kaptanımız sormadan şu yüz karası (kendi adıma )listeyi güncelleyeyim
Alın hatunlar bu haftanın iç açmayan tablosu..bu hafta herkeste bi gevşeme var sanki..nre bu hal kızlar gerçekten serranın da dediği gibi artık bişeyler yapmak lazım bi iyileştirme düşünlelim..
gelelim listeye melocum geçen hafta bildirim yapmadığın halde yani 2 haftalık verdiğin kilo olmasına rağmen şampiyon yaptım çünkü 1 kilonun üzerinde veren bile yok..
ve kurallarımız gereği 2 hafta üst üste kilo veremeyeni gruptan çıkarıyorduk ama şimdi ismini yazmak istemediğim bi çok arkadaş 2 haftadır aynı kiloda malesef..hadi kızlar bu hafta çok farklı olsun ve hepimiz en az 1 kilo verelim ne dersiniz şu listemiz bi güzelleşsin ya..
kızlar siz ceevap yazmışsınız ben çıkmak zorunda kaldım neyse yine geldim kimseler yok hımm elimpia burdaymış nasılsın canım
sunsihne ayrıca tebrik ederim iyi gidiyosun canım
kaptanımız sormadan şu yüz karası (kendi adıma )listeyi güncelleyeyim
arkadaşlar ölçülerini kimse yazmamış
kızlar merhaba bir kaç gündür yazamadım sunshine diyetinde başarılar canımopuyorumnanaktan
bende pazartesinden beri elma diyetine başladım ama kendi çapımda tabiki değişiklikler yaptım bugün dayanamayıp tartıldım 2.5 kilo gitmiş çok sevindim pazar gününe kadar devam edicem kendimi çok iyi hissediyorum halsizlik olmadı allaha şükür benim oğlan çok yaramaz 1 dakika durmuyor onun sayesinde de spor yapmış oluyorum hepinizi öpüyorum
bunu kaptan ne zaman yazmıştı ya canım ben göremedim..ben geçen hafta 1 kg vermiştim ama bu hafta maalesef hiç ümidim yok çünkü artıdayım şu anda en iyi ihtimal sabit geçebilirim kızlar..ama haftaya eksiyim söz..:enbuyukkk:
arkadaşlar tıpkı kilo bildiriminde olduğu gibi ölçülerde de cuma gününü baz alalım.Cuma gününe kadar herkes ölçülerini yazarsa bende listeyi hazırlarım daha sonra her cuma listemizi yenileriz ne dersiniz?
kızlar merhaba bir kaç gündür yazamadım sunshine diyetinde başarılar canımopuyorumnanaktan
bende pazartesinden beri elma diyetine başladım ama kendi çapımda tabiki değişiklikler yaptım bugün dayanamayıp tartıldım 2.5 kilo gitmiş çok sevindim pazar gününe kadar devam edicem kendimi çok iyi hissediyorum halsizlik olmadı allaha şükür benim oğlan çok yaramaz 1 dakika durmuyor onun sayesinde de spor yapmış oluyorum hepinizi öpüyorum
arkadaşlar tıpkı kilo bildiriminde olduğu gibi ölçülerde de cuma gününü baz alalım.Cuma gününe kadar herkes ölçülerini yazarsa bende listeyi hazırlarım daha sonra her cuma listemizi yenileriz ne dersiniz?
kolay gelsin canım onu ben de çok merak ediyorum ama bir türlü deneyemedim indirmeyi bu akşam da çok işim var ama deniycem kesinlikle...ADAER canım çok iyi bir fikir muhteşem olur ama benim mezuram yok yarın alayım bende ölçülerimi kesin bi şey yazayım dün yazdıklarımda doğru ama bide mezurayla ölçeyim şimdi yürüyüş yapıcam leslieyle yani link vermek yasak ben msn adresimi vereyim isterseniz özele atarım msn adresini tamam
sorma canım aynı şey bende de mevcut ama hepimize ince ayar gerek..silkelenmeliyizzzzzzzzcanım ben kendi adıma yüz karası dedim kaç haftadır 1 ileri 2 geri bir türlü eski düzenime giremedim kafayı yicem bu gidişle-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-delikafadulden
nasıl yaa ciddimisin sen akannehirakannehirkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ya kızlar bugün oğluşumun doğum günüydü kutlama yapmıycaktık sözde ama süpriz misafirlerimiz ve kutlamamız oldu koskoca 2 dilim pastayı güplettim:tomato:klava:bana şu kaçamaklardan tamamen kurtulmak istiyorum ama hep bi süprizle karşıma çıkıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?