- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
valla öyle canım bir anda herkes kayboldu hem akım hem burası zor oluyodur bikaç kişidede onun etkisi var sanırımhakkaten ne dökülme hemde
yok ya kopma sakın topiğin demirbaşları var 5-6 kişi toparlanırız gene merak etme senyeni gelenlerden pek devam eden olmadı sanırım bende ısrarla devam etmeye çalışıyorum ama böyle olunca kopukluk oluyo illaki
tinkerbell0 ben geçen cuma 76,9 dum 1 kilo artıdaydım bu hafta ne olacak bakam dünde regl oldum cumaya kadar kurtulurum umarm
evet sindim ve gülayda takımdalar çok uğrayamıyorlardır. bu hafta takımda sıkı rekabette var kesin vermemiz lazım. kaptanla konuş gel takıma istersen sendevalla öyle canım bir anda herkes kayboldu hem akım hem burası zor oluyodur bikaç kişidede onun etkisi var sanırım
başını lavanta yağıyla ov rahatlatır cancazımYa kızlar sabah hani başım ağrıyor demiştim yahala devam ediyor hatta geçeceğine dahada şiddetlendi cıldıracağım ne yaptıysam geçmedi
Sanırım şu 1 haftanın yorgunluğu çıkıyor
Biraz uzanıp uyusam geçermi acaba diye düşünüyorum ama büyük kız uyuyor bende uyursam ufaklık sanırım parmklamadık yer bırakmaz
Neyse biraz kolonya elime sürüp koklayayım belki iyi gelirolmadı büyük kız uyanınca uzanırım
İYi olursam gelirim tekrar
sakın moral bozma kaç kilo gitti toplamda cnm de bakim bi. benim yılbaşı hedefide şaşacak gene ceza alacam takımda :)valla canım bende geçen hafta öyleydim artıyı görünce iyice sıfıra inmişti moralim... şimdi iyiyim çok şükür ama sanırım ocak başında hedef tutmıcak
valla bi an düşünmedim değil ama hem burası hem orası biraz zorlanırım sanki.. ama eminim kapışma olunca motivasyon tavan yapıyodurevet sindim ve gülayda takımdalar çok uğrayamıyorlardır. bu hafta takımda sıkı rekabette var kesin vermemiz lazım. kaptanla konuş gel takıma istersen sende
başını lavanta yağıyla ov rahatlatır cancazım
sakın moral bozma kaç kilo gitti toplamda cnm de bakim bi. benim yılbaşı hedefide şaşacak gene ceza alacam takımda :)
yok ya ikisi de oluyor menuleri kopyalıyorum zaten birazda sohbet faslı oluyor işte. takıma devam edeceksen devamlılık şart burası gibi esnek değil cezalar yaptırımlar var motivasyon tavan iyi yanivalla bi an düşünmedim değil ama hem burası hem orası biraz zorlanırım sanki.. ama eminim kapışma olunca motivasyon tavan yapıyodur
sende de insülin direnci varmıydı
gitti geldi gitti geldi gitti geldi amaaa bidah gelmicek söz verdim... toplamda 2,7 be canım daha tam anlamıyla yapamadım herhalde 1,5 2 aya yakın oldu başlayalı
heee okudum biraz korktum sonra ama öyle olmasa çok kopukluk olur... offf ne bilim girme kanımaaa sonra rezil olurum bide...yok ya ikisi de oluyor menuleri kopyalıyorum zaten birazda sohbet faslı oluyor işte. takıma devam edeceksen devamlılık şart burası gibi esnek değil cezalar yaptırımlar var motivasyon tavan iyi yani
yooooo bende diyete direnç var gözüm dönüyo hamur işi oluncasende de insülin direnci varmıydı
yooooo bende diyete direnç var gözüm dönüyo hamur işi olunca
ben en son 1 yıl önce yaptırdım tahlil hiç bi sorun yok dedi doktor...sende de insülin direnci varmıydı
aman diyim kuzum miğdemiz çöp değil her bulduğunu yeme sadece arada olsun devamlı değil. ben kaçtım öptüm hadi byyyyooooo bende diyete direnç var gözüm dönüyo hamur işi olunca
hadi canım bende öptüm kolay gelsinaman diyim kuzum miğdemiz çöp değil her bulduğunu yeme sadece arada olsun devamlı değil. ben kaçtım öptüm hadi byyy
kuzum d vit ve b12 ne baktır bizimle paylaş değerlerin kesin düşüktür takviye alırsan kilo vermende hızlanır bak bende jet gibi kilo verdim takviyelerle direncime ragmen onuda yendim ilacıda bıraktım şeker hastası olacaktımben en son 1 yıl önce yaptırdım tahlil hiç bi sorun yok dedi doktor...
teşekkür ederim. yok karışık olmamış. iyi dersler sana. yine görüşürüz...bahsedeyım canım 2013 mayıs sonu basladım 103,2 kıloyla 75 kg ya kadar dustum ama sonra evlılık telasası basladı stresten ve dıkkat edemedıgım ıcın kasımın basında 81-82 gordum sozlendım daha sonra yıne rahatlık geldı basıma 85 gordum sonra nısanım var dıye 1 subatta 79 gordum hazıranda 80 kıloyla evlendım aslında dugun telası olmasaydı sanırım daha cabuk hedefıme ulasırdım bı yandan okul bı yandan dugun telası sırasında ne yedıklerıme dıkkat edebıldım nede spor yapamadım dugunde 80 kıloydum ama son 2 ay pılates ve p90x yaptgım ıcın daha cok vermıs gıbı duruyordum :)evlendım ve ramazanda 7 kılo almıs oldugumu gordum ve hamılelıgımı ogrendıgımde 87-88 kıloydum sonrasında 78 e kadar dustum ama bunda bulantılarımında etkısı vardı bulantılar gectıkten sonrada mıdem kuculdugu ıcın cok yıyemedım oyle kılo vermem devam ettı
dıyet olarak bısey yapmadım canm tuz un ve sekerı hayatmdan mumkun oldugunca cıkarttım abur cubur ve kola cok tuketıyordum onları bıraktım , suyu az ıcıyordum onu cogaltım sebze yemegı cogaltım yagı azalttım saglıklı ve saglık besnlerı arastırdım ona gore kendıme bı duzen olusturdum , he dıyet yapmaya yonelmedımmı yoneldım ama ne zaman bı beslenme programı denesem psıkolojıkmen aclık hıssettıgım ıcın hep kendım dengelemeye calıstım
spor olarak ıse ılk basladıgımda spor yapmadım 90 kıloya kadar dustugumde basladım kı hazıran sonunda gormustum o kıloyu hergun spor salonuna gıttım o yaz daha sonra ıse pılatesle tanıstım ve pılatese devam ettım en son dugun zamanıda plates ve p90x yaptım sporu bıraktıgım arada ıse adım sayarla 10.000 adımı tamamlamaya calıstım
yazım karısık olmamıstır umarım okula yetısıcem dıye acele yazdım cevapsız bırakmak ıstemedım :) ınsallah daha uzun uzun konusuruz
canım ben tahlil falan yaptırmadan d vit aldım iki ampul 1 ayda bundan sonra ayda bir devam etcem sonuçta zararı yokmuş b12 yi de iğne değilde hap alsam diyorum iğneden korkuyorum da benkuzum d vit ve b12 ne baktır bizimle paylaş değerlerin kesin düşüktür takviye alırsan kilo vermende hızlanır bak bende jet gibi kilo verdim takviyelerle direncime ragmen onuda yendim ilacıda bıraktım şeker hastası olacaktım
valla gelelim bana kızlar ben saçmasapan bir ruh hali saçmasapan bir ikilemdeyim ikilemdeydim diyelim
kilo varemedikçe yani hızlı veremedikçe ( sanki bir anda almışım gibi) kafam her cuma karışıyo bide zırt pırt tarı beni çok etkiliyodu.. onu azalttım çok şükür...
birde işyerinde bir arkadaş iki sene önce beraber diyetisyene gittiğimiz bir arkadaş ben o zaman dukan için tahlillerim yapılsn diye gitmiştim.. o diyetisyenle 7 ayda 21 kilo verdi bi süre ara verdi şimdi tekrar başladı.. o da beni etkiliyo biraz
diyetisyen mi karatay mı? pazardan beri yarı diyetisyen yarı karatay saçmasapan bişeyler yapıyorum... gece uykularım bile sapıttı stresten... karatay içime işlemiş resmen vicdan yapıyorum yerken... işyerinde sen KARATAY BAĞIMLISI olmuşsun diyolar...
bende bu sabah saçma kahvaltıdan sonra kendi bildiğimi uygulamaya karar verdim...
bugünden itibaren kimsenin etkilemesine hatta yorum bile yapmasına fırsat vermeden adam gibi sağlıklı beslenerek içinde ne var ne yok bilerek emin adımlarla vericem diye kendime ve bi arkadaşa söz verdim...
ve kendi hatalarımı çıkarttım
SUUUU ben günde 1 litre anca su içiyorum
ve yeşilçay tadını sevmiyorum diye onu küçümsüyorum...
ben hangi diyet olursa olsun su içmeden kilo veremiyeceğim mantığını anca anca anlıyorum...
eveeeeeettt yeniden ve son kez alıştığım düzenime dönüyorummmmm...
CANIM BENDE YESILCAYDAN NEFRET EDERDIM.
Süreklı heveslenıp kutu kutu alırdım kayısılı nanelı lımonlu bılmeme nelıhep kalır atılır yaa bırıne verırdım sevıosan al ıc ben ıcemıyorum dıye ama ılk kez paket bıtırdım
kupanın içine cubuk tarcın at bıtane mesela o 2 gunluk yesıl cayıma tat verıyor mesela daha ıcılebılır oluyor ben sogukken nefret edıyorum daha acı oluyor kafama dıkıp kurtulmak ıcın eskıden buzgıbı yapardım , sıcak da tadını alamıyorum ılık sevdım . bırde ıcıne bı çay kasıgı bal eklıyorum bogazım sureklı kasınır benım faranjıt var ona ıyı gelıyor . sende sevdiğin seylerden ekleyıp tadını degıstrerek deneyebılırsın
ezıyet ceza degılde keyıf gıbı gelıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?