haklısın canım.üzülme.malesef bir çok yerde böyle ruhsuz kadınları koyuyorlar.sanki başka dünyadanlar ve senin endişen hiç onlar için önemli değil.bende kaç defa öyle sinirlenip çıktım.en son iş yerime yakın uygun fiyatlı bir sağlık merkezi buldum.hem az bir maddiyatı var hemde sorularıma cevap alıyorum..kızlar...acayip gerginim ve sinirliyim..doktordan geldim biraz önce.. aslında rutin kontrole gidecektim ama geçen hafta bi kanama gibi bişey olunca endişelendim.neyse gittim bugün hastaneye ,smear verdim hem . ne ilgisiz kadın ya ne adetimi sordu ne bişey... adetin 3 günü tahlil yapsak dedim gerek yok şimdi dedi ayyyyyyyyyyyyyy bi sinir oldum anlatamam dellendim geldim. Aralıkta ne zamandır görünmek istediğim bi inekolog var ona anca randevu bulabildim,hani ona gitmeden smear tahlilller falan hazır olsun sonuçlarla giderim diye düşünüyordum. Onu geçtim, kanama olunca evhamlandım yani durduk yerde niye olsun sordum doktora ,niye olur nolmuş hiç umursamadı olabilir yani bi iki kere kanama olmuşsa nolur dedi yumurtlamadan olur belki dedi...e dedim yumurtlama dönemi değil o ara...bi daha olursa bakarız ultrasonda milim kadar miyom gibi bişeyler görüyorum ama önemsiz dedi..bunlar kanama yapacak kadar önemli değil dedi... eee neden o zaman dedim bilmem dedi...ben mi bilicem yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! hastaneye gitmicez yani illa özele gidicez ki insan gibi davransınlar di miinanın heryerim tutuldu ya,nasıl kasıldım anlatamam...kolum geçiyo diye seviniyodum boynumun kasılması indi koluma da... offf bin yıl uyuyasım var şu an...
bulaşık makinasının evyeye yakın olması önemli bulaşıkları akıtıp hemen yerleştirivermek kolay oluyor.ocak konusunda haklısın duvara sıçrayıp sinir edebiliyor bizi arada olunca çek kaldır orasını burasını temizle misss...Eki Görüntüle 1310501
kızlar bu benım acemıyce cızdıgım mutfak dolapları olculerı bılmedıgım ıcın en az dolaplı sekılde cızdım fıkırlerınıze acayıp ıhtıyacım var nasıl kullanıslı olur yada neresı kullanıslı olur gıbı :)kıler dolabı genıs tuttum cunku esım buzdolabı sıgarsa eger oraya koyalım demıstı bende sıgarsa koyarız demıstım hanı hem kıler dolap hemde buzdolabı yerı gorsun dıye genıs cızdım
Eki Görüntüle 1310502
buda esımın bana ben cızımı yaptıktan sonra yolladıgı aslında aklımda olan ama bızım mutfaga olmaz dıye cızmedıgım halı dırek duvar kenarında ocak cok kullanıslı olmuyor sımdıkı evımde oyle mesela duvarla ocak arasında kalan yerı temızleyemıyorum cok dar oldugu ıcın ve kotu gorunuyor
havalar grileşti.hormanlarımız depresifleştiHAYIRLI GÜNLER KIZLARR
gelip okuyorum ama iççimden hiçbir şey yazmak gelmiyor,zaten bozuk ruh halim hava durumundan etklendi sanırım..
CECOM allah kabul etsin ,aşure işi aradan çıkmış.işallah sonuçlarında temiz çıkar arkadaşım..
MERVİŞİM çoksevindim sınavının güzel geçmesine.işallah evde gönlüne göre olur,huzurlu mutlu yaşarsın yuvanızda..
ayy kme ne yazıcağımı unuttum iyimi,alıntı yapıp bırakınca hepsihiç olmuş..bende haliyle unuttum dünden beri kim ne yazdı..
canım zaten özel bir hastaneden randevu aldım aralıkta ona gidicem çok tutulan bir doktor bundan sonra onunla devam ederim ama smeardi tahlillerdi devlette yaptırmak daha uygun sonuçta bi d böyle acil bişey olunca gittim yani .ama dellendim geldim ruhsuz duygusuz kadın...bi de kadın olacak...haklısın canım.üzülme.malesef bir çok yerde böyle ruhsuz kadınları koyuyorlar.sanki başka dünyadanlar ve senin endişen hiç onlar için önemli değil.bende kaç defa öyle sinirlenip çıktım.en son iş yerime yakın uygun fiyatlı bir sağlık merkezi buldum.hem az bir maddiyatı var hemde sorularıma cevap alıyorum..
o konuda haklısın tabi canım.yani işte bu tipler malesef devlet hastanelerinde mevcut..iyi yapmışsın başka yerden randevu almakla..canım zaten özel bir hastaneden randevu aldım aralıkta ona gidicem çok tutulan bir doktor bundan sonra onunla devam ederim ama smeardi tahlillerdi devlette yaptırmak daha uygun sonuçta bi d böyle acil bişey olunca gittim yani .ama dellendim geldim ruhsuz duygusuz kadın...bi de kadın olacak...
cok sukur atlatım canım gerıye kaldı 3 sınav onlarıda verdımmı tamamdır. amin canım benım ah bıde oturmak nasıp olsaSlm fıstıklar tek tek alıntı yapmadım felaket uykusuzum hayırlı cumalar hepimize cecom allah kabul etsin bitanemharika vermişsin tbrk ederim fatoşcum sende vermissin kuzum artı çıkanlar önümüze bakıyoruz artık haftaya daha güzel olacağına eminim moral bozmak yok
neslim hala aşuremi diyorsun sen
Hamişim hadi bugünü de atlattın tbrkler cnmmooo bebişimiz bereketiyle geliyor kp inin gönlüne sağlık kuzum
sagol kuzum benım aynen ya bıde bırden baslamaya karar verdı normalde dugun oncesı yapılacaktı esımle dedık oturamayacagız dugun oncesı borc olmasın oda sımdıye kaldı ısteaynen öyle canım hadi geçmiş olsun sınav için inşallah geçersin canım...
ev içinde şimdiden hayırlı olsun zor bi dönem olur sanırım telaşeli onu beğen bunu beğen ama kp helal olsun...
hım bende uskudardayım canımda dedım bı ıhtımal aynı apartmandamıyız dedım depo falan degınce sankı bı bızım apartmanda varMaltepedeyiz canım neyse ki su kesintisi olmayacakmış vazgeçmişler kesmeden halledeceklermiş ne yapacaklarsa artık...
tebrık ederım canım benım valla canım bakarsın sende verırsıncanım Allah kabul etsin.tekrar geçmiş olsun.şerden hayır doğmuş kilo vermişsin.ama tabikide bu şekilde inşallah bir daha olmasın.sağlıklı ol ve öyle gitsin kiloların inşallah.
k.babaya teşekkürlerimizi iletiyoruz:) mutlu,selametli oturmak nasip olsun canım.bu arada sayende kilo vermeden hamile kalmayı düşünür oldum canım :) maşallah sana..ayrıca sınavında güzel sonuçlanır inşallah hamişim..
evet kızlar bende yapayım bildirimimi.bir ara girdim yazacağım diye sonrası bir iş geldi kaldı.boşluk yakalamışken hemen yazayım.ya birde şu sitenin mobil uygulamasını yapsalarda artık akşamları bende rahatça gelsem
başlangıç kilom :82
geçen hafta :77,9
bu hafta:77,6
giden:0,3
hedef :70
ben anlamadım niye böyle az gidiyor.cidden kaçamak falanda yapmıyorum artık.yani şu işimden ara bulup kesin tahlillerimi yaptırmalıyım.
Verene maşallah ve azmin devamını,veremeyene sabır ve bol şans diliyorum fıstık hanımlar..:)
cok sınır bozucu olmus ozel hastaneye gıtseydın keskekızlar...acayip gerginim ve sinirliyim..doktordan geldim biraz önce.. aslında rutin kontrole gidecektim ama geçen hafta bi kanama gibi bişey olunca endişelendim.neyse gittim bugün hastaneye ,smear verdim hem . ne ilgisiz kadın ya ne adetimi sordu ne bişey... adetin 3 günü tahlil yapsak dedim gerek yok şimdi dedi ayyyyyyyyyyyyyy bi sinir oldum anlatamam dellendim geldim. Aralıkta ne zamandır görünmek istediğim bi inekolog var ona anca randevu bulabildim,hani ona gitmeden smear tahlilller falan hazır olsun sonuçlarla giderim diye düşünüyordum. Onu geçtim, kanama olunca evhamlandım yani durduk yerde niye olsun sordum doktora ,niye olur nolmuş hiç umursamadı olabilir yani bi iki kere kanama olmuşsa nolur dedi yumurtlamadan olur belki dedi...e dedim yumurtlama dönemi değil o ara...bi daha olursa bakarız ultrasonda milim kadar miyom gibi bişeyler görüyorum ama önemsiz dedi..bunlar kanama yapacak kadar önemli değil dedi... eee neden o zaman dedim bilmem dedi...ben mi bilicem yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! hastaneye gitmicez yani illa özele gidicez ki insan gibi davransınlar di miinanın heryerim tutuldu ya,nasıl kasıldım anlatamam...kolum geçiyo diye seviniyodum boynumun kasılması indi koluma da... offf bin yıl uyuyasım var şu an...
Eki Görüntüle 1310501
kızlar bu benım acemıyce cızdıgım mutfak dolapları olculerı bılmedıgım ıcın en az dolaplı sekılde cızdım fıkırlerınıze acayıp ıhtıyacım var nasıl kullanıslı olur yada neresı kullanıslı olur gıbı :)kıler dolabı genıs tuttum cunku esım buzdolabı sıgarsa eger oraya koyalım demıstı bende sıgarsa koyarız demıstım hanı hem kıler dolap hemde buzdolabı yerı gorsun dıye genıs cızdım
Eki Görüntüle 1310502
buda esımın bana ben cızımı yaptıktan sonra yolladıgı aslında aklımda olan ama bızım mutfaga olmaz dıye cızmedıgım halı dırek duvar kenarında ocak cok kullanıslı olmuyor sımdıkı evımde oyle mesela duvarla ocak arasında kalan yerı temızleyemıyorum cok dar oldugu ıcın ve kotu gorunuyor
[/QUin çizimde çekmece OTE]
alttaki çizimi görmeden yazıcaktım sana ama sende yazmışın zaten canım,ocakduvara sıfır iyi olmuyor..senin çizimde çekmece az canım,bulaşık makinesi yeri yanlış,ama usta neyi verirsen onu yapar o yüzden küçük detaylara bile çok dikkat et canım..
eşinin gönderdiği daha kullanışlı gibi sanki..yinede sen bilirsin tanii..
cok sagol canım bulasık makınası falan hc oyle dusunmemıstım dur bakalım bıde dedıklerını ekleyerek cızmeye calısayımbulaşık makinasının evyeye yakın olması önemli bulaşıkları akıtıp hemen yerleştirivermek kolay oluyor.ocak konusunda haklısın duvara sıçrayıp sinir edebiliyor bizi arada olunca çek kaldır orasını burasını temizle misss...
köşe dönen dolapların içine fasülye yerleştirirsen kullanım yeri artar ve pratik olur çek gelsin koy yerleştir it gitsin... bi de farklı derinlikte çekmeceler iyi oluyor kaşıkçatalla çekmecesi normal ama bi de şu ıvır zıvır kurulmaam bezleri falan koyduğumuz çekmeceler derin olursa daha iyi oluyor.bi de annemin tezgahı çok yüksek mesela boyum uzun değil yemek pişirirken orada kollarım havada kalıyor belim ağrıyor..aklında olsun işte... bi de kuzenim yaşadığı için aklıma geldi dolap kapakları şimdi parlak ya..onların çizilmeyenleri varmış..çizilenlerine bez bile deyse çizik çizik çok kötü görünüyor ve öyle kalıyor aklında olsun canım :) Allah içinize sindirsin güle güle oturun inşalalh...
geçmiş olsun canım,maalesef dr lar insanı daha çok hasta edebiliyor sağolsunlar..kızlar...acayip gerginim ve sinirliyim..doktordan geldim biraz önce.. aslında rutin kontrole gidecektim ama geçen hafta bi kanama gibi bişey olunca endişelendim.neyse gittim bugün hastaneye ,smear verdim hem . ne ilgisiz kadın ya ne adetimi sordu ne bişey... adetin 3 günü tahlil yapsak dedim gerek yok şimdi dedi ayyyyyyyyyyyyyy bi sinir oldum anlatamam dellendim geldim. Aralıkta ne zamandır görünmek istediğim bi inekolog var ona anca randevu bulabildim,hani ona gitmeden smear tahlilller falan hazır olsun sonuçlarla giderim diye düşünüyordum. Onu geçtim, kanama olunca evhamlandım yani durduk yerde niye olsun sordum doktora ,niye olur nolmuş hiç umursamadı olabilir yani bi iki kere kanama olmuşsa nolur dedi yumurtlamadan olur belki dedi...e dedim yumurtlama dönemi değil o ara...bi daha olursa bakarız ultrasonda milim kadar miyom gibi bişeyler görüyorum ama önemsiz dedi..bunlar kanama yapacak kadar önemli değil dedi... eee neden o zaman dedim bilmem dedi...ben mi bilicem yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! hastaneye gitmicez yani illa özele gidicez ki insan gibi davransınlar di miinanın heryerim tutuldu ya,nasıl kasıldım anlatamam...kolum geçiyo diye seviniyodum boynumun kasılması indi koluma da... offf bin yıl uyuyasım var şu an...
havalar grileşti.hormanlarımız depresifleşti
şaka bir yana önemli bir sıkıntı yoktur umarım canım
Eki Görüntüle 1310501
Eki Görüntüle 1310502
canım bi de..annemin tezgahı biraz yüksek mesela e benim de boyum uzun değil orada yemek yaparken kollarım havada kalıyor belim sırtım ağrıyor.. ya da benim tezgahım normal ama bi arkadşaım çok uzun boylu o da ne alçak tezgahın diyor eğiliyor beli ağrıyor tabiii..bi standart var galiba ama kendine göre kullanışlı olanı bul canımcok sagol canım bulasık makınası falan hc oyle dusunmemıstım dur bakalım bıde dedıklerını ekleyerek cızmeye calısayım
kiler candır keşke benim de olsa..Allahtan mutfak balkonum var açık ama yağmur almıyor oraya koydum bi dolap içi full :)))mervemm,imkan varsa kilerde yapsın kocan ,nasılsa duvarlar kırılıp yeniden yapılıyormuş
küçük bi kiler tüm kalabalığı toplar turşular konserveler falan..
evın tavanı bıraz basık tezgahın boyu konusunda cok bısey yapamam herhalde aslında dedıgın gıbı cok zor oluyorcanım bi de..annemin tezgahı biraz yüksek mesela e benim de boyum uzun değil orada yemek yaparken kollarım havada kalıyor belim sırtım ağrıyor.. ya da benim tezgahım normal ama bi arkadşaım çok uzun boylu o da ne alçak tezgahın diyor eğiliyor beli ağrıyor tabiii..bi standart var galiba ama kendine göre kullanışlı olanı bul canım
asagıda ona ımkan yok canım ya ımkan olsa tuvalet ve banyoyu buyutucem ama belkı ust kata yapılabılır orası henuz bolunmedı hc bıseysı yapılmadı ınsallah ımkan olurda yapılır gercektenhayat kurtarıyor kılerrmervemm,imkan varsa kilerde yapsın kocan ,nasılsa duvarlar kırılıp yeniden yapılıyormuş
küçük bi kiler tüm kalabalığı toplar turşular konserveler falan..
cnm senın çizimin için ocak duvar kenarında olmaz dıyecektım kı esın düşünmüş :) ocagı koydugun tarafla kılerı degıstırebılırsın bence cunku buzdolabı yanına kıler yapma buzdolabının motorunun verdıgı ısı dolaba gelır dolabın ıcınde saklama ömrü düşer ürünlerin birde artık fırını oyle alta eglecek eyre koymuyorla daha kullanıslı oluyor buzdolabının yanına boydan bır sutun düşün mesela boy hızanda egılmeden kullanabılecegın gıbı ankastre fırını gömdüğünü düşün.. hatta mıkroyu bıle oyle yapıyorlar yerın varsa...Eki Görüntüle 1310501
Eki Görüntüle 1310502
Maltepedeyiz canım neyse ki su kesintisi olmayacakmış vazgeçmişler kesmeden halledeceklermiş ne yapacaklarsa artık...
Eki Görüntüle 1310501
Eki Görüntüle 1310502
kızlar...acayip gerginim ve sinirliyim..doktordan geldim biraz önce.. aslında rutin kontrole gidecektim ama geçen hafta bi kanama gibi bişey olunca endişelendim.neyse gittim bugün hastaneye ,smear verdim hem . ne ilgisiz kadın ya ne adetimi sordu ne bişey... adetin 3 günü tahlil yapsak dedim gerek yok şimdi dedi ayyyyyyyyyyyyyy bi sinir oldum anlatamam dellendim geldim. Aralıkta ne zamandır görünmek istediğim bi inekolog var ona anca randevu bulabildim,hani ona gitmeden smear tahlilller falan hazır olsun sonuçlarla giderim diye düşünüyordum. Onu geçtim, kanama olunca evhamlandım yani durduk yerde niye olsun sordum doktora ,niye olur nolmuş hiç umursamadı olabilir yani bi iki kere kanama olmuşsa nolur dedi yumurtlamadan olur belki dedi...e dedim yumurtlama dönemi değil o ara...bi daha olursa bakarız ultrasonda milim kadar miyom gibi bişeyler görüyorum ama önemsiz dedi..bunlar kanama yapacak kadar önemli değil dedi... eee neden o zaman dedim bilmem dedi...ben mi bilicem yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! hastaneye gitmicez yani illa özele gidicez ki insan gibi davransınlar di miinanın heryerim tutuldu ya,nasıl kasıldım anlatamam...kolum geçiyo diye seviniyodum boynumun kasılması indi koluma da... offf bin yıl uyuyasım var şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?