80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu ödem çok fena bişey vallahi... Takmamaya çalışıyorum artık cumaya kadar hayrola artık..

Bol bol su içiyoruz şekercim haydi

Günaydın Kızlar.
Menü
Sabah
1 kuru incir+2 bardak ılık su

2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 adet ceviz
1 dilim k.ekmeği
yeşillik domates salatalık (pul biberli, limonlu ve zeytinyağlı)

Ara
1 adet küçük armut

Öğle
1 kase çorba
salata (zeytinyağlı, pul biberli, limonlu ve elma sirkeli- tuz yok)
1 dilim k.ekmeği

Ara
2 adet siyah kayısı

Akşam
5 y.kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
bir kase yağsız yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve pul biber karıştırılmış)
1 dilim k.ekmeği

sıvı 3,5 litre su, 1 bardak yeşil çay
spor leslie ile 3 mil, 10 dak tiffany

selam kızlar günaydın
ben çok suçluyum utancımdan dün giremedim dünki menümü yazsam hepiniz kızarsınız eminim.
yazayımmı...................yazayım napim
13/8/14 menu
sabah kk kahvaltısı
öğle barbunya az makarna
akşam az pirinç pilav+taze fasulye
spor sabah 20dk plates
gece... ah gece 12de havaalanından kardeşimi aldık geldik gece 12 de. benim oğlan pişi istemiş annemde mayalamış akşam vakti bi geldik hamur var size pişi yapayım dedi o satte oturduk peynir pişi yedik o yetmedi trabzon ekmeği almıştım yolda
üstüne nefis trabzon tereyağını sürdük yedik, o koca dilimli ekmekten 2 dilim de yedim tam oldu.ama söz bidaha yapmıcam ((((

OTE="makres76, post: 36579885, member: 396428"]Günaydın Kızlar.
Menü
Sabah
1 kuru incir+2 bardak ılık su

2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 adet ceviz
1 dilim k.ekmeği
yeşillik domates salatalık (pul biberli, limonlu ve zeytinyağlı)

Ara
1 adet küçük armut

Öğle
1 kase çorba
salata (zeytinyağlı, pul biberli, limonlu ve elma sirkeli- tuz yok)
1 dilim k.ekmeği

Ara
2 adet siyah kayısı

Akşam
5 y.kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
bir kase yağsız yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve pul biber karıştırılmış)
1 dilim k.ekmeği

sıvı 3,5 litre su, 1 bardak yeşil çay
spor leslie ile 3 mil, 10 dak tiffany[/QUOTE]

Kahvaltiya her gun yumurta eklesen daha guzel olur bence. Onun disinda menun harika.

oyyy oyyy eyvah eyvah
onumuzdeki gun tarti gunu kiz ne ara toparlican
doviim seni iyice bi daha ciss yeme.
Bugun bolca su yesilcay ic sporunu biraz artir bence.

Canım bu diyetisyenimin verdiği liste. Yumurtayı haftada bir gün yiyorum. Karataycılar sürekli yumurta tüketiyor ama öğün sayıları az. Benimki kalori hesabı olduğu için haftada bir yumurta tüketiyorum o da istediğim şekilde oluyor. Haftada bir de sütlü tatlım var yada 4 top dondurma. Yaz olduğu için genelde tercihim dondurma oluyor tabii

Kahvaltiya her gun yumurta eklesen daha guzel olur bence. Onun disinda menun harika.

oyyy oyyy eyvah eyvah
onumuzdeki gun tarti gunu kiz ne ara toparlican
doviim seni iyice bi daha ciss yeme.
Bugun bolca su yesilcay ic sporunu biraz artir bence. [/QUOTE]
ne ara yapacam spor bakalım esincim. kardeşim ve cimcimem geldi ama en azından akşam bi sıkı kardiyo yapsam lesli filan kurtarırım durumu.bakalım artık

evet haklısın sen bilirkişi ne derse onu yapıyoruz.ama yumurta konusunda diyetisyenin baya geride kalmış.ben aylarca vakit kaybettim umarım sende işe yarar.ama zaten market yumurtasını yemesende bişi kaybetmezsin.bulabilirsen köy yumurtası ne ala. ama herkes şanslı değil bulunmuyor malesef. atalarımız taşdevrinde ne yedilerse ben onları yemeye uymaya çabalıyorum bakalım. şeker ilacımı bıraktım nihayet ataklarımda kayboldu.bu düzende hayat boyu devam edeceğim. ama ben 2,5 yada 3 öğün yapıyorum karatayı

Ne yaptın kız sen. :KK63:Gündüz olsa önemli değil sporla hemen düzelir derdim ama gece yemişsin. Neyse artık olan olmuş. Birkaç günlük sporun buna gider. Toparlarsın inşallah.

çocuklar bu sabah istanbuldan döndüler. Eşimde tabi. Eşim gittikten sonra 4 kilo daha vermiştim. Görünce sen ne kadar incelmişsin deyip deyip beni izledi. Çok mutlu oldum öyle deyince. Pek inanmıyordu ya kilo vereceğime. 6 ayda 23 kilo gidince o da şokta. 60 a düşünce Antalyada tatil sözü var. Neslicim seneye inşallah oradayım Kaldı 10 kilo önümüzdeki yaza kadar kurtulurum hepsinden inşallah. Hedef ekim 30 ama olsun belki kalıcı kilolar hemen gitmez.

e beraber denize gireriz canım.

Canım güya rizedeyim herkesin köyü var ama köy yumurtası yapan yok maalesef. Marketten alıyorum çok da sevmiyorum açıkçası. Doktor diyetimi değiştirdi bu ara metabolizmayı hızlandırmak için acı pul biber yemeye başladım. Çörek otunu da yoğurda katıp yiyorum. Daha kolay oldu yemesi hiç tadını anlamıyorum. Kontrole gitmeden bir hafta önce farklı bir diyet verdi. Hiç kaçamaksız yapacaksın dedi. Onu da paylaşırım başlayınca. Orada haftada 3 gün yumurta var öğle yemeğinde, et yok sanırım unuttum şimdi. Eylül dokuzda kontrolüm ikisinde diğer listeye başlayacam inşallah. Bende işe yaradı tabi 6 ayda 23 kilo. Şimdi on yıl önceki halime döndüm.

Insallah ise yarar ama.bende inanmiyorum bu diyetisyen diyetlerine. annem yillarca gitti geldi bisey yok. ama baya kilo vermissin diyetisyende verdiysen ne mutlu sana.

ne ara yapacam spor bakalım esincim. kardeşim ve cimcimem geldi ama en azından akşam bi sıkı kardiyo yapsam lesli filan kurtarırım durumu.bakalım artık[/QUOTE]

Ooof spor icin zaman olmayinca yada benim iptal olunca ben panikliyorum. insallah zaman bulursun canim. hic olmazsa leslie ile.kurtarmaya calis. ama jillian michealsi tavsiye ederim. bi jaftada olculer farkediyor.

ayy bende esimden duysam sunlari. ayri kalmadigimiz icin farkedemiyo yoksa 4 kilo ve sonrasi farkediliyo. jaftasonu antalyaya gidiyorum bakalim teyzemler farketcekmi :-D

Ooof spor icin zaman olmayinca yada benim iptal olunca ben panikliyorum. insallah zaman bulursun canim. hic olmazsa leslie ile.kurtarmaya calis. ama jillian michealsi tavsiye ederim. bi jaftada olculer farkediyor.

ayy bende esimden duysam sunlari. ayri kalmadigimiz icin farkedemiyo yoksa 4 kilo ve sonrasi farkediliyo. jaftasonu antalyaya gidiyorum bakalim teyzemler farketcekmi :-D[/QUOTE]

Canım bende inanmadığım için şimdiye kadar diyetisyene gitmemiştim. İlk dayımın kızı gitti 108 kilo idi. 2 ayda 10 kilo verince çok kıskandım sonra teyzemin kızı gitti o da sonuç alınca gitmeye karar verdim. İlk başlarda hiç kaçamaksız yaptığım için daha güzel sonuçlar almıştım. Ama ramazan araya girince biraz farklı oldu. Ramazandan sonra da kaçamağım çok oldu. O yüzden bu ara biraz yavaşladı kilo vermem. Ama iki gündür hiç kaçamak yapmadım bir dahaki kontrolüme kadar da kaçamaksız gitmeyi planlıyorum bakalım.

İlk zamanlarda kilo verince çok farkedilmiyor. Daha sonra incelmeye başlayınca çok anlaşılıyor. Şimdi bir kilo da gitse çevremdekiler hemen farketmeye başladı.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Oyyy işlerin çoğunu yaptım az mola verip sizlere bakayım dedim
İki gün yatmanın cezası bu bana :) tamam Allah razı olsun aç bırakmadılar beni ama ev aldı başını gitti
Neyse yapacak birşey yok mecbur yapıcağım

Birde eşim midesi kötü diye biraz evvel eve geldimi
Allahtan dışarda işi varmışda bir saatliğine de olsa çıktı evden yoksa işin bittimide bilgisayar başına geçiyorsun diye inceden laf sokardı kesin

Yarın sabahtan eşime endoskopi yapılacak
2 Haftadır ne yese midesi kötü oluyor o yüzden bu sabah görüştüğümde doktoru yarın için endoskopi yapalım dedi
Sanırım bayıltarak yapacaklar çünkü eşimde öbür türlü hayatta cesaret edip yaptıramaz
Hiç yaptırmadım bu güne kadar şükür ama nasıl bir duygu çok merak ediyorum ( eşime artık sonrasında sorarım )
Umarım önemli birşey çıkmaz

Oyyy bildirime 1 gün kala olmasaymış iyimiş ama işte can bu arada istiyor
Üzülme gündüz sporunuda yapmışsın nasılsa emnim bugünde yapacaksındır o yüzden inşallah yarın eksi bildirim bile yaparsın

Harikasın canım senin adına çok sevindim
Keşke benimde şu kilolar ufak ufakta olsa gitse inan artık sinir geliyor bugün tartıldım ve geçen haftaya nazaran 2 kg fazla çıkıyorum iki gün yürümedim fazlada su içmedim diyemi bilmiyorum ( reglde olmam gerekiyor yakında sanırım )
Acaba tekrar diyetisyenmi denesem diye düşünüyorum ( kadın doğumcum şu anda çalıştığı hastanenın diyetisyenini bir dene istersen demişti geçenlerde )
Ay acayip kararsız kaldım ben yaaa şu ödemler beni deli ediyor

Canım bende inanmadığım için şimdiye kadar diyetisyene gitmemiştim. İlk dayımın kızı gitti 108 kilo idi. 2 ayda 10 kilo verince çok kıskandım sonra teyzemin kızı gitti o da sonuç alınca gitmeye karar verdim. İlk başlarda hiç kaçamaksız yaptığım için daha güzel sonuçlar almıştım. Ama ramazan araya girince biraz farklı oldu. Ramazandan sonra da kaçamağım çok oldu. O yüzden bu ara biraz yavaşladı kilo vermem. Ama iki gündür hiç kaçamak yapmadım bir dahaki kontrolüme kadar da kaçamaksız gitmeyi planlıyorum bakalım.

İlk zamanlarda kilo verince çok farkedilmiyor. Daha sonra incelmeye başlayınca çok anlaşılıyor. Şimdi bir kilo da gitse çevremdekiler hemen farketmeye başladı.[/QUOTE]

Darisi basima ya bu sefer pes.etmeye niyetim yok hic. en guzel zamanlarim tombis geciyo istedigim.gibi.giyinemedim.hic.

Gecmis olsun canim esin icin.
Ben kurtuldum odemden sanirim. sabah tartildim ayni kiloma donmusum. bol su ictim spor yaptim ama regl olcaksan cozum yok gibi...

Merhaba canım.
Rizeliyim bende.
Çayelinin çeşmeli köyünden.
Sen rize merkezdesin sanırım.
Ne mutlu sana memleketinde olmak çok güzel.
Biz ancak yaz tstillerinde gidebiliyoruz memlekete.
Eşimde trabzon sürmeneli
Maşallah çok güzel kilo vermişsin.
Bana ekmek pek yaramıyo.
Canan hocanın defiği gibi ekmek yedikçe acıkıyorum.
Bende gittim bir dönem diyetisyene.
Ilk baßlarda sonuç aldım ama sonra karatsy yaptım.
Karstayla ilk etapta 4kilo gitti
Sonra metoya değişiklik olsun diye diytsyn listeye geçtim.
Toplamda 6 kilo aldım.
Işte böyle.karatayın tek kötü tarafı normal düzene geçince fazlasıyla kilolar geri geliyor

çok geçmiş olsun umarım önemli durumu olmaz canım

ben karatay & taş devri beslenmesini bir diyet olarak yapmıyorum. ömrümün sonuna kadar böyle besleneceğim zaten tüm aile fertlerini uyum sağlatmaya başladım. 6 senedir sağlık kitabı okuya okuya doğru yolu buldum allah razı olsun sizden unuttuğum doğruları tekrar hatırlattınız. bu sayede sağlıklı kalmanın yolu karatay& taş devri beslenmesinde kalmak olduğunu anlayıp hayatıma geçirdim. ne diyim kaçamaklar dışında iyide gidiyor. kilo verememek gibi kaygım kalmadı ben doğru yaptığım sürece vereceğimden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…