- 7 Mart 2011
- 7.388
- 8.066
- 398
- 36
ben yedim bileafiyet olsunnnn
bende yumurta yiycem işlallah...yakında adile naşit gibi gıt gıttt gıdakkk diycezz..hani vardı bi fimde gülyabanili filan bi filmdi..
iyi sahurlar canımöperim fıstıkk,sende kendi kenini öp benim için..o nasıl olacaksa artık:26::26::26:
Iyi sahurlarkızlarrr..
Evet canım EyüpteyimEyüp sultan camiyine geldiğinde haberim olsun 10 dakikada orada olurum
Hızlı Tren acıldı açılmasına ama eminim şimdi bedava diye herkes hucum edergiderken bilet bulunsa dönüşte bulmak bir dert yoksa eşimde bir ara Ankaraya gideriz trenle dedi ( bedava bittikten sonra tabi ) ama bir hesapladık 70 liradan 3 kişi ( ufaklık bedavaymış ) 210 lira sırf gidiş birde dönüşü okadar hani arabayla gitsek okadar yakmaz
Konyayada çok istiyorum bakalım inşallah kısmet olurda görüşürüz
Benim regl bitti inşallah yarın oruç tutacağımben kahvaltılık yiyorum genelde yımırta şart ama ayran falanda tok tutar ama tabi sırf ayranla olmaz
Ben domates, salatalık, az beyaz peynir, bir kaç zeytin, 1 yumurta ve 3 - 5 zeytin yemeği düşünüyrumüzerinede bol sütlü bir kahve ( çay demlemiyorum kendime nasılsa kız içmiyor diye )
Kız 2 - 2 gitsin ona bile razıyımyeterki beni motive etsin eksiler
İnşallah hepimiz başarırız da şu fahri diyetisyenlerde istifağ eder görevlerinden
tamamdır bebişim ee artık üzüm üzüme baka baka kararır hesabı eriticez totoşlarıTamamdır kaptanBayramdan sonra buradaki kızlar bir yandan sen bir yandan beni izlemeye alın
Dediğin gibi birbirimize baka baka zayıflayalım
Kız sırf motive olmak için instagram açtımhatta orada 124 kiloyla zayıflamaya başlayan ve 6 ayda 96 kiloya düşen birini takip ediyorum Kız her gün yediklerinin resimlerini bile yayınlıyor ve inan ben onunki kadar yesem kilo alırım ama hatun veriyor
Bakalım her yerden motive olmaya çalışıyorum
Utandırıyorsun beni canım yaaa
O senin yüreğinin güzelliğinden ötürü sana öyle geliyor
Valla hep diyorum şu KKda okadar güzel insanlar tanıma şansım oldu ki keşke hepimiz bir araya gelebilseydik sık sık
Hani hep diyorum ya emekli olunca eşimle karavan alıp Türkiyeyi dolaşacağım diyeheh işte o zaman gittiğim şehirde tanıdığım bir dostum varsa mutlaka görüşmek isterim belki şimdilik hayal ama ben inanıyorum bir gün bir yerlerde görüşeceğimize
yımırtam bitmişşşş nayırrrrrNeyse kızlar size doyum olmaz ama benim yımırtalar pişti bilem
Hazırlıyayımda kızla aheste aheste yeriz sonrada ezandan önce kahvemi hüpletir yatar uyurum
Hepinize hayırlı sahurlar, hayırlı sabahlar
Kocaman öpüyorum
Seviyorum ulen sizi
BİZDE SENİ SEVİYOZZNeyse kızlar size doyum olmaz ama benim yımırtalar pişti bilem
Hazırlıyayımda kızla aheste aheste yeriz sonrada ezandan önce kahvemi hüpletir yatar uyurum
Hepinize hayırlı sahurlar, hayırlı sabahlar
Kocaman öpüyorum
Seviyorum ulen sizi
BEN VARIM YAA KIZZZZKizlarr aranizda kimler qqooonnyaaaaliiii baqayimmm:)) yuru yawrum yuru qonyalimmm yuruuuu fistanini suru tililililili :d hanii nerdeee mesur kasiklarimiizzzzz hani hani 😝🙊 ceco ablaa sirf morelini duzeltmek icinnn bakkkkk canimmmm. Insha Allah birgun gercekte toplanirizda kurtlarimizi doku viririzzz, seviliyorsunnuuz asklar!
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
HAHH İŞTE AKILLI KIZIN HALİ BAŞKA OLUR..ÖP SEN KOLUNU..Hahahaha elimi kolumu operim artik senin icin ablammm. Iyisahurlaaarrr xxxxx
GEÇMİŞ OLSUN CANIM...Ay kızlar acil durum yardım lütfen yüzüm cok kötü tahriş oldu dudaklarımın kenarındaki yanaklarda kızarıklıklar oldu acayip bir yanma hissediyorum bende sadece nemlendirici var yarın eczaneye gitcem kapanmadan sizce hangi kremi alsam iyi olur bilginiz varsa yardım lütfen benim cilt tipim karma bi ara bepanthen duymuştum ama yaglısı bana olmaz yüzüm cok parlar hangisi iyi geliyo acaba ben tabi eczacıya da sorcam ama nolur nolmaz sizlere de sorayım dedim
aa bizde görebilicezmii.banuşla geçen sene çektiğimiz 2 resmi ekledim ben 86 o 96 falandık ah ahh moral olsun banuma da yine başaralım
sağolasın ..gidemedim kk dan hala burdayımbeyazcanımm sanada iyi güzel musmutlu tatiller tatlısım
Hayırlı yolculuklar Allaha emanet olun
ohhh afiyet olsun..masadaki reyhanda çok güzel görünüyor..
canım eczaneye sorsan bilirler zaten benim hiç bilgim yok bu konudaAy kızlar acil durum yardım lütfen yüzüm cok kötü tahriş oldu dudaklarımın kenarındaki yanaklarda kızarıklıklar oldu acayip bir yanma hissediyorum bende sadece nemlendirici var yarın eczaneye gitcem kapanmadan sizce hangi kremi alsam iyi olur bilginiz varsa yardım lütfen benim cilt tipim karma bi ara bepanthen duymuştum ama yaglısı bana olmaz yüzüm cok parlar hangisi iyi geliyo acaba ben tabi eczacıya da sorcam ama nolur nolmaz sizlere de sorayım dedim
İŞ ALLAH CANIMCIMMEZAN OKUNUYOR VE BEN SAHURDAN SONRA BURAYADA GELMEDEN EDEMEDİM YİNE..
ÇOK YEDİK BU GECE YAA ,NİYEYSE HERİF EVE GELİNCE ÇOK İŞTAHIM AÇILIYOR,YADA BAŞKA ZAMAN AZ YEDİĞİMİZDEN ŞİMDİ ÇOK YEMİŞİM GİBİ GELDİ..
HİÇDE UYKUM YOK..NASIL ALIŞACAM RAMAZANDAN SONRA BEN YAA,6 OLMADAN UYUYAMIYORUM ..7 DE BENİM KÜÇÜK KIZ UYANIYOR,TAM ÇİN İŞKENCESİ..
BİRAZ EŞYALARI BİR ARAYA GETİRDİM..EPET EŞYA OLUCAK AMA KESİN UNUTUĞUM ŞEY ÇIKAR..ÇOK UNUTKANIM..
ALLAH KISMET EDERSE YARIN SAHURDA YOLA ÇIKICAZ.YOL 5 SAAT SÜRÜYOR SABAH 9 GİBİ ORDA OLURUZ İŞALLAH..
PAZAR GÜN ORANIN ÇOK GÜZEL KÖYLÜ PAZARI KURULUR.HERŞEY DOĞAL MİS GİBİ ÇOK HEVES EDİYORUM ORANIN PAZARINA,MANDA KAYMAĞI HİÇ YEMEDİM ,MALUM AFYONUN KAYMAĞI MEŞHUR,Bİ ALIYIM DİYORUM AMA KİLO DURUMU NE OLUR BİLMEM.ASIL TEHLİKE ORANIN HAŞHAŞLI EKMEĞİ..KÖYLÜ KADINLAR YAPAR SICACIK GETİRİR,YUMUŞACIK..ŞİMDİ GELDE YEME..
ANAMM BENDE BOĞAZ DERDİNE DÜŞTÜM DAHA GİTMEDEN HEMDE KENDİME CECOYU RAKİP GÖRMÜŞKEN..YOK YOK YEMİYCEMMMMCECUYU GEÇMEM LAZIM NEDE OLSA..
OFF ŞU UYKU ATILSADA ALSAM..
[
QUOTE=ceco34;36309195]Evet canım EyüpteyimEyüp sultan camiyine geldiğinde haberim olsun 10 dakikada orada olurum
Hızlı Tren acıldı açılmasına ama eminim şimdi bedava diye herkes hucum edergiderken bilet bulunsa dönüşte bulmak bir dert yoksa eşimde bir ara Ankaraya gideriz trenle dedi ( bedava bittikten sonra tabi ) ama bir hesapladık 70 liradan 3 kişi ( ufaklık bedavaymış ) 210 lira sırf gidiş birde dönüşü okadar hani arabayla gitsek okadar yakmaz
Benim regl bitti inşallah yarın oruç tutacağımben kahvaltılık yiyorum genelde yımırta şart ama ayran falanda tok tutar ama tabi sırf ayranla olmaz
Ben domates, salatalık, az beyaz peynir, bir kaç zeytin, 1 yumurta ve 3 - 5 zeytin yemeği düşünüyrumüzerinede bol sütlü bir kahve ( çay demlemiyorum kendime nasılsa kız içmiyor diye )
İnşallah hepimiz başarırız da şu fahri diyetisyenlerde istifağ eder görevlerinden
ohh afiyet olsun ben yapamadım ezandan önce
afferimmm sana cici kıztşk ederim bızdıkımmm sende olacaksın cnm benimmm birazcık sabır sadece
İŞ ALLAH CANIMCIMMEZAN OKUNUYOR VE BEN SAHURDAN SONRA BURAYADA GELMEDEN EDEMEDİM YİNE..
ÇOK YEDİK BU GECE YAA ,NİYEYSE HERİF EVE GELİNCE ÇOK İŞTAHIM AÇILIYOR,YADA BAŞKA ZAMAN AZ YEDİĞİMİZDEN ŞİMDİ ÇOK YEMİŞİM GİBİ GELDİ..
HİÇDE UYKUM YOK..NASIL ALIŞACAM RAMAZANDAN SONRA BEN YAA,6 OLMADAN UYUYAMIYORUM ..7 DE BENİM KÜÇÜK KIZ UYANIYOR,TAM ÇİN İŞKENCESİ..
BİRAZ EŞYALARI BİR ARAYA GETİRDİM..EPET EŞYA OLUCAK AMA KESİN UNUTUĞUM ŞEY ÇIKAR..ÇOK UNUTKANIM..
ALLAH KISMET EDERSE YARIN SAHURDA YOLA ÇIKICAZ.YOL 5 SAAT SÜRÜYOR SABAH 9 GİBİ ORDA OLURUZ İŞALLAH..
PAZAR GÜN ORANIN ÇOK GÜZEL KÖYLÜ PAZARI KURULUR.HERŞEY DOĞAL MİS GİBİ ÇOK HEVES EDİYORUM ORANIN PAZARINA,MANDA KAYMAĞI HİÇ YEMEDİM ,MALUM AFYONUN KAYMAĞI MEŞHUR,Bİ ALIYIM DİYORUM AMA KİLO DURUMU NE OLUR BİLMEM.ASIL TEHLİKE ORANIN HAŞHAŞLI EKMEĞİ..KÖYLÜ KADINLAR YAPAR SICACIK GETİRİR,YUMUŞACIK..ŞİMDİ GELDE YEME..
ANAMM BENDE BOĞAZ DERDİNE DÜŞTÜM DAHA GİTMEDEN HEMDE KENDİME CECOYU RAKİP GÖRMÜŞKEN..YOK YOK YEMİYCEMMMMCECUYU GEÇMEM LAZIM NEDE OLSA..
[
QUOTE=ceco34;36309195]Evet canım EyüpteyimEyüp sultan camiyine geldiğinde haberim olsun 10 dakikada orada olurum
Kizlarr aranizda kimler qqooonnyaaaaliiii baqayimmm:)) yuru yawrum yuru qonyalimmm yuruuuu fistanini suru tililililili :d hanii nerdeee mesur kasiklarimiizzzzz hani hani 😝🙊 ceco ablaa sirf morelini duzeltmek icinnn bakkkkk canimmmm. Insha Allah birgun gercekte toplanirizda kurtlarimizi doku viririzzz, seviliyorsunnuuz asklar!
kız ceco canım kahve çekti be
ne güzel çayımı yudumluyordum
Ay kızlar acil durum yardım lütfen yüzüm cok kötü tahriş oldu dudaklarımın kenarındaki yanaklarda kızarıklıklar oldu acayip bir yanma hissediyorum bende sadece nemlendirici var yarın eczaneye gitcem kapanmadan sizce hangi kremi alsam iyi olur bilginiz varsa yardım lütfen benim cilt tipim karma bi ara bepanthen duymuştum ama yaglısı bana olmaz yüzüm cok parlar hangisi iyi geliyo acaba ben tabi eczacıya da sorcam ama nolur nolmaz sizlere de sorayım dedim
İŞ ALLAH CANIMCIMM
KONYA DASENİ BEKLEYEN BİR BEYAZ VAR ,CECOMM...
BİZDE SENİ SEVİYOZZ
KIZZ KOCALARA BU KADAR İLANI AŞK ETMİYOZ..KOCALAR BUNLARI OKUSA KISKANÇLIKDAN BİZİ KK YA SOKMAZ ..
KIZZ Bİ KAYFE DEMİŞİN TÜM TOPİK KAYFE İSTEMİŞ..EZAN OKUNMASA BENDE İÇERDİM VALLA..NEYSE YARIN KARŞILIKLI İÇERİZ GARİİ..
banuşla geçen sene çektiğimiz 2 resmi ekledim ben 86 o 96 falandık ah ahh moral olsun banuma da yine başaralım
Selam bende 82 kiloyum boyum 152 yaklaşık 25 kilo fazlam var.Ve ne zaman diyete başlasam daha çok acıkıyorum ve dayanamayıp diyeti bırakıyorum.
Buraya katılıp motive olmayı umuyorum.
bildirim
başlangıç..86.
geçen hafta.78.5
bu hafta..78..
giden..500 gr
toplam giden.8 kğ
hedef..75..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine geçte olsa damlayabildim
Ya kızlar bu ara benim şekerimmi yüksek nedir ( ölçtüremedim ama inanılmaz uyku hali yaşıyorum heleki yemekten sonra )
Orucu bugün baya bir zorlandım ( regl sonrası ilk gün olunca ) ama yinede akşamı yaptım
Bu arada iki gündür gözümde hafif bir ağrı vardı hatta ben arpacık falan çıkacak sandım ama sabah uyandığımda gözüm kanlanmıştı
Normal bir kanlanma da değil ama beyaz olan kısımda resmen kırmızı nokta halinde kan oluşmuş birde tam gözün dibinde kızarıklık :26:
Geçen gün kuaföre gittiğimde bir bayanla sohbet ederken şeker hastası olduğunu ve insülin kullandığını söylemişti ( onunda benim gibi maşallahı vardı ama boyu daha uzundu ) Annesininde şeker hastası olduğunu ve bir gün aniden gözünde kanlanma olduğunu fark etmişler :26: Şekerin aniden yükselip inmesinden ileri geliyormuş ve kadın doktora gitmeyi ihmal edince aylarca o gözdeki kanlanma gitmemiş ve sonunda gözünden olmuş teyze
Bugün o geldi aklıma ve nette biraz araştırdım nasıl görünüyor diye ve tamda benim gözümdeki gibi bir kanama resminle karşılaştım :26:
Eşime birşey demedim ama eğer gözümü uykuda bir yere çarpmadıysam farkında olmadan ( ondan da olabilirmiş ki uykuda kendi gözüme nasıl becerdiysem vurmuşluğumda var) bayramdan hemen sonra inşallah birde göz doktoruna görüneyim diyorum ( bayramda doktorlarda tatilde diye biliyorum acil doktoru hariç )
İnşallah boşuna evham yapıyorumdur ama gözüm ince ince ağrıyor devamlı :26:
Sizin varlığınız benim moralimi düzeltmeye yeter be güzelim
İyiki varsınız
valla bir kahve dedim topikte kahve krizi çıkmış ama sahurda gerçekten iyi geliyor kız
Canım benim spor salona gittiğimde oradaki hocanın dediği bütün kremlere dünya para verilir ( ben karma cildime nasıl bir krem kullanayımda sıkılaşsın demiştim) aslında en güzel krem vazelin dedi hem yumuşatır hemde cildin su dengesini orantılar demişti
Çok pahalı ürünler aldığına deymez her derde deva vazelin demişti bende büyük bir kutu almıştımgüneşten yüzümde benimde bazen öyle bir kızarma ve tahriş gibi oluyor anında onu sürüyorum bir iki güne geçiyor
Canım inşallah çok güzel vakit geçirirsin
Rabbim ileride banada nasip ederse kesinlikle konyaya gelip senide görmek isterim
Kız valla hee bir kahve dedim herkes kahve derdine düştüama insan gerçekten o kahveden sonra ohhh kahvemde tamam artık canım birşey istemez moduna giriyor ve oruç daha rahat tutuluyor
Gerçektende kocalar burayı okusalar ulen bukadar ilgili bize gösterseniz yeni evli gibi olur birde balayına çıkalım deriz derler kesin
Ama ne demişler karşındaki sana nasıl yaklaşırsa sende karşındakine öyle yaklaşırsınşimdi benim herif lannn bir baksana diye seslenirse efendim aşkım diyecek halim yok baktım ya la yine ne istiyon diyorum gülüyor deli karı diye
Ahhh ahhh dur bende bir bakayım onlara tekrarbelki gaza geliriz
Ohhh afiyet bal şeker olsun canım
Karşılıklıda içeriz inşallah kahvelerimizi
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Ohhh Rakibem daha ilk günden 500 gr fark atmış bileMaşallah subahanallah inşallah hep böyle eksileri görürüz bayramdan sonra bende varım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?