- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Slm güzellerrkusurabakmayın bugün hiç uğrama fırsatım olmadı foçadan teyzem ve anneannem geldi istanbuldan teyzem ve kuzenler geldi ev cümbür cemaat oldu neyseki öğlen geldiler sabahtan herşeyimi bitirdim herşeyim hazırdı şimdi hepsi yorgunluktan serildi takıma baktım ve sizlere slm vereyim dedim herşey yolundadır inş listeyi yarın yapsam kızmazsınız değilmi biraz uyuyp shaura kaldıracağım yarında erken kalkacağız affedin ne olur
Bitanemm benimm sende iyiki varsin, ablaaa bakk bayramdan sora ilk isin doktora gorunmek olsun Allah korusun belkide ciddi birseydir:s zaten hep ertele ertele mahf edioruz kendimizi ilk farkinda oldugumuz seylerde direk doktora gorunmemiz lazim :s da iste yapan kimm :)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Hadi gözün aydın canımne güzel ev neşelenmiş
Ne demek kızmak hayatım yarında yaparsın sorun değil
Umarım çok güzel vakit geçirirsiniz
Haklsın canım inan çocuklar oldumu anında doktora damlarız ama iş kendimiz olunca nasılsa geçer diye erteliyoruzNeyse dediğin gibi bayramdan sonra inşalla ilk işim doktora gitmek olucak
gözün aydın meleğimm..Slm güzellerrkusurabakmayın bugün hiç uğrama fırsatım olmadı foçadan teyzem ve anneannem geldi istanbuldan teyzem ve kuzenler geldi ev cümbür cemaat oldu neyseki öğlen geldiler sabahtan herşeyimi bitirdim herşeyim hazırdı şimdi hepsi yorgunluktan serildi takıma baktım ve sizlere slm vereyim dedim herşey yolundadır inş listeyi yarın yapsam kızmazsınız değilmi biraz uyuyp shaura kaldıracağım yarında erken kalkacağız affedin ne olur
geçmiş olsun cecommSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine geçte olsa damlayabildim
Ya kızlar bu ara benim şekerimmi yüksek nedir ( ölçtüremedim ama inanılmaz uyku hali yaşıyorum heleki yemekten sonra )
Orucu bugün baya bir zorlandım ( regl sonrası ilk gün olunca ) ama yinede akşamı yaptım
Bu arada iki gündür gözümde hafif bir ağrı vardı hatta ben arpacık falan çıkacak sandım ama sabah uyandığımda gözüm kanlanmıştı
Normal bir kanlanma da değil ama beyaz olan kısımda resmen kırmızı nokta halinde kan oluşmuş birde tam gözün dibinde kızarıklık :26:
Geçen gün kuaföre gittiğimde bir bayanla sohbet ederken şeker hastası olduğunu ve insülin kullandığını söylemişti ( onunda benim gibi maşallahı vardı ama boyu daha uzundu ) Annesininde şeker hastası olduğunu ve bir gün aniden gözünde kanlanma olduğunu fark etmişler :26: Şekerin aniden yükselip inmesinden ileri geliyormuş ve kadın doktora gitmeyi ihmal edince aylarca o gözdeki kanlanma gitmemiş ve sonunda gözünden olmuş teyze
Bugün o geldi aklıma ve nette biraz araştırdım nasıl görünüyor diye ve tamda benim gözümdeki gibi bir kanama resminle karşılaştım :26:
Eşime birşey demedim ama eğer gözümü uykuda bir yere çarpmadıysam farkında olmadan ( ondan da olabilirmiş ki uykuda kendi gözüme nasıl becerdiysem vurmuşluğumda var) bayramdan hemen sonra inşallah birde göz doktoruna görüneyim diyorum ( bayramda doktorlarda tatilde diye biliyorum acil doktoru hariç )
İnşallah boşuna evham yapıyorumdur ama gözüm ince ince ağrıyor devamlı :26:
Sizin varlığınız benim moralimi düzeltmeye yeter be güzelim
İyiki varsınız
valla bir kahve dedim topikte kahve krizi çıkmış ama sahurda gerçekten iyi geliyor kız
Canım benim spor salona gittiğimde oradaki hocanın dediği bütün kremlere dünya para verilir ( ben karma cildime nasıl bir krem kullanayımda sıkılaşsın demiştim) aslında en güzel krem vazelin dedi hem yumuşatır hemde cildin su dengesini orantılar demişti
Çok pahalı ürünler aldığına deymez her derde deva vazelin demişti bende büyük bir kutu almıştımgüneşten yüzümde benimde bazen öyle bir kızarma ve tahriş gibi oluyor anında onu sürüyorum bir iki güne geçiyor
Canım inşallah çok güzel vakit geçirirsin
Rabbim ileride banada nasip ederse kesinlikle konyaya gelip senide görmek isterim
Kız valla hee bir kahve dedim herkes kahve derdine düştüama insan gerçekten o kahveden sonra ohhh kahvemde tamam artık canım birşey istemez moduna giriyor ve oruç daha rahat tutuluyor
Gerçektende kocalar burayı okusalar ulen bukadar ilgili bize gösterseniz yeni evli gibi olur birde balayına çıkalım deriz derler kesin
Ama ne demişler karşındaki sana nasıl yaklaşırsa sende karşındakine öyle yaklaşırsınşimdi benim herif lannn bir baksana diye seslenirse efendim aşkım diyecek halim yok baktım ya la yine ne istiyon diyorum gülüyor deli karı diye
Ahhh ahhh dur bende bir bakayım onlara tekrarbelki gaza geliriz
Ohhh afiyet bal şeker olsun canım
Karşılıklıda içeriz inşallah kahvelerimizi
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Ohhh Rakibem daha ilk günden 500 gr fark atmış bileMaşallah subahanallah inşallah hep böyle eksileri görürüz bayramdan sonra bende varım ona göre
allah rahmet etsin babana cimcimem...Ya bu nihat hatipogluna baktigimda sanki canim babami goruyorum.. Rahmetli babamla ikiz gibiler sanki.. Sadece nihat hatipoglunun saclari beyaz. Babamin saclarindada beyaz vardi ama cogu siyahdi :) gercekten insan duygulaniyo
iyi sahurlar kızlarr
yol hazırlığı bitti sayılır ama şunudaalıyım buna alıyım derken epey eşya oldu..
bu arada görümcemde bizle geliyor.
.battı balık yan gider hesabı..zaten bi anlamı kalmadı ,tatil tatil olmakdan çıktı,sonradan onlar için araba gidip gelicek o kadar yolu diye hadi beraber gidiyoz dedim..intihar gibi bişey ama ,babaannemde aynı şeyi söyledi..olmadı okulların ilk haftası herifi razı edebilirsek ( zor buna bile zor razı olmuştı hele bu orduyla gitmekden sonra tövbe eder.)görümceyi götürmekdense kendimiz tek gideriz..herifin suratı sirke satıyor..onun ne hayalleri vardı hepsi suya düştü maalesef..
zaten baş başa gitmedikden sonra görümcemin kalmasınında bi manası kalmadı..yağmurdan kaçarken çığ altında kaldım resmen..
neyse artık bana iyi tatiller..
gözün aydın meleğimm..
ne güzel hep beraber bayram geçireceksiniz..iyi bayramlar..
geçmiş olsun cecomm
nazarmı değdi yoksa boya yaptırdın boya falanmı alerji yaptı gözüünde..
işallah şeker değildir..bayram sonu ilk iş dra gitmek olsun cecoşum..
bu arada rakibemm azda olsa verdim..haftada 500 gr verebilsem ayda 2 kğ hedef kilom zaten..sen bildirim yaptınmıydıı..:26::26:aa dur tamam yaptınnn...
allah rahmet etsin babana cimcimem...
nihat hocayı hepimiz severiz..çok tatlı dilli hocamız..
kızlarr
hepinizin bayramı mubarek olsun şimdiden..
hepinizi öpüyorum...
iyi sahurlar kızlarr
yol hazırlığı bitti sayılır ama şunudaalıyım buna alıyım derken epey eşya oldu..
bu arada görümcemde bizle geliyor.
.battı balık yan gider hesabı..zaten bi anlamı kalmadı ,tatil tatil olmakdan çıktı,sonradan onlar için araba gidip gelicek o kadar yolu diye hadi beraber gidiyoz dedim..intihar gibi bişey ama ,babaannemde aynı şeyi söyledi..olmadı okulların ilk haftası herifi razı edebilirsek ( zor buna bile zor razı olmuştı hele bu orduyla gitmekden sonra tövbe eder.)görümceyi götürmekdense kendimiz tek gideriz..herifin suratı sirke satıyor..onun ne hayalleri vardı hepsi suya düştü maalesef..
zaten baş başa gitmedikden sonra görümcemin kalmasınında bi manası kalmadı..yağmurdan kaçarken çığ altında kaldım resmen..
neyse artık bana iyi tatiller..
gözün aydın meleğimm..
ne güzel hep beraber bayram geçireceksiniz..iyi bayramlar..
geçmiş olsun cecomm
nazarmı değdi yoksa boya yaptırdın boya falanmı alerji yaptı gözüünde..
işallah şeker değildir..bayram sonu ilk iş dra gitmek olsun cecoşum..
bu arada rakibemm azda olsa verdim..haftada 500 gr verebilsem ayda 2 kğ hedef kilom zaten..sen bildirim yaptınmıydıı..:26::26:aa dur tamam yaptınnn...
allah rahmet etsin babana cimcimem...
nihat hocayı hepimiz severiz..çok tatlı dilli hocamız..
kızlarr
hepinizin bayramı mubarek olsun şimdiden..
hepinizi öpüyorum...
Kızzzzzz ne yaptınnnnnnnnndirek harakiri yapsaydın Japonlar gibi daha acımasız olurdu
Şaka bir yana ama aynı şey benimde aklımdan geçtiokadar plan suya düştü görümceyide alaydıda işkence bir kerede bitseydi diye ama sende aynı şeyi düşünmüşsün zaten
Neyse canım sağlıcakla gidiip gelinağrı odalarda kalırsınız nasılsa sen eniştenin oradada gönlünü yapmak için bir kaçamak fırsatı yarat bence hani bu fragmanıydı filmin devamı bir sonraki baş başa yapacağımız tatil dersin emin ol ondan sonra kesinlikle kabul edecektir
İnşallah herşeye rağmen çok güzel vakit geçirirsiniz ailecek
Sanada şimdiden hayırlı bayramlar
Rabbim herşeyi gönlüne göre versinValla enişte gerçekten suratta assa sen onu hoş tut Politikacı gibi vaatlerde bulun ki oyunu sana versin
Askos buarada sana iyi tatiller tadini cikar iyi degerlendir ! :)) ve gorumcenve digerleriyle kolay gelsin:)) cok opdum seninde simdiden bayramin mubarek olsunn opdummmm
gecmıs olsun cecom ama sekerın olsa okadar tahlıller yapmıstın endokrınolojıye falan gıtmıstın orda cıkardı bence.belkı sac boyasından alerjı falan olmusundur yanı ınsallah oyledır seker degıldırSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Ya kızlar bu ara benim şekerimmi yüksek nedir ( ölçtüremedim ama inanılmaz uyku hali yaşıyorum heleki yemekten sonra )
Orucu bugün baya bir zorlandım ( regl sonrası ilk gün olunca ) ama yinede akşamı yaptım
Bu arada iki gündür gözümde hafif bir ağrı vardı hatta ben arpacık falan çıkacak sandım ama sabah uyandığımda gözüm kanlanmıştı
Normal bir kanlanma da değil ama beyaz olan kısımda resmen kırmızı nokta halinde kan oluşmuş birde tam gözün dibinde kızarıklık :26:
Geçen gün kuaföre gittiğimde bir bayanla sohbet ederken şeker hastası olduğunu ve insülin kullandığını söylemişti ( onunda benim gibi maşallahı vardı ama boyu daha uzundu ) Annesininde şeker hastası olduğunu ve bir gün aniden gözünde kanlanma olduğunu fark etmişler :26: Şekerin aniden yükselip inmesinden ileri geliyormuş ve kadın doktora gitmeyi ihmal edince aylarca o gözdeki kanlanma gitmemiş ve sonunda gözünden olmuş teyze
Bugün o geldi aklıma ve nette biraz araştırdım nasıl görünüyor diye ve tamda benim gözümdeki gibi bir kanama resminle karşılaştım :26:
Eşime birşey demedim ama eğer gözümü uykuda bir yere çarpmadıysam farkında olmadan ( ondan da olabilirmiş ki uykuda kendi gözüme nasıl becerdiysem vurmuşluğumda var) bayramdan hemen sonra inşallah birde göz doktoruna görüneyim diyorum ( bayramda doktorlarda tatilde diye biliyorum acil doktoru hariç )
İyiki varsınız
valla bir kahve dedim topikte kahve krizi çıkmış ama sahurda gerçekten iyi geliyor kız
Canım benim spor salona gittiğimde oradaki hocanın dediği bütün kremlere dünya para verilir ( ben karma cildime nasıl bir krem kullanayımda sıkılaşsın demiştim) aslında en güzel krem vazelin dedi hem yumuşatır hemde cildin su dengesini orantılar demişti
Çok pahalı ürünler aldığına deymez her derde deva vazelin demişti bende büyük bir kutu almıştımgüneşten yüzümde benimde bazen öyle bir kızarma ve tahriş gibi oluyor anında onu sürüyorum bir iki güne geçiyor
Rabbim ileride banada nasip ederse kesinlikle konyaya gelip senide görmek isterim
Kız valla hee bir kahve dedim herkes kahve derdine düştüama insan gerçekten o kahveden sonra ohhh kahvemde tamam artık canım birşey istemez moduna giriyor ve oruç daha rahat tutuluyor
Gerçektende kocalar burayı okusalar ulen bukadar ilgili bize gösterseniz yeni evli gibi olur birde balayına çıkalım deriz derler kesin
Ama ne demişler karşındaki sana nasıl yaklaşırsa sende karşındakine öyle yaklaşırsınşimdi benim herif lannn bir baksana diye seslenirse efendim aşkım diyecek halim yok baktım ya la yine ne istiyon diyorum gülüyor deli karı diye
Aramıza hoşgeldin
Ohhh Rakibem daha ilk günden 500 gr fark atmış bileMaşallah subahanallah inşallah hep böyle eksileri görürüz bayramdan sonra bende varım ona göre
ah canım ya nekadar cok ansızın mısafırınız gelıyo masallah ben pek hoslanmam habersız gıtmekten tabı gelınmesındende sen sevıyosun ne mutluSlm güzellerrkusurabakmayın bugün hiç uğrama fırsatım olmadı foçadan teyzem ve anneannem geldi istanbuldan teyzem ve kuzenler geldi ev cümbür cemaat oldu neyseki öğlen geldiler sabahtan herşeyimi bitirdim herşeyim hazırdı şimdi hepsi yorgunluktan serildi takıma baktım ve sizlere slm vereyim dedim herşey yolundadır inş listeyi yarın yapsam kızmazsınız değilmi biraz uyuyp shaura kaldıracağım yarında erken kalkacağız affedin ne olur
kız tam sopalıksın bıde görumceyı almıs kocan senoı daha tatıle göturmıycek bak görursunsağol cecomm..
resmen harekiri yaptım..ahh ahh sorma oda yokmuş otelde..aynı odada cümbür cemaat kalıcaz görümceyle..işkencenin katmerlisi..yatak bile yetmiyor..3 kişil odada 4büyük 2 çocuk kalıcaz herif beni boğazlasa yeridir..:18::18:yedik ayvayı..sünger aldım ben yerde yatıyım dedim..görümce ben yerde falan yatamam kocan yatsın diyor..benimkiin iyice telleri attı..zatn sevmez öyle şeylleri .ben arabada yatırım siz yatın dedi..herif . orda bi ayar .çekmem lazım mutlaka dedğin gibi..
gitmeden gönlünü almaya çalıştım ama suratı düştü bir kere zor toplanır..zaten hiç haz etmez kardeşinden ..adama inat yapar gibi geldi sanırım..
işallah orda kavga etmezler görümceyle..
bu işin tek iyi tarafı,bizim taraf aslapeşimize düşmez bundan sonra..onlarda banada okkalı bir ders oldu ...onlarda rahatsız olucak..onların beklentisi başkaydı çünki..
tadını çıkarmakmıı..:44::44::44:
tamam canım çıarabildiğim kadar çıkarıcam...allah bi avazda kurtarsın beni..
birazdan çıkarız sanırım.
.zaten adet olucak gibiyim karnm ağrıyor..ne olucaksa çabuk olsada orucu yiycemmi son gün beli olsa..
.zaten adet olucak gibiyim karnm ağrıyor..ne olucaksa çabuk olsada orucu yiycemmi son gün beli olsa..
Ya bu nihat hatipogluna baktigimda sanki canim babami goruyorum.. Rahmetli babamla ikiz gibiler sanki.. Sadece nihat hatipoglunun saclari beyaz. Babamin saclarindada beyaz vardi ama cogu siyahdi :) gercekten insan duygulaniyo
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İyiki varsınız
Aramıza hoşgeldin
bildirim
başlangıç..86.
geçen hafta.78.5
bu hafta..78..
giden..500 gr
toplam giden.8 kğ
hedef..75..
Selam bende 82 kiloyum boyum 152 yaklaşık 25 kilo fazlam var.Ve ne zaman diyete başlasam daha çok acıkıyorum ve dayanamayıp diyeti bırakıyorum.
Buraya katılıp motive olmayı umuyorum.
yalnız bu ara kızacağın şeylere el uzatıyorum:18::18: toparlanıcam söz
Canım mutlaka bayram sonrası dr a görün ins önemli bişey değildirSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İyiki varsınız
Aramıza hoşgeldin
Ne güzel hep bir arada bayram miss gibi kalabalık olunca daha bir hoş geçiyorSlm güzellerrkusurabakmayın bugün hiç uğrama fırsatım olmadı foçadan teyzem ve anneannem geldi istanbuldan teyzem ve kuzenler geldi ev cümbür cemaat oldu neyseki öğlen geldiler sabahtan herşeyimi bitirdim herşeyim hazırdı şimdi hepsi yorgunluktan serildi takıma baktım ve sizlere slm vereyim dedim herşey yolundadır inş listeyi yarın yapsam kızmazsınız değilmi biraz uyuyp shaura kaldıracağım yarında erken kalkacağız affedin ne olur
Canım mutlaka bayram sonrası dr a görün ins önemli bişey değildir
he bende sahurda kahve yapıp ictim napim gözüm kalmıştı
Ne güzel hep bir arada bayram miss gibi kalabalık olunca daha bir hoş geçiyor
Dünkü menum
sahur
2 yumurta
2dlm kaşar
domates
salatalık
1avuç ceviz
iftar
1tavuk but
1dlm pizza
karpuz
ayran
ara
ceviz
1tane çikolatalı şeker
afiyetolsun prensesimm bayramdan sonra akşam sonrası karpuz yok anlaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?