- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
A.sselamün aleyküm kızlarr
10 gündür gelemedim.. hiç yokdan olmadık işler çıktı başıma..10 gündür evimi terketmş durumdayım..
çok moralim ozuk bu yaşta elimde çanta orda burda kalıyorum..
sağolsun benim görümce ve eltim tüm huzurumuzu bozdu..işler böyle giderse kocayı boşayacak bir haldeyim..
allahalla ne oldu beyazcanım ya ciddimisin sen. iyi düşün eşinle konuşup halletmeye çalış durumu. bizi habersiz koyma gülüm çok üzüldüm şimdi.aynen meleğim.
onların ekmeğine yağ sürüldü..
ama sabrım taştı artık..çok sıkıntıdayım..doğru düzgün gidecek yerim bile yok..1 hafta babaannemde kaldım..3 gün annede.öz babam değil o yüzden hiç bir yere sığılmıyor..dike üstündeyim..içtiğim çay bile boğazıma diziliyor resmen.çok tedirgin oluyorum buralarda..
vah canım önce kaynanayı eğitmen gerekecek sanırım sağlıklı beslenme konusunda allah klaylık versin sanadaGünaydın arkadaşlar..ben bu kayınvalide ile zor kilo veririmher sabah öyle kahvaltılar hazırlıyo ki anlatamam gözlemeden tutunda kuzu kavurmaya kadar ve bunları sabahın yedisinde biz işe gitmeden hazırlıyo ;(( iyi güzelde kilo alırım ki ben
selam tatlım seni en iyi anlayacak insanlardan biri benim. bende aynı durumdaydım 90 kilo olmuştum nice denemelerim sonucu hiç kilo veremedim en son bazı ataklar başladı endokrine gittim tahliller sonucu insülin direncim olduğunu buna bağlı kilo veremediğimi öğrendim. sonra daha dikkatli diyetisyen yardımıyla başladım gene olmadıArkadaşlar merhaba,
Bende mi sorun var anlayamadım. 9 Ağustos dan bu güne diyetteyim, çok dikkat ediyorum herşeye ama ilk 5 günde 2,5 kg verdim ve kilo vermem durdu. 15 gün oldu hala 84 kg yum.
Şimdi ben size anlatayım, bir sorun varsa beni düzeltin.
Sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek 50 ila 100 gr arası light beyaz peynir.2 şer şekerli 2 fincan çay. Buradaki şekere aldanmayın, o şekerin de kalorisini hesaplayıp, o gün almam gereken kaloriden düşürüyorum.
ara; 1 meyve.
öğlen 2-3 civarı; 1 kase çorba, ekmek yok, varsa yoğurt, varsa 1-2 kaşık sebze yemeği. tabi bizim işyeri ne çıkarırsa onsan yiyorum. ayrıca yemeklerden sürekli böcek çıktığı için açıkçası çorba ve yoğurt dışında birşey yemeye midem elvermiyor.
ara: yine 1 meyve
akşam 6 dan , en geç 7 den sonra birşey yemiyorum. sadece belki 2 şekerli 1 fincanm çay, ve bi.r avuç kadar leblebi. o da her akşam değil. ara sıra.
sporum yok kabul ama işyerinde aktifim. su pek içemiyorum, belki günde 3_4 bardak kadar içebiliyorum. abur cuburu tamamen kestim. geçen gün bir arkadaşın doğum günü vardı, -ben ki pastaya dayanamam- pasta yemedim. yemiyorum herşeyin kalorisini hesaplıyorum. aç da kalmamaya çalışıyorum. 2 gündür de lahana suyu içiyorum. sabah akşam. ama yok kaldım 84 de çıldırıciiiiim !!!!!!!!!!!!!!
iyi tatiller esincim. alanya ya yolun düşerse gel banada öptüm.çok yemeselam kizlar... ben bugun yoldayim antalyaya dogru gidiyoruz bakalim.
insallah diyeti isgal etmeden bitiriz tatili
banum ben 1. mi oldum hahahahahaha........ e buda güzel.valla kilo veren yokluğunda 1 oldum napim züğürt sevinci.Haftalık Kilo Bildirim Listesi
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]79,6[/TD]
[TD]78,9[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]11,3[/TD]
[TD]%0,88[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]Zaman zaman yürüme yüzme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2,[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]78,7[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]%0,51[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]Her gun yarim saat jillian micheals[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD]13,6[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]trombolin, eliptik bisiklet ve kas güçlendirme egzersizleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD]22,6[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]spor 2 gün leslie ile 3 mil, 3 gün 45 dak plates, 2 gün 10 dak tifany[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,5[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%+0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]gün aşırı 40 dak yürüyüş ve bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]66,4[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]22,6[/TD]
[TD]%+0,61[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]ameliyat oldu[/TD]
[/TR]
[TR
[TD]6.[/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]79,6[/TD]
[TD]81,9[/TD]
[TD]+2,3[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]%+2,89[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]tatilde [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
kimse yok mu???günaydın acaba ben de katılmak istesem yardımcı olur musunuz???
canim cok uzuldum ya. dimfi nerelerdesin esin yanindami. cocuklar.napiyor. bende zannediyorum fethiyeye falan gitti heralde diyodum icimden. canim benim kim bilir ne xorluklarin icindesin yaaynen meleğim.
onların ekmeğine yağ sürüldü..
ama sabrım taştı artık..çok sıkıntıdayım..doğru düzgün gidecek yerim bile yok..1 hafta babaannemde kaldım..3 gün annede.öz babam değil o yüzden hiç bir yere sığılmıyor..dike üstündeyim..içtiğim çay bile boğazıma diziliyor resmen.çok tedirgin oluyorum buralarda..
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Sabah çok erken evden çıkınca bir türlü uğrayamadım tabi benim bildirimde yarına kaldı ister istemez
Bütün gece hiç gözüme uyku girmedikendi kendime sıkıntı yaptım nasıl geçicek nasıl olucak diye ama çok şükür hiçte endişelendiğim gibi değilmiş
Hastanede endoskopi için eşim ilk sıradaydı ama yinede bir yarım saatten az fazla doktoru bekledik.
Eşime lokal anestezimi yoksa tamamen mi uyutalım seni demişler oda Allahtan tamamen demiş
İşlemin yapıldığı odada anesteziyi yapmışlar ve nasıl birşey anlamadım anında uyumuşum dedi
Uyandığında hiç bir şey hissetmemiş hatta baya uzun uyuduğunu düşünüyordu ayıldığında
O halini keşke kameraya çekseydim gerçekten çok şekerdi o hali
Kikirdeyip durduhatta bir ara aşkını ilan edip tutturdu bir öpücük versene diye
Ay sanki işleme değilde stand up gösterisine gittikeşim anestezinin etkisiyle gülüp durdu bende onun haline gülmekten resmen yerlere yattım
Şükür önemli birşey çıkmadı;
Çoğu insanda olan gastrit, reflü falan çıktı birde yemek borusunda minik minik sıyrıklar varmış oda devamlı boğazında yanma hissi yapıyormuş ama doktor önemli birşey değil ilaçla geçer dedi
3 ay sonra tekrar gel şikayetlerin devam ederse dedi ve bu arada şeker ilacınıda yarıya düşürdü ( mide bulantısını o yapıyormuş)
Öğleden sonra onun dışarda işleri oluncada bende kızlarla kendimi anneme attım.
Yemeğimide orada yedimkahve faslından sonrada kendimizi çocuklarla parka gittik
Çocuklar bol bol oynarken ( kızkardeşimin ikizleride vardı ) bizde annem ve kızkardeşimle bol bol sohbet ettik
Akşam yemeğimizide yedikten sonra mutfağı toparlayıp çayıda koydum kendimi hemen buraya attım
Çok şükür bu günüde hasarsız atlattım sayılır
Aslında bende devlet hastanesindeki doktorlara pek güvenmiyorumdediğin gibi elimize listeyi tutuşturup hadi güle güle diyorlar ama özel olunca azda olsa para veriyoruz diye daha bir ilgili oluyorlar çoğu zaman ( istisnalar kaideyi bozmaz tabi )
Kadın doğumcumun hastanesinde varmış bir diyetisyen ama önce tekrar bir şu hormon tahlillerimi İST. ÜNİ. Hastanesinde yaptırmak istiyorum ( oraya hiç gitmemiştim daha evvel belki orada daha iyi ilgi vardır)
Çocuk bölümüne acil gitmiştim bir gecede çok güzel ilgilenmişlerdi ve büyük kızımıda oraya götüreceğim inşallah
Ondada maalesef kıllanma sorunu var ( bacaklarının arkaları bile baya baya kıllı ve popişine doğru uzanıyor maalesefbu sene ona zorla mayo giydirip Akçayda zorla denize sokmasaydım haberim bile olmayacaktı çünkü çok utangaç ve asla kısa şort falanda giymez )
Ben hep bacaklarını almak zor geldiğinden giymiyor sanıyordum meğer kıllar baya bir yukarılara uzanıyormuş
Bakalım önümüzdeki hafta ikimiz içinde randevu alacağım ama ilk önce ona ertesi gün kendime alırım çünkü aç karnına kan tahlili yapılması gerekiyorolmadı ona ilk randevuyu alıp ben kendime 2 saat sonrasına alırım ki bari aynı gün sonuçları alırız
Şu sonuçları aldıktan sonra olmadı sana tekrar dönerim ben bana listeleri paylaşırmısın diye ama işte kiloya görede farklı liste veriyorlar ve senin kilon benden çok daha azşimdilik karatay iyi gidiyor gibi
Canım yarın çarşıya çıktığımda mutlaka söylediklerini alacağımkiraz sapım vardı evde ama mısır püskülü ve mate almam lazım
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip eski fit hallerimize kavuşuruz
Bu arada Allah analı babalı büyütsün kuzunudainşallah hayırlı evlat olur
Sabah çok erken evden çıkınca bir türlü uğrayamadım tabi benim bildirimde yarına kaldı ister istemez
Bütün gece hiç gözüme uyku girmedikendi kendime sıkıntı yaptım nasıl geçicek nasıl olucak diye ama çok şükür hiçte endişelendiğim gibi değilmiş
Hastanede endoskopi için eşim ilk sıradaydı ama yinede bir yarım saatten az fazla doktoru bekledik.
Eşime lokal anestezimi yoksa tamamen mi uyutalım seni demişler oda Allahtan tamamen demiş
İşlemin yapıldığı odada anesteziyi yapmışlar ve nasıl birşey anlamadım anında uyumuşum dedi
Uyandığında hiç bir şey hissetmemiş hatta baya uzun uyuduğunu düşünüyordu ayıldığında
Ay sanki işleme değilde stand up gösterisine gittikeşim anestezinin etkisiyle gülüp durdu bende onun haline gülmekten resmen yerlere yattım
Çoğu insanda olan gastrit, reflü falan çıktı birde yemek borusunda minik minik sıyrıklar varmış oda devamlı boğazında yanma hissi yapıyormuş ama doktor önemli birşey değil ilaçla geçer dedi
3 ay sonra tekrar gel şikayetlerin devam ederse dedi ve bu arada şeker ilacınıda yarıya düşürdü ( mide bulantısını o yapıyormuş)
Çocuklar bol bol oynarken ( kızkardeşimin ikizleride vardı ) bizde annem ve kızkardeşimle bol bol sohbet ettik
Akşam yemeğimizide yedikten sonra mutfağı toparlayıp çayıda koydum kendimi hemen buraya attım
Aslında bende devlet hastanesindeki doktorlara pek güvenmiyorumdediğin gibi elimize listeyi tutuşturup hadi güle güle diyorlar ama özel olunca azda olsa para veriyoruz diye daha bir ilgili oluyorlar çoğu zaman ( istisnalar kaideyi bozmaz tabi )
Kadın doğumcumun hastanesinde varmış bir diyetisyen ama önce tekrar bir şu hormon tahlillerimi İST. ÜNİ. Hastanesinde yaptırmak istiyorum ( oraya hiç gitmemiştim daha evvel belki orada daha iyi ilgi vardır)
Çocuk bölümüne acil gitmiştim bir gecede çok güzel ilgilenmişlerdi ve büyük kızımıda oraya götüreceğim inşallah
Ondada maalesef kıllanma sorunu var ( bacaklarının arkaları bile baya baya kıllı ve popişine doğru uzanıyor maalesefbu sene ona zorla mayo giydirip Akçayda zorla denize sokmasaydım haberim bile olmayacaktı çünkü çok utangaç ve asla kısa şort falanda giymez )
Ben hep bacaklarını almak zor geldiğinden giymiyor sanıyordum meğer kıllar baya bir yukarılara uzanıyormuş
Bakalım önümüzdeki hafta ikimiz içinde randevu alacağım ama ilk önce ona ertesi gün kendime alırım çünkü aç karnına kan tahlili yapılması gerekiyorolmadı ona ilk randevuyu alıp ben kendime 2 saat sonrasına alırım ki bari aynı gün sonuçları alırız
Şu sonuçları aldıktan sonra olmadı sana tekrar dönerim ben bana listeleri paylaşırmısın diye ama işte kiloya görede farklı liste veriyorlar ve senin kilon benden çok daha azşimdilik karatay iyi gidiyor gibi
Canım yarın çarşıya çıktığımda mutlaka söylediklerini alacağımkiraz sapım vardı evde ama mısır püskülü ve mate almam lazım
Aramıza hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin
selam hoşgeldiniz kendinizden kilonuzdan bahsedermisinizkimse yok mu???
selam:) 29 yaşındayım 1,5 yaşında bir kızım var şuan tam 80kiloyum boyum 1,63 bedenim 40 ideal kilom 59, evlendikten sonra kilo almaya başladım yeme düzenim değişti hayatım boyunca 49-55 kilo arasındaydım, hamile kaldığımda 90 kiloydum doğuma giderken 98! doğumdan 1 ay sonra 87, hala emziriyorum kızımı, ara ara diyet yaparak 80 kiloya kadar düştüm ama hedefime daha çok var, mühendisim kendi şirketim var hergün şantiyedeyim spor şansım pek yok ama hareketli bir hayatım var bugün yeniden diyete başladım ve sizlerden destek bekliyorum:) çünkü eşim çok iştahlı hiç bana destek değil ne zaman diyete başlasam eve eli kolu çikolatalar ile geliyorselam hoşgeldiniz kendinizden kilonuzdan bahsedermisiniz
Hoşbulduk.. Sesimi duyan biri var nihayet :)) eşime alıştım ailesine henüz degil..işime görevime yogunlaştım pek ilgilenmiyorum..10 gün önce falandı adanada ki görümcem gelip on gün kaldı o ara baya sinirlerim bozuktu ama şimdi iyiyim hamdolsun..sizlerde ne var ne yok :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Eşim sabah erkenden arkadaşıyla bir iş için evden çıkınca az daha uyuyayım dedim ama sağ olsun küçük cadı 9da hortladı ve benide rahat bırakmadı
İnatla yatakta dönüp durdum 1 saat oda inatla 2 dakika arayla gelip anne çizgi film açsana, anne internet olmuyor ( tabletinden çizgi film izlemek istemiş açılmamış sayfa oda internet koptu sanmış), anne tuvaletteyim gel popomu sil.... diye diye beni deli etti
En sonunda pes ettim ve yataktan çıktım
Biraz etrafı toparlayıp kahvaltı hazırlayayım dedim o arada eşim bilgisayarda birşeye bakmamı isteyince başına oturmuşken sizlerede bir selam vereyim dedim
Hesapta erken kalkacaktım ama sabah 4e kadar yine sıcaktan uyuyamayınca yalan oldu erken kalkmak
Bu gün kafaya koydum akşam erken yatacağım uyuyamasamda dönüp durucağımöbür türlü TV izliyeyim az derken bazende birşeylere dalip iyice uykum kaçıyor
Erken kalkmam şartttttttttttt
Neyse yataktan çıktığımdan beri şaban gibi su içip durdum metabolizmam çalışsın diye bari kahvaltımı ( öğlenle bir ) yapayım da kalan işlerimi bitireyim eşim bir iki saate kadar gelir nasılsa
Aramıza tekrar hoşgeldin canım
Yaa sorma resmen demirbaş ilan ettim kendimi artık2 kg veriyorsam 1 kgsu iki günde geri geliyor nasıl bir ödem varsa bünyede Bakalım yarından itibaren birazda sporu dahil edeceğim Allahın izniyle belki o zaman kalıcı olarak gider kilolarda bende yerimde sayıklamam
Canım Tekrar geçmiş olsun
İnşallah bir an önce geçersoğutucu ağrını alacak bir sprey var aslında ondan olsaydı en azından biraz da olsa rahatlardın hani şu sporcuların kullandıkları tarzda olanlardan ( eşim bir ara bizim evde bulunsun diye almıştı bu medikalcilerde satılıyormuş )
Canım kurallardan bana uymayan hafta sonu net sorunum var. Hafta içi günde 5 mesaj yazabilirim herhalde ama hafta sonu katılamam. Tek sorun bu galiba. Bir de haftaya izinliyim. Sadece bir haftalık bir izin. Diğer türlü bir sıkıntı yok gibi. Her hafta kilo verebiliyordum zaten, tabi son iki hafta hariç. Ne olduğunu bilmiorum ama vücut kilitledi kendini.bitanemmm ne demek sen iste yeterkifakat takımlardaki kurallar biraz sıkı senin zaman problemin var diye biliyorum hem buraya hem takıma yetişebileceksen takımd ayerin hazır son 1 kişilik yerim var cnm istersen buyur 6,takımın ilk sayfasındaki kuralları okursun bitanemm
damacana yüzünden oldu cnmm belim zaten ameliyatlıydım neyse mr sonucunu bekleyeceğiz artık
selamün aleyküm kızlarr
10 gündür gelemedim.. hiç yokdan olmadık işler çıktı başıma..10 gündür evimi terketmş durumdayım..
çok moralim ozuk bu yaşta elimde çanta orda burda kalıyorum..
sağolsun benim görümce ve eltim tüm huzurumuzu bozdu..işler böyle giderse kocayı boşayacak bir haldeyim..
önce kendini sonra eşini ikna etmen gerekecek. olmaz bişi değil benzer sorunları bizlerde yaşadık. şimdi eşim ben ne dersem onu yer mesela ve oda 9 kilo verdi ve mutlu. emin olduğum diğer şey karatay hayat tarzı olunca tekrar kilo alma korkun kalmıyor.selam:) 29 yaşındayım 1,5 yaşında bir kızım var şuan tam 80kiloyum boyum 1,63 bedenim 40 ideal kilom 59, evlendikten sonra kilo almaya başladım yeme düzenim değişti hayatım boyunca 49-55 kilo arasındaydım, hamile kaldığımda 90 kiloydum doğuma giderken 98! doğumdan 1 ay sonra 87, hala emziriyorum kızımı, ara ara diyet yaparak 80 kiloya kadar düştüm ama hedefime daha çok var, mühendisim kendi şirketim var hergün şantiyedeyim spor şansım pek yok ama hareketli bir hayatım var bugün yeniden diyete başladım ve sizlerden destek bekliyorum:) çünkü eşim çok iştahlı hiç bana destek değil ne zaman diyete başlasam eve eli kolu çikolatalar ile geliyor
eşimi önemsemiyorum canımda eskisi kadar istemiyor biraz kilo verince daha iyi oluyor yemek istemiyorum, siz karatay diyeti mi yapıyorsunuz?önce kendini sonra eşini ikna etmen gerekecek. olmaz bişi değil benzer sorunları bizlerde yaşadık. şimdi eşim ben ne dersem onu yer mesela ve oda 9 kilo verdi ve mutlu. emin olduğum diğer şey karatay hayat tarzı olunca tekrar kilo alma korkun kalmıyor.
evet canım ama diyet diyince başka bişi anlam ifade ediyor karatay taş devri sağlıklı beslenmesi diyorum ben.asla diyet değil bi yaşam tarzı,olması gereken yaşam tarzıeşimi önemsemiyorum canımda eskisi kadar istemiyor biraz kilo verince daha iyi oluyor yemek istemiyorum, siz karatay diyeti mi yapıyorsunuz?
ben bu topiğe geldiğimde insülin direncim vardı ilaç kullanıyordum.sağlıklı gıda yiyordum ama bilinçsizdim.ne zaman karatay ve taş devri ile tanıştım kilo vermeye başladım sağlığıma kavuştum ilacı bıraktım.eşimi önemsemiyorum canımda eskisi kadar istemiyor biraz kilo verince daha iyi oluyor yemek istemiyorum, siz karatay diyeti mi yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?