80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz yatacam dedim ama saat uc tu yattigimda benide uyku tutmadi. insan en cok gece el ayak cekilince kafayi dinlediginden uyuyamiyor sanirim :)

kızlar günaydın dün menu yazmadım yazayım
kalkınca 2 brd su,kefir,çörekotu ketentohumu
sabah kk kahvaltı
öğle taze fas+et sote
akşam karışık ızgara 2 kızarmış ekmek salata
spor yok

edacim hos geldin canim. baya yogunmussun. alisabildin mi evlilik hayatina. kolay gelsin yoneticilik zor.is allah sabir versin diyebiliyorum sadece
Hoşbulduk.. Sesimi duyan biri var nihayet :)) eşime alıştım ailesine henüz degil..işime görevime yogunlaştım pek ilgilenmiyorum..10 gün önce falandı adanada ki görümcem gelip on gün kaldı o ara baya sinirlerim bozuktu ama şimdi iyiyim hamdolsun..sizlerde ne var ne yok :)

hoşgeldin eda cım ilk zamanlar olur öyle şeyler hatta 2-3 sene. ama sonra birbirinize alışır alınmazsınız herşeye.allah kolaylık versin yeni hayatında cnm

:)))))))))) olurmu hiç görmemişim ben şahsen hemen bakıyorum takımdaki yazılarına

biz bildigin gibi zayiflamaya calismaya devam ediyoruz. haaa efsax supriz yapti yegenimiz oluyo

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabahtan beri ancak uğrayabildim malum eşler evde olunca işler hiç bitmiyor
Öğlende minik kuşumun bir elbisesi aklıma geldi onu giydireyim dedim ama nereye kaybolduysa bulamadım
Hatta işi abartıp bütün dolabını indirdim yere
Zaten düzenliyecektim bari o elbisesinide bulayım dedim ama nafile
Bakmadığım yer kalmadı ama yinede bulamadım

Kızkardeşime ödünç vermiştik acaba geri vermedide benmi unuttum diye onu bile aradım oda yok ben anneme geldiğimde getirmiştim çok oluyor sana geri vereli dedi
Hadiii bu seferde annemi aradım
Oda demezmi kim bilir nereye tıktınız bende yok diye

Hadi neyse dedim kendimizi dışarı attık yeğenlere doğum günü hediyesi almak için
İkisinede alt üst birer takım yaptım ve düşündüğümden biraz fazla para harçadım
Eve gelince elbise arayışına devam ettim ama evin içinde bakmadığım yer kalmadı kim bilir kimin evinde üstümüzü terledi diye değiştirdik de unuttuk
Neyse elbet çıkar meydana hayır seneye yazada olmaz bari bu sene dilediği gibi giysim dedim oda olmadı

Allah bilir gözümün önünde bir yerlerdedirde ben görememişimdir
Çıkar elbet meydana

Biraz sonrada hazırlanıp kızkardeşime gideceğiz doğum günü için
Aslında doğum günleri iki gün sonra ama onlar tatile gideceğinden erken kutlayacağız bu sene
Bugün kardeşimin eşinin doğum günü, yarın evlilik yıldönümleri bir sonraki günde çocukların doğum günleri
İstese ayarlayamaz insan

Aramıza tekrar hoşgeldin canım

Bende geçen gün aklımdan geçirdim seni
Şimdi yeni evlide olunca atla gel topiğe diye mesaj atmak olmaz diye birşey yazmadım ama merak ettim tabiki
Daha çok yenisiniz elbet ailesinede alışacaksın merak etme ama fırsat buldukça ara ara bir araya gelinki araya soğukluk girmesin kafadan
Bu arada senin görümcede kalcak başka yer bulamamışmı ulen yeni evlilerin evinde ne işi var
İnşallah görümcen sinirlerini bozmamıştırda başka birşeye canın sıkılmıştırda geçer

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah....aminnnnnnnn

öncelikle selamlar belki hatirlayan olur baya dan beri yazmiyorum buraya ..ama ara sira da bir bakiyorumm cecoo nasilsin kilolar gittimi birazzz .ben aliyorum veriyorum tekrar almaya basladim bir haftadan beri dikkat ediyorum uc kilo gitmis yine araniza geliceem bana bayagi bir motive lazim kizlarr...

Kızlar selam menu yazıp çıkacağım ayağım çok ağrıyor bu gün
Sabah sadece kefir ve bi lokma peynir 1 tane ceviz
Öğle ayran bakliyat la sarılmış yaprak sarma ve taze fasulye
Aksam fırında izmir köfte ayran
1 minik kase çekirdek
Spor yok malesef

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Eşim sabah erkenden arkadaşıyla bir iş için evden çıkınca az daha uyuyayım dedim ama sağ olsun küçük cadı 9da hortladı ve benide rahat bırakmadı
İnatla yatakta dönüp durdum 1 saat oda inatla 2 dakika arayla gelip anne çizgi film açsana, anne internet olmuyor ( tabletinden çizgi film izlemek istemiş açılmamış sayfa oda internet koptu sanmış ), anne tuvaletteyim gel popomu sil.... diye diye beni deli etti
En sonunda pes ettim ve yataktan çıktım
Biraz etrafı toparlayıp kahvaltı hazırlayayım dedim o arada eşim bilgisayarda birşeye bakmamı isteyince başına oturmuşken sizlerede bir selam vereyim dedim

Hesapta erken kalkacaktım ama sabah 4e kadar yine sıcaktan uyuyamayınca yalan oldu erken kalkmak
Bu gün kafaya koydum akşam erken yatacağım uyuyamasamda dönüp durucağım öbür türlü TV izliyeyim az derken bazende birşeylere dalip iyice uykum kaçıyor
Erken kalkmam şartttttttttttt

Neyse yataktan çıktığımdan beri şaban gibi su içip durdum metabolizmam çalışsın diye bari kahvaltımı ( öğlenle bir ) yapayım da kalan işlerimi bitireyim eşim bir iki saate kadar gelir nasılsa

Aramıza tekrar hoşgeldin canım
Yaa sorma resmen demirbaş ilan ettim kendimi artık 2 kg veriyorsam 1 kgsu iki günde geri geliyor nasıl bir ödem varsa bünyede Bakalım yarından itibaren birazda sporu dahil edeceğim Allahın izniyle belki o zaman kalıcı olarak gider kilolarda bende yerimde sayıklamam

Canım Tekrar geçmiş olsun
İnşallah bir an önce geçer soğutucu ağrını alacak bir sprey var aslında ondan olsaydı en azından biraz da olsa rahatlardın hani şu sporcuların kullandıkları tarzda olanlardan ( eşim bir ara bizim evde bulunsun diye almıştı bu medikalcilerde satılıyormuş )

kiz nerelerdesi hosgeldin. yine malum espiriyi yapacam. duruden ayrilanii kilo basar :) yeniden gormek guzel seni

banucum sorma ya tv basinda biraksan sabaha kadar oturacam. sonra da sabah gec kalkiyoruz. gecen gece uc te uyudum bu gece iki de. okul basladiginda allah yardimcimiz olsun. ama en guzel belgeselleri de gece veriyolar. ben belgesellere bayiliyorum. film dizi kesmiyor o kadar. gecenin o saatinde aslan antilobu nasil yakaliyo parcaliyo onu izliyom. galiba bende psikopatlik var.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Bugün hesapta dışarı çıkacaktım ama kızkardeşim bize gelince kaldı
Bende bari annemleride çaya davet edeyim dedim ve akşamı yaptık

Herkesi yolcu edince hemen atladım bende buralara

Arkadaşlar merhaba,

Bende mi sorun var anlayamadım. 9 Ağustos dan bu güne diyetteyim, çok dikkat ediyorum herşeye ama ilk 5 günde 2,5 kg verdim ve kilo vermem durdu. 15 gün oldu hala 84 kg yum.

Şimdi ben size anlatayım, bir sorun varsa beni düzeltin.

Sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek 50 ila 100 gr arası light beyaz peynir.2 şer şekerli 2 fincan çay. Buradaki şekere aldanmayın, o şekerin de kalorisini hesaplayıp, o gün almam gereken kaloriden düşürüyorum.

ara; 1 meyve.

öğlen 2-3 civarı; 1 kase çorba, ekmek yok, varsa yoğurt, varsa 1-2 kaşık sebze yemeği. tabi bizim işyeri ne çıkarırsa onsan yiyorum. ayrıca yemeklerden sürekli böcek çıktığı için açıkçası çorba ve yoğurt dışında birşey yemeye midem elvermiyor.

ara: yine 1 meyve

akşam 6 dan , en geç 7 den sonra birşey yemiyorum. sadece belki 2 şekerli 1 fincanm çay, ve bi.r avuç kadar leblebi. o da her akşam değil. ara sıra.

sporum yok kabul ama işyerinde aktifim. su pek içemiyorum, belki günde 3_4 bardak kadar içebiliyorum. abur cuburu tamamen kestim. geçen gün bir arkadaşın doğum günü vardı, -ben ki pastaya dayanamam- pasta yemedim. yemiyorum herşeyin kalorisini hesaplıyorum. aç da kalmamaya çalışıyorum. 2 gündür de lahana suyu içiyorum. sabah akşam. ama yok kaldım 84 de çıldırıciiiiim !!!!!!!!!!!!!!

canım bence tek sorun yeterince su içmemen
Senin en azından günde 2.5 litre su tüketmen lazım yani 10 - 12 bardak öbür türlü vucut susuz kaldığı için direk ödem toplar kendini korumak adına.
Hee birde şu lahana suyu herkeste işe yarıyacak diye birşey yok maalesef bende bir ara yaptım ama inan hep ödem atacağıma artı gördüm tartıda sonrada bıraktım ve sadece sabahları aç karnına limonlu su içtim her sabah he kilo veremiyorum bende bu ara sporu hala dahil edemediğimden ama en azından ödemim azaldı

Haftalık Kilo Bildirim Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. [/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]79,6[/TD]
[TD]78,9[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]11,3[/TD]
[TD]%0,88[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]Zaman zaman yürüme yüzme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2, [/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]78,7[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]%0,51[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]Her gun yarim saat jillian micheals[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. [/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD]13,6[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]trombolin, eliptik bisiklet ve kas güçlendirme egzersizleri[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]3. [/TD]
[TD]Makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD]22,6[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]spor 2 gün leslie ile 3 mil, 3 gün 45 dak plates, 2 gün 10 dak tifany[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. [/TD]
[TD]eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,5[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%+0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]gün aşırı 40 dak yürüyüş ve bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. [/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]66,4[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]22,6[/TD]
[TD]%+0,61[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]ameliyat oldu[/TD]
[/TR]
[TR
[TD]6. [/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]79,6[/TD]
[TD]81,9[/TD]
[TD]+2,3[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]%+2,89[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]tatilde [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/tr]

Kızlarrrrrrrrrrr yahu nerelere kayboldunuz yaaa bu ara yine kaytarıyorsunuz sanki

Geldim cecommm tam foruma giriyorum biri geliyor okuyamadım bile birde yeni kk nın tablo yapma şekli çok gıcık neyse takım geçmişi de bitti şimdi bir okuyayım topiğimizi bu arada aşkolsun adaşım yine bildirim yapmamışsınn

bitanem yaptığın aralar kilo vermeni engelliyor ayrıca ne kadar aktif olursak olalım evde işte yaptıklarımnız spor gibi olmuyor tempolu yarım saat yürüyebilsen süper olur aralarda meyvenin yanına yoğurt veya süt ekle 1 çay bard leblebi 1 dilim ekmeğe eşit kuzum malesef bu minik ayrıntılar kilo almamızın sebebi bol bol su içmeyi unutma cnm menülerini günlük paylaşırsan hatalarını görebiliriz birlikte pes etmek moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…