neslihancım bende alkali diyet yapıyorumda.hangi damlayı kullanıyorsun.BU BİR İFŞADIR :)
bu haftaki eksiklerimi buldum galiba
hiç yeşil çay , bitki çayı içmedim
alkali su içiyordum bunada dikkat edemedim.damlam bitmiş hemen alacağım
spor yaptım ama eskisi gibi ter atacak bişi yapmadım sadece yürüdüm kısmen lesli plates yaptım eksik kaldı
beslenmemde bi sorun yok 1-2 kaçamak dışında.
reglidende kurtuldum haftaya umutluyum
şimdi motive oldum hayırlısı
zaten p.tesi oğlanın okulu başlıyor benim koşturmaca başlayacak neye nasıl yetişecem korktum şimdiden
uzun bi maraton başlıyor bana kızlar. ayrıca ekim ortası yazlıktan kışlık eve geçeceğim bide bu dert var. koşturmaca başladı vallahi tırstımmm
ayda 9-10 kilo vermek ayyyy ne güzel...ama benim için mümkün değil zaten insülin direnci mağdurlarından olarak..Kızlar selam şimdi şeyda Coşkun'un bir röportajını okudum 80 kilo bi kadın ayda 9-10 kilo rahat verir diyor? Olabilir mi?
efsaxcımmm turşu anneme yasak böbreklerden dolayı o yüzden yapmayı düşünmüyorum açıkçası görünce canı çekiyor yazık gelen olursa da hazır alırım napimGunaydin kizlar yada tunaydin mi demeliyim zor bi gece geçti benim için mide agrisindan uyuyamadim ilacta icemedigim için çok zor oldu
sende yaparsin cnm önce sagligin önemli tursu olsa da olur olmasada
Çok geçmiş olsun cnm inşallah iyidir simdi kayinpederin
İki gündür rüyamda devamlı bebekle ilgili şeyler görüyorum hayirlisi
peki cnmmmO yüzden akşam yemek yemedim canım:)
5 kaşık pilav şayet pirinçse çok fazla cnmmKızlar vaktim varken menü mu yazayım sabah 1 bardak süt öğlen 2 tavukbutu 5 kaşık pilav bir kase yoğurt akşam tonbalıklı salata yiyeceğim cuma sabah mı tartılıp yazayım kilomu?
Ya buzluğum yeterince büyük değil sweetcim
Ama kızımda yardım edicek .
Temizlik bittince kafamda rahat olur yaparım hepsini allahın izniyle.
Ben de geldim aranıza
Ben 2 3 ay önce 80 oldum dıye panıklerken bugun 85 i gördüm
2 yıl kadar once baska (daha dusuk kıloları ıceren) bir topıkte bı sure zaman gecırmıs azıcık da kılo vermıstım ama hıc oyle basarı hıkayelerımde olmadı.
Spor ceza gıbı gelıyor hıc hoslanmıyorumve zaman ayıramıyorum yorgunum bahanesıyle hayatımdan neredeyse hıc yerı kalmadı
Aralık ayında binicilik sporuyla tanıstım ilk hafta spor yapmayan bı vucut oldugumdan öyle hamladım ogle acı cektımkı kaslarımın hepsının yerını öğrendımVe gıderek antremanlarımı haftada 3 gune cıkardım 6 ay devam ettım beraberındede halkoyunlarına katılmıstım sabah at bınıp aksam halkoyunu oynuyordum sevdıgım hareket gerektıren bı hobı en zından bı spor bulmustum. Vucudum cok degısmıstı belkı 1 2 kilo gıtmmıstı ama bacaklarım öyle ıncelmıs karnım sıkılasmıstıkı gorenler ınanmıyordu 6-7 kılo verdın en az soylemıyorsun dıye sıkıstırıyorlardı. hazıran ayıyla bırlıkte bı bunalım bı eve tıkılıp kalma yasadım hıcbırsey yapmak hıc bı yere gıtmek ıstemıyorum 3 aydır belkı sıcaklardandır dedım tabı hazıran ayınnda kurslarımda bıttı evde otur otur 5 kılo daha gelmıs olmusum 85
ölücem kahrımdan ha bı cabamda olmuyorama bı suru de zayıf ınsan var evde oturan hareket etmeyen her canı ıstedıgını yıyen paket paket cıkoolataları goturen
insülin direnci sorunum da var artır bı dur demelı:KK63:
Bende irademi toplayıp bi başarı oyküsü yazmak ıstıyorummm o 15- 20 kılo verenlere cok özenıyorumm
Yani ben de geldim aranızaa
nasılsınız kızlarrrr
bir çok alıntı yaptım ama net bi gidip bi gelince sanırım hepsinin ardından el salladım maalesef..
gülay çok geçmiş olsun ,sevmesekde kp i yinede bişey olsun istemeyez tabiiki.neyseki kötü bişey olmamış..
allah sanada bolllllllll bolllllllll dayanma gücü versin,okul açılınca küçük kızı okula getirme götürme bahanesiylede olsa evden biraz uzaklaşırsın işallah..
kp sürekli evdemi duruyor canım,çok sevgili oğlunun yanına gitse ya..ne duruyor kadınların arasında..
banucumm..
sanada çok geçmiş olsun,nasıl oldu bilmiyorum ,düştünmü ne oldu senin beline..allah acil şifalar versin meleğim..
acaba kuyruk kemiğinmi eğildi..o eğilince totonun üstüne oturamazsın ,düz yatamazsın..gerçi dr bişey demiştir ..işallah tez zamanda iyileşirsin..
cecommm
kuzunun yaş günü sanırım.
allah çokkk güzell günlerini göstersin işallah..uzunn ömürleri olsun..
bende asker gibi gün sayıyorum,benim koca söz verdi aslı çıkarsa.ayın 10 unda param gelicek,o zaman bakıcaz ev işine diye..
benim banker bilonun lafınada pek güzen olmaz ama umut dünyası işte,bekliyorum ayın 10 u.
işallah bu sefer sözünde durur,yoksa iş kötüye varacak.ailemde kızıyor bizimle dalgamı geçiyor bu adam diye..
zaten evim olabilirse bu sayede olur,bu durumda bile olmazsa ömrü billah hiç bi şeyim olmaz benim..
herifim pasif,kardesine ses etmiyor hiç..parada onun hesabına geliyor bankaya,bizim haberimiz olana kadarrr atı alan üsküdarı geçiyor..
merhaba kızlar..çok yoğun bi gün geçirdim anca fırsat buldum ..okuldan geldim temizlige daldık..perdeler merdeler oh missss yorulduk ama değdi :)
neyse menümü vereyim hemen;
sabah domates salatalık 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara öğünü kaçırdım.
öğlen zyağlı fasülye 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim keğek ekmeği
arada 1 armut 1 çay bardağı süt
akşam tarhana çorbası 1 kepçe, mantarlı et sote,1 dilim kepek ekmeği salata.
bugün leslie ile yürüyemedim anca oturabildim ve çok yorgunum
kuzum sen hamişsin sabahları lütfen kahvaltını çok güzel yap cnm benimBugün ki menüm
Sabah
1 domates rendesi
1 dilim ekmek
Ara
1 paket çubuk kraker
Öğle
Bi kase patates salatasi
Aksam
1 kase yayla çorbası
1 tane maden suyu
Sanki ben kilo veremiyorum yaa bakalim yarin ne cikacak yemek ye diye kizacaksiniz ama firsat bulamıyorum bulunca da cok gec oluyor
bugunku menum
sabah-1 yumurta domatesli
2 dilim firinda kizartilmis kepek ekmegi
Bi kac catal beyaz peynir
Oglen-1.5 salatalik
1 kepekli grissini
Aksam-1 porsiyon fasulye kavurmasi
1 firinda kizartilmis kepekli ekmek
Yarim kase yogurt
Kızlarrrrrrrr bakın bugün instagramda takip ettiğim diyetisyen ne tarifi yayınlamış
Ben ilk fırsatta yapacağım bunu hem eminim çok lezzetlidir hemde faydası varmış
Zayiflatan domates corbasi
Malzemeler: 50 gram kıyma 1 adet soğan 2 domates 1 kabak 1 havuç Yarım fincan bulgur Biraz ıspanak Yarım bağ maydonoz Hazırlanışı: 50 gram kıyma ile soğan kavrulur,domates rendelenir.Domates suyunu çekince içine 1,5 litre su ilave edilir.Üzerine diğer sebzeleri ilave edin.Pişirin,isterseniz mikserden geçirin.Öğlen ve akşam bu çorbayı içerseniz,metebolizmanız daha hızlı çalışır ve daha hızlı kilo verirsiniz.
Bu arada kizlar dukan diyetini deneyen var mi aranizda bi arkadan 1.5 ayda 10 kilo vermis sanirim pazartesi dukan diyetine baslayacagim
kuzucum neyi yapamadınki ben görmemişim özür takıma menünü yazdığın zaman cevaplaya basmadan kopyala buraya yapıştır cepten kopyalamayı soruyorsan mesajını yaz ekrana uzun bas hepsini seç de sonra kopyala ya bas ve buraya gelip cevaplaya basıp yapıştır tamamdırGunaydin cecom hic liste paylasmadim oyuzden kiloda paylasmasam olurdu belki ama burasi benim ilk goz agrim.site yenilenmeden menumui yazip burayada kopyaliyodum simdi yapamiyorumgecen gun sordum biri bana ogretsin diye ama mesajim arada kaynadi demekki kimse cevap yazmadi.neyse bende artik useeyip burayada yazcam menumu sozz:)
Kilo bildirimi
baslangic 89
Gecen hafta 66
Buhafta 65.5
Giden 500gr
toplam giden 23.5
Spor arada lesli
hedef 58
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim gönlünüzde olanların hepsini sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnn
Hayırlı Cumalar diliyorum
Gece baya bir geç yattım ama bildirim günü diye nasıl bir heycan yaptıysam eşim işe giderken bende kalktım
İnşallah bundan sonra uyku düzenime daha çok dikkat edeceğimöbür türlü leptinden faydalanamıyacağım yoksa
Hemen aklımdayken bildirimimi yapıp kendimi duşa atıyorumanamın işi belli olmaz birazdan arar belki kalktınızmı hadi gelin diye
Öğlende de küçük kuzumun pasta siparişini vermeye gidiceğim bir araama tabi böyle bir sonuçtan sonra Pazar akşamı pastadan incecik de olsa bir dilim yermiyim onu bilmiyorum
Evetttttt lafı uzatmadan bildirimime geçiyorum
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 120.5 kg
Bu hafta; 119.4 kg
Giden; - 1.1 kg
Toplam giden; 5.1 kg
Spor; maalesef yok ama en kısa zamanda oda dahil olucak inşallah
Hedef; şimdilik 99 kg
Bu arada babacığım sağ olsun beni zayıflamaya motive etmek için uzun zamandır kızım sen kilo ver karşılığında ne istersen ben sana alacağım diyip duruyor
Sırf bana değil tabi kardeşim ve kızımada malum demişti; kızkardeşim beğendiği 3lü bir altın set isterim demişti ve söz verdiği 15 kilonun 6 sını verdi 3 aydaBenim büyük kızada dilediği bir laptobu alacak oda söz verdiği 15 kgnun 3ünü verdi daha ancak Bende geçen gece yine uykusuz kaldığımda ulen nasılsa vermeye başladım bende artık istediğimi belirliyeyim dedim ve kararımı verdim ne isteyeceğime Amerikayı çok merak ediyordum küçüklüğümden beri ama maşallah turlar kişi başı 3 000 TL falan eee sonuçta ben çok daha fazla kilo vermem gerekiyor o yüzden hediyemde biraz daha pahalı birşey olsada olur sanırım tabi tek gidemiyeceğime göre bugün babama diycem Babacığım eğer 95 kgya düşersem beni ve kocamı Amerika Turuna göndersene ya la diye
Eminim sırf ben daha çok motive olayım diye kesin kabul eder bende işte o zaman daha büyük bir iştahla asılırım beslenmeye
Evet canım hala yapılıyor
Bizler bildirimlerimizi yapıyoruz sweetdimple arkadaşımızda her pazar sabahı en geç listemizi yayınlıyor tabi yeni gelen arkadaşlar 2 hafta düzenli paylaşımda bulununca listeye girebiliyorlar ( devamlılık için ufak bir şart sadece)
Olurmu canım sen yinede kilonu paylaş sonuçta sen bu topiğin müdavimlerindensin ve elinden geldiğince buradasın
Canım ben kopyalamayı normal bütün yazılarımı işaretledikten sonra mausa sol klik yapıp kopyala dedikten sonra atıyorum her zamanki gibi ama cepten giriyorsan bilemiyeceğim çünkü benim telefon akıllıda olsa ben o konuda beceriksizimÜzerine basılı tutunca ilk kelimeyi işaretliyor sonra bir türlü bütün yazıları işaretlemeyi beceremiyorum o yüzden en güzeli tekrar yazmak
Bu hafta düzenli olarak menü paylaşan arkadaşlarımızıda gururla takdim ediyorum;
Hiç eksiksiz yapan arkadaşlarımız;
Neslihan7
esinturgay
Efsax
Tek menü eksik olan arkadaşlarımız;
Siderolites
Ayyüzlüm
Opscool
Hepinizi istikrarınızdan dolayı tebrik ediyorum
Tabiki diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederiz ve inşallah önümüzdeki hafta çok daha fazla eksiksiz menü bildirmi olur
Hepinizi kocaman öpüyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrr
( şimdi belki bu ceco niye yok diyen olabilir ama ben baştan demiştim ben oynak başı olarak zaten menümü bildirmek zorundayım ve bu yüzden kendimi dahil etmiyorum)
Kizlar kusura bakmauin dun menumu yazamadim hemen dunkunu yaziyim sabah domates salatalik peynir zeytin 1 bardak süt öğle 2 kasik taze fasulye 2 kasik yogurt
aksam babaannemler cagirdi kıymalı pideyaptim gelin diye zaten bugun babam
Nöbet çi hastanede bugun gidemeyiz yarinda nöbet ten çıkınca uyur cumarteside gidemeyiz diye dun gittik
Babannemin pideleri cok guzel olur bizim4 katli aile apartmani var orda yengemle babaannemler in dairesi altlı üstlü oturuyolar yengemde biz gelcez diue cocuklar yer demis yaş pasta yapmis ben 2
bardak ayran yarım kıymalı pide 1 dilimde yaspasta yedim dayanamayıp
Kizlar kilo bildirimimi unutmadan yapiyim
baslangic 26.08 2014 86.8 kg
gecen hafta 29.08.2014 83.8kg
bu hafta 05.09.2014 81.o kg
spor haftanin her gün ü 45 dk sauna esofmanla kosu bandinda yürüyüş
hedef 68 kg
Kilo bildirimi
baslangic 103,2
Gecen hafta 83,2
Bu hafta 83
Giden 200gr
toplam giden 20,2
Spor yok
hayırlı cumalar arkadaşlar arkadaşlar.
dün temizlik vardı.düzgün bir menüm yoktu maalesef.
ama bugün yemeğim var.işlere girişirim rahatça.
cecom kilo bildirimimi yarın yapcam.ok
BU BİR İFŞADIR :)
bu haftaki eksiklerimi buldum galiba
hiç yeşil çay , bitki çayı içmedim
alkali su içiyordum bunada dikkat edemedim.damlam bitmiş hemen alacağım
spor yaptım ama eskisi gibi ter atacak bişi yapmadım sadece yürüdüm kısmen lesli plates yaptım eksik kaldı
beslenmemde bi sorun yok 1-2 kaçamak dışında.
reglidende kurtuldum haftaya umutluyum
şimdi motive oldum hayırlısı
zaten p.tesi oğlanın okulu başlıyor benim koşturmaca başlayacak neye nasıl yetişecem korktum şimdiden
uzun bi maraton başlıyor bana kızlar. ayrıca ekim ortası yazlıktan kışlık eve geçeceğim bide bu dert var. koşturmaca başladı vallahi tırstımmm
tatildesin esincim buna rağmen elinden geldiğince dikkat ediyorsunbende kilomu merak ediyorum pazar sabahi evimde uyanicam.ve ilk isim tartilmak olcak insallah hayal kirikligi yasamam tatil boyunca kola dondurma hamburger vs kacamaklar yapmadm. umarim istedigim rakamlari gorurum gidince. ama benimde eksiklrrim vardi yesilcayimi falan icemedim kuruyemisleri aksattim ve zaytinyagini yeteri kdr yemedim. birde malsef leptini tam kullanamadim malum deniz aciktiriyor. o kahvaltiyla evde aksama kadar acikmazken burda oglene kadar zor dayaniyorum.
Kızlar selam şimdi şeyda Coşkun'un bir röportajını okudum 80 kilo bi kadın ayda 9-10 kilo rahat verir diyor? Olabilir mi?
tartıldım geldim
kalktığıma değdi mi hayır
-200 gr
bu bildirimin hiç tadı olmadı..çok tatsız83,8
keyfim kaçtı
napayım leslie beni çağırıyor gideyim bari ...
Bugün kahvaltıda biraz daha zorladin canm mide almasada yemek için ugrastim melemenlik yapmadim ben bi tursu kurdum Esim çok seviyor sanirim hamilelikte de ihtiyaç duyucam bende diye öyle yaptim annecigine yasaksa yapma canm var olunca illa yeniyor misafire gerekirse alirsin koyarsin su ilk aylar geçsin listenin en alt sirasini kimseye kaptirmaya niyetin yokSlm fıstıklarrrrrrhayırlı cumalar hepimize
efsaxcımmm turşu anneme yasak böbreklerden dolayı o yüzden yapmayı düşünmüyorum açıkçası görünce canı çekiyor yazık gelen olursa da hazır alırım napim
domatesimi kahvaltılık sopsumu menemenlikleri yapsam tamamdır
peki cnmmm
5 kaşık pilav şayet pirinçse çok fazla cnmm
ooo senin asistanın varsa korkma kuzummm ana kıza iş mi dayanır
hoşgeldin aramıza bitanemmmmkuzum ben de şeker hastasıydım 6 ay önce ilaç kullanıyordum şu an şükür bir sorunum kalmadı doğru beslenirsen senin de başaracağına ve başarı öykünü yazacağına eminim buradaki motivasyon çok güzel spor yapamıyorsan dans et cnm yeterki hareket olsun halk oyunları çok güzel bir seçim ben de çok istiyorum fakat malesef gidemiyorum eylülde tekrar başlar sanırım kayıt olursun biz başardık senin de başaracağına eminim bitanemm
tşkler meleğim dediğin gibi kuyruk sokumumda bir sorun var oturunca öyle kalıyorum ortopedi ne diyecek bakalım fıtık çıkmadı ya en büyük korkum oydu
cecomun ortak hesap fikri çok güzel cnmmm inşallah eniştem bu öneriyi uygularda hakkınızı alırsınız gerçi onlar yıllardır sizin hakkınızı yiyorlar pes etme bitanemm
ellerinize sağlık tatlım ev mis olmuştur
kuzum sen hamişsin sabahları lütfen kahvaltını çok güzel yap cnm benim
kakulecim yemezsen zayıflayamazsın hepimiz aynı hatayı yaptık resmen aç geziyorduk fakat malesef vucut kıtlık moduna geçiyor kiloları bir günde almadıkki kuzucum hemen erisin sabır lazım işyerine yemek götürme şansın varmı acabaöyle denesen
güzel bir tarif cecom ama havuç ekleme istersen havuç pişince cıs oluyor çünkü
benim denemediğim diyet kalmadı tatlım dukan kaçamaksız birebir uygulasan bile böbrekler için çok zararlı
kuzucum neyi yapamadınki ben görmemişim özür takıma menünü yazdığın zaman cevaplaya basmadan kopyala buraya yapıştır cepten kopyalamayı soruyorsan mesajını yaz ekrana uzun bas hepsini seç de sonra kopyala ya bas ve buraya gelip cevaplaya basıp yapıştır tamamdır
tbrkler hedefini tam tutturdun cnm
işte bu cecommm harikasın cnmmmm tbrk ederimmm
babacığın önerini kabul ederse beni de yaşam koçun olarak götürsen ne olur sanki Amerikayainşallah gidersin bitanemmm
çok güzel bir liste olmuş cecom ellerine sağlık bitanemmm
olan olmuş bitanemmm hemen telafi edebilirsin bugünü hafif geçir bir de yeşilçay iç iki fincan suyu da ihmal etmezsen sorun olmaz
tbrk ederim maşallahın var süper gitmiş bu hafta yine 2,8 wuuu
sen hamişsin bitanemmm
hayırlı cumalar cnmmm kolay gelsin bitanemmm
cezanı yerine getirdiğin için tşkler neslimmmgüzel bir ifşa olmuş şayet haftaya da artı çıkarsan başka topiclere de yollayacağım haberin olsun
tatildesin esincim buna rağmen elinden geldiğince dikkat ediyorsun
olabilir tabiki neden olmasın fakat ne kadar kalıcı olur onu bilemiyorum şeyda coşkun müthiş spor yaptırıyor fakat kişi hayatı boyunca o tempoda spor yapabilecekmi önemli olan bu
Canim yumurtanın hic bi halini görmeye tahammulum yok su siralar haşlama en kolayi geldi öyle yapayim dedim krakerde bulantiyi bastiriyor canm bende mecbur tuketiyorum leblebiyi bugün denedim ilk oda bastiriyor baya ama dediğin gibi çok tuketmemeye dikkat edicemEfsaxcım yumurtayı omlet türü yapsan sevdiğin malzemelerle
leblebinin 1 çay bardağı 1 dilim ekmeğe eşit kuzum alışkanlık haline getirme lütfen kraker gibi
moral bozmak yok dasiycimmönümüze bakacağız diyetisyenin verdiği o ekmekler ve aralar yakıyor seni bunu düşün cnm
tartıldım geldim
kalktığıma değdi mi hayır
-200 gr
bu bildirimin hiç tadı olmadı..çok tatsız83,8
keyfim kaçtı
napayım leslie beni çağırıyor gideyim bari ...
Kizlar biraz gec oldu ben de bildirimlerimi yapayim artik.
pazartesi 82 ile basladim diyetime
bugun 79.8
Giden 2.200
Bugunku menum
sabah
Kiymasiz menemen
2 kizartilmis kepek ekmegi
1-2 catal peynir
oglen
yarim haslanmis patates
aksam
yarim porsiyon bulgur pilavi
bir parca tavuk haslanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?