80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam hepinizi çok özledim.geldimnihayet misafir gitti tatil bitti salıda yeni işime başlıyorum
kaptancım bu topikte tatilmiydi bildirim varmı yarın

kızlar selam hepinizi çok özledim.geldimnihayet misafir gitti tatil bitti salıda yeni işime başlıyorum
kaptancım bu topikte tatilmiydi bildirim varmı yarın

neslim isteyen yapabilir bildirimini burada kurallar yok biliyorsun ama henüz tam toparlanamadık bildirim kim yaparsa listeyi hazırlarım ben

ohh banum ne güzel ve özenli menu bu harika

Hoşbuldum canım.sende hoşgeldin
yeni kızlar hoşgeldiniz aramıza

neslim isteyen yapabilir bildirimini burada kurallar yok biliyorsun ama henüz tam toparlanamadık bildirim kim yaparsa listeyi hazırlarım ben
ok tatlım

Bugun orucluydum..
iftarim..
firinda kozlenmis karni yarik
semizotu yogurtlu
domates salatalik
az karpuz
ceviz
hurma
simdide yesil cay..
semizotu muthis sisirdi beni..
herkese iyi geceler..

Yapmadim abla siyahi :) kizil daha guzel yakisiyoor :)) abla ben oyle erken kalkmiyorum amao yuzden

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Aslında bir sürü alıntı yapıp bir sürüde şey yazmıştım ama hepsi gitti sinir oldum ama neyse özet geçeyim

Bugün eşimin test sonuçları B12 eksikliği gösterdi ve maalesef ondada insülin direnci ve yüksek açlık şekeri çıktı ( oda artık benim gibi glukofen kullanacak artık beni baltalayamıyacak çünkü kendide dikkat etmek zorunda )
B12 içinde iki paket iğne verdi ( biri her akşam olucak, ikinci pakete geçincede haftada bire düşürecek )
Daha sonra tekrar doktor aynı iğneden yazıcak ve eşim her ay 1 tane o iğneden ömrü billah kullanmak zorunda kalacakmış
Çok şükür Rabbim beterinden saklasın oda bende pek üzülmedik sonuçta çoğu insan aynı sorunu yaşıyor ve hayatını etkileyecek bir durum değil

Yeni gelen arkadaşlara bu arada hoşgeldin diyeyim
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz

Adaşımmm topik kurallarına uyacağıma ve uymayanları uyaracağıma dair söz veriyorum
Akşamları menümü bir aksilik olmazsa resimli bildirmeye çalışırım ama fırsat olmazsada artık sırf yazıylada olsa bildiririm

Canimmmm negzel bir gunnn gecirmissinnnnnn zaten istanbul cok guzel :)insha Allah bende seneye gelirim. Coook gecmis olsun ablacim bu arada cok haklisin o kadindda nasil bisi yaa.. O birinci ceketi biraktim baska bir ceketi aldim gosteririm asagida. Aynen abla ya bende siyaha boyamicam kizil saclarim var dahada kizillastircam sarap kirmizisi felan cok teskkr ettimmmm o senin guzelligin bitanemm

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunlari siparis ettim sabirsizlikla bekliyorummm :)) korse ve eldivenler cook sexyyyyy:)) ahhah emzigide teyzesinin bitanesi kuzuma aldimm.

Eminim çok yakışacaktır ama dikkat et kızıl baya bir akar her banyo sonrası iyice kurutmadan yatarsan nevresimlerin maf olu r hayır bir kere o hatayı yaptım meğer bütün kızıllarda o sorun varmış nedense

Abowwwwwwwww o korseler ne öyle kız çeyizemi koycan
Anam kilom baya ama bayılırım öyle seksi şeylere Eşime hep diyorum zaten iyice zayıfladığımda şamaşır alacağım kendime bir sürü diye oda diyor zayıfla almayan ne olsun sonuçta zayıflamamda o çamaşırlarda herifin işine gelecek erkekler az çakal değil

Güle güle kullan canım hepsi birbirinden güzel

Ewet abla haklisin akarr iyice kurutmak lazimm. Kiz ablaa senmi benmiiii :))) bende bayiliyorummm sexy seylere korseyi aldim dugunlwr icin mesela abiyelerin altina daha ince gorunmk icin :)) haha ve tabi evlenincede kullanirim birsuru alirim. Zayiflayimda kiz abla ben evlendigimde evde topuklarla bile gezicem kocam icin hahahaha aynennn az cakal degiller

menum

sabah 2yumurtalı omlet 2 dılım ekmek zeytın peynır 2kasık recel
ara yarım yesıl elma 1bardak ayran 1dılım tatlı
aksam
bulgurlu yaprak sarma ayran

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

ya bugun tuhaf menu oldu duzensız zamasızı insallah yarından ıtıbaren duzene gırcem

merhaba beni de aranıza alır mısınız ben 98 kilodan 89 a düştüm bende yarışmak istiyorum

:-D:-D dun esimde diyor sen zayifla ben butun dolabini yenilerim buyuk gelir onlar diyor cok fenalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…