80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bu arada vücut ölçüleri listesi pek hoşuna gitmedi kimsenin anlaşılan kimseden tık yok ,yeni önerileri olan arkadaşlar yazsın bişeyler,bi hareket gelsin yaaa..

handerya ben açılışı yapıyım belki devamıda gelir 110-100-110 :çok üzgünüm::teselli::sinifsinif:mafoldumben

Birkac gun sonra tekrar buradaym.
Gecen hafta aksama dogru kilomu yazacaktim firsat bulamadim.
Ama malesef buhafta 1 kilo almisim 77.5

Dun karar aldim kesinlikle basliyorum tekrar duzenli bi sekilde ... dun fena degildi
1.30 saat yzudum , 30 dkk da yuruyus yaptim( biliyorum bu pek etkili olmadi)

olculerimi bende yaziyim hemen : 103-88-112

hepinize merhabalar :)
umarım keyifleriniz iyidir hanımlar.Ben hala tartılmıyorum cuma günü tartılacağım çünkü.
Sabah 1 dilim kepek ekmeği,yarım salatalık,ince 1 dilim beyaz peynir yedim.
ara:yarım elma
öğle:1 kase çorba,1 porsiyon salata,yarım haşlanmış tavuk göğsü :)

tamam yediklerimi çok ama çok !!! azalttım ancak ben hiç hareket edemiyorum arkadaşlar.sabah 9 akşam 7 çalışıyorum.Eve gidince de yığılıp kalıyorum koltuğa ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ki
Sevgiler hepinize...

canım al benden de o kadar mutlaka özveride bulununp spor yapmak gerekiyor yoksa hem kilo vermemiz yavaş gider hem de sarkarız..ya erken kalkmak gerek ki bne şu anda zaten 07.00 de kalkıyorum..ya da akşamları bişiler yapmak gerekiyor..başka çıkarı yok canım..şu leslie teyzeye bakcaz bir de bakalım..sen de dene istersen..

sabah: 2 dilim ekmek salamli peynirli
ara: 2 domates
öglen: muzlu yogurt (277kalori) ögle icin yeterli :)
aksam bilmiyorum
simdilik 1,5 l su

Benim ölçülerde
göğüs:103
göbek:96
kalça:108

Kızlar bunun listesini tutacak bi gönüllü varmııııı? bu arada belinizi ölçerken göbekdeliği hizasından ölçüyorsunuz

bende mezure yok nasıl ölçcem şimdi bitane edinmem lazım CADIARZU
rezil olmak pahasına yazcam ölçülerimi
tabi yerken iyiydi dimi bu da bana ders olsun klava:

merhaba canım bende sendenim eve gidince bir halsizlik bir bitkinlik ki sorma gitsin ama azmettim 2 gündür bantta yürüyorum bazen otobüsten 2 durak önce iniyorum seninde imkanın varsa iş çıkışı 30 ,45 dk yürü imkan yoksa evde şu vereceğim egzersizleri indir pc den(ben hala beceremdim:kedi:)LESLİE SENSONE ile yürüyüş diğeride CALLİNİTİCS egzersizleri deneyenler çok memnun evde yapabilirsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

göğüs:105 bel:96 kalça:112 genetik olarak belimiz kalın bizim.65 kilo iken de belim göğüs ve basen e göre kalın duruyordu ama olsun en azından şimdiki gibi şişko değildim:sinifsinif:

canım göbek deliğinden mi ölçecektik belimizi,ben daha yukarıdan ölçmüşüm doğal olarak az çıkmış sonuç.
Şimdi yukarıdaki ölçülertime göre biraz önce ölçtüm sonuçlar
göğüs:104 bel:94 kalça:110 çıktı bu demek oluyor ki incelme olmuş bedenimde alkisalkisalkis

birde göbek deliği üzerinden ölçülen bel ölçümü vereyim,liste o şekilde hazırlanacaksa
bel:maalesef ki 102 o koca göbek nasıl gider.....
ölçülerim bunlar handerya cım göğüs:104 bel:102 kalça:110
Allah'ım bu nasıl bir bel hiç oyuntu yok gerçi önden göbek gidiyo oda ölçüyü arttırıyor.

bu arada kahvaltı sonrası yediklerimi yazıyım
ara 5,1 çay
yarım elma
öğle
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase cacık
1,5 dilim ekmek
ara
yarım elma
1 mandalina yemeyi düşünüyorumzemuszemuszemuszemus
akşama roka salatası
buharda pişmiş sebze var(karnıbahar, brüksel lahana,brokoli)yoğurtla veya limonlu yerim daha karar vermedim

Son düzenleme:
arkadaşlar bel inceltme için neler yapayım?

canım benim burda nasıl tarif etsem arkadaşımın eşi yaparmış bu hareketi bayan beli gibi ince beli vardı adamınkaydirigubbakcemile3ayaklarını omuz hizasında açıyorsun ellerini beline koy eller belinde ayaklar sabit olduğun yerde belinle önce sağa 50 sonra sola 50 daire çiz offf nasıl anlatabildimmi acabaCADIARZU-tatlicadiarzu-
hergün düzenli yap faydasını göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…