80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ki menüm :
Sabah:menemen,4 zeytin,salata,ıhlamur çayı,1.5 dilim ekmek
araöğün :2 mandalina
öğlen:1 tabak kısır ( ) yarım tabak mercimek ,1 kase yoğurt
ara:activa yoğurt ve 1 tane kivi
akşam:yarım tabak mantar yemeği,1.5 dilim ekmek,1 kase yoğurt
Bugünlük bunları yedim 9.30 gibide araöğünüm var onu yapacağım.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Bugünüde şükür kazasız belasız atlattım
Akşam yemeğimizi saat 16:30da yedik ve şu anda hem tok hemde mutluyum

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah kahvaltısında dünden kalma çacık vardı soğuk soğuk süper gitti
Her zamanki gibi omletim, zeytinim ve peynirim Tabi fıstıklarımıda unutmadım
Ek olarakda geçen gün kuru fasülye yaparken biraz ayırdım piyazlık ve sabah sabah piyaz yedim
Tam bir pazar keyfi oldu benim için

Akşamlıkta menüde balık vardı
Yanına bol salata ( soğandan yemedim onu eşim hüpletti )
Tabi üzerinede 2 kk kadar tahin helva ( aslında 1 kk kadar yemem gerekiyordu ama eşim sağ olsun fırına verip eritince farkında olmadan az daha yemişim canım sağ olsun nasılsa erken yedim üstelik okadardan birşey olmaz 40 yılın başı )

Mutfak kapandıktan sonrada bol bol su içmeye devam ediyorum hatta birazdanda yeşil çayımıda içerim
Ohhh çalışsın Leptinler gelsin eksiler

Ahhh canım bide ben emin olsam. Hep az yemeye alışmış biri olarak doyana kadar yemek beni korkutuyor size güvenerek çıktım yola.

Canım benim menüleri miktar olarak görüyorsun zaten
İnan bende ilk günler ulen fazla mı yiyorum birde üzerine kilo almıyayım diye çok endişelenmiştim ilk tartı gününe kadar ama sonucu görünce ohhh sefam olsun moduna giriyor insan

cecoooo müdürümmm bu hafta banada izin yazarmısınnn benim durum malum biliyonnn

Tamamdır canım not ettim bu hafta izinli sayalım seni menü bildirimi konusunda ama yinede dikkat etmeye devam edip cuma bildirimini yapıyorsun tamamı
Bİldirimden de muaf tutarsak mazallah ipin ucu kaçar

Harikasın canım
Biz sana demedikmi bu iş olacak diye Eeee artık nişana kadar 40 bedene bile rahat inersin ve düğünde 38 bedenlik kuğu gibi bir gelin olucaksın Allahın izniyle

arkadaşlar kkya y"eni kaydoldum

benide aranız alırmısınızzz

ARamıza hoşgeldin
Topiğin iki beyazcanı oldu
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

Kızlar bi sorum var. Şimdi bu leptin 4-5 saat sonra basliyoya peki biz diylim ki yedi sekiz saat bisey yemedik devamlı salgilaniyomu yoksa osa insülin gibi 2 saat falan mı ona gore biraz daha biraz daha diye eziyet etmiyeyim kendime

Canım 4 saatten sonra Leptin çalışmaya başlıyor ya İşte ondan sonrası bir nevi sana kalmış ne kadar katı tüketmezsen okadar uzun süre Leptin hormonu çalışır
BOl bol limonlu su, normal su, yeşil çay, şekersiz kahve hatta türk kahvesini şekersiz içerseniz günde 3 tane bile içebilirsiniz sakıncası yok demişti Canan hoca hatta benim takip ettiğim Karataycılar günde en az iki kere kahve içiyorlar hem tok tutuyor hemde Leptin hormonunun çalışmasını engellemiyormuş
Ben günde 1 türk kahvesi, 1de nesacafe içiyorum şekersiz ama bazen nescafe 2 oluyor gün içinde

Kızlarrrrrrrrrr nerelerdesiniz

Ben bir yandan Urfalıyım Ezelden dizisini izleyip bir yandan buraya bakıyorum
Normalde hiç izlemem dizi ama bu çok hoşuma gitti hatta oynak parçalar çaldıkça küçük kuzum hadi Anneciğim diyip ayağa kalkıyor ve Ana kız karşılıklı oynamaya başlıyoruz

Bu kız kesin bana çekmiş kapı gıçırtısı yeterli

Selam kizlar hafta sonu göremedim haliyle geçmiş baya birikmiş henüz geçmişi okuma firsatim olmadi eve geleli bi yarim saat oldu arnavutkoye gorumcemlere eltimlere bebek görmeye gittik hemde kayinvalidem sinoptan geldi onudq görmüş olduk bugun eve dönerken sultanciftliginde özel hastaneye gittik Esim kayinvalidem ve 2 gorumcem bizim ufakligi gördük 14+2 olması gerekirken bizim sopa 14+5 cikti 3 gün önden gidiyoruz cok şükür bu doktorumuzda kesin erkek dedi hayirlisiyla oğlumuz olacak inşallah sipahi takla atarken gördük nerdeyse o kadar hareketli ki doktorumuz cinsiyetini görmek için baya bi ugrasti folik asiti biraktirdi demir ve vitamince baslayacagiz bakalim onun disinda herşey yolunda bizim ufaklik kafasini asagiya koymuş yukari doğru devamli tekmeler atiyor kollari devamli hareket halinde çok şükür gorumcemin dediği gibi çok yaramaz ve hareketli olacaga benziyor sipa

Ben geldiiim once menü 18 de
Kahvaltimi paylasmistm ama toplu olsunn
Sucuklu yumurta mercimek köftesi zeytin peynir cay ve ceviz bide kahvaltilik sos
Aksam et sote bir tabak iki kaşık zeytinyağlı fasulye bir kase yoğurt havuc ve turp salatası.. ama sabahta ve suanda felaket tokum... korkuyorum valla böyle tok olunca

Ahhh canım bide ben emin olsam. Hep az yemeye alışmış biri olarak doyana kadar yemek beni korkutuyor size güvenerek çıktım yola.
alisirsi. hepimiz ilk once korktuk hem bu kadar ye hem zayifla imkansiz dedik ama sukur oluyo
Kızlar bi sorum var. Şimdi bu leptin 4-5 saat sonra basliyoya peki biz diylim ki yedi sekiz saat bisey yemedik devamlı salgilaniyomu yoksa osa insülin gibi 2 saat falan mı ona gore biraz daha biraz daha diye eziyet etmiyeyim kendime
bildigim kadariyla acikinca bozuluyor. ama en dogru bilgi sweetdimple de. hatta bu konuda benim de bi sorum olacak. ama onu en hizli 6. takimda bulurum gibi geliyor
selam bayanlar gecmis yapamadim mobilden girdigim icin.
dun geceyi hastanede gecirdim mide bulantisi karin agrisi vs. iki serundan snra kendime geldim bugun anca.
canim gecmis olsun. neymis sıkıntı. iki gundur bende oyleydim inat ettim dr a gitmedim. bu gun iyiyim ama cok sukur

Slm kizlar ben geri döndüm fakat eski sifremle giremedim tekrar kayit oldum dapse ben maglum 3 cocukla hsyat zor yetisilmiyo birde calisma hayati bir ara hayat akisindan kilomu unutmutum ki yine fank etti kafama 89 gördüm de kocamda 16. Yildir cogu dalasmamiz kilo dun aksam yine kirdi beni ve hop burda aldim solugu az degil 9 kilo yine almisin zaten tombikiz ustunede eklenince cook goze batiyo boyle ayyuzlum bu arada bebisin buyudumu ne kadarliks gecmissi baya okudum elma sekeri evlendinmi hazirlikmi var birde vindersun tüp bebekile bebek sahibi oldunmu arkadasim vardi seninle deneyen onun dogdu bir aylik okuya bildigim kadar gecmis okuyorum yeni arkadaslari tanimaya calisiyorum sizinle tekra yapacagima inaniyorum gitsin su misafir kilolar

Selamlar bugünkü menüm
Kahvaltı:
Çiğ köfte
Bol salata limon
1 lokma peynir
1 lokma yumurta
1 kupa Çay
1 lokma kabak tatlısını tattım
1 lokma kıymalı Börek

Akşam 16 ( misafirlikte)
2 kepçe etli nohut
Bol ekşili salata
2 Kaşık pirinç pilavı
Yarım dilim kek
1 kupa Çay (artık çayları şekersiz içiyorum yazmama gerek yok sanırım dimi )

Spor öncesi 1 bardak ayran

Spor:
40 dk bisiklet
70 squat
2325 adım (biliyorum cok az )
10 dk kendimce spor hareketleri:)
Şimdi şekersiz Türk kahvesi

Bende pek izlrmiyorum dersler fakan alışkanlık yapmasın diye ama begendim bende onu

hazir aklimdayken menumu de paylasayim.
sabah: 2 haslanmis yumurta, 15 kadar zeytin, 1 salatalik, 2 parca hellim, 4 ceviz
aksam ustu sekersiz ikisi bir arada neskafe
aksam: 1 karni yarik, 2 kasik bulgur pilavi, 1,5 kase mercimek corbasi, booooolllll salata.
mercimek corbasi diye diye canimi cektirdiniz. son anda yapmaya karar verdim. bu gun cikolatayla imtihan oldum. allahim nasil guzel koktu cocuklar nasil istahla yediler ama ben yemedim

guzel his ama acikmamak demi. neydi o el ayak titremeleri yaaaa. sukur bitti

sekerim hayirli olsun cicilerin. allah nisanligini da almayi nasip etsin amiiiiiin. kiz bak cok salma kendini. biliyosun sole nisan arasi cok surmez. bide telasa dusme nisan kiyafeti bulamiyom diye.

ceco bu gun saglikli yasiyoruzdaki yorumunu okudum. nasil agliyorum gorsen. ama grurdan. darisi diger tum kilolu arkadaslarimizin basina. yalniz burda bir arkadasim var cok istiyorum onun da kilo verebilmesini. gecenlerde inat etti dukana basladi. bayramda sancilanip dra gitmis bobrekler iltihaplamis. boylelikle onu da birakti. nolursun karatay yap dedim. kitabi da okudu hatta ama umutsuzluk icinde ben hicbir sey yapamam modunda. cok uzuluyorum haline ya

Çok şükür sıpa sağlıklıymış
Varsın yaramaz olsun önemli değil canım eminim senin gibi anneyi üzmeye kıyamaz büyüdükçe
Hayırlı ve sağlıklı olsun yeter

selam bayanlar gecmis yapamadim mobilden girdigim icin.
dun geceyi hastanede gecirdim mide bulantisi karin agrisi vs. iki serundan snra kendime geldim bugun anca.

Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha göstermesin ....Aminnn

Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
İnşallah bir daha ortadan yok olmazsın
Allah yardımcın olsun hem 3 evlat, hem ev hemde iş gerçekten helal olsun ben evde olduğum halde daralıyorum 2 çocukla ev işi yetişmiyor diye
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz hepbirlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…