80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

İnşallah hepimiz için bol hareketli ama az kalorili bir gün olurda eksilerimize biraz daha eksi eklenir

Bu sabah hesapta ailecek kahvaltı edicektik ama sağ olsun eşim gece baş ağrısı tuttuğundan sabah 4 gibi ancak uyuduğundan daha kalkmadı
Zaten hafta içi ben hep tek kahvaltı ediyorum akşam yemeğinide çocuklarla erken yiyorum, bari haftasonu birlikte yeriz diye düşünürken dün gitti arkadaşının tamirhanesinde balık falan yaptı onlar orada yerken biz yine kızlarla tek yedik
Hadi bari sabah kahvaltı ederiz derken bu seferde sabah ben 8de hadi dediğimde çok geç uyudum sen et kahvaltını dedi ve ben yine yanlız kahvaltı ettim Ama ne kahvaltı tam bir Pazar keyfi oldu benim için

ARtık akşam görürsünüz resmini

http://woto.com/karatay-menusu

Canım bak burada bir sürü örnek menü var seç beğen al
Zaten bizim paylaşımlardanda dilediğini yaparsın hiç sorunsuz gider kilocuklar

kiz gecen ben de kelle yaptim. ay nefret ederim ama dirf canan hoca yiyin dedi diye tiksinerekde olsa duyundan ictim. anam zayiglamak ugruna b... yiyin deseler kapatip gozumu yuyecem heralde. cok kotu bi durum

Aynı durumdayım bende
Hatta aynı şeyi kaç kere anneme bile dedim pis diyor dedim neee yalanmı
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip b...k yemeden hedeflerimize ulaşırız

günaydın fıstıklarr

dün gece sebilin sevincindenmidir nedir bilmem hiçç uyuyamadım.

sabahda kocamın dürtmesine uyuyarak tepki vedim,acıktım diyor adamcağız,sen hazırlasana bu günde diye mızmızlanınca
,kalkmış kahvaltı hazırlamış,ama tam sofraya oturduk bir telefon,düğün yemeği var hadi gel diye çağırdı arkadaları..
küçük kızda gitme babaaa diye bağıra baıra ağlayınca mecbur onuda götürdü yanında..pek hoşlanmadı bu durumdan kocam ama zoraki götürdü..
kahvaltıda bana kaldı büyük danam uyuyuduğundan.
şimdide kalan çayı bitirme çalışması yapıyorum,kayısı çekirdeği eşliinde..
Iyi gunlerde kullan canım
saol gülümmm..

ayy bende çok severim mercimek çorbasını,ama bende geçiriyorum blendrdan..benim koca asla yemez tanesi azına gelince,gerçi düdüklü tencerede tane mane kalmıyor ama işte alışkanlık bundan sonra bende geçirmeyim blendırdan..
allahh allahhh cır cırolmanın kan vermeye ne manisi varmışki,enişteninde şanssızığı..

işkenbe çorbası güzeldir severimde,ama heryerdede yenmez heralde be cecomm,evdebile 40 lıyoruz ,zor temizleniyor işkenbe..

tekrar geçmiş olsun gülay.
aman kocalar çöp evde yaşasa bir parçayı alıpda kenara kaldırmaz,en azından benimki öyle,ille kadın yapıcak işleri..

allah kolaylık versin ..

Kız desene ikimizde baş başa kahvaltı keyfi yaptık
Benim hımbıllar hala uyuyor bir tek ufaklık uyandı oda koltuk tepelerinde gezerek çizgi film izliyor birazdan kükreyeceğim haberi yok sinir oluyorum koltukların üzerinde gezinmesine elli kerede söylüyorum kızım oturarak izle diye ama yok kurt var mıçında sanki
Hayır arada dengeyi kaybedip düşecek gibi oluyor üstelik koltuk yaylarını maf edecek zıplaya zıplaya gezerken

Bir sürü ütüm var hımbıllar uyandıklarında kahvaltılarını önlerine koyayımda bugün onları aradan çıkartayım diyorum hazır evdeyken Pazartesiye kalmasın istiyorum ( yada en azından daha az kalsın maşallah 3 makine çamaşır birikti yine aptal kafam bir postayı bekletip aynı gün iki posta çamaşır yıkarsam böyle olur )

Günaydın kızlar . Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum.Az önce kahvaltımı yaptım: 4 zeytin, biraz menemen, 1.5 dilim ekmek, 1 tabak salata , şekersiz ıhlamur çayı ile. Birazdan da bir bardak yeşil çayımı içeceğim.İnş bugunde hiç bozmadan böyle gider...

slm çıtırlar.kendimi sürekli karatayın videolarını izlerken yada onunla ilgili bilgiler ve yorumlar okurken buluyorum.
hatta demin kahvaltı için sıcak ekmekler almış fırından çeşit çşit.başında bekledim.sen yemiyorsun dedi.bek çok severim ekmeği.az alınca kızardım eşime.o derece yani.tabi bunlar maziye karıştı buğün itibaryle.neyse eşim böyle söyleyince ben başladım ona karatayı anlatmayas.o kadar çok anlatmışım ki adam önce doydu.sonra yan geldi.sonra da uyudu.
şaka gibi .sen beni dinlemiyorsun dedim.
yok sen anlat dinlişyorum ben dedi
ama yalan uyuyor
dedim git yat

öyyyleee işte dostlar birini gördüm nette kendi bloğu var.2 ayda 13 kilo vermiş karartayla
müthiş.

Selam kızlar ancak gelebildim..saat 10 da uyandım bugun anca kahvalti hazırla topl gelelim menüye. Saat 10.50te kalktım sofradan. Sucuklu yumurta yaptım peynir zeytin 8 tane, kahvaltilik sos ve 4 tane mercimek köftesi. amma yemisim ha

Canım inan bende öyleyim Bu ara kim ay kız fark var ne yapıyorsan devam et derse anında benden Karatayı dinlemeye başlıyor
Facedeki Sağlıklı Yaşıyoruz grubunda bugün kendi tecrübemi bile paylaştım Oradan özellikle çok ciddi bilgiler edinebiliyorum

Emin ol eşin farkı gördükçe sana uymaya başlıyacaktır
Kız azda spor yaparsan sen daha bile fazlasını verirsin inanıyorum

Ohhh afiyet olsun canım sucuklu yumurtada pek güzel olur Pazar Pazar
Bu arada Kasap sucuğu karatayda serbest birde mercimek köfteside serbest olanlardan

Oyleymis canım sizlerden duydum iki gündür de sürekli araştırıyorum kitap elimde dolaşıyorum. Isyerinde de boş kaldıkca ya burdayım yada canan teyzemi izliyorum. . Hahaa hatta dun patronun ooğluna bile canan didimmmmm içime işlemiş. Haa bu arada 5 yıl once 72 lerden 60 dusmeye calisirken sitede tanıştığım cancagızımı da başlattım karataya onunlada whatsapp tan diyet yapıyoruz. .

Süpersin canım eminim bu azimle sende çok çok güzel kilolar vereceksin

ben ilk basladigimda esimle beraber baslamidtik. o da 93 ten 82 ye indi ve yeniden ekmege basladi. o donemde anlatma sen hazirla ben yiyeyim oldun bitsin diyodu. bende oyle yaptim
varya sadece bir kisiye ne yaptigimi anlaymam. o da bana ahkam kestigi icin. onun fisinda onume gelene anlatiyorum. pazarlamaci gibi hisseymeye badlafim kendimi

Kızlarrrrrrrrr
Bu hafta çoğunluk olarak çok güzel ve düzenli menü bildirimleri yaptınız
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

İnşallah hep böyle devam ederde bizler hep birlikte çok çok güzel kilolar vermeye devam ederiz

Kaptancığım Adaşım
Hem benim listeme hemde geçmişe tekrar bir baktım ve buraya yazdım eksik bildirim yapanları Artık Listeye alıp almamak sana kalmış ama ben derim ki eğer bildirim yapmışsa bu arkadaşlarımız yinede listeye alalım ve bundan sonra devamsız menü bildirimi yapan ARkadaşları bir kere uyarıp ondan sonraki hafta yine eksik bildirim olursa 1 haftalık listeden men ederiz ( sonuçta herkez çok motive oluyor tamamen çıkarmak onlarında motivasyonunu düşürür )

İlk uyarıyı alan arkadaşı ben not eder bir sonraki hafta daha bir ensesinde nefesimi hissettirim

Eminim fırsatı olan arkadaşlar zaten düzenli bildirim yaparlar

Bu arada arkadaşlar sizlerde bildirim yapamıyacak kadar yoğun olursanız baştan söyleyip izinli yazdırırısınız kendinizi en azından biz sebebini ( çok özel değilse tabi ) ona göre anlayış gösteririz sizlerde listeye girmeye devam edersiniz
Ne dersiniz Hani herkesin gönlü kırılmasın istiyorum

Ta bi olmaz derseniz yine sorun yok maksat gönüller hoş olsun

Eddoras dişlerini yaptırdığından bildirim yapamadığını yazmıştın İnşallah bir sonraki hafta düzenli bildirim yapma şansın olur

pofuduk uzun zamandır yok meydanda ve bildirimde eksik bu durumda ama inşallah önümüzddeki hafta oda aramıza döner

siderolites ve elanurm sizlerden bu hafta pek tık yoktu ama eminim haftaya daha iyi olacaktır

özggeumudum sende bu hafta sende tekleyenler arasındasın ( net sorunum var demişsin ) inşallah bu hafta düzenli paylaşımın olur

Daisyishere canım gelemediğin günleri toptan yazmışsın dün süpersin Vakit bulamasanda özen göstermene çok sevindim

SAdekahvem, maviay1, nilay20 ve alyagsu yeni arkadaşlarımız ama maşallahları var geldikleri günden beri azimle paylaşımları var Kızlar aynen devam menüleri unutmadan tabiki

Ra_punzel canım menü bildirimlerin eksik ama eminim bir sonraki hafta çok daha iyi olacaktır

35nur35 aynı şey senin içinde geçerli menülerini dört gözle bekliyoruz

Evrim1478 zaten mazeretliydi taşınma faslı olsun hastalık olsun ama inşallah oda aramıza döner ve düzenli bildirimler yapar

Aynen bende öyleyim canım şuan bide yeni araştırıyorum ya her okuduğumu anlatıyorum

cecoooo müdürümmm bu hafta banada izin yazarmısınnn benim durum malum biliyonnn

ben geldim kızlarrrrrrrrr ay çok yoruldum ama anlatamam kaç gündür çarşılardaydım sonunda kıyafetimi buldummm hoşuma gitti benim ama üstüne ne bolero ne şal yakışıyorrrr artık bunada şükür diyecez ayakkabı ve çanta aldım dün gece ikisine de bayıldımm bide geldikleri gün giymeye pantol aldımmm vee 44 bedene düşmüşüm çok şükürrr :)))) pantol 44 dü :)

İyi günlerde giy canım. Rabbim tamamına erdirsin

Kızlar bi sorum var. Şimdi bu leptin 4-5 saat sonra basliyoya peki biz diylim ki yedi sekiz saat bisey yemedik devamlı salgilaniyomu yoksa osa insülin gibi 2 saat falan mı ona gore biraz daha biraz daha diye eziyet etmiyeyim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…