- 31 Mayıs 2014
- 1.687
- 3.020
- 63
- 28
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Biliyorum yine çok geç ama bir mesajda olsa atayım dedim
Bugün sabah erkenden başladı Bayram Maratonumuz
Bayram Namazından sonra eşim direk annemlere geçti tabi bizde erkenden oraya geçtik
Kızkardeşim ailesiyle geldikten sonra güzel bir kahvaltı ettik ve ben şükür fazla kaçırmadım
Hiç ekmek yemedim ama annemin yağsız tavada kızarttığı ( yağ şişesini tavaya gösterip geri çekti diyebilirim) ufak sigara böreklerinden 3 tane yedim birde ev baklavası yapmıştı hatta kızkardeşim abartıp 4er tane koymuştu ama ondanda sadece tadına bakmış olmak için 1 tane yedim
Ordan KVye ( bu bayram kızları burada diye kendi evini açmış ) ondan sonrada eşimin amcasına geçtik
Tabi bütün kuzenlerde oradaydı ve baya kalabalık ama bir okadarda neşeliydi ortam
Öğleden sonrada eşimin anannesini de dolaştık ve o üç kapıdada hiç birşey yemedimyengesi hatta kremalı tatlı gibi birşey yapmıştı ille ye dedi ama olmaz dedim
Akşam yemeğimizi ailecek dışarda yedik ( ben ızgara, salata ve çok az erişte yedim)
Tam eve gidecekken hadi eniştemizede uğrayalım dedik ( halamız hala akçayda ama eşi buradaydı ve görüşememiştik )
Bİzi görünce çok sevindieşi yok diye gelmeyeceğimizi düşünmüş dedim aşk olsun her zaman geliriz sen yeterki iste
Bütün akrabaları bir günde bitirdik
Gitmeyi düşündüğümüz bir akraba köye gidince oradan yırttık
ARtık yarında hazır İstanbul sakinken eşimle gezmeye gidelim diyoruzhatta eşim Kanlıcaya Yoğurt yemeğe gidelim diyor tabi planda değişiklik olmazsa Annemler bize katılmak istemediler siz baş başa gidin diye ( kızkardeşimde belki geliriz diyordu ama eğer onu tanıyorsam kesin yarın kıvırır )
Yine yoğun ama keyifli bir bayram oldu bizim için
Artık eşim bir sonraki hafta işe başlayana kadar bol bol gezeriz
Benim annemlerde öyleydi ben evlendikten sonra bekar olanlara harçlık veriyor diye benimkinide ya bankayla yollardıyada yazın geldiğinde hadi sana bayram harçlığı vermedim onun yerine istediğin birşey alayım derdi
Şimdi Allah razı olsun fazla fazla verdiği için bize yok harçlıkbüyüklere yani torunlara veriyorlar nasılsa tabi ben her bayram yine yüzsüzlük yapar bana yokmu derim babamda yok sana zaten param yok diyince hemen tehdit ederim bak paçalarından tutup silkeleriz seni diye tabi hep aynı cümlede kalır
Sorma canım benimkini alıştırdılar birde ilk torun ya ( diğerleri çok ufakkardeşimin ikizler 5 yaşında, benim cimcime 3 yaşında ) onlar için yeri çok çok ayrı 20 lirayı verdi hatta iade etmeye kalkıştım ama annem yok oda kalsın sonuçta eşin her geldiğinde eli kolu dolu geliyor sabahda yine birşeyler almış falan diye almadı dedim görevi tabi alacak lafı bile olmaz ama annem ille 5 lira bile harçasa parasını vermek ister huy işte yük olacağını yada eşimin parasız kalacağını düşünür
Benim cadı tabi havalarda uçtu
Bu arada hep diyordum ya benim kız erkek fatma gibi dolanıyor diye
Kendine bakmayan pasaklı dün kendi isteğiyle anne benim şu bıyıkları bir alsana dedigeçen ay ikinci kez zorla almıştım hatta kızmıştı ne var ben halimden memnunum bıyıklarıma taktın diye ( bariz belli oluyor nasıl takmim )
Bıyıklarını aldıktan sonra makyajdan gram hoşlanmayan cadı denemek için gözüne kalem çekmeme izin verdi
Anam bir güzel oldu kuşumanında siması değşti hatta aramızda gülüştük onun odasında hani filmlerde çirkin ördek yavrusu sona doğru afet olurlar sende o hesap oldun falan diye
Eskiden olsa kızardı ama şimdi çok eğlendi evet haklısın diye
Bugün çektirmez diye düşünürken Teyzesine çektirdi kalem gözüneAnnem baktıkça maşallah benim güzel kızıma diyip durdu oda eeee malzeme güzel ne yaparsın diye özgüveni tavan bir şekilde dolandı durdu en son hatta kusura bakmayın ama hepinizden güzelim dedi
Bir hoşuma gitti kendine güvenmesi ve kendiyle ilgili birşeyleri yoluna koymaya çalışması
Bu sene orta son ya veda balosu yapacaklarmış ve kaç gündürde ona kıyafet bakıyormuşaltınada topuklu ayakkabı istiyor tabi
Kuaförde benim her zamanki kuaförüm olmazmış o beceremiyormuş ille bizim sosyete kuaförü dediğimiz biraz daha tuzlu olana gidecekmişhatta makyajımıda ona yaptırabilirmiyim dedi
Anam sen bakımlı ol herşeye razıyım dedimnasıl hoşuna gitti anlatamam ilk kez okadar çok gülümsediki gamzesini fark ettik meğer çocuğun gamzeleri varmış somurtup durmaktan görememişiz
Hahaha ayy ne cicii :)) sevindin tabi sende bakimli olmasina ayh bak ilk torun dedinde benim yigenimde ilk bebisim 4 aylik odami simarirki acaba
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü