80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rica ederim meleğimm mercimekli yumurta denemedim hiç ama neden olmasın denemek lazım kuzum

rica ederim meleğimm mercimekli yumurta denemedim hiç ama neden olmasın denemek lazım kuzum
bende ne duydum ne yaptım,ama denemek lazım protein bombası olur

,hatta çılbır misali yoğutta koydumu.nasıl olur acaba.
aaa yeni bir detoks buldummm,,elma detoksu ,armut detoksu derken bizde yumurtalı mercimekli yoğurt detoksu yapalım..tabii tadından şüpheliyim,,önce kendimi feda edip yemem lazım..

İyi geceler kızlar... ancak gelebildim misafir geldi gittikleri gibi koştum. Bugunu tam olarak yazayım. Kahvaltı : 2 yumurta yarım domates 10 kadar zeytin iki ceviz. Peynir ve cay ara : bir cay bardağı kadar ceviz ve fındık karisik aksam 7, 5 gibi Kıymalı patlıcan dort mercimek köftesi yoğurt su iki litre

Iyi gunlerde kullan canım

ayyy mercimek dedilde canım şöyle mis gibi tereyağlı sıcacık mercimek çorbası isatedi..ayy gece gece olucak işmi bu,karnımda tok ama niyeyse aç gibi oldum yine..

Kız mercimek çorbası sevilmezmi
10 gün her öğünde olsa yinede bıktım istemiyorum demem herhalde heleki güzel yapılmışsa
Ben eskiden blenderden geçiriyordum ama Canan teyze blender değen şeylerin yapısı bozuluyor diye açıklama yapınca o oldu yapmamaya başladım ve inan çok daha güzel tok tutuyor
Bende yarın akşamlık yapayım bari

iyi gecelerr boş topikkk...

Ya kusura bakma canım dalmışım bende
Bir kaç resim yükledim face ( kuzen bir haftadır sorup duruyordu ne zaman yükleyeceksin diye ancak jeton düştü tekrar söyleyince hemen aklımdayken aradan çıksın dedim )

Aslında bende yatmam lazım hatta geç bile kaldım ama eşim sağ olsun kan vermeye diye gitti arkadaşıyla KIzılaya ( gündüz fırsatları olmuyor diye )
Benimki bu seferde kanında hafif iltihap var diye verememiş sinirden kuduruyor ( geçen seferde çırçırsın demişler ama bende birşey yoktu ya diye köpürmüştü o zamanda )
Şimdi arkadaşını bekliyormuş birde utanmadan dönüşte çorbacıya gideceklermiş işkembe içmeye hiçte sevmem Allahtan ama tembihledim sakın kokulu kokulu gelme diye

Anahtarınıda almadı artık kaçta gelir Allah bilir
Neyse pazar kahvaltımızıda birlikte 9 gibi yaparız artık sonuçta 6da uyanmam imkansız bir saat sonrada gelse uykumu almamış olurum maalesef

Neyse normalde zaten artık hiç birlikte yemiyoruz haftasonu akşam yemekleri hariç bari pazar kahvaltısınıda yapmış oluruz

doğum günün kutlu olsun canım
sağol tatlım
sağol canım

misafire rağmen 200 tbrkler cnmm bende yarın sabah yapacağını sanıyordum iyi geceler allah rahatlık versin bitanemm
Nerdeyse hergün tartılıyorum swetcim.
İnan 3gün önce 79.3 ü gördüm tartıda.şok oldum.
Kilom çok değişiyor maalesef.
Menapozdayım 1yıldır.o yüzddn sanırım.

kızlar iyi geceler..
bugun 2 öğün beslendim sabah ekmeksz kahvaltı arada ayran akşam çorba ve az yemek yedim gecede şekersiz çay içtim tok tutsun diye demekki bende karataya başlayabilrim
tabi sizden özgüven alıyom inanın çok hevesliyim sayenizde kızımın doğumgününe kadar en az 5 kilo versem diyom inşallah tabi isteyince neden olmasın şimdiye kadar kilom yüzünden zor kıyafet buldum artık bunu istemiyom beden yüzünden en son ağlıcak hale geldim neyse bu dertlerimi ara ara yazmak istiyom
kızlar sizden sadece liste istiyom karatay diyeti yapanlar 2 öğün neler var ve ayda kaç kilo verdiniz
öpüyorum sizi

menüm

SABAH
2 dilim ekmek
2 yumurtadan patateslı kasarlı omlet
kucuk bı paca peynır
2 dılım domates -salatalık

AKSAM
1 dilim ekmek
4 yk taze fasulye
pilav
yogurt

bi sorun var ama
uyku duzenım bozuldu ; gece uyuyamıyorum gunduz uykuyla gecırıyorum..
sabah 7-8 gibi uyuyorum öğleden sonra 2-3 uyanıyorum. sabah dedıgım ogunu uyandıgımda yıyorum aksamı da 7 gıbı yıyorum
olmuyo duzeltemıyorum 1 gun uyumayayım dedım sabh yıne dayanamadım uyudum
uyku duzenı bozukken zayıflamayı unut dıyorlar
napcam bılmıyorum ve spor hıc yok hayatımda..

bu arada dün menü yazamadım çünkü dün yedıgım sadece :
1elma
1bardak süt
1browni kızmayın ama bılıyom çünkü hatamı

kiz gecen ben de kelle yaptim. ay nefret ederim ama dirf canan hoca yiyin dedi diye tiksinerekde olsa duyundan ictim. anam zayiglamak ugruna b... yiyin deseler kapatip gozumu yuyecem heralde. cok kotu bi durum

canim ben telden girdigim icin link atamiyom ama arkadaslar sana karatay menulerini verirler sanirim. bakiyosun resimli zaten canin ne cekerse onu hazirlayip yiyosun. kilo verme meselesine gelince. ben ilk uc ay hiiic veremedim desem yeridir. besyuz gr ikiyuz gr oyle girri. ama sonra bir vermeye basladim haftada en asagi bir kilo ki hic bir kilo vermedim hep daha cok tu. hatta benim bir direnc noktam vardi onu yedi senedi gecememistim bir cirpida gectim. gel gelelim ben bu sonuclara bakip simarana kadardi her sey. gerci birde araya kp lerin gelmesi girdi. kilo vermem durdu. ben psikolojik olarak ne zaman darda hissetsem kilo veremiyorum da. yok sa simdilerde altmis kilolarda olmam lazimdi. ay hakikaten dusununce ben neden birakmisim kendimi ya. oturup aglasam yeridir ha

gunaydin kizlar. pazar pazar dilos erken mesai yaptirdi cadi simdi de uyuyamiyom. birazdan da digerleri uyanir heralde. ay hasta bir arkadasim var hani bahsetmistim dis gebelik gecirmisti bu gun onu ziyarete gideyim dedim ama kac gundur hastayim diye kivraniyom simdi kalkip oraya gitsem kocam diyecek gezme olunca hastalik mastalik kalmiyo diye. ya ben elleyemedim adam hic dokunmuyo mutfaga. tezgahin ustu bulasik doldu. etraf desen daginikliktan gecilmiyo. offf hasta olacagina hic olma sonrasinda bir hafta o evin islerinin icinden cikamiyon zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…