80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi deneyeyim bakalim canim ya günlük sut falan bakayim bakalim sonrasında yoğurt isine baslayayim bakarsin tutar bundan sonra yoğurdunu kendim yaparım katkisiz doğal Yoğurdum olur benimde tursularimi yaptim sira yoğurda gelsin bakalim insllah onlarda güzel olmustur

Eminim güzel olmuştur turşunda

Bende bu sene turşu kuracağım ( geçen seni kurmamıştım eşim söylendi bir turşu yapaydın ya diye )
Malum karatayda abartıya kaçmamak şartıyla turşuda yenilebiliyor karataycıların turşu tariflerine bakarım ki fazla tuzlu olmasın

eminim sen gayet güzel yaparsın canim benim maşallah elinden her is geliyor ben bu siralar bol bol tembellik yapiyorum

eminim sen gayet güzel yaparsın canim benim maşallah elinden her is geliyor ben bu siralar bol bol tembellik yapiyorum

Olsun olsun sen büyülü bahçe olmanın keyfini çıkar ( tabi abartıp kilo almadan )
Emin ol kuzu doğduğunda anne sütü faslı bitip mamalara geçtiğinde sende neler neler araştırıp yapacaksın aman kuzum sağlıklı beslensin diye

insallh canim benim insallh herşey çok güzel olur

merhabalar..anca gelebildim eve..hemen listemi yazayım
kahvaltı salatalık domates 1 dilim peynir 1 yumurta 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara öğün 2 grissini
öğlen 5 kaşık kabak yemeği 1 çay bardağı yogurt 1 dilim kepek
arada bi tek diyet bisküvi ve kahve
17deki ara öğünü yiyemedim akşama da nohut yemeğim var salata.
bi meyve bi bardak sütle günü kaparım sanırım.

Neyse kızlar bugünlük benden bukadar

Birazda eşimle vakit geçireyim
Gece ütülerimi yaparken bakarım arada
Yarın akşam eşimin kuzeni gelicek o yüzden ütüleri mecbur yapmam lazım

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Bu arada menüleri unutmayalımmmmmm

Oyy beyazcanum coook ozledik seni coook cecodan haberini alinca rahatladik arada yazincada mutlu oluyoruz iste.ben 15 gun once ameliyat ildum coook sukur iyiyim atlattim saYilir

canim domateslerikabuklariyla parcalara ayirip rondodan gecirdim tencereye koydum biraz tuz koyup biraz kaynatacaksin. alti yanar vaziyette kavanoza doldurup kapaklarini sıkıca kapatiyorum. ters cevirip sogumasini bekliyorum. dikkatetmen tek sey kavanozun varsa kapaklari yeni olmali.

Kizlar yardim yarin apartmandakiler hayirlisi olsuna geleceklermis hamileyim diye malum bulantilarim çok oluyor diye karsi komsumla daha öncesi sohbet etmiştik ondan dolayı yarim saat oturur kahvenin iceriz dediler ama ben yinede bi tatli bi tuzlu yapayim dedim ama içime sinmiyor İslam kekle patates salatasi yapayim diyorum yarin 11-12 gibi geliriz dediler acaba yanina pogcada yapsammi sizce ben çok kararsiz kaldim

Yap bi kek oldu bitti bulantın varken nasıl yemek yapacaksın sallaaaa

iyi geceler

her ne kadar kocayı boşasamda ,sizden vaz geçemiyorum
işalah kocamda aklını başını alırda bizde huzurla otururuz..benim elti ve görümce iş başında..
bizim evi karıştırdıkları yermiyor gibi küçük görümceminde huzurunu bozmuşlar..elti hanım onu arayıp basmış fırçayı..onunda kv si var ,evde kavga çıkmış..milleti karıştırmak hoşuna gidiyor bu kadının..
bu arada kv düşmüş belini kırmış ..çok üzüldüm işallah iyidir..nede olsa yaşlı ..gerçi bu haber gerçekni yalanmı orasıda meçhul ama işallah yalandır ,yada sadece incitmiş olsun işallah..birde yatar hasta olursa çok zor bakımı 100 kğ nün üstünde kv .kaldırıp indirmek mrsele..,

Oyy beyazcanum coook ozledik seni coook cecodan haberini alinca rahatladik arada yazincada mutlu oluyoruz iste.ben 15 gun once ameliyat ildum coook sukur iyiyim atlattim saYilir

bende sizi çokk özledim canım benim..
geçmiş olsun..

çok şükür atlatmışın ameliyat işini.çok öpüyorum senii

inş doğru değildir cnm senin bu eltinin ördüğü çoraplar bi gün kendi basina gececk haberi yok bu kadar kişinin ahi mutlak tutar bir gun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Eşim kızçesiyle yatınca ütülere başlamadan iki dakika da olsa sizlere bakayım istedim
Aslında pek birşey yokmuş ütülenecek
Banyo havlularını falan yıkayınca sepet tepeleme oldu ve gözüme baya ütü varmış gibi göründü
Şimdi hatta düşünüyorum acaba yarına mı bıraksamda kahvaltıdan sonra yapsam nasılsa yatak odasının ışığını yakıp yerleştiremiyeceğim ve salonda ütülüde olsa eşyaların durması sinirimi bozuyor

Canım yine sen bilirsin ama poğça yapmayla hiç uğraşma
İlle içim rahat etmiyor diyorsanda şu pastanelerde ufak yuvarlak sade poğçalar var çok yağlı olmayan ( sandeviç gibi ) onlardan alıp arasını kesip peynir koyabilirsin hem bir çeşit daha olmuş olur hemde uğraşmamış olursun ( benim görümce genelde öyle yapardı aniden geliceğiz diye haber veren olunca )
Üstelik çok fazla olmayacağı için arttanları senin yeme tehliken kalmaz
Zaten erkende geleceklermiş hiç sabah sabah kendine iş çıkarma bence sonuçt hamile olduğunu biliyorlar kimse kusura bakmaz

Canım Allah senin Eltiyi bildiği gibi yapsın
Ya diğer görümcenle peki görüştünmü o ne diyor bu duruma kendi huzuruda kaçırılınca eminim hem senin kıymetini anlamıştır hemde onun ne mal olduğunu
Dediğin gibi bencede yalandır çünkü Allah korusun bel kırılmış olsa zaten sakat kalır üstelik öyle birşey olmuş olsa eminim eşininde haberi olur ve sanada iletirdi bak annem böyle böyle oldu diye ( sonuçta bu çok ciddi bir durum )
Rabbim akıl fikir versin görümcenle eltine inşallah kazdıkları kuyuya kendileri düşeceklerdir

Umarım en kısa zamanda sendende hayırlı haberler alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…