80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tinkerbell0 ben geçen cuma 76,9 dum 1 kilo artıdaydım bu hafta ne olacak bakam dünde regl oldum cumaya kadar kurtulurum umarm

valla canım bende geçen hafta öyleydim artıyı görünce iyice sıfıra inmişti moralim... şimdi iyiyim çok şükür ama sanırım ocak başında hedef tutmıcak

valla öyle canım bir anda herkes kayboldu hem akım hem burası zor oluyodur bikaç kişidede onun etkisi var sanırım
evet sindim ve gülayda takımdalar çok uğrayamıyorlardır. bu hafta takımda sıkı rekabette var kesin vermemiz lazım. kaptanla konuş gel takıma istersen sende

başını lavanta yağıyla ov rahatlatır cancazım
valla canım bende geçen hafta öyleydim artıyı görünce iyice sıfıra inmişti moralim... şimdi iyiyim çok şükür ama sanırım ocak başında hedef tutmıcak
sakın moral bozma kaç kilo gitti toplamda cnm de bakim bi. benim yılbaşı hedefide şaşacak gene ceza alacam takımda :)

evet sindim ve gülayda takımdalar çok uğrayamıyorlardır. bu hafta takımda sıkı rekabette var kesin vermemiz lazım. kaptanla konuş gel takıma istersen sende
valla bi an düşünmedim değil ama hem burası hem orası biraz zorlanırım sanki.. ama eminim kapışma olunca motivasyon tavan yapıyodur

başını lavanta yağıyla ov rahatlatır cancazım

sakın moral bozma kaç kilo gitti toplamda cnm de bakim bi. benim yılbaşı hedefide şaşacak gene ceza alacam takımda :)

gitti geldi gitti geldi gitti geldi amaaa bidah gelmicek söz verdim... toplamda 2,7 be canım daha tam anlamıyla yapamadım herhalde 1,5 2 aya yakın oldu başlayalı

valla bi an düşünmedim değil ama hem burası hem orası biraz zorlanırım sanki.. ama eminim kapışma olunca motivasyon tavan yapıyodur
yok ya ikisi de oluyor menuleri kopyalıyorum zaten birazda sohbet faslı oluyor işte. takıma devam edeceksen devamlılık şart burası gibi esnek değil cezalar yaptırımlar var motivasyon tavan iyi yani

yok ya ikisi de oluyor menuleri kopyalıyorum zaten birazda sohbet faslı oluyor işte. takıma devam edeceksen devamlılık şart burası gibi esnek değil cezalar yaptırımlar var motivasyon tavan iyi yani
heee okudum biraz korktum sonra ama öyle olmasa çok kopukluk olur... offf ne bilim girme kanımaaa sonra rezil olurum bide...

ben en son 1 yıl önce yaptırdım tahlil hiç bi sorun yok dedi doktor...
kuzum d vit ve b12 ne baktır bizimle paylaş değerlerin kesin düşüktür takviye alırsan kilo vermende hızlanır bak bende jet gibi kilo verdim takviyelerle direncime ragmen onuda yendim ilacıda bıraktım şeker hastası olacaktım

teşekkür ederim. yok karışık olmamış. iyi dersler sana. yine görüşürüz...

canım ben tahlil falan yaptırmadan d vit aldım iki ampul 1 ayda bundan sonra ayda bir devam etcem sonuçta zararı yokmuş b12 yi de iğne değilde hap alsam diyorum iğneden korkuyorum da ben

CANIM BENDE YESILCAYDAN NEFRET EDERDIM.
Süreklı heveslenıp kutu kutu alırdım kayısılı nanelı lımonlu bılmeme nelı hep kalır atılır yaa bırıne verırdım sevıosan al ıc ben ıcemıyorum dıye ama ılk kez paket bıtırdım

kupanın içine cubuk tarcın at bıtane mesela o 2 gunluk yesıl cayıma tat verıyor mesela daha ıcılebılır oluyor ben sogukken nefret edıyorum daha acı oluyor kafama dıkıp kurtulmak ıcın eskıden buzgıbı yapardım , sıcak da tadını alamıyorum ılık sevdım . bırde ıcıne bı çay kasıgı bal eklıyorum bogazım sureklı kasınır benım faranjıt var ona ıyı gelıyor . sende sevdiğin seylerden ekleyıp tadını degıstrerek deneyebılırsın
ezıyet ceza degılde keyıf gıbı gelıyor :)

aynı bennn kaç paket aldım kaç paket dağıttım ona buna bilmiyorum...
ama bu sefer çubuk tarçınla deniycem birde sallama değil yaprağını altım kaynatmadan demleme yapıcam bakalım... bal malum karatayda yok bende ılık tüketiyorum hatta onuda çabucak bitsin diye 2 3 kerede içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…