80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben geldim nihayet işe başladım 3 gündür evde yatmak bi yere kadar insan çalışmaya alışıncada bi boşluğa düşüyo sanki. sınav kuzuları gelmemiş herhalde daha umarım çok iyi geçmiştir.
gelelim dünkü menüme iki güm yoğun anne şefkatinden sonra dün evde yalnızdım ve tam bir karataycı gibi devam ediyorum...
kahvaltı
saat : 10,30 gibi 2 yumurtalı ıspanaklı ve lorlu omlet, zeytin, lor peyniri, kahvaltılık sos, ceviz
akşam : 17,30 gibi başladım acıkmıştım çok 1 kaşık kavurma bir bardak ayran içtim içimi bastırdım
sonra saat 18,30 gibi fırında iki baget 2 kaşık bulgur pilavı hepsi zeytinyağlıydı birde bol soğanlı salata

veeee asıl imtihan bugündü
kızın psikiyatri randevusu vardı kaygı bozukluğu ve hiperaktivite tedavisi görüyoruz
anneme gittik kahvaltıya tabi her zamanki anne komplosu komplo demiyeyim gene anne yüreği sabah biz gidicez diye kalkmış yeni bi tarif bulmuş tavada pizza yapmış bide benim tabağıma koymazmı
gayet net ve kararlı HAYIRRR didim bi dilim ye canım diyo ben diyorum ki gel beraber yapalım (oda 108 kilo ) o bana pizza yapıyo valla iki gün hastayken dayattın şimdi yıkılmadım ayaktayımmmm
hiiiç ısrar etme bide yumurta yap demiştim pizza yapmış diye onu yapmamış benimi deniyosun dedimm
kalktımkendime yumurta haşladım mübarek hamur bide güzel kokuyo kıza ısrar ediyo bu sefer dedim bırak istemiyosa yemesin ekmek bizim gibimi olsun dimi amaa

muhakkak yağları çıkıp şifa veriyordur ondandır

Tebrikler canim benim hayir diyebilmissin

Slm şekerler

Mavişim incir uyutması masum bir tatlı ben bazen yaparım 1 su bardağı sıcak süte 1 kuru incir yeterli cnm
blendırdan geçirip yoğurt mayalar gibi üstünü kapat 3 saat dursun koyulaşıyor cnm buzdolabına koyup yiyebilirsin

HAYRLI GÜNLER KIZLARR

KIZIMI SINAVA GÖTÜRDÜ BABASI,.SABAH YOLLARI AÇMIŞ MAKİNELER .,
ALLAHDAN ARABA ÇALIŞTI YOKSA SIKINTI OLAAKTI..

TÜM SINAVA GİREN ÇOCUKLARIMIZIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN ..

İnşallah güzel geçmiştir kuzularımızın sınavı meleğim

Çok şükür cecommm iyileşmeye başladınız demek başarılar kuzum

bende anladım kaptan alanya bile donuyorsa gerisini tahmin edemiyom

Biz yine şanslıyız neslim rabbim dışarda olanların yardımcıları olsun

Geçmiş olsun canımcımm keçi boynuzu yiyebilirsin talı niyetine sıfır kalori

İşte budur mavişim sen kararlı olduktan sonra gerisi gelir cıslara hayır

Bravo canm valla şuan benim canimda pizza istedi alayim bari

Alicam canmda tartida artiyi gorucem bu arada :))(

Sana canın çeken herşey serbest kuzummm

O kadar olsun artık yoksa rekor kıracaksın

ciddenmiii seni yirimmmm canımsın benim canumm

Arkadaslar tekrar merhaba. Araniza fazla katilamiyorum isden gucden.

Size birsey sormak istiyorum. Ben 2 kg vermistim. Fakat bugun bir suredir giymedigim kumas pantolonu giydim. Normalde cok dar olur bana. İcinden kalin tayt giydigim halde bacaklari bol geldi. Beli bol geldi.

Nasil oluyo bu is? 2 kilo verdiysem boyle bariz bir fark olmamasi lazim degil mi?

eeee artık normaldir yavaş yavaş :)
valla an ıtıbarıyle bır kucuk pızza ve azıcık patates yemıs bulunuyorum ama aksama bısey yıyemem sanırım cok doldu mıdem
rekor kırsam ne guzel olur canım ama bu hafta kesın bı sekılde artıyım sanırım cunku bu hafta cok hamur ısı ve kacamaklarım oldu ve suyu azalttım

normal canım 2 kılo az bısey degıl hele bıde spor la verdıysen bol gelmesı normal vucut sıkılasmıstır tebrık ederım bende gecen 30 beden kot almıstım kac sene oncesı onun ıcıne gırebıldım cok mutlu oldum

Aynen oyle spor esliginde versim ama bu aralar cok yogun calistigim icin son 1 haftadir aksattim. En son pazar gunu gitmistim. Nobetlerim vardi

Aralik ayinda daha duzenli gidicem 1 gun spor 1 gun tatil seklinde.

Benim anlamadigim su. Ben de sikilastim diye dusundum ama sikilasinca da kilo gitmiyo mu? 2 kg bu kadar bolluk icin az gibi geldi :)

yok canım sıkılasma kılo gtmesınden farklı bısey sungerı dusun agırlıgı aynı ama elınle sıkıstırdıgında daha az yer kaplıyor ama agırlıgı aynı onun gıbı

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Kuzum şükür uyuyor şu anda

Size yazdığım son mesajdan sonra çocuk çok kötü oldu bacaklarım diye ağlayıp durdu ve bir baktım baldırları taş gibi aklım gidiyordu resmen
Ne yaptıysam bacaklarının üzerine basmadı hatta tuvalete bile gideceği zaman ben taşıdım ve devamlı ağlayıp durdu etinden et kopuyormuş gibi
Babasını arattı bana ve okadar çok canı yanarak ağladı ki eşim dayanamadı çok eskiden götürdüğümüz doktora götürdük diğer doktorun yaptığı tahlili ve röntgenide götürdüm ve oda netteki doktorla aynı şeyi söyledi daha evvel kullandığımız antibiyotik ağır gelmiş o yüzden çocuk kusma ve ishale maruz kalmış
İlaçları kestiğimizi söyleyince iyi yapmışsınız dedi

Şu anda sadece ateş düşürücü kullanıyoruz ( yine ateşlenmeler başladı diye ) birde evin içinde fazla kalın giydirmeyin, odayı iyice havalandırın falan dedi
Keşke baştan o doktora götürseymişiz dedi eşim ama cidden artık doktordan tiksindim

Bacaklarındaki ağrılarda o içtiği ilaçların ağır griple birlikte etkisiymiş ama iki güne geçer birşey kullanmaya gerek yok dedi
Dönüşte oykalyptus yağı aldık eczaneden ve eve gelir gelmez biraz yastığına damlattım
Baştan çok pis kokuyor falan dedi ama onun kokusuyla rahatladı ve uyudu tekrar

Kendi tshirtümede az birşey damlattım ve cidden beynime kadar nefesimin açıldığını hissettim
Hepinize önerileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun cidden çok iyi oldu

Şimdi iki gün sonra tekrar bir getir göğsünü dinleyelim ne olur ne olmaz dedi ama başka hiç birşeye gerek yok diye de üstüne basa basa belirtti

Sağ olasın canım valla tam iyileşti diye düşünürken yüreğimi ağzıma getirdi hatta hastanede bile ne yaptıysak yürütemedik ve herkes dönüp bize baktı
Tuvalete bile kuçakta götürüp durduk hatta doktor bacaklarını kontrol ederken bile çok ağladı ama şükür önemli birşey değilmiş
Doktora gitmiyeceğim derken yine soluğu korkudan doktorda aldık acaba yediği iğnelerden birşeymi oldu diye
En azından bu eski doktorumuzdan yana eminim o tür tuzaklara yönlendirmediğini ki zaten birşey vermeye gerek yok dedi oda şükür

Okalyptus yağını aldık o baya bir keskin kokusundan rahatlatıyor ve şu anda uyuyor kuzu
Eşimde onun bahanesiyle işten kaçtı oturdu karşımda tabletten film izliyor
Kuzu uyusun diye herkes sessizlik modunda

8.ci takımın kaptanı Ayşemde sağolsun geçen sormuştum propolis + arısütü + doğal bal bulabilirmiyiz diye ( eşinin bal sattığını biliyordumda diğerlerinden emin değildim ) Allah razı olsun bugün ayarladığını yazmış ve en geç cuma onlarda gelimde olacak Allahın izniyle ondan sonra kuzum daha da iyi olacak ve bir daha kolay kolay hastalanmıyacağız

Merveninde dediği gibi sıkılaşmışsındır

Süper valla inşallah çok daha güzel kilolar verir daha ufak bedenleride bol geliyor diye dert yanarsın bize

Canım Rabbim Babannenede sanada sağ sağlim varmayı nasip eder inşallah...Aminnnn
Şimdiden sanada hayırlı yolculuklar canım Eminim eşinde dört gözle bekliyordur seni

cecom bende anneme sordum bu arada yarım kilo bala fındık kadar propolis bir tatlı kaşığı kadar arı sütü ama dediğim gibi kesinlikle metal kaşık yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…