acaba hangimiz daha önce düşer ki
ben protein diyeti ve spor yapıyorum
bugun bildirim gunu mu ? Biz yeni gelenler bildirim yapip listeye girebiliyormuyuz ? kafamda deli sorular :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoş geldin canım. Bugün bildirim yapabilirsin. İki hafta üst üste bildirim yaptıktan sonra listeye giriyorsun. Ama bu hafta pek kimse yok gibi tatildekiler dönmedi hala. Sen bildirimini yap yine de..
sevgili karataycilar bi sorum olacak tam anlamiyla.karatay diyetimin ilk gunu. kahvaltimi yaptim simdi aksama kadar acikmazsam.biseu yememeliyim biliyorum. ama olaki acikirsam neyle gecistirmeliyim ?
Kilo bildirimi
Baslangic : 82.2 kg
Bu hafta : 82.2 kg
Giden : 0
Hedef : 70 kg
Diyete yeni basladigim icin giden yok henuz
Menü
Sabah (7:45)
1 incir
2 bardak ılık limonlu su
2 kk beyaz peynir bol maydanozlu
5 adet zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
1 bardak yeşilçay
Öğle (12:00)
4 adet köfte
salata
1 dilim k.ekmeği
Ara (15:00)
2 parça çikolata (çok başım döndü kan şekerim düştü galiba iş yerinde zorla yedirdiler)
yarım susamsız simit
Akşam (18:15)
5 y.kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
2 bardak ayran
1 dilim k.ekmeği
Ara (20:30)
1 su b. kefir
3,5 litre su
tam platese başladım 15 dakika yapmıştım ki yine aynı baş dönmesi ve üstüne bir de mide bulantısı devam edemedim. Akşam saat 10,30 du sebebini anlamadım ama regl yüzünden olabilir diye düşündüm tansiyonum normaldi.
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 71,9
bu hafta: 71,0
giden: 900 gr
toplam giden: 22,1
spor 1 gün leslie ile 1 mil, 45 dak plates, 10 dak tiffaniy
bugun bildirim gunu mu ? Biz yeni gelenler bildirim yapip listeye girebiliyormuyuz ? kafamda deli sorular :what:
Sweetdimple hoşbuldum canım.beni farketmene sevindim csnım.bende bunlar sohbetten aşağıda beni görmüyolarmı diyordum😊sende karataycıydın sanırım.umarım hepimiz mutlu olduğumuz kilolarda oluruz😏
hosgeldinizbol zayiflamali gunleriniz olsin insallah. bildirim.yapiliyor sanirim buugun. bildirim kurallarini ve nasil yapilacagini bende bilmiyorum henuz yeniyim
merhaba beni de aranıza alır mısınız ben 98 kilodan 89 a düştüm bende yarışmak istiyorum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Aslında bir sürü alıntı yapıp bir sürüde şey yazmıştım ama hepsi gittisinir oldum ama neyse özet geçeyim
Bugün eşimin test sonuçları B12 eksikliği gösterdi ve maalesef ondada insülin direnci ve yüksek açlık şekeri çıktı( oda artık benim gibi glukofen kullanacak artık beni baltalayamıyacak çünkü kendide dikkat etmek zorunda )
B12 içinde iki paket iğne verdi ( biri her akşam olucak, ikinci pakete geçincede haftada bire düşürecek )
Daha sonra tekrar doktor aynı iğneden yazıcak ve eşim her ay 1 tane o iğneden ömrü billah kullanmak zorunda kalacakmış
Çok şükür Rabbim beterinden saklasınoda bende pek üzülmedik sonuçta çoğu insan aynı sorunu yaşıyor ve hayatını etkileyecek bir durum değil
Yeni gelen arkadaşlara bu arada hoşgeldin diyeyim
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Adaşımmm topik kurallarına uyacağıma ve uymayanları uyaracağıma dair söz veriyorum
Akşamları menümü bir aksilik olmazsa resimli bildirmeye çalışırım ama fırsat olmazsada artık sırf yazıylada olsa bildiririm
ohh banum ne güzel ve özenli menu bu harika
yeni kızlar hoşgeldiniz aramıza
ok tatlım
Tünaydın güzellerrrr
bitanem acıktığın an yemelisin çünkü beyne açlık sinyali gittiği anda leptin yağ yakımını durduruyor ayran içebilirsin salata yiyebilirsin veya meyveli tarçınlı yoğurt yiyebilirsin fakat doğru karatay kahvaltısından sonra en az 5 saat acıkmaman lazım kahvaltına baktım resimlemen süper olmuş minik eksikler harici süper bencezeytinini bol yağın içine koy cnm slaatlık ve domatesine de sıvıyağ gezdir kahvaltıda ymurtadaki vitamini alabilmek için yağ yememiz şart zeytinyağıda olabilir tereyağı da yeşillik ve taze biber de ekleyebilirsin kahvaltına afiyetolsun cnmm
haydi bakalım kilo cetvelini de yapmışsınn hızla hedefe doğru ileri:13::13:
afiyetolsun cnmmm çikolata yemen reglin etkisidir baş dönmende sanırım o yüzden reglken sadece yürüyüş yap istersen cnm zorlama kendini
süper vermişsin yine bayrama rağmen 900 gr gitmiş tam bir istikrar örneğisin cnm tbrkler
cuma ve cumartesi 18 e kadar bildirim yapılıyor cnmmm
farketmezmiyim bitanem acaba okuyor ama neden hiç yazmıyor diye merak ediyordumyazmaya karar vermene çok sevindim umarım sende bizler gibi bu samimi güzel aileyi çok seversin evet bitanem ben karataycıyım 88 den 63 e düştüm
başlangıç kilon
geçen haftaki kilo
bu haftaki kilo
fark
toplam verieln kilo
hedef kilo
yapılan sporlar
bu şekilde yapmalısınız cnm
aldık bile hoşgeldin aramıza cnmmm
aleyküm selam adaşım b12 de d vitamini de aslında herkes almalı diye düşünüyorummm eniştede de insülin direnci çıkmış dikkat ederse eminim o direnci kıracaktır gerçi sana destek olması açısından iyi olacak birbirinizi denetlersiniz
resimli bildirmezsen bile yazman yeterli cecommm sana güveniyorum sözlerini tutar benim adaşım
Tünaydın güzellerrrr
bitanem acıktığın an yemelisin çünkü beyne açlık sinyali gittiği anda leptin yağ yakımını durduruyor ayran içebilirsin salata yiyebilirsin veya meyveli tarçınlı yoğurt yiyebilirsin fakat doğru karatay kahvaltısından sonra en az 5 saat acıkmaman lazım kahvaltına baktım resimlemen süper olmuş minik eksikler harici süper bencezeytinini bol yağın içine koy cnm slaatlık ve domatesine de sıvıyağ gezdir kahvaltıda ymurtadaki vitamini alabilmek için yağ yememiz şart zeytinyağıda olabilir tereyağı da yeşillik ve taze biber de ekleyebilirsin kahvaltına afiyetolsun cnmm
haydi bakalım kilo cetvelini de yapmışsınn hızla hedefe doğru ileri:13::13:
cuma ve cumartesi 18 e kadar bildirim yapılıyor cnmmm
başlangıç kilon
geçen haftaki kilo
bu haftaki kilo
fark
toplam verieln kilo
hedef kilo
yapılan sporlar
bu şekilde yapmalısınız cnm
Teşekkür ederim canım. Bayramda iki gün bol kaçamak ve üstüne bide dün regl olunca bende şaşırdım bu kadar ekside olduğuma. Ben artı bekliyordum aslında. Demekki sağlıklı kilo verince bir iki günlük kaçamakla hemen geri alınmıyormuş. Şimdiye kadar sadece yağ verdim hiç kas kaybetmedim onun etkisidir diye düşünüyorum. Eskiden biraz versem hemen geri alıyordum. Çok şükür ki nasıl beslenilmesi gerektiğini öğrendik. Sende maşallah koruma dönemin de gayet süper gidiyor. İstediğin kilonun da altına indin. Bir de çevredeki insanlar da çok etkiliyor. Bayramda yengelerimi 6 ay üzerine gördüm beni gördüklerinde inanamadılar. En son gördüklerinde 93 kiloydum. Şimdi daha bir motivasyonum arttı daha da hırslandım diyebilirim. Ekim sonu kardeşimin düğünü var o zamana kadar bu işi bitirmem gerek Allah'ın izniyle... 3 ay daha 11 kilo verebilecekmiyim dersin Banucum... İlk başlardaki gibi haftada bir kilo veremiyorum çünkü...
Aslında şöyle bi sorun var burada malesef bi market var orda ne olursa o yani sebze bizim için
Yakında büyük bir market açılıyor evimizin iki bina uzaklığında işte o zaman yeşillik falan eksiksiz olacak inşallah
Bu dediğim markette tahmin edersiniz hani şu her hafta belli ürünler getiren marketlerden. Geçen hafta maydonoz aldım dün gittim hiç bişey yoktu mesela.
Zeytin yağı sen söyleyince dank etti bana şimdi keşke salataya damlatsaydım ama zeytinde bolca vardı pul biber ve kekikle beraber.
Çok şükür şuan açıkmadım ama acıkırsam bi meyve yesem olur heralde yada meyveli yoğurt . Akşam yemeği olarak 2 öğün düşünüyorum çünkü. Öğlen ara olsa süper olur.
Aslında şöyle bi sorun var burada malesef bi market var orda ne olursa o yani sebze bizim için
Yakında büyük bir market açılıyor evimizin iki bina uzaklığında işte o zaman yeşillik falan eksiksiz olacak inşallah
Bu dediğim markette tahmin edersiniz hani şu her hafta belli ürünler getiren marketlerden. Geçen hafta maydonoz aldım dün gittim hiç bişey yoktu mesela.
Zeytin yağı sen söyleyince dank etti bana şimdi keşke salataya damlatsaydım ama zeytinde bolca vardı pul biber ve kekikle beraber.
Çok şükür şuan açıkmadım ama acıkırsam bi meyve yesem olur heralde yada meyveli yoğurt . Akşam yemeği olarak 2 öğün düşünüyorum çünkü. Öğlen ara olsa süper olur.
[/QU
bana ne yapmam gerektiğini biri anlatabilir mi ben ne zaman bildirim yapacağım bugün başladım yazmaya bir de hepimiz aynı diyeti mi yapmalıyız?
[/QU
bana ne yapmam gerektiğini biri anlatabilir mi ben ne zaman bildirim yapacağım bugün başladım yazmaya bir de hepimiz aynı diyeti mi yapmalıyız?
Herkes ayni diyeti yapmiyor burda. Kendine uygun olan saglikli beslenme bicimini secebilirsin. Bildirim de cuma cumartesi gunleri yapiliyormus. biz yeni oldugumuz icin listeye girmeyecegiz ama ben bildirim yaptim yinede. tabi suan sadece baslangic kilomu hedefimi belirteeek yaptim henuz giden kilo olmadigindan.
Sen hangi diyeti yapiyorsun. Birde gunluk menu paylasimi yapiliyor. Yediklerini yaziyorsun sabah ogle aksam aralar vs. yaptigin spor gibi.seyler.
Sweetdimple hoşbuldum canım.beni farketmene sevindim csnım.bende bunlar sohbetten aşağıda beni görmüyolarmı diyordum😊sende karataycıydın sanırım.umarım hepimiz mutlu olduğumuz kilolarda oluruz😏
[/QU
ben bir akapunkturcunun verdiği diyeti yapıyorum doğum sonrası kilolarım bunlar (akapunktura arkadaşım gitmişti)müthiş hızlı kilo verdiriyor.
yazıyorum adı protein diyeti :
sabah:bir adet haşlanmış yumurta,domates,salatalık,yeşillik
ara:6 ila 8 adet kuru kayısı yavaş yavaş yenecek
öğle:ızgara tavuk ya da haşlama et ile pek aran yoksa 100 gr peynir (peynirli salata da yapabilirsin)
ara:az kaşar peyniri veya ızgara (acıkırsan)
akşam:1 kase yoğurt
NOT:en ufak bir aksatma yapmadan yapılacak kaçamak yok 2.5 litre su
ben bir akapunkturcunun verdiği diyeti yapıyorum doğum sonrası kilolarım bunlar (akapunktura arkadaşım gitmişti)müthiş hızlı kilo verdiriyor.
yazıyorum adı protein diyeti :
sabah:bir adet haşlanmış yumurta,domates,salatalık,yeşillik
ara:6 ila 8 adet kuru kayısı yavaş yavaş yenecek
öğle:ızgara tavuk ya da haşlama et ile pek aran yoksa 100 gr peynir (peynirli salata da yapabilirsin)
ara:az kaşar peyniri veya ızgara (acıkırsan)
akşam:1 kase yoğurt
NOT:en ufak bir aksatma yapmadan yapılacak kaçamak yok 2.5 litre su
yapan kişi çok kilolu olmamasına rağmen 2 ayda 66 dan 55 e düştü biz ne kadar veririz bu fazla kilolarla düşün artık
sabakları yürüyüş ve bir mil leslie yapıyorum şimdilik ve yeşilçay da içiyorum
kahvaltiyi simdi yapiyorum azcik geciktim uyuyakalmisim :-( kayisim eksik onu da bugun kocis alicak bugunlik boyle..
Kilo bildirimi
Baslangic : 82.2 kg
Bu hafta : 82.2 kg
Giden : 0
Hedef : 70 kg
Diyete yeni basladigim icin giden yok henuz
sevgili karataycilar bi sorum olacak tam anlamiyla.karatay diyetimin ilk gunu. kahvaltimi yaptim simdi aksama kadar acikmazsam.biseu yememeliyim biliyorum. ama olaki acikirsam neyle gecistirmeliyim ?
aleyküm selam adaşım b12 de d vitamini de aslında herkes almalı diye düşünüyorummm eniştede de insülin direnci çıkmış dikkat ederse eminim o direnci kıracaktır gerçi sana destek olması açısından iyi olacak birbirinizi denetlersiniz
resimli bildirmezsen bile yazman yeterli cecommm sana güveniyorum sözlerini tutar benim adaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?