Tünaydınnn
Valla şenlenmiş ortalık ne güselll! ya bu isveç diyeti nasıl bişey kızlar hiç bakmadım gerçi..
bu arada göbişim 2 cm incelmiş sabah sabah hoşuma gitti :)) (kilom arttıkça inceliyorum) ha ha haaaa
Kızlarr siz ölçülerinizi yazcaktınız noldu?
canım şimdı anlamassın akşam olunca cok kötü oluyor ınsan yaşadıgım tectübelerden dolayı anlıyorum akşam kötü şakkıdışakkıdı
kızlarrrrr adaer hani şu zayıf gelin olmak isteyen kızımız nerde gören varmı?adaer canım nerelerdesin nasıl gidiyor diyet?
burdayıımmmmm :) hafta sonu çok yoğun bir şekilde ev arama işiyle uğraştık nişanlımla o sebepten giremedim nete.Ayrıca geçen hafta çarşamba katılmıştım aranıza,perşembe diyete başladım,cumartesi gecesi regl oldumbundan dolayı tartılamadım vücut su topluyor diye ama pantolonumda bacak kısmında hafifte olsa bir bollaşma hissediyorum kimbilir belki de psikolojiktir :)4 günde belki kilo veremem ama midem alışıyor hiç olmazsa.
Sabah 09:00 1 küçük kepek ekmeğine yağsız kaşarlı-domatesli tost,şekersiz yeşil çay
ara : 1 yeşil çay limonlu-1 grissini
öğle yemeği henüz yiyemedim (toplantıdan yeni çıktım-mesajı yazayım hemen yiyeceğim)
Sevgiler hepinize :)
hoşgeldinnnn canım çok güzel gidiyorsun aynen devam pilav sevmemen ne güzel keşke bende sevmesem pilav ve makarnaya asla dayanamıyorum ilk günlerde giden su oluyor devamında giden kiloları görünce daha bir gaza geliyorsun cuma günü belli olur canım ne kadar verdiğinopuyorumnanaktanöğle yemeğimi de yedim :)
1 kase çorba,1 kase yoğurt.Pilav ve patlıcan oturtma gelmişti ayrıca.ıkiside çok yağlıydı.Pilav yemiyorum zaten hiç.Patlıcana da çok yağlı olduğu için dokunmadım.
Şimdide 1 fincan yeşil çay içiyorum.
hoşgeldinnnn canım çok güzel gidiyorsun aynen devam pilav sevmemen ne güzel keşke bende sevmesem pilav ve makarnaya asla dayanamıyorum ilk günlerde giden su oluyor devamında giden kiloları görünce daha bir gaza geliyorsun cuma günü belli olur canım ne kadar verdiğinopuyorumnanaktan
canımmmm keşke anladığın gibi olsaydı da ben pilavı makarnayı sevmiyor olsaydım ama öyle değil.Yanlış anlaşılmış söylediğim.Yani diyetteyim diye yemiyorum hiç demek istemiştim :)
Öpüyorum,sevgiler opuyorumnanaktan
sevgili yagmurgozlu, olurmu hiç öyle şey,ne yaşlılığı.Tam baharındasın hayatın :)
ayrıca verdiğin bilgiler içinde çok teşekkürler.Bu yazılanları uygulasak çok faydalı olacağına eminim.
Sevgiler...
ya kimse yok bende çıkayım iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?