selam arkadaşlarrr nasılsınızzzzz
rakibemmm nbr? nasıl gidiyor? ben veriyim sen biraz al ortada buluşalım hı? :))
selam arkadaşlarrr nasılsınızzzzz
Sabah: 2 dılım ekmek+ 5 zeytın+ 1 kk peynır+ domates+ salata+bol yesıllık+1 yumurta+ sekersız cay
Ara: 4 kayısı+1 cay bardagı yogurt
Ögle: 8 yemek kasıgı sebze yemegı+ 100 gr yogurt+ 1 kepçe corba+ bol salata
Ara: 1 çay bardagı beyaz leblebı
Aksam: 100 gr tavuk+100 gr yogurt+ 2 kasık makarna ya da pılav+ bol salata
Ara: 1 mandalına+ 1 elma
Genelde beslenme duzenım bole oldu arkadaslar ve hep aynı saatlerde yemege gayret ettım.
Yemek saatlerım 10-12-14-16-18-20
sabah 1 dilim beyaz peynir,1 fincan çay,birde adını tam bilmediğim ama tam tahıllı böyle diyet ekmeği gibi ama yerken ağıza gelen taneleri olan kare şeklinde :) bir dilim ekmek
ara form mısır ve prinç patlağı (yuvarlak bir şey) 2 adet
öğle 1 kase sebze çorbası,1tabak bol limonlu yağsız tuzsuz salata,1 kase yoğurt
sabah 1 dilim beyaz peynir,1 fincan çay,birde adını tam bilmediğim ama tam tahıllı böyle diyet ekmeği gibi ama yerken ağıza gelen taneleri olan kare şeklinde :) bir dilim ekmek
rica ederim canım hepimiz dikkat edelim doktorların dediğine göre bu kış gribal enfeksiyonlar ağır geçecekmiş bol meyva yemeyi öneriyorlaryağmurgözlü çok tşkler valla doğru kışın beslenmeye çok dikkat etmek gerek..
ne diyeyim canım ya şok diyetler sağlıklı değil ama arada bünyeyi şaşırtmadanda olmuyor önemli olan diyetten sonra verdiğin kiloyu almamak opuyorumnanaktanyağmurgözlüm sanki beni tarif etin bi şok diyet yoktu ona da başladım tam oldum kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun başarına hayran kaldım ben dayanamzdım bravo:hooray::hooray:bu yediklerimi yazayım
sabah 1 fincan kahve 1 kesme şeker
1 dilim kızarmış ekmek
öğle haşlanmış ıspanak
1 domates 1 elma
akşama 2 katı yumurta yeşil salata ve 1 dilim salamım var
çok teşekkür ederim canım,bakalım olacak inşallah :)afiyet olsun canım çok güzel gidiyorsun aynen devam
rica ederim canım hepimiz dikkat edelim doktorların dediğine göre bu kış gribal enfeksiyonlar ağır geçecekmiş bol meyva yemeyi öneriyorlar
ne diyeyim canım ya şok diyetler sağlıklı değil ama arada bünyeyi şaşırtmadanda olmuyor önemli olan diyetten sonra verdiğin kiloyu almamak opuyorumnanaktan
afiyet olsun başarına hayran kaldım ben dayanamzdım bravo:hooray::hooray:
afiyet olsun canım çok güzel gidiyorsun aynen devam :sm_cool::sm_cool:
merhaba kızlar hoşbuldum daha bel kalça göğüs ölçümü yapmadım yapınca yazıcam inş benimde sabahki menümde 1 dilim kepekli ekmek 1 yumurta (haşlama) 1 domates 1 salatalık yarım kk yağsız peynir çok açık limonlu az şekerli 1 bardak çay burda bi arkadaş detoks diyeti diye yazmış ona başladım
saat 12 den 22 ye kadar 2 saat arayla cacık gibi bişay ayranın içine 4er yk nohut yeşil mercimek buğday koydun 2 salatalık rendeledim onu içiyorum. haa unutmadan bide yine burdan almıştım elmalı bi iksir içecek günde 2 kezde onu içiyorum gerçekten işe yarıyo açlık ve tatlı krizlerim yok denecek kadar azaldı kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?