- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
kabul ettim cnm yaa bende bu bikac gun saldim sanki kendimi bide bugun grip baslangici var bende allahim insallah arti olmam yaaSlm kizlar..
sindicim istek yolladim kabul edersen..merak ettim seni..10 kilo farkedilmrzmi ..benim 5 kilo bile farkediliyo..bu ara isteksizlik var bende yarinbasliyim diyorum bakalim karataya..
Ayyuzlum memlekettemisin..
benim yerimede nefes al....
oyy ozledim memleketimi
Yasmincim nasil gidiyo karatay kac kiloyla basladin..
ben iki gundur artilardayim baya bi..jet hiziyla toparlanmaliyim...
Slm kizlar..
sindicim istek yolladim kabul edersen..merak ettim seni..10 kilo farkedilmrzmi ..benim 5 kilo bile farkediliyo..bu ara isteksizlik var bende yarinbasliyim diyorum bakalim karataya..
Ayyuzlum memlekettemisin..
benim yerimede nefes al....
oyy ozledim memleketimi
Yasmincim nasil gidiyo karatay kac kiloyla basladin..
ben iki gundur artilardayim baya bi..jet hiziyla toparlanmaliyim...
Cabuk verirsin yasmincim..yeterki kararli olalim..artik 2 ay onumuzde bayramda yok..bahanede yok..bende 85 dim 79,5 e kadar dustum simdi sanirim 1-2 kilo geri geldi..ama 3-4 gune yerlesmeden yollarim ben onu..2.5 ayim var hic bozmamaya calisicam ne giderse kardir mantigi ile ins basaricam hedef simdilik 70 ama 2,5 ayda zor bu rakam..73-74 bile kabulum..cunku sporla zayifliyorum daha ince gorunuyorum oldugum kilodan..4-5 cm incelmistim 5-6 cmdaha incelsem super olucak...
Himmm bu arada 40 dk bisiklet cevrildi..
selam kizlar karatay kitabini aldim okuyorum suan da. kahvalti da ekmek yiyemiyormusuz ya ben bos yedigimde midem kaldirmaz hayatta. nasi yapicam bilmiyorum. birde bu saat oldu daha bisey yemedim icim almiyo nedense hic bisey yemek istemiyorum :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar saclarimi siyaha boyasammi? Kara kasli kara gozluyumm beyaz tenliyimmm. Saclarim kalcama kadar uzunnn.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Merhabaaa ablacimm ben 93 kiloydum Zayifladim 4 kilo 89 oldum 2 hafta oncesonra umursamadim
Simdi tekrar 4 kilo aldim yani 93((( ahh oooo 77 kilolari nasilda ozledimmmm :) 15 kilo vericwm ama !! Yarin yeni bir gunnn yapacam insha Allah,
o zaman oncelikle kitabi alayim benaslinda uzun suresir kilo vermek aklimda ama gecen kendimi arabanin dikiz aynasindan gordum kollarim balon olmus gibiydi. acilen basliyorum dedim kendime tek sorun sabirsiz olmam ne yazikki kisa surede hemen vereyim demek. 70 grubunda 68 e dusmustim ama hep acil kilo vermekten simdi 82 deyim yani.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar epeydir yazmıyordum,hem bilgisayar bozuktu,hemde sigarayı bıraktığım için bir düzen oturtamamıştım.sigarayı bırakalı tam 7 ay oldu.biraz zorlu bir süreç oldu ama artık bu kilolar başıma dert olacak.iştah artışı çok yaşadım ufatk tefek rahatsızlıklar yaşadım.neyse artık 1 ağustos miladım olsun istiyorum.yarın iki günlük bir tatildeyim sonra Allahın izniyle sürekli aranızdayım güzeller..bu arada herkesin bayramını kutlarım.kendimi tekrar tanıtayım.21 eylülde 40 yaşında olacağım,iki oğlum var biri 14,diğeri 5 yaşında 18 yıllık evliyim.şu anda sanırım 90 kilo civarındayım,net olarak ayın birinde yazarım,168 boyundayım
Slm fıstıklarrrrr bayramı bitirdik çok şükür hepinizin güzel geçmiştir umarımmm
Slm cnm öncelikle aramıza hoşgeldinkitabı okuman çok iyi olmuş aklındaki soruların tüm cevaplarını bulacaksın beynine reset atacaksın
sakın önyargılı olma inan ekmeksiz insan daha uzun süre tok kalıyor hatta test etmek istersen bir gün karatay kahvaltısı yap ve kaç saat sonra acıktığını yaz ertesi gün karatay kahvalktısına bir dilim ekmek ekle ve daha erken acıkacağını kendin test et canın istemesede metabolizmanın çalışmaya başlaması için mutlaka kahvaltını yapmalısın hem de çok güçlü bri şekilde ya böyle bir kahvaltı yapacaksın ya da 5 km koşacaksın cnmm seçim senin
kitabın ve sindimin verdiği linke ilaveten
http://cloudpage.co/oneriler bu linktekileride okumalısın cnmm
bızıdkımmm ben açık kahveye bile boyasam saçlarım siyah oluyor nedense:44::44: siyah saçı eskiye döndürmek zor olur bitanemm çok iyi düşün
elbette yapacaksın cnm benimmm bu sefer kararlı olmanı bekliyorum senden
hızlı giden üstüne eklenerek hızlıca geri geliyor cnm karatay ömür boyu yapılabilecek sağlıklı yaşam reçetesi bence çok memnun kalacaksın
slm canımmm evine tekrar hoşgeldin o zamannnsigarayı tamamen bıraktığın için de tbrk ederim aynı yaştaymışız iyi tatiller cnmm dönüşte kaynatırız
Ahh tabiki koşu yerine kahvaltıyı tercih ederim
Verdiğiniz linkte şimdi karatay diyetine mutfağı hazırlama kısmını okuyayım da önce mutfağı buna hazırlayayım ben
Yoğurdu evde mayalamamız gerekiyormuş :18::18:
Daha önce hiç yapmadım çünkü hiç sevmedim ağzıma sürmedim ev yoğurdunu.
Birde benim sağlık nedeniyle bu açık satılan sütlerden ve süt ürünlerinden kullanmam yasak. Brusella hastalığından dolayı dikkatli olmam gerekiyor.
Marketten pastörize süt alıp yaparsam yiyebilirim ancak ama o zaman bu diyete uygunluğu nolur bilemedim.
biz yıllardır evde mayalarız cnmm market yoğurdunun tadı krema gibi geliyor birde aylarca buzdolabında kalsa bile bozulmaması soru işaretleri doğuruyor mandıralardann süt bulabilrisen mayalşarsan daha iyi olur güzelce kaynatırsan hijyen konusunda tereddütün kalmaz ama çok zorlanacaksan pastörize sütten de yapabilirsin
Markette ki şu günlük cam şişelerden alayım kutu sütlerden daha iyidir en azından
İlk deneme güme gidebilir ama başarabilirim sanırım
Evet uzun süre bozulmuyorlar ama krema tadını seviyorum işte ben malesef :26:
Yani böyle yogurt biraz katı olursa yiyebiliyorum ben ayarlamaya çalışırım onu da
Canım sen bu kilo ya karatay diyetiyle mi ulaştın baya vermişsin
Slm fıstıklarrrrr bayramı bitirdik çok şükür hepinizin güzel geçmiştir umarımmm
Slm cnm öncelikle aramıza hoşgeldinkitabı okuman çok iyi olmuş aklındaki soruların tüm cevaplarını bulacaksın beynine reset atacaksın
sakın önyargılı olma inan ekmeksiz insan daha uzun süre tok kalıyor hatta test etmek istersen bir gün karatay kahvaltısı yap ve kaç saat sonra acıktığını yaz ertesi gün karatay kahvalktısına bir dilim ekmek ekle ve daha erken acıkacağını kendin test et canın istemesede metabolizmanın çalışmaya başlaması için mutlaka kahvaltını yapmalısın hem de çok güçlü bri şekilde ya böyle bir kahvaltı yapacaksın ya da 5 km koşacaksın cnmm seçim senin
kitabın ve sindimin verdiği linke ilaveten
http://cloudpage.co/oneriler bu linktekileride okumalısın cnmm
bızıdkımmm ben açık kahveye bile boyasam saçlarım siyah oluyor nedense:44::44: siyah saçı eskiye döndürmek zor olur bitanemm çok iyi düşün
elbette yapacaksın cnm benimmm bu sefer kararlı olmanı bekliyorum senden
hızlı giden üstüne eklenerek hızlıca geri geliyor cnm karatay ömür boyu yapılabilecek sağlıklı yaşam reçetesi bence çok memnun kalacaksın
slm canımmm evine tekrar hoşgeldin o zamannnsigarayı tamamen bıraktığın için de tbrk ederim aynı yaştaymışız iyi tatiller cnmm dönüşte kaynatırız
hmmmm fakat yoğurdun suyu hakikaten en zengin protein kaynağı ve çok sağlıklı evet cnm ben karatayla 6 ayda verdim va hala aynı şekilde besleniyorum arada minik kaçamaklar yapabiliyorum haftada 1 i geçmiyor tabikiii
Kararliyim ablacim kalkip kahvaltimi hazirlicam simdi :)) abla ya ben 3 x siyaha boyuyup tekrar baska bi renk istiyordum:s ama simdi sacim kinali oldugu icin ve birsuru tonlar sacimda oldugu icin sanirim siyah yapicam :s begenmesemde tekrar kinayla boyarim kizila dondurmek icin. Of bilmiorumki iyi dusunmem lazimmmmmm :))
Nerden tutsam elimde kalıyor diyet
O zaman dişimi sıkıcam normal yoğurt yapıp yicem hem kocişime de faydalı olur.Ailecek sağlıklı besleniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?