80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi gözün aydın canım ne güzel ev neşelenmiş
Ne demek kızmak hayatım yarında yaparsın sorun değil
Umarım çok güzel vakit geçirirsiniz

Haklsın canım inan çocuklar oldumu anında doktora damlarız ama iş kendimiz olunca nasılsa geçer diye erteliyoruz Neyse dediğin gibi bayramdan sonra inşalla ilk işim doktora gitmek olucak

Aynenn anneler bastacidirrr. Insha Allah ! Xx

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ya bu nihat hatipogluna baktigimda sanki canim babami goruyorum.. Rahmetli babamla ikiz gibiler sanki.. Sadece nihat hatipoglunun saclari beyaz. Babamin saclarindada beyaz vardi ama cogu siyahdi :) gercekten insan duygulaniyo

iyi sahurlar kızlarr

yol hazırlığı bitti sayılır ama şunudaalıyım buna alıyım derken epey eşya oldu..

bu arada görümcemde bizle geliyor.

.battı balık yan gider hesabı..zaten bi anlamı kalmadı ,tatil tatil olmakdan çıktı,sonradan onlar için araba gidip gelicek o kadar yolu diye hadi beraber gidiyoz dedim..intihar gibi bişey ama ,babaannemde aynı şeyi söyledi..olmadı okulların ilk haftası herifi razı edebilirsek ( zor buna bile zor razı olmuştı hele bu orduyla gitmekden sonra tövbe eder.)görümceyi götürmekdense kendimiz tek gideriz..herifin suratı sirke satıyor..onun ne hayalleri vardı hepsi suya düştü maalesef..
zaten baş başa gitmedikden sonra görümcemin kalmasınında bi manası kalmadı..yağmurdan kaçarken çığ altında kaldım resmen..

neyse artık bana iyi tatiller..
gözün aydın meleğimm..

ne güzel hep beraber bayram geçireceksiniz..iyi bayramlar..
geçmiş olsun cecomm

nazarmı değdi yoksa boya yaptırdın boya falanmı alerji yaptı gözüünde..
işallah şeker değildir..bayram sonu ilk iş dra gitmek olsun cecoşum..

bu arada rakibemm azda olsa verdim..haftada 500 gr verebilsem ayda 2 kğ hedef kilom zaten..sen bildirim yaptınmıydıı..:26::26:aa dur tamam yaptınnn...
allah rahmet etsin babana cimcimem...

nihat hocayı hepimiz severiz..çok tatlı dilli hocamız..

kızlarr

hepinizin bayramı mubarek olsun şimdiden..

hepinizi öpüyorum...

Kızzzzzz ne yaptınnnnnnnnn direk harakiri yapsaydın Japonlar gibi daha acımasız olurdu

Şaka bir yana ama aynı şey benimde aklımdan geçti okadar plan suya düştü görümceyide alaydıda işkence bir kerede bitseydi diye ama sende aynı şeyi düşünmüşsün zaten
Neyse canım sağlıcakla gidiip gelin ağrı odalarda kalırsınız nasılsa sen eniştenin oradada gönlünü yapmak için bir kaçamak fırsatı yarat bence hani bu fragmanıydı filmin devamı bir sonraki baş başa yapacağımız tatil dersin emin ol ondan sonra kesinlikle kabul edecektir

İnşallah herşeye rağmen çok güzel vakit geçirirsiniz ailecek

Sanada şimdiden hayırlı bayramlar
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin Valla enişte gerçekten suratta assa sen onu hoş tut Politikacı gibi vaatlerde bulun ki oyunu sana versin

Amien, ewet cok tatlii

kızlarr

hepinizin bayramı mubarek olsun şimdiden..

hepinizi öpüyorum...

Askos buarada sana iyi tatiller tadini cikar iyi degerlendir ! :)) ve gorumcenve digerleriyle kolay gelsin:)) cok opdum seninde simdiden bayramin mubarek olsunn opdummmm

sağol cecomm..

resmen harekiri yaptım..ahh ahh sorma oda yokmuş otelde..aynı odada cümbür cemaat kalıcaz görümceyle..işkencenin katmerlisi..yatak bile yetmiyor..3 kişil odada 4büyük 2 çocuk kalıcaz herif beni boğazlasa yeridir..:18::18:yedik ayvayı..sünger aldım ben yerde yatıyım dedim..görümce ben yerde falan yatamam kocan yatsın diyor..benimkiin iyice telleri attı..zatn sevmez öyle şeylleri .ben arabada yatırım siz yatın dedi..herif .orda bi ayar .çekmem lazım mutlaka dedğin gibi..

gitmeden gönlünü almaya çalıştım ama suratı düştü bir kere zor toplanır..zaten hiç haz etmez kardeşinden ..adama inat yapar gibi geldi sanırım..

işallah orda kavga etmezler görümceyle..

bu işin tek iyi tarafı,bizim taraf aslapeşimize düşmez bundan sonra..onlarda banada okkalı bir ders oldu ...onlarda rahatsız olucak..onların beklentisi başkaydı çünki..

Askos buarada sana iyi tatiller tadini cikar iyi degerlendir ! :)) ve gorumcenve digerleriyle kolay gelsin:)) cok opdum seninde simdiden bayramin mubarek olsunn opdummmm

tadını çıkarmakmıı..:44::44::44:

tamam canım çıarabildiğim kadar çıkarıcam...allah bi avazda kurtarsın beni..

birazdan çıkarız sanırım.

.zaten adet olucak gibiyim karnm ağrıyor..ne olucaksa çabuk olsada orucu yiycemmi son gün beli olsa..

selam kızlar herkes uykuda ben yenı gelebıldım.dün gecebıraz ısyapmıstım yoruldum utulerımı bıtırıyım dedım pert oldum canım yemek ıstemedı su içip yattım.sabah 9da bas agrısıyla bıuyandım baglantım koptu zaten hıc gecmeyen sol tarafımda yogunlasan bır bas agrısı kolonya karanfıl nane yagı herseyı denedım.esım basıma yarım saat masaj bıle yaptı gecmedı.uyusam rahatlardım ama uyuyamadımda agrıdancok kötuydum off.ıftarada arkadasa söz vermıstık dunden ayıp olmasın dıye gıttım orucumu agrı kesıcıyle actım ondan sonra basladım rahatlamaya .mıgrenım varya aclık tetıklıyo sahur yemeyınce mahvoldum ama gectı cook sukur.arkadasla muhabbete daldık son sahuru beraber yapalım dıye tutturunca 4te geldık eve sıze bakmadan uyumak ıstemedım.menumu yazayım uykum gelmezse gecmısı bıtırırım yarında ancak aksama ugrarım

menum
sahur yook su içtım sadece

ıftar 1kepce mercımek 1kepce bezelye yemegı 1tavuk baget 1parca patates karpuz 2 bardak ayran 2dılım baklava:26::26:

pılatesımıde yapamadım uzgunum :20

gecmıs olsun cecom ama sekerın olsa okadar tahlıller yapmıstın endokrınolojıye falan gıtmıstın orda cıkardı bence.belkı sac boyasından alerjı falan olmusundur yanı ınsallah oyledır seker degıldır
ah canım ya nekadar cok ansızın mısafırınız gelıyo masallah ben pek hoslanmam habersız gıtmekten tabı gelınmesındende sen sevıyosun ne mutlu
kız tam sopalıksın bıde görumceyı almıs kocan senoı daha tatıle göturmıycek bak görursun

sakak gıbı bıde görumcenle aynı odada barı zevk almaya bak hayırlı yolculuklar

Eki Görüntüle 1202801 Eki Görüntüle 1202801 Eki Görüntüle 1202801 Eki Görüntüle 1202801

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Sıralama[/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Eki Görüntüle 1194765 [/TD]
[TD]Beyazcan[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]%0,64[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Eki Görüntüle 1179286 [/TD]
[TD]Eylül sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]66,5[/TD]
[TD]66,3[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]22,7[/TD]
[TD]%0,30[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]yuruyus mekık plates allah neverdıyse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Eki Görüntüle 1202803 [/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]72,1[/TD]
[TD]71,9[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]21,2[/TD]
[TD]%0,28[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Eki Görüntüle 1194768 [/TD]
[TD]neslihank4[/TD]
[TD]88,7[/TD]
[TD]81,2[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]7,7[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]yüzme plates yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Eki Görüntüle 1194769 [/TD]
[TD]ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]80,5[/TD]
[TD]80,4[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]13,1[/TD]
[TD]%0,12[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Eki Görüntüle 1194769 [/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]80,2[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]9,9[/TD]
[TD]%0,12[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Eki Görüntüle 1202804 [/TD]
[TD]Prenses[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. [/TD]
[TD]ukalasey[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]81,7[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]%-0,25[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Eki Görüntüle 1194774 [/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1194772 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.Eki Görüntüle 1194773 [/TD]
[TD]Yaseminn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1194772 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

güle güle git gel meleğim iyi yolculuklar iyi bayramlar bile bile yaktın kendini

allah rahmet eylesin babacığına bızdıkımmm

geçmiş olsun cecomm inş gözünde kanama başlamamıştır yoksa çok uzun bir lazer tedavisi olman gerekebilir cnmm

bildirim

başlangıç..86.

geçen hafta.78.5

bu hafta..78..

giden..500 gr

toplam giden.8 kğ

hedef..75..
tbrkler meleğimmm

Selam bende 82 kiloyum boyum 152 yaklaşık 25 kilo fazlam var.Ve ne zaman diyete başlasam daha çok acıkıyorum ve dayanamayıp diyeti bırakıyorum.
Buraya katılıp motive olmayı umuyorum.

aramıza hoşgeldin cnmmmmm

yalnız bu ara kızacağın şeylere el uzatıyorum:18::18: toparlanıcam söz

cıslardan uzak dur bakim bızdıkımmm

Canım mutlaka bayram sonrası dr a görün ins önemli bişey değildir
he bende sahurda kahve yapıp ictim napim gözüm kalmıştı
Ne güzel hep bir arada bayram miss gibi kalabalık olunca daha bir hoş geçiyor

Dünkü menum
sahur
2 yumurta
2dlm kaşar
domates
salatalık
1avuç ceviz

iftar
1tavuk but
1dlm pizza
karpuz
ayran

ara
ceviz
1tane çikolatalı şeker

evet cnm eğlenceli olacak sabah dayımlara bırakıp geldim akşama almaya gideceğim

Ahahhaa coktatlisinn abla cikarabildigin kadar cikaarrrr :))) ayy ewetttt nede cabukgecti oruc. Bu aradaaa geldiginde detailarini bekliyorum tatillde neler yaptigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…