80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Annenin iyi olduğuna sevindim. Sen nasıl belini öyle ağırttın yaa. Bu konuda pek bilgim yok sadece annem bir hafta yerinden kımıldayamamıştı fıtık çıktı ona da. Bir hafta yerde tahtanın üzerinde yattı. İnşallah bir şey yoktur. MR temiz çıkar. Spor yaparken ters bir şey mi oldu acaba. Öncesinde yazdıysan atlamışımdır.

Hoşgeldin canım.
Güle güle büyüt bebeğini.
2 çocuk annesi olarak söyliyebilirimki senin kilonun çoğu şişlik.vücudun toparlanıp eski durumuna gelebilmedi bir yılı bulur canım
Tabıi o arada yediğine içtiģine mutlaka dikkat etmen lazım.
Şimdi yapman gerekenler şöyle:haftada en az 3 gün menülerini paylaşıyorsun.iki haftada kilo bildiriminde bulunduktan sonra listeye giriyorsun canım☺

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA
TOPİĞİN İLK SAYFASINDAKİ KURALLARI OKUYUP KABUL EDİYORSUN.İLK 3 HAFTA BİLDİRİMLERİN DÜZENLİ OLURSA 3. HAFTA LİSTEYE ALINIYORSUN.AMA SEN BU SÜREDE AKSATMADAN MENU PAYLAŞIMI DA YAP LİSTEYE GİRMESEDE KİLONUDA BİLDİR HER CUMA C.TESİ TARTI GÜNÜMÜZ. C.TESİ EN GEÇ P.TESİ LİSTEMİZ ÇIKIYOR ZATEN OKEY. BU ARADA İSTERSEN BİZİM BURDAKİ KIZLARLA 6. TAKIMDA DA YARIŞIYORUZ ORAYADA KATILMANI TAVSİYE EDERİM.TAKIMIN LİNKİ BU BAK İSTRSEN
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarışması.143241/page-9675#post-36595961
TOPLAM 14 TAKIM VAR YARIŞTIĞIMIZ BİZ 6. TAKIMIZ.

Canım Haklısın makarna ve buğday fazla oldu makarna hiç yememeliydim.
Kıız zaten o hafta hızlı gitti bu hafta pek bişey gitmemiş..
Sonradan pişman oldum canım zaten içmeyi de unutmuşum boğazıma falan kaçtı hep. Sonra hiç kaçamak yapmadım ama.

Kızlar ben kilo bildirimimi geçen hafta cumartesi yapmıştım yine öyle yapayım diyorum sorun olurmu tam bi hafta geçmiş olsun diye..
Birdee acil bir durumum var pazar günü yola çıkıyoruz 10-12 gün Antalyadayım.
Yazlık biraz kalabalık olacak kendime yemek yapmam falan oldukça zor.
Tatlılar kolalar pilavlar vs yiine yemem ama ; yapılan yemekler muhtemelen yağ bakımından bana uygun olmayacak.
Kahvaltı da sorun değil kkk yapıcam yine. Ama akşamları düşününce canım sıkılıyo çok. Zorlanıcam baya bi.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Sabah çok erken evden çıkınca bir türlü uğrayamadım tabi benim bildirimde yarına kaldı ister istemez
Bütün gece hiç gözüme uyku girmedi kendi kendime sıkıntı yaptım nasıl geçicek nasıl olucak diye ama çok şükür hiçte endişelendiğim gibi değilmiş
Hastanede endoskopi için eşim ilk sıradaydı ama yinede bir yarım saatten az fazla doktoru bekledik.
Eşime lokal anestezimi yoksa tamamen mi uyutalım seni demişler oda Allahtan tamamen demiş
İşlemin yapıldığı odada anesteziyi yapmışlar ve nasıl birşey anlamadım anında uyumuşum dedi
Uyandığında hiç bir şey hissetmemiş hatta baya uzun uyuduğunu düşünüyordu ayıldığında
O halini keşke kameraya çekseydim gerçekten çok şekerdi o hali
Kikirdeyip durdu hatta bir ara aşkını ilan edip tutturdu bir öpücük versene diye
Ay sanki işleme değilde stand up gösterisine gittik eşim anestezinin etkisiyle gülüp durdu bende onun haline gülmekten resmen yerlere yattım

Şükür önemli birşey çıkmadı;
Çoğu insanda olan gastrit, reflü falan çıktı birde yemek borusunda minik minik sıyrıklar varmış oda devamlı boğazında yanma hissi yapıyormuş ama doktor önemli birşey değil ilaçla geçer dedi
3 ay sonra tekrar gel şikayetlerin devam ederse dedi ve bu arada şeker ilacınıda yarıya düşürdü ( mide bulantısını o yapıyormuş )

Öğleden sonra onun dışarda işleri oluncada bende kızlarla kendimi anneme attım.
Yemeğimide orada yedim kahve faslından sonrada kendimizi çocuklarla parka gittik
Çocuklar bol bol oynarken ( kızkardeşimin ikizleride vardı ) bizde annem ve kızkardeşimle bol bol sohbet ettik

Akşam yemeğimizide yedikten sonra mutfağı toparlayıp çayıda koydum kendimi hemen buraya attım
Çok şükür bu günüde hasarsız atlattım sayılır

Aslında bende devlet hastanesindeki doktorlara pek güvenmiyorum dediğin gibi elimize listeyi tutuşturup hadi güle güle diyorlar ama özel olunca azda olsa para veriyoruz diye daha bir ilgili oluyorlar çoğu zaman ( istisnalar kaideyi bozmaz tabi )
Kadın doğumcumun hastanesinde varmış bir diyetisyen ama önce tekrar bir şu hormon tahlillerimi İST. ÜNİ. Hastanesinde yaptırmak istiyorum ( oraya hiç gitmemiştim daha evvel belki orada daha iyi ilgi vardır )
Çocuk bölümüne acil gitmiştim bir gecede çok güzel ilgilenmişlerdi ve büyük kızımıda oraya götüreceğim inşallah
Ondada maalesef kıllanma sorunu var ( bacaklarının arkaları bile baya baya kıllı ve popişine doğru uzanıyor maalesef bu sene ona zorla mayo giydirip Akçayda zorla denize sokmasaydım haberim bile olmayacaktı çünkü çok utangaç ve asla kısa şort falanda giymez )
Ben hep bacaklarını almak zor geldiğinden giymiyor sanıyordum meğer kıllar baya bir yukarılara uzanıyormuş
Bakalım önümüzdeki hafta ikimiz içinde randevu alacağım ama ilk önce ona ertesi gün kendime alırım çünkü aç karnına kan tahlili yapılması gerekiyor olmadı ona ilk randevuyu alıp ben kendime 2 saat sonrasına alırım ki bari aynı gün sonuçları alırız

Şu sonuçları aldıktan sonra olmadı sana tekrar dönerim ben bana listeleri paylaşırmısın diye ama işte kiloya görede farklı liste veriyorlar ve senin kilon benden çok daha az şimdilik karatay iyi gidiyor gibi

Canım yarın çarşıya çıktığımda mutlaka söylediklerini alacağım kiraz sapım vardı evde ama mısır püskülü ve mate almam lazım

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip eski fit hallerimize kavuşuruz
Bu arada Allah analı babalı büyütsün kuzunuda inşallah hayırlı evlat olur

Kızlarrrrrrrrrrrrrr bağırtmayın beni gece gece

Yoksam enişteler sizleri kandırıp oyalıyorlarmı KKya girmeyesiniz diye
Benimki gibi yapıp totoyu devirip uyusunlar da bizde rahat rahat sohbet edelim

:) bu ara topiğimiz akşam oldumu sakin
Benimkide bugün yine hafiten laf sokuyor artık erken yatıp erken kalkmayı huy haline getir hacı yatmaz gibisin ben yatırsam sen kalkıp kaçıyorsun diyor

Bende inşallah pazar gecesinden itibaren erken yatmayı huy edinmeye çalışacağım okullar açılıncada zorluk çekmemiş olurum

Bu arada sana şimdiden hayırlı geceler tatlı rüyalar
Bende ufaktan yatayım döne döne uyurum nasılsa gelen giden yok

Selamlar kızlar...çok uzak kaldım sanırım ama şartlar işte...!!! Evlilik izin bayram derken kurs başladı..yeni bi kursa taşındık yöneticisi ben oldum ne eksiği bitti ne derdi valla ugraş ugraş yeni yeni düzene giriyo...hayatım henüz düzene girmedi bari kurs girsin :)) takımımada burayada döndüm inş..gerci takıma yazdığım mesajları pek ipleyen olmadı ama

edacim hos geldin canim. baya yogunmussun. alisabildin mi evlilik hayatina. kolay gelsin yoneticilik zor.is allah sabir versin diyebiliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…