80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bu örnek menüyü Yaşı: 23
Boyu:167
Kilosu:59
Başlangıç kilosu: 90 olan aydasu isimli arkadaş uygulamış.Bizlerede bir fikir verebilir diye eklemek istedim.

adaer yaşı 36
kilosu 84
boyu 164 olan birinin örnek bir diyetide varmı acaba? benim metobolizma nasıl hızlancak daha doğrusu karın kısmımı napıcam ben ya :çok üzgünüm:

DıKKAT !!!!!!

bir arkadaşım ayran detoksundan bahsetmiş (içine baklagiller konuluyordu) 12 den 22 ye kadar acaba 12 ye kadar hiçbirşey yenmiyormu ??

haftasonu evde iken denesem diyorum

Slm bayanlar
herkes ölçüleri yazmış ne güzel.. adaer canım ama bana kalırsa ölçüleri 2 haftada bir bildirsek daha iyi olur çünkü vücut her hafta zor incelir kilo gibi değil yani ama yine de siz bilirsiniz tabi..

Şu ayranlı diet benimde aklıma yatmıyo değil aslında severim o tadı denemek istiyorum ama ayrıntısı ne bu diyetin bilen varmı?

bugün yürüyüş yapamadım ama sabah kaçamak yaptım o yüzden akşam yemek yemedim açlıktan midem kazınıyo ama ceza olsun bana ne o öyle ye ye ye,şimdi birazdan da walk walk walk yapcam leslieyle..:)

şu walk u ben de indiriyorum canım çok zor oldu ama sürekli hata verdi vs.. bu arada o ismi googleda yazınca kabak gibi bizim sayfaya atıyor acayip rahatsız oldum
o ayran dietini ben yaptım canım..tadını ayran çorbası gibi düşün var ya hani doğuda ayran aşı..ama ondan daha çirkin ve tuzsuz hiç tuz koymuyorsun..ben ikinci gün sonunda işyerinde küt diye bayıldım hastaneye kaldırdılar serum yedim ertesi gün verdiğim 2 -2.5 kilonun 1.5 kilosunu almıştmm bile delikafadulden1 hafta da sürekli tansyonum oynak gezdim kendime gelemedim..ama bu benim bünyem..ben biraz koftiyimdir canım..
2 haftada bir ölçü konusunda ben da sana katılıyorum kaptanım..

Korktum bak şimdi ben bi de emziriyorum hiç girmiyim bu diete o zaman bayılır giderim sonra yanımda ayıltacak da yok Allah korusun..

Korktum bak şimdi ben bi de emziriyorum hiç girmiyim bu diete o zaman bayılır giderim sonra yanımda ayıltacak da yok Allah korusun..

aa hala emziriyorsan aman aman canım..az ye sık ye..ay beni deli etti bu teyze ya şimdi indi aç diyorum ses hazır cd yi tak diyor bu ne demek ya..:gitme:

Aaa bende onu pc den syredemedim canım dvd ye çektirdim öyle tanışabildik kendileriyle :)) nedense bende de ses var görüntü yoktu yani..

Aaa bende onu pc den syredemedim canım dvd ye çektirdim öyle tanışabildik kendileriyle :)) nedense bende de ses var görüntü yoktu yani..

bnlar part part ya canım eşim dedi ki izleyebilmek için tüm partları indirmen gerek dedi..yaw dvd ye nasıl çektircem ki ay bir de bir sn olsun görebilseyim meraktan ölcem:gitme:

valla kızlar cuma iki yatılı misafirim var iş çıkışı aynı anda eve gircez c.tesi sabahı da geri kalan kızlar gelcekler bense bu saat oldu hala buralardayım nesli teyze peşinde koşuyorum:)ara ara gidip işleniyorum ama olmuyor çıkayım bari ütü yapı daha duş alıp yatcam yarın 7.00 de uyancam..
ben kaçar...öptüm sizleri..

handerya boşver öyle ayran dıyetını felan boş ışler onlar sen zaten emzırıyorsun az yesen yeter

handerya boşver öyle ayran dıyetını felan boş ışler onlar sen zaten emzırıyorsun az yesen yeter

İşte sorun orda canım zaten :)) şu az az ama sık sık olayını bi benimseyemedim yaaa bende tam tersi 2 öğün ama doya doya yiyorum malesef tabi bide kaçamak olursa sporsuz veremiyorum

İşte sorun orda canım zaten :)) şu az az ama sık sık olayını bi benimseyemedim yaaa bende tam tersi 2 öğün ama doya doya yiyorum malesef tabi bide kaçamak olursa sporsuz veremiyorum

handeryacım o zaman sende sık ama çok ye bunu hiç denemişmiydin:))))) sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…