80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrrrrrrr bakın ne buldum nette

Karnıma ağrılar girdi gülmekten
Linkini paylaşmak istedim ama olmuyor nedense
Netten Şahan Gökbakarın kalbimin tek sahibine klibini mutlaka izleyin facede paylaşabildim ama burada olmuyor nedense

Slm fıstıklarrrr bir ce deyip kaçtım gelemedim özür hepinize geçmişolsun dilekleriniz ve dualrınız için tşk ederimm çok özledim hepinizi ben sürekli yatıyorum ya ayakta duracağım ya yatacağım oturunca kalkamıyorum mr çekildi 28 inde sonuç çıkacak dün bir komşu sıcak zeytinyağı sürün saat başı dedi onu sürüyor teyzem arkasından voltaren jel vicks ve üzerine termofor bklım inş iyi gelir annemin maşallahı var diren takılı sadece oda çıkınca süper olacak

evet malesef karatay kaçamak affetmiyor cnmmm katılıyorum tek kötü yanı bu

kesinlikle haklısın neslimm bende ömür boyu karataydan vazgeçemem sağlığıma kavuştum şükür allah senden de razı olsun cnm benim uyarılarımızı dikkate alıp uyguladığın için

adaşımmm enişteme de sana da çok geçmiş olsun cnm benim hayırdır yine karamsarlık başlamış kuzumm

bitanem regl olacaksan muhtemelen ondandır ama lütfen karatayı 1 ay uygula cnm bnm sonra inan hiç ısrar etmeyeceğim ayağın düzelince sporada başlarsın ama suyu nu asla ihmal etme tahllillerini yaptıracaktın yaptırdınmı cnm

makarna ve haşlanmış buğday fazla olmamışmı esinimm

ben de rose cuyum canım rose diyeti uyguluyorum önemli olan boğaza hakim olmak
hoşgeldin aramıza cnmmm bence önemli olan sağlıklı seçimler yapıp doğru beslenmek ve günde en az yarım saatte spora zaman ayırabilmek
Canım hoş geldin. Çok geçmiş olsun. Annenin iyi olduğuna sevindim. MR de bir sorun çıkmaz inşallah.

hoşbuldum neslimmmm tşklr bitanem inş kuzum bu arada sana da geçmiş olsun cnm motordan ayağın yanmış

hızlı giden hızlı geliyor esincim o yüzden az olsun öz olsun kuzumm

Omega 3 kullanıyorum bende ama q enzimq10 nasıl kullancağımı bilemedim.hergünmü alıyosun ve kaç tane içiyosun.çokmu sordum

omega 3 ü de Q enzim Q 10 ide akşam yemeğinden sonra alacaksın bitanem

Sweetdemple anneciğine çok geçmiş olsun.
Banu çok geçmiş olsun canım.ihmal etme git dr.a.inşallah mühim birşey değildir

çok tşkler canımcım

tşkler neslimmm ama yatmadan öncekii 2 parça ne öyle bakimmm

tşkler esincimmm geçecek inşşş geldim kuzum şükürrr

cnm bnm geçmiş olsun hoş geldin kuzummm

hoşbuldum Mervişimmm gözümüz aydın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş yeğenimizi bitanem tbrkler

Aminnn adaşımmm tşkler bitanemm döndüm kuzum şükür yapın iyileşir iyileşmez suyunu iç cnmcımm birde bol maydanoz tüket ödeme birebir biliyorsun

Teyzeleri bugün melegimin kesesini gördük 3 mm çok sukur doktor 2 hafta sonra daha net gorunecegini soledi
teyzeleri yesin onuuuuu

bitanem bence yanlış çünkü kas yapmak o kadar kolay değilki saatlerce ağırlıkla çalışmak lazım protein aşırı almak lazım yani zor beden kitle indeksin 26 nın altına düşene dek kendine fazla yüklenme tempolu yürüyüş en güzeli 26 nın altına düşünce diğer egzersizlere başlarsın aramıza hoşgeldin cnm

ellerine sağlık canım zahmet oldu sanada. aslında bu liste zahmetsiz banum herşeyi yazıp çok yoruluyordu.
bu arada 3 tane 3. var :) ne acayip demi

est neslim ne yorulması tablo tuşunu eklerlerse zevkle yaparız yine

selamün aleyküm kızlarr

bldirim..
başangıç.86.
geen hafta..78.

bu hafta.79.
gelen .1000 gr.
toplam giden7.kğ
hedef..00000

..

meleğim baktım ama göremedim nerelerdesin sen

kizlar nacizane kilo tablomuz
eksikler icin kusura bakmayin artik biii yanda heyecan hazirlik falan anca geldim yaptim malum ev temizligi camasir yikama yapiyorum ki donunce temiz bulayim :)

ellerine sağlık Sindimmm

Bugun ki menum :
Sabah : kkk
Ogle : balik , patates , kola ( ilk kacamagimi yaptim , pisman degilim ) Disarda yedik
Aksam : Taze fasulye , ev makarnasi, salata, ayran

esincim pişman olmalısın diyeti geçtim sağlığın için çok zararlı kola balıkla salata süper giderdi bak patatese bile kızmıyorum kola kadar
selam kizlar

naber herkes iyimi..kilolar ne alemde..
ben bu gun dukana basladim..atak 1 gun insallah kazasiz belasiz bitiririm..
en zoru kahvaltiydi sanirim neticde tamamen ekmeksiz yumurta peynir yemek tam bir iskenceydi

ooooooo kuzummmm hoşgeldinnn çok özledik seniii nasılsın iyi ki döndün aramızaaa bitanemm bence sende karataya gel

Bugün olsun menümü yazayım bari
Sabah:kkk kahvaltısı ekstradan 4dilim sucuk.1tatlı kaşığı reçel.minik bir parça ekmek
Saat 5 te:3parça tavuk but
Yoğurtlu semizotu yemeği zeytnyğlı
1kase yoğurt
Dom.saltlk.maydnz.
1kase mantar çorbası
Ayy çokmu yemişim sanki
Akşamda ya bir şeftali yada çayın yanında3-5 hurma yerim.
Sporda akşam yapınca yazarım.
Dün yarım saat yürüdüm
15 dak.da pedal çevirdim

sabah kaçta kahvaltı yapıyorsun bitanem erken yaptıysan 5 e kadar iyi dayanmışsın leptin süper çalışmıştır 5 hurma çok kuzum 2 hurma 1 kasede yoğurt tamamdır

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Eşim yatar yatmaz kendimi buraya attım
Anam bugün hem sıcaktan hemde can sıkıntısından patlayacaktım az daha
Hesapta bugün eşimle dışarı çıkacaktık akşam üzere ama maalesef adamcağızın midesi çok kötü olunca aldı eline kumandayı bütün gün koltukla birleşti
Hayır bilgisayar başına oturuncada söylendi durdu bende en sonunda kapattım ve kös kös oturdum

Sabah erken kalkacağız diye erkenden yatmak istedi bende tabi aşkım dinlen dedim ve anında soluğu burada aldım

ben izlemistim.cok.komik.gercekten de.. :-D

Bugün büyük kızımla bir ara o tip komik videolar izledik eşim eve gelmeden ve resmen gözümden yaş geldi gülmekten anam ne deliliklerini paylaşmış millet inanamadım

Çok sağ ol adaşım inşallah önemli birşey değildir eşimin durumu
Şükür hemen sonuçlar çıkacakmış en azından o belirsizliği yaşamak zorunda kalmayacağız

Ya karamsarlık demiyelim ama havalardanmıdır nedir yada şu iki gün ayağımdan dolayı yatmak zorunda kalmamdan dolayımıdır bilmiyorum ama bir bezgin bekir moduna girdim yine
Kİlo vereceğime tabiki inanıyorum o konuda pes etmiyorum ama bugün inan yemek hazırlamak bile zor geldi
Tabiki beslenmeye devam ettim ama işte zoraki oldu biraz
İnşallah yarın sabah güzel haberler alırımda bende yine kendime odaklanır hastane dönüşü şöyle güzel bir kahvaltı tabağı hazırlarım kendime

Bu arada karatayda bakliyat yeniliyor diye biliyorum buna yeşil ve kırmızı mercümek de dahil dimi
Hani emin olmadığım için onları bu ara pek yapmadım ama her zamanda tavuk veya et yemek istemiyor canım bari haftanın bir gününü bakliyata ayırayım diyorum
Hee birde lahmacunu bol yeşillikle nadirende olsa yiyebiliyormuşuz ya aynı şey kısır için geçerlimi
Valla uzun zamandır canım istiyor ama yapmıyorum zararlı olur diye

Ben iyisimi en kısa zamanda şu karatayın kitabını alayım hatta tarifler kitabını alayım ki ne pişirsem derdi olmasın

adaşım yattığın içindir bende sporsuz kaldım iki gündür de teyzem tıkıştırıyor çok zayıfladın diye yarın bakalım ne olacak 61 e düşmüştüm hastahanede iyileşince düzene girersin bitanem inş sabah güzel haberlerle gelirsin cnm bakliyatlardan nohut sınırlı tüketiecek kuzum nişastalı olduğu için kırmızı yeşil mercimek serbest kısır bol malzemeli serbest ama lahmacun 1 adeti geçme cnm hamurunun ince olması önemli karatay menüsü var ordan faydalanabilirsin cecom

http://cloudpage.co/karatay-menusu

Anam az daha yediklerimi paylaşmayı unutuyordum

Bugün resimli değil kusura bakmayın

Sabah;
1 domates
1 salatalık
2 KK beyaz peynir
6 siyah zeytin
3 ufak parça kaşar peyniri az yağlı
Maalesef evde yumurta kalmamıştı ve biraz zevksiz bir kahvaltı oldu bana göre

Öğlende;
Döner eti ve Ayran yedim ( ekmeğinden çok az yedim )

Akşam;
2 haşlanmış tavuk budu
1 domates
1 salatalık
4 - 5 parça kavun

yarım saat sonrada şekersiz çay

Gün içinde de toplam 2.5 litre su içtim inşallah yarın daha çok olur

Canım karatay yapıyordun değilmi. Birde başka yöntem denesen. Ben menü paylaşıyorum mesela diyetisyenimden çok memnunum. Şunu da söyleyeyim devlet hastanelerindeki doktorlara pek güvenmiyorum başından savıyorlar. Daha önce devlet hastanesine gitmiştim hatta doktoru görünce bumu beni zayıflatacak demiştim kendine faydası yok Ne tahlil yaptı ne tarttı ne de başka bir şey. aldı eline birkaç sayfalık bir şey bazılarının üzerini çizdi bunları yeme şunları ye. Ama ne kadar nasıl neyi neyle yiyeyim hiçbirşey söylemedi. Bir ay yaptım kilo aldım. Bir daha da gitmedim. Sonrasında da üçüncü çocuğa hamile kaldım zaten. Oyüzden diyetisyene çok önyargılıydım. Şimdi gittiğim doktor özel hastanede kendisi 45 kilo var yok incecik bir şey. Çok da güzel ilgileniyor. Kilo veremezsen kızıyor zaten. Daha doğrusu dediklerini yapmazsan. Sen yaptım desende yapmadığın tatrıya çıkınca anlaşılıyor çünkü analiz yapan tartı. Tartıldıktan sonra uzun bir liste çıkıyor nenrende ne kadar yağ var bölge bölge söylüyor. Diyetisyen konusunu araştır derim. Benim gittiğim doktora giden çevremde çok insan var iradesine sahip olan güzle kilolar verdi. Ama kaçamakla diyet yapanlar maalesef kısa zamanda bıraktılar. Belli bir zaman sonra sıkılıyorsun zaten. Burada sizlerle konuşmasaydım bende sıkılmıştım belkide. Cuma günlerindeki bildirim artı olmasın diye daha çok dikkat ediyorum sayenizde.

Gümaydın herkese
Menü
Sabah
1 kuru incir+2 bardak ılık su

2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 adet ceviz
1 dilim k.ekmeği
yeşillik domates salatalık (pul biberli, limonlu ve zeytinyağlı)

Ara
1 adet küçük elma

Öğle
4 köfte büyüklüğünde tavuk göğüs haşlama salatama kattım
salata (zeytinyağlı, pul biberli, limonlu ve elma sirkeli- tuz yok)
1 dilim k.ekmeği

Ara
2 adet hurma

Akşam
5 y.kaşığı fırında patlıcan kızartması (bol domates soslu ve sarımsaklı)
bir kase yağsız yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve pul biber karıştırılmış)
1 dilim k.ekmeği

sıvı 3,5 litre su, 2 bardak yeşil çay

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 70,5
bu hafta: 70,5
giden: yok
toplam giden: 22,6

spor 2 gün leslie ile 3 mil, 3 gün 45 dak plates, 2 gün 10 dak tifany

Salı günü doktora giderken +1 fazlam vardı ödem olmuştu. Çok şükür o gitmiş artı çıkacam diye üzülüyordum

Söylemeyi unuttum ödem için mısır püskülü kiraz sapı ve mate al. Aktardan al ama hazır sallama çaylardan değil. Üçünü birbirine kat ve günde üç bardak iç. Bende işe yaradı sende dene canım.

evet sindim ayağım yandı biraz hafife almışım.dün acile gittim parmağımdaki yanıktan sonra ayağımda iltihaplanmış pansumana başladık. ayak üstü duramıyorum ağrım çok. sporlar gümbürtüye gitti.bana noldu anlamadım önce bel fıtığı arkasındanyanıklar mahvetti,bağışıklığımın direnci de düştü acip halsiz ve yorgunum hergün. bi an önce iyleşip sporlarıma başlamak istiyorum artık sanırım nazara geldim.bunada şükür neyse artık.
banum ben anlamadım senin emar neden çekiliyor atladımmı yazdında hayırdır sorun ne gülüm belki bi çarem vardır sana önerebileceğim.kendine dikkat et öptüm snei

günaydın kızlar mutsuzluğum tavan yaptı. o kadar dikkat ettim kaç gündür ama kilo verememişim. belkide dün yediğim kavunların etkisi biliyorum

başlangıç: 93,5
geçen hafta: 79,9
bu hafta: 79,9
giden: 0
toplam giden:13,6
spor: tambolin, eliptik bisiklet ve kas güçlendirme egzersizleri

canııııım çok geçmiş olsun. hiç bişe sürmemişmiydin. offf ne kötü olmuştur şimdi. bende iki gün önce ayağım takıldı düşer gibi oldum dizimin altı kapı eşiğindeki mermere sıyrıldı. avuç içi kadar yer mosmor oldu. çocuklara göstermiyodum. sabah kızım odaya girdiğinde pijamam az yukarı çıkmış suratındaki dehşet ifadesini görmen lazımdı çok korktu

Hemşeriyiz desene hemde çok yakın. Bende sizden biraz aşağıdan musadağından Şimdi bir de tanıdık çıkarmışız hiç şaşırmam. Karatay konusunda haklısın ben kendime güvenemediğimden yapmadım karatay. Çünkü atıştırmayı severim. Kaçamaklarım mutlaka olur ve belli bir zaman sonra sıkılırım. Bu sistem bana iyi geldi. arada kaçamak ta olsa çok etki etmiyor. Bir gün sonra toparlıyorum. Gerçi şimdilik öyle sonrasında ne olur bilemem. Bakalım koruma dönemine bir geleyim de o zaman bakarım artık.

Çok geçmiş olsun canım yaa.. Üzüldüm nazara geldin dikkat et kendine. Yanık küçük te olsa hafife alma o minik dediğin şey çok zor iyileşiyor bende yaşamıştım biliyorum.

Çok geçmiş olsun canım yaa.. Üzüldüm nazara geldin dikkat et kendine. Yanık küçük te olsa hafife alma o minik dediğin şey çok zor iyileşiyor bende yaşamıştım biliyorum.
MALESEF AYNEN ÖYLE KENDİME KIZDIM ZATEN MİNİCİK PARMAK YANIĞIMDA GEÇEN HAFTA BÖLE OLDU KALDIKİ KOCA MOTOR YANIĞINI HAFİFE ALDIM BAKAMADIM UMURSAMADIM ŞİMDİ ÇEKİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…