kv den bi haber yok ,kocam arar nasılsa ona sorarım aslı varmı diye..işallah yalandır yada yanlıştır..inş doğru değildir cnm senin bu eltinin ördüğü çoraplar bi gün kendi basina gececk haberi yok bu kadar kişinin ahi mutlak tutar bir gun
amin canım allah bildiği gibi yapsın işallah..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Eşim kızçesiyle yatınca ütülere başlamadan iki dakika da olsa sizlere bakayım istedim
Aslında pek birşey yokmuş ütülenecek
Banyo havlularını falan yıkayınca sepet tepeleme oldu ve gözüme baya ütü varmış gibi göründü
Şimdi hatta düşünüyorum acaba yarına mı bıraksamda kahvaltıdan sonra yapsamnasılsa yatak odasının ışığını yakıp yerleştiremiyeceğim ve salonda ütülüde olsa eşyaların durması sinirimi bozuyor
Canım yine sen bilirsin ama poğça yapmayla hiç uğraşma
İlle içim rahat etmiyor diyorsanda şu pastanelerde ufak yuvarlak sade poğçalar var çok yağlı olmayan ( sandeviç gibi ) onlardan alıp arasını kesip peynir koyabilirsinhem bir çeşit daha olmuş olur hemde uğraşmamış olursun ( benim görümce genelde öyle yapardı aniden geliceğiz diye haber veren olunca )
Üstelik çok fazla olmayacağı için arttanları senin yeme tehliken kalmaz
Zaten erkende geleceklermiş hiç sabah sabah kendine iş çıkarma bencesonuçt hamile olduğunu biliyorlar kimse kusura bakmaz
Canım Allah senin Eltiyi bildiği gibi yapsın
Ya diğer görümcenle peki görüştünmü o ne diyor bu durumakendi huzuruda kaçırılınca eminim hem senin kıymetini anlamıştır hemde onun ne mal olduğunu
Dediğin gibi bencede yalandır çünkü Allah korusun bel kırılmış olsa zaten sakat kalırüstelik öyle birşey olmuş olsa eminim eşininde haberi olur ve sanada iletirdi bak annem böyle böyle oldu diye ( sonuçta bu çok ciddi bir durum )
Rabbim akıl fikir versin görümcenle eltineinşallah kazdıkları kuyuya kendileri düşeceklerdir
Umarım en kısa zamanda sendende hayırlı haberler alırız canım
sağl gülüm..gunayfin kizlar.
beyazcanim gecmis olsun kv ye. kiz bunu bahane edip seni bakici olarak geri getirmesinler sakin. senin bu elti de manyak ha herkesi yerinden edip kendi buz gibi oturmayi planliyor heralde. kudurmus it gibi derler bizim buralarda. o hesap her yere saldiriyor. tatile gitmeden de durmayacak eminim.
ceco. kiz sana hayirli olsun demeyi unuttum. belki cocuk olunca biraz uslanirlar kardesin ve gelinin. rabbim hayirli evlat versin.
anaaam dimdi farkettim assagida cevrim icileri gorebiliyorum yuppiiiiii
bulurlar canim birbirlerini sen icini ferah tut haberin yalan olmasına çok sevindim benim hamilelik biraz zor geçiyor bulanti agri yemek yiyemeyincede halsizlik ve güçsüzlük meydana geliyor devamlı evde yatma modundayim kendim de hareket edecek derman bulamiyorumgünaydın kızlarr
annem beni kızı parka götürmüş bende fırsat bu fırsat size geldim..
kv den bi haber yok ,kocam arar nasılsa ona sorarım aslı varmı diye..işallah yalandır yada yanlıştır..
senin hamişlik nasıl gidiyor merve.
amin canım allah bildiği gibi yapsın işallah..
nasıl bir kadın bilmiyorum,geldiği günden beri takışmadığı tartışmadığı kimse kalmadı..kv lerin ordaki akrabalarla bile tartılştı küstü,kimse daha evini eşiğinden içeri giremedi..
bizde adet yeni geline çay içmeye gidilir ,kimseye kısmet olmadı 1 br çayı..bebeği doğdu yine kimseyi kabul etmedi,misafirlerini benim evde ben ağırladım..iş4konu komşu milletle küs..
eee benim ahım çıkıyor ama benide buluyor derdi ,o kaynım haketti bu kadını..ömrü billah çekecek böyle..
kadın yeni evindeki komşlarla bile kavga etmiş küsmüş, kapıcıyıda halletmiş..
şimdi görümcem aradı ,eltim köpürüyormuş ,onlara ev alınamaz aldırmam diye,kaynım hepsini tembihlemiş aman buna bişey demeyin diye..
sağl gülüm..
çok şükür yalan yalnış habermiş..
şimdi görümce arayınca sordum ,arada beli ağrırdı ,onu söylemiş güya..
kudurmuş it çok doğru bir tesbit bizimki için..
kadın etrafa saldırıyor hep..bizim enişte bani tembihlemişti bu gelin geleceğinde, aman bu kadından uzak durtehlikel, diye..
benim burnum koku almaz,eltiymiş diye çok koşturdum ,çok hizmet ettim..sonuç nankörlük ve zarar görmek..
allaha havale ediyorum onları..amaa benim görümcelere iyi oldu..ben yokken totsunu oraya gömmüş..bıktırmış hepsini.
işallah birbirlerinden bulurlar
Ben menülerini aksatmadan gönderiyorum çok didiplinliyim beni ne zaman alıcaksunız listeye??? :)))
Slm kizlar komsularim simdi gitti hepside çok cici bayanlar yas araliklarimizda pek fazla yok kafa yapılar imiz baya uyusuyor gibi ben çok sevdim hepsini inşallah güzel güzel komsulugumuz olur sicak bi apartmana benziyor
günaydın kızlarr
kv den bi haber yok ,kocam arar nasılsa ona sorarım aslı varmı diye..işallah yalandır yada yanlıştır..
nasıl bir kadın bilmiyorum,geldiği günden beri takışmadığı tartışmadığı kimse kalmadı..kv lerin ordaki akrabalarla bile tartılştı küstü,kimse daha evini eşiğinden içeri giremedi..
bizde adet yeni geline çay içmeye gidilir ,kimseye kısmet olmadı 1 br çayı..bebeği doğdu yine kimseyi kabul etmedi,misafirlerini benim evde ben ağırladım..iş4konu komşu milletle küs..
eee benim ahım çıkıyor ama benide buluyor derdi ,o kaynım haketti bu kadını..ömrü billah çekecek böyle..
şimdi görümcem aradı ,eltim köpürüyormuş ,onlara ev alınamaz aldırmam diye,kaynım hepsini tembihlemiş aman buna bişey demeyin diye..
sağl gülüm..
kadın etrafa saldırıyor hep..bizim enişte bani tembihlemişti bu gelin geleceğinde, aman bu kadından uzak durtehlikel, diye..
benim burnum koku almaz,eltiymiş diye çok koşturdum ,çok hizmet ettim..sonuç nankörlük ve zarar görmek..
allaha havale ediyorum onları..amaa benim görümcelere iyi oldu..ben yokken totsunu oraya gömmüş..bıktırmış hepsini.
Sağol canim benim çok şükür komsularim iyi görünüyor inşallah böylede devam eder valla size imreniyorum anneciginle ne güzel parklara gidiliyor karsilikli kahveler içiliyor ne guzl bugün firtina uyarisi yapiyorlardi canimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hava kapatıp ufak ufak atıştırmaya başlayınca parkta ancak 2 saat oturup dönebildim
Annem yine sağ olsun Termosunu kapıp gelmiş acık havada içtik sütlü kahvelerimizi
Benim kuzuda iyi koşturdu artık gece kesin erkenden baygın düşer
Birazdan akşam yemeği için mutfağa gireceğim inşallah ama önce sizlere bir bakayım dedim
Evet gerçekten çok dissiplinlisin o konuda
Eminim adaşım Sweetdimple de seni bir sonraki bildirimde listeye alır
İnşallah bu hafta senden de güzel bir sonuç bekliyorum
Senin adına çok sevindim
Komşu çok önemli ve şansına senin gibi cici komşuların varRabbim ağzınızın tadını bozmasın...Aminnnnnnn
Rabbim inşallah şu ezan saati ( şu an okunuyor da) onu bildiği gibi yapsın
Madem sülalede anlamış bunun ne mal olduğunu bari herkes birlik olup ona tavır koysa ya
Bak bizim eşimin sülalesinde o çok var birine yamuk yaptığı an gelin anında herkes tavır alır ve bu şekilde devam ederse yanlız kalırsın diye de acıkca söylüyorlar
Kaynında duyurmayın şuna dediğine göre oda şerrinden bıktığı için, tatsızlık çıkmasın diye belkide senin eşşeğin kancık diyordur ama tabi oda yanlış
Bence herkesle kötüyse sen bu şekilde yaparsan o zaman bizdende bizim alın terimizle kazandığımız paradan da uzak dur diyip gerekirse onu bir müddet parasız bırakabilseyniz belki para uğruna da olsa biraz daha ılımlı davranabilir diye düşünüyorum ama işte senin eşin öyle bir rest çekebilecek biri değil üstelik kaynın zaten geleni sizden önce götürüyor
Sabır et canım inşallah karşılığını çok çok güzel bir şekilde alacaksın ben canı gönülden inanıyorum
Yüreğin güzel sonuçta ve Rabbimde eminim karşılığını verecektir
Sen eşini kafaya almaya bak, gerekirse o görümcenlede iş birliği yapıp ona gereken dersi bir şekilde veringerekirse KVn onun annesini arayıp bak dünür senin kızın böyle böyle yapıyor kızımın dahi huzurunu bozdu sen çek kenara konuş biz artık birşey demek istemiyoruz desin gerekirse sana çan çan laf söylüyorlardı yiyorsa ona yada anasına söylesin ya
çok haklisin canimSlm fıstıklarrrrrr
Meleğimmm hoşgeldinnnnnşükür iyi haberlerini aldık cecomdan direnmeye devam bitanem çok bile dayandın yesinler birbirleirini eniştem zaten sensiz yapamaz inş uygun bir ev bulur da çıkarsınız cnm benim bugüne kadar iyi niyetinden sen çektin bundan sonra hiç olmazsa rahat et
Ama seni çok özledikkk çok alışmışız bitanemmm dün yazmışsın ben dün giremedimm kuzum annem iyi çok şükür ben belimi incitmiştim ama iyiyim şimdioturmadığım sürece tabiii
cecom hala oluyormuşsundarısı başıma bitanemm yeğenin konusundaki tereddütlerinde haklısın ama anneciğin dediğin gibi yalnız bırakmaz gider yanlarına ayrıca anne baba olunca belki değişirler çok farklı bir duygu çünkü menülerimi yine paylaşamadım bitanemm ne desen haklısın inan yoğunluk had safhada dün onda uyumuş kalmışım
opscool canım karatay kahvaltısından memnun kaldınmı bu kahvaltıdan kaç saat sonra acıktın merak ediyorum ayrıca beni kırmayıp denediğin için tşk ederimm
Efsax cnmm yeni komşuların hayırlı olsun cnmmm komşular bazen en yakın akrabadan daha yakın olabiliyor bir iki tane candan olsun yeter bitanemmyeğenimizin canı ne çekiyorsa bir lokma da olsa ye kuzumm patatesmi istemiş canııııı ayrıca yoğurdunu evde mayalayabilirsen hakikaten çok iyi olur
Esincimmm yumurta yerine yerli muz kırmızı mercimek çorbası cecomun yaptığı gibi yoğurt veya et köfte türü de yiyebilirsin bitanemm
siderolites bu hafta seni de listeye alacaktım birtanemm fakat bildirimini pazardan sonraya bıraktığın için alamadım o yüzden bu hafta cecom menülerinde bir eksik görmezse listede olacaksın cnmcımm
yeni gelen arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz fakat ödül olarak yemek yemiyoruz her minik hedefe ulaştığımızda kendimize ciciler alıyoruz bir toka olabilir bir cd bir kitap olabilir değilmi
kakule71 demek yeni gelin adayımız sensin cnm hadi bakalım seni de kuğu gibi bir gelin olarak uğurlayalım inşleslie doğru seçim cnm 1 er hafta yapıp diğer level a geçebilirsin
Eddoras geçmiş oılsun cnmmm
ayysemm geri dönmene sevindim cnm bir ce deyip kaybolmuştun merak etme o hastalıkların kilo verdikçe tarihe karışacakk
ayyüzlüm sana bol bol sbaır diliyorum bitanemmm tek tek alıntı yapamadım kızlar özürdilerimm
kuzenim bizde ve hakikaten kk ya daldımmı çıkamıyorum cepten çaktırmadan devam ederim artık
hoşgeldin beyazım.daha güzel haberlerini alacağız işallah gönlüme öyle doğdu. o kadın ettiğini bulur nasılsa allah affetsin onu. kalbi nötr insanları anlamam çok mümkün değilgünaydın kızlarr
sağl gülüm..
çok haklisin canim
Komşuluk çok önemli gerçekten güzel komşuluk olacagini düşünüyorum inşallah sorma canm devamli patates yiyiyorum midemi bastiriyor o yüzden simdilik iyi geliyor cnm tiksinme olmadigi surece yemeğe calisiyorum herseyden canim belin inşallah en yakin zamanda düzelir canim Rabbim sifa versin
inşallah canm ya biran önce iyilesirsin geçer belinin agrisida rahata erersin canm benim
inşallah cnm güzel komşuluk ilişkilerin olur mr sonucunda koktuğum gibi fıtık çıkmadı cnm şükür ortopediye sevkettiler zaten dayıma çektirmiştim 24 saat ayakta durayım şu an sorun yok ama 5 dk oturdummu o şekilde kalıyorum geçecek inş
Dünkü Menüm
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu
Kahvaltı
2 yumurtadan yeşillikli omlet
1 çay bardağı ceviz
2 dilim tatlı lor
1 tabak salata
10 zeytin
1 fincan biberiye
1 şeftali
Öğle
1 bardak kefir
Akşam
yoğurt çorbası
bamya
börülce salatası
Spor
malesef yokbelim düzelince tekrar başlayacağım inş
Sıvı
3.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi+ 1 kuru erik
1 bardak çay
1 fincan biberiye
1 maden suyu
takviye olarak omega3
yazdım cecom
İns bitanem aksi gibi kisliklari da yapamadim pazar baslarim naipse bizim topigin hamaratlari tursulari domatesleri yapmis masallahinşallah canm ya biran önce iyilesirsin geçer belinin agrisida rahata erersin canm benim
Bulgur pilavımıda koydum ateşebir tek salata yapmak kaldı
Not ettim adaşım ama bak bundan sonra her gün bildirim isterim
Zaten bundan sonra en düzenli paylaşım yapanlarada ufak bir liste yapayım diyorum ne dersinen azından o konuda da olsa dereceye gireyim diye belki daha güzel paylaşım olur
Tabi kendimi liste dışı bırakıyorum çünkü oynak başı olarak zaten benim zorunlu paylaşmam
Bende de bulgur pilavi var adasim bugunbir de barbunya yaptim
mumkun oldukca paylasacagim senimi kirayim kuzum
aslinda guzel olur boyle bir liste
Merhabalar canlarım.
Teĺdn girdğm için pek rahat yazamıyorum.
Kusura bakmayın.
Sweetcim çok geçmiş olsun canım.çabucak iyileşip ayağa kalkarsın inşallah.
Beyazcan herşey yoluna girmeye başlamış bile.Allah kolaylık versin canım.
Cecom hayırlı olsun yeğen.hala olmak teyze olmak harika.evlatlarımdan ayırmam.
Unuttuğum varsa soory
Gelelim menü bildirimine
Sabah:kkk
AraKK11:
Cezamı kendim keseyim dedim
Öğlen:7 ızgara köfte
Soğan salatası
Buğday salatası yoğurt
Akşam:şeftalili yulaflı yoğurt
Çayla birkaç hurma yerim belki.
Spor yapamıyorum maalesf.
Ama sabah 8 den sonra uyumuyorum artık.
Akşam yemeğimi yediğim gibi kendimi buraya attımsağ olsun bulaşık makinesi
Eşimde sağ olsun yine arkadaşına uğramış tabi aramasam haberim olmayacak
Biz o zaman seni beklemiyoruz diyip anında tabaklarımzı hazırladım ve kızçelerle yemeğimi yedim
Öbür türlü boşu boşuna gecıkecekti üstelik günde 2 öğün yapınca akşam üzere az da olsa insan acıkıyor
Şimdi kedi gibi saate bakıyorum bir yarım saat geçsede suyumu dilediğim gibi içsem diye
Hazır aklımdayken bende yediklerimi paylaşayım bugün
Eki Görüntüle 1233578 Eki Görüntüle 1233579
Sabah kıymalı yumurta, peynir, zeytin ve yeşil biber ( domates salatalığım yoktu o an )
Akşamda hakiki zeytinyağla pişmiş ( tabi az ) taze fasülye, 3 yk bulgur pilavı ve havuç salatası
Öğlende hafif acıkır gibi olduuğumda da yarım bardak ayran içtim
Kahvaltıdan 1 saat sonra türk kahvesi
Öğleden sonra ( ayran faslından 1 saat sonra ) 1 fincan sütlü kahve şekersiz tabi
Akşama kadar 2 litre su bitti ama devamı gelir nasılsa
Nasıl bir görüntü manyaklığıysa bendeki şimdi keşke tabaklara kırmızı bir dilimde olsa domates koysaymışımda görüntü daha güzel olsaymış derken buldum kendimi
harika canım bizler örnek olmamız lazımki millette bize uysun
Bu arada afiyet olsun adaşım
Ben görüntü güzel olsun diye kızın oyuncak kalıplarından birini kullandım yıkayıp
Çok göründüğüne bakma 3 yk kaşığı bulgur var orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?