- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
hoşgeldiniz aramızaTamam tamam takıldım sadece :) zaten son bı kac gunde saglık sorunlarım basladı o yuzden dıete karar verdım seker var tansıyon var tasıkardı var muhtemelen kılomdan dolayı basladı :/
Tamam tamam takıldım sadece :) zaten son bı kac gunde saglık sorunlarım basladı o yuzden dıete karar verdım seker var tansıyon var tasıkardı var muhtemelen kılomdan dolayı basladı :/
Kizlar selam benim bi sorunum var.
Bi iki gundur midem kotu benim. surekli biseyler atistirma.ihtiyaci duyuyorum malesef. kendimi tutuyorum ama midem.bulaniyo gibi oluyo. klimaydi sicakti ondan da olablir ama rahatsizm cok. kusmaktan da cok korkarim o yuzden bulanmasin diye yiyesim geliyor.
Merak ettigim talcid alsam leptini bozar mi ilac..
Birde ben bi bucuk aydir her sabah iki yumurta yedim.eksiksiz ama midem.kabul etmiyo artik. acaba iki gun falan sabahlari yumurta yerine muz.mu yesem ?
ben gelddimm
nasılsınız kızlar,ayyüzlüm nerelerde kp geldi sanırım ortada yok,sweetcim de yok ,eylül yok ,nesliyi gördüm birde canım ceco yu,yeni kızlar gelmiş ,hepside hoşgelmiş...
annemlerde net var ,hazır neti bulmuşken hem sizi görüyorum hemde netten evlere bakıyorum fırsat bulmuşken..
sağol canım arkadaşım ,iyiki vasınız..
sizin desteğinizi hep yanımda hissediyorum inan.
dediğin gibi söz ağızdam 1 kez çıkar..ben zırt pırt kocaya küs giden bi kadın değilim hatta hiç yaşamadık böyle bir şey daha önce..
gerçi nasıl küsüz oda belli değil ya...bana göre eşim için bir fırsat bu..bu durumu kullanıp kaynımdan hakkımız olan parayı aldı aldı,yoksa ömrü billah bizim banker bilo bizi yemeye devam edicek..
kaynımda elden utanırsa belki verir..
..hısım akraba arıyor birsen yapma etme deli eltinin lafı içinmi yuvanı yıkıcan diye..
kaynım da eltimde 1 defa arayıpda ya sana yalan söylemişler biz öyle bişey demedik,yada arayı bulmak için falan aramadılar sağolsunlar....
demekki istedikleri şey buymuş..
daire meselesi kafamı çok karıştırıyor..gerçi alınacağıda ne malum amma..
belediyenin kooparatifleri var,onlar güvenilir 6 yıl falan sürücekmiş ödemeleri,şu anda oturabilir hisseler var onlardan istiyorum..banka faizine bulaşmak istemiyorum..gerçi hesap hep aynı..kooparatifede fazladan 15 bin vericez banka faizinede..
elde nakit olmayınca illaki fazladan para ödüycez..
kızlar bir saate kp ler kapıda
dünkü menümü de yazı vereyim
sabah: karatay kahvaltısı
akşam: közlenmiş biber üzeri sarımsaklı yoğurt, 1 tabak barbunya
akşamdan sonra :2 bardak kola
1 saat yürüyüş
kolaya kızmayın sinirli gergin olduğum zaman bişelere saldırıyorum. eşim kola getirdi bardağı uzatınca dayanamadım içtim. getirmese niyetim yoktu aslında
slm kızlar özgürlüğümün son saatlerini yaşıyorum saat 3 te gelecek kp ler. dün öldüm yorgunluktan. eşim kışlık hazırlayayım diye domates almıştı 26 kilo. misafir gelmeden oonları konserve yapayım dedim. saat on ikiyi geçiyordu işim bittiğinde. geçen kaplıcaya gittik ya sanırım onun etkisi nasıl sancı girdi böbreklerime bir türlü geçmedi. bütün mutfak alt üst vaziyette mecbur ilaç alıp yattım. sabah kalktığımda yine ağrı vardı ama aldım buskopanı yaptım bütün işlerimi yarım saat falan oldu oturalı. çok yoruldum. ama çekeceğim sıkıntının gerisi geride. bu arada allah herkese misafir öncesi temizlik azmini her gün versin
Tebrikler canım ilk hafta hızlı gidecek de bakalım sonra ne yapacağız :)N
masallah canim ne guzel vermişsin.benim de ilk hedefim 75 başlayalı 1 hafta oldu 86.8 dim şimdi sabah açken 81.5 akşam tokken 82.0 oluyor bu hafta kazandigim lise formasini alicaz ama hemen terzi de paca falan ayarlatmiycam kim bilir okulun acilcagi gune kadar 3 kilo falan verirsem bi beden kucugunu alirom
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür fırsat bulup geldim
ASlında birazdan komşu ablam kahve içmeye gelicek ama dayanamadım o gelene kadar yazayım dedim
Kahvaltımı ettim ve büyük ihtimal bugün evde oturup ütülerimi yapacağım
Tabi anam yine arayıp ille gel demezse
Canım kesinlikle çok haklısın bir kere laf ağzından bir kere çıkar üstelik dediğin gibi döndüğün an hiç birşey değişmez ömür billah
Sen bilirsin ama kooperati her ay kira öder gibi olsada baya fark var diyorsun ( tabi kooperativin birde ne zaman biteceği var )
Eğer eşin teminat gösterebilecek bir malı varsa krediyle ev alırsa en azından hemen hazır evlere bakabilirsiniz ama işte ondada faiz olayı yüksek
Valla ben bile karar veremedim ama eşinle oturup ayrıntılı konuşursanız inşallah ortasını bulursunuz
Herşey bir an önce düzene girerde aramıza dönersin inşallah
Özledik valla senin hoş sohbetini
Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr
Bendeniz Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının annesiyim
yok öyle tatlı
Bizlerden motivasyon yeter
mr inş iyi sonuclaniri cnm bi ara adim sayarlar bende 10.000 adimi tamamlamaya calisiyordum netten almistim. Sonrasinda tabi oda yalan olduGunaydinnnnn topik acilisini ben yapayim dedim bugun mr maceram devam ediyor gerci belimi cektirdim ama merak ediyorum yine de uyumamak icin kk ya daldim hemen
Cecom insulin direncini yenmek icin minik dahi olsa kacamak yapmamak lazim o zaman tekrar sil bastan oluyor cunku enistem de pisman olmus gerci
gnde en az yarim saatcik cecom bu kadar sporu istersen yapabilirsin
adimsayari bizim saglik ocagina sordum oyle bir uygulama yok dediler belki ist da dagitiyorlardir cok iyi olur senin icin cnm ama cep uygulamasi da var onu da indirebilirsin tek sorun surekli uzerinde tasimak zararli oldugu icin de bir gun denedim sonra vazgectim ben
Sorma cnm su siralar ruyalarimda devamli birşeyler yiyorum gel Gorki gün içinde bisey yiyemiyorum dun bir tane patates haslamasiyla mercimek corbasiyla geçti gunum yemeğe dikkat etmeye calissamda yiyemiyorum pekArada olur oyle yegenimiz pizza istedi demekki beslenmene simdi iki kat dikkat etmek zorundadin cnm herseyden yemelisin
Bazen diyorum keske benim de cok kardesim olsaydi
ama kk sayesinde bu eksigimi kapattim
geçmiş olsun cnnkızlar p.tesi p.tesi adetim söküldü az ağrımda var neyseki cumaya hafiflerim diye avutuyorum kendimi
Canim benimde gözlerim seni ariyordu meğer sen nelerle ugrasiyormussun canimsin ne diyeceğini nasip yorum yapacagimi bilemiyorum inşallah esinle herşey tatliya bağlanır Rabbim yardimcin olsun canm yaselamun aleyküm kızlarr
bi fırsat bulmuşken size yazmak istedim..sizleri çokkk özledim çünki
direnişin 18..günüydeyim..vaz geçmiycem ve çocuğuklarımın hakkını zorda olsa alıcam işallah..
ne hakı diycelsiniz tabii..ne alaka..
zaten evimi bırakıp gitmemin en büyük sebebi bu..tabii kv görümce cabası ama birde kocamın eşşek gibi çalışıp karın tokluğuna çalıçması en büyük sorun..
kaynımla kocam.ortak.nasıl ortaklıksa bu..yıllardır onun borcunu öder dururuz..onun yuvasını kurucam diye göbeğim patlamıştı kaç sene kız aradım,düğünde tek koşturam bendim ,ama o benim yuvamı yıkıcak nerdeyse.4 senelik evli,ben 15,hatta 16 olucaz yakında ,tabii evli kalırsak..
ben 15 yılımı onların borcuyla derdiyle geçirdim..sürekli sıkıntı,sıkıntının kaynağı kaynım zaten..kv min tüm malını mülkünü batırdığı yetmez gibi benim herifide yolup bırakıyor..adamı evlendirince akıllanacak sandım ,birken 2 oldular..
evlendi 3 ay sonra hemen bi eve girildi, iyi dedim kira verecene varsın olsun bizede alınacaktır eşşek değiller yaa..
normalde büyüğe önce alınır..ben 15 sene diş sıkmışım bişey yok hanım kapıdan adım attı tak hemen kendi evine oturdu..
otursun oturmasınada,bizimkilerinki nasıl ortaklıksa para bölüşülmez..benim ne bi param var ,ne altınım ne eşyam nede arabam..onların ev ,araba , altın ,eşyalarhepsi var evlenirken alınan eşyalar atıldı yen,si alındı daha 3 senelik evli..
hadi atsın alsın ,paramızı bölsek hiç sorun yok. isterse her ay eşya değiştirsin 2 ev alsın .ama yok, para bölüşmek yok ,,gelir ve biter biz görmeden..
biz bayramda kaplıcaya gitmiştik hani.
elti hanım buna çıldırmış,vaaayy efendim onlar gitti para harcadı ,ille bizde bir yere gidecez onların harcadığı kadar harcıycaz..
b
bunuda benim görümce yetiştirdi sağolsun..kv evinde bedava oturuyormuşuz,..daha nelerrr nelerrrr..
cinlerim tepeme geldi resmen..ülen sana 200 milyarlık ev alındı ses etmedim,arabaya sahip çıktın ses etmedim,eştalar atlıp yenisi alınıyor ses etmiyorum ,yeter artık iyice enayi bellediler beni..kocama resti çektim.madem kıçı kırık bi kaplıcanın yarışına girmiş daha dün gelmeyle,hiç bir emeği bile yokken tuttunuz evini aldınız araba verdiniz kimse kıskandı demesin diye ses etmiyordum ama,yeter ben kaldıramıyorum bu durumu. ya sende benim çocuklarımın hakkı olan evi alırsın yada kendini yeni bir hanım alırsın diyip evi bıraktım çıktım..
gerçi olan bana oldu,2 çocula orda burda çok sıkıntı oluyor ama pes etmiycem..hiç allah korkusu yok bunlarda,çalışan kazanan benim saf kocam ama sefasını süren kaynım..
kocam hala durumu tam idrak edemiyor..ee zaten onun hayatında pek bişey değişmedi,adam zaten hep yollarda.ben anasıyla babasıyla otururken oda deli gibi çalışıyordu..şimdi ben kendi ailemin yanında oturuyorum o yine deli çalışıyor..
allah benim kocaya akıl banada hayırlısından bi ev versin işallah.yoksa çok orda burda elimde çanta gezerim..
yada tepem atıp boşuycam..
çokk yazdım ama çokk da bunaldım..sizler beni tanırsınız,millet kıskanç diyecekmiş diye çoluğumun çocuğumun hakkını o ............kaynımamı yedireyimmi yoksa kötü ve kıskanç olmayı göze alıp hakkımı almaya çalışaymmı..
hepinizi çokkk çokkk öpüyorum..
Gozunaydin cnm benim Rabbim saglikla kucaklarina alirlar inşallahKızlarrrrrrrrrrrr şimdi annem aradı
Hala oluyormuşum
Erkek kardeşim 6 senedir evliydi ve çocukları olmadı ( daha doğrusu bir kaç ay öncesine kadar hiç istemiyorlardı zaten )
Acıkcası pek sevinemedim
Bizim denyo gelini biliyorsunuz kafası attımı kırar döker hatta kendine zarar verir
Üstelik karı koca köpek gibi hem sigara içerler hemde içkişimdi ister istemez tedirgin oldum ya hamileliğinde de bunlardan vazgeçmezde bebeğe zarar verirse diye
Kadın kaç senelik evli yemek yapmaz ya hazır yerler yada annesine gider ( annem oradayken her gün onlara yemek yapıp gönderirdi) şimdi ister istemez hamileliğinde beslenmeden geçtim çocuk doğduğunda nasıl besleyecek onu diye düşünüyorum
Evlerini bile kardeşim temizler ( kadın hiç umursamaz evin halini ) eee öyle bir evde çocuk nasıl büyüyecek
Düşünsenize erkek kardeşim annemi evin hali yüzünden eve bile sokmaz çoğu zaman
Şimdi annem havalarda uçuyor tabi sevinçten ve eminim yakında tutturur ben Almanyaya gideceğim diye ( sırf hamileliğinde hatun rahat etsin diye resmen yine onların hizmetcisi olucak )
Daha önceki sohbetlerimizde hep diyordum ona doğumdan sonra sen bakarsın artık o çocuğa onlar karı koca çocuk büyütecek kapasitede değiller diyeAnnem yok canım doğuma yakın bir temizliğini yaparım mevlüt olucak diye ama uzun süre kalmam diyordu hep ama ben annemi tanıyorum hayatta bırakmaz şimdi onları bakabilecek kıvamda olduğunu görmeden
Tuhaf ama inanın ben Efsaxın hamileliğine bile çok daha fazla sevindim ( artık aile gibi olduk sonuçta kaç yılldır )erkek kardeşim okadar çok kırdı ki beni zamanında ona karşı sanki sevgim kalmamış gibi hissediyorum ne yazıkki biliyorsunuz en son benim kuzu hastanelik olduğunda bile bir telefon açıpta geçmiş olsun demedi hadi ondan da geçtim daha geçen kandil babam biz gittiğimizde onunla telefonla konuşuyordu ve yanımda resmen ablan geldi vereyim onunlada kandilleş dediği halde telefona beni istememiş sanki ben birşey yapmışım gibi
Aslında geçmişte çok çok iyidik hatta benim en büyük sırdaşımdı ama evlendikten sonra okadar çok değişti ki inanılmaz
Evet hala oluyorum ama o çocuğu bile kim bilir ne zaman görebileceğim üstelik dediğim gibi çocukla ilgili çok endişelerim var sonuçta ikiside karı koca çalışmayan devletten yardımla yaşayan, her fırsatta annemden maddi destek alan, haftasonu dedinmi bardan discodan çıkmayan tiplerbunların yetiştireceği çocuğun nasıl bir psikolojiyle büyüyeceğini düşünemiyorum
Şimdi tek duam Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğmayı nasip etsinde varsın annem orada kalıp destek olsun maddi maneviyeterki kuzu iyi olsun
canim inşallah güzel bi ev bulursun agiz tadiyla oturursunuz inşallah tursulardan bna da yolla kiz bu sene ben fazla tuketecege benziyorum hamilelik biraz agrili ve bulantili geçiyor cnm hala kalp atislrini duyamadimiyi geceerr
2 gündür annemde ikamet ediyorum ve net varken fırsatı değerlendirmek lazım..
çokda yorgunum gözümden uyku akılyor ama sizede bakmadan olmaz..
anneme kışlık sos yaptım bu akşam,40 kğ domates bitti şükür..
evim yok amma turşum var..pazardan 20 ş salatık aldım,turşu kurdum..bir evim bilem yokken hala turşu derdindeyim..
sanki nereye götüreceksem turşuyu..sabahda çaşıdaydım..çok yoruldumm çokkk..
cecommm hala oluyormuşn ,hayırlı olsun allah tamamına erdirsin işallah..
işallah gelinizle kardeşin bebeğin sorumluğunu almayı öğrenirler..allah yardımcısı olsun bebişin.açıkcası bende endişelendim bebiş için..ama rabbim herşeyi ayarlamıştır işallah bebek onlar için uğurlu olur..
eylül sıla ameliyat oldumu kızlarr..
geçmiş yapamadım kimseden haberim yok..meleğimin annesi işallah iyidir..
mervişin gebeik ne alemde..gülayy kp geliyormuş allah yardımcın olsun.
.bizim yesemin gelmiyormu yoksa..hiç görmedim .
neyse netten ev ilanlarına bakıyım,işalah hayırlısından bir ev bulurum..bulmasına buluyorumda kocadan pek emin değilim ..bbeni oyalıyor olma ihtimali çok yüksek..işallah öyle bişey yapmıyordur.iş inada gitti bi kere..beni çocuk gibi kandırıp duruyor,milletde duymuş olan biteni,gururum el vermez artık istediğimi yapmadan eve gitmeyi..
gerçi evde gelmiycem ben kendi evime gidicem diye şart koştum..
kafam çok karışıkkk kooparatif hissesimi aldırsam,yoksa bankadan kredimi çekip bi dairemi alsakk..birinde faize bulaşıcaz açıkcası pek içime sinmiyor o yönü..
birinde kooparatif hissesi alırsak,fiyat yüksek olucak ev bitiminde..ne yapıcam ne edicem bilmem..
açıkcası daha parada yok ortada,az bir miktarla bişeyler yapmaya çalıcaz..
iyi gecelerrr kızlarr ben az daha düşünüyüm ..
hoşgeldin cnm benim aramozaKizlar merhabalar.bugun tartiya ciktim ve 82yi gordum artik araniza katilmamin vakti geldi diye dusunuyorum.sanirim gunluk menuler ve kilolar yaziliyor yine de bilen hiri beni yonlendirirse sevinirim :)
Kilo 82
Menü--》sinirsiz salatalik-5 hurma-1dogadan form cay
Diyete basladiginiz ya da ara verip devam ettiginiz gun bunu deneyin en az 1 kilo verirsiniz hem de midenizi terbiye edersiniz bakalim ben yarin kac cikacagim :)
Canim yumurta her gün yemek çok degilmi diğer konu hakkinda bisey bilmiyorum yumurtayi çok tukettigin için bikmis olabilirsinKizlar selam benim bi sorunum var.
Bi iki gundur midem kotu benim. surekli biseyler atistirma.ihtiyaci duyuyorum malesef. kendimi tutuyorum ama midem.bulaniyo gibi oluyo. klimaydi sicakti ondan da olablir ama rahatsizm cok. kusmaktan da cok korkarim o yuzden bulanmasin diye yiyesim geliyor.
Merak ettigim talcid alsam leptini bozar mi ilac..
Birde ben bi bucuk aydir her sabah iki yumurta yedim.eksiksiz ama midem.kabul etmiyo artik. acaba iki gun falan sabahlari yumurta yerine muz.mu yesem ?
yarinda benim misafirler var ama ben yan gelip yatiyorum valla bi evibsupurdum salonun tozunu aldim o kadar apartmandakiler kahveye geliceklermis İslak kekle patates salatasi yaparim yeter herhalde bi yarim saat oturucaz diyorlar ama yarim saatle olmaz herhalde bunlara ek bisey hazirlasammi diye düşünüyorumslm kızlar özgürlüğümün son saatlerini yaşıyorum saat 3 te gelecek kp ler. dün öldüm yorgunluktan. eşim kışlık hazırlayayım diye domates almıştı 26 kilo. misafir gelmeden oonları konserve yapayım dedim. saat on ikiyi geçiyordu işim bittiğinde. geçen kaplıcaya gittik ya sanırım onun etkisi nasıl sancı girdi böbreklerime bir türlü geçmedi. bütün mutfak alt üst vaziyette mecbur ilaç alıp yattım. sabah kalktığımda yine ağrı vardı ama aldım buskopanı yaptım bütün işlerimi yarım saat falan oldu oturalı. çok yoruldum. ama çekeceğim sıkıntının gerisi geride. bu arada allah herkese misafir öncesi temizlik azmini her gün versin
Yaaaaa ceco sen ev hanımı mısın? Ne güzel imrendim kahveler içiliyor evde vakit geçiriliyor ne güzel:)))
Tebrikler canım ilk hafta hızlı gidecek de bakalım sonra ne yapacağız :)
hoş bulduk. Ela ben 26 yaşındayım. ekim sonu nişanım var en az 75 e inmem lazımleslie nin videolarını yapmayı düşünüyorum 1 mil ile başlayacağım fakat ne kadar süre sonra arttırmak lazım bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
bir de bu tablo nasıl oluyor cuma günleri mi bildirim yapıyoruz günlük yediklerimizi yazıyor muyuz :) ne çok soru sordum :)
Sorma cnm su siralar ruyalarimda devamli birşeyler yiyorum gel Gorki gün içinde bisey yiyemiyorum dun bir tane patates haslamasiyla mercimek corbasiyla geçti gunum yemeğe dikkat etmeye calissamda yiyemiyorum pek
geçmiş olsun cnn
canim karatay da her gun iki yumurta yeniliyor sabahlari. ister omlet ister haslama ama illaki yenecek. yumurta bulunmazsa yerine muz yenebilir diye aklimda kalmis. bende iki.gun muz.yicem sabahlari insallah gecer.mr inş iyi sonuclaniri cnm bi ara adim sayarlar bende 10.000 adimi tamamlamaya calisiyordum netten almistim. Sonrasinda tabi oda yalan oldu
Sorma cnm su siralar ruyalarimda devamli birşeyler yiyorum gel Gorki gün içinde bisey yiyemiyorum dun bir tane patates haslamasiyla mercimek corbasiyla geçti gunum yemeğe dikkat etmeye calissamda yiyemiyorum pek
geçmiş olsun cnn
Canim benimde gözlerim seni ariyordu meğer sen nelerle ugrasiyormussun canimsin ne diyeceğini nasip yorum yapacagimi bilemiyorum inşallah esinle herşey tatliya bağlanır Rabbim yardimcin olsun canm ya
Gozunaydin cnm benim Rabbim saglikla kucaklarina alirlar inşallah
Annelik ister istemez sorumlulukk katar diye düşünüyorum anneler hep öyle kiyamazzlar evlatlarına hele 6sene beklenen bi toruna annen hic koyamaz dediğin gibi anneciğin kiyamaz kendini kardeşin le gelinin yaninda bulur gibime geliyor
canim inşallah güzel bi ev bulursun agiz tadiyla oturursunuz inşallah tursulardan bna da yolla kiz bu sene ben fazla tuketecege benziyorum hamilelik biraz agrili ve bulantili geçiyor cnm hala kalp atislrini duyamadim
hoşgeldin cnm benim aramoza
Canim yumurta her gün yemek çok degilmi diğer konu hakkinda bisey bilmiyorum yumurtayi çok tukettigin için bikmis olabilirsin
yarinda benim misafirler var ama ben yan gelip yatiyorum valla bi evibsupurdum salonun tozunu aldim o kadar apartmandakiler kahveye geliceklermis İslak kekle patates salatasi yaparim yeter herhalde bi yarim saat oturucaz diyorlar ama yarim saatle olmaz herhalde bunlara ek bisey hazirlasammi diye düşünüyorum
canim istiyor istemesine canimda tiksinti geliyor yemeğe kalkisinca minik fasulyen annesini çok yoruyor canm sut yoğurt tüketmeye calisiyorum yumurtadan tiksinmis durumdayim yoğurt daha önce yapmadim ama deneneyeyim bimden aliyorum bende yogurdumu genel deEvet canım evhanımıyım
Aslında hep çalışmak istemiştim yeni evliyken ama eşim o dönem kıskançlığından izin vermedi sonrada çocuk doğunca onunla ilgilenmek istedimsonradan eşim izin verdi hatta kendi istedi ( totoşu para konusunda sıkışınca ) ama bu seferde ben rahata alışınca işim olmaz totoşuna güvenmeyen evlenmeseymiş dedim
Hala istiyorum aslında birşeyler yapmayı ama ufaklığın okula başlaması lazım ancak ondan sonra olur oda Cafe hayalimiz var eşimle ancak o olursasonuçta kim 34 yaşında tecrübesiz birini işe alırki Tecrübe var da 15 senedir hiç çalışmayınca başkasının emrinde çalışmak zor gelir diye korkuyorum ve kimseyi zorda bırakmak istemem
İleride Rabbim nasip ederde hayalimizi gerçekleştirebilirsek kesin başında ben dururum diye düşünüyorum
Sağ olsun komşum dünya tatlısı ve inan bakışımdan bile benim nasıl olduğumu hisseden, her konuda konuşabileceğim beni anlayan biri
7 sene falan oldu herhalde bizim apartmana taşınalı ve inan en kötü zamanımda bile bana destek olan tek insandı Allah razı olsun
Bazen gelini yalvarıyormuş ona ille aynı eve çıkalim büyük bir ev alıp diyeokadar süper bir insan yani tabi benim aklım gidiyor taşınırsa diye ( he ölene kadar kopmayacağım biri ama aynı apartmandaki gibi olmaz sonuçta taşınırsa )
Rabbim herkese öyle bir komşu, bir dost yakınında nasip etsin....Aminnnnnnnnn
Canım eminim başaracaksın
Eğer Leslieyi düzenli olarak yaparsan o kiloya indiğinde çok daha az gösterirsin
Bence bir kaç gün önce bir 1 mil yap iyice alıştığını hissettiğinde 2ye geçersinbirden kendini zorlama ki bıkkınlık gelmesin
Her gün yediklerini bildiriyorsun ve cumadan başlayarak en geç pazar sabahı bildirimini yapmış oluyorsun
Yeni gelen arkadaşlar 2.ci haftadan sonra listeye giriyorlar ama menü takibine direk girersin( onu ben takip ediyorum her gün de hatırlatırım )
Eğer akşam giremiyecek gibiysen o zaman gündüzden yap menü bildirimini akşamda bunu yiyeceğim hesabı
Emin ol çok çok faydasını göreceksin
Ben bayadır buralardayım ama hep savsaklıyordum 2 haftadan sonrahatta kaçamaklarım çoktu o dönem ara arada olsa ( kendime bu şaplak ) Şimdi tam 5 haftadır hiç bozmadan devam ediyorum ve 4 kg gitti ( bakalım cuma ne gibi bir süpriz yaparım )
Ki hiç spor yapmadım sayılır ( sadece 2 gün yürüş gibi birşey yaptım oda AVMDe)
Sporuda dahil edebilirsem çok süper olucak
Canım kendini aç bırakma kuzumuza yazık
Hİç birşey canın istemiyorsa kendine ayran yap, yoğurt ye yada ne bileyim cacık yap en azından yoğurttan proteinini alsın kuzu
Hatta yapabilirsen kendi yoğurdunu kendin yapben marketten günlük süt alıp yapıyorum inan çok lezzetli oluyor hatta bitmek üzere bu akşam eşim unutmazsa sütümü akşam yarım olmadı yarın artık
Çocuklar bile daha çok yoğurt yer oldu
Çorbayıda istersen tavuk suyuna yada et suyuna yap ki bari oradanda vitaminini alsın benim minik fasülyem
diyetle hic alakam olmadi cnm benim kilo vereyim derken diyetler daha çok aldiriyor bana 23 kilo kadar diyetsiz verdim çok şükür ama şimdi hamilelik olduğu için ara vermiş durumdayim önce minigimin sagligicanim karatay da her gun iki yumurta yeniliyor sabahlari. ister omlet ister haslama ama illaki yenecek. yumurta bulunmazsa yerine muz yenebilir diye aklimda kalmis. bende iki.gun muz.yicem sabahlari insallah gecer.
Baaanuuucmmm ilac falan bisey kullanmiyorum da dedigim gibi klima midemi kotu etkiliyo olablir. hava degisikligi falan. iki gun muz yiyim de gecer insallah. burda cok.acikiyorum.bide. evdeki.yediklerimin aynisini yiyorum ama acikiyorum cok fena :-(
Dun katildim araniza 82 ile bu gecerli olacak mi :) bugun baslamayi dusunuyorum leslieye bakalim cok sporu seven biri degilim ama sisko gelin olmak istemiyorum :)
canim karatay da her gun iki yumurta yeniliyor sabahlari. ister omlet ister haslama ama illaki yenecek. yumurta bulunmazsa yerine muz yenebilir diye aklimda kalmis. bende iki.gun muz.yicem sabahlari insallah gecer.
Baaanuuucmmm ilac falan bisey kullanmiyorum da dedigim gibi klima midemi kotu etkiliyo olablir. hava degisikligi falan. iki gun muz yiyim de gecer insallah. burda cok.acikiyorum.bide. evdeki.yediklerimin aynisini yiyorum ama acikiyorum cok fena :-(
1 yumurta domatesli. 2dilim kepek ekmegi 4 kepekl grissini 1 salatalik eve gidince de bir kase yogurt yemeyi düşünüyorum degisiklik olursa bildiririm :)
canim istiyor istemesine canimda tiksinti geliyor yemeğe kalkisinca minik fasulyen annesini çok yoruyor canm sut yoğurt tüketmeye calisiyorum yumurtadan tiksinmis durumdayim yoğurt daha önce yapmadim ama deneneyeyim bimden aliyorum bende yogurdumu genel de
diyetle hic alakam olmadi cnm benim kilo vereyim derken diyetler daha çok aldiriyor bana 23 kilo kadar diyetsiz verdim çok şükür ama şimdi hamilelik olduğu için ara vermiş durumdayim önce minigimin sagligi
aynen canim kalmamistir yarin misafirleri atlatiktan sonra bi deneyeyim canm bakalim tutturabilecekmiyim hamarat kadinsin maşallahCanım bende BİMden alıyordum hatta en son 2 hafta önce falan aldığım hazır yoğurttan mayalık ayırıp yoğurdumu BİMden aldığım günlük sütle yaptım ve inan çok güzel oldu
Aslında direk ev yoğurduyla mayalamak daha güzel olurdu ama ben bulamadım ( eşimin yengesi yapar devamlı ama onada bir türlü gidemedim) 3cü kez yaptım ve gerçekten hala çok güzel tutuyor
En azından katkısı kalmamıştır her defasında mayalayınca
afiyet olsun canm benimAkşam yemeğimide bir güzel hüplettim
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1232918 Eki Görüntüle 1232919
Bu saatten sonra artık ancak şekersiz çay yada şekersiz sütlü kahve ve bol bol su içerim
Gelsin eksiler
aynen canim kalmamistir yarin misafirleri atlatiktan sonra bi deneyeyim canm bakalim tutturabilecekmiyim hamarat kadinsin maşallah
afiyet olsun canm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?