptım..ahh ahh sorma oda yokmuş otelde..aynı odada cümbür cemaat kalıcaz görümceyle..işkencenin katmerlisi..yatak bile yetmiyor..3 kişil odada 4büyük 2 çocuk kalıcaz herif beni boğazlasa yeridir..:18::18:yedik ayvayı..sünger aldım ben yerde yatıyım dedim..görümce ben yerde falan yatamam kocan yatsın diyor..benimkiin iyice telleri attı..zatn sevmez öyle şeylleri .ben arabada yatırım siz yatın dedi..herif . orda bi ayar .çekmem lazım mutlaka dedğin gibi..
gitmeden gönlünü almaya çalıştım ama suratı düştü bir kere zor toplanır..zaten hiç haz etmez kardeşinden ..adama inat yapar gibi geldi sanırım..
işallah orda kavga etmezler görümceyle..
bu işin tek iyi tarafı,bizim taraf aslapeşimize düşmez bundan sonra..onlarda banada okkalı bir ders oldu ...onlarda rahatsız olucak..onların beklentisi başkaydı çünki..
ohh masallah cnm sansliymis hakikaten senin kiz gule gule harcasin parasini valla bize de az harclik verilirdi ama biz cok mutlu olurduk yetinmeyi biliyoduk sanrim ozamanin sartlari ile simdiki ayni degil tabiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İki sohbet ederim diye geldim ama yine kimsecikler yok
Neyse herkeste bir bayram telaşı var sanırım
Eki Görüntüle 1203201
Valla benim büyük cadı o konuda çok şanslıben ne anannemden ne babannemden kuruş görmedim hep türkiyedeki torunları görürdü hani burada da olsak siz kazık kadarsınız denirdi
İlk torun olduğu için hep her istediği olduhani biz laf arasında işte beyzanur şunu istedi ama bu ay alamıyacağız dediğimiz an bile annem dayanamaz ertesi gün hadi ben vereyim parasınıda gönlü olsun der
Bu Bayram harçlıklar az olucak diye ilan etmişlerdi annemler hesaptakızkardeşim falan bir aradayken tabi benim büyük cadı itiraz etti hemen offf dede yaaa banada ufaklıklarla aynı harçlıkmı olucak onların masrafı yok bak benim ihtiyaçlarım daha fazla diye tabi babamın o an umuru olmadı daha doğrusu haksizlık olmasın diye tüm torunlara aynı harçlık olucak yok öyle yağma dedi
Annem yine dayanamadı geçen gün geldiğinde çıkardı benim büyük kıza 200 lira verdihem bayramlık alırsın hemde harçlığın ( artık nekadarını bayramlığa harçıyacağı ona kalmıştı ) ama teyzen duymasın yoksa ayrımcılık yapıyorsun diye üzülür dedi
Hatta yarın göstermelik 20 lira verecek benim kızadatabi ben çaktırmadan o parayı iade ederim dedim sonuçta okadar para aldı bir 20 lira daha ayıp olur tabi cadıya kalsa onuda vermez
Kızz Ayyüzlüm bak yine eşitin bu hafta cnm :)
Allah rahmet eylesin cnm babacığım mekanı cennet olsun inşallah
Ay ben okurken bile içimi sıkıntı bastı Allah sana ve kocacıgına sabır versin cnm yaa hakikaten sen görümceni sizinkilerin odasına postala cocuklarla. Ve acık acık eşimle başbaşa olmak istiyorum de bence hiçte utanma yani yada eşin söylesin sen ne diye hemen ben yerde yatRım diyosun ki yani
eltimde ilk evlendiğinde kendi ailesi ile kaynımın 2 erkek kardeşi 1 i cocuk birde benim yaşımdaki görümceyle tatile gitmişler Bodrum'a orda ev mi pansiyon mu ne tutmuşlar herkes aynı yerde yatmış nerdeyse güya eltimle eşi bi odada yalnız yatacakken sonucta yeni evliler benim görümce ben bu sıcakta yaramam eltimin odasında klima varmış ve gitmiş o odada eltimle yTmış benim kaynımda diğerleri ilegüya yeni evliler o yüzden birdaha eltim onlarla tatile gitmek istemez haklıda :)
seninkide o hesap :)
eşin kızmakta çok haklı yerinde olsam bir kaç ay sonra cocukları ailene bırak ve görümcene gecen başbaşa gitcektik eşimle olmadı şimdi gidip keyif yapcaz falan de ahh valla ben bile bu kadar sinir olduysam senle eşim ne durumdasınız acaba Allah yardımcınız olsun sana ayyuzlume artık keyfini çıkarmaya çalış yinede inşallah sonra telafi edersiniz Hee şimdi beni aile düşmanı sanmayın ama herseyin bir zamanı var yani bi sefer aile ile bi sefer başbaşa gidilir ama sizinki neye niyet, neye kısmet oldu (lafı değiştirdim farkındayım.) ceco da odalar ayrı sanıyodu sana taktik veriyodu :)
Seninde bayramın mübarek olsun cnm Allah'a emanet olun aman dikkat edin yollarda
Valla adam haklı ne yapsın zaten doğru düzgün görüşemiyosunıuz normal günlerde geçim derdi falan derken yılda 1 kere beraber vakit geçirecekken oda tamtersi oldu
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İki sohbet ederim diye geldim ama yine kimsecikler yok
Neyse herkeste bir bayram telaşı var sanırım
Eki Görüntüle 1203201
Valla benim büyük cadı o konuda çok şanslıben ne anannemden ne babannemden kuruş görmedim hep türkiyedeki torunları görürdü hani burada da olsak siz kazık kadarsınız denirdi
İlk torun olduğu için hep her istediği olduhani biz laf arasında işte beyzanur şunu istedi ama bu ay alamıyacağız dediğimiz an bile annem dayanamaz ertesi gün hadi ben vereyim parasınıda gönlü olsun der
Bu Bayram harçlıklar az olucak diye ilan etmişlerdi annemler hesaptakızkardeşim falan bir aradayken tabi benim büyük cadı itiraz etti hemen offf dede yaaa banada ufaklıklarla aynı harçlıkmı olucak onların masrafı yok bak benim ihtiyaçlarım daha fazla diye tabi babamın o an umuru olmadı daha doğrusu haksizlık olmasın diye tüm torunlara aynı harçlık olucak yok öyle yağma dedi
Annem yine dayanamadı geçen gün geldiğinde çıkardı benim büyük kıza 200 lira verdihem bayramlık alırsın hemde harçlığın ( artık nekadarını bayramlığa harçıyacağı ona kalmıştı ) ama teyzen duymasın yoksa ayrımcılık yapıyorsun diye üzülür dedi
Hatta yarın göstermelik 20 lira verecek benim kızadatabi ben çaktırmadan o parayı iade ederim dedim sonuçta okadar para aldı bir 20 lira daha ayıp olur tabi cadıya kalsa onuda vermez
yarin sabah ac karnina tartil cnmFistiklarrr yarin diyetimin ilk gunuu :))) tartiya ciksammi??? Morelim bozulur ama sistigimin farkindayim
ohh masallah cnm sansliymis hakikaten senin kiz gule gule harcasin parasini valla bize de az harclik verilirdi ama biz cok mutlu olurduk yetinmeyi biliyoduk sanrim ozamanin sartlari ile simdiki ayni degil tabi
sonra akrabalar siz buyudunuz artik utanirsiniz diye vermiyoruz demisti bi kere bende hayir cnm bayram harcligi bu deyiverdim ama o zaman 13 yasimdaydim ve buna gore ben kazik kadar olmusum onlara gore ama annem babam evlenmis olmama ragmen bayram harcligmi saklarlar turkiyeye gidince verirler bana birde simdi aliyede
Neguzel o yonden cok sanslilaryani banada veriyorlardi akrabalar kucukken ama cebinden 50 felan cikarmazlardi 200 baya bi para yani bi kucuk cocuk icin abartmislar biraz abla :)) ewet o 20lirayi alma bencede ayib olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?