80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun adaercim şimdiden mutluluklar diliyorum sana..sakın stress yapma bak bne de 4 ay önce evlendim..düğüne 6 ay kala bir stresse girdim sadece 3 kg verebildim ve 84 kiloyla gelin oldum rezalet valla..:kedirofilimde fotolarım var bakabilirsin..
umarım sen de benim hayallerimdeki gibi ince zarif bir gelin olursun..4 ay var önünde çok rahat verebilirsin canım..
şimdi stresslerim bitti başladım kg vermeye:)

aaa söylemiştin canım ya kuusra bakma bu aralar kafam bin...nice mutlu senelere canım sevdiklerinle birlikte işallah..sırnaşık şeyhihoyyytzemuszemus

:1hug:teşekkürler canım bunalım takılıyordum zaten bu iyi geldi bir kuzenim birde KK yönetimi hatırladı sağolsunlar çok güzel bir mail yollamışlar :enbuyukkk:a.s.

:1hug:teşekkürler canım bunalım takılıyordum zaten bu iyi geldi bir kuzenim birde KK yönetimi hatırladı sağolsunlar çok güzel bir mail yollamışlar :enbuyukkk:a.s.

öyle mi ne güzel...artık facebook var ya birçok kişinikini ordan hatırlıyor insanlar..daha ararlar ya dur bakalım akşam olsun..bozma moralini..

Kadın ısterse
Anne olsun ya da olmasın, içgüdüsel olarak kadın sevdiklerine sahip çıkma eğilimi gösterir. Korumak, kollamak, gelen her tehlikeye karşı durabilmek, gerektiğinde bir kartal kadar yırtıcı olmak ve her türlü kötülükle savaşabilmek, kadının doğasında vardır.
Kadın ısterse

Kadının içindeki güç, en zor şartlarda bile yaşam mücadelesi verebilecek kadar büyüktür. Hatta doğadaki en sağlam, dayanıklı ve güçlü varlık kadındır.
ıçinde var olan o savaşçı ruha rağmen, kadın sadece sevdiği adamın yanında, köşeye çekilebilir, pasifleşir, ihtiyaçlarını ve duygularını ikinci sıraya itebilir. Duyduğu saygı yüzünden, erkeğinden daha güçsüz durur. Bir kadının ruhundaki fırtına, isterse dünyayı yerinden oynatabilir.
Kadın çoğu zaman erkeklerden fiziksel olarak zayıftır. Bilek güreşi yapılsa, erkek birkaç saniye içinde kadını devirebilir. Ancak, yaşamın her noktasında, bir kadın isterse, erkeği ezmesi an meselesidir.
Erkekleri çoğu zaman şaşkına çeviren bir durum vardır. Evliyken veya birlikteyken, ampul değiştirmek konusunda çaresiz duran ve eşinden yardım isteyen bir kadın, üç çocuğuyla hayatta tek başına kaldığında, mucize bir yaşam hikayesi çıkarabilir. Erkekleri biraz sersemleten ve anlayamadıkları şey budur. Adam, kısa bir süre önce, pasif, vasıfsız, sıradan ve kendisi olmadan yaşayamayacağını düşündüğü bir kadını; ayrıldıktan sonra perişan, yerlerde sürünen, burnu sürtülmüş, barışmak için ayaklarına kapanarak af diler halde bulacağını düşünür. Ancak öyle olmaz. Bu, erkeğin dehşete düşerek, kendiyle yüzleştiği önemli anlardan birisidir. Peki, kadının içindeki bu büyük sır nedir?
Gelin, birlikte hayatın içinden, çok sıradan durumları hayal edelim. Bakalım, kadınlar aslında ne yapar, ne söylerler? ılk örneğimizde, kadın mutfakta yemek pişirmektedir. Erkek sofra hazırlanırken televizyona bakıyordur. Elinde, kapağı sıkışmış bir salça kavanozu ile gelir kadın ve “hayatım, şunu açar mısın?” der. Adam, büyük bir güven ve gurur duygusu içine girer, ancak bunu belli etmez. Biraz zorlanarak ve tüm gücünü kullanarak kavanozu açar. Açılmaması halinde, erkek kendini çok berbat hisseder ve bir sürü bahane bulur. “Bir bez getirsene, ellerim kayıyor.” “Nasıl da sıkışmış bu meret” “Ellerin yağlı tutmuşsun kavanozu, benim de elime bulaştı, kayıyor, ondan açılmıyor” Bunlar çok önemli değil, çoğu zaman açılır. Peki, sizce kadın, o kavanozu açmanın en az üç yöntemini bilmiyor mudur? Kavanozun kapağını sıcak suya tutmak, dibine birkaç kere sertçe vurmak, bir bıçağı kenarına sokarak içine hava girmesini sağlamak gibi yolları mutlaka biliyordur. Ancak, bunu eşine yaptırmak, bilinçaltına şu mesajı yollamak içindir: “Sana ihtiyacım var!”
Başka bir örnek verelim. “Hayatım, gardırobun üstünden şu bavulu indirebilir misin?” veya “Sevgilim, şu üst raftaki servis tabağına uzanabilir misin?” cümleleri, size de tanıdık geldi mi? Sizce kadın, sandalyeye çıkıp istediği şeyi almaktan aciz midir? Elbette hayır! Bu durumun alt göndermesi nedir? “Sen olmasan ne yapardım?”
Tüm çetin şartlarda çözüm bulan kadınlar, eften püften şeylere takılıp kalır mı? Yoklukta, iki tahta parçasını bağlayıp dolap yapan; evdeki tek malzemeden üç çeşit yemek çıkaran, eşinin getirdiği azıcık para ile tüm ailesinin ihtiyaçlarını karşılayıp, üstüne üstlük daha kötü günler için para biriktiren kadın; kavanoz kapağını mı açamaz?
Kadın, dünya üzerindeki en özel varlıktır. Yapabildiklerini göstermemesi, bir adım geride durması, erkeğine duyduğu sevgi ve saygıdandır. “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır” cümlesi, kadın-erkek ilişkisi için söylenmiş, üstünde biraz düşünülmesi gereken önemli laflardan biridir.
Beylerin anlaması gereken şey şudur: Biz, dünyayı yerinden oynatabilecek güce, sizin yaptığınız her işi yapabilecek kapasiteye, direnilmesi gereken her noktada savaşacak ve ayakta kalacak iç disipline, acil durumlarda çözüm getirebilecek beyne sahibiz. Yaparsak, çok daha iyisini de yaparız. Yapmamamız sevgimizden, sizi var etme, hevesinizi kırmama isteğimizdendir. Bunu bilmeli ve yaşam oyunundaki yerinizi doğru korumalısınız. Yoksa kadın isterse….

iyi akşamlar şekerlerrrrrrrrr ben kaçarrrrrrr eve gidene kadar niyetimi bozmassamki çok kararlıyım yürüyüşe başlıcam bugün hiç kaçamaksız bir gün geçirdim ama eve gidincede böyle olur inşşş(hiç sanmıyorum ya neyse):hulyapuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan yağmurgözlüm doğum günün kutlu olsun .mutlu mutlu ailecenek hep huzurlu sağlıklı yaşlar geçirmen ve tabiki hayatının hep isteklerin doğrultusunda gitmesi dileğiyle :)a.s.

elimphia bence senin kilolu değilsin bu durumda sağlıklı beslendiğin için vücudn kastan ve kemikten oluşuyo :) off arkadaşım off genetik yapıdandır belki ama kemiklerinn kalın olduğuna eminm resmen bu iş şans meselesi ya valla biz şansız kesimiz yediğini kiloya çevirenler bi oturuşta 1 koyun bile yiyen ama çırpı gibi olan insanalar var ya bu dünyada

sabah :2 yumurta sarısı 2 çay kaşığı reçel
ara : elma
öğle : 1 tabak dolusu fasulye yaprağı sarması( üstünde tereyağlı sosda vardı ya napıyım uzun samandır bu sarmanın hayaliyle yaşıyodum yedim ama pişman değilim )
ara : elma

sabah ;1 saat
ikindi ; 1 saat yürüyüş (sarma yedim gittim 1 ssat yürüdüm hemen )
birazdan leslie ile yürüyüş 45 dkka

lipton plus çay

inşallah canım,yani en azından 10 kg. vereyim böyle olmaz çünkü

elimpia geçmiş olsun ben yeni yeni toparlanıyorum bol bol dinlen

yağmurgözlü doğumgününmüş ancak gelip herşeyden haberim oluyor sevdiklerinle sağlıklı sıhhatli uzun ömürler dilerim canım

ikraa ve adaer hoşgeldiniz aramıza

toplu yazıyorum napıyım

hele şu patlıcan tariflerinize bayıldım (patlıcanı çok severim neyini severim bilmiyorum ama :) sevmeyenler varmış

handerya ve selma tariflerinizi deniycem

bende patlıcanı, kabağı yağda değil fırında tepsiye dizip az biraz yağ üzerlerine sürüp kızartıyorum
patateside yapıyorum ama birazcık yağla birazda baharatlarla harmanlıyorum patates harika oluyor tavsiye ederim.
patlıcanla kabak gerçekten hafif oluyorda :) anladığınız gibi karnım acıkmış gündüz abartmadım şimdi de abartmıycam

elimphia fotolarına baktım ne kadar güzel bir bayansn ya hiç 84 gibi değil bana da öyle derlerdi inanmazdım şimdi seni görünce hak verdim sanırım orantılıyız..

yağmur gözlüm nice yaşlara...

ekim ilaçla ilgili sorun var galiba ne yaptın

hoşgeldin a.s.inş kilolardan birlikte kurtulucaz:enbuyukkk:

günaydın topiğin fıstık bayanları nasılsnız öncelikle dogumgünümü kutlayan bütün arkadaşlarıma binlerce teşekkürlerrrrrrrrrrrrr iyiki varsınız iyiki burdayım akşam oğluşumda bir buket çiçekle karşıladı çok duygulandım:gitme: büyümüşte annesine çiçek almış aslan gibi delikanlı oldu ama o hala benim gözümde bebek kucağıma aldığım gün daha dün gibi ayy amannn sabah sabah gözlerim doldu kızlar duygulandım paylaşmak istedim :kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…