80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gayret edersen kacamak yapmazsan neden olmasin ki. az bise de spor katabilirsen oooooffff tafindan yrnmex verdigin kilolar. ayyyy yenmesin zaten igrendim soyledigimden

cecommmmmmmmmm

allah razı olsun canım benim ,iyiki varsın...iyiki gelmişim kk ya..
sizin desteğinizi hep hissediyorum..ve bende inanıyorum sizlerin duasıyla olucak bişeyler işallah....

çok beğendim şu ortak hesap fikrini ,çok akıllı kadınsın maşşallah cecomm..
kocama söylüycem ama benim koca kardeşine böyle bişey yaptıramaz,kabul etmez öteki .....

nede olsa para onun elinde,istediği gibi cirit atıyor ağam,benim kaz uyuyor..
ahhhhhh ahhhhhhhh şu kocam bi uyansa,her şey çok daha iyi olacak...

Canım resti çeksin gerekirse eşin ya hesap işini kabul edersin yada işi ayırırız diye
Eminim işi ayırmak hiç işine gelmeyecek sonuçta senin eşin yapıyor bütün işi
Olmadı bir kerelik hesaplarda sorun var diyip ödemeyi yapacak kişiye başka hesap numarası versin bari az da olsa bir peşinatınız olur zaten kaynın biliyordur inat ederse daha çok zarar yapacağını karısına da artık nasıl hesap vereceğini o düşünsün o karı yer onu nasılsa

İnşallah eşinde uyanır artık bu vesiyle sonuçta ne zamana kadar böyle devam eder
Gerekirse avukata gidip dava açacağın blöfünü yap eminim o zaman seninkide tutuşur sonuçta sen çocuklarının geleceğini kurtarmaya çalışıyorsun

Slm kuzlar baktum muhabbet var damladim beyazcanim cecom nasilsiniz

Çok şükür iyiyiz daha da iyi olacağız kilolar gittikçe

Anam dün gece çok geç yatıp sabahta geç kalkınca iyice düzenim bozuldu yine uykum yok ama birazdan yatarım benimki uyanırda beni bilgisayar başında yakalarsa kesin homurdanır başındamısın hala diye
Hazır beyazcanımıda yakalamışken sohbet ediyorduk

Sen nasılsın canım

Benim ufakkiz uyutmuyo komsunun horozlarinun sesindwn korkup uyandi simdi benide uyutmuyo zilli baktim beyazcanla burdasiniz dedim az takiliyim ama telefona internet gelip gidito hemen yazamiyom

Benim ufakkiz uyutmuyo komsunun horozlarinun sesindwn korkup uyandi simdi benide uyutmuyo zilli baktim beyazcanla burdasiniz dedim az takiliyim ama telefona internet gelip gidito hemen yazamiyom

Anaaaa uykum yok dedim ama resmen bilgisayar başında içim geçmiş
kafa düşünce sıçradım

Benim saatim dolmuş demekki
Kızlar ne olur kusura bakmayın ama hazır gözler kayarken yatağa kaçayım yoksa uykum kaçarsa bildirimimi direk uyumadan yapmak zorunda kalacağım
Zaten bu gece bu saate kadar ayakta kalarak canîm Leptinlerdende olduk bari sonuna yetişeyim

Size hayırlı sabahlar

Yarın unutmayın bildirim günü

Gunaydin cecom hic liste paylasmadim oyuzden kiloda paylasmasam olurdu belki ama burasi benim ilk goz agrim.site yenilenmeden menumui yazip burayada kopyaliyodum simdi yapamiyorumgecen gun sordum biri bana ogretsin diye ama mesajim arada kaynadi demekki kimse cevap yazmadi.neyse bende artik useeyip burayada yazcam menumu sozz:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim gönlünüzde olanların hepsini sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnn

Hayırlı Cumalar diliyorum

Gece baya bir geç yattım ama bildirim günü diye nasıl bir heycan yaptıysam eşim işe giderken bende kalktım
İnşallah bundan sonra uyku düzenime daha çok dikkat edeceğim öbür türlü leptinden faydalanamıyacağım yoksa

Hemen aklımdayken bildirimimi yapıp kendimi duşa atıyorum anamın işi belli olmaz birazdan arar belki kalktınızmı hadi gelin diye
Öğlende de küçük kuzumun pasta siparişini vermeye gidiceğim bir ara ama tabi böyle bir sonuçtan sonra Pazar akşamı pastadan incecik de olsa bir dilim yermiyim onu bilmiyorum

Evetttttt lafı uzatmadan bildirimime geçiyorum

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 120.5 kg
Bu hafta; 119.4 kg
Giden; - 1.1 kg

Toplam giden; 5.1 kg
Spor; maalesef yok ama en kısa zamanda oda dahil olucak inşallah
Hedef; şimdilik 99 kg

Bu arada babacığım sağ olsun beni zayıflamaya motive etmek için uzun zamandır kızım sen kilo ver karşılığında ne istersen ben sana alacağım diyip duruyor
Sırf bana değil tabi kardeşim ve kızımada malum demişti; kızkardeşim beğendiği 3lü bir altın set isterim demişti ve söz verdiği 15 kilonun 6 sını verdi 3 ayda Benim büyük kızada dilediği bir laptobu alacak oda söz verdiği 15 kgnun 3ünü verdi daha ancak Bende geçen gece yine uykusuz kaldığımda ulen nasılsa vermeye başladım bende artık istediğimi belirliyeyim dedim ve kararımı verdim ne isteyeceğime Amerikayı çok merak ediyordum küçüklüğümden beri ama maşallah turlar kişi başı 3 000 TL falan eee sonuçta ben çok daha fazla kilo vermem gerekiyor o yüzden hediyemde biraz daha pahalı birşey olsada olur sanırım tabi tek gidemiyeceğime göre bugün babama diycem Babacığım eğer 95 kgya düşersem beni ve kocamı Amerika Turuna göndersene ya la diye
Eminim sırf ben daha çok motive olayım diye kesin kabul eder bende işte o zaman daha büyük bir iştahla asılırım beslenmeye

bir de önceden kılo takıp cetvelı yapılıyordu artık goremıyorum kalktımı o ?

Evet canım hala yapılıyor
Bizler bildirimlerimizi yapıyoruz sweetdimple arkadaşımızda her pazar sabahı en geç listemizi yayınlıyor tabi yeni gelen arkadaşlar 2 hafta düzenli paylaşımda bulununca listeye girebiliyorlar ( devamlılık için ufak bir şart sadece )

Olurmu canım sen yinede kilonu paylaş sonuçta sen bu topiğin müdavimlerindensin ve elinden geldiğince buradasın
Canım ben kopyalamayı normal bütün yazılarımı işaretledikten sonra mausa sol klik yapıp kopyala dedikten sonra atıyorum her zamanki gibi ama cepten giriyorsan bilemiyeceğim çünkü benim telefon akıllıda olsa ben o konuda beceriksizim Üzerine basılı tutunca ilk kelimeyi işaretliyor sonra bir türlü bütün yazıları işaretlemeyi beceremiyorum o yüzden en güzeli tekrar yazmak

Bu hafta düzenli olarak menü paylaşan arkadaşlarımızıda gururla takdim ediyorum;

Hiç eksiksiz yapan arkadaşlarımız;
Neslihan7
esinturgay
Efsax

Tek menü eksik olan arkadaşlarımız;
Siderolites
Ayyüzlüm
Opscool

Hepinizi istikrarınızdan dolayı tebrik ediyorum
Tabiki diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederiz ve inşallah önümüzdeki hafta çok daha fazla eksiksiz menü bildirmi olur

Hepinizi kocaman öpüyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrr
( şimdi belki bu ceco niye yok diyen olabilir ama ben baştan demiştim ben oynak başı olarak zaten menümü bildirmek zorundayım ve bu yüzden kendimi dahil etmiyorum )

Kizlar kusura bakmauin dun menumu yazamadim hemen dunkunu yaziyim sabah domates salatalik peynir zeytin 1 bardak süt öğle 2 kasik taze fasulye 2 kasik yogurt
aksam babaannemler cagirdi kıymalı pideyaptim gelin diye zaten bugun babam
Nöbet çi hastanede bugun gidemeyiz yarinda nöbet ten çıkınca uyur cumarteside gidemeyiz diye dun gittik
Babannemin pideleri cok guzel olur bizim4 katli aile apartmani var orda yengemle babaannemler in dairesi altlı üstlü oturuyolar yengemde biz gelcez diue cocuklar yer demis yaş pasta yapmis ben 2
bardak ayran yarım kıymalı pide 1 dilimde yaspasta yedim dayanamayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…