80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menün güzel canımm

Tartılmak yerine belinizi ölçün

[Bazı insanlar televizyon programlarının sadece akşamları yayınlandığı günlerden beri basküle çıkmamıştır. Bu sorun değil. Bizim için kilonuzu bilmeniz önemli değil; ama yine de bu programda ilerlemek istiyorsanız hemen gidin tartılın. İhtiyacınız olan tek şey bir mezura. Göbek deliğinizin hizasından bel çevrenizi ölçün ve bulduğunuz rakamı yazın. İdeal sağlık göstergesi olarak kadınlar için ideal bel ölçüsü 82 santimdir. Eğer 93 santimi geçerseniz sağlık riskiniz artar. Erkekler için ideal ölçü ise 88.5 santimdir. 101 santimden yukarısı sağlık riski demektir.] Alıntıdır....

Teşekkür ederim anladım sanırım.Ben acilen belimi de inceltmek için birşeyler yapmalıyım.

ee tabi gelin olucaksın canım bel önemli..benim belim odun gibidir valla bu kadar kilolu değilken bile öyleydi çok özenirim ince belli hatunlara..selma sen kilolu olmana rağmen ince belliisin mesela..şanslısın tatlım..opuyorumnanaktan

bugün yediklerim
sabah şekersiz çay patatesli ev poaçası bu pek olmadı ama çok acıktım ve o an bunu buldum
ara su
öğlen 1 elma şekersiz çay
ara 1 dilim kepek ekmek peynir çay
akşam güveçte mantar, 2 kaşık pilav veya püre 1 dilim kepek ekmek

1 lt su

Benim ölçülerde
göğüs:103
göbek:96
kalça:108

Kızlar bunun listesini tutacak bi gönüllü varmııııı? bu arada belinizi ölçerken göbekdeliği hizasından ölçüyorsunuz

Ben yaparım hatta yazanların listesini hazırladım bile :)

Bel ölçüsü göbek deliği hizasından ölçülecekmiş arkadaşlar.Ona göre ölçülerini yazanlar farklı çıkıyorsa değiştirelim hemen.
Sevgiler...

ÜYELER GÖĞÜS BEL KALÇA
adaer 104 102 110
selma12 102 89 115
asutaha 110 100 110
brose 103 88 112
handerya 103 96 108

ay psye bışeyler oldu yazamıyorum gıcık oldumm evet arkadaşlar benım belım ınce üstümm fazla yok ama popom ve bacaklarım var

ÜYELER GÖĞÜS BEL KALÇA
adaer 104 102 110
selma12 102 89 115
asutaha 110 100 110
brose 103 88 112
handerya 103 96 108

ve arkadaşlar şu leslie sansone hanımın :) yürüyüş videolarını nereden indirebiliriz özelden gönderebilir misiniz?

adaer : sagol canim bilgileri topladigin icin

ben bugun yediklerimi paylasiyim. gec kalkitigim icin iki ogun yedim, aksam uzeri yersem meyve yerim sadece.. insallah yani.. yemek konusunda bana pek guven olmaz :uhm:

sabah/oglen : 2 kraker, 1 dilimekmek ,1 dilim peynir, birazcik elma pekmezi
ara : armut
oglen/aksam: 2 dilim ekmek , balik, salata
ara: kahve

Selam arkadaşlar herkes ölçülerini yazmış benim evde mezura yoktu evdeki metreyle ölçtüm doğrudur amam belki biraz fazla çıkmış olabilir çünkü mezura gibi tam kavaramama ihtimali var neyse ben şimdilik vereyim sonra annemde tekrar ölçerim
göğüs89
bel78
kalça100(malesef biraz kalınlar)

ARKADAŞLAR BAKIN NE BULDUM EŞİM DÜN ALMIŞ BİLGİSİ OLAN VARMI ZAYIFLAMAYA YARDIMCI OLUYORMUŞ ASLINDA BİR SÜRÜ ŞEYE FAYDASI VARMIŞBENİ BURASI İLGİLENDİRDİ

ZAYIFLAMA
Bir bardak kaynar su içerisine eşit miktarda kestane balı ve tarçın konup karıştırılır. Hergün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir.
Düzenli uygulanırsa kilo verilir.
Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde ,yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur..

ALINTIDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…