80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

A.s
Çok üzüldüm gercekten büyük bi sebep olmasa sen öyle yollara düşmezsin ki..Allah yardımcın olsun dogru adımlar atmayı nasip etsin inş..

allahalla ne oldu beyazcanım ya ciddimisin sen. iyi düşün eşinle konuşup halletmeye çalış durumu. bizi habersiz koyma gülüm çok üzüldüm şimdi.

vah canım önce kaynanayı eğitmen gerekecek sanırım sağlıklı beslenme konusunda allah klaylık versin sanada

kızlar günaydın dün enu yazamadım yazayım
sabah 2 pişi+karatay kahvaltısı
öğle az çorba az makarna
akşam ızgara köfte ve pirzola+patlıcan salatası
sporsuz bir gün daha

selam tatlım seni en iyi anlayacak insanlardan biri benim. bende aynı durumdaydım 90 kilo olmuştum nice denemelerim sonucu hiç kilo veremedim en son bazı ataklar başladı endokrine gittim tahliller sonucu insülin direncim olduğunu buna bağlı kilo veremediğimi öğrendim. sonra daha dikkatli diyetisyen yardımıyla başladım gene olmadı
en son mart ayında kızlarla tanıştım bana karatayın insülin direncine tek çare olduğunu sölediler hemen kitapları aldım kitapta bu lanet metabolik hastalığın sebeplerini öğrendim ve karatay yapmaya başladım, 2. adımda karatayın önerdiği vitamin takviyelerini aldım d vitamini eksikliğinde kilo vermenin mümkün olmadığını öğrendim hemen takviyeler sonucu erimeye başladım bende inanamadım ama sonuç şu an 78 kiloyum :) ve tüm takviyelere karataya devam ediyorum. karatay bir tür taş devri beslenmesi o nedenle hem kolay hemde gerçek sağlıklı beslenme. sana da tavsiye ederim.araştır derim.kolay gelsin

selam kizlar... ben bugun yoldayim antalyaya dogru gidiyoruz bakalim.
insallah diyeti isgal etmeden bitiriz tatili
iyi tatiller esincim. alanya ya yolun düşerse gel banada öptüm.çok yeme

banum ben 1. mi oldum hahahahahaha........ e buda güzel.valla kilo veren yokluğunda 1 oldum napim züğürt sevinci.
sporlara başlayabilsem daha neler verecem kim bilir demi. bu arada ellerine sağlık yatakta bile tablo yapabilmişsin

canim cok uzuldum ya. dimfi nerelerdesin esin yanindami. cocuklar.napiyor. bende zannediyorum fethiyeye falan gitti heralde diyodum icimden. canim benim kim bilir ne xorluklarin icindesin ya

Canım kızının hormonlarını bir an önce baktır. Benim kardeşimde vardı ve üstelik de yüzünde. Çok geç gitti doktora. 6 ay doğum kontrol hapı kullandı. Bir ilaç daha vardı onu unuttum şimdi. Geç kalınınca yüzünde de kıllanma olur Allah korusun. Çok sıkıntılı bir şey.

Şu çayları birbirine kat iç demiştim ya Banu katma diye yazmış kabızlık olur diye. Bunu bilmiyordum doktor bana üç bardak iç dedi ama ben kattım birbirine acaba benim bağırsak sorunum ondan mı oldu ki. Neyse sen tek tek iç bende ö

Canım kızının hormonlarını bir an önce baktır. Benim kardeşimde vardı ve üstelik de yüzünde. Çok geç gitti doktora. 6 ay doğum kontrol hapı kullandı. Bir ilaç daha vardı onu unuttum şimdi. Geç kalınınca yüzünde de kıllanma olur Allah korusun. Çok sıkıntılı bir şey. Sonra da iki yıl epilasyonla uğraştı hala daha tam düzelmedi gibi.

Şu çayları birbirine kat iç demiştim ya Banu katma diye yazmış kabızlık olur diye. Bunu bilmiyordum doktor bana üç bardak iç dedi ama ben kattım birbirine tek tek yapmak zor geldi. Acaba benim bağırsak sorunum ondan mı oldu ki. Neyse sen tek tek iç bende öyle yapayım bari.

Eşine de çok geçmiş olsun. Bir şey çıkmadığına sevindim. Reflü ve gastrit bende yaşadım özellikle tatlı bir şey yiyince midem çok yanardı. Bu diyetten sonra gitti çok şükür. 6 aydır midem çok iyi.

selam hoşgeldiniz kendinizden kilonuzdan bahsedermisiniz
selam:) 29 yaşındayım 1,5 yaşında bir kızım var şuan tam 80kiloyum boyum 1,63 bedenim 40 ideal kilom 59, evlendikten sonra kilo almaya başladım yeme düzenim değişti hayatım boyunca 49-55 kilo arasındaydım, hamile kaldığımda 90 kiloydum doğuma giderken 98! doğumdan 1 ay sonra 87, hala emziriyorum kızımı, ara ara diyet yaparak 80 kiloya kadar düştüm ama hedefime daha çok var, mühendisim kendi şirketim var hergün şantiyedeyim spor şansım pek yok ama hareketli bir hayatım var bugün yeniden diyete başladım ve sizlerden destek bekliyorum:) çünkü eşim çok iştahlı hiç bana destek değil ne zaman diyete başlasam eve eli kolu çikolatalar ile geliyor

Hoş geldin canım. Evliliğe hemen alışılmaz tabii. Hele de eşinin ailesine zaman gerek. İnşallah herşey sorunsuz olur

Canım uyku düzenin yok o yüzden ödem tutuyor olabilirsin. Uykunu düzene koymazsan kilo vermeni de etkiler. Diyete başlayalı ben de gece gözümü açamaz oldum. Saat 10-11 zor duruyorum ayakta. O da erken yatmayayım çok uyumamış olayım diye. Sabah 7 de kalkıyorum zaten, 11 de yatınca 8 saat uyku yeter.

Canım kurallardan bana uymayan hafta sonu net sorunum var. Hafta içi günde 5 mesaj yazabilirim herhalde ama hafta sonu katılamam. Tek sorun bu galiba. Bir de haftaya izinliyim. Sadece bir haftalık bir izin. Diğer türlü bir sıkıntı yok gibi. Her hafta kilo verebiliyordum zaten, tabi son iki hafta hariç. Ne olduğunu bilmiorum ama vücut kilitledi kendini.

Canım çok üzüldüm. Böyle şeylere hemen karar verilmez. Eşin ne diyor sana nasıl davranıyor. Rabbim yardımcın olsun.

önce kendini sonra eşini ikna etmen gerekecek. olmaz bişi değil benzer sorunları bizlerde yaşadık. şimdi eşim ben ne dersem onu yer mesela ve oda 9 kilo verdi ve mutlu. emin olduğum diğer şey karatay hayat tarzı olunca tekrar kilo alma korkun kalmıyor.

eşimi önemsemiyorum canımda eskisi kadar istemiyor biraz kilo verince daha iyi oluyor yemek istemiyorum, siz karatay diyeti mi yapıyorsunuz?

eşimi önemsemiyorum canımda eskisi kadar istemiyor biraz kilo verince daha iyi oluyor yemek istemiyorum, siz karatay diyeti mi yapıyorsunuz?
evet canım ama diyet diyince başka bişi anlam ifade ediyor karatay taş devri sağlıklı beslenmesi diyorum ben.asla diyet değil bi yaşam tarzı,olması gereken yaşam tarzı

ben bu topiğe geldiğimde insülin direncim vardı ilaç kullanıyordum.sağlıklı gıda yiyordum ama bilinçsizdim.ne zaman karatay ve taş devri ile tanıştım kilo vermeye başladım sağlığıma kavuştum ilacı bıraktım.

kızlar şimdi yeni düzenlemeden sonra profilime baktım. album ayarlarım herkese açıktı tekrar takip ettiklerim olarak değiştirdim. sizde güvenlik ayarlarınıza bi göz atın olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…