- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ben izlemistim.cok.komik.gercekten de.. :-DKızlarrrrrrrrrrr bakın ne buldum nette
Karnıma ağrılar girdi gülmekten
Linkini paylaşmak istedim ama olmuyor nedense
Netten Şahan Gökbakarın kalbimin tek sahibine klibini mutlaka izleyinfacede paylaşabildim ama burada olmuyor nedense
Merhaba canım.
Rizeliyim bende.
Çayelinin çeşmeli köyünden.
Sen rize merkezdesin sanırım.
Ne mutlu sana memleketinde olmak çok güzel.
Biz ancak yaz tstillerinde gidebiliyoruz memlekete.
Eşimde trabzon sürmeneli
Maşallah çok güzel kilo vermişsin.
Bana ekmek pek yaramıyo.
Canan hocanın defiği gibi ekmek yedikçe acıkıyorum.
Bende gittim bir dönem diyetisyene.
Ilk baßlarda sonuç aldım ama sonra karatsy yaptım.
Karstayla ilk etapta 4kilo gitti
Sonra metoya değişiklik olsun diye diytsyn listeye geçtim.
Toplamda 6 kilo aldım.
Işte böyle.karatayın tek kötü tarafı normal düzene geçince fazlasıyla kilolar geri geliyor
çok geçmiş olsun umarım önemli durumu olmaz canım
ben karatay & taş devri beslenmesini bir diyet olarak yapmıyorum. ömrümün sonuna kadar böyle besleneceğim zaten tüm aile fertlerini uyum sağlatmaya başladım. 6 senedir sağlık kitabı okuya okuya doğru yolu buldum allah razı olsun sizden unuttuğum doğruları tekrar hatırlattınız. bu sayede sağlıklı kalmanın yolu karatay& taş devri beslenmesinde kalmak olduğunu anlayıp hayatıma geçirdim. ne diyim kaçamaklar dışında iyide gidiyor. kilo verememek gibi kaygım kalmadı ben doğru yaptığım sürece vereceğimden eminim
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Oyyy işlerin çoğunu yaptım az mola verip sizlere bakayım dedim
İki gün yatmanın cezası bu bana :) tamam Allah razı olsun aç bırakmadılar beni ama ev aldı başını gitti
Neyse yapacak birşey yok mecbur yapıcağım
Birde eşim midesi kötü diye biraz evvel eve geldimi
Allahtan dışarda işi varmışda bir saatliğine de olsa çıktı evden yoksa işin bittimide bilgisayar başına geçiyorsun diye inceden laf sokardı kesin
Yarın sabahtan eşime endoskopi yapılacak
2 Haftadır ne yese midesi kötü oluyor o yüzden bu sabah görüştüğümde doktoru yarın için endoskopi yapalım dedi
Sanırım bayıltarak yapacaklar çünkü eşimde öbür türlü hayatta cesaret edip yaptıramaz
Hiç yaptırmadım bu güne kadar şükür ama nasıl bir duygu çok merak ediyorum ( eşime artık sonrasında sorarım)
Umarım önemli birşey çıkmaz
Oyyy bildirime 1 gün kala olmasaymış iyimiş ama işte can bu arada istiyor
Üzülme gündüz sporunuda yapmışsın nasılsa emnim bugünde yapacaksındır o yüzden inşallah yarın eksi bildirim bile yaparsın
Harikasın canım senin adına çok sevindim
Keşke benimde şu kilolar ufak ufakta olsa gitse inan artık sinir geliyorbugün tartıldım ve geçen haftaya nazaran 2 kg fazla çıkıyorum iki gün yürümedim fazlada su içmedim diyemi bilmiyorum ( reglde olmam gerekiyor yakında sanırım )
Acaba tekrar diyetisyenmi denesem diye düşünüyorum ( kadın doğumcum şu anda çalıştığı hastanenın diyetisyenini bir dene istersen demişti geçenlerde )
Ay acayip kararsız kaldım ben yaaaşu ödemler beni deli ediyor
Selam kızlar...
Bugün ki menüm :
Sabah : kkk
Akşam : Tarhana , Tavuklu kabak yemeği , Çok az makarna , Haşlanmış buğday , Ayran , Salata
Spor : 30 dakika Jillian Micheals ile
Yeşilçayımı içmedim henüz üşenmezsem yapıp içicem inşalah
hoşgeldin aramıza cnmmmben de rose cuyum canımrose diyeti uyguluyorum önemli olan boğaza hakim olmak
Canım hoş geldin.Çok geçmiş olsun. Annenin iyi olduğuna sevindim. MR de bir sorun çıkmaz inşallah.
Menu harika canim. semizotu bende bulsam da yesem ah ah :-(
Bende hep bi cirpida vermeyi hayal ederdim annem de hep bana kilolari bi cirpida mi aldin da bi cirpida vercen derdi...
Yillarca depoladik simdi aylara dokerek vericez yapicak bisey yok :-(
Omega 3 kullanıyorum bende ama q enzimq10 nasıl kullancağımı bilemedim.hergünmü alıyosun ve kaç tane içiyosun.çokmu sordum
Sweetdemple anneciğine çok geçmiş olsun.
Banu çok geçmiş olsun canım.ihmal etme git dr.a.inşallah mühim birşey değildir
kaptancım çok geçmiş olsun tekrar her şey gönlünce olsun
kızlar dün menu yazamadım
sabah kk kahvaltısı peynirli omletle
öğle ayran fındık
akşam semiz yemeği ve kabak yemeği yoğurtla+fındık
yatmadan önce ayran+fındık susamlı ballı 2 parça tatlı
spor yurume+yuzme
Geçmiş olsun canım..Sonunda geldin
Alışırsın siteye merak etme ilk başta bende zorlanmıştım ama alıştık heralde hepimiz
Gözünaydın canım çok sevindimAllah sağlıkla kavuştursun bebeğine..
cnm bnm geçmiş olsun hoş geldin kuzummm
Hadi gözünüz aydın canım
İnşallah herşey daha da güzel olur ve Rabbim hasta olan herkese şifasını verir .....Aminnnnnn
Bir an önce aramıza dönmeni dört gözle bekliyoruz adaşım
Anaaa canımın acısına düştüm unuttum ya menüyü
Piknik yaptık ama şükür fazla kaçırdığım söylenemez
Dün zaten kahvaltıyıda orada yaptık ve domates, peynir, zeytin ve salatalığa ilave sadece yarım yufkadan yaptığım yağsız gözleme yidim sabah kahvaltısında
Akşam üzerede 4 tane minik kanat ve 3 köfte yedim bol salatayla
Fazla su içemedim tabi lavaboya zırt pırt gitmek zorunda kalmim diye ve anında 1 kg artı gördüm sabah tartıda ama eminim yarın yada öbür gün yine eksileri görürüm
Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Eki Görüntüle 1221109 Eki Görüntüle 1221110
SAbah ve akşam olmak üzere iki öğün yaptım bugün çünkü kahvaltı baya geç olmuştu
Dışardayken hafif acıkır gibi oldum ve o arada benim küçük kız ille simit diye tutturunca kızlarla 3e böldük bir simidiyarın yarım bile yemedim ki normalde 1 simit bile kesmezdi beni
teyzeleri yesin onuuuuuTeyzeleri bugün melegimin kesesini gördük 3 mm çok sukur doktor 2 hafta sonra daha net gorunecegini soledi
ceco34 çok sağol ayda 6 kg gitse var ya mükemmel olur.Aslında çok değil,sağlıklı kilo vermek daha mantıklı ama ben biraz sabırsızım. ee o kadar emeğin karşılığını görmek stiyor insan haliyle..
telefonuma adımsayar yükledim ama her harketimi adım olarak algıldığından pek doğru değil sanırım.Ama aşağı yukarı tahmin edilebilir aslında...
Şimdi bu diyete ek birşeylere başlamak istiyorum, msela maydonoz suyu veya lahana suyu gibi.
bir de işyerinde bir arkadaş var erkek. o da dyor ki; kilonu ver,ondansonra spora git. yoksasporla kas yaparsın yağlar kasa dönüşür bi işe yaramaz dyor ne dersiniz.
ellerine sağlık canım zahmet oldu sanada. aslında bu liste zahmetsiz banum herşeyi yazıp çok yoruluyordu.
bu arada 3 tane 3. var :) ne acayip demi
selamün aleyküm kızlarr
bldirim..
başangıç.86.
geen hafta..78.
bu hafta.79.
gelen .1000 gr.
toplam giden7.kğ
hedef..00000
..
kizlar nacizane kilo tablomuz
eksikler icin kusura bakmayin artik biii yanda heyecan hazirlik falan anca geldim yaptim malum ev temizligi camasir yikama yapiyorum ki donunce temiz bulayim :)
Bugun ki menum :
Sabah : kkk
Ogle : balik , patates , kola( ilk kacamagimi yaptim , pisman degilim ) Disarda yedik
Aksam : Taze fasulye , ev makarnasi, salata, ayran
selam kizlar
naber herkes iyimi..kilolar ne alemde..
ben bu gun dukana basladim..atak 1 gun insallah kazasiz belasiz bitiririm..
en zoru kahvaltiydi sanirim neticde tamamen ekmeksiz yumurta peynir yemek tam bir iskenceydi
Bugün olsun menümü yazayım bari
Sabah:kkk kahvaltısı ekstradan 4dilim sucuk.1tatlı kaşığı reçel.minik bir parça ekmek
Saat 5 te:3parça tavuk but
Yoğurtlu semizotu yemeği zeytnyğlı
1kase yoğurt
Dom.saltlk.maydnz.
1kase mantar çorbası
Ayy çokmu yemişim sanki
Akşamda ya bir şeftali yada çayın yanında3-5 hurma yerim.
Sporda akşam yapınca yazarım.
Dün yarım saat yürüdüm
15 dak.da pedal çevirdim
ben izlemistim.cok.komik.gercekten de.. :-D
adaşımmm enişteme de sana da çok geçmiş olsun cnm benimhayırdır yine karamsarlık başlamış kuzumm
bitanem regl olacaksan muhtemelen ondandır ama lütfen karatayı 1 ay uygula cnm bnm sonra inan hiç ısrar etmeyeceğim ayağın düzelince sporada başlarsın ama suyu nu asla ihmal etme tahllillerini yaptıracaktın yaptırdınmı cnm
Aminnn adaşımmm tşkler bitanemm döndüm kuzum şüküryapın iyileşir iyileşmez suyunu iç cnmcımm birde bol maydanoz tüket ödeme birebir biliyorsun
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Eşim yatar yatmaz kendimi buraya attım
Anam bugün hem sıcaktan hemde can sıkıntısından patlayacaktım az daha
Hesapta bugün eşimle dışarı çıkacaktık akşam üzere ama maalesef adamcağızın midesi çok kötü olunca aldı eline kumandayı bütün gün koltukla birleşti
Hayır bilgisayar başına oturuncada söylendi durdu bende en sonunda kapattım ve kös kös oturdum
Sabah erken kalkacağız diye erkenden yatmak istedi bende tabi aşkım dinlen dedimve anında soluğu burada aldım
Bugün büyük kızımla bir ara o tip komik videolar izledik eşim eve gelmeden ve resmen gözümden yaş geldi gülmektenanam ne deliliklerini paylaşmış millet inanamadım
Çok sağ ol adaşıminşallah önemli birşey değildir eşimin durumu
Şükür hemen sonuçlar çıkacakmış en azından o belirsizliği yaşamak zorunda kalmayacağız
Ya karamsarlık demiyelim ama havalardanmıdır nedir yada şu iki gün ayağımdan dolayı yatmak zorunda kalmamdan dolayımıdır bilmiyorum ama bir bezgin bekir moduna girdim yine
Kİlo vereceğime tabiki inanıyorum o konuda pes etmiyorum ama bugün inan yemek hazırlamak bile zor geldi
Tabiki beslenmeye devam ettim ama işte zoraki oldu biraz
İnşallah yarın sabah güzel haberler alırımda bende yine kendime odaklanır hastane dönüşü şöyle güzel bir kahvaltı tabağı hazırlarım kendime
Bu arada karatayda bakliyat yeniliyor diye biliyorum buna yeşil ve kırmızı mercümek de dahil dimi
Hani emin olmadığım için onları bu ara pek yapmadım ama her zamanda tavuk veya et yemek istemiyor canımbari haftanın bir gününü bakliyata ayırayım diyorum
Hee birde lahmacunu bol yeşillikle nadirende olsa yiyebiliyormuşuz ya aynı şey kısır için geçerlimi
Valla uzun zamandır canım istiyor ama yapmıyorum zararlı olur diye
Ben iyisimi en kısa zamanda şu karatayın kitabını alayım hatta tarifler kitabını alayım ki ne pişirsem derdi olmasın
İki gün yatmanın cezası bu bana :) tamam Allah razı olsun aç bırakmadılar beni ama ev aldı başını gitti
Allahtan dışarda işi varmışda bir saatliğine de olsa çıktı evden yoksa işin bittimide bilgisayar başına geçiyorsun diye inceden laf sokardı kesin
2 Haftadır ne yese midesi kötü oluyor o yüzden bu sabah görüştüğümde doktoru yarın için endoskopi yapalım dedi
Sanırım bayıltarak yapacaklar çünkü eşimde öbür türlü hayatta cesaret edip yaptıramaz
Hiç yaptırmadım bu güne kadar şükür ama nasıl bir duygu çok merak ediyorum ( eşime artık sonrasında sorarım)
Üzülme gündüz sporunuda yapmışsın nasılsa emnim bugünde yapacaksındır o yüzden inşallah yarın eksi bildirim bile yaparsın
Keşke benimde şu kilolar ufak ufakta olsa gitse inan artık sinir geliyorbugün tartıldım ve geçen haftaya nazaran 2 kg fazla çıkıyorum iki gün yürümedim fazlada su içmedim diyemi bilmiyorum ( reglde olmam gerekiyor yakında sanırım )
Acaba tekrar diyetisyenmi denesem diye düşünüyorum ( kadın doğumcum şu anda çalıştığı hastanenın diyetisyenini bir dene istersen demişti geçenlerde )
evet sindim ayağım yandı biraz hafife almışım.dün acile gittim parmağımdaki yanıktan sonra ayağımda iltihaplanmış pansumana başladık. ayak üstü duramıyorum ağrım çok. sporlar gümbürtüye gitti.bana noldu anlamadım önce bel fıtığı arkasındanyanıklar mahvetti,bağışıklığımın direnci de düştü acip halsiz ve yorgunum hergün. bi an önce iyleşip sporlarıma başlamak istiyorum artık sanırım nazara geldim.bunada şükür neyse artık.Slm fıstıklarrrrbir ce deyip kaçtım gelemedim özür hepinize geçmişolsun dilekleriniz ve dualrınız için tşk ederimm çok özledim hepinizi ben sürekli yatıyorum ya ayakta duracağım ya yatacağım oturunca kalkamıyorum mr çekildi 28 inde sonuç çıkacak dün bir komşu sıcak zeytinyağı sürün saat başı dedi onu sürüyor teyzem arkasından voltaren jel vicks ve üzerine termofor bklım inş iyi gelir annemin maşallahı var diren takılı sadece oda çıkınca süper olacak
evet malesef karatay kaçamak affetmiyor cnmmm katılıyorum tek kötü yanı bu
kesinlikle haklısın neslimm bende ömür boyu karataydan vazgeçemem sağlığıma kavuştum şükür allah senden de razı olsun cnm benim uyarılarımızı dikkate alıp uyguladığın için
adaşımmm enişteme de sana da çok geçmiş olsun cnm benimhayırdır yine karamsarlık başlamış kuzumm
bitanem regl olacaksan muhtemelen ondandır ama lütfen karatayı 1 ay uygula cnm bnm sonra inan hiç ısrar etmeyeceğim ayağın düzelince sporada başlarsın ama suyu nu asla ihmal etme tahllillerini yaptıracaktın yaptırdınmı cnm
makarna ve haşlanmış buğday fazla olmamışmı esinimm
hoşgeldin aramıza cnmmmbence önemli olan sağlıklı seçimler yapıp doğru beslenmek ve günde en az yarım saatte spora zaman ayırabilmek
hoşbuldum neslimmmmtşklr bitanem inş kuzum bu arada sana da geçmiş olsun cnm motordan ayağın yanmış
hızlı giden hızlı geliyor esincim o yüzden az olsun öz olsun kuzumm
omega 3 ü de Q enzim Q 10 ide akşam yemeğinden sonra alacaksın bitanem
çok tşkler canımcım
tşkler neslimmm ama yatmadan öncekii 2 parça ne öyle bakimmm
tşkler esincimmm geçecek inşşş geldim kuzum şükürrr
hoşbuldum Mervişimmm gözümüz aydın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş yeğenimizi bitanem tbrkler
Aminnn adaşımmm tşkler bitanemm döndüm kuzum şüküryapın iyileşir iyileşmez suyunu iç cnmcımm birde bol maydanoz tüket ödeme birebir biliyorsun
teyzeleri yesin onuuuuu
bitanem bence yanlış çünkü kas yapmak o kadar kolay değilki saatlerce ağırlıkla çalışmak lazım protein aşırı almak lazım yani zor beden kitle indeksin 26 nın altına düşene dek kendine fazla yüklenme tempolu yürüyüş en güzeli 26 nın altına düşünce diğer egzersizlere başlarsın aramıza hoşgeldin cnm
est neslim ne yorulması tablo tuşunu eklerlerse zevkle yaparız yine
meleğim baktım ama göremedim nerelerdesin sen
ellerine sağlık Sindimmm
esincim pişman olmalısın diyeti geçtim sağlığın için çok zararlı kolabalıkla salata süper giderdi bak patatese bile kızmıyorum kola kadar
ooooooo kuzummmm hoşgeldinnn çok özledik seniiinasılsın iyi ki döndün aramızaaa bitanemm bence sende karataya gel
canııııım çok geçmiş olsun. hiç bişe sürmemişmiydin. offf ne kötü olmuştur şimdi. bende iki gün önce ayağım takıldı düşer gibi oldum dizimin altı kapı eşiğindeki mermere sıyrıldı. avuç içi kadar yer mosmor oldu. çocuklara göstermiyodum. sabah kızım odaya girdiğinde pijamam az yukarı çıkmış suratındaki dehşet ifadesini görmen lazımdı çok korktuevet sindim ayağım yandı biraz hafife almışım.dün acile gittim parmağımdaki yanıktan sonra ayağımda iltihaplanmış pansumana başladık. ayak üstü duramıyorum ağrım çok. sporlar gümbürtüye gitti.bana noldu anlamadım önce bel fıtığı arkasındanyanıklar mahvetti,bağışıklığımın direnci de düştü acip halsiz ve yorgunum hergün. bi an önce iyleşip sporlarıma başlamak istiyorum artık sanırım nazara geldim.bunada şükür neyse artık.
banum ben anlamadım senin emar neden çekiliyor atladımmı yazdında hayırdır sorun ne gülüm belki bi çarem vardır sana önerebileceğim.kendine dikkat et öptüm snei
Merhaba canım.
Rizeliyim bende.
Çayelinin çeşmeli köyünden.
Sen rize merkezdesin sanırım.
Ne mutlu sana memleketinde olmak çok güzel.
Biz ancak yaz tstillerinde gidebiliyoruz memlekete.
Eşimde trabzon sürmeneli
Maşallah çok güzel kilo vermişsin.
Bana ekmek pek yaramıyo.
Canan hocanın defiği gibi ekmek yedikçe acıkıyorum.
Bende gittim bir dönem diyetisyene.
Ilk baßlarda sonuç aldım ama sonra karatsy yaptım.
Karstayla ilk etapta 4kilo gitti
Sonra metoya değişiklik olsun diye diytsyn listeye geçtim.
Toplamda 6 kilo aldım.
Işte böyle.karatayın tek kötü tarafı normal düzene geçince fazlasıyla kilolar geri geliyor
evet sindim ayağım yandı biraz hafife almışım.dün acile gittim parmağımdaki yanıktan sonra ayağımda iltihaplanmış pansumana başladık. ayak üstü duramıyorum ağrım çok. sporlar gümbürtüye gitti.bana noldu anlamadım önce bel fıtığı arkasındanyanıklar mahvetti,bağışıklığımın direnci de düştü acip halsiz ve yorgunum hergün. bi an önce iyleşip sporlarıma başlamak istiyorum artık sanırım nazara geldim.bunada şükür neyse artık.
banum ben anlamadım senin emar neden çekiliyor atladımmı yazdında hayırdır sorun ne gülüm belki bi çarem vardır sana önerebileceğim.kendine dikkat et öptüm snei
MALESEF AYNEN ÖYLE KENDİME KIZDIM ZATEN MİNİCİK PARMAK YANIĞIMDA GEÇEN HAFTA BÖLE OLDU KALDIKİ KOCA MOTOR YANIĞINI HAFİFE ALDIM BAKAMADIM UMURSAMADIM ŞİMDİ ÇEKİYORUMÇok geçmiş olsun canım yaa.. Üzüldüm nazara geldin dikkat et kendine. Yanık küçük te olsa hafife alma o minik dediğin şey çok zor iyileşiyor bende yaşamıştım biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?