80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Günaydınnnn

Yeni bir haftaya start verdik ve inşallah bu hafta bizler için bol eksili ve az kalorili geçer

Sabah yine 6yi az geçiyordu uyandım ve tabiki bir güzel kahvaltımı ettim
Tam kahvaltım bitmişti az keyif yaparken jetonum düştü anammmm ben bugün kuruyemişimi unuttum diye
Sanki maratona hazırlanır gibi bir koştum mutfağa halimi görmeniz lazımdı

Keyif yapa yapa fıstıklarımıda yedim artık 2.ci ve son öğünüme kadar Mutfak kapanıyor

Bu arada yazın bir ara BİMe şu masaj aletlerinden gelmişti belki hatırlayanınız yada almış olanınız vardır
Dün akşam eşim belime yapsana şunla masaj dedi ( ki aldığımız ilk günler her gün kullanıyorduk ve uzun zamandır öyle duruyordu ) tabi bende altta kalırmıyım o zaman sende benim popişime ve bacaklarıma yap dedim Adamcağız Allah razı olsun bir güzel bacaklarıma, popişime ve karnıma masaj aletiyle titreşim yaptı
İnanılmaz ama sabah her zamankinden daha çabuk ve daha rahat lavaboya çıktım

Yatmadan evvel yapılan titreşim demekki bağırsaklarıda çalıştırıyor
Yatak odasında bir yerde zayıflama kemeride vardı onuda yine çıkartayımda bari bilgisayar başındayken takayımda şu göbiş biraz daha ufalsın
Bu ara bir tek göbişime taktım ( ufaldı baya ama ben tabiki onun ilk etapta yok olmasını istiyorum

Evet canım bu yeni nick sana yeni bir başlangıça adım olsun
Yaza hepimiz çok çok güzel kilolar vermiş olacağız Beyazcanım

yaparmı yapar,

,buaya verdiğiniz hotmail adresi kullanılmıyorsanız,gitti sizin üyeliklerrr...

Kız ben bir tek üyelikler için kullanıyorum o adresi Normalde hiç girmem hatta en son girmeye çalıştığımda şifresi neydi diye düşünüp durmuştum

Bundan sonra çok daha güzel olur bencede
Hepimiz düzenli paylaşım yapalım ki daha bir azimle kilolarımızdan kurtulalım

Canım Ellerine ve emeğine sağlık
Gece gece bizler için uğraştın

Bu arada bende ikinci olmuşum
İnşallah hepimizin kiloları patır patır giderde varsın ilk 3de adım olmasın yeterki hepimiz çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi olalım

Hepinize iyi geceler geçmiş yapamadım yarın grşrz nasipse hatam varsa affola cecom muhteşem bir özet hazırlamışsın tşkler bitanemmmm

Rica ederim canım seve seve
Uyardığım arkadaşları kırmızıyla listemde işaretledim ki bu haftada eksik bildirim olursa artık liste cezası verirsin

Elmaşekerimide izinli olduğu için mavi olarak işaretledim
Karışıklık olmasında kimsenin hakkı geçmesin

yok cecom dün sabah girdim yazmadım akşam da pert oldum giremedim.şimdi yazayım
sabah:harika bir karatay kahvaltısı
arada:sade kahvem,yeşil çayım ve 7 otlu çay
akşam:1 kase yoğurt

Sağolasınnnn canım benim
Hemen not edeyim aklımdayken
Bu arada akşam biraz değil baya bir az olmuş acıkmadınmı hiç
Hayır şimdi iyi geldi diyebilirsin ama zamanla sıkılmayasın o şekilde olunca erken yiyorsan kahvaltın gibi harika bir yemek yiyebilirisin akşamlarıda

günaydın canlarrr
kızlar okula ,herif işe gitti ev bana kaldı,kahvaltımı bitirdim çayla kuruyemiş çok güzel gidiyor onu hallederken size bakıyım dedim..
işallah doğduğunda görmekde nasip olur.ben hiç bişey anlamıyorum şu ulttrason resimlerinden..azcık körmüyüm ne..

kyafetlerini bulmana çok sevindim şekerim,iyi günlerde güle güle giy..
ben senin beyazın sen benim şekerimsinnn..

ellerine emeğine sağlık meleğim,yine çok güzel bir liste olmuşş.
iremi cecoyu ve tüm arkadaşları kutluyorumm

günaydın cecoşş

bende zayıflama kemeri almıştım ilk günler kullandık ama sonra unuttuk..iyi hatırlattın bende çıkaraymda ortalık yere kullanalım,benim müzmin bağırsak sorunum var ne yaparsam yapıyım düzelmiyor,ik gün yaptığım şeye tepkisel sanırım düzeliyor sonra aynı düzen gidiyorm..karnım hep küp gibi ..
hatta su arıtnma geldi ya yeni,o alkali yapıyor suyu,benim ev ahalisi wc yi yol etti 2 gündür.benden tık yok..
dr gidip kolonoskopi yaptırmayada çok çekiniyorum..çok aksi yer onamı utanatım,yoksa eziyetinemi yanayım diye gitmedim..ama sanırım kaçış yok,yıllar sonrada olsa ben o işi yapmak zorunda olucak gibiyim..

mail adresimizim şifresini unutmuşuz.sadece kk ya ve bazı sitelere üye olmak için almıştı benim kız..şifreyide hatırlayanımız yok..
şifreni biliyorsan sanırım sorun olmaz,zaten 2 gün önce site yönetiminden kazen aplam mesaj yollamış bana.mail adresinize ulaşamıyoruz ayağını denk al ,alırım anahtarlarını haaaa ,diye..

Hadi bakalım beyazcanım evde kemerdi sauna donuydu ne varsa çıkaralım
Kombo yapalım belki daha güzel sonuçlar alırız
Kış geldi istesekde dışarda yürüyüş yapamayız kuzularla bari böyle ufak ufak birşeyler yapalım

Hatta birazdan günlük 100 kere ip atlamamıda aradan çıkaracağım
Allahın izniyle akşamda atlarım
Yeni yıle güzel bir farkla girmek istiyorum 99 biraz zor tabi ama en azından bir 10 kgya yakın gitse süper olur

ahh cecom bende 79 u görmek istiyorum en azından, martta da kardeşim askerden gelicek o zamana kadar 65 olayım istiyorum yaaa...

ama ama ama ya ben ben nerdeyim yokmuyum sevmiyonmu artık beni istemiyonmu bu listede
ayyüzlüm,
eşin nekadar sürede indi 83 kiloya
canım ay olarak hatırlamıyom ama benden hızlı gitti onu biliyom. hatta sinirden söylendim sen veriyon ben veremiyom diye o gün bu gün adam takıldı o kiloda inemiyo.

ellerine sağlık canım, kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallah

günaydın kızlar. çocukları okula götürdüm kocayı da gönderdim diloş u uyuturkrnde kahvaltımı hallettim. anam sularda bişe var sanırım dün gece de oğlum sürekli istifra etti. sabah bulantı ilacı ve bağırsak ilacı verdim götürdüm. öğretmeni de tembihledim bişe olursa haber ver diye. şimdi bekliyom. ayyy bir soğuk var dışarda. dün dilaya allahtan mont almıştım. zamanlamam mükemmel. bu gün de kar havası var ama hayırlısı

anaaamm kar mı? ben hiç sevmem karı, Allahtan bizim burda şimdilik iyi ama genel olarak bi salgın var sanırım benim kızda habire midem bulanıyo diyo, belki okula gitmemek için yapıyo sabahın köründe kalkınca bilmiyom da rabbim onların sağlığını bozmasın inşallah

Canim galiba var ki benim oglanda ishal gonderemedim okula kustu sabaha karsi da

amin canım ya. ay burda kar hiç çekilmiyor. ben muştayım kar bir yağınca nisan mayısa kadar yerde resmen çile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…