hoşbuldummmm....beyazcann hos geldin. umarim birlikte super kilolar verecegiz. anam topikte iki beyazcan oldu iyimi. ben deminden beri altta goruyorum seni. diger arkadas saniyordum yeminederim
aaaaa banane ya gidiyom iste kimseden ses cikmiyo. kustum
aaaaa banane ya gidiyom iste kimseden ses cikmiyo. kustum
ben burdayım da migrenim fena bugün başımı kaldıramıyorum
kızlarr
nerdesinizzzz. yoksa beni beğenmedinizmii
Kizlar shov tv de guldur guldur var diyeti anlatıyor cook hos
Dün gecede izledim şu andada izliyorum ( diğer tarafta reklam varken)
Karnıma ağrılar giriyor resmen Nİhat hatipoğlunu taklit ediyor
Su karatayi banada anlatsin biri okuyom gecmisi ama kafam karisti kitap mi alicaz ayyuzlum. Burdayiz kiz mobilden bilmiyom kullanmayi yeni gördüm cahillik kötü bilemiyon ki ne nasil kullanilir bu cihaz
görmedimm,yeniyim yaa ondan her halde..Kız sanada yazdım ya
Anam kk yine kafayımı yedi nedir
Bende diyorum niye millet sohbet etmiyor
cok gecmis olsun canim ceconun dedigi gibi bakma ekrna dinlenben burdayım da migrenim fena bugün başımı kaldıramıyorum
hafta sonu sessizligi normalde en az on sayfa birikir bir saattene kadar sessiz topiğiniz böyle..
canim normalde calori hesaplanir ya. biz glisemik indeks i az besinler tuketiyouz. seker ve unlu gidalar hic tuketmiyoz. iki ogun yiyoz ama hic ogunler arasi aclik hissetmiyoruz. canan karatay in kilo vermenin abc si adli kitabini alirsan orda neler yemen gerek neler yememen gerek bilimsel olarak aciklaniyor. icine sindirmek acisindan okumanda fayda var. ama biz de elimizden geldigince yardimci oluruz sana. sorularini seve seve yanitlariz tatlimSu karatayi banada anlatsin biri okuyom gecmisi ama kafam karisti kitap mi alicaz ayyuzlum. Burdayiz kiz mobilden bilmiyom kullanmayi yeni gördüm cahillik kötü bilemiyon ki ne nasil kullanilir bu cihaz
görmedimm,yeniyim yaa ondan her halde..
ama sizi çok sevdim size canımm diyebilirmiyimm..
PEKİ CECOŞUMMMM.Diyebilirsin tabi
kızlarr
nerdesinizzzz. yoksa beni beğenmedinizmii
bana da diyecen miiiiiiigörmedimm,yeniyim yaa ondan her halde..
ama sizi çok sevdim size canımm diyebilirmiyimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?