bu arada kahvaltı sonrası yediklerimi yazıyım
ara 5,1 çay
yarım elma
öğle
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase cacık
1,5 dilim ekmek
ara
yarım elma
1 mandalina yemeyi düşünüyorumzemuszemuszemuszemus
akşama roka salatası
buharda pişmiş sebze var(karnıbahar, brüksel lahana,brokoli)yoğurtla veya limonlu yerim daha karar vermedim
canım benim burda nasıl tarif etsem arkadaşımın eşi yaparmış bu hareketi bayan beli gibi ince beli vardı adamınkaydirigubbakcemile3ayaklarını omuz hizasında açıyorsun ellerini beline koy eller belinde ayaklar sabit olduğun yerde belinle önce sağa 50 sonra sola 50 daire çiz offf nasıl anlatabildimmi acabaCADIARZU-tatlicadiarzu-
hergün düzenli yap faydasını göreceksin
Tartılmak yerine belinizi ölçün
[Bazı insanlar televizyon programlarının sadece akşamları yayınlandığı günlerden beri basküle çıkmamıştır. Bu sorun değil. Bizim için kilonuzu bilmeniz önemli değil; ama yine de bu programda ilerlemek istiyorsanız hemen gidin tartılın. İhtiyacınız olan tek şey bir mezura. Göbek deliğinizin hizasından bel çevrenizi ölçün ve bulduğunuz rakamı yazın. İdeal sağlık göstergesi olarak kadınlar için ideal bel ölçüsü 82 santimdir. Eğer 93 santimi geçerseniz sağlık riskiniz artar. Erkekler için ideal ölçü ise 88.5 santimdir. 101 santimden yukarısı sağlık riski demektir.] Alıntıdır....
Teşekkür ederim anladım sanırım.Ben acilen belimi de inceltmek için birşeyler yapmalıyım.
GÜLE GÜLE CANIM...ya yağmurgözlü belle nasıl dire çiziliyor sağa ve sola oğru ben anlayamadım ya
Benim ölçülerde
göğüs:103
göbek:96
kalça:108
Kızlar bunun listesini tutacak bi gönüllü varmııııı? bu arada belinizi ölçerken göbekdeliği hizasından ölçüyorsunuz
geçmiş olsunn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?