arkadaşlar bu örnek menüyü Yaşı: 23
Boyu:167
Kilosu:59
Başlangıç kilosu: 90 olan aydasu isimli arkadaş uygulamış.Bizlerede bir fikir verebilir diye eklemek istedim.
ya birde ben pazartesileri tartılıyorum kilo bildirimi cuma, o zaman ben katılamayacağım?
Slm bayanlar
herkes ölçüleri yazmış ne güzel.. adaer canım ama bana kalırsa ölçüleri 2 haftada bir bildirsek daha iyi olur çünkü vücut her hafta zor incelir kilo gibi değil yani ama yine de siz bilirsiniz tabi..
Şu ayranlı diet benimde aklıma yatmıyo değil aslında severim o tadı denemek istiyorum ama ayrıntısı ne bu diyetin bilen varmı?
bugün yürüyüş yapamadım ama sabah kaçamak yaptım o yüzden akşam yemek yemedim açlıktan midem kazınıyo ama ceza olsun bana ne o öyle ye ye ye,şimdi birazdan da walk walk walk yapcam leslieyle..:)
Korktum bak şimdi ben bi de emziriyorum hiç girmiyim bu diete o zaman bayılır giderim sonra yanımda ayıltacak da yok Allah korusun..
iyi geceler kızlar
Aaa bende onu pc den syredemedim canım dvd ye çektirdim öyle tanışabildik kendileriyle :)) nedense bende de ses var görüntü yoktu yani..
handerya boşver öyle ayran dıyetını felan boş ışler onlar sen zaten emzırıyorsun az yesen yeter
İşte sorun orda canım zaten :)) şu az az ama sık sık olayını bi benimseyemedim yaaa bende tam tersi 2 öğün ama doya doya yiyorum malesef tabi bide kaçamak olursa sporsuz veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?