- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
netten dolandım dolandım geldim ..
sağolasın meleğimm..
mecimek çok severim zaten geçen gün düşünmüştümde faaliyete geçirmedm niyeyse..bundan sonra yumurta olmadıında öyle .yapıyım ..hem belki değişik tarifler uydurur yapar yerim..geçende cecomun kıymalı yumutasını gördüğümde aklıma gelmişti ,acaba mercimeki yumurta nasıl olur diye..melemen yarzı bişeyler uyduruyum,en azından yumurtam az olduu zaman takviye olur..
sağolasın cecomm,işallah şifa olur..
ayyy mercimek dedilde canım şöyle mis gibi tereyağlı sıcacık mercimek çorbası isatedi..ayy gece gece olucak işmi bu,karnımda tok ama niyeyse aç gibi oldum yine..
bende ne duydum ne yaptım,ama denemek lazım protein bombası olur
rica ederim meleğimmmercimekli yumurta denemedim hiç ama neden olmasın denemek lazım kuzum
Iyi gunlerde kullan canımçok şükür atatürk barajının açılışını yaptık.
sebilimizin 3 depo suyunu attık ve ilk suyumuzı içtik..tadı gerçekden çok güzel,tatlı su doldurmakdan kurtulduk..
konyada her mahallenin 3,4 tatlı su çeşmesi olur,herkes içme suyunu bidonla ordan bedavadan doldurur..ama tabii biraz eziyet oluyor bittikçe doldur taşı falan ,ama para verip almıyoz o ayr mesele..
ama sebilin suyu bildiin hazır su olmuş..işallah salğımıza artısı olur..
ayyy mercimek dedilde canım şöyle mis gibi tereyağlı sıcacık mercimek çorbası isatedi..ayy gece gece olucak işmi bu,karnımda tok ama niyeyse aç gibi oldum yine..
iyi gecelerr boş topikkk...
sağol tatlımdoğum günün kutlu olsun canım
sağol canımİyi akşamlar fıstıklar dün uğrayamadım maşallah 25 sayfa geçmiş birikmiştek tek alıntı yapamadım affedin bu haftaki bildirimlere bayıldımmm harika maşallah listemiz uzun olacak anlaşılan
prensesim doğum günün kutlu olsun bitanem sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu nice güzel yıllar dilerim
cecom geçmiş olsun canımmm bu haftada muhteşemsinnn
elma şekerim elbise bulamadın sanırım bu hafta asıl spora dinlen dinlen yap ama menü paylaşmaman nedendir ki
gülayım sana da diloşuma da geçmiş olsun cnmm
kayıp arkadaşlarımız dönmüşler çok sevindim tekrar hoşgeldiniz
neslim çok güzel açıklamışsın bitanemmm tşkler hakikaten kitap özümsenerek okunmalı çok ince detaylar bile önemline güzel topiğimizde hrkes karatay yapacak anlaşılan
nurum hoşgeldin topiğimize
meleğim kahvaltıda sadece yumurta yemek zorunda değilsin kuzum
tatlım yumurta yerine yiyebileceklerin
1-1 ad yerli muz
2.yeşil mercimek çorbası veya salatası veya yemeği
3-kuru fasulye ister piyazı ister yemeği
4- et veya köfte türü
5-kırmızı mercimek çorbası
ilk anda aklıma gelenler bunlar bitanemmsu sebilini güle güle kullan canım
arada okudum hemen cevap vereyim pilates kasları uzatıp incelmeyi sağlıyor evet fakat öncelikle kardiyo ve ağırlık çalışılmalı ki fazla yağlarımızı yakalım fıstıklar tabii vücutçular gibi değilbir de yağların kasa dönüştüğü tamamen büyük bir efsane böyle birşey yok o yüzden gönül rahatlığıyla kendinize bir spor düzeni oluşturabilirsiniz
Mervişim yormuşsun kendini kuzummellerine sağlık
isveç diyetine gelince irem prenses ve sevgili duyum yapmıştı ve fazla dayanamadılar o yüzden bence mantıklı değil
Eddoras pofuduk siderolites elanurm nerelerdesiniz
Nerdeyse hergün tartılıyorum swetcim.
misafire rağmen 200 tbrkler cnmm bende yarın sabah yapacağını sanıyordum iyi geceler allah rahatlık versin bitanemm
kiz gecen ben de kelle yaptim. ay nefret ederim ama dirf canan hoca yiyin dedi diye tiksinerekde olsa duyundan ictim. anam zayiglamak ugruna b... yiyin deseler kapatip gozumu yuyecem heralde. cok kotu bi durumAslında bende yatmam lazım hatta geç bile kaldım ama eşim sağ olsun kan vermeye diye gitti arkadaşıyla KIzılaya ( gündüz fırsatları olmuyor diye )
Benimki bu seferde kanında hafif iltihap var diye verememiş sinirden kuduruyor ( geçen seferde çırçırsın demişler ama bende birşey yoktu ya diye köpürmüştü o zamanda)
Şimdi arkadaşını bekliyormuş birde utanmadan dönüşte çorbacıya gideceklermişişkembe içmeye hiçte sevmem Allahtan ama tembihledim sakın kokulu kokulu gelme diye
Anahtarınıda almadı artık kaçta gelir Allah bilir
Neyse pazar kahvaltımızıda birlikte 9 gibi yaparız artık sonuçta 6da uyanmam imkansızbir saat sonrada gelse uykumu almamış olurum maalesef
Neyse normalde zaten artık hiç birlikte yemiyoruz haftasonu akşam yemekleri hariç bari pazar kahvaltısınıda yapmış oluruz
canim ben telden girdigim icin link atamiyom ama arkadaslar sana karatay menulerini verirler sanirim. bakiyosun resimli zaten canin ne cekerse onu hazirlayip yiyosun. kilo verme meselesine gelince. ben ilk uc ay hiiic veremedim desem yeridir. besyuz gr ikiyuz gr oyle girri. ama sonra bir vermeye basladim haftada en asagi bir kilo ki hic bir kilo vermedim hep daha cok tu. hatta benim bir direnc noktam vardi onu yedi senedi gecememistim bir cirpida gectim. gel gelelim ben bu sonuclara bakip simarana kadardi her sey. gerci birde araya kp lerin gelmesi girdi. kilo vermem durdu. ben psikolojik olarak ne zaman darda hissetsem kilo veremiyorum da. yok sa simdilerde altmis kilolarda olmam lazimdi. ay hakikaten dusununce ben neden birakmisim kendimi ya. oturup aglasam yeridir hakızlar iyi geceler..
bugun 2 öğün beslendim sabah ekmeksz kahvaltı arada ayran akşam çorba ve az yemek yedim gecede şekersiz çay içtim tok tutsun diye demekki bende karataya başlayabilrim
tabi sizden özgüven alıyom inanın çok hevesliyim sayenizde kızımın doğumgününe kadar en az 5 kilo versem diyom inşallah tabi isteyince neden olmasın şimdiye kadar kilom yüzünden zor kıyafet buldum artık bunu istemiyom beden yüzünden en son ağlıcak hale geldim neyse bu dertlerimi ara ara yazmak istiyom
kızlar sizden sadece liste istiyom karatay diyeti yapanlar 2 öğün neler var ve ayda kaç kilo verdiniz
öpüyorum sizi
diet adina yediysen demistik. afiyet olsun canim benim. ay bende aylar sonra gecen aksam bir kac catal patates salatadi yedim. nasil ozlemisim varya. offffslm kızlar patetesle ilgili önerileriniz kayda alındı.çok teşekkür ederim ama yemek istedim onun çin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?