80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar selam. Ben yorgunluktan öldüm bu gün. Saat 5 de eve geldim ev dandini kacacaktim az kaldı okadar . Kızkardeşim le annem ankaraya gitti oglen öylece bırakıp gitmişler yetiştiremeden işleri. Temizlik canım çıktı anlayacağınız. Neyse bitti menumu yazayım
Sabah kk ek avokado
Ogle izmir köfte salata
Aksam ızgara köfte salata
Köfteden gitti bu gün
Spor sabah 30dk yurume

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Gezenti ceco geldiiiiiiiiii

Öğlende işlerim tam çok az kaldı derken bir baş ağrısıyla 1 saatten fazla uzandım
Sağ olsun büyük kız kalan işlerin bir kısmını yaptı
Tam kendime geldim derken eşim aradı hadi şirkette kimse kalmadı atlayın gelinde buradaki mağazalara bakalım dedi Tabi benim kızlarda analarına çekmişler gezme diyince bir 5 dakikada hazırlanıp çıktık
Allahtan fazla trafik yoktu da rahat gittik iş yerine
Tam 1 saatten fazla mağaza mağaza gezdik yani bana iyi yürüyüş oldu

Hadi akşam yemeğinide dışarda yiyelim diyince hayır diyen olmadı doğal olarak
Daha 2 saat olucak eve geleli ve şükür çok fazla kaçırmadım dışarda da olsak

Canım aramıza hoşgeldin
İnsülin direnci maalesef bir çoğumuzun ortak derdi ama birlikte herşeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum
Topiğin en ağır topu benim
Bizler her gün menü bildirimleri yapıyoruz ve haftada bir cuma günleri ( yani yarın ) kilo bildirimleri yapıyoruz ve Arkadaşımız Sweetdimplede o hafta kimler ne kadar kilo verdi ve kimler grubun en iyileri arasında diye gösteren bir liste yapıyor
Bendenizde menü takibini yapıyorum ve eğer çok fazla eksik bildirim olursa listeye alamıyoruz sonuçta bizler için devamlılık esas olan
Yeni gelen arkadaşlarda 2çi kilo bildiriminden sonra girebiliyorlar isterlerse bu listeye
Menü bildirimine herkesi alıyoruz zaten

İnşallah hep beraber çok güzel kilolar vereceğiz

Canım inşallah ayın 10unda artık bu iş biterde sende derin bir oh çekersin
Bence eşin en azından paraların ortak bir hesaba gelmesini sağlasın hani kimse bir diğerinin imzası olmadan parayı çekemesin Bari bundan sonra işini ayıramasa bile gelen parayı birlikte yönetirlerde daha az sorun olur
O eltin olucak varlıkta ( insan bile diyemiyorum ) hasetinden çatlasın patlasın

Rabbim inşallah gönlüne göre verirde kuzularında artık huzurlu bir ortamda babalarıyla ve seninle bir arada yaşarlar ....Aminnnnnnn

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Akşamı büyük yayınladımki kuzum daha güzel çıksın şaka şaka yediklerim daha iyi görünsün diye yaptım

Bu arada akşam yemeğindeki pilavı ellemedim bile ama patatesleri hüplettim gitti tabi kızartma değildi patatesler fırınlanmış patates

Sonra o bir kaç patates bile beni aslında sinir etti keşke bildirim öncesi yemeseydim diye ( çok gelmedi aslında ama şimdi alıştırdım ya kendimi vicdan yaptım bir an ama sonra geçti )
Eşimde aşkım abartma yaw zaten fazla yemedin okadardan birşey olmaz dedi ama işte insülin direncinde patatesten uzak durmak gerekiyor Kırk yılın başı olursa sizde benim gibi sadece bir an dert edin sonra ertesi gün eksi bildirim yapacağına çok emin bir şekilde rahatca gecenin tadını çıkarın

Yıldızzzzzzz gözümden kaçtı sanma ikidir gizli gizli kapı eşiğinden bakıp kaçıyorsun
Menü bildirimlerini aksatıyorsun
İnşallah bir hastalık yada sorun yokturda sadece yoğunluktan fırsatın olmuyordur

Dön artık aramıza şekerim bak birlikte çok güzel kilolar vereceğiz daha

Sanki ben kilo veremiyorum yaa bakalim yarin ne cikacak yemek ye diye kizacaksiniz ama firsat bulamıyorum bulunca da cok gec oluyor
bugunku menum
sabah-1 yumurta domatesli
2 dilim firinda kizartilmis kepek ekmegi
Bi kac catal beyaz peynir
Oglen-1.5 salatalik
1 kepekli grissini
Aksam-1 porsiyon fasulye kavurmasi
1 firinda kizartilmis kepekli ekmek
Yarim kase yogurt

Kızlarrrrrrrr bakın bugün instagramda takip ettiğim diyetisyen ne tarifi yayınlamış

Ben ilk fırsatta yapacağım bunu hem eminim çok lezzetlidir hemde faydası varmış

Zayiflatan domates corbasi

Malzemeler: 50 gram kıyma 1 adet soğan 2 domates 1 kabak 1 havuç Yarım fincan bulgur Biraz ıspanak Yarım bağ maydonoz Hazırlanışı: 50 gram kıyma ile soğan kavrulur,domates rendelenir.Domates suyunu çekince içine 1,5 litre su ilave edilir.Üzerine diğer sebzeleri ilave edin.Pişirin,isterseniz mikserden geçirin.Öğlen ve akşam bu çorbayı içerseniz,metebolizmanız daha hızlı çalışır ve daha hızlı kilo verirsiniz.

Bu arada kizlar dukan diyetini deneyen var mi aranizda bi arkadan 1.5 ayda 10 kilo vermis sanirim pazartesi dukan diyetine baslayacagim

menu bildirimini günlük mü yapıyorsunuz ?

Evet canım her gün menülerimizi paylaşıyoruz bende takip ediyorum oynak başı olarak
Olurda giremezsen ertesi gün iki günlük menü paylaşımıda yapabilirsin
2.ci haftadan sonra kilo bildirim listesinede girebilirsin ve kesinlikle tavsiye ederim insan çok daha motive oluyor
Hani gözün korkmasın bu kadar bildirimden gerçekten çok zevkli ve işe yarıyor

Bu arada kizlar dukan diyetini deneyen var mi aranizda bi arkadan 1.5 ayda 10 kilo vermis sanirim pazartesi dukan diyetine baslayacagim

Valla geçen seni onu denemiştim ama bana çok ağır geldi maalesef 20 günde 5 kg gitmişti hesapta ama 21ci gün nasıl birşey olduysa bozmadığım halde hepsi geri geldi
Dukanla çok güzel kilolar veren arkadarşım bile bana şaşırdı ve en sonunda demekki sana yaramıyor bırak dedi şimdi Karatayımsı birşeyler yapıyorum Yani karatay yapıyorum ama çok nadiren eccük kendi kafama göre takılıyorum ve hiç diyet modunda değilim
Sağlıklı besleniyorum ve kilolar yavaş yavaşda olsa gidiyor şükür

Birde zaten her doktor aynı şeyi söyler sağlıklı olanı yavaş yavaş verilen kilo

Benim biraz acelem var kizlar kasima kadar en az 75 olmam lazim o da en az. Kendime nisan elbisesi bulamayacagaim diye korkuyorum

Benim biraz acelem var kizlar kasima kadar en az 75 olmam lazim o da en az. Kendime nisan elbisesi bulamayacagaim diye korkuyorum

Canım eğer 10 kilo fazlan varsa bence normal diyetle sporu desteklersen emin ol o kiloya çok rahat düşersin
Haftada 3 gün leslie yapabilirsen emin ol çok daha zayıf bile görünürsün ( maalesef ben bir türlü ona başlıyamadım malum kilo çok daha fazla olunca totoş zor kalkıyor ama az daha verip bende başlamak istiyorum )

Suan80 kiloyum kasima kadar 72 falan olmam mumkun mu acaba.yani 10 kilodan daha fazlam var 13 kilo falan ama 70 olsam opup basima koyarim :)

Suan80 kiloyum kasima kadar 72 falan olmam mumkun mu acaba.yani 10 kilodan daha fazlam var 13 kilo falan ama 70 olsam opup basima koyarim :)
gayret edersen kacamak yapmazsan neden olmasin ki. az bise de spor katabilirsen oooooffff tafindan yrnmex verdigin kilolar. ayyyy yenmesin zaten igrendim soyledigimden

Bencede çok rahat verirsin kakule71

Ayyüzlümün dediği gibi sporla destekle emin ol 7 - 8 kg bile versen sporla desteklediğinde 10 hatta daha fazlası gitmiş gibi görünür hem nişana değil bence sen düğüne odaklan
Nişana kadar 70 olsan düğüne kadarda 65 hatta 60a düşsen eminim millet dahada şaşırır hatta helal olsun zaten fıstık gibiydi afet olmuş derler ve sende beyazlar içinde tam bir kuğu gibi süzülürsün düğününde

canim bende dukan diye basladim karatayla devam ettim. dukan yabanci bir diyeet oldugu icin bizim yemek duzenimize pek uymuyor. ama karatay da bizim yemek kulturumuz uzerinden yedigimiz icin daha kolay. ve ayni kilolari veriyorsun. dene pisman olmayacaksin

Aynen canım sana yüzde 100 katılıyorum
Hiç diyette değilmişim gibi hissediyorum kendimi ve arada da olsa kuruyemişimi yada canım çok istiyorsa minicik de olsa tatlı birşeyler yiyorum ( Canan teyzem duymasın tatlı kısmını )
Tam 5 hafta bitiyor benim bu cuma ve 1 ayda tam 4 kg gitti üstelik spor yapmadığım halde ( hani birde yapmış olsaydım eminim 6 - 7 hatta belki daha bile fazlası gitmiş olurdu )
Bakalım yarın ne kadar eksi göreceğim tartıda

iyi geceler kızlar
herkes uyudu ,bende hindi gibi düşünürken kk da buldum kendimi..

İyi geceler canım
HOşgeldin

Eminim şu anda ya ayın 10da para gelirde kaynın yine şeylik yaparda size parayı koklatmazsa diye endişe ediyorsundur yani sonuçta mal ortada ve eniştemiz dünya tatlısı olduğu için sen ne yapıyorsun diyemez diye endişe ediyorsun

Valla güzelim olurmu bilemem ama bence eşin şu para gelmeden kardeşine ortak hesap olayı teklif etsin hani bir diğerinin imzası olmadan ikiside çekemesin parayı bankadan ( eniştemiz yapmazda hani kardeşi için belki ikna etmek için iyi bir sebep olur ) yada olmadı paranin geleceği yere telefon açsın hesaplarda sorun oldu yeni hesap açtık o parayı şuraya yatırın desin direk ve tabi kendi hesabını versin ödemeyi yapacak olanlara
Sonuçta olan olmuş daha beter olamaz ki zaten siz sonuna kadar haklısınız ağzını açıpta birşey diyemez kardeşi dersede zaten Allahtandamı korkun yok senin ve karının entrikaları yüzünden benim yuvammı dağılsın diyip hiç tartışmaya bile girmesin enişte bey

Bu evi alacağız ister söke söke ister .....
Ulennnn senin elti iyi bana deng gelmemiş yeminle bir kere yolar sonrada heh şimdi konuşma ebedi benle derdim kesin
Aslında buradaki kızlardan bile beddua alıyor aptal

Sakın üzülme canım ben inanıyorum bu ayrılık sona erecek ve eniştemle yine çoook mutlu ve huzurlu olacaksınız Allahında izniyle
Yuvanızda ve huzurunuzda da gözü olanın gözü çıksın

SAkın canını sıkma bak hepimiz sana dua ediyoruz senin yüreğin zaten çok çok güzel söylemeye bile gerek yok ve Rabbim inşallah bundan sonra yüzüne gülecek

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…