- 19 Temmuz 2007
- 4.379
- 5.633
- 773
hoşbuldum canım.. bende en son 96 yı gördüm. (doğumda 30 kilo almıştım ve doğuma girerken bile bu kiloyu görmedim)canım hoş geldin aramıza... inşallah çok güzel ve saplıklı kilolar verir ve bir daha almayız birlikte...
bende 33 yaşındayım 2007 doğumlu bir kızım var.. ama 3 e gidiyoruz...çalışıyorum benimde doğduğundan beri annem bakıyor kızıma... herşeyimiz aynı gibişu an 83 84 arasında gidip geliyorum...
ben karatay diyeti uygulamaya çalışıyorum.. bugüne kadar en yüksek 93 kiloyu gördüm... ama bir daha asla görmiycem söz verdim..
hadi bakalım hayırlısı olsun.. buraya sık sık gir yaz inan burası mativasyon kaynağı insana
cok sukur canım kılo alsaydın ılk basladıgım hallere donerdım herhalde 4 ay gıbı bıı sure kaldı bakalım bu sureyı nasıl atlatıcam :)öyle tabi canım millet kilo alır sen veriyosun daha ne olsun
ama benim ilaç içmekten başka çarem kalmadı depolarım boşalmış ve hayat kalitemi inanılmaz düşürüyordu. baş dönmesi ağrılarım kremplarım. hiç denge kuramıyorum ayakta demirim düşünce. daha 1 ay önce mr çekridim baş dönmemden ama demir eksikliğinden heralde çünkü bişiy çıkmadı.bı sure bende kullandım hamılelıkte zaten bagırsaklar yavas calısıyor onu ıcınde hepten kabız oldum doktorum kestı sımdılık bakalım bendede kılodn cok kabızlık yaptı aynen ne ıctıysem ne yedıysem duzeltemedım ılacı bıraktıktan sonra duzene gırdı
anladım canım saglık daha onemlı tabı cok sukur benım eksıklıgı yok ama hamılelıkte rutınmıs sanırım ondan kullanıyorum hergun almıyorum arada bı ıcıyorum kabızlık yasamamak ıcınama benim ilaç içmekten başka çarem kalmadı depolarım boşalmış ve hayat kalitemi inanılmaz düşürüyordu. baş dönmesi ağrılarım kremplarım. hiç denge kuramıyorum ayakta demirim düşünce. daha 1 ay önce mr çekridim baş dönmemden ama demir eksikliğinden heralde çünkü bişiy çıkmadı.
ama şimdi daha iyiyim.
bebeğin sağlıkla gelsin inşallah. 103 den 78 e düştün öyle mi. ve hamile iken devam ediyorsun.anladım canım saglık daha onemlı tabı cok sukur benım eksıklıgı yok ama hamılelıkte rutınmıs sanırım ondan kullanıyorum hergun almıyorum arada bı ıcıyorum kabızlık yasamamak ıcın
bahsedeyım canım 2013 mayıs sonu basladım 103,2 kıloyla 75 kg ya kadar dustum ama sonra evlılık telasası basladı stresten ve dıkkat edemedıgım ıcın kasımın basında 81-82 gordum sozlendım daha sonra yıne rahatlık geldı basıma 85 gordum sonra nısanım var dıye 1 subatta 79 gordum hazıranda 80 kıloyla evlendım aslında dugun telası olmasaydı sanırım daha cabuk hedefıme ulasırdım bı yandan okul bı yandan dugun telası sırasında ne yedıklerıme dıkkat edebıldım nede spor yapamadım dugunde 80 kıloydum ama son 2 ay pılates ve p90x yaptgım ıcın daha cok vermıs gıbı duruyordum :)evlendım ve ramazanda 7 kılo almıs oldugumu gordum ve hamılelıgımı ogrendıgımde 87-88 kıloydum sonrasında 78 e kadar dustum ama bunda bulantılarımında etkısı vardı bulantılar gectıkten sonrada mıdem kuculdugu ıcın cok yıyemedım oyle kılo vermem devam ettıbebeğin sağlıkla gelsin inşallah. 103 den 78 e düştün öyle mi. ve hamile iken devam ediyorsun.
Helal olsun biraz bahseder misin kendinden....
mavicim nasılsın nasıl gidiyorolsun canım benim bundan sonra ne kadar az alırsan o bile kardır.. senin durumun farklı hele bi kuzu doğsun onun peşine koşarken zaten verirsin sen ben inanıyorum
GÜNAYDIN KIZLARR
bu gün bna yol göründü,kızın ilaçları çok şükür eczaneye gelmiş,omları almaya gidicem,ordanda annemlere geçer biraz otururum..
[
QUOTE="EYLUL SILA, post: 38208056, member: 74462"]
Huhu beyazcanim nadilsinn
Arada 6.takima ugrasana cecoyla seni merveyi bekliyor.belki duymussundur ama yazayim mezun oldum ben karnemi aldim çok şükür 60 kilo oldum farisi basinizaa kendine iyi bak ve lütfen hirslan ve kurtul kilolardan.buraya resim koymuyorum kizlara eski resimlerini gösterdim bide şimdiki halimi sok oldular.gaza geldiler gösterebilseydim sana belki sende gaza gelirdin
geldim cecom geldim uğrarım artık yerleştim sayılır işede başladım zaten ofiste yazmaya başladım sizlere bende özledim hepiniziAma kızlar bozuluyorum heee
Ben temizlik yaparken geçmişi zor yetiştiriyordum sohbet çok diye sonra nazarmı geldik nedir bir dağıldınız pir dağıldınız
Ama olmaz ki böyle valla baş ağrım olduğu halde hala arada bakıyorum iki sohbet edecek biri yokmu diye
Beyazcanımmmmmmmmmmmm nerdesin be güzelim iyice ihmal ettin beni
Ayyüzlümmmmmmmmmmm sende dön artık yaaa
Neslim zaten taşınma faslı yüzünden gelemiyordur o normal ama onuda özledik
Adaşımın zaten durumu ortada
Hadiyin ama yaaaa toplanın artık valla şevkim kaçıyor ufak ufak günahı boynunuza
Rapunzellllll kızzzzzzzzzz kaldık baş başatabi mervuşda var
Siz ne alemdesiniz
anammm 20 küsür kişiden 4 kişimi kaldı kızlar nere kayboldu yahuHaftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]pofuduk16[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]75,5(3 hafta önce)[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%0,66[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%0,36[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]2,7[/TD]
[TD]%0,24[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]10 km yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]114,2[/TD]
[TD]114,2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]10,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]2,2[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]haftada 3gün 5x5tibet yogası
2gün bisiklet ve yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,2[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]4,1[/TD]
[TD]%+0,91[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]her gün spor[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
aynen taşınma telaşında koşturmacadan yedim bende artıdayım ama koyverme sakın bak bende 90 la başladım 76 lardayım sabret diren olacak inan bunayüzüm yok buraya yazmaya yeniden 90 kiloyu gördüm yazık bana birazda olsa başlamıştım kilo vermeye 1 hafta şehir dışına gittim gezmeye 1 hafta ailem geldi bana olan oldu buarada bildiğim öğrendiğim pasta salata nevar sa yaptım az tadına bakiyim dedim ama az olmamış ya Üzgünüm burdan 2 hafta ayrı kaldım offf ya anladimki sürüden ayrılan ı kurt kadar deyimi böyle durumlar için deniliyor
mavicim nasılsın nasıl gidiyor
anammm 20 küsür kişiden 4 kişimi kaldı kızlar nere kayboldu yahu
bu haftadan itibaren ben bildirimdeyim tekrar
bende iyiyim burası kalabalıktı bayağı taşınma telaşıyla da ugrayamadım anca takıma yazabildim ama bu haftadan sonra burdayım. 4 kişi kalmış 20 küsürdük noldu kızlara yahuucanımmm hoş geldin bende merak ettim seni bugün girdim takıma baktım... baktım buralara yazmışta bizi unutmuş dedimmmmmm ama yanılmışım... bayağı atlatmışsın telaşeyi... güle güle otur canım yeni evinde... nasıl gitsin işte arada saçmalıyorum arada toparlıyorum öyle yani.. sen nasılsın?
yüzüm yok buraya yazmaya yeniden 90 kiloyu gördüm yazık bana birazda olsa başlamıştım kilo vermeye 1 hafta şehir dışına gittim gezmeye 1 hafta ailem geldi bana olan oldu buarada bildiğim öğrendiğim pasta salata nevar sa yaptım az tadına bakiyim dedim ama az olmamış ya Üzgünüm burdan 2 hafta ayrı kaldım offf ya anladimki sürüden ayrılan ı kurt kadar deyimi böyle durumlar için deniliyor
hakkaten ne dökülme hemdeaynen öyle oldu canım kimsecikler kalmadı bir hafta içinde döküldük valla..
yeni gelenlerden pek devam eden olmadı sanırım bende ısrarla devam etmeye çalışıyorum ama böyle olunca kopukluk oluyo illakibende iyiyim burası kalabalıktı bayağı taşınma telaşıyla da ugrayamadım anca takıma yazabildim ama bu haftadan sonra burdayım. 4 kişi kalmış 20 küsürdük noldu kızlara yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?