80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hahaha ayy ne cicii :)) sevindin tabi sende bakimli olmasina ayh bak ilk torun dedinde benim yigenimde ilk bebisim 4 aylik odami simarirki acaba oyyy teyzesinin kuzusuu dunyalara degismem askimi

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

allah sizi ne yapsin kiz gelin olacak gamzesini yeni mi farkettiniz :))) kiz madem artik ozenmeye basladi ona biraz makyaj malzemesi alsana ona ait genc renklerinda offf cok guzel ya. benim kizim ne zaman buyuyupte makyaja baslayacak acaba. gerci benim ki kuafor hastasi babasina diyorum yandin batiracaz seni uc kadin diye :))) kizin balosu icin netteki alisveris sitelerine de bakn en azindan nasil bise istedigine kara verebilir. hatta az tombis yanlis degilsem senin kiz bu hevesle belki birazda kilo verdirebilirsin istedigi kiyafeti alabilir boylece. kiiiiz bende geleyim mezuniyet hazirligina bayilirim boyle seylere

Aayyy maşallah cnm ne güzel kızın ya as yavas büyüyo gençkızlıga adım attıgının oda demekki farkında hosuna da gitmiş daha ne olsun maşallah ona zaten fotosunuda gördüm ne güzel kendine güveni de gelmiş zaten güzel kız saclarıdaa hoş inşallah böyle devam eder sende mutlu olursun o da..
maşallah iyi gezmişsiniz cnm Bencede bugun çıkın ailece gezin :) keyif yapın tatiliniz varken :)
Aa güzel düşğnmüşsün cnm evet eger kilosu varsa bu gazla zayıflatabilirsin cecom hem cok guzel olur elbise giyince de cok guzel durur

Ay kızlar ben dün foto ekledım ya ilk zayıflamaya başlayınca çektiğim fotoyu eklemeyi unuttum ekledim merak eden olursa söylim dedim tombul yüz ile şimdiki hafif zayıflamış yüzün arasındaki farkı görün diye :)

Kızlar nabersiniz gorusemiyoz özledim hepinizi ben kuzenle havuz deniz gezmeye yemece valla 1 kilodan fazla almış görünüm sabah soklardayim detoks yapcam 2 gun
Artık selam hepinize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar epeydir yazmıyordum,hem bilgisayar bozuktu,hemde sigarayı bıraktığım için bir düzen oturtamamıştım.sigarayı bırakalı tam 7 ay oldu.biraz zorlu bir süreç oldu ama artık bu kilolar başıma dert olacak.iştah artışı çok yaşadım ufatk tefek rahatsızlıklar yaşadım.neyse artık 1 ağustos miladım olsun istiyorum.yarın iki günlük bir tatildeyim sonra Allahın izniyle sürekli aranızdayım güzeller..bu arada herkesin bayramını kutlarım.kendimi tekrar tanıtayım.21 eylülde 40 yaşında olacağım,iki oğlum var biri 14,diğeri 5 yaşında 18 yıllık evliyim.şu anda sanırım 90 kilo civarındayım,net olarak ayın birinde yazarım,168 boyundayım

Kizlarr daha kahvalti olarak birsey atistirmadim. Buzdolabta lazim olan seyler bitmis. Ablamla simdi buyuk alisveris yapacagimm. Baslayamadim tam olarak diyetime neyse sonra aldigimda hemen baslarim biraz gec olacak ama neyse bakim artik nasil yapacagima.. :) karatay diyetine baslamaya karar verdim, 1 ayda kac kilo verildi karatay diyetiyle?? Bu arada ekmek alayim dedim ama ekmek yoktu galiba karatay diyetinde ozaman almin

Kiz abla detoksu bana anlatsana nasil oluyo? Yapilio

Hanii nerdeee ablaaa bendegormek istiooooomnm

As ablacimmmm hosgeldinnn!

Kizlar alisveris yaptik. Basladim dietime kahvaltimi yapiorum simdi

2 yumurta peynir. 1 sucuk. Bol zeytin. Ve 1 energy icecegi

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar alisveris yaptik. Basladim dietime kahvaltimi yapiorum simdi Eki Görüntüle 1203740

2 yumurta peynir. 1 sucuk. Bol zeytin. Ve 1 energy icecegi

Tlf nun net sayfasından yapabilirsin cnm arkadaşlık isteğini
afiyet olsun cnm ama karatay da sucuğa pek sıcak bakılmıyor

Tlf nun net sayfasından yapabilirsin cnm arkadaşlık isteğini
afiyet olsun cnm ama karatay da sucuğa pek sıcak bakılmıyor

Oylemi ben karatay menusunden gorupte yaptim abla ama dediginde dogru olabilir.

Karatay diyetin hayirli olsun yasmincim..bende istiyorum karataya baslamayi..ama sucuk var karatayda..yanlis olan energi icecegi canim..bir kasede yogurt yeseymissin super olurmus..
bende simdi bi tabak makarna yagsiz tuzsuzsadece yogurt ve pul biberli..birde salata yedim..
Arkadasim gelecek birazdan..muhallebili kadayif yaptim..aksamda disari cikicaz ailecek kahve icmeye..
o gelmeden sporu cikarayim aradan..dun basladim bisiklet surmeye yeniden..50 dk surmustum..

Kizlar bu arada ben zayiflayinca benim adamda heveslendi zayiflamaya..zaten ramazanda 5 kilo verdi hic bi ekstra yapmadan..gobek gitti..simdide gec vakit yrmicem dedi..bisiklet surmeye baslicakmis..sevindim yani bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…