80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Offff misafir varken iradene kuvvet o zmn cnm temizligi bugun bitirebilirsen yap yap at buzluga bitanem oyle rahat oluyor

Peki cnm bnm fakat eve gidince gec oluyorsa oglen yemeginle aksam yemeginin yetini degistirebilirsin aksami daha hafif bir corba ve salatayla gecersin ac da uyunmazki bitanem neyse bir hafta daha sure verelim sana :-*

Gunaydin kizlar yada tunaydin mi demeliyim zor bi gece geçti benim için mide agrisindan uyuyamadim ilacta icemedigim için çok zor oldu
İns bitanem aksi gibi kisliklari da yapamadim pazar baslarim naipse bizim topigin hamaratlari tursulari domatesleri yapmis masallah
sende yaparsin cnm önce sagligin önemli tursu olsa da olur olmasada

Çok geçmiş olsun cnm inşallah iyidir simdi kayinpederin
İki gündür rüyamda devamlı bebekle ilgili şeyler görüyorum hayirlisi

kızlar bu gün topik boş nerelerdesiniz. bu arada p.tesi benim Ali'm 1. sınıfa başlıyor baya heyecanlı hergün soruyor "kaç gün kaldı anne" diye böcükte heyecan doruk ta. Öykü'm de 6. sınıfa başlayacak diğer hafta. şimdi okul alışveriş telaşıda başlıyacak vallahi telaşeye bak sen şimdi.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Baya geç oldu ama ancak fırsat buldum
Gece felaket bir fırtına ve yağmur çıktı ve gökgürültüsünden bir türlü uyuyamadım
Tabi sabahta ona göre geç uyandım
Hemen kahvaltımı ettim ve biraz iş yapayım dedim ( gece ütülediklerimi yatak odasına taşıdım )
Tam buraya bakacakken komşu ablam kahve içmeye geldi ve daha yeni gitti

Bende kalan işlere girişmeden hemen bir sizlere bakayım dedim
Kızkardeşim şu anda yoldaymış ( Karadeniz turu yaptılar hazır Samsuna akraba düğününe gitmişken )
Gece geç saatte varacaklar istanbula ama yarın sabah anneme kahvaltıya gelicekler. Tabi bizde gideceğiz
O yüzden bugün bir güzel işlerimi bitirmem lazım ki yarın rahat olayım hem akşam üzere eşimin yanına şirkete gitmeyi düşünüyorum ( geçen gün gidememiştim ) sonrada yine anneme dönüp akşam yemeğine orada oluruz diye tahmince
Yani bütün gün evde olmayacağım için bugünden çok çalışmam lazım çoook

Pazar günü kızımın geçıkmelide olsa doğum gününü kutlayacağız ve o yüzden hiç işimin kalmaması lazım
Bari Cumartesi sadece bir üstten siler süpürür sonrada dinlenirim
Çok fazla hazırlık yapmayacağız zaten akşam yemeğinden sonra annemler ve kızkardeşim çaya gelecekler KVyide çağıracağım ama geleceğini sanmıyorum acıkcası yani biz bize olacağız birde komşu ablamı davet ederim
Sırf kuzunun gönlü olsun diye ufak bir pasta alacağız ama ben yemeyi düşünmüyorum ( tabi inşallah irademe sahip çıkabilirim )

Cok tatlisin cecomm helal sana kimseye goz actirma boyle

Bu arada senin tahliller ne oldu yaptirdinda benmi kacirfim yoksa yine kaytariyormusun

Sorma canım büyük kızla birlikte gidecektik oda sağ olsun erteleyip durdu ( kıllanma sorunu için gideceğimizden dolayı büyük ihtimal doktor pantolonu sıyır diyecektir görmek için oda ondan utanıyor ve kıvırıyor bende sırf tatsızlık çıkmasın diye şimdilik idare ettim ama bu gece randevu alacağım okullar açılmadan aradan çıkaralımki git gel olursa okulunu ilk günden etkilemesin )

kızlar kocaman günaydın tartı günüme 1 gün kaldı çok heyecanlıyım

Ay sorma bende çok ama çok heycan yaptım bu hafta

Birinci belli ikinci kim dermişim

İnşallah hepimiz için bol eksili bir tartı günü olur

Çok geçmiş olsun canım
Rabbim Rüyalarınıda hayra çıkartır inşallah ...Aminnnnnn

Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza
Bu sene bizim ikizler birinci sınıfa başlıyor diye benim cadı baya bir yırttı kendini bende gideceğim okula diye ama Allahtan birazda sakinledi bu ara sende anaokuluna başlıyacaksın dedikce

Kızlar vaktim varken menü mu yazayım sabah 1 bardak süt öğlen 2 tavukbutu 5 kaşık pilav bir kase yoğurt akşam tonbalıklı salata yiyeceğim cuma sabah mı tartılıp yazayım kilomu?

Yarın sabah yapabilirsen bildirimi daha iyi olur ama fırsatın olmazsa pazar sabahına kadar vaktin var

offf canim sıkılıyor. disari cikip dilasmak istiyorum ama malesef imkansiz. kv evden ciksa az ziplardim am oda cikmiyo korkusundan

Ay benimde canım sıkılıyor ama çok çalışmam lazım çoook
Allah yardımcın olsun canım sayılı gün çabuk geçer diyeceğim ama maşallah geldimide gitmek bilmiyor KVlerin KV çıkmazsada sen olmadı çocukları ona biraz emanet et alışveriş bahanesiyle çık biraz yürü

bı rak maz laaaaaar. kadınlar kolay kolay dışarı çıkamaz bunlarda. allahtan eşim çekmemiş buna. gerçi onlar varken kılıfına uyduruyor ama neyse

bı rak maz laaaaaar. kadınlar kolay kolay dışarı çıkamaz bunlarda. allahtan eşim çekmemiş buna. gerçi onlar varken kılıfına uyduruyor ama neyse

Yokmu kız bir komşu falan kaçabileceğin onlarada bir bahane uydursan hasta olmuş geçmiş olsuna gidiyorum falan diye yada ne bilem KV peşine takılmayacak gibiyse kuran okuyacağız diye kaçsan komşuyada gel birlikte ölmüşlerimize bir yasin okuyalım dersin ki yalan olmasın

Peki cnm bnm fakat eve gidince gec oluyorsa oglen yemeginle aksam yemeginin yetini degistirebilirsin aksami daha hafif bir corba ve salatayla gecersin ac da uyunmazki bitanem neyse bir hafta daha sure verelim sana :-*
Ya buzluğum yeterince büyük değil sweetcim
Ama kızımda yardım edicek .
Temizlik bittince kafamda rahat olur yaparım hepsini allahın izniyle.

Ben de geldim aranıza
Ben 2 3 ay önce 80 oldum dıye panıklerken bugun 85 i gördüm

2 yıl kadar once baska (daha dusuk kıloları ıceren ) bir topıkte bı sure zaman gecırmıs azıcık da kılo vermıstım ama hıc oyle basarı hıkayelerımde olmadı.
Spor ceza gıbı gelıyor hıc hoslanmıyorum ve zaman ayıramıyorum yorgunum bahanesıyle hayatımdan neredeyse hıc yerı kalmadı
Aralık ayında binicilik sporuyla tanıstım ilk hafta spor yapmayan bı vucut oldugumdan öyle hamladım ogle acı cektımkı kaslarımın hepsının yerını öğrendım Ve gıderek antremanlarımı haftada 3 gune cıkardım 6 ay devam ettım beraberındede halkoyunlarına katılmıstım sabah at bınıp aksam halkoyunu oynuyordum sevdıgım hareket gerektıren bı hobı en zından bı spor bulmustum. Vucudum cok degısmıstı belkı 1 2 kilo gıtmmıstı ama bacaklarım öyle ıncelmıs karnım sıkılasmıstıkı gorenler ınanmıyordu 6-7 kılo verdın en az soylemıyorsun dıye sıkıstırıyorlardı. hazıran ayıyla bırlıkte bı bunalım bı eve tıkılıp kalma yasadım hıcbırsey yapmak hıc bı yere gıtmek ıstemıyorum 3 aydır belkı sıcaklardandır dedım tabı hazıran ayınnda kurslarımda bıttı evde otur otur 5 kılo daha gelmıs olmusum 85
ölücem kahrımdan ha bı cabamda olmuyor ama bı suru de zayıf ınsan var evde oturan hareket etmeyen her canı ıstedıgını yıyen paket paket cıkoolataları goturen
insülin direnci sorunum da var artır bı dur demelı:KK63:
Bende irademi toplayıp bi başarı oyküsü yazmak ıstıyorummm o 15- 20 kılo verenlere cok özenıyorumm
Yani ben de geldim aranızaa

nasılsınız kızlarrrr

bir çok alıntı yaptım ama net bi gidip bi gelince sanırım hepsinin ardından el salladım maalesef..

gülay çok geçmiş olsun ,sevmesekde kp i yinede bişey olsun istemeyez tabiiki.neyseki kötü bişey olmamış..
allah sanada bolllllllll bolllllllll dayanma gücü versin,okul açılınca küçük kızı okula getirme götürme bahanesiylede olsa evden biraz uzaklaşırsın işallah..
kp sürekli evdemi duruyor canım,çok sevgili oğlunun yanına gitse ya..ne duruyor kadınların arasında..

banucumm..
sanada çok geçmiş olsun,nasıl oldu bilmiyorum ,düştünmü ne oldu senin beline..allah acil şifalar versin meleğim..
acaba kuyruk kemiğinmi eğildi..o eğilince totonun üstüne oturamazsın ,düz yatamazsın..gerçi dr bişey demiştir ..işallah tez zamanda iyileşirsin..

cecommm
kuzunun yaş günü sanırım.
allah çokkk güzell günlerini göstersin işallah..uzunn ömürleri olsun..

bende asker gibi gün sayıyorum,benim koca söz verdi aslı çıkarsa.ayın 10 unda param gelicek,o zaman bakıcaz ev işine diye..
benim banker bilonun lafınada pek güzen olmaz ama umut dünyası işte,bekliyorum ayın 10 u.
işallah bu sefer sözünde durur,yoksa iş kötüye varacak.ailemde kızıyor bizimle dalgamı geçiyor bu adam diye..

zaten evim olabilirse bu sayede olur,bu durumda bile olmazsa ömrü billah hiç bi şeyim olmaz benim..
herifim pasif,kardesine ses etmiyor hiç..parada onun hesabına geliyor bankaya,bizim haberimiz olana kadarrr atı alan üsküdarı geçiyor..

merhaba kızlar..çok yoğun bi gün geçirdim anca fırsat buldum ..okuldan geldim temizlige daldık..perdeler merdeler oh missss yorulduk ama değdi :)
neyse menümü vereyim hemen;
sabah domates salatalık 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara öğünü kaçırdım.
öğlen zyağlı fasülye 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim keğek ekmeği
arada 1 armut 1 çay bardağı süt
akşam tarhana çorbası 1 kepçe, mantarlı et sote,1 dilim kepek ekmeği salata.
bugün leslie ile yürüyemedim anca oturabildim ve çok yorgunum

merhaba kizlar..
ben bildirimimi pazar yapsam olur mi acaba ?
cumartesi yola cikicaz tartilamicam cunku cumada zor ztn yazlikta tarti yok.

ve bugun ki menum
Sabah : serpme kahvalti disarda ama kkk ya uygun yedim

Aksam : disarda yedim tavuk salata ayran
ve erken yedim o yuzden sinrasinda uc mor.erik yedim.

veee malesef simdi probiyotik yogurt yicem wc bakimindan fenayim suan cunkii :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…