80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BU BİR İFŞADIR :)
bu haftaki eksiklerimi buldum galiba
hiç yeşil çay , bitki çayı içmedim
alkali su içiyordum bunada dikkat edemedim.damlam bitmiş hemen alacağım
spor yaptım ama eskisi gibi ter atacak bişi yapmadım sadece yürüdüm kısmen lesli plates yaptım eksik kaldı
beslenmemde bi sorun yok 1-2 kaçamak dışında.
reglidende kurtuldum haftaya umutluyum
şimdi motive oldum hayırlısı
zaten p.tesi oğlanın okulu başlıyor benim koşturmaca başlayacak neye nasıl yetişecem korktum şimdiden
uzun bi maraton başlıyor bana kızlar. ayrıca ekim ortası yazlıktan kışlık eve geçeceğim bide bu dert var. koşturmaca başladı vallahi tırstımmm

neslihancım bende alkali diyet yapıyorumda.hangi damlayı kullanıyorsun.
ben al...life aldım internetten.amerikadan geliyormuş.
ama genellikle limonlu su içiyorum.
daha iyi geliyo sanki

bende kilomu merak ediyorum pazar sabahi evimde uyanicam.ve ilk isim tartilmak olcak insallah hayal kirikligi yasamam tatil boyunca kola dondurma hamburger vs kacamaklar yapmadm. umarim istedigim rakamlari gorurum gidince. ama benimde eksiklrrim vardi yesilcayimi falan icemedim kuruyemisleri aksattim ve zaytinyagini yeteri kdr yemedim. birde malsef leptini tam kullanamadim malum deniz aciktiriyor. o kahvaltiyla evde aksama kadar acikmazken burda oglene kadar zor dayaniyorum.

Kızlar selam şimdi şeyda Coşkun'un bir röportajını okudum 80 kilo bi kadın ayda 9-10 kilo rahat verir diyor? Olabilir mi?
ayda 9-10 kilo vermek ayyyy ne güzel...ama benim için mümkün değil zaten insülin direnci mağdurlarından olarak..
hadi verilir de kalıcı olur mu..sağlıklı olur mu ki.. hem sadece vermek değil korumak almamak da mesele..

ayyy bu arada bugün bildirim günüymüş..ben günümü şaştım galiba:) okul açılınca modum değişti seminer bile olsa iş modu etkiliyor işte...neyse bi hafta daha seminer sonraaa yavrular gelecek ve yeni bir yıl daha başlayacak tüm öğrencilerimizi Allah layıkıyla yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah.
bi gidip tartılayım da geleyim,lütfen biraz gitmiş olsun lütfen lütfen lütfen :)

Slm fıstıklarrrrrr hayırlı cumalar hepimize

efsaxcımmm turşu anneme yasak böbreklerden dolayı o yüzden yapmayı düşünmüyorum açıkçası görünce canı çekiyor yazık gelen olursa da hazır alırım napim

domatesimi kahvaltılık sopsumu menemenlikleri yapsam tamamdır
O yüzden akşam yemek yemedim canım:)
peki cnmmm
Kızlar vaktim varken menü mu yazayım sabah 1 bardak süt öğlen 2 tavukbutu 5 kaşık pilav bir kase yoğurt akşam tonbalıklı salata yiyeceğim cuma sabah mı tartılıp yazayım kilomu?
5 kaşık pilav şayet pirinçse çok fazla cnmm

Ya buzluğum yeterince büyük değil sweetcim
Ama kızımda yardım edicek .
Temizlik bittince kafamda rahat olur yaparım hepsini allahın izniyle.

ooo senin asistanın varsa korkma kuzummm ana kıza iş mi dayanır

hoşgeldin aramıza bitanemmmm kuzum ben de şeker hastasıydım 6 ay önce ilaç kullanıyordum şu an şükür bir sorunum kalmadı doğru beslenirsen senin de başaracağına ve başarı öykünü yazacağına eminim buradaki motivasyon çok güzel spor yapamıyorsan dans et cnm yeterki hareket olsun halk oyunları çok güzel bir seçim ben de çok istiyorum fakat malesef gidemiyorum eylülde tekrar başlar sanırım kayıt olursun biz başardık senin de başaracağına eminim bitanemm

tşkler meleğim dediğin gibi kuyruk sokumumda bir sorun var oturunca öyle kalıyorum ortopedi ne diyecek bakalım fıtık çıkmadı ya en büyük korkum oydu

cecomun ortak hesap fikri çok güzel cnmmm inşallah eniştem bu öneriyi uygularda hakkınızı alırsınız gerçi onlar yıllardır sizin hakkınızı yiyorlar pes etme bitanemm

ellerinize sağlık tatlım ev mis olmuştur

Bugün ki menüm
Sabah
1 domates rendesi
1 dilim ekmek
Ara
1 paket çubuk kraker
Öğle
Bi kase patates salatasi
Aksam
1 kase yayla çorbası
1 tane maden suyu
kuzum sen hamişsin sabahları lütfen kahvaltını çok güzel yap cnm benim

kakulecim yemezsen zayıflayamazsın hepimiz aynı hatayı yaptık resmen aç geziyorduk fakat malesef vucut kıtlık moduna geçiyor kiloları bir günde almadıkki kuzucum hemen erisin sabır lazım işyerine yemek götürme şansın varmı acaba öyle denesen

Kızlarrrrrrrr bakın bugün instagramda takip ettiğim diyetisyen ne tarifi yayınlamış

Ben ilk fırsatta yapacağım bunu hem eminim çok lezzetlidir hemde faydası varmış

güzel bir tarif cecom ama havuç ekleme istersen havuç pişince cıs oluyor çünkü

Bu arada kizlar dukan diyetini deneyen var mi aranizda bi arkadan 1.5 ayda 10 kilo vermis sanirim pazartesi dukan diyetine baslayacagim

benim denemediğim diyet kalmadı tatlım dukan kaçamaksız birebir uygulasan bile böbrekler için çok zararlı

kuzucum neyi yapamadınki ben görmemişim özür takıma menünü yazdığın zaman cevaplaya basmadan kopyala buraya yapıştır cepten kopyalamayı soruyorsan mesajını yaz ekrana uzun bas hepsini seç de sonra kopyala ya bas ve buraya gelip cevaplaya basıp yapıştır tamamdır

Kilo bildirimi
baslangic 89
Gecen hafta 66
Buhafta 65.5
Giden 500gr
toplam giden 23.5
Spor arada lesli
hedef 58
tbrkler hedefini tam tutturdun cnm

işte bu cecommm harikasın cnmmmm tbrk ederimmm

babacığın önerini kabul ederse beni de yaşam koçun olarak götürsen ne olur sanki Amerikayainşallah gidersin bitanemmm

çok güzel bir liste olmuş cecom ellerine sağlık bitanemmm

olan olmuş bitanemmm hemen telafi edebilirsin bugünü hafif geçir bir de yeşilçay iç iki fincan suyu da ihmal etmezsen sorun olmaz

Kizlar kilo bildirimimi unutmadan yapiyim
baslangic 26.08 2014 86.8 kg
gecen hafta 29.08.2014 83.8kg
bu hafta 05.09.2014 81.o kg
spor haftanin her gün ü 45 dk sauna esofmanla kosu bandinda yürüyüş
hedef 68 kg

tbrk ederim maşallahın var süper gitmiş bu hafta yine 2,8 wuuu

Kilo bildirimi
baslangic 103,2
Gecen hafta 83,2
Bu hafta 83
Giden 200gr
toplam giden 20,2

Spor yok

sen hamişsin bitanemmm

hayırlı cumalar arkadaşlar arkadaşlar.
dün temizlik vardı.düzgün bir menüm yoktu maalesef.
ama bugün yemeğim var.işlere girişirim rahatça.
cecom kilo bildirimimi yarın yapcam.ok

hayırlı cumalar cnmmm kolay gelsin bitanemmm

cezanı yerine getirdiğin için tşkler neslimmm güzel bir ifşa olmuş şayet haftaya da artı çıkarsan başka topiclere de yollayacağım haberin olsun

tatildesin esincim buna rağmen elinden geldiğince dikkat ediyorsun

Kızlar selam şimdi şeyda Coşkun'un bir röportajını okudum 80 kilo bi kadın ayda 9-10 kilo rahat verir diyor? Olabilir mi?

olabilir tabiki neden olmasın fakat ne kadar kalıcı olur onu bilemiyorum şeyda coşkun müthiş spor yaptırıyor fakat kişi hayatı boyunca o tempoda spor yapabilecekmi önemli olan bu

tartıldım geldim
kalktığıma değdi mi hayır
-200 gr
bu bildirimin hiç tadı olmadı..çok tatsız 83,8
keyfim kaçtı
napayım leslie beni çağırıyor gideyim bari ...

moral bozmak yok dasiycimm önümüze bakacağız diyetisyenin verdiği o ekmekler ve aralar yakıyor seni bunu düşün cnm

Menüm

sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu

Kahvaltı

soğanlı omlet
1 çay bardağı ceviz
2 dilim peynir
1 tabak salata
12 zeytin
1 bardak süt
1 şeftali

Öğle
1 bardak kefir

Akşam

karnıyarık fırında
bol salata
1 kaşık ev eriştesi
cacık

Spor
yok

Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
1 fincan yeşilçay
1 bardak süt
1 bardak çay

Bugün ki menüm
Sabah
2 tane haslanmis yumurta(tiksine tiksine bebis için yedim)
1 dilim ekmek
5 tane yeşil zeytin
1 parca taze peynir
1 tane domates rendesi
Ara
1 tane soda
1 paket çubuk kraker
2-3 avuç sari leblebi
Öğlen
4 klasik yoğurt
3 tane köfte
Aksam(esimle disari cikicaz)
1 tane pide
Yanindada ayran içerim
Sinemaya gidersek daha doğrusu güzel bi film varsada patlamis misir yiyebilirim

bugünkü menüm
kahvaltı: domates salatalık peynir zeytin
öğle yemeği: 3kaşık ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt
ara öğün:1 tane mandalina
akşam yemeğimi daha yemedim
ya 47 dakikalık leslie walk of the pounds 3miles
ya da 1 saat koşu bandında yürüyüş yaparım

Bugün kahvaltıda biraz daha zorladin canm mide almasada yemek için ugrastim melemenlik yapmadim ben bi tursu kurdum Esim çok seviyor sanirim hamilelikte de ihtiyaç duyucam bende diye öyle yaptim annecigine yasaksa yapma canm var olunca illa yeniyor misafire gerekirse alirsin koyarsin su ilk aylar geçsin listenin en alt sirasini kimseye kaptirmaya niyetin yok

Efsaxcım yumurtayı omlet türü yapsan sevdiğin malzemelerle
leblebinin 1 çay bardağı 1 dilim ekmeğe eşit kuzum alışkanlık haline getirme lütfen kraker gibi
Canim yumurtanın hic bi halini görmeye tahammulum yok su siralar haşlama en kolayi geldi öyle yapayim dedim krakerde bulantiyi bastiriyor canm bende mecbur tuketiyorum leblebiyi bugün denedim ilk oda bastiriyor baya ama dediğin gibi çok tuketmemeye dikkat edicem

moral bozmak yok dasiycimm önümüze bakacağız diyetisyenin verdiği o ekmekler ve aralar yakıyor seni bunu düşün cnm

hırsımı leslieden aldım..yürüdüm de yürüdüm... kafam karıştı diyetisyenim bu menüyü kalori hesabınca yapıyor ve işte meyve sebze et süt ekmek gruplarından porsiyonları tamamlamam gerektiğini söylüyor zaten vücudum stoklama modunda..benzin koy ki yaksın diyor.. offff motivasyonum çok düştü..toparlanmam lazım acillllllllll

Bugun ki menum

Sabah: kkk
Ogle : Burger king de yedik hot wrap light urundu. icinde tavuk vardi ince durum gibi bisey. yaninda ayran
Aksam : 2 Kirmizi biber dolmasi bulgur ve kiyma ile hazirlandi , salatalik domates , ayran, iki mor erik cok az uzum.

Bugun ki yeme fasli bitti bu saatten sonra sekersz cay moduna geciyorum.

Yarin sabah yolculuk var simdi hala sahildeyiz gidince donus hazirligi baslar

Kizlar biraz gec oldu ben de bildirimlerimi yapayim artik.
pazartesi 82 ile basladim diyetime
bugun 79.8
Giden 2.200
Bugunku menum
sabah
Kiymasiz menemen
2 kizartilmis kepek ekmegi
1-2 catal peynir
oglen
yarim haslanmis patates
aksam
yarim porsiyon bulgur pilavi
bir parca tavuk haslanmis

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Malum bütün günümü annemlerde geçirdim ancak geldim
Kızkardeşim Karadeniz Tatilinden geldi ama tabi bütün yolu kendi gidip geldiği için hala kendine gelememiş
Bol bol resim çekmişler ve gerçekten bayıldım oralara Eşim seneye olmadı iki araba gidip gezelim oraları dedi
Adamcağız zaten uzun yol yapmak için bahane arıyor

Bu arada bugün babama idda karşılığında hediyeme karar verdim dedim 95 kgya düştüğümde beni ve eşimi Amerikaya tatile gönder dedimde tamda beklediğim tepkiyi verdi Kızım ne işin var Amerikada, parasında değilim bari hatıra kalacak birşey iste benden dedi Annem zaten ay ne gerek var ta oralara gitmeye neyini merak ediyorsun dedi her zamanki gibi ( kadın yol tuttuğu için hiç uzun yere gitmeyi istemiyor bizide aynı sanıyor )
En sonunda bende yahu sen beni Amerikaya gönder 90 kgya düşüncede eşimle Ümreye gitmeyi düşünüyorum onuda kocam ödeyecek bak hayalim gerçekleşsin öncesinde dedim ve babam kızım Amerikaya kocan götürsün seni madem Ümreye de gitmeyi düşünüyorsunuz söz 90 kgya düş Karı koca Ümre masraflarınızı ben üsteleniyorum dedi
Gerçekten uzun zamandır düşündüğüm birşeydi Ümre ama maalesef kilomdan dolayı hiç niyetine giremedim hani gidersek sonuçta Peygamberimizin yaşadığı yerleri o kutsal topraklarını doya doya yorulmadan gezmek istiyorum Sağ olsun Annemlerde Amerika zevk işi onu eşin gerekirse kredi çekip seni götürsün Ümre masraflarınızda bizden dedi
Tamam Amerikayı kabul etmediler ama en azından benim çok istediğim bir şeyi seve seve kabul ettiler
Artık çok daha büyük bir hevesle dikkatli davranmaya devam ederim bu gazla

tartıldım geldim
kalktığıma değdi mi hayır
-200 gr
bu bildirimin hiç tadı olmadı..çok tatsız 83,8
keyfim kaçtı
napayım leslie beni çağırıyor gideyim bari ...

Canım üzülme belki az da olsa ödem varsa gidenler tartıda görünmemişde olabilir
Eminim bir sonraki hafta çok daha güzel bir kilo vermiş olacaksın Allahın izniyle sakın pes etme

Süpersin valla Fıstık
Sen bu gidişle okullar açılana kadar sen bir 2 - 3 kg daha verirsin inşallah
Kız spor falanda yapıyormusun yoksa bu sporsuz halinmi
İnşallah bir iki aya kalmaz sen afet gibi olursun aynen devam güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…