80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsunnnn

bende yumurta yiycem işlallah...yakında adile naşit gibi gıt gıttt gıdakkk diycezz..hani vardı bi fimde gülyabanili filan bi filmdi..
ben yedim bile
he biliyom o filmi
öperim fıstıkk,sende kendi kenini öp benim için..o nasıl olacaksa artık:26::26::26:

Iyi sahurlarkızlarrr..
iyi sahurlar canım

inş canım inş

tamamdır bebişim ee artık üzüm üzüme baka baka kararır hesabı eriticez totoşları
Bende açıyım neyim eksikkine hıh

Ay cecom bende şehir dışı sayılırım artıkın karavanını alıp bizede gelirsin

yımırtam bitmişşşş nayırrrrr

Kız kahve çekti canım henüz vakit varken yapıvereyimde hüpleteyim ezana kadar

Hayırlı sabahlar fıstıklar

Ay kızlar acil durum yardım lütfen yüzüm cok kötü tahriş oldu dudaklarımın kenarındaki yanaklarda kızarıklıklar oldu acayip bir yanma hissediyorum bende sadece nemlendirici var yarın eczaneye gitcem kapanmadan sizce hangi kremi alsam iyi olur bilginiz varsa yardım lütfen benim cilt tipim karma bi ara bepanthen duymuştum ama yaglısı bana olmaz yüzüm cok parlar hangisi iyi geliyo acaba ben tabi eczacıya da sorcam ama nolur nolmaz sizlere de sorayım dedim

EZAN OKUNUYOR VE BEN SAHURDAN SONRA BURAYADA GELMEDEN EDEMEDİM YİNE..

ÇOK YEDİK BU GECE YAA ,NİYEYSE HERİF EVE GELİNCE ÇOK İŞTAHIM AÇILIYOR,YADA BAŞKA ZAMAN AZ YEDİĞİMİZDEN ŞİMDİ ÇOK YEMİŞİM GİBİ GELDİ..

HİÇDE UYKUM YOK..NASIL ALIŞACAM RAMAZANDAN SONRA BEN YAA,6 OLMADAN UYUYAMIYORUM ..7 DE BENİM KÜÇÜK KIZ UYANIYOR,TAM ÇİN İŞKENCESİ..

BİRAZ EŞYALARI BİR ARAYA GETİRDİM..EPET EŞYA OLUCAK AMA KESİN UNUTUĞUM ŞEY ÇIKAR..ÇOK UNUTKANIM..

ALLAH KISMET EDERSE YARIN SAHURDA YOLA ÇIKICAZ.YOL 5 SAAT SÜRÜYOR SABAH 9 GİBİ ORDA OLURUZ İŞALLAH..
PAZAR GÜN ORANIN ÇOK GÜZEL KÖYLÜ PAZARI KURULUR.HERŞEY DOĞAL MİS GİBİ ÇOK HEVES EDİYORUM ORANIN PAZARINA,MANDA KAYMAĞI HİÇ YEMEDİM ,MALUM AFYONUN KAYMAĞI MEŞHUR,Bİ ALIYIM DİYORUM AMA KİLO DURUMU NE OLUR BİLMEM.ASIL TEHLİKE ORANIN HAŞHAŞLI EKMEĞİ..KÖYLÜ KADINLAR YAPAR SICACIK GETİRİR,YUMUŞACIK..ŞİMDİ GELDE YEME..

ANAMM BENDE BOĞAZ DERDİNE DÜŞTÜM DAHA GİTMEDEN HEMDE KENDİME CECOYU RAKİP GÖRMÜŞKEN..YOK YOK YEMİYCEMMMM CECUYU GEÇMEM LAZIM NEDE OLSA..

OFF ŞU UYKU ATILSADA ALSAM..

[

QUOTE=ceco34;36309195]Evet canım Eyüpteyim Eyüp sultan camiyine geldiğinde haberim olsun 10 dakikada orada olurum

Hızlı Tren acıldı açılmasına ama eminim şimdi bedava diye herkes hucum eder giderken bilet bulunsa dönüşte bulmak bir dert yoksa eşimde bir ara Ankaraya gideriz trenle dedi ( bedava bittikten sonra tabi ) ama bir hesapladık 70 liradan 3 kişi ( ufaklık bedavaymış ) 210 lira sırf gidiş birde dönüşü okadar hani arabayla gitsek okadar yakmaz
Konyayada çok istiyorum bakalım inşallah kısmet olurda görüşürüz

Benim regl bitti inşallah yarın oruç tutacağım ben kahvaltılık yiyorum genelde yımırta şart ama ayran falanda tok tutar ama tabi sırf ayranla olmaz
Ben domates, salatalık, az beyaz peynir, bir kaç zeytin, 1 yumurta ve 3 - 5 zeytin yemeği düşünüyrum üzerinede bol sütlü bir kahve ( çay demlemiyorum kendime nasılsa kız içmiyor diye )

Kız 2 - 2 gitsin ona bile razıyım yeterki beni motive etsin eksiler

İnşallah hepimiz başarırız da şu fahri diyetisyenlerde istifağ eder görevlerinden [/QUOTE]
İŞ ALLAH CANIMCIMM

KONYA DASENİ BEKLEYEN BİR BEYAZ VAR ,CECOMM...
BİZDE SENİ SEVİYOZZ

KIZZ KOCALARA BU KADAR İLANI AŞK ETMİYOZ..KOCALAR BUNLARI OKUSA KISKANÇLIKDAN BİZİ KK YA SOKMAZ ..

KIZZ Bİ KAYFE DEMİŞİN TÜM TOPİK KAYFE İSTEMİŞ..EZAN OKUNMASA BENDE İÇERDİM VALLA..NEYSE YARIN KARŞILIKLI İÇERİZ GARİİ..

BEN VARIM YAA KIZZZZ

SAHİ SEN CİHANBEYİNİ NERESİNDEYDİN..GEÇEN ANNEME BAHSETTM SENDEN..ANNEMİN KOCASI CİHANBEYLİ...ANNEM SORDU CİHANBEYİNİN NERESİNDENMİŞ DİYE..SEN YAZMIŞTIN Bİ ARA AMA BEN UNUTTUM..
Hahahaha elimi kolumu operim artik senin icin ablammm. Iyisahurlaaarrr xxxxx

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
HAHH İŞTE AKILLI KIZIN HALİ BAŞKA OLUR..ÖP SEN KOLUNU..
GEÇMİŞ OLSUN CANIM...

HİÇ BİLMİYORUMCANIM ..İŞALLAH ÇABUK GEÇER YÜZÜN..NETTEN Bİ BAKSAYDIN BARİ,KK DA FALAN ÖNERİLER VARDIR..

banuşla geçen sene çektiğimiz 2 resmi ekledim ben 86 o 96 falandık ah ahh moral olsun banuma da yine başaralım

beyazcanımm sanada iyi güzel musmutlu tatiller tatlısım
Hayırlı yolculuklar Allaha emanet olun

Mrb arkadaşlar konumuz dikkatimi çekti ilginizi çekerdiye umuyorum eczanede satılan İngiliz karbonatını denemenizi tavsiye ediyorum bir kg suya iki çay kaşığı atın suyu bu şekilde en az uç litre olarak tüketim uygulayanlar gayet memnun yazları tamamen dışarı attığını bizzat kendisinden duydum hızlı zayıflama da birebir hem de sağlıklı başarılar

banuşla geçen sene çektiğimiz 2 resmi ekledim ben 86 o 96 falandık ah ahh moral olsun banuma da yine başaralım
aa bizde görebilicezmii.

arkadaşlık isteği gönderdim sana ayşe ablacımm..kabul edersen sevinirim
beyazcanımm sanada iyi güzel musmutlu tatiller tatlısım
Hayırlı yolculuklar Allaha emanet olun
sağolasın ..gidemedim kk dan hala burdayım
ohhh afiyet olsun..masadaki reyhanda çok güzel görünüyor..

canım eczaneye sorsan bilirler zaten benim hiç bilgim yok bu konuda
İŞ ALLAH CANIMCIMM

BİZDE SENİ SEVİYOZZ

KIZZ KOCALARA BU KADAR İLANI AŞK ETMİYOZ..KOCALAR BUNLARI OKUSA KISKANÇLIKDAN BİZİ KK YA SOKMAZ ..

KIZZ Bİ KAYFE DEMİŞİN TÜM TOPİK KAYFE İSTEMİŞ..EZAN OKUNMASA BENDE İÇERDİM VALLA..NEYSE YARIN KARŞILIKLI İÇERİZ GARİİ..

BEN VARIM YAA KIZZZZ

SAHİ SEN CİHANBEYİNİ NERESİNDEYDİN..GEÇEN ANNEME BAHSETTM SENDEN..ANNEMİN KOCASI CİHANBEYLİ...ANNEM SORDU CİHANBEYİNİN NERESİNDENMİŞ DİYE..SEN YAZMIŞTIN Bİ ARA AMA BEN UNUTTUM..

GEÇMİŞ OLSUN CANIM...

HİÇ BİLMİYORUMCANIM ..İŞALLAH ÇABUK GEÇER YÜZÜN..NETTEN Bİ BAKSAYDIN BARİ,KK DA FALAN ÖNERİLER VARDIR..[/QUOTE]
özellikle şu haşhaşlı ekmeği benim de canım çekti
inş kilo almadan dönersin
ohh afiyet olsun ben yapamadım ezandan önce
ama iftardan sonra inş yapıcam

günaydınnn

benim kızın çığlıklarıyla uynmak zorundu kaldım saat 8de..

zaten 5 de yattım 3 saatlik uykuyu çok gördüler bana..biraz sussada uyusam ..babası sabah çarşıya gitmk isteyince bastı çığlığı gitme baba diye..

çok güzel serin bi hava var hatta yağmur kokusu geliyor hafiften..biraz yağmur atıştırdı,işallah devamı gelirde azda olsa serinleriz..

ayyüzlüm varmıştır işallah mmleketine...

Selam bende 82 kiloyum boyum 152 yaklaşık 25 kilo fazlam var.Ve ne zaman diyete başlasam daha çok acıkıyorum ve dayanamayıp diyeti bırakıyorum.
Buraya katılıp motive olmayı umuyorum.

İŞ ALLAH CANIMCIMM

BİZDE SENİ SEVİYOZZ

BEN VARIM YAA KIZZZZ

GEÇMİŞ OLSUN CANIM...

HİÇ BİLMİYORUMCANIM ..İŞALLAH ÇABUK GEÇER YÜZÜN..NETTEN Bİ BAKSAYDIN BARİ,KK DA FALAN ÖNERİLER VARDIR..[/QUOTE]

Aboouww kizz abla konyali oldugunu bilmiodummm bakkk :))) cihanbeyli golyazii bi koy, ama selcukludada kaliyorum merkezde anaannem orda kaliyor bizde her tatile gittigimzde orda kaliriz :)) daha cok eglenceli teyzelerle toplanioozz kuzenlerle ayyy simdi orda olmak vardi teyzeler yine toplanmis.

bildirim

başlangıç..86.

geçen hafta.78.5

bu hafta..78..

giden..500 gr

toplam giden.8 kğ

hedef..75..

Kizlar iyi aksamlar
Ben kuzenle tum gun denizdeydim ugrayamadim.yarinda temizlik gunu  malum bayram icin. Menumu yazayim
Sabah kizarmis 4 dlm ekmek yumurta . Makul oranlarda domatesli biberli kavurma avakado peynir zeytin
Ogle bir avuc çiğ fistik seftali armut erik kefir
Aksam firinda sulu kofte sehriye pilav salata
Spor tum gun yuzme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine geçte olsa damlayabildim

Ya kızlar bu ara benim şekerimmi yüksek nedir ( ölçtüremedim ama inanılmaz uyku hali yaşıyorum heleki yemekten sonra )
Orucu bugün baya bir zorlandım ( regl sonrası ilk gün olunca ) ama yinede akşamı yaptım
Bu arada iki gündür gözümde hafif bir ağrı vardı hatta ben arpacık falan çıkacak sandım ama sabah uyandığımda gözüm kanlanmıştı
Normal bir kanlanma da değil ama beyaz olan kısımda resmen kırmızı nokta halinde kan oluşmuş birde tam gözün dibinde kızarıklık :26:

Geçen gün kuaföre gittiğimde bir bayanla sohbet ederken şeker hastası olduğunu ve insülin kullandığını söylemişti ( onunda benim gibi maşallahı vardı ama boyu daha uzundu ) Annesininde şeker hastası olduğunu ve bir gün aniden gözünde kanlanma olduğunu fark etmişler :26: Şekerin aniden yükselip inmesinden ileri geliyormuş ve kadın doktora gitmeyi ihmal edince aylarca o gözdeki kanlanma gitmemiş ve sonunda gözünden olmuş teyze
Bugün o geldi aklıma ve nette biraz araştırdım nasıl görünüyor diye ve tamda benim gözümdeki gibi bir kanama resminle karşılaştım :26:
Eşime birşey demedim ama eğer gözümü uykuda bir yere çarpmadıysam farkında olmadan ( ondan da olabilirmiş ki uykuda kendi gözüme nasıl becerdiysem vurmuşluğumda var ) bayramdan hemen sonra inşallah birde göz doktoruna görüneyim diyorum ( bayramda doktorlarda tatilde diye biliyorum acil doktoru hariç )
İnşallah boşuna evham yapıyorumdur ama gözüm ince ince ağrıyor devamlı :26:

Sizin varlığınız benim moralimi düzeltmeye yeter be güzelim
İyiki varsınız

kız ceco canım kahve çekti be
ne güzel çayımı yudumluyordum

valla bir kahve dedim topikte kahve krizi çıkmış ama sahurda gerçekten iyi geliyor kız

Canım benim spor salona gittiğimde oradaki hocanın dediği bütün kremlere dünya para verilir ( ben karma cildime nasıl bir krem kullanayımda sıkılaşsın demiştim ) aslında en güzel krem vazelin dedi hem yumuşatır hemde cildin su dengesini orantılar demişti
Çok pahalı ürünler aldığına deymez her derde deva vazelin demişti bende büyük bir kutu almıştım güneşten yüzümde benimde bazen öyle bir kızarma ve tahriş gibi oluyor anında onu sürüyorum bir iki güne geçiyor

Canım inşallah çok güzel vakit geçirirsin
Rabbim ileride banada nasip ederse kesinlikle konyaya gelip senide görmek isterim

Kız valla hee bir kahve dedim herkes kahve derdine düştü ama insan gerçekten o kahveden sonra ohhh kahvemde tamam artık canım birşey istemez moduna giriyor ve oruç daha rahat tutuluyor

Gerçektende kocalar burayı okusalar ulen bukadar ilgili bize gösterseniz yeni evli gibi olur birde balayına çıkalım deriz derler kesin
Ama ne demişler karşındaki sana nasıl yaklaşırsa sende karşındakine öyle yaklaşırsın şimdi benim herif lannn bir baksana diye seslenirse efendim aşkım diyecek halim yok baktım ya la yine ne istiyon diyorum gülüyor deli karı diye

Ahhh ahhh dur bende bir bakayım onlara tekrar belki gaza geliriz

Ohhh afiyet bal şeker olsun canım
Karşılıklıda içeriz inşallah kahvelerimizi

Selam bende 82 kiloyum boyum 152 yaklaşık 25 kilo fazlam var.Ve ne zaman diyete başlasam daha çok acıkıyorum ve dayanamayıp diyeti bırakıyorum.
Buraya katılıp motive olmayı umuyorum.

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

bildirim

başlangıç..86.

geçen hafta.78.5

bu hafta..78..

giden..500 gr

toplam giden.8 kğ

hedef..75..

Ohhh Rakibem daha ilk günden 500 gr fark atmış bile Maşallah subahanallah inşallah hep böyle eksileri görürüz bayramdan sonra bende varım ona göre

Bitanemm benimm sende iyiki varsin, ablaaa bakk bayramdan sora ilk isin doktora gorunmek olsun Allah korusun belkide ciddi birseydir:s zaten hep ertele ertele mahf edioruz kendimizi ilk farkinda oldugumuz seylerde direk doktora gorunmemiz lazim :s da iste yapan kimm :)

Slm güzellerr kusurabakmayın bugün hiç uğrama fırsatım olmadı foçadan teyzem ve anneannem geldi istanbuldan teyzem ve kuzenler geldi ev cümbür cemaat oldu neyseki öğlen geldiler sabahtan herşeyimi bitirdim herşeyim hazırdı şimdi hepsi yorgunluktan serildi takıma baktım ve sizlere slm vereyim dedim herşey yolundadır inş listeyi yarın yapsam kızmazsınız değilmi biraz uyuyp shaura kaldıracağım yarında erken kalkacağız affedin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…