80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir saate kp ler kapıda
dünkü menümü de yazı vereyim
sabah: karatay kahvaltısı
akşam: közlenmiş biber üzeri sarımsaklı yoğurt, 1 tabak barbunya
akşamdan sonra :2 bardak kola
1 saat yürüyüş
kolaya kızmayın sinirli gergin olduğum zaman bişelere saldırıyorum. eşim kola getirdi bardağı uzatınca dayanamadım içtim. getirmese niyetim yoktu aslında

slm kızlar özgürlüğümün son saatlerini yaşıyorum saat 3 te gelecek kp ler. dün öldüm yorgunluktan. eşim kışlık hazırlayayım diye domates almıştı 26 kilo. misafir gelmeden oonları konserve yapayım dedim. saat on ikiyi geçiyordu işim bittiğinde. geçen kaplıcaya gittik ya sanırım onun etkisi nasıl sancı girdi böbreklerime bir türlü geçmedi. bütün mutfak alt üst vaziyette mecbur ilaç alıp yattım. sabah kalktığımda yine ağrı vardı ama aldım buskopanı yaptım bütün işlerimi yarım saat falan oldu oturalı. çok yoruldum. ama çekeceğim sıkıntının gerisi geride. bu arada allah herkese misafir öncesi temizlik azmini her gün versin

Komşu ablamla kahvemi içip geldim

Bir sürü ütüm ve önce yemeğimi akşamlık ateşe koyup onlara girişeceğim
Artık akşama kadar bitireyimki akşam KKya girme şansım olsun yoksa benimki yine söylenir
Yarın inşallah öğlende eşimin yanına gideceğim iş yerine
Dün akşam ya aşkım gel hem buradaki mağazalara bak hemde birlikte bir öğle yemeği yiyelim dedi
Baya uzun zaman oldu iş yerine gitmeyeli gidip bir görüneyim

Tamam tamam takıldım sadece :) zaten son bı kac gunde saglık sorunlarım basladı o yuzden dıete karar verdım seker var tansıyon var tasıkardı var muhtemelen kılomdan dolayı basladı :/

anammmm hemen ilk günden korkuttuk senide
Canım inşallah sağlıklı beslenerek bütün o dertlerden kurtulacağız
Kilo verdikçe hem hafifleyeceğiz hemde sağlığımıza kavuşacağız Allahın izniyle

Bende 1 aydır her sabah 2 yumurta yiyorum ama çok şükür rahatsız etmiyor hatta daha bile yiyebilirim yumurta dayanmıyor bize ( kızlarada her sabah yapınca )
Talcid olayını maalesef ben bilmiyorum etkilermi diye ama istersen birde sabah içmeyi denesen onu hani gece leptini engeleme şansı varsada yok olur
Dediğin gibi bir iki gün yumurtaya ara vermeyi dene eğer geçmese mide bulantın o zaman başka birşeyde yapıyor olabilir Eşimin vardı bir ara aynı sorun ve meğer kullandığı glukofen ağır geliyormuş doktor yarıma düşürdü mide bulantısıı geçti O tarz birşey kullanıyorsan oda yapabilir

Canım dediğin gibi aynı kapıya çıkıyor ama hangisi olursa olsun gönlüne göre bir ev bulup alın bence hem çocuklarına bir teminat olur hemde siz bari bundan sonra huzulu yaşarsınız

Arayan akrabalara da bence hiç çekinmeden sebebini söyle onlar rezil olsun
Sonuçta zaten artık onlarla can ciğer olman mümkün değil bari insanlarda gerçek yüzlerini görsün

Ahhh o enişte ahhhhh
Sabotaj mı yapmaya çalışıyor
İnan benim eşim geçen hafta bir şişe portakallı içecek almış Bimden ama hala duruyor çocuklar bile alıştı sağlıklı beslenmeye içmek bile istemiyorlar ben daha ağzıma sürmedim sürmemde
Hatta daha dün söylendim bu ne dolapta duruyor hala dökeceğim diye ama eşim yahu içim yanınca bir yudum içerim dökme dedi ama şimdi dökeceğim oda içmesin
Evde olunca şeytan dürtüyor ama sen uyma o şeytana canım bak ne güzel baya sıkılaştında zayıfladıkça Fıstık gibi olmuşken kendi kendini sabote etme

Ohhhh hamarat hatun
Ben henüz birşey yapmadım ama önümüzdeki hafta inşallah bende birşeyler yaparım nasipse
Kışın çok rahat oluyor öyle olunca

Bu arada domatesleri nasıl yaptın tarif etsene
Ben kavanozlara yapmadım hiç hep buzluğa atıyordum ama bu sene eşim buz kokuyor diyip durdu o yüzden bu sefer kavanozlara yapayım diyorum

Bende öyleyimdir halsiz hissedersem bırakırım ama biri arayıp geliceğiz diyince yarım saatte evi bal dök yala yaparım annem hep der baştan yapsaydın ya diye ama öyle iki çocukla olmuyor her zaman
Pazar büyük ihtimal annemler ve kardeşim gelicekler çaya ( kızın geçmiş doğum gününü kutlayacağız yeğenler gelince ) üstten üsten yapmim bu sefer diyorum ama canımda istemiyor mecbur yapacağım artık cumartesiye bitmiş olsun ki bir gün dinlenme şansım olsun

Tebrikler canım ilk hafta hızlı gidecek de bakalım sonra ne yapacağız :)

hoş bulduk. Ela ben 26 yaşındayım. ekim sonu nişanım var en az 75 e inmem lazım leslie nin videolarını yapmayı düşünüyorum 1 mil ile başlayacağım fakat ne kadar süre sonra arttırmak lazım bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
bir de bu tablo nasıl oluyor cuma günleri mi bildirim yapıyoruz günlük yediklerimizi yazıyor muyuz :) ne çok soru sordum :)

mr inş iyi sonuclaniri cnm bi ara adim sayarlar bende 10.000 adimi tamamlamaya calisiyordum netten almistim. Sonrasinda tabi oda yalan oldu

Arada olur oyle yegenimiz pizza istedi demekki beslenmene simdi iki kat dikkat etmek zorundadin cnm herseyden yemelisin

Bazen diyorum keske benim de cok kardesim olsaydi

ama kk sayesinde bu eksigimi kapattim
Sorma cnm su siralar ruyalarimda devamli birşeyler yiyorum gel Gorki gün içinde bisey yiyemiyorum dun bir tane patates haslamasiyla mercimek corbasiyla geçti gunum yemeğe dikkat etmeye calissamda yiyemiyorum pek
kızlar p.tesi p.tesi adetim söküldü az ağrımda var neyseki cumaya hafiflerim diye avutuyorum kendimi
geçmiş olsun cnn

Canim benimde gözlerim seni ariyordu meğer sen nelerle ugrasiyormussun canimsin ne diyeceğini nasip yorum yapacagimi bilemiyorum inşallah esinle herşey tatliya bağlanır Rabbim yardimcin olsun canm ya
Gozunaydin cnm benim Rabbim saglikla kucaklarina alirlar inşallah
Annelik ister istemez sorumlulukk katar diye düşünüyorum anneler hep öyle kiyamazzlar evlatlarına hele 6sene beklenen bi toruna annen hic koyamaz dediğin gibi anneciğin kiyamaz kendini kardeşin le gelinin yaninda bulur gibime geliyor
canim inşallah güzel bi ev bulursun agiz tadiyla oturursunuz inşallah tursulardan bna da yolla kiz bu sene ben fazla tuketecege benziyorum hamilelik biraz agrili ve bulantili geçiyor cnm hala kalp atislrini duyamadim

hoşgeldin cnm benim aramoza

Canim yumurta her gün yemek çok degilmi diğer konu hakkinda bisey bilmiyorum yumurtayi çok tukettigin için bikmis olabilirsin
yarinda benim misafirler var ama ben yan gelip yatiyorum valla bi evibsupurdum salonun tozunu aldim o kadar apartmandakiler kahveye geliceklermis İslak kekle patates salatasi yaparim yeter herhalde bi yarim saat oturucaz diyorlar ama yarim saatle olmaz herhalde bunlara ek bisey hazirlasammi diye düşünüyorum

Dünkü menüm
1 patates haslamasi
Mercimek corbasi
Azicik ekmek
Uludağ mandalina suyu (şekeri çok geldi sulandırarak tüketim)
Bugünün menüsü
2 dilim ekmek
2 domates rendesi (su siralar tek yiyebildigim severek şey diyebilirim)
1 bardak uludağ greyfurt suyu
Ara
1 çubuk kraker(bulantimi bastirsib diye)
Aksam
Mercimek corbasi
Patates salatasi canin çekiyor

Yaaaaa ceco sen ev hanımı mısın? Ne güzel imrendim kahveler içiliyor evde vakit geçiriliyor ne güzel:)))

Evet canım evhanımıyım
Aslında hep çalışmak istemiştim yeni evliyken ama eşim o dönem kıskançlığından izin vermedi sonrada çocuk doğunca onunla ilgilenmek istedim sonradan eşim izin verdi hatta kendi istedi ( totoşu para konusunda sıkışınca ) ama bu seferde ben rahata alışınca işim olmaz totoşuna güvenmeyen evlenmeseymiş dedim
Hala istiyorum aslında birşeyler yapmayı ama ufaklığın okula başlaması lazım ancak ondan sonra olur oda Cafe hayalimiz var eşimle ancak o olursa sonuçta kim 34 yaşında tecrübesiz birini işe alırki Tecrübe var da 15 senedir hiç çalışmayınca başkasının emrinde çalışmak zor gelir diye korkuyorum ve kimseyi zorda bırakmak istemem
İleride Rabbim nasip ederde hayalimizi gerçekleştirebilirsek kesin başında ben dururum diye düşünüyorum

Sağ olsun komşum dünya tatlısı ve inan bakışımdan bile benim nasıl olduğumu hisseden, her konuda konuşabileceğim beni anlayan biri
7 sene falan oldu herhalde bizim apartmana taşınalı ve inan en kötü zamanımda bile bana destek olan tek insandı Allah razı olsun
Bazen gelini yalvarıyormuş ona ille aynı eve çıkalim büyük bir ev alıp diye okadar süper bir insan yani tabi benim aklım gidiyor taşınırsa diye ( he ölene kadar kopmayacağım biri ama aynı apartmandaki gibi olmaz sonuçta taşınırsa )

Rabbim herkese öyle bir komşu, bir dost yakınında nasip etsin....Aminnnnnnnnn

Canım eminim başaracaksın
Eğer Leslieyi düzenli olarak yaparsan o kiloya indiğinde çok daha az gösterirsin
Bence bir kaç gün önce bir 1 mil yap iyice alıştığını hissettiğinde 2ye geçersin birden kendini zorlama ki bıkkınlık gelmesin
Her gün yediklerini bildiriyorsun ve cumadan başlayarak en geç pazar sabahı bildirimini yapmış oluyorsun
Yeni gelen arkadaşlar 2.ci haftadan sonra listeye giriyorlar ama menü takibine direk girersin ( onu ben takip ediyorum her gün de hatırlatırım )
Eğer akşam giremiyecek gibiysen o zaman gündüzden yap menü bildirimini akşamda bunu yiyeceğim hesabı
Emin ol çok çok faydasını göreceksin

Ben bayadır buralardayım ama hep savsaklıyordum 2 haftadan sonra hatta kaçamaklarım çoktu o dönem ara arada olsa ( kendime bu şaplak ) Şimdi tam 5 haftadır hiç bozmadan devam ediyorum ve 4 kg gitti ( bakalım cuma ne gibi bir süpriz yaparım )
Ki hiç spor yapmadım sayılır ( sadece 2 gün yürüş gibi birşey yaptım oda AVMDe )
Sporuda dahil edebilirsem çok süper olucak

Sorma cnm su siralar ruyalarimda devamli birşeyler yiyorum gel Gorki gün içinde bisey yiyemiyorum dun bir tane patates haslamasiyla mercimek corbasiyla geçti gunum yemeğe dikkat etmeye calissamda yiyemiyorum pek
geçmiş olsun cnn

Canım kendini aç bırakma kuzumuza yazık
Hİç birşey canın istemiyorsa kendine ayran yap, yoğurt ye yada ne bileyim cacık yap en azından yoğurttan proteinini alsın kuzu
Hatta yapabilirsen kendi yoğurdunu kendin yap ben marketten günlük süt alıp yapıyorum inan çok lezzetli oluyor hatta bitmek üzere bu akşam eşim unutmazsa sütümü akşam yarım olmadı yarın artık
Çocuklar bile daha çok yoğurt yer oldu

Çorbayıda istersen tavuk suyuna yada et suyuna yap ki bari oradanda vitaminini alsın benim minik fasülyem

canim karatay da her gun iki yumurta yeniliyor sabahlari. ister omlet ister haslama ama illaki yenecek. yumurta bulunmazsa yerine muz yenebilir diye aklimda kalmis. bende iki.gun muz.yicem sabahlari insallah gecer.

Baaanuuucmmm ilac falan bisey kullanmiyorum da dedigim gibi klima midemi kotu etkiliyo olablir. hava degisikligi falan. iki gun muz yiyim de gecer insallah. burda cok.acikiyorum.bide. evdeki.yediklerimin aynisini yiyorum ama acikiyorum cok fena :-(

canim istiyor istemesine canimda tiksinti geliyor yemeğe kalkisinca minik fasulyen annesini çok yoruyor canm sut yoğurt tüketmeye calisiyorum yumurtadan tiksinmis durumdayim yoğurt daha önce yapmadim ama deneneyeyim bimden aliyorum bende yogurdumu genel de

diyetle hic alakam olmadi cnm benim kilo vereyim derken diyetler daha çok aldiriyor bana 23 kilo kadar diyetsiz verdim çok şükür ama şimdi hamilelik olduğu için ara vermiş durumdayim önce minigimin sagligi

Dun katildim araniza 82 ile bu gecerli olacak mi :) bugun baslamayi dusunuyorum leslieye bakalim cok sporu seven biri degilim ama sisko gelin olmak istemiyorum :)

Canım başlangıç kilon 82 olarak geçer evet
Yine çok şükür okadar fark yokmuş hedefine ve eminim gelin olana kadar kuğu gibi olucaksın yeterki iste
Kendini diyetteyim diye de kasma fazla emin ol stres daha çok kilo vermeyi engelliyor kendimden biliyorum ben geçmişte kendimi vereceğim diye yırttıkça artı görüyordum tartıda

Uyguladığın belli bir beslenme varmı canım yoksa karatayı bir düşün derim inan ben 5 haftadır uyguluyorum ve hiç sıkıntı yaşamıyorum aksine canım istemiyor bile zararlı şeyleri ( ki eskiden eve taşınan abur cubur sebze ve meyveden fazlaydı ) şimdi hep canım sağlıklı şeyler çekiyor ve çok güzel sonuçlar aldıkça daha bir hevesle devam ediyorum

http://woto.com/karatay-menusu
Bak buradan karatay menü seçenekleri var

http://woto.com/oneriler#Öneri 8
Buradanda diyetle ilgili bilgileri edinebilirsin

Emin ol çok işine yarıyacaktır hele birazda spor eklersen o 7 kg çok rahat gider ve çok daha fazla gitmiş gibi görünür

Evet canım muz yiyebilirsin ama yerli olması şartmış öyle diyordu CAnan teyzem
Bir iki gün öyle ara verirsen daha rahat devam edersin birde arada melemen, sucuklu yumurta ( kasap sucuğu katkısız ) yada ne bileyim kıymalı yumurta falanda olabilir
Sabah yemediysen öğlen yada akşam üzere çılbır şeklinde de olabilir

Belki o zaman biraz daha rahat yersin yumurtayı

1 yumurta domatesli. 2dilim kepek ekmegi 4 kepekl grissini 1 salatalik eve gidince de bir kase yogurt yemeyi düşünüyorum degisiklik olursa bildiririm :)

Canım 2 dilim kepekli ekmeği yiyeceksen 4 kepekli grisiniyi bence ara öğüne sakla
Aslında hiç yemesen ekmek çok daha güzel olur ama işte alışana kadar idareten bir iki dilim ye ama kan şekeri çok çabuk yükseliyormuş ekmek yendiğinde ve daha çabuk acıkılıyor ( öyle birşeydi tam aklımda kalmadı ama )
Ben bak sabah kahvaltı etttim 11e doğru ( gece uyuyamayınca geç uyandım tabi ) ve birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim inan şu saat oldu daha yeni acıkmaya başladım şimdi yemeğimide yedimmi artık sabaha kadar kapatıyorum tükkanı

Canım bende BİMden alıyordum hatta en son 2 hafta önce falan aldığım hazır yoğurttan mayalık ayırıp yoğurdumu BİMden aldığım günlük sütle yaptım ve inan çok güzel oldu
Aslında direk ev yoğurduyla mayalamak daha güzel olurdu ama ben bulamadım ( eşimin yengesi yapar devamlı ama onada bir türlü gidemedim ) 3cü kez yaptım ve gerçekten hala çok güzel tutuyor
En azından katkısı kalmamıştır her defasında mayalayınca

aynen canim kalmamistir yarin misafirleri atlatiktan sonra bi deneyeyim canm bakalim tutturabilecekmiyim hamarat kadinsin maşallah

afiyet olsun canm benim

aynen canim kalmamistir yarin misafirleri atlatiktan sonra bi deneyeyim canm bakalim tutturabilecekmiyim hamarat kadinsin maşallah

afiyet olsun canm benim

Canım ben yaparken önce tencerede günlük sütü iyice ısıtıyorum ( kaynamaya başlayacağı zaman hemen altını kapatıyorum ) sonra cam bir borcama döküyorum bütün sıcak sütü ve kendi kendine ılışmasını bekliyorum ( parmağımın dayanacağı kıvama gelince ekliyorum yayayı )
Tahta kaşıkla ekleyin yazıyordu internette ama ben normal metal kaşıkla ekliyorum genelde
Sonra kapağını kaptatıp sofra bezi yada büyük bir havluyla sarıp sabaha kadar öyle bırakıyorum
Hazır yoğurt kadar kadı olmuyor tabi ama pek farkı yok bence

İstersen bir dene ben yarım yağlı sütle yapmıştım kaç sene evvel oda tutmuştu ama biraz sıvı olmuştu o yüzden en güzeli günlük süt hatta bulabilirsen taze süt ( ben hala bizim apartmana gelen sütcüyü yakalayamadım kime verdiğinide bilmiyorum yoksa komşuya tembihliyeceğim banada gönder amcamı diye )
Hee günlük sütle içim daha rahat acıkcası sonuçta bazılar süte su bile katıyormuş yani güvenilir biri değilse BİMden al daha iyi
Üstelik ben hep 2 litreden yapıyorum ve hazırından daha uyguna geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…