80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu benım acemıyce cızdıgım mutfak dolapları olculerı bılmedıgım ıcın en az dolaplı sekılde cızdım fıkırlerınıze acayıp ıhtıyacım var nasıl kullanıslı olur yada neresı kullanıslı olur gıbı :)kıler dolabı genıs tuttum cunku esım buzdolabı sıgarsa eger oraya koyalım demıstı bende sıgarsa koyarız demıstım hanı hem kıler dolap hemde buzdolabı yerı gorsun dıye genıs cızdım

buda esımın bana ben cızımı yaptıktan sonra yolladıgı aslında aklımda olan ama bızım mutfaga olmaz dıye cızmedıgım halı dırek duvar kenarında ocak cok kullanıslı olmuyor sımdıkı evımde oyle mesela duvarla ocak arasında kalan yerı temızleyemıyorum cok dar oldugu ıcın ve kotu gorunuyor

kızlar...acayip gerginim ve sinirliyim..doktordan geldim biraz önce.. aslında rutin kontrole gidecektim ama geçen hafta bi kanama gibi bişey olunca endişelendim.neyse gittim bugün hastaneye ,smear verdim hem . ne ilgisiz kadın ya ne adetimi sordu ne bişey... adetin 3 günü tahlil yapsak dedim gerek yok şimdi dedi ayyyyyyyyyyyyyy bi sinir oldum anlatamam dellendim geldim. Aralıkta ne zamandır görünmek istediğim bi inekolog var ona anca randevu bulabildim,hani ona gitmeden smear tahlilller falan hazır olsun sonuçlarla giderim diye düşünüyordum. Onu geçtim, kanama olunca evhamlandım yani durduk yerde niye olsun sordum doktora ,niye olur nolmuş hiç umursamadı olabilir yani bi iki kere kanama olmuşsa nolur dedi yumurtlamadan olur belki dedi...e dedim yumurtlama dönemi değil o ara...bi daha olursa bakarız ultrasonda milim kadar miyom gibi bişeyler görüyorum ama önemsiz dedi..bunlar kanama yapacak kadar önemli değil dedi... eee neden o zaman dedim bilmem dedi...ben mi bilicem yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! hastaneye gitmicez yani illa özele gidicez ki insan gibi davransınlar di mi inanın heryerim tutuldu ya,nasıl kasıldım anlatamam...kolum geçiyo diye seviniyodum boynumun kasılması indi koluma da... offf bin yıl uyuyasım var şu an...

haklısın canım.üzülme.malesef bir çok yerde böyle ruhsuz kadınları koyuyorlar.sanki başka dünyadanlar ve senin endişen hiç onlar için önemli değil.bende kaç defa öyle sinirlenip çıktım.en son iş yerime yakın uygun fiyatlı bir sağlık merkezi buldum.hem az bir maddiyatı var hemde sorularıma cevap alıyorum..

HAYIRLI GÜNLER KIZLARR

gelip okuyorum ama iççimden hiçbir şey yazmak gelmiyor,zaten bozuk ruh halim hava durumundan etklendi sanırım..

CECOM allah kabul etsin ,aşure işi aradan çıkmış.işallah sonuçlarında temiz çıkar arkadaşım..

MERVİŞİM çoksevindim sınavının güzel geçmesine.işallah evde gönlüne göre olur,huzurlu mutlu yaşarsın yuvanızda..

ayy kme ne yazıcağımı unuttum iyimi,alıntı yapıp bırakınca hepsihiç olmuş..bende haliyle unuttum dünden beri kim ne yazdı..

bulaşık makinasının evyeye yakın olması önemli bulaşıkları akıtıp hemen yerleştirivermek kolay oluyor.ocak konusunda haklısın duvara sıçrayıp sinir edebiliyor bizi arada olunca çek kaldır orasını burasını temizle misss...
köşe dönen dolapların içine fasülye yerleştirirsen kullanım yeri artar ve pratik olur çek gelsin koy yerleştir it gitsin... bi de farklı derinlikte çekmeceler iyi oluyor kaşıkçatalla çekmecesi normal ama bi de şu ıvır zıvır kurulmaam bezleri falan koyduğumuz çekmeceler derin olursa daha iyi oluyor.bi de annemin tezgahı çok yüksek mesela boyum uzun değil yemek pişirirken orada kollarım havada kalıyor belim ağrıyor..aklında olsun işte... bi de kuzenim yaşadığı için aklıma geldi dolap kapakları şimdi parlak ya..onların çizilmeyenleri varmış..çizilenlerine bez bile deyse çizik çizik çok kötü görünüyor ve öyle kalıyor aklında olsun canım :) Allah içinize sindirsin güle güle oturun inşalalh...

havalar grileşti.hormanlarımız depresifleşti
şaka bir yana önemli bir sıkıntı yoktur umarım canım

canım zaten özel bir hastaneden randevu aldım aralıkta ona gidicem çok tutulan bir doktor bundan sonra onunla devam ederim ama smeardi tahlillerdi devlette yaptırmak daha uygun sonuçta bi d böyle acil bişey olunca gittim yani .ama dellendim geldim ruhsuz duygusuz kadın...bi de kadın olacak...

o konuda haklısın tabi canım.yani işte bu tipler malesef devlet hastanelerinde mevcut..iyi yapmışsın başka yerden randevu almakla..

cok sukur atlatım canım gerıye kaldı 3 sınav onlarıda verdımmı tamamdır. amin canım benım ah bıde oturmak nasıp olsa
aynen öyle canım hadi geçmiş olsun sınav için inşallah geçersin canım...
ev içinde şimdiden hayırlı olsun zor bi dönem olur sanırım telaşeli onu beğen bunu beğen ama kp helal olsun...
sagol kuzum benım aynen ya bıde bırden baslamaya karar verdı normalde dugun oncesı yapılacaktı esımle dedık oturamayacagız dugun oncesı borc olmasın oda sımdıye kaldı ıste
Maltepedeyiz canım neyse ki su kesintisi olmayacakmış vazgeçmişler kesmeden halledeceklermiş ne yapacaklarsa artık...
hım bende uskudardayım canımda dedım bı ıhtımal aynı apartmandamıyız dedım depo falan degınce sankı bı bızım apartmanda var
tebrık ederım canım benım valla canım bakarsın sende verırsın gercı sımdılık verıyorumda sonrası ne olur bılınmez bakarsın mıslı mıslı alırım
cok sınır bozucu olmus ozel hastaneye gıtseydın keskecok gecms olsun bu arada

cok sagol canım bulasık makınası falan hc oyle dusunmemıstım dur bakalım bıde dedıklerını ekleyerek cızmeye calısayım

geçmiş olsun canım,maalesef dr lar insanı daha çok hasta edebiliyor sağolsunlar..
en iyisi özele gitmek yoksa ilgi alaka 0..
havalar grileşti.hormanlarımız depresifleşti
şaka bir yana önemli bir sıkıntı yoktur umarım canım

sağol canım,,yok önemli bir durum,herzamanki halimm..

esımınkı aslında benım aklımda olan modele cok benzzıyor canm ama olculerın sıgmama ıhtımalı oldugu ıcın hıc bulasmadım du bakalım googlede cızımler varmıs esım soledı sımdı onlara bakarak bıseyler cıkarmaya calısıcam

cok sagol canım bulasık makınası falan hc oyle dusunmemıstım dur bakalım bıde dedıklerını ekleyerek cızmeye calısayım
canım bi de..annemin tezgahı biraz yüksek mesela e benim de boyum uzun değil orada yemek yaparken kollarım havada kalıyor belim sırtım ağrıyor.. ya da benim tezgahım normal ama bi arkadşaım çok uzun boylu o da ne alçak tezgahın diyor eğiliyor beli ağrıyor tabiii..bi standart var galiba ama kendine göre kullanışlı olanı bul canım

mervemm,imkan varsa kilerde yapsın kocan ,nasılsa duvarlar kırılıp yeniden yapılıyormuş
küçük bi kiler tüm kalabalığı toplar turşular konserveler falan..
kiler candır keşke benim de olsa..Allahtan mutfak balkonum var açık ama yağmur almıyor oraya koydum bi dolap içi full :)))

evın tavanı bıraz basık tezgahın boyu konusunda cok bısey yapamam herhalde aslında dedıgın gıbı cok zor oluyor
mervemm,imkan varsa kilerde yapsın kocan ,nasılsa duvarlar kırılıp yeniden yapılıyormuş
küçük bi kiler tüm kalabalığı toplar turşular konserveler falan..
asagıda ona ımkan yok canım ya ımkan olsa tuvalet ve banyoyu buyutucem ama belkı ust kata yapılabılır orası henuz bolunmedı hc bıseysı yapılmadı ınsallah ımkan olurda yapılır gercektenhayat kurtarıyor kılerr

cnm senın çizimin için ocak duvar kenarında olmaz dıyecektım kı esın düşünmüş :) ocagı koydugun tarafla kılerı degıstırebılırsın bence cunku buzdolabı yanına kıler yapma buzdolabının motorunun verdıgı ısı dolaba gelır dolabın ıcınde saklama ömrü düşer ürünlerin birde artık fırını oyle alta eglecek eyre koymuyorla daha kullanıslı oluyor buzdolabının yanına boydan bır sutun düşün mesela boy hızanda egılmeden kullanabılecegın gıbı ankastre fırını gömdüğünü düşün.. hatta mıkroyu bıle oyle yapıyorlar yerın varsa...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anamları uğurladım ve direk geçmişe daldım maşallah baya sohbetler edilmiş

Çok şükür aşuremi çok beğendiler kızkardeşim hatta kız canın istedimi herşeyin en güzelini yapıyorsun dedi
KVyede kızımla gönderdim
Apartmanada dağıttım birde Eşimin halalarına ve şirkete de gönderirsem çok az kalacak bize şükür

Maltepedeyiz canım neyse ki su kesintisi olmayacakmış vazgeçmişler kesmeden halledeceklermiş ne yapacaklarsa artık...

Kızzzzzzzz size suyu verdilerde bizimkilerimi kestiler

Abdala malum olur hesabı sabah Aşureyi yaparken aman oyalanmıyayım belli olmaz sular kesilmez kesilmez kesileceği tutmasın bugün diye düşündüm Tam aşurem bitti kaselere aktardım, koca tencerenin dibinede su koydum ve bir baktım sular azalmaya başladı
Şu saatte kadar hala sularımız gelmedi

Anam size üzülürken benim başıma geldi

Çok güzel canım inşallah herşey gönlünüzce olur
Eminim çok çok güzel bir şey çıkacak ortaya

Bir tavsiyede benden kapakları düz kullan yani girintisi falan olmasın sonra benim gibi diş fırçası elinde uğraşırsın mutfak temizliğinde

Canım çok geçmiş olsun bende sinir olurum öyle doktorlara ama maalesef öyleleri de var hayatından bezmiş zoraki gün dolduran
Yine sen bilirsin ama özeldeki doktora daha var nasılsa istersen başka bir devlet hastanesinden tekrar randevu al yada uygun tıp merkezlerinde anında bile yaptırabilirsin

Geçen gün bizim sağlık ocağında bile hemşire gel bir ara seamer yapalım sana dedi belki sizin sağlık ocağınızdada vardır kadın doğum için bir bölüm

İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…