merhaba ben de buradan aldığım destekle diyetime güç katmak istiyorum :)
24 nisan'da düğünüm var ve gelinlik provalarından önce (şubat ayına kadar ) kilo vermek istiyorum.En az 10kg.İnanıyorum ama vereceğim.
Sevgiler...
kızlarrr bugün doğumgünüm yerimseniben
aaa söylemiştin canım ya kuusra bakma bu aralar kafam bin...nice mutlu senelere canım sevdiklerinle birlikte işallah..sırnaşık şeyhihoyyytzemuszemus
:1hug:teşekkürler canım bunalım takılıyordum zaten bu iyi geldi bir kuzenim birde KK yönetimi hatırladı sağolsunlar çok güzel bir mail yollamışlar :enbuyukkk:a.s.
çokbilmiş çok tşk ederim..ya sen en azından zararlı beslenmişsin de kilo almışsın ya ben??
çocukluğumdan beri kahvaltı etmeden evden çıkmam annemin kazandırdığı alışkanlık..sabah 5 de bile evden çıksam mutlaka kahvaltı ederim...
sebze meyveyi çok severim nerdeyse seçtiğim hiç sebze yoktur..
balık ve köfte dışında eti çok sevmem ama yine de yerim..
ekmek çok tüketmem
hergün bir bardak süt mutlaka içer öğünlerde yoğurt yerim
yağda kızartılmış hiçbirşeyi yiyemem ağır gelir..
ama bu sağlıklı yeme alışkanlıklarıma rağmen kiloluyum:sinifsinif:zaten benim nasıl yediğimi gören herkes ya sen nasıl kilollu olursunn diyor bu daha acı canım:kedi:
hayırlı olsun adaercim şimdiden mutluluklar diliyorum sana..sakın stress yapma bak bne de 4 ay önce evlendim..düğüne 6 ay kala bir stresse girdim sadece 3 kg verebildim ve 84 kiloyla gelin oldum rezalet valla..:kedirofilimde fotolarım var bakabilirsin..
umarım sen de benim hayallerimdeki gibi ince zarif bir gelin olursun..4 ay var önünde çok rahat verebilirsin canım..
şimdi stresslerim bitti başladım kg vermeye:)
kızlar benide aranıza alımısınız doğumdan sonraki kilolarımı halen veremedim 85 kiloyum allahtan boyum biraz uzun 1.72 ama bi önce ilk olarak 70miş olmak istiyorum bana ne tavsiye edersiniz ne yapmam gerekiyo okadar çok vermek istiyorum ki bu kiloları
günaydın kızlar..ben de hastayım şifayı kaptım soğukalgınlığı ilaçlarım 16.00 da gelcek boğazım berbat bakalım nasıl geçcek bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?