- 26 Eylül 2014
- 28
- 93
- 8
Ahhh canım bide ben emin olsam. Hep az yemeye alışmış biri olarak doyana kadar yemek beni korkutuyor size güvenerek çıktım yola.
cecoooo müdürümmm bu hafta banada izin yazarmısınnn benim durum malum biliyonnn
ben geldim kızlarrrrrrrrr ay çok yoruldum ama anlatamam kaç gündür çarşılardaydım sonunda kıyafetimi buldummm hoşuma gitti benim ama üstüne ne bolero ne şal yakışıyorrrr artık bunada şükür diyecez ayakkabı ve çanta aldım dün gece ikisine de bayıldımm bide geldikleri gün giymeye pantol aldımmm vee 44 bedene düşmüşüm çok şükürrr :)))) pantol 44 dü :)
arkadaşlar kkya y"eni kaydoldum
benide aranız alırmısınızzz
Kızlar bi sorum var. Şimdi bu leptin 4-5 saat sonra basliyoya peki biz diylim ki yedi sekiz saat bisey yemedik devamlı salgilaniyomu yoksa osa insülin gibi 2 saat falan mı ona gore biraz daha biraz daha diye eziyet etmiyeyim kendime
alisirsi. hepimiz ilk once korktuk hem bu kadar ye hem zayifla imkansiz dedik ama sukur oluyoAhhh canım bide ben emin olsam. Hep az yemeye alışmış biri olarak doyana kadar yemek beni korkutuyor size güvenerek çıktım yola.
bildigim kadariyla acikinca bozuluyor. ama en dogru bilgi sweetdimple de. hatta bu konuda benim de bi sorum olacak. ama onu en hizli 6. takimda bulurum gibi geliyorKızlar bi sorum var. Şimdi bu leptin 4-5 saat sonra basliyoya peki biz diylim ki yedi sekiz saat bisey yemedik devamlı salgilaniyomu yoksa osa insülin gibi 2 saat falan mı ona gore biraz daha biraz daha diye eziyet etmiyeyim kendime
canim gecmis olsun. neymis sıkıntı. iki gundur bende oyleydim inat ettim dr a gitmedim. bu gun iyiyim ama cok sukurselam bayanlar gecmis yapamadim mobilden girdigim icin.
dun geceyi hastanede gecirdim mide bulantisi karin agrisi vs. iki serundan snra kendime geldim bugun anca.
Kızlarrrrrrrrrr nerelerdesiniz
Ben bir yandan Urfalıyım Ezelden dizisini izleyip bir yandan buraya bakıyorum
Normalde hiç izlemem dizi ama bu çok hoşuma gitti hatta oynak parçalar çaldıkça küçük kuzum hadi Anneciğim diyip ayağa kalkıyor ve Ana kız karşılıklı oynamaya başlıyoruz
Bu kız kesin bana çekmiş kapı gıçırtısı yeterli
guzel his ama acikmamak demi. neydi o el ayak titremeleri yaaaa. sukur bittiBen geldiiim once menü 18 de
Kahvaltimi paylasmistm ama toplu olsunn
Sucuklu yumurta mercimek köftesi zeytin peynir cay ve ceviz bide kahvaltilik sos
Aksam et sote bir tabak iki kaşık zeytinyağlı fasulye bir kase yoğurt havuc ve turp salatası.. ama sabahta ve suanda felaket tokum... korkuyorum valla böyle tok olunca
ben burdayım da migrenim fena bugün başımı kaldıramıyorumaaaaa banane ya gidiyom iste kimseden ses cikmiyo. kustum
Selam kizlar hafta sonu göremedim haliyle geçmiş baya birikmiş henüz geçmişi okuma firsatim olmadi eve geleli bi yarim saat oldu arnavutkoye gorumcemlere eltimlere bebek görmeye gittik hemde kayinvalidem sinoptan geldi onudq görmüş olduk bugun eve dönerken sultanciftliginde özel hastaneye gittik Esim kayinvalidem ve 2 gorumcem bizim ufakligi gördük 14+2 olması gerekirken bizim sopa 14+5 cikti 3 gün önden gidiyoruz cok şükür bu doktorumuzda kesin erkek dedi hayirlisiyla oğlumuz olacak inşallah sipahi takla atarken gördük nerdeyse o kadar hareketli ki doktorumuz cinsiyetini görmek için baya bi ugrasti folik asiti biraktirdi demir ve vitamince baslayacagiz bakalim onun disinda herşey yolunda bizim ufaklik kafasini asagiya koymuş yukari doğru devamli tekmeler atiyor kollari devamli hareket halinde çok şükür gorumcemin dediği gibi çok yaramaz ve hareketli olacaga benziyor sipa
selam bayanlar gecmis yapamadim mobilden girdigim icin.
dun geceyi hastanede gecirdim mide bulantisi karin agrisi vs. iki serundan snra kendime geldim bugun anca.
Slm kizlar ben geri döndüm fakat eski sifremle giremedim tekrar kayit oldum dapse ben maglum 3 cocukla hsyat zor yetisilmiyo birde calisma hayati bir ara hayat akisindan kilomu unutmutum ki yine fank etti kafama 89 gördüm de kocamda 16. Yildir cogu dalasmamiz kilo dun aksam yine kirdi beni ve hop burda aldim solugu az degil 9 kilo yine almisin zaten tombikiz ustunede eklenince cook goze batiyo boyle ayyuzlum bu arada bebisin buyudumu ne kadarliks gecmissi baya okudum elma sekeri evlendinmi hazirlikmi var birde vindersun tüp bebekile bebek sahibi oldunmu arkadasim vardi seninle deneyen onun dogdu bir aylik okuya bildigim kadar gecmis okuyorum yeni arkadaslari tanimaya calisiyorum sizinle tekra yapacagima inaniyorum gitsin su misafir kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?