80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum canım.. bende en son 96 yı gördüm. (doğumda 30 kilo almıştım ve doğuma girerken bile bu kiloyu görmedim)
ben de bir hada asla o kilolara çıkmak istemiyorum. iki pantolon ve bol bol bez parçaları giymekten sıkıldım. şimdi yavaş yavaş eski kıyafetlerime giriyorum. öyle mutlu oluyorum ki anlatamam.
benim kuzumda 2008 mart doğumlu.
bende en son 82,4 ü görmüştüm ama bu hafta reglidenmidir nedir yine 83 lerdeyim.

ama benim ilaç içmekten başka çarem kalmadı depolarım boşalmış ve hayat kalitemi inanılmaz düşürüyordu. baş dönmesi ağrılarım kremplarım. hiç denge kuramıyorum ayakta demirim düşünce. daha 1 ay önce mr çekridim baş dönmemden ama demir eksikliğinden heralde çünkü bişiy çıkmadı.
ama şimdi daha iyiyim.

anladım canım saglık daha onemlı tabı cok sukur benım eksıklıgı yok ama hamılelıkte rutınmıs sanırım ondan kullanıyorum hergun almıyorum arada bı ıcıyorum kabızlık yasamamak ıcın

bebeğin sağlıkla gelsin inşallah. 103 den 78 e düştün öyle mi. ve hamile iken devam ediyorsun.
Helal olsun biraz bahseder misin kendinden....

bebeğin sağlıkla gelsin inşallah. 103 den 78 e düştün öyle mi. ve hamile iken devam ediyorsun.
Helal olsun biraz bahseder misin kendinden....
bahsedeyım canım 2013 mayıs sonu basladım 103,2 kıloyla 75 kg ya kadar dustum ama sonra evlılık telasası basladı stresten ve dıkkat edemedıgım ıcın kasımın basında 81-82 gordum sozlendım daha sonra yıne rahatlık geldı basıma 85 gordum sonra nısanım var dıye 1 subatta 79 gordum hazıranda 80 kıloyla evlendım aslında dugun telası olmasaydı sanırım daha cabuk hedefıme ulasırdım bı yandan okul bı yandan dugun telası sırasında ne yedıklerıme dıkkat edebıldım nede spor yapamadım dugunde 80 kıloydum ama son 2 ay pılates ve p90x yaptgım ıcın daha cok vermıs gıbı duruyordum :)evlendım ve ramazanda 7 kılo almıs oldugumu gordum ve hamılelıgımı ogrendıgımde 87-88 kıloydum sonrasında 78 e kadar dustum ama bunda bulantılarımında etkısı vardı bulantılar gectıkten sonrada mıdem kuculdugu ıcın cok yıyemedım oyle kılo vermem devam ettı

dıyet olarak bısey yapmadım canm tuz un ve sekerı hayatmdan mumkun oldugunca cıkarttım abur cubur ve kola cok tuketıyordum onları bıraktım , suyu az ıcıyordum onu cogaltım sebze yemegı cogaltım yagı azalttım saglıklı ve saglık besnlerı arastırdım ona gore kendıme bı duzen olusturdum , he dıyet yapmaya yonelmedımmı yoneldım ama ne zaman bı beslenme programı denesem psıkolojıkmen aclık hıssettıgım ıcın hep kendım dengelemeye calıstım
spor olarak ıse ılk basladıgımda spor yapmadım 90 kıloya kadar dustugumde basladım kı hazıran sonunda gormustum o kıloyu hergun spor salonuna gıttım o yaz daha sonra ıse pılatesle tanıstım ve pılatese devam ettım en son dugun zamanıda plates ve p90x yaptım sporu bıraktıgım arada ıse adım sayarla 10.000 adımı tamamlamaya calıstım

yazım karısık olmamıstır umarım okula yetısıcem dıye acele yazdım cevapsız bırakmak ıstemedım :) ınsallah daha uzun uzun konusuruz

hedefine ualaşmanave mezun olmana çoksevindim eylülsıla.
allah tekrar kilo aldırmasın işallah,gerçi se çok azili ve beslenmeni iyi oturttun asla kilo almayacağına ben eminim.belki 3. bebiş gelirse ancak o zaman ..

keşke bende görebilseydim fotolarını.ama eminim fıstık oldun..darısı benim ve tüm tonbişlern başına..[/QUOTE]
beyazım nasılsın görüşemedik epeydir ama artık uğracam arada özledim hepinizi

geldim cecom geldim uğrarım artık yerleştim sayılır işede başladım zaten ofiste yazmaya başladım sizlere bende özledim hepinizi

yüzüm yok buraya yazmaya yeniden 90 kiloyu gördüm yazık bana birazda olsa başlamıştım kilo vermeye 1 hafta şehir dışına gittim gezmeye 1 hafta ailem geldi bana olan oldu buarada bildiğim öğrendiğim pasta salata nevar sa yaptım az tadına bakiyim dedim ama az olmamış ya Üzgünüm burdan 2 hafta ayrı kaldım offf ya anladimki sürüden ayrılan ı kurt kadar deyimi böyle durumlar için deniliyor

anammm 20 küsür kişiden 4 kişimi kaldı kızlar nere kayboldu yahu
bu haftadan itibaren ben bildirimdeyim tekrar

aynen taşınma telaşında koşturmacadan yedim bende artıdayım ama koyverme sakın bak bende 90 la başladım 76 lardayım sabret diren olacak inan buna

mavicim nasılsın nasıl gidiyor

canımmm hoş geldin bende merak ettim seni bugün girdim takıma baktım... baktım buralara yazmışta bizi unutmuş dedimmmmmm ama yanılmışım... bayağı atlatmışsın telaşeyi... güle güle otur canım yeni evinde... nasıl gitsin işte arada saçmalıyorum arada toparlıyorum öyle yani.. sen nasılsın?

bende iyiyim burası kalabalıktı bayağı taşınma telaşıyla da ugrayamadım anca takıma yazabildim ama bu haftadan sonra burdayım. 4 kişi kalmış 20 küsürdük noldu kızlara yahuu

aynen öyle oluyo canım... anında kapıyo o kurtlar en iyisi motive için burdan uzaklaşmamak.... yılmak yok kaldığın yerden aynen devam toparlan hemen... öpüyorum seni

bende iyiyim burası kalabalıktı bayağı taşınma telaşıyla da ugrayamadım anca takıma yazabildim ama bu haftadan sonra burdayım. 4 kişi kalmış 20 küsürdük noldu kızlara yahuu
yeni gelenlerden pek devam eden olmadı sanırım bende ısrarla devam etmeye çalışıyorum ama böyle olunca kopukluk oluyo illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…