80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yağmurgözlüm sanki beni tarif etin bi şok diyet yoktu ona da başladım tam oldum kaydirigubbakcemile3

bu yediklerimi yazayım
sabah 1 fincan kahve 1 kesme şeker
1 dilim kızarmış ekmek
öğle haşlanmış ıspanak
1 domates 1 elma
akşama 2 katı yumurta yeşil salata ve 1 dilim salamım var

arkadaşlar bu örnek menüyü Yaşı: 23
Boyu:167
Kilosu:59
Başlangıç kilosu: 90 olan aydasu isimli arkadaş uygulamış.Bizlerede bir fikir verebilir diye eklemek istedim.

sabah 1 dilim beyaz peynir,1 fincan çay,birde adını tam bilmediğim ama tam tahıllı böyle diyet ekmeği gibi ama yerken ağıza gelen taneleri olan kare şeklinde :) bir dilim ekmek

ara form mısır ve prinç patlağı (yuvarlak bir şey) 2 adet

öğle 1 kase sebze çorbası,1tabak bol limonlu yağsız tuzsuz salata,1 kase yoğurt

afiyet olsun canım süper gidiyorsun..:lepi:

afiyet olsun canım güzel bir menü yerimseniben

sevgili elimphia ve sunshine78 teşekkür ederim kızlar,bakalım iyi gidiyor şimdilik.Cuma tartılacağım sonucu heyecanla bekliyorum.Dün nişanlımla görüştük aynı yine senin düğünün kendin bilirsin vs. söyledi durdu,biraz destek verse ne olur sanki.Yok ama sadece kilo ver demekten başka bir şey yapmıyor :sinifsinif:

yağmurgözlü çok tşkler valla doğru kışın beslenmeye çok dikkat etmek gerek..
rica ederim canım hepimiz dikkat edelim doktorların dediğine göre bu kış gribal enfeksiyonlar ağır geçecekmiş bol meyva yemeyi öneriyorlar
yağmurgözlüm sanki beni tarif etin bi şok diyet yoktu ona da başladım tam oldum kaydirigubbakcemile3
ne diyeyim canım ya şok diyetler sağlıklı değil ama arada bünyeyi şaşırtmadanda olmuyor önemli olan diyetten sonra verdiğin kiloyu almamak opuyorumnanaktan
bu yediklerimi yazayım
sabah 1 fincan kahve 1 kesme şeker
1 dilim kızarmış ekmek
öğle haşlanmış ıspanak
1 domates 1 elma
akşama 2 katı yumurta yeşil salata ve 1 dilim salamım var
afiyet olsun başarına hayran kaldım ben dayanamzdım bravo:hooray::hooray:

afiyet olsun canım çok güzel gidiyorsun aynen devam :sm_cool::sm_cool:

merhaba kızlar hoşbuldum daha bel kalça göğüs ölçümü yapmadım yapınca yazıcam inş benimde sabahki menümde 1 dilim kepekli ekmek 1 yumurta (haşlama) 1 domates 1 salatalık yarım kk yağsız peynir çok açık limonlu az şekerli 1 bardak çay burda bi arkadaş detoks diyeti diye yazmış ona başladım
saat 12 den 22 ye kadar 2 saat arayla cacık gibi bişay ayranın içine 4er yk nohut yeşil mercimek buğday koydun 2 salatalık rendeledim onu içiyorum kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar hoşbuldum daha bel kalça göğüs ölçümü yapmadım yapınca yazıcam inş benimde sabahki menümde 1 dilim kepekli ekmek 1 yumurta (haşlama) 1 domates 1 salatalık yarım kk yağsız peynir çok açık limonlu az şekerli 1 bardak çay burda bi arkadaş detoks diyeti diye yazmış ona başladım
saat 12 den 22 ye kadar 2 saat arayla cacık gibi bişay ayranın içine 4er yk nohut yeşil mercimek buğday koydun 2 salatalık rendeledim onu içiyorum. haa unutmadan bide yine burdan almıştım elmalı bi iksir içecek günde 2 kezde onu içiyorum gerçekten işe yarıyo açlık ve tatlı krizlerim yok denecek kadar azaldı kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım bi gazla başladım inşallah sonunu da getirebilirim :Saruboceq:

o detoksa dikkat et canım ben onun 2. gününde kütt diye bayılmıştım:)

kızlar siz ceevap yazmışsınız ben çıkmak zorunda kaldım neyse yine geldim kimseler yok hımm elimpia burdaymış nasılsın canım
sunsihne ayrıca tebrik ederim iyi gidiyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…