- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
muhakkak yağları çıkıp şifa veriyordur ondandırBEN GELDMM
sabahdan beri heyecen bi heyecan.nolduysa bana çok sıkıntı yaptım işallah şu sınav güzel geçerde emeklerinin karşılığını alır yavrular..
şimd babası almaya giti bakalım ne old bitt gelnce anlarız.
işallah yine kramp girip çığlık atmamıştır benim kız..benim bildiğim kalsyum eksikliğinden olurdu kramp ama pazartesi dr gdcez o zaman onuda söyyleyelimde bi baksınlar.şu günlerde çok sık tekrar ediyor..
sabahdan ber bende soba yanıyor boşa geçmesindiye haşlamadık şey bırakmadım,hatta hamur yoüurup ekmek yapıyım dye düşündüm,ama evde var ekmek diye vaz geçtim.nasılsa her gün yanıyor olmazsa yarın yaparım ,sobada ekmek mis gib olurdu uzun zamandır yapmıyorum ..
iyo
cimcmenin daha iyi olmasına sevindm canım..
benimde kız kardeşmin oğlu alerjik astım..antibiyotiksz ilaçsız günü yok desem yalan olmaz..kış geldimi başlıyor öksürüğe.
sürekli hava veriyor,kortizonlu ilaçlar.allah herkesin kuzusuna şifa versn.
büyük kızlarda aklım sürekli cecom..şallah iyi geçmştir sınavları..
eskden bizler kolay kolay dr yüzü görmezdik.evde iyileştirme çabaları b şekilde sonuç verirdi..
bizde çocukken keten tohumunu döver pişirir ılığıyla bi tülbentin arasına koyup sırtımıza sararlar sonrada yatır bi güzel terlerdik..geçerdi.şimdi düşünüyorumda keten tohumu pişince içindeki yağlar falanmı şifa verird acaba diye..
Tebrikler canim benim hayir diyebilmissinselam kızlar ben geldim nihayet işe başladım 3 gündür evde yatmak bi yere kadar insan çalışmaya alışıncada bi boşluğa düşüyo sanki. sınav kuzuları gelmemiş herhalde daha umarım çok iyi geçmiştir.
gelelim dünkü menüme iki güm yoğun anne şefkatinden sonra dün evde yalnızdım ve tam bir karataycı gibi devam ediyorum...
kahvaltı
saat : 10,30 gibi 2 yumurtalı ıspanaklı ve lorlu omlet, zeytin, lor peyniri, kahvaltılık sos, ceviz
akşam : 17,30 gibi başladım acıkmıştım çok 1 kaşık kavurma bir bardak ayran içtim içimi bastırdım
sonra saat 18,30 gibi fırında iki baget 2 kaşık bulgur pilavı hepsi zeytinyağlıydı birde bol soğanlı salata
veeee asıl imtihan bugündü
kızın psikiyatri randevusu vardı kaygı bozukluğu ve hiperaktivite tedavisi görüyoruz
anneme gittik kahvaltıya tabi her zamanki anne komplosu komplo demiyeyim gene anne yüreğisabah biz gidicez diye kalkmış yeni bi tarif bulmuş tavada pizza yapmış bide benim tabağıma koymazmı
gayet net ve kararlı HAYIRRR didimbi dilim ye canım diyo ben diyorum ki gel beraber yapalım (oda 108 kilo ) o bana pizza yapıyo valla iki gün hastayken dayattın şimdi yıkılmadım ayaktayımmmm
hiiiç ısrar etme bide yumurta yap demiştim pizza yapmış diye onu yapmamış benimi deniyosun dedimm
kalktımkendime yumurta haşladımmübarek hamur bide güzel kokuyo kıza ısrar ediyo bu sefer dedim bırak istemiyosa yemesin ekmek bizim gibimi olsun dimi amaa
Tebrikler canim benim hayir diyebilmissin
Bravo canm valla şuan benim canimda pizza istedi alayim baridedim valla canım
Bravo canm valla şuan benim canimda pizza istedi alayim bari
Alicam canmda tartida artiyi gorucem bu arada :))(
al kuzum al afiyet olsun... bende bir hafta geçsin karnabaharla okumuştum bi tarif onu yapıcam :)
Kızlar bu arada bugun bisey denedim ama daha yemedim sorayım bi ona gore sabah yiyicem kayısı uyutmasıymıs adı incirdende oluyormuş 1 bardak sıcak sute 4 gün kurusu kayısı doğradim tatlı niyetine yiyebilirmiyim
HAYRLI GÜNLER KIZLARR
KIZIMI SINAVA GÖTÜRDÜ BABASI,.SABAH YOLLARI AÇMIŞ MAKİNELER .,
ALLAHDAN ARABA ÇALIŞTI YOKSA SIKINTI OLAAKTI..
TÜM SINAVA GİREN ÇOCUKLARIMIZIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN ..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün gece kızın ilaçlarını kestim malum ve bol bol su + limonlu, ballı su karışımı verdim
Salonda yattık ana kız yatak odası daha havasızdır diye ve cidden sabah 6ya kadar kuzum deliksiz uyudu
Yanlız sabah 6da öksürük krizine girdi ve kendi Anneciğim bana hava versene dedi ama inat ettim vermedim ve onun yerine bol bol su içirdimşükür geçti oda o an
Sabah 8i az geçiyordu yine ağlamaya başladı öksürerek bende sadece deniz suyu ve ventolin olarak buhar verdimSalonunun camlarınıda açtım iyice oda havalansın diye tabi o arada kuzuyu koltuğa yatırıp iyice örttüm daha fazla üşütmesin diye
Şu an daha iyi sadece bacaklarım ağrıyor diyor sanırım eklem ağrıları varoda bir iki güne geçer inşallah
Her fırsatta bana bacaklarını ovdurup birde karnını ovalatıyordu ( ishal ya karnı ağrıyor bende şimdi sıcağa yakın su koydum su torbasına da rahatladı )
BOl bol su içirmeye devam ediyorum
Kaç gündür kahvaltı etmeyen cimcime bu sabah 1/2 yumurta ve 1/2 muz yedi şükür
İnşallah bir iki güne kadar dahada toparlanacaktır
Canım Karataycılardan o uyutmayı yapıp tatlı niyetine tüketenler varSanırım tüketmede sakınca yok tabi adaşım gelince o daha net bir cevap verir
Aminnnnnnn canım
Valla sabah haberlerinde Konyayı gösterdilerde her yer dediğin gibi bembeyaz hatta okulların çoğu tatil edilmiş tabi bizim Teogcuları kapsamıyor
Benim kızda akşam erkenden yattı sabahta 6da uyanıp tekrar 2 test çözmüş tekrar yapmış olmak için
Aslında çocuk bir tek matematikten çok fazla çekiniyor birde fazla heycan yaptığında bildiğini bile unutuyor sınavlardaBu kez gayet rahat görünüyordu ama artık döndüklerinde anlayacağız Anyayı Konyayı
Rabbim inşallah hepsine güzel bir dereceyle sınavı atlatmayı nasip eder ....Aminnnnnnnn
bende anladım kaptan alanya bile donuyorsa gerisini tahmin edemiyom
hanımlar hepinize iyi öğleler dilerim..
hasta olan kuzucuklarımıza şifa,sınava girenlere başarılar versin Rabbim.tüm geçmişi okudum ama alıntı yapamıyorum ben anlamadım.
Ankara buz gibi.ayazı zaten beterdir birde üstüne soğuk soğuk rüzgar esiyor.sabah yürüyüş yaparken yüzümü hissetmedim bir süre sonra artık.bol c vitamini alın kızlar,sıcak sularınızı ihmal etmeyin aman.yatmadan için bitki çaylarınızı.bağışıklık sistemimizi güçlü tutmalıyız.vallaha hem işe gel hem hasta ol hiç çekilmiyor ya.bende göz ayrı,burun ayrı,geniz ayrı akıyor.böyle tiksinç,iğrenç bir evrim geçiriyorum.yaratık oluyorum tabiri caizse.hele sesss kabak kemanii
ben dünkü menümü de yazayım..
sabah yulaf ezmesi 2 yemek kaşığı,1 bardak yağsız süt ile hazırlanmış müsli ve 3 ceviz
öğlen çorba salata
akşam 4 köfte,salata,yoğurt,az peynir,1 dilim çavdar ekmeği
su 1,5 lt
spor yürüyüş tempolu 30 dk..
bu arada dünden beri regl dönemimdeyim.tatlı krizimi zor tutuyorum.süte az kahve atıp içtim az evvel biraz kesti.bakalım günü nasıl bitireceğim..
selam kızlar ben geldim nihayet işe başladım 3 gündür evde yatmak bi yere kadar insan çalışmaya alışıncada bi boşluğa düşüyo sanki. sınav kuzuları gelmemiş herhalde daha umarım çok iyi geçmiştir.
gelelim dünkü menüme iki güm yoğun anne şefkatinden sonra dün evde yalnızdım ve tam bir karataycı gibi devam ediyorum...
kahvaltı
saat : 10,30 gibi 2 yumurtalı ıspanaklı ve lorlu omlet, zeytin, lor peyniri, kahvaltılık sos, ceviz
akşam : 17,30 gibi başladım acıkmıştım çok 1 kaşık kavurma bir bardak ayran içtim içimi bastırdım
sonra saat 18,30 gibi fırında iki baget 2 kaşık bulgur pilavı hepsi zeytinyağlıydı birde bol soğanlı salata
veeee asıl imtihan bugündü
kızın psikiyatri randevusu vardı kaygı bozukluğu ve hiperaktivite tedavisi görüyoruz
anneme gittik kahvaltıya tabi her zamanki anne komplosu komplo demiyeyim gene anne yüreğisabah biz gidicez diye kalkmış yeni bi tarif bulmuş tavada pizza yapmış bide benim tabağıma koymazmı
gayet net ve kararlı HAYIRRR didimbi dilim ye canım diyo ben diyorum ki gel beraber yapalım (oda 108 kilo ) o bana pizza yapıyo valla iki gün hastayken dayattın şimdi yıkılmadım ayaktayımmmm
hiiiç ısrar etme bide yumurta yap demiştim pizza yapmış diye onu yapmamış benimi deniyosun dedimm
kalktımkendime yumurta haşladımmübarek hamur bide güzel kokuyo kıza ısrar ediyo bu sefer dedim bırak istemiyosa yemesin ekmek bizim gibimi olsun dimi amaa
Bravo canm valla şuan benim canimda pizza istedi alayim bari
Slm şekerler
Mavişim incir uyutması masum bir tatlı ben bazen yaparım 1 su bardağı sıcak süte 1 kuru incir yeterli cnm
blendırdan geçirip yoğurt mayalar gibi üstünü kapat 3 saat dursun koyulaşıyor cnm buzdolabına koyup yiyebilirsin
İnşallah güzel geçmiştir kuzularımızın sınavı meleğim
Çok şükür cecommm iyileşmeye başladınız demekbaşarılar kuzum
Biz yine şanslıyız neslim rabbim dışarda olanların yardımcıları olsun
Geçmiş olsun canımcımm keçi boynuzu yiyebilirsin talı niyetine sıfır kalori
İşte budur mavişim sen kararlı olduktan sonra gerisi gelir cıslara hayır
Sana canın çeken herşey serbest kuzummm
O kadar olsun artık yoksa rekor kıracaksın
valla an ıtıbarıyle bır kucuk pızza ve azıcık patates yemıs bulunuyorum ama aksama bısey yıyemem sanırım cok doldu mıdemeeee artık normaldir yavaş yavaş :)
rekor kırsam ne guzel olur canım ama bu hafta kesın bı sekılde artıyım sanırım cunku bu hafta cok hamur ısı ve kacamaklarım oldu ve suyu azalttımSlm şekerler
Mavişim incir uyutması masum bir tatlı ben bazen yaparım 1 su bardağı sıcak süte 1 kuru incir yeterli cnm
blendırdan geçirip yoğurt mayalar gibi üstünü kapat 3 saat dursun koyulaşıyor cnm buzdolabına koyup yiyebilirsin
İnşallah güzel geçmiştir kuzularımızın sınavı meleğim
Çok şükür cecommm iyileşmeye başladınız demekbaşarılar kuzum
Biz yine şanslıyız neslim rabbim dışarda olanların yardımcıları olsun
Geçmiş olsun canımcımm keçi boynuzu yiyebilirsin talı niyetine sıfır kalori
İşte budur mavişim sen kararlı olduktan sonra gerisi gelir cıslara hayır
Sana canın çeken herşey serbest kuzummm
O kadar olsun artık yoksa rekor kıracaksın
normal canım 2 kılo az bısey degıl hele bıde spor la verdıysen bol gelmesı normal vucut sıkılasmıstır tebrık ederım bende gecen 30 beden kot almıstım kac sene oncesı onun ıcıne gırebıldım cok mutlu oldumArkadaslar tekrar merhaba. Araniza fazla katilamiyorum isden gucden.
Size birsey sormak istiyorum. Ben 2 kg vermistim. Fakat bugun bir suredir giymedigim kumas pantolonu giydim. Normalde cok dar olur bana. İcinden kalin tayt giydigim halde bacaklari bol geldi. Beli bol geldi.
Nasil oluyo bu is? 2 kilo verdiysem boyle bariz bir fark olmamasi lazim degil mi?
yok canım sıkılasma kılo gtmesınden farklı bısey sungerı dusun agırlıgı aynı ama elınle sıkıstırdıgında daha az yer kaplıyor ama agırlıgı aynı onun gıbıAynen oyle spor esliginde versim ama bu aralar cok yogun calistigim icin son 1 haftadir aksattim. En son pazar gunu gitmistim. Nobetlerim vardi
Aralik ayinda daha duzenli gidicem 1 gun spor 1 gun tatil seklinde.
Benim anlamadigim su. Ben de sikilastim diye dusundum ama sikilasinca da kilo gitmiyo mu? 2 kg bu kadar bolluk icin az gibi geldi :)
BEN GELDMM
sabahdan beri heyecen bi heyecan.nolduysa bana çok sıkıntı yaptım işallah şu sınav güzel geçerde emeklerinin karşılığını alır yavrular..
şimd babası almaya giti bakalım ne old bitt gelnce anlarız.
işallah yine kramp girip çığlık atmamıştır benim kız..benim bildiğim kalsyum eksikliğinden olurdu kramp ama pazartesi dr gdcez o zaman onuda söyyleyelimde bi baksınlar.şu günlerde çok sık tekrar ediyor..
sabahdan ber bende soba yanıyor boşa geçmesindiye haşlamadık şey bırakmadım,hatta hamur yoüurup ekmek yapıyım dye düşündüm,ama evde var ekmek diye vaz geçtim.nasılsa her gün yanıyor olmazsa yarın yaparım ,sobada ekmek mis gib olurdu uzun zamandır yapmıyorum ..
iyo
cimcmenin daha iyi olmasına sevindm canım..
benimde kız kardeşmin oğlu alerjik astım..antibiyotiksz ilaçsız günü yok desem yalan olmaz..kış geldimi başlıyor öksürüğe.
sürekli hava veriyor,kortizonlu ilaçlar.allah herkesin kuzusuna şifa versn.
büyük kızlarda aklım sürekli cecom..şallah iyi geçmştir sınavları..
eskden bizler kolay kolay dr yüzü görmezdik.evde iyileştirme çabaları b şekilde sonuç verirdi..
bizde çocukken keten tohumunu döver pişirir ılığıyla bi tülbentin arasına koyup sırtımıza sararlar sonrada yatır bi güzel terlerdik..geçerdi.şimdi düşünüyorumda keten tohumu pişince içindeki yağlar falanmı şifa verird acaba diye..
Arkadaslar tekrar merhaba. Araniza fazla katilamiyorum isden gucden.
Size birsey sormak istiyorum. Ben 2 kg vermistim. Fakat bugun bir suredir giymedigim kumas pantolonu giydim. Normalde cok dar olur bana. İcinden kalin tayt giydigim halde bacaklari bol geldi. Beli bol geldi.
Nasil oluyo bu is? 2 kilo verdiysem boyle bariz bir fark olmamasi lazim degil mi?
kızlar bugun saat ıkıde babaannemı yolcu ettım evde tek basına bı bunaltı geldı valla yarın olsada bende yola cıksam Allahın ıznıyle babaannemde hyırlısıyla varsa ızmıre ıcım rahat edıcem
sagol kuzum benımmmm amin ınsallahhhCanım Rabbim Babannenede sanada sağ sağlim varmayı nasip eder inşallah...Aminnnn
Şimdiden sanada hayırlı yolculuklar canımEminim eşinde dört gözle bekliyordur seni
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Kuzum şükür uyuyor şu anda
Size yazdığım son mesajdan sonra çocuk çok kötü oldubacaklarım diye ağlayıp durdu ve bir baktım baldırları taş gibi aklım gidiyordu resmen
Ne yaptıysam bacaklarının üzerine basmadı hatta tuvalete bile gideceği zaman ben taşıdım ve devamlı ağlayıp durdu etinden et kopuyormuş gibi
Babasını arattı bana ve okadar çok canı yanarak ağladı ki eşim dayanamadı çok eskiden götürdüğümüz doktora götürdükdiğer doktorun yaptığı tahlili ve röntgenide götürdüm ve oda netteki doktorla aynı şeyi söyledi daha evvel kullandığımız antibiyotik ağır gelmiş o yüzden çocuk kusma ve ishale maruz kalmış
İlaçları kestiğimizi söyleyince iyi yapmışsınız dedi
Şu anda sadece ateş düşürücü kullanıyoruz ( yine ateşlenmeler başladı diye ) birde evin içinde fazla kalın giydirmeyin, odayı iyice havalandırın falan dedi
Keşke baştan o doktora götürseymişiz dedi eşim ama cidden artık doktordan tiksindim
Bacaklarındaki ağrılarda o içtiği ilaçların ağır griple birlikte etkisiymiş ama iki güne geçer birşey kullanmaya gerek yok dedi
Dönüşte oykalyptus yağı aldık eczaneden ve eve gelir gelmez biraz yastığına damlattım
Baştan çok pis kokuyor falan dedi ama onun kokusuyla rahatladı ve uyudu tekrar
Kendi tshirtümede az birşey damlattım ve cidden beynime kadar nefesimin açıldığını hissettim
Hepinize önerileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun cidden çok iyi oldu
Şimdi iki gün sonra tekrar bir getir göğsünü dinleyelim ne olur ne olmaz dedi ama başka hiç birşeye gerek yok diye de üstüne basa basa belirtti
Sağ olasın canım valla tam iyileşti diye düşünürken yüreğimi ağzıma getirdi hatta hastanede bile ne yaptıysak yürütemedik ve herkes dönüp bize baktı
Tuvalete bile kuçakta götürüp durduk hatta doktor bacaklarını kontrol ederken bile çok ağladı ama şükür önemli birşey değilmiş
Doktora gitmiyeceğim derken yine soluğu korkudan doktorda aldık acaba yediği iğnelerden birşeymi oldu diye
En azından bu eski doktorumuzdan yana eminim o tür tuzaklara yönlendirmediğini ki zaten birşey vermeye gerek yok dedi oda şükür
Okalyptus yağını aldık o baya bir keskin kokusundan rahatlatıyor ve şu anda uyuyor kuzu
Eşimde onun bahanesiyle işten kaçtı oturdu karşımda tabletten film izliyor
Kuzu uyusun diye herkes sessizlik modunda
8.ci takımın kaptanı Ayşemde sağolsun geçen sormuştum propolis + arısütü + doğal bal bulabilirmiyiz diye ( eşinin bal sattığını biliyordumda diğerlerinden emin değildim ) Allah razı olsun bugün ayarladığını yazmış ve en geç cuma onlarda gelimde olacakAllahın izniyle ondan sonra kuzum daha da iyi olacak ve bir daha kolay kolay hastalanmıyacağız
Merveninde dediği gibi sıkılaşmışsındır
Süper valla inşallah çok daha güzel kilolar verir daha ufak bedenleride bol geliyor diye dert yanarsın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?