Slm fıstıklarrrrbir ce deyip kaçtım gelemedim özür hepinize geçmişolsun dilekleriniz ve dualrınız için tşk ederimm çok özledim hepinizi ben sürekli yatıyorum ya ayakta duracağım ya yatacağım oturunca kalkamıyorum mr çekildi 28 inde sonuç çıkacak dün bir komşu sıcak zeytinyağı sürün saat başı dedi onu sürüyor teyzem arkasından voltaren jel vicks ve üzerine termofor bklım inş iyi gelir annemin maşallahı var diren takılı sadece oda çıkınca süper olacak
evet malesef karatay kaçamak affetmiyor cnmmm katılıyorum tek kötü yanı bu
kesinlikle haklısın neslimm bende ömür boyu karataydan vazgeçemem sağlığıma kavuştum şükür allah senden de razı olsun cnm benim uyarılarımızı dikkate alıp uyguladığın için
adaşımmm enişteme de sana da çok geçmiş olsun cnm benimhayırdır yine karamsarlık başlamış kuzumm
bitanem regl olacaksan muhtemelen ondandır ama lütfen karatayı 1 ay uygula cnm bnm sonra inan hiç ısrar etmeyeceğim ayağın düzelince sporada başlarsın ama suyu nu asla ihmal etme tahllillerini yaptıracaktın yaptırdınmı cnm
makarna ve haşlanmış buğday fazla olmamışmı esinimm
hoşgeldin aramıza cnmmmbence önemli olan sağlıklı seçimler yapıp doğru beslenmek ve günde en az yarım saatte spora zaman ayırabilmek
hoşbuldum neslimmmmtşklr bitanem inş kuzum bu arada sana da geçmiş olsun cnm motordan ayağın yanmış
hızlı giden hızlı geliyor esincim o yüzden az olsun öz olsun kuzumm
omega 3 ü de Q enzim Q 10 ide akşam yemeğinden sonra alacaksın bitanem
çok tşkler canımcım
tşkler neslimmm ama yatmadan öncekii 2 parça ne öyle bakimmm
tşkler esincimmm geçecek inşşş geldim kuzum şükürrr
hoşbuldum Mervişimmm gözümüz aydın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş yeğenimizi bitanem tbrkler
Aminnn adaşımmm tşkler bitanemm döndüm kuzum şüküryapın iyileşir iyileşmez suyunu iç cnmcımm birde bol maydanoz tüket ödeme birebir biliyorsun
teyzeleri yesin onuuuuu
bitanem bence yanlış çünkü kas yapmak o kadar kolay değilki saatlerce ağırlıkla çalışmak lazım protein aşırı almak lazım yani zor beden kitle indeksin 26 nın altına düşene dek kendine fazla yüklenme tempolu yürüyüş en güzeli 26 nın altına düşünce diğer egzersizlere başlarsın aramıza hoşgeldin cnm
est neslim ne yorulması tablo tuşunu eklerlerse zevkle yaparız yine
meleğim baktım ama göremedim nerelerdesin sen
ellerine sağlık Sindimmm
esincim pişman olmalısın diyeti geçtim sağlığın için çok zararlı kolabalıkla salata süper giderdi bak patatese bile kızmıyorum kola kadar
ooooooo kuzummmm hoşgeldinnn çok özledik seniiinasılsın iyi ki döndün aramızaaa bitanemm bence sende karataya gel
Hoşgeldin canım.Kızlar Merhabalar bende grubunuza katılmak itiyorum doğum yapalı 5 ay oldu 82 kiloyumlisteye ekleyen arkadaş kim bilmiyorum ama beni de eklerseniz ve düzeniniz ile ilgili bilgi verirseniz çokkk sevinirim.
Boy:1.60
Kilo:82
Hedef Kilo:55
Verilmesi gereken Kilorolleyes:
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZAKızlar Merhabalar bende grubunuza katılmak itiyorum doğum yapalı 5 ay oldu 82 kiloyumlisteye ekleyen arkadaş kim bilmiyorum ama beni de eklerseniz ve düzeniniz ile ilgili bilgi verirseniz çokkk sevinirim.
Slm fıstıklarrrrbir ce deyip kaçtım gelemedim özür hepinize geçmişolsun dilekleriniz ve dualrınız için tşk ederimm çok özledim hepinizi ben sürekli yatıyorum ya ayakta duracağım ya yatacağım oturunca kalkamıyorum mr çekildi 28 inde sonuç çıkacak dün bir komşu sıcak zeytinyağı sürün saat başı dedi onu sürüyor teyzem arkasından voltaren jel vicks ve üzerine termofor bklım inş iyi gelir annemin maşallahı var diren takılı sadece oda çıkınca süper olacak
makarna ve haşlanmış buğday fazla olmamışmı esinimm
hızlı giden hızlı geliyor esincim o yüzden az olsun öz olsun kuzumm
esincim pişman olmalısın diyeti geçtim sağlığın için çok zararlı kolabalıkla salata süper giderdi bak patatese bile kızmıyorum kola kadar
Canım karatay yapıyordun değilmi. Birde başka yöntem denesen. Ben menü paylaşıyorum mesela diyetisyenimden çok memnunum. Şunu da söyleyeyim devlet hastanelerindeki doktorlara pek güvenmiyorum başından savıyorlar. Daha önce devlet hastanesine gitmiştim hatta doktoru görünce bumu beni zayıflatacak demiştim kendine faydası yokNe tahlil yaptı ne tarttı ne de başka bir şey. aldı eline birkaç sayfalık bir şey bazılarının üzerini çizdi bunları yeme şunları ye. Ama ne kadar nasıl neyi neyle yiyeyim hiçbirşey söylemedi. Bir ay yaptım kilo aldım. Bir daha da gitmedim. Sonrasında da üçüncü çocuğa hamile kaldım zaten. Oyüzden diyetisyene çok önyargılıydım. Şimdi gittiğim doktor özel hastanede kendisi 45 kilo var yok incecik bir şey. Çok da güzel ilgileniyor. Kilo veremezsen kızıyor zaten. Daha doğrusu dediklerini yapmazsan. Sen yaptım desende yapmadığın tatrıya çıkınca anlaşılıyor çünkü analiz yapan tartı. Tartıldıktan sonra uzun bir liste çıkıyor nenrende ne kadar yağ var bölge bölge söylüyor. Diyetisyen konusunu araştır derim. Benim gittiğim doktora giden çevremde çok insan var iradesine sahip olan güzle kilolar verdi. Ama kaçamakla diyet yapanlar maalesef kısa zamanda bıraktılar. Belli bir zaman sonra sıkılıyorsun zaten. Burada sizlerle konuşmasaydım bende sıkılmıştım belkide. Cuma günlerindeki bildirim artı olmasın diye daha çok dikkat ediyorum sayenizde.
Söylemeyi unuttum ödem için mısır püskülü kiraz sapı ve mate al. Aktardan al ama hazır sallama çaylardan değil. Üçünü birbirine kat ve günde üç bardak iç. Bende işe yaradı sende dene canım.
Kızlar Merhabalar bende grubunuza katılmak itiyorum doğum yapalı 5 ay oldu 82 kiloyumlisteye ekleyen arkadaş kim bilmiyorum ama beni de eklerseniz ve düzeniniz ile ilgili bilgi verirseniz çokkk sevinirim.
edacim hos geldin canim. baya yogunmussun. alisabildin mi evlilik hayatina. kolay gelsin yoneticilik zor.is allah sabir versin diyebiliyorum sadeceSelamlar kızlar...çok uzak kaldım sanırım ama şartlar işte...!!! Evlilik izin bayram derken kurs başladı..yeni bi kursa taşındık yöneticisi ben oldum ne eksiği bitti ne derdi valla ugraş ugraş yeni yeni düzene giriyo...hayatım henüz düzene girmedi bari kurs girsin :)) takımımada burayada döndüm inş..gerci takıma yazdığım mesajları pek ipleyen olmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?