- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kızlar iyi geceler..
bugun 2 öğün beslendim sabah ekmeksz kahvaltı arada ayran akşam çorba ve az yemek yedim gecede şekersiz çay içtim tok tutsun diye demekki bende karataya başlayabilrim
tabi sizden özgüven alıyom inanın çok hevesliyim sayenizde kızımın doğumgününe kadar en az 5 kilo versem diyom inşallah tabi isteyince neden olmasın şimdiye kadar kilom yüzünden zor kıyafet buldum artık bunu istemiyom beden yüzünden en son ağlıcak hale geldim neyse bu dertlerimi ara ara yazmak istiyom
kızlar sizden sadece liste istiyom karatay diyeti yapanlar 2 öğün neler var ve ayda kaç kilo verdiniz
öpüyorum sizi
kiz gecen ben de kelle yaptim. ay nefret ederim ama dirf canan hoca yiyin dedi diye tiksinerekde olsa duyundan ictim. anam zayiglamak ugruna b... yiyin deseler kapatip gozumu yuyecem heralde. cok kotu bi durum
saol gülümmm..Iyi gunlerde kullan canım
Kız mercimek çorbası sevilmezmi
10 gün her öğünde olsa yinede bıktım istemiyorum demem herhalde heleki güzel yapılmışsa
Ben eskiden blenderden geçiriyordum ama Canan teyze blender değen şeylerin yapısı bozuluyor diye açıklama yapınca o oldu yapmamaya başladım ve inan çok daha güzel tok tutuyor
Bende yarın akşamlık yapayım bari
Ya kusura bakma canım dalmışım bende
Bir kaç resim yükledim face ( kuzen bir haftadır sorup duruyordu ne zaman yükleyeceksin diye ancak jeton düştü tekrar söyleyince hemen aklımdayken aradan çıksın dedim)
allahh allahhh cır cırolmanın kan vermeye ne manisi varmışki,enişteninde şanssızığı..Aslında bende yatmam lazım hatta geç bile kaldım ama eşim sağ olsun kan vermeye diye gitti arkadaşıyla KIzılaya ( gündüz fırsatları olmuyor diye )
Benimki bu seferde kanında hafif iltihap var diye verememiş sinirden kuduruyor ( geçen seferde çırçırsın demişler ama bende birşey yoktu ya diye köpürmüştü o zamanda)
Şimdi arkadaşını bekliyormuş birde utanmadan dönüşte çorbacıya gideceklermişişkembe içmeye hiçte sevmem Aez tllahtan ama tembihledim sakın kokulu kokulu gelme diye
Anahtarınıda almadı artık kaçta gelir Allah bilir
Neyse pazar kahvaltımızıda birlikte 9 gibi yaparız artık sonuçta 6da uyanmam imkansızbir saat sonrada gelse uykumu almamış olurum maalesef
Neyse normalde zaten artık hiç birlikte yemiyoruz haftasonu akşam yemekleri hariç bari pazar kahvaltısınıda yapmış oluruz
gunaydin kizlar. pazar pazar dilos erken mesai yaptirdi cadi simdi de uyuyamiyom. birazdan da digerleri uyanir heralde. ay hasta bir arkadasim var hani bahsetmistim dis gebelik gecirmisti bu gun onu ziyarete gideyim dedim ama kac gundur hastayim diye kivraniyom simdi kalkip oraya gitsem kocam diyecek gezme olunca hastalik mastalik kalmiyo diye. ya ben elleyemedim adam hic dokunmuyo mutfaga. tezgahin ustu bulasik doldu. etraf desen daginikliktan gecilmiyo. offf hasta olacagina hic olma sonrasinda bir hafta o evin islerinin icinden cikamiyon zaten.
günaydın fıstıklarr
dün gece sebilin sevincindenmidir nedir bilmem hiçç uyuyamadım.
sabahda kocamın dürtmesine uyuyarak tepki vedim,acıktım diyor adamcağız,sen hazırlasana bu günde diye mızmızlanınca
,kalkmış kahvaltı hazırlamış,ama tam sofraya oturduk bir telefon,düğün yemeği var hadi gel diye çağırdı arkadaları..
küçük kızda gitme babaaa diye bağıra baıra ağlayınca mecbur onuda götürdü yanında..pek hoşlanmadı bu durumdan kocam ama zoraki götürdü..
kahvaltıda bana kaldı büyük danam uyuyuduğundan.
şimdide kalan çayı bitirme çalışması yapıyorum,kayısı çekirdeği eşliinde..
saol gülümmm..
ayy bende çok severim mercimek çorbasını,ama bende geçiriyorum blendrdan..benim koca asla yemez tanesi azına gelince,gerçi düdüklü tencerede tane mane kalmıyor ama işte alışkanlık bundan sonra bende geçirmeyim blendırdan..
allahh allahhh cır cırolmanın kan vermeye ne manisi varmışki,enişteninde şanssızığı..
işkenbe çorbası güzeldir severimde,ama heryerdede yenmez heralde be cecomm,evdebile 40 lıyoruz ,zor temizleniyor işkenbe..
tekrar geçmiş olsun gülay.
aman kocalar çöp evde yaşasa bir parçayı alıpda kenara kaldırmaz,en azından benimki öyle,ille kadın yapıcak işleri..
allah kolaylık versin ..
Maşallah ne güzel kilo vetmişin öle darısı başıma canım benim ya giremedim bikaç gündür
slm çıtırlar.kendimi sürekli karatayın videolarını izlerken yada onunla ilgili bilgiler ve yorumlar okurken buluyorum.
hatta demin kahvaltı için sıcak ekmekler almış fırından çeşit çşit.başında bekledim.sen yemiyorsun dedi.bek çok severim ekmeği.az alınca kızardım eşime.o derece yani.tabi bunlar maziye karıştı buğün itibaryle.neyse eşim böyle söyleyince ben başladım ona karatayı anlatmayas.o kadar çok anlatmışım ki adam önce doydu.sonra yan geldi.sonra da uyudu.
şaka gibi .sen beni dinlemiyorsun dedim.
yok sen anlat dinlişyorum ben dedi
ama yalan uyuyor
dedim git yat
öyyyleee işte dostlar birini gördüm nette kendi bloğu var.2 ayda 13 kilo vermiş karartayla
müthiş.
Selam kızlar ancak gelebildim..saat 10 da uyandım bugun anca kahvalti hazırla topl gelelim menüye. Saat 10.50te kalktım sofradan. Sucuklu yumurta yaptım peynir zeytin 8 tane, kahvaltilik sos ve 4 tane mercimek köftesi.amma yemisim ha
Canım inan bende öyleyimBu ara kim ay kız fark var ne yapıyorsan devam et derse anında benden Karatayı dinlemeye başlıyor
Facedeki Sağlıklı Yaşıyoruz grubunda bugün kendi tecrübemi bile paylaştımOradan özellikle çok ciddi bilgiler edinebiliyorum
Emin ol eşin farkı gördükçe sana uymaya başlıyacaktır
Kız azda spor yaparsan sen daha bile fazlasını verirsin inanıyorum
Ohhh afiyet olsun canım sucuklu yumurtada pek güzel olur Pazar Pazar
Bu arada Kasap sucuğu karatayda serbestbirde mercimek köfteside serbest olanlardan
Oyleymis canım sizlerden duydum iki gündür de sürekli araştırıyorum kitap elimde dolaşıyorum. Isyerinde de boş kaldıkca ya burdayım yada canan teyzemi izliyorum. . Hahaa hatta dun patronun ooğluna bile canan didimmmmmiçime işlemiş. Haa bu arada 5 yıl once 72 lerden 60 dusmeye calisirken sitede tanıştığım cancagızımı da başlattım karataya onunlada whatsapp tan diyet yapıyoruz. .
ben ilk basladigimda esimle beraber baslamidtik. o da 93 ten 82 ye indi ve yeniden ekmege basladi. o donemde anlatma sen hazirla ben yiyeyim oldun bitsin diyodu. bende oyle yaptimslm çıtırlar.kendimi sürekli karatayın videolarını izlerken yada onunla ilgili bilgiler ve yorumlar okurken buluyorum.
hatta demin kahvaltı için sıcak ekmekler almış fırından çeşit çşit.başında bekledim.sen yemiyorsun dedi.bek çok severim ekmeği.az alınca kızardım eşime.o derece yani.tabi bunlar maziye karıştı buğün itibaryle.neyse eşim böyle söyleyince ben başladım ona karatayı anlatmayas.o kadar çok anlatmışım ki adam önce doydu.sonra yan geldi.sonra da uyudu.
şaka gibi .sen beni dinlemiyorsun dedim.
yok sen anlat dinlişyorum ben dedi
ama yalan uyuyor
dedim git yat
öyyyleee işte dostlar birini gördüm nette kendi bloğu var.2 ayda 13 kilo vermiş karartayla
müthiş.
varya sadece bir kisiye ne yaptigimi anlaymam. o da bana ahkam kestigi icin. onun fisinda onume gelene anlatiyorum. pazarlamaci gibi hisseymeye badlafim kendimiOyleymis canım sizlerden duydum iki gündür de sürekli araştırıyorum kitap elimde dolaşıyorum. Isyerinde de boş kaldıkca ya burdayım yada canan teyzemi izliyorum. . Hahaa hatta dun patronun ooğluna bile canan didimmmmmiçime işlemiş. Haa bu arada 5 yıl once 72 lerden 60 dusmeye calisirken sitede tanıştığım cancagızımı da başlattım karataya onunlada whatsapp tan diyet yapıyoruz. .
Süpersin canım eminim bu azimle sende çok çok güzel kilolar vereceksin
ben ilk basladigimda esimle beraber baslamidtik. o da 93 ten 82 ye indi ve yeniden ekmege basladi. o donemde anlatma sen hazirla ben yiyeyim oldun bitsin diyodu. bende oyle yaptim
varya sadece bir kisiye ne yaptigimi anlaymam. o da bana ahkam kestigi icin. onun fisinda onume gelene anlatiyorum. pazarlamaci gibi hisseymeye badlafim kendimi
cecoooo müdürümmm bu hafta banada izin yazarmısınnn benim durum malum biliyonnnKızlarrrrrrrrr
Bu hafta çoğunluk olarak çok güzel ve düzenli menü bildirimleri yaptınız
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
İnşallah hep böyle devam ederde bizler hep birlikte çok çok güzel kilolar vermeye devam ederiz
Kaptancığım Adaşım
Hem benim listeme hemde geçmişe tekrar bir baktım ve buraya yazdım eksik bildirim yapanlarıArtık Listeye alıp almamak sana kalmış ama ben derim ki eğer bildirim yapmışsa bu arkadaşlarımız yinede listeye alalım ve bundan sonra devamsız menü bildirimi yapan ARkadaşları bir kere uyarıp ondan sonraki hafta yine eksik bildirim olursa 1 haftalık listeden men ederiz ( sonuçta herkez çok motive oluyor tamamen çıkarmak onlarında motivasyonunu düşürür )
İlk uyarıyı alan arkadaşı ben not eder bir sonraki hafta daha bir ensesinde nefesimi hissettirim
Eminim fırsatı olan arkadaşlar zaten düzenli bildirim yaparlar
Bu arada arkadaşlar sizlerde bildirim yapamıyacak kadar yoğun olursanız baştan söyleyip izinli yazdırırısınız kendinizi en azından biz sebebini ( çok özel değilse tabi ) ona göre anlayış gösteririzsizlerde listeye girmeye devam edersiniz
Ne dersinizHani herkesin gönlü kırılmasın istiyorum
Ta bi olmaz derseniz yine sorun yok maksat gönüller hoş olsun
Eddoras dişlerini yaptırdığından bildirim yapamadığını yazmıştınİnşallah bir sonraki hafta düzenli bildirim yapma şansın olur
pofuduk uzun zamandır yok meydanda ve bildirimde eksik bu durumda ama inşallah önümüzddeki hafta oda aramıza döner
siderolites ve elanurm sizlerden bu hafta pek tık yoktu ama eminim haftaya daha iyi olacaktır
özggeumudum sende bu hafta sende tekleyenler arasındasın ( net sorunum var demişsin ) inşallah bu hafta düzenli paylaşımın olur
Daisyishere canım gelemediğin günleri toptan yazmışsın dün süpersinVakit bulamasanda özen göstermene çok sevindim
SAdekahvem, maviay1, nilay20 ve alyagsu yeni arkadaşlarımız ama maşallahları var geldikleri günden beri azimle paylaşımları varKızlar aynen devam menüleri unutmadan tabiki
Ra_punzel canım menü bildirimlerin eksik ama eminim bir sonraki hafta çok daha iyi olacaktır
35nur35 aynı şey senin içinde geçerlimenülerini dört gözle bekliyoruz
Evrim1478 zaten mazeretliydi taşınma faslı olsun hastalık olsun ama inşallah oda aramıza döner ve düzenli bildirimler yapar
ben geldim kızlarrrrrrrrr ay çok yoruldum ama anlatamam kaç gündür çarşılardaydım sonunda kıyafetimi buldummm hoşuma gitti benim ama üstüne ne bolero ne şal yakışıyorrrr artık bunada şükür diyecez ayakkabı ve çanta aldım dün gece ikisine de bayıldımm bide geldikleri gün giymeye pantol aldımmm vee 44 bedene düşmüşüm çok şükürrr :)))) pantol 44 dü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?