80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

acaba hangimiz daha önce düşer ki

ben protein diyeti ve spor yapıyorum

hosgeldiniz bol zayiflamali gunleriniz olsin insallah. bildirim.yapiliyor sanirim buugun. bildirim kurallarini ve nasil yapilacagini bende bilmiyorum henuz yeniyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sweetdimple hoşbuldum canım.beni farketmene sevindim csnım.bende bunlar sohbetten aşağıda beni görmüyolarmı diyordum😊sende karataycıydın sanırım.umarım hepimiz mutlu olduğumuz kilolarda oluruz😏

kahvaltiyi simdi yapiyorum azcik geciktim uyuyakalmisim :-( kayisim eksik onu da bugun kocis alicak bugunlik boyle..

Eklentiler

• $1406879266502.webp
    24 KB · Görüntüleme: 44
bugun bildirim gunu mu ? Biz yeni gelenler bildirim yapip listeye girebiliyormuyuz ? kafamda deli sorular :what:

bugun bildirim gunu mu ? Biz yeni gelenler bildirim yapip listeye girebiliyormuyuz ? kafamda deli sorular :what:

Hoş geldin canım. Bugün bildirim yapabilirsin. İki hafta üst üste bildirim yaptıktan sonra listeye giriyorsun. Ama bu hafta pek kimse yok gibi tatildekiler dönmedi hala. Sen bildirimini yap yine de..

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 71,9
bu hafta: 71,0
giden: 900 gr
toplam giden: 22,1

spor 1 gün leslie ile 1 mil, 45 dak plates, 10 dak tiffaniy

Menü

Sabah (7:45)
1 incir
2 bardak ılık limonlu su

2 kk beyaz peynir bol maydanozlu
5 adet zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
1 bardak yeşilçay

Öğle (12:00)
4 adet köfte
salata
1 dilim k.ekmeği

Ara (15:00)
2 parça çikolata (çok başım döndü kan şekerim düştü galiba iş yerinde zorla yedirdiler)
yarım susamsız simit

Akşam (18:15)
5 y.kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
2 bardak ayran
1 dilim k.ekmeği

Ara (20:30)
1 su b. kefir

3,5 litre su

tam platese başladım 15 dakika yapmıştım ki yine aynı baş dönmesi ve üstüne bir de mide bulantısı devam edemedim. Akşam saat 10,30 du sebebini anlamadım ama regl yüzünden olabilir diye düşündüm tansiyonum normaldi.

Kilo bildirimi
Baslangic : 82.2 kg
Bu hafta : 82.2 kg
Giden : 0
Hedef : 70 kg

Diyete yeni basladigim icin giden yok henuz

Hoş geldin canım. Bugün bildirim yapabilirsin. İki hafta üst üste bildirim yaptıktan sonra listeye giriyorsun. Ama bu hafta pek kimse yok gibi tatildekiler dönmedi hala. Sen bildirimini yap yine de..

Evet bi kac gundur gruptayim henuz donmeyenler varmis. Baya kalabaligiz aslinda sanirim Ne guzel. Yaptim bildirimimi de tesekkur ederim.

sevgili karataycilar bi sorum olacak tam anlamiyla.karatay diyetimin ilk gunu. kahvaltimi yaptim simdi aksama kadar acikmazsam.biseu yememeliyim biliyorum. ama olaki acikirsam neyle gecistirmeliyim ?

Tünaydın güzellerrrr

bitanem acıktığın an yemelisin çünkü beyne açlık sinyali gittiği anda leptin yağ yakımını durduruyor ayran içebilirsin salata yiyebilirsin veya meyveli tarçınlı yoğurt yiyebilirsin fakat doğru karatay kahvaltısından sonra en az 5 saat acıkmaman lazım kahvaltına baktım resimlemen süper olmuş minik eksikler harici süper bence zeytinini bol yağın içine koy cnm slaatlık ve domatesine de sıvıyağ gezdir kahvaltıda ymurtadaki vitamini alabilmek için yağ yememiz şart zeytinyağıda olabilir tereyağı da yeşillik ve taze biber de ekleyebilirsin kahvaltına afiyetolsun cnmm

Kilo bildirimi

haydi bakalım kilo cetvelini de yapmışsınn hızla hedefe doğru ileri:13::13:

afiyetolsun cnmmm çikolata yemen reglin etkisidir baş dönmende sanırım o yüzden reglken sadece yürüyüş yap istersen cnm zorlama kendini

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 71,9
bu hafta: 71,0
giden: 900 gr
toplam giden: 22,1

spor 1 gün leslie ile 1 mil, 45 dak plates, 10 dak tiffaniy

süper vermişsin yine bayrama rağmen 900 gr gitmiş tam bir istikrar örneğisin cnm tbrkler

cuma ve cumartesi 18 e kadar bildirim yapılıyor cnmmm

farketmezmiyim bitanem acaba okuyor ama neden hiç yazmıyor diye merak ediyordum yazmaya karar vermene çok sevindim umarım sende bizler gibi bu samimi güzel aileyi çok seversin evet bitanem ben karataycıyım 88 den 63 e düştüm

başlangıç kilon
geçen haftaki kilo
bu haftaki kilo
fark
toplam verieln kilo
hedef kilo
yapılan sporlar
bu şekilde yapmalısınız cnm

merhaba beni de aranıza alır mısınız ben 98 kilodan 89 a düştüm bende yarışmak istiyorum

aldık bile hoşgeldin aramıza cnmmm

ohh banum ne güzel ve özenli menu bu harika

yeni kızlar hoşgeldiniz aramıza

ok tatlım

aleyküm selam adaşım b12 de d vitamini de aslında herkes almalı diye düşünüyorummm eniştede de insülin direnci çıkmış dikkat ederse eminim o direnci kıracaktır gerçi sana destek olması açısından iyi olacak birbirinizi denetlersiniz

resimli bildirmezsen bile yazman yeterli cecommm sana güveniyorum sözlerini tutar benim adaşım

Teşekkür ederim canım. Bayramda iki gün bol kaçamak ve üstüne bide dün regl olunca bende şaşırdım bu kadar ekside olduğuma. Ben artı bekliyordum aslında. Demekki sağlıklı kilo verince bir iki günlük kaçamakla hemen geri alınmıyormuş. Şimdiye kadar sadece yağ verdim hiç kas kaybetmedim onun etkisidir diye düşünüyorum. Eskiden biraz versem hemen geri alıyordum. Çok şükür ki nasıl beslenilmesi gerektiğini öğrendik. Sende maşallah koruma dönemin de gayet süper gidiyor. İstediğin kilonun da altına indin. Bir de çevredeki insanlar da çok etkiliyor. Bayramda yengelerimi 6 ay üzerine gördüm beni gördüklerinde inanamadılar. En son gördüklerinde 93 kiloydum. Şimdi daha bir motivasyonum arttı daha da hırslandım diyebilirim. Ekim sonu kardeşimin düğünü var o zamana kadar bu işi bitirmem gerek Allah'ın izniyle... 3 ay daha 11 kilo verebilecekmiyim dersin Banucum... İlk başlardaki gibi haftada bir kilo veremiyorum çünkü...

Aslında şöyle bi sorun var burada malesef bi market var orda ne olursa o yani sebze bizim için
Yakında büyük bir market açılıyor evimizin iki bina uzaklığında işte o zaman yeşillik falan eksiksiz olacak inşallah
Bu dediğim markette tahmin edersiniz hani şu her hafta belli ürünler getiren marketlerden. Geçen hafta maydonoz aldım dün gittim hiç bişey yoktu mesela.

Zeytin yağı sen söyleyince dank etti bana şimdi keşke salataya damlatsaydım ama zeytinde bolca vardı pul biber ve kekikle beraber.
Çok şükür şuan açıkmadım ama acıkırsam bi meyve yesem olur heralde yada meyveli yoğurt . Akşam yemeği olarak 2 öğün düşünüyorum çünkü. Öğlen ara olsa süper olur.

aynen cnm sağlıklı beslenmeyi neyi yememiz neyi yemememiz gerektiğini öğrendik bird ekontrol önemli bu kilolar sinsi geliyor malesef o yüzden tedbiri elden bırakmamak lazım evet uzun süredir görmediğin kişilerin tepkisi süper oluyor kuzum 11 kilo nedirkii sne iki katını verdin evet haklısın son zamanlarda biraz kilo verme duruyor ama az az gitsin yeterki gitsin bende her hafta öyle aman aman kilolar veremedim ama her hafta snein gibi mutlaka vererek tüm kilolardan kurtuldum inan bana sende vereceksin cnm benim

acıktığın an yemelisin zaten kuzummm meyveli tarçınlı yoğurt olabilir salata olabilir ayran veya kefir olabilir maydanoz her kahvaltıda yemelisin ödem atıcı süper c vitamini benim salatalarımda en az yarım demet vardır haftaya alırsın tatlım

Hosgeldinnnnnn canimmmm

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine bunaltıcı bir sıcak var bugün ve ben gecede sıcaktan hiç uyuyamadım
Arada bir esiyorda oh çekiyorum
Maalesef geç yatınca geç kalktım ama inşallah bir iki güne kadar erken kalkmayıda adet haline getireceğim
Dün evdekilerede ( çocuklara ) resti çekmekle başladım yeni düzenimize
Ufaklık bir ara ne güzel kendi yatağında yatıyordu ama bu Ramazan yine babasıyla yatmaya başlamıştı ve sonunda dün isyan bayrağını açtım bundan sonra erken yatılıp erken kalkılacak ve herkes kendi yatağında yatacak diye
Ufaklığın tabi hiç hoşuna gitmedi bu durum ve baya ağladı ben yatağımda yatmak istemiyorum diye
Karı koca inat edince 15 dakika içinde ağlaya ağlayada olsa kendi yatağında uyudu ve sabahta bir havalarda yok ben abla oldum yatağımda yattım diye

Dün gece hatta ona yarın seni İKEAya götüreceğim tophavuzuna yatağında yatarsın demiştim sabah hemen anne hadi gidelim ben yatağımda yattım diyor artık söz verdim bir kere o yüzden akşam üzere hatunu tophavuzuna götüreceğiz artık
Akşam yemeğinide çıkmışken belki dışarda yeriz diye düşünüyordum ama onun yerine eve alışveriş yapmak daha mantıklı etimi, sebzemi ve meyvemi aynı paraya alır bir hafta yerim

Akşam inşallah bu günlük menümü paylaşacağım

Tekrar aramıza hoşgeldin
Ya ben dün hesapta okadar alıntı yapmıştım hatta sanada hoşgeldin diye yazmıştım ama uçup gidince genel yazıp yolladım geç oldu diye kusura bakma
Eminim sende en kısa zamanda bizimle sanki senelerdir tanışıyor gibi olursun

Bu arada kendimi tanıtayım
Adım Banu, 34 yaşındayım, 14 ve 4 yaşında iki cadının annesiyim İstanbulda yaşayan evhanımıyım
Maalesef bir çoğumuzun muzdarip olduğu pko ve insülin direnci bende de var ve çok uzunnnnnn zamandır kilo vermek için debeleniyorum
Geçmişte 24 kg vermiş ama yine geri almış biri olarak kilo vermenin çooook zor olduğunu biliyorum ama buradaki kızlarında desteğiyle inşallah bir şekilde zayıflayacağıma inanıyorum

kahvaltiyi simdi yapiyorum azcik geciktim uyuyakalmisim :-( kayisim eksik onu da bugun kocis alicak bugunlik boyle..

Harika bir kahvaltı olmuş
Kayısıyı olmadı akşam üzere suya koy ve gece yatmadan evvel suyunu içip tanelerini ye sabah bağırsaklar baya bir harekete geçmiş olur

Kilo bildirimi

Hadi bakalım inşallah önümüzdeki hafta çok güzel fark olucaktır GAzan mübarek olsun

Yanılmıyorsam karatayda acıkırsan 1 avuç leblebi yada kuru yemiş yenilebiliyor
Ev yapımı ayran içebilirsin yada yoğurt yiyebilirsin
Cacık falanda olur sanırım

Eminim karatay yapan kızlar sana daha ayrıntılı yardımcı olurlar ( ben acemi karataycıyım yeni başlıyorum bende )

Evet mecburiyettende olsa birbirimizi denetleriz artık
Ailecek karatay yapacağız artık tabi bizimki ekmeksiz doymam diyip duruyordu bakalım şimdi ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…