80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrr buyrunnn son 1 gün kala liste oluştu :))) bu haftalık böyle olsun artık Asutaha geçekten süpersin canım umarım devamı gelir ve darısı hepimize tabi kızlar bu hafta birinci kim olcekkkkk?

yağmurgözlü senin sırada renk hatası olmuş sanırım görmezden gelin kızlar bi anlamı yok ,uykum geldi çokkk!
bu arada selmacım başınız sağolsun..
yarın yazacam ama şimdi uyku..

kızlar merhaba
uzun bir aradan sonra burdayım tekrar
karar verdim bu kilolar gidecek,ama burası olmadan da olmuyor
hadi bakalım hepimize başarılar diliyorum.Liste çok güzel olmuş handeryacım ellerine sağlık güzelim.Yine uykundan feragat edip uğraşmışsın bitanesin sen ya.
Kaçamaksız bir gün diliyorum herkese
Bu arada sabah altıda kalktım birbuçuk saat sporumu yaptım geldim.Her gün çıkmaya çalışacağım.
Bu sabah tartıldım:76,300 kiloyum(kilo çizelgemi daha sonra değiştireceğim)
by şimdilik:)

aramiza tekrar hosgeldin :içelim:

kızlarrrrr buyrunnn son 1 gün kala liste oluştu :))) bu haftalık böyle olsun artık Asutaha geçekten süpersin canım umarım devamı gelir ve darısı hepimize tabi kızlar bu hafta birinci kim olcekkkkk?

ablam yarin sabah tartilicam o kiloyu yazarsin, 89 degilim, 87 yim..

olsun kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlarrrrr nasılsınız acayip başım ağrıyor işte bir yoğunki sormayın
sabah tiroid ilacı su
kahvaltı (canım pek bişey istemedi midemde bulanıyor üşüttüm mü nedir)
4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
hee unutmadan akşam otobüsten erken indim 1 saat yürüdüm:lepi:
kaptanım eline sağlık sonunda listemizi yapmışın

bana da kumruyu soruyorlar..Yazlığa gititğimde Altınolukta da İzmir lokması satılıyor.kuzenim çok sver Nihal Abla ne şanslıın ya diyordu sürekli İzmir lokması yiyorsundur..yaw dedim İzmirde hiç o lkamnın satıldığını görmedim ben :roflol:

Liste icin tskler Handeryacim

Sevdemer
tekrar hosgeldin canim.

Kizlar birazdan yuruyus yapicam .. daha dogrusu yuruyerek carsiya gidip .. gezicemzemuszemus

süpersin canım bende bu hafta da spor yok...:gitme:

naislsiniz hanimlar sositososito

selma 12 arkadaşım başınız sağolsun allah sabır versin. sevgili kaptanımız handerya, ellerine sağlık liste için yine bende tık yok bu hafta hala 86 yım 2 haftadır gram kilo veremiyorum ama şu isveç diyetine bir başlasam asutahadan çok kilo vericemnaniknanik vee listenin en iyisi olucam biraz hırs yapmam lazım böyle olmuyor

handeryacım liste için teşekkürler ellerine sağlık (hernekadar listeyi göremesemde :)) )

nihalcim senin pc nin ayarlarında sorun olabilir canım,kaçırıyosun yaneeee....:))

bişey değil kızlar yarına kadar kullanın bu listeyi yarın yepyeni listemiz olcek..

aylincim bu geçtiğimiz haftanın listesi photoshopu yükleyemediğim için ancak dün gece yapabildim ondan senin ilk kilonu yazdım 87 yi yarınki listeye yazcam..

Sevdemer nerdesin sen kaçakkkk! dün aklımdaydın eskileri düşünüyordun sonra seni düşündüm azimli azimli sabah sabah kalkıp yürüyüşe gidiyordu ne güzel veriyordu şimdi naptı acaba diyordum tam da.. ama iyi biraz daha mı gitmiş ne?

bende dün yürüyüşümü yaptım,egzersizlerimi yaptım çok kaçırmadım ve menevi bi huzurla uyandım..:)) bugün de aynısını umuyorum ama bu hafta benden tık yok sanırım ..

bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim kepekli ekmek salamli
ara: bir vanilya yogurt 0,1% yagli
öglen: 1 dilim kepekli ekmek peynirli, 1 ayran
ara: 1 vanilya yogurt
aksam: bilmiyorum!

yarim saat spor da yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…