- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Kızlar bu arada Kaptanımız giremiyormuş şu anda topiğe o yüzden liste geçikecekmiş
Ben dedim olmadı yarın yaparsın diye ama geçte olsa yaparım dedi
Valla bende anlamadım canım
Ya biri bizi fena kekliyor yada beni terlikle kovala diyor
İçimden bir ses bu beyazcann yabancı değil diyor ama çıkaramadım
Cikar kokusu cecom sabahaNeyse kızlar sohbetinize doyum olmaz ama bana müsaade
Bugün çok fazla pc başında zaman geçirdim adam yan yan bakmaya başladı
Sabah nasılsa girerim erkenden
Bu arada Beyazcann kim diye merak ederim artık sabaha kadar
Heee Menüleride unutmayalım kızlar artık ensenizdeyim biliyorsunuz ( oynak başı ceco)
bizim beyazcanımızmısın doğruyu söle. şifreni mi unuttun yoksa
Kız nikini mi değiştirdin sen yoksa Beyazım
Söylede bari gece uykusuz kalmim bu kimdi diye
KIZLAR BU GÜN KK BENİ SİTEDEN ATMIŞŞ..
AMA KK BENİ KAPIDAN ATARSA BEN BACADAN GİRERİM,TABİİ SIĞARSAM...
HOTMAİL ADRESİM KULLANMADIĞI İÇİN BENİ ATTILAR..BENDE YENİDEN GELDİM ALLAHDAN BEYAZCAN OLDUM BAŞKA BİŞEY OLMADIM..
ÇIKTI BİLE ,ÖNCEKİ SAYFAYA BAKCikar kokusu cecom sabaha
Anam aksam aksm beyin firtinasi yaotik hee neyse bizim beyazmisoyyyy kuzuuuum kk yı takma kafana. o atsa da biz bir yolunu bulur yine gireriz. kız allah aşkına şu profil resmini düzeltsene
AŞK OLSUN BENDEN BAŞKA KİM OLACAK.
AYRICA YENİ GELENLERE KAŞI PEK Bİ İLGİSİZ GÖRDÜM SİZİ...BİLGİNİZ OLSUN..
allah rahatlık versin şimdiden. tok hissetmek iyidir cıslara gitmez elinKızlar ben kaçar bugun pazar alışverişi temizlik diyet modu hazırlık 4 mmakina çamaşır yıka dur katla oldum valla bi duşa girim sonra hoop yatak zaten kendimi yemis yemiş şişmiş hissediyorum sabaha yürüyüş var öptüm hepinizi
Allah seni ne etmesin bende diyorum beyazcann iki oldu diye
Canım diyebilirmiyim diye yazınca anam sipariş üzerine olurmu içten gelen birşey olması lazım diyorum içimden
Kız Allah iyiliğini versin senin emigece gece hepimizi bir silkeledin
iyi geceler neslimKiz beyaz hadi yattim optum sizi
:)))))))AY NE BİLİYİM BEN DİREK TANIRSINIZ SANDIMM,
SİZE BABA DİYEBİLİRMİYİM DİYECEKTİM AMA BU DELİ DER HİÇ MUHATA ALMAZSINIZ SONRA PİSİ PİSİNE YOK OLUR GİDERİM DİYE KORKTUM..
kız profil resmini değiştiiiiir o zaman inanalım sen olduğunaAY NE BİLİYİM BEN DİREK TANIRSINIZ SANDIMM,
SİZE BABA DİYEBİLİRMİYİM DİYECEKTİM AMA BU DELİ DER HİÇ MUHATA ALMAZSINIZ SONRA PİSİ PİSİNE YOK OLUR GİDERİM DİYE KORKTUM..
PAROLAYI SORABİLİRSİN MESELA NURA...Beyazcanım cidden sen misin yoksa senin Çakman mı nasıl güvencez biz şimdi
TABİKİDE DATLIM GIYMATLIMM....BU GÜN KENDİME YENİ TEMİZ BİR SAYFA AÇTIMM..Senin üzerine gül koklarmıyız biz kız
TAbiki seve seve herkesi kabul ederiz ama neticede ne verirsen onu alırsın şekerim burada
Kiz beyaz hadi yattim optum sizi
Anam aldım cvpmı ok hos geldin cnm tekrar can canım beyazcanımPAROLAYI SORABİLİRSİN MESELA NURA...
TABİKİDE DATLIM GIYMATLIMM....BU GÜN KENDİME YENİ TEMİZ BİR SAYFA AÇTIMM..BU BENİM İÇİN BİR MESAJ BENCE,HAYATIM DEĞİŞECEK BEN ZAYIFLIYCAMMM. .
KIZ BU NASIL ÖPME SANKİM ÇANTALADIN GİBİ...
Anam aldım cvpmı ok hos geldin cnm tekrar can canım beyazcanım
kız profil resmini değiştiiiiir o zaman inanalım sen olduğuna
he canım yeni baştan başlayacan herşeye. aboooooow senin onca puan da güme gittiTMM CANIM BENİMMMM...
AMANN ÇOK KORKTIUM TOPİİME BİR DAHA GELEMİYCEM DİYEEE..NEYSEK VERİLMİŞ SADAKAM VARMIŞ YİNEBEYAZ OLARAK GELDİM..YOKSA YENİ NİCK LE ZOR OLUCAKTI..
DEĞİŞTİRECEMDE ŞİMDİ HİÇ ARKADAŞIMDA KALMADI..TAKİP Mİ EDİCEM BEN SİZİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?