- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Sağol canım benim.ayy çok işim var.pazrtsye çok var ama evin işini bitirip yemeğe odaklanmak istiyorum.çok kalabalık olcaz.2gün önceden çayın yanına kuru pasta 1gün öncede tatlı ve zeytinyağlıları yaparım.
Canim uyarilarin icin tesekkur ederim ama ilk hafta kendimi boyle kismazsam bu diyete devam edemem.suan yaptigim biraz zorla da olsa vucudu acliga alistirmak is yerindesyan yemek cikmiyor okullar acilinca cikacak ve aksam 8de evde oluyorum o saatte de yemek yemek istemiyorum.
sende yaparsin cnm önce sagligin önemli tursu olsa da olur olmasadaİns bitanem aksi gibi kisliklari da yapamadim pazar baslarim naipse bizim topigin hamaratlari tursulari domatesleri yapmis masallah
Çok geçmiş olsun cnm inşallah iyidir simdi kayinpederinslm kizlar. anam bir saat kadar once kp fenalarsti tandyonu yukseldi. esimi aradim hemen geldi ambulansa haber verdi. aldilar goturduler. ekg tahlil falan her bise yapilmis bise cikmamiz. basi donuyomus simdi ufak bir serum takmislar. yaw adamdan haz etmemde olme ihtimali bir tuhaf etti beni. daha dogrusu esimin perisan hali. ama az oncesinde kv yi yine azarladi bir kenara cekip sanirim onun etkisi daha dogrusu kv nin ahi tuttu. ne zaman olmadik yere kadini azarlasa basina bise geliyor haberi yok adamin.
O yüzden akşam yemek yemedim canım:)Kuzum oglen 5 pide ve barbunya cok kacmamismi sabah yiyemedigin icin oglen fazla kaciyor kusecegim sana :-(
ah canim benim ya kp fen korkusuna mi cikamiyorofff canim sıkılıyor. disari cikip dilasmak istiyorum ama malesef imkansiz. kv evden ciksa az ziplardim am oda cikmiyo korkusundan
Cok tatlisin cecomm helal sana kimseye goz actirma boyle
Bu arada senin tahliller ne oldu yaptirdinda benmi kacirfim yoksa yine kaytariyormusun
kızlar kocaman günaydın tartı günüme 1 gün kaldı çok heyecanlıyım
Gunaydin kizlar yada tunaydin mi demeliyim zor bi gece geçti benim için mide agrisindan uyuyamadim ilacta icemedigim için çok zor oldu
sende yaparsin cnm önce sagligin önemli tursu olsa da olur olmasada
Çok geçmiş olsun cnm inşallah iyidir simdi kayinpederin
İki gündür rüyamda devamlı bebekle ilgili şeyler görüyorum hayirlisi
kızlar bu gün topik boş nerelerdesiniz. bu arada p.tesi benim Ali'm 1. sınıfa başlıyor baya heyecanlı hergün soruyor "kaç gün kaldı anne" diye böcükte heyecan doruk ta. Öykü'm de 6. sınıfa başlayacak diğer hafta. şimdi okul alışveriş telaşıda başlıyacak vallahi telaşeye bak sen şimdi.
Kızlar vaktim varken menü mu yazayım sabah 1 bardak süt öğlen 2 tavukbutu 5 kaşık pilav bir kase yoğurt akşam tonbalıklı salata yiyeceğim cuma sabah mı tartılıp yazayım kilomu?
offf canim sıkılıyor. disari cikip dilasmak istiyorum ama malesef imkansiz. kv evden ciksa az ziplardim am oda cikmiyo korkusundan
bı rak maz laaaaaar. kadınlar kolay kolay dışarı çıkamaz bunlarda. allahtan eşim çekmemiş buna. gerçi onlar varken kılıfına uyduruyor ama neyseSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Baya geç oldu ama ancak fırsat buldum
Gece felaket bir fırtına ve yağmur çıktı ve gökgürültüsünden bir türlü uyuyamadım
Tabi sabahta ona göre geç uyandım
Hemen kahvaltımı ettim ve biraz iş yapayım dedim ( gece ütülediklerimi yatak odasına taşıdım )
Tam buraya bakacakken komşu ablam kahve içmeye geldi ve daha yeni gitti
Bende kalan işlere girişmeden hemen bir sizlere bakayım dedim
Kızkardeşim şu anda yoldaymış ( Karadeniz turu yaptılar hazır Samsuna akraba düğününe gitmişken)
Gece geç saatte varacaklar istanbula ama yarın sabah anneme kahvaltıya gelicekler. Tabi bizde gideceğiz
O yüzden bugün bir güzel işlerimi bitirmem lazım ki yarın rahat olayımhem akşam üzere eşimin yanına şirkete gitmeyi düşünüyorum ( geçen gün gidememiştim ) sonrada yine anneme dönüp akşam yemeğine orada oluruz diye tahmince
Yani bütün gün evde olmayacağım için bugünden çok çalışmam lazım çoook
Pazar günü kızımın geçıkmelide olsa doğum gününü kutlayacağız ve o yüzden hiç işimin kalmaması lazım
Bari Cumartesi sadece bir üstten siler süpürür sonrada dinlenirim
Çok fazla hazırlık yapmayacağız zaten akşam yemeğinden sonra annemler ve kızkardeşim çaya geleceklerKVyide çağıracağım ama geleceğini sanmıyorum acıkcası yani biz bize olacağız birde komşu ablamı davet ederim
Sırf kuzunun gönlü olsun diye ufak bir pasta alacağız ama ben yemeyi düşünmüyorum ( tabi inşallah irademe sahip çıkabilirim)
Sorma canım büyük kızla birlikte gidecektik oda sağ olsun erteleyip durdu ( kıllanma sorunu için gideceğimizden dolayı büyük ihtimal doktor pantolonu sıyır diyecektir görmek için oda ondan utanıyor ve kıvırıyorbende sırf tatsızlık çıkmasın diye şimdilik idare ettim ama bu gece randevu alacağım okullar açılmadan aradan çıkaralımki git gel olursa okulunu ilk günden etkilemesin )
Ay sorma bende çok ama çok heycan yaptım bu hafta
Birinci belli ikinci kim dermişim
İnşallah hepimiz için bol eksili bir tartı günü olur
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim Rüyalarınıda hayra çıkartır inşallah ...Aminnnnnn
Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza
Bu sene bizim ikizler birinci sınıfa başlıyor diye benim cadı baya bir yırttı kendini bende gideceğim okula diye ama Allahtan birazda sakinledi bu ara sende anaokuluna başlıyacaksın dedikce
Yarın sabah yapabilirsen bildirimi daha iyi olur ama fırsatın olmazsa pazar sabahına kadar vaktin var
Ay benimde canım sıkılıyor ama çok çalışmam lazım çoook
Allah yardımcın olsun canımsayılı gün çabuk geçer diyeceğim ama maşallah geldimide gitmek bilmiyor KVlerin KV çıkmazsada sen olmadı çocukları ona biraz emanet et alışveriş bahanesiyle çık biraz yürü
bı rak maz laaaaaar. kadınlar kolay kolay dışarı çıkamaz bunlarda. allahtan eşim çekmemiş buna. gerçi onlar varken kılıfına uyduruyor ama neyse
Ya buzluğum yeterince büyük değil sweetcimPeki cnm bnm fakat eve gidince gec oluyorsa oglen yemeginle aksam yemeginin yetini degistirebilirsin aksami daha hafif bir corba ve salatayla gecersin ac da uyunmazki bitanem neyse bir hafta daha sure verelim sana :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?