- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
canim domateslerikabuklariyla parcalara ayirip rondodan gecirdim tencereye koydum biraz tuz koyup biraz kaynatacaksin. alti yanar vaziyette kavanoza doldurup kapaklarini sıkıca kapatiyorum. ters cevirip sogumasini bekliyorum. dikkatetmen tek sey kavanozun varsa kapaklari yeni olmali.
sağol canm idare ederim biraz agrim var ondan uyumadimgünaycın canım nasılsın? bugün erkencisin
benide agri uyutmadi cnm sağolsun bide misafir stresin var yaSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Herkese az kalorili ve bol eksili bir gün diliyorum
Sağ olsun benim küçük cadı yine erkenden uyandırdı beni bende suyumu içtim biraz kendime gelene kadar sizlere bir bakayım dedim
sağol canm idare ederim biraz agrim var ondan uyumadim
benide agri uyutmadi cnm sağolsun bide misafir stresin var ya
kızlar bu sabah 81.3 kg geldim geçen hafta cuma kilo bildiriminde 83.8 dim 2.5 kilo gitmiş benim babam dr ona sordum ergenlik döneminde olduğun için metabolizman çok hızlı çalışıyo bu yüzden diyetin ilk ayında 12-13 kilo arası vermen normal dedinormalde diyetin ilk ayında 6-10 kilo aralığında vermek normalmiş ama ergenlik işime yaradı
galiba canm durdurmadi agridan bulantida cabasi tabi sizinkilr baya heyecanlı anlasilan cnm bu güzel aslında sorumluluk duyuyor gibiler sankim kiz kardeşine çok ayip etmiş çocuk bu ya adi üstünde çocuk yani herşeyi doğru dusunebilseydi biz bile dusunemiyoruz adi çocuk olmazdi bide su annelerin yetiştirmeleri bu eleştiriyorlar ya sinir oluyorum bi kere yengemde anneme demişti köye gitmiştir bayrama daha 9-10 yaslarindayim ben kardesimde 7-8 falan iki Yengem oturuyor biri elinde orgu birinin elinde kumanda annem evi supuruyor babaannemde mutfakta yemek yapiyor anneme diyorlarki bizi hic iyi yetistirememis babaanneme yardim edecekmisiz annemde yazik aciklama yapmaya calisiyor orda nasip sinirlendiysem babaannemin 2 gelini otursun torunu yardim etsin gibi bisey diye bisey cikiverdi agzimdan annem çok kizmisti ama çok sinirime dokunmuştu sonrasinda 2 side nazik popolarini kaldirdilardi yerlerindenCanım sanırım kuzu iyice yerleşiyor
Bende gece erken yatıcaktım hesapta ama sağ olsun erkek kardeşim whatsuppdan rahat vermediKarısının karnını çekmiş ( daha yeni hamile olduğunu öğrendikleri halde ) işte karnı şiş neden, normalmidir, sende nasıldı, yok efendim doktor ayın 10unda çağırmış o zamana kadar ne yapsınmış falan diye bir sürü soru sorup durdu
Görmemişin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış
Birde laf arasında ağzından kaçırdı tedaviyle olduğunu ( nedense saklıyorlar ) ve ikiz olma ihtimali çok yüksekmiş hatta daha bile fazla olabilir
Kızkardeşimin ikizleri var malum ve iki sene önce geldiklerinde sırf oğlu dayısına ( yani erkek kardeşime ) oyuncak attı diye kızı öyle bir bozdular ki yok efendim sen nasıl annesin çocuklarını yetiştirememişsin, çok şımarıklar işte biz yetiştirsek çok daha düzgün olurdu diye kızı resmen ağlattılar ( sanki kendileri çok düzgünmüşler gibi)
O gün kızkardeşim okadar üzüldü ki Rabbim sizede versinde siz benden düzgün yetiştirinde göreyim dedi
Dün öyle diyince içimden hehhhhh sanırım beddua tuttu dedim kendi kendime
tebrikler cnm genç olmanin avantajları senin aşina sevindim inş çabucak kurtulurusunkızlar bu sabah 81.3 kg geldim geçen hafta cuma kilo bildiriminde 83.8 dim 2.5 kilo gitmiş benim babam dr ona sordum ergenlik döneminde olduğun için metabolizman çok hızlı çalışıyo bu yüzden diyetin ilk ayında 12-13 kilo arası vermen normal dedinormalde diyetin ilk ayında 6-10 kilo aralığında vermek normalmiş ama ergenlik işime yaradı
Süper bir sonuç canım tebrikler
Valla tekrar ergen olasım geldi
canım ama birde şu var hareketlenmen bile çok çok fayda edecektir
Sen kesinlikle okullar açıldığında bile baya fark yaratmış olucaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?