80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün bütün gün gezmekten bir türlü fırsat bulupta gelemedim
Çok eğlenceli bir gün geçirdik kızkardeşimle birlikte
Önce iki araba Anadolu Hisarına gittik Anadolu yakasında sahil boyunda ilerlerken kendimi sanki başka bir şehre tatile gidiyormuş gibi hissettim
Birlikte Karadayı dizindeki o tepede olan çay bahçesine gittik
Manzara müthişti ve bol bol sohbet edip manzaranın tadını çıkardık
Oradan Hz. Yuşanın Türbesinide ziyaret ettik ( arabada hazır ikide tülbentimiz varken ) Zaten birbirine çok yakınmış oraları
Tekrar sahilden ufak ufak Eyüp'e döndük ve Belediyenin Halıç tesislerinde bir güzel sağlıklı yemeğimizi yedik
En son Eyüp sahilde devamlı gittiğimiz bir park vardı oraya gittik ve eşim annemleri evden alıp geldi ( tabi tüp ve çaydanlıkta getirdi )

Bir güzel çay keyfi yapıp acık havada çocuklar parkta oynarken baya keyif yaptık
Akşam geç saatte eşimin o uyuz olduğum yeğeninin hastanelik olduğunu duyunca çocukları eve bırakıp hastaneye koşturduk
Çocuk zaten geçmişte rahatsızdı ( doğuştan ) ama son 2 senedir ilaç kullanmıyordu :26:
Gündüz halasının eşiyle basketbol oynarken güneş herhalde çarpt ki birden titreyip yere yığılmış ve sara nöbeti geçirir gibi olmuş
Babası ilk kez oğlunu o halde gördü sonuçta hiç geçmişte oğlunu o şekilde görmemişti adamcağız
Acil Ambulansla hastaneye kaldırmışlar tabi biz gittiğimizde durumu iyidi çok şükür
İnsan ne kadar uyuz olursa olsun hastalık haberi duyunca çok üzülüyor :26:
Şükür aynı gece saat 02:30 a kadar hastanede bekledik sonra onları evlerine bıraktık

Bu arada çocuğun babanneside hesapta hastaneye geldi
Kadın geldi nasıl oldu diye sordu görümcem iyi şimdi uyuyor dedi, bize dönüp kadın iyi bayramlar dedikten sonra hadi biz gidiyoruz birşey olursa ararsınız dedi ve 2 dakika bile durmadan ayrıldı hastaneden
Ay sinirden kudurdum hatta benim KVye dedim yeminle sen böyle yapsan bana sana yapmadığımı bırakmam diye
Kvde sinir oldu ama onlar zaten o çocuğu hastalıklı doğdu diye sevmiyorlar dedi Dedim yuh sonuçta üvey değil kendi oğlundan olan torunu üstelik diğer oğlununda ilk çocuğu aynı rahatsızlığı yaşıyor doğduğundan beri yani bu onların genlerinde var demekki Üstelik ne olursa olsun insan torunu hastanelik olunca böyle saniyelik hani gelmedi demesinler diye mi ziyaret eder
Söylendim durdum dışarda hava almaya gittiğimizde :26: sonra dinden imandan bahsederler herkese akıl verirler yok öyle yapma günah böyle yapma günah diye
Kendi kızın evlatlarına birşey olunca sabaha kadar başında bekliyormuş birde
KVyle o bahaneyle baya sohbet ettik dedim sen yapsan kesin kıyameti koparır seni pişman ederim benim evlatlarıma birşey olduğunda Allah korusun gelmediğin an kaçacak yer ara dedim
Bu ara dikkatimi çekti baya bir ılımlı yaklaşmaya başladı ama tabi birşey olunca hep bana danışıyor sana uyarsa şunu yapalım sana uyarsa bunu yapalım diye hatta sabah doktora gideceğimizi konuşmuştuk dün gece ve oda elinin ağrıdığını söyleyince bende fırça attım madem ağrın var ne diye söylemiyorsun oğlun götürsün olmazsa diye yarın biz gidiceğiz sende gel madem dedim sakıncası yoksa falan fişman yaptı bende yahu sırtımda taşımıyacağım sonuçta gel işte aradan çıksın hem ihmal etme dedim
Sabah birlikte gittikde eli zorlanmadan ağrıyormuş önemli birşey değilmiş ama en azından içi rahat etti
Eşiminde öğleden sonra sonuçları çıkacak bakalım ne diyecek doktor

Kız iki tane makyaj takımım var istediği an kullanabileceğinide biliyor
Eşimin bir arkadaşı ona amerikadan çocuklar için sağlıklı acık renk krem farlardanda almıştı onlarda duruyo
Sorma balo lafı bir geçti o günden sonra her gün nette model bakıyor devamlı gösteriyor anne bu olurmu böyle birşey olurmu diye
Eğer istediği gibi biraz kilo verebilirse kısa giymek istiyormuş dedim zayıfla karışırsam ne olayım birde straplez istiyormuş ama bende şart koştum zayıflarsan herşeye tamam yoksa üst çirkin durur etli butlu diyince yok yok ben kesin zayıflayacağım diyor
Pazartesi ana kız başlıyoruz eşim o gün işe başlıyacak evdeykende bizi bozuyor he kaçırmıyoruz ama saatlerimiz hep düzensiz

Sorma fena gaza geldi yok kuaföre makyaj yaptıracağım, yok topuklu giyeceğim ( normalde çok az kalın taban olsa giymezdi ), yok mini olsun elbisem falan diye bir sürü şey sayıyor bende zayıfla şekerim her şeyi kabul ederim diyorum

Gördüm gördüm :122: :122:
Bayıldımmmmmmmmmm her halin güzel ama şu anda çok çok daha güzel

hepsi birbirinden güzel bende ilk çekete bayıldım inşallah zayıflar o tip birşey alabilirim

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

Kizlar saclarimi siyaha boyasammi? Kara kasli kara gozluyumm beyaz tenliyimmm. Saclarim kalcama kadar uzunnn.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canım yine sen bilirsin ama beyaz tenliysen zaten gözün kaşın kara saçınıda kara yaparsan çok sert bir mizaçın olur diye düşünüyorum
Hani Kestane yada ne bileyim başka canlı bir kahve rengi tonu seçersen sanki biraz daha yumuşatır görüntünü Bizim denyo gelin bir kere siyah yapmıştıda anammmmm ne çirkin görünüyrodu şimdide pek birşeye benzemiyor ama neyse ama o görüntüyle alakalı değil sonuçta sana her şey yakışır yüreğinin güzelliği yüzüne yansıdığından

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar
benide aranıza alırsanız memnun olurum.
7 yıllık evliyim ve zaman içerisinde birde tüp bebek ilaçlarından dolayı kilo alıp 80 i bulanlardanım bende.
En son mart ayındki kullandığım ilaçlardan dolayı baya bi kilo aldım ve en sonunda diyetisyene gitme kararı aldım yarın saat 11 de ilk randevum olacak acaba ne gibi testler yapıyorlar birde bende pko plduğu için adet düzensizliği ve kıllanmada oluyor onlarada faydası olur mu diyetisyene gitmenin.
Inşallah hepimiz tığ gibi olamasakta normal kilomuza bir an önce kavuşuruz.

Bende yeni katıldım hoşgeldiniz.
Daha önce diyetisyene hiç gitmedim ama bende genel anlamda bi kontrole gitmek istiyorum.
Canan karataya göre söylersem : d vitamini , b 12 , demir , insülin değerlerinize baktırın. Birde gıda entolersansı (Gıda alerji testi) yaptırın
Ayrıca tüylenme için de böbrek üstü bezleri vs. ve tirodinizi kontrol ettirin. Bu detalar gebelik olup olmamasında önemli detaylar olduğundan hormmonları etkilediği biliniyor. Tüylenmeniz bundan da olabilir. Ki tiroid de zayıflamayı önler malesef.

Eksik varsa arkadaşlar da ilave ederler testlere
Dikkatimi çekti pko varmış sizde. Bende de küçük küçük varmış öyle demişti doktor tüylenme var ama düzensizlik olmadığından tedaviye gerek duyulmadı. biliyorsunuz pko da zayıflamayı zorlaştırıyor.

Herkese selamlar. Hepinizin bayramı iyi geçmiştir inşallah. Geçmiş yapayım dedim sonunda bitirdim. Aramıza yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum. Tatildekiler hala dönmedi galiba. Bende iki gün iyi geçti sadece dün kp nin tansyonu çıktı akşama kadar hastanedeydik. Neyseki normale döndü. Oğluşum da çok huysuz yine. Böyle izinli zamanlarda iyice alışıyor bana sonra bakıcıya veremiyorum. Bu sabah ağlayarak bıraktım içim gitti yine.

Dünkü menüm

Sabah
1 incir
2 bardak ılık limonlu su

2 kb beyaz peynir maydanozlu
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 adet ceviz
2 ince dilim kepek ekmeği
salatalık domates zeytinyağlı

Öğle
8 yk zeytinyağlı taze fasulye
2 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği

Ara
1 elma

Akşam
1 kase çorba
salata
1 dilim k.ekmeği

Ara
1 su bardağı kefir

3,5 litre su
spor leslie ile 1 mil (15 dak.) 45 dak plates, 10 dak tifany

bir ay sonra sonunda spora tekrar başlayabildim. Bu haftaki bildirime çok etkisi olmaz ama nasipse haftaya etkisini görürüm inşallah.
salata

Merhabalar.bende aranıza katılmak istiyorum.daha öncedende bu topiktydm ama çok uzun zaman geçti. Kendimi tanıtayım.45 yaşında iki çocuk annesiyim.boy 1.58 kilo 80.iki yıl önce karatay diyeti ile 4kilo verdim.hocanın bütün kitaplarını aldım bu arada.sonra kilom takılınca metoyu şaşırtmak amaçlı diyetisyenimin dsha önce verdiği lisyeyi uyguladım.sonuç felakey oldu.iki haftada 4kilo aldım.sonra 2 kilo daha.oldum 82. Bu ramazan alkali diyete başladım.karatayada devam tabii.2kilo gitti bile.çok mutluyum.sizlerle birlikte birbirimizi motive ederiz inşallah.hoşçakalın.☺

Hoşgeldiniz sizde. Bende bi kaç gün önce katıldım gruba. Çok samimi bi grup. Başarılı oluruz diye düşünüyorum

Canım benim Motivasyonunu düşürme sakın. Emin ol moral bozukluğu bile vücudu kilitliyor. Dışardaki tepkilere kulak asma. Bende çok yaşadım onları. Hemen ameliyata da yönelme. Belki sen karatay yapamıyorsun. Herkes yapacak diye bir şey yok. Ben yapamadım mesela. Diyetisyenimin verdiği listeyle 5,5 ayda 22 kilo verdim. Ramazanda o kadar kaçamak yaptım ama hiç artı olmadım. Çünkü her gittiğimde sadece yağ vermiş oluyorum kas kaybetmedim. Kas gitmiş olsaydı çoktan geri almıştım. Bir de başka bir diyet dene belki daha başarılı olursun. Mesela ben annemi de benim diyetisyenime götürüyorum. 113 kilo ile başladı 3 ayda 15 kilo verdi. Spor yapamayabilirsin ama yarım saat yürümen yeter sadece her gün yürümen gerek. Benim listemde her gün 30 dak tempolu yürüyüş yazıyor. Ben yapamadım yürüyüşü, iş ve çocuklar sebebiyle ama evde fırsat buldukça spor yapmaya çalışıyorum. Öyle çok katı bir diyetim de yoktu açıkçası ilk başlarda. Şimdi biraz daha azalttık yemeği. Hiç aç kalmadım açlık hissetmeden 6 öğün yiyerek gitti bu kilolar. Sen de başarırsın inanıyorum.

İstanbula geldiğimde sana uğramak istiyorum nasipse. Aslında 15 gün sonra gelmeyi düşünüyordum ay sonuna kadar kalırım diye düşünmüştüm eşim orda çalışıyor. Ay sonu onunla dönerim dedim ama aksilikler benim yakamı bırakmaz işte. Eşim çalışıyor gezemeyecem yine evde tıkanacaz maalesef. İki hafta kalsam hafta tatili iki gün dışarı çıkarım. Onsuz ben de gezerim de iki küçük çocuk olunca zor biraz. Bide havalar çok sıcak gittiğime değmeyecek. 15 gün tatile kaldı ne yazıkki. O zamanda bir aksilik çıkmazsa gelmeyi düşünüyorum. Kv ler de orda olurlar küçükleri evde bıraktım mı gezme sorunum kalmaz. Hayırlısı bakalım plan yapmak istemiyorum sonra bir aksilik çıkıyor

Ben geldim yineee

Hoşgeldiniz sizde. Bende bi kaç gün önce katıldım gruba. Çok samimi bi grup. Başarılı oluruz diye düşünüyorum

elbette başarılı olacağız biştanemmm aksini düşünmek yasak

Slm canımmm nihayet bize yazmaya karar vermene çok sevindim sürekli altta görüyordum nikini bi kez de laf atmıştım hatta
önceden de bu topikteymişsin evine tekrar hoşgeldin o zaman karatay yapıyorsan gitmemesi mümkün değil alkakli diyet hakkında pek birşey bilmiyorum karbonatlı su içildiğini biliyorum o kadar ben hayatımın beslenme tarzını bulduğum için araştırma gereği duymadımm hangisi olursa cnmm yeterki gitsin kilocuklar

slm tatlım hoışgeldinn menü süper spora da başlanmışşşş harikasınnn

evet cnm dedikleirne ilaveten folat tsh ve ph değerlerinde baktırması gerekli birde omega 3 fakat çok pahalı bir test heryerde yapılmıyor gıda testide öyle çok tuzlu

aldık bileee diyetşsyenin senin tüm rahatsızlıklarını inceleyip ona göre bir diyet listesi hazırlar bitanemmm umarım faydasını görürüsün burada çoğunluk karatay yapıyor diyetsiyene giden de var kalori hesabını yapanda zaten yediğimizin yarısı ve hareketin iki katı olunca vermemenin imkanı yok ekmek ve şeker kesilirse o yağlar yokulup gider :13::13::13:

Aleyküms elam cecoşummmm ohhh demek karadayının çay bahçesine gittiniz sefan olsun adaşşımmm

her ne kadar sevmesende yüreğin dayanmadı yine dimi yeğene geçmiş olsun cnm ama babaannesine de pes doğrusu ne kadar soğukkanlıymış

babaanneler genelde erkek çocuklarının evladında düşkün olur ama bunda bir gariplik var demekkii

Kayınvaliden senind eğerini anlamaya başladı şükür kuzummm o bir adım gelse sen on adım gideceksin sanırım bunu çözdü

Prensesin en güzel yaşlarıı inş biraz verir ve istediği elbiseyi alabilir ne güzel telaşlar ve heyecanlar bunlar cecommm bayramda bitti artık menülerini bekliyorum ona göre

hatta diyorumki herkes bu topic için bir kural koysun biraz disiplin getirelim hem sıcacık sohbetlerimize devam ederiz hem de kurallara uyarız ne dersiniz

önceki gibi en az 3 gün menü paylaşımı şart olsun bu kural vardı zaten birde o hafta en az veren menüleri takip etsin her ayın sonunda ben bir liste daha yapacağım aylık kilo verme listesi durumumuzu net görebiliriz böylece bahsettiğim çok fazla kural değil elbette sizler nasıl isterseniz fakat menü paylaşımı şart olsun

Haydi Bismillah Karatay diyeti için ilk tarifimi yapıyorum : Ev yoğurdu
Bakalım tutturabilecekmiyim. Kendisinin kitabındaki tarifi uyguluyorum

Ben hiç menü paylaşmadım daha ama bugün ki menü pek karataya da uygun değildi diyete de :18::18:

31.07.2014-Menüm
Sabah : 4-5 adet zeytin , Peynir , Bi dilim ekmek ( Biliyorum berbat ama zor yedim bunları bile hiç canım istemedi)

Ara : Bi armut

Akşam : Mantar sote ( Karatay gibi tereyağlı ve zeytinyağlı) ve salata

Bugünlük böyle oldu adapte süresi diyelim bugün gittim karatay alışverişimi yaptım aksamda kocişe cevizleri kırdırayım da sabah yerim artık

Son düzenleme:

ohhh ev yoğurdu mayalanmış ellerine sağlık cnmm bir tutmaz iki tutmaz 3, de mutlaka tutar

kahvaltında 20 ye kadar zeytin yiyebilirsin fakat kahvaltında yumurta olmazsa olmazlardan kahvaltın çok zayıf bitanemm neyse karatay alışverişinden sonra daha düzgün menülerin olacağına inanıyorum armutla birlikte süt veya yoğurt tüketğirsen süper olur

afiyetolsun cnmm

zayifti kahvalti evet ama inanilmaz midem bulaniyodu zor yedim bunlari da yarin daha saglam olacak hemde gec yedim bilmiyodum en gec on olacagini yarin artik tam anlamiyla basliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarın daha güzel olacağına inanıyorum cnmmm:13:

Menüm
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu
Kahvaltı
yeşillikli omlet
1 çay bardağı ceviz
2 dilim tatlı lor
1 tabak salata
10 zeytin
1 fincan biberiye
2 dilim karpuz

Öğle
1 bardak kefir

Akşam
fırında kabak mücver
bol salata
2 bardak ayran

Spor
sabah 21x5 tibet yogası
600 ip atlama 30 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 100 mekik 30 squat

Sıvı
3.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli tarçınlı su
1 fincan türk kahvesi+ 1 kuru erik
1 bardak ayran
1 bardak çay
1 fincan biberiye
1 maden suyu

harika menuymus menu paylasimi iyi oluyor biz yeni baslayanlara da ornek oluyor cunku hergun.ne yesem diye dusunup durcam.ben

harika menuymus menu paylasimi iyi oluyor biz yeni baslayanlara da ornek oluyor cunku hergun.ne yesem diye dusunup durcam.ben

tşkler cnmmm

https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul

bu sayfayıda takip edebilirsin cnmm aslında karatayın güzelliği şurada herkes kendi mutfak zevkine göre uyarlayabiliyor yasaklar serbestler belli

http://cloudpage.co/karatay-diyetinin-ilkeleri

ayrıca bu linktede kk daki karatay beslenmesini uygulayan deneyimli çok tatlı arkadaşlarımız var aklına birşey takılırsa onlar da seve seve yardımcı olur tatlım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=659891:40::40:

Teşekkür ederim geldiğimden beri yardımıma koşuyorsun
Facebook sayfasını çiftin sitesini gezerken görmüştüm siteleri çok güzel sayfaları da çok faydalı.

Canımcım bide benim şu yoğurda bi el atsan
7:30 gibi mayaladım sardım. Açmak için 12 ye kadar beklesem yeterli mi ?
Birde üzerini açtıktan sonra kapağını falan açmadan direk buzdolabınamı atmam gerek. Şöyle bi baksam ne durumda diye

ne demek cnm benim faydam oluyorsa ne mutlu

atayım tabiii ne demek bitanem yazın yoğurt 3,5 saatte mayalanır üzerini güzelce örttüysen az örttüysen 11,30 da açabilirsin cnm hiç sarsmadan aç kapağını bak güzel mayalanmışsa dışarda soğuyana dek beklet yatarken dolaba koyabilirsin

Sağol canımcım tabiki faydalı oluyorsun.
Ay inşallah anlarım kapağını açınca mayalanmışmı daha önce görmediğim için olmuşmu olmamış mı çok merak ediyorum. Yemek vakti gelsede tadına baksam çatladım meraktan

anlarsın bitanemm üzerinde çok az su olabilir sakın panik yapma bir gece dinlenmeden yoğurt bozulmaz çok sulanır cnmmm yarın afiyetle yersin inşş

anlarsın bitanemm üzerinde çok az su olabilir sakın panik yapma bir gece dinlenmeden yoğurt bozulmaz çok sulanır cnmmm yarın afiyetle yersin inşş

Açtım biraz önce olmuş gibiydi su da yok denecek kadar azdı. Aldım dolaba koydum bakalım hayırlısı.
Yarın ilk bunun tadına bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…