- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Ben de geldim aranıza
Ben 2 3 ay önce 80 oldum dıye panıklerken bugun 85 i gördüm
2 yıl kadar once baska (daha dusuk kıloları ıceren) bir topıkte bı sure zaman gecırmıs azıcık da kılo vermıstım ama hıc oyle basarı hıkayelerımde olmadı.
Spor ceza gıbı gelıyor hıc hoslanmıyorumve zaman ayıramıyorum yorgunum bahanesıyle hayatımdan neredeyse hıc yerı kalmadı
Aralık ayında binicilik sporuyla tanıstım ilk hafta spor yapmayan bı vucut oldugumdan öyle hamladım ogle acı cektımkı kaslarımın hepsının yerını öğrendımVe gıderek antremanlarımı haftada 3 gune cıkardım 6 ay devam ettım beraberındede halkoyunlarına katılmıstım sabah at bınıp aksam halkoyunu oynuyordum sevdıgım hareket gerektıren bı hobı en zından bı spor bulmustum. Vucudum cok degısmıstı belkı 1 2 kilo gıtmmıstı ama bacaklarım öyle ıncelmıs karnım sıkılasmıstıkı gorenler ınanmıyordu 6-7 kılo verdın en az soylemıyorsun dıye sıkıstırıyorlardı. hazıran ayıyla bırlıkte bı bunalım bı eve tıkılıp kalma yasadım hıcbırsey yapmak hıc bı yere gıtmek ıstemıyorum 3 aydır belkı sıcaklardandır dedım tabı hazıran ayınnda kurslarımda bıttı evde otur otur 5 kılo daha gelmıs olmusum 85
ölücem kahrımdan ha bı cabamda olmuyorama bı suru de zayıf ınsan var evde oturan hareket etmeyen her canı ıstedıgını yıyen paket paket cıkoolataları goturen
insülin direnci sorunum da var artır bı dur demelı:KK63:
Bende irademi toplayıp bi başarı oyküsü yazmak ıstıyorummm o 15- 20 kılo verenlere cok özenıyorumm
Yani ben de geldim aranızaa
nasılsınız kızlarrrr
bir çok alıntı yaptım ama net bi gidip bi gelince sanırım hepsinin ardından el salladım maalesef..
gülay çok geçmiş olsun ,sevmesekde kp i yinede bişey olsun istemeyez tabiiki.neyseki kötü bişey olmamış..
allah sanada bolllllllll bolllllllll dayanma gücü versin,okul açılınca küçük kızı okula getirme götürme bahanesiylede olsa evden biraz uzaklaşırsın işallah..
kp sürekli evdemi duruyor canım,çok sevgili oğlunun yanına gitse ya..ne duruyor kadınların arasında..
banucumm..
sanada çok geçmiş olsun,nasıl oldu bilmiyorum ,düştünmü ne oldu senin beline..allah acil şifalar versin meleğim..
acaba kuyruk kemiğinmi eğildi..o eğilince totonun üstüne oturamazsın ,düz yatamazsın..gerçi dr bişey demiştir ..işallah tez zamanda iyileşirsin..
cecommm
kuzunun yaş günü sanırım.
allah çokkk güzell günlerini göstersin işallah..uzunn ömürleri olsun..
bende asker gibi gün sayıyorum,benim koca söz verdi aslı çıkarsa.ayın 10 unda param gelicek,o zaman bakıcaz ev işine diye..
benim banker bilonun lafınada pek güzen olmaz ama umut dünyası işte,bekliyorum ayın 10 u.
işallah bu sefer sözünde durur,yoksa iş kötüye varacak.ailemde kızıyor bizimle dalgamı geçiyor bu adam diye..
zaten evim olabilirse bu sayede olur,bu durumda bile olmazsa ömrü billah hiç bi şeyim olmaz benim..
herifim pasif,kardesine ses etmiyor hiç..parada onun hesabına geliyor bankaya,bizim haberimiz olana kadarrr atı alan üsküdarı geçiyor..
menu bildirimini günlük mü yapıyorsunuz ?
Bu arada kizlar dukan diyetini deneyen var mi aranizda bi arkadan 1.5 ayda 10 kilo vermis sanirim pazartesi dukan diyetine baslayacagim
Valla geçen seni onu denemiştim ama bana çok ağır geldi maalesef20 günde 5 kg gitmişti hesapta ama 21ci gün nasıl birşey olduysa bozmadığım halde hepsi geri geldi
Dukanla çok güzel kilolar veren arkadarşım bile bana şaşırdı ve en sonunda demekki sana yaramıyor bırak dedişimdi Karatayımsı birşeyler yapıyorum Yani karatay yapıyorum ama çok nadiren eccük kendi kafama göre takılıyorum ve hiç diyet modunda değilim
Sağlıklı besleniyorum ve kilolar yavaş yavaşda olsa gidiyor şükür
Birde zaten her doktor aynı şeyi söylersağlıklı olanı yavaş yavaş verilen kilo
Benim biraz acelem var kizlar kasima kadar en az 75 olmam lazim o da en az. Kendime nisan elbisesi bulamayacagaim diye korkuyorum
Suan80 kiloyum kasima kadar 72 falan olmam mumkun mu acaba.yani 10 kilodan daha fazlam var 13 kilo falan ama 70 olsam opup basima koyarim :)Canım eğer 10 kilo fazlan varsa bence normal diyetle sporu desteklersen emin ol o kiloya çok rahat düşersin
Haftada 3 gün leslie yapabilirsen emin ol çok daha zayıf bile görünürsün ( maalesef ben bir türlü ona başlıyamadım malum kilo çok daha fazla olunca totoş zor kalkıyorama az daha verip bende başlamak istiyorum )
gayret edersen kacamak yapmazsan neden olmasin ki. az bise de spor katabilirsen oooooffff tafindan yrnmex verdigin kilolar. ayyyy yenmesin zaten igrendim soyledigimdenSuan80 kiloyum kasima kadar 72 falan olmam mumkun mu acaba.yani 10 kilodan daha fazlam var 13 kilo falan ama 70 olsam opup basima koyarim :)
canim bende dukan diye basladim karatayla devam ettim. dukan yabanci bir diyeet oldugu icin bizim yemek duzenimize pek uymuyor. ama karatay da bizim yemek kulturumuz uzerinden yedigimiz icin daha kolay. ve ayni kilolari veriyorsun. dene pisman olmayacaksinBu arada kizlar dukan diyetini deneyen var mi aranizda bi arkadan 1.5 ayda 10 kilo vermis sanirim pazartesi dukan diyetine baslayacagim
canim bende dukan diye basladim karatayla devam ettim. dukan yabanci bir diyeet oldugu icin bizim yemek duzenimize pek uymuyor. ama karatay da bizim yemek kulturumuz uzerinden yedigimiz icin daha kolay. ve ayni kilolari veriyorsun. dene pisman olmayacaksin
iyi geceler kızlar
herkes uyudu ,bende hindi gibi düşünürken kk da buldum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?