gayret edersen kacamak yapmazsan neden olmasin ki. az bise de spor katabilirsen oooooffff tafindan yrnmex verdigin kilolar. ayyyy yenmesin zaten igrendim soyledigimden
Bencede çok rahat verirsin kakule71
Ayyüzlümün dediği gibi sporla destekle emin ol 7 - 8 kg bile versen sporla desteklediğinde 10 hatta daha fazlası gitmiş gibi görünürhem nişana değil bence sen düğüne odaklan
Nişana kadar 70 olsan düğüne kadarda 65 hatta 60a düşsen eminim millet dahada şaşırır hatta helal olsun zaten fıstık gibiydi afet olmuş derler ve sende beyazlar içinde tam bir kuğu gibi süzülürsün düğününde
cecommmmmmmmmm
allah razı olsun canım benim ,iyiki varsın...iyiki gelmişim kk ya..
sizin desteğinizi hep hissediyorum..ve bende inanıyorum sizlerin duasıyla olucak bişeyler işallah....
çok beğendim şu ortak hesap fikrini ,çok akıllı kadınsın maşşallah cecomm..
kocama söylüycem ama benim koca kardeşine böyle bişey yaptıramaz,kabul etmez öteki .....
nede olsa para onun elinde,istediği gibi cirit atıyor ağam,benim kaz uyuyor..
ahhhhhh ahhhhhhhh şu kocam bi uyansa,her şey çok daha iyi olacak...
Slm kuzlar baktum muhabbet var damladim beyazcanim cecom nasilsiniz
Benim ufakkiz uyutmuyo komsunun horozlarinun sesindwn korkup uyandi simdi benide uyutmuyo zilli baktim beyazcanla burdasiniz dedim az takiliyim ama telefona internet gelip gidito hemen yazamiyomÇok şükür iyiyizdaha da iyi olacağız kilolar gittikçe
Anam dün gece çok geç yatıp sabahta geç kalkınca iyice düzenim bozulduyine uykum yok ama birazdan yatarım benimki uyanırda beni bilgisayar başında yakalarsa kesin homurdanır başındamısın hala diye
Hazır beyazcanımıda yakalamışken sohbet ediyorduk
Sen nasılsın canım
Benim ufakkiz uyutmuyo komsunun horozlarinun sesindwn korkup uyandi simdi benide uyutmuyo zilli baktim beyazcanla burdasiniz dedim az takiliyim ama telefona internet gelip gidito hemen yazamiyom
bir de önceden kılo takıp cetvelı yapılıyordu artık goremıyorum kalktımı o ?
Gunaydin cecom hic liste paylasmadim oyuzden kiloda paylasmasam olurdu belki ama burasi benim ilk goz agrim.site yenilenmeden menumui yazip burayada kopyaliyodum simdi yapamiyorumgecen gun sordum biri bana ogretsin diye ama mesajim arada kaynadi demekki kimse cevap yazmadi.neyse bende artik useeyip burayada yazcam menumu sozz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?