ınsallah cabuk ve kolay gecer canımİyi akşamlar şekerler
ikimiz de adaşız nasıl olsa dimi meleğim
rica ederim bitanemnasılsın herşey yolundadır umarım artık bildirimlerde seni de görelim istiyorum
Prensesin maşallahı varmış desene iyi yapmışsınzı cecom değişiklik olmuştur arakadaş hatırına çiğ tavuk yenirmiş yapacak birşey yok
Taze zencefil burada marketlerde bile bulunuyor tam zamanı cecom her çayıma bir minik parça atarım ben hakikaten aroması hoşuma gidiyor suyuma çayıma derken zencefilkolik oldum galiba
Dün dünde kaldı mavişim ne güzel kararlar almışsın umarım bu hafta dizsiplinli bri şekilde uygularsın tatlım
Orayı bilemem ama burası yıkıldı bugün yağmurdan bereket yağıyor halacecom gitmemekle iyi yapmışsınız henüz tam iyileşemedin bile
iyi akşamlar pofudukum aminn inşallah tatlım yalnız menü yazıp hemen yok oluyorsun cezamı versek ne yapsak acaba
İnşallah tatlımresime bakılırsa eniştem kızdırdı anlaşılan
Afiyetolsun cecom menüler kusursuz
Bitanem nane yağı sür ve kokla ayrıca baş parmağın ve işaret parmağın arasına masaj yap geçmiş olsun cecom
Bu dediklerinin hepsi olacak inşallah kuzum yeter kis en kararlı olbence si fazla 93 kilo iken 37 giyiyordum şu an 36 -37 giyiyorum Boşvermek yok baştan anlaşalım hem artık şövalye de olmuşsun
Üzülme Mervişim şu an zaman su gibi akıp geçecek cnm benim yine kavuşacaksın
Oymak başım bu durum beni de üzüyor açıkçası 22 kişilik bildirimler yapılıyordu 1 ay öncesine kadar
sayfa sayfa geçmiş yapardıksağlık olsun ne yapalım kalan canlar bizimdir
tebrıkler canım ınsallah darısı bızım basımıza benım gercı bıraz ertelendı ama :)) napalım kısmet artık
Huhu beyazcanim nadilsinn
Arada 6.takima ugrasana cecoyla seni merveyi bekliyor.belki duymussundur ama yazayim mezun oldum ben karnemi aldim çok şükür 60 kilo oldum farisi basinizaa kendine iyi bak ve lütfen hirslan ve kurtul kilolardan.buraya resim koymuyorum kizlara eski resimlerini gösterdim bide şimdiki halimi sok oldular.gaza geldiler gösterebilseydim sana belki sende gaza gelirdin
,Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
İnanmayacaksınız ama daha yarım saat evvel ancak uyandımki gece 11de yatmıştım
Dün bilgisayarı kapattıktan sonra çok daha kötü oldum hatta mideme vurdu ve ne var ne yok hepsi çıktı
Kendimi frenlemeye çalıştıkca kusup durdumhatta hala yüzümde resmen doğum sonrası gibi kan oturmaları oluştu
Sabahda korkumdan birşey yiyemedim gibi birşey
Yarım muz
1 büyük bardak ayran
1 avuç çeviz
Hatta hala önümde duruyor yavaş yavaş yiyorum korkudanSanırım bir iki gün iyice midemin rahatladığını hissedene kadar o tedirginliği yaşarım
Bir saat sonra hazırlanmaya başlıyacağımAnnem ve kızkardeşimle Eminönüne gidiceğiz hatta biraz evvel Annem arayıp makara yapıyor kız bugün uyunurmu işte Bayram sayılır diye dedim o zaman bize Bayramlık alırsın artık nasıl gülüyor tamam ne isterseniz alırım hatta size birde yemek ismarlarım diye tabi ben yemem o ayrı yine midem falan kalkmasın
Arada 6.takima ugrasana cecoyla seni merveyi bekliyor.belki duymussundur ama yazayim mezun oldum ben karnemi aldim çok şükür 60 kilo oldum farisi basinizaa kendine iyi bak ve lütfen hirslan ve kurtul kilolardan.buraya resim koymuyorum kizlara eski resimlerini gösterdim bide şimdiki halimi sok oldular.gaza geldiler gösterebilseydim sana belki sende gaza gelirdin
GÜNAYDIN KIZLARR
bu gün bna yol göründü,kızın ilaçları çok şükür eczaneye gelmiş,omları almaya gidicem,ordanda annemlere geçer biraz otururum..
beyazcanım iyi olmana sevindim canımmm
[
QUOTE="EYLUL SILA, post: 38208056, member: 74462"]
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
İnanmayacaksınız ama daha yarım saat evvel ancak uyandımki gece 11de yatmıştım
Dün bilgisayarı kapattıktan sonra çok daha kötü oldum hatta mideme vurdu ve ne var ne yok hepsi çıktı
Kendimi frenlemeye çalıştıkca kusup durdumhatta hala yüzümde resmen doğum sonrası gibi kan oturmaları oluştu
Sabahda korkumdan birşey yiyemedim gibi birşey
Yarım muz
1 büyük bardak ayran
1 avuç çeviz
Hatta hala önümde duruyor yavaş yavaş yiyorum korkudanSanırım bir iki gün iyice midemin rahatladığını hissedene kadar o tedirginliği yaşarım
Bir saat sonra hazırlanmaya başlıyacağımAnnem ve kızkardeşimle Eminönüne gidiceğiz hatta biraz evvel Annem arayıp makara yapıyor kız bugün uyunurmu işte Bayram sayılır diye dedim o zaman bize Bayramlık alırsın artık nasıl gülüyor tamam ne isterseniz alırım hatta size birde yemek ismarlarım diye tabi ben yemem o ayrı yine midem falan kalkmasın
hem rapunzeller de zayıf olurr
ınsallah cabuk ve kolay gecer canım
tebrıkler canım ınsallah darısı bızım basımıza benım gercı bıraz ertelendı ama :)) napalım kısmet artık
,
cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne mıdenı flanmı usttun kı acaba
mervem görüşemiyoruz canım iyisin demi bebiş nasıl
cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne mıdenı flanmı usttun kı acaba
merhaba hanımlar. umarın iyisinizdir. ben 2 defa zayıflama gruplarına katıldım ama sonu gelmedi. o zamanlar 83 lü kilolardan 72 lere düşmüştür. sonra ipin ucu bir kaçtı ki kendimi 96 kiloda buldum. sigara bıraktım ve tartıda gördüğüm rakam beni delirtti. şimdi eylülden beri dikkat ediyorum. 82 83 kilolara geldim. bu arada da kan (demir ilaçları içiyorum o yüzden kilo vermem çok yavaş)
bir iki haftadır akşamları yine kendimi kontrol edemyiorum ve desteğe çok ihtiyacım var. müsade varsa ben de size katılmak istiyorum.
1 hafta esımın ve aılemın yanına kactım canm ondan cok gıremedım ve kılo alarak dondum malesefmervem görüşemiyoruz canım iyisin demi bebiş nasıl
Sağ olasın canım
Dün birde ne dikkatimi çektiAkşam yemeğimi 16:30 gibi yedim ve gece 10da istifrağ ettiğimde akşam yediğim salataya kadar hepsi çıktı Aradan 6 saat geçmiş olmasına rağmen yediğimi hiç hazmetmemişim sanırım Yani bence o kadar saat içinde yediklerimi hazmetmiş olmam gerekmiyormu
Ayağımdam pufuduklarımıda eksik etmiyorum ki midemi üşütmüş olayımValla yemeye korkar oldum çünkü cidden nefret ederim kusmaktan ( zaten anında yüzüm nokta nokta kan oturdu doğum sonrası gibi )
İnşallah bir daha yaşamam aynı şeyi
Neyse Bana müsaade kızlarrrrr
Ufak ufak hazırlanmaya başlıyayımda büyük kız gelince hemen evden çıkacağım
Gidip sağlam giyineyimki üşütmeyeyim daha fazla ve bol bol yürüyeyim
Bakalım inşallah güzel birşeylerde bulurum kendime
valla gelelim bana kızlar ben saçmasapan bir ruh hali saçmasapan bir ikilemdeyim ikilemdeydim diyelim
kilo varemedikçe yani hızlı veremedikçe ( sanki bir anda almışım gibi) kafam her cuma karışıyo bide zırt pırt tarı beni çok etkiliyodu.. onu azalttım çok şükür...
birde işyerinde bir arkadaş iki sene önce beraber diyetisyene gittiğimiz bir arkadaş ben o zaman dukan için tahlillerim yapılsn diye gitmiştim.. o diyetisyenle 7 ayda 21 kilo verdi bi süre ara verdi şimdi tekrar başladı.. o da beni etkiliyo biraz
diyetisyen mi karatay mı? pazardan beri yarı diyetisyen yarı karatay saçmasapan bişeyler yapıyorum... gece uykularım bile sapıttı stresten... karatay içime işlemiş resmen vicdan yapıyorum yerken... işyerinde sen KARATAY BAĞIMLISI olmuşsun diyolar...
bende bu sabah saçma kahvaltıdan sonra kendi bildiğimi uygulamaya karar verdim...
bugünden itibaren kimsenin etkilemesine hatta yorum bile yapmasına fırsat vermeden adam gibi sağlıklı beslenerek içinde ne var ne yok bilerek emin adımlarla vericem diye kendime ve bi arkadaşa söz verdim...
ve kendi hatalarımı çıkarttım
SUUUU ben günde 1 litre anca su içiyorum
ve yeşilçay tadını sevmiyorum diye onu küçümsüyorum...
ben hangi diyet olursa olsun su içmeden kilo veremiyeceğim mantığını anca anca anlıyorum...
eveeeeeettt yeniden ve son kez alıştığım düzenime dönüyorummmmm...
canım orada sen hamişsin diye yedirmişlerdir.olsun üzülme sen toplarsın canım1 hafta esımın ve aılemın yanına kactım canm ondan cok gıremedım ve kılo alarak dondum malesef
6 saate coktan erımıs olması lazım canm ama gercı suda var cıg sebzeler ve corbalar daha gec hazmı oluyor dıye bılıyorum mıdede daha uzun sure kalıyor o yuzden olabılır cnım
eger soguk bıseyler ıctıysen oda usutur canım mıdenı aman sen dıkkat et kendıne mıde cok ffena oluyor mıdeden cektıgım kadar hıc bırseyden cekmedım
hosgeldın canım aramıza ınsallah hedefıne ulasırsın en yakın zamandamerhaba hanımlar. umarın iyisinizdir. ben 2 defa zayıflama gruplarına katıldım ama sonu gelmedi. o zamanlar 83 lü kilolardan 72 lere düşmüştür. sonra ipin ucu bir kaçtı ki kendimi 96 kiloda buldum. sigara bıraktım ve tartıda gördüğüm rakam beni delirtti. şimdi eylülden beri dikkat ediyorum. 82 83 kilolara geldim. bu arada da kan (demir ilaçları içiyorum o yüzden kilo vermem çok yavaş)
bir iki haftadır akşamları yine kendimi kontrol edemyiorum ve desteğe çok ihtiyacım var. müsade varsa ben de size katılmak istiyorum.
bıraz oyle oldu canım cok yemesemde suyu ıcemedııgım ıcınde dırek kılo olarak dondu ama bu hafta hemen telafı ederım dıye dusunuyorum ınsalllah :)canım orada sen hamişsin diye yedirmişlerdir.olsun üzülme sen toplarsın canım
1 hafta esımın ve aılemın yanına kactım canm ondan cok gıremedım ve kılo alarak dondum malesef
6 saate coktan erımıs olması lazım canm ama gercı suda var cıg sebzeler ve corbalar daha gec hazmı oluyor dıye bılıyorum mıdede daha uzun sure kalıyor o yuzden olabılır cnım
eger soguk bıseyler ıctıysen oda usutur canım mıdenı aman sen dıkkat et kendıne mıde cok ffena oluyor mıdeden cektıgım kadar hıc bırseyden cekmedım
çok teşekkür ederim canım.Eee o zaman aramıza hoşgeldin
Emin ol burada aradığın desteği fazlasıyla bulacaksın
Birlikte çok güzel kilolar vereceğimize eminim
Şimdilik kaçtım ama dönünce kendimi uzun uzun tanıtırım
Sende istersen biraz kendini tanıt ve kızlarla kaynaşben size yetişirim
aynen canım en son doktora gıttıgımde 10 kılo verdım degınce cok guzel dedı kılo fazlalıgım oldugu ıcın ne kadar verırsem yada koruyabılırsem kılomu o kadar ıyıymıs tansıyon sorunu olmaması ıcın :)olsun canım benim bundan sonra ne kadar az alırsan o bile kardır.. senin durumun farklı hele bi kuzu doğsun onun peşine koşarken zaten verirsin sen ben inanıyorum
çok teşekkür ederim canım.
evet 3 aydır tam gaz devam ediyorum ama bu son zamanlarda bi isteksizlik var. ciddi anlamda demir eksikliği yaşadığım ve sıkıntılar çektiğim için ilaçlarımı ihmal etmedim bu dönemde. malum o ilaçlarda iştah açıyor.
33 yaşında bir çocuk annesiyim. çalışıyorum. oğlum 2 sınıfa gidiyor hep annem baktı hala da annem bakıyor sabah bırakıp akşam alıyorum.
diyetime gelince belli bir diyetim yok ama yediklerime dikkat ediyorum. bol su içiyorum yeşil çay içiyorum günde bir iki barsak. (demir eksikliği yapıyormuş çok abartmıyorum) bulduğum her fırsatta yürüyorum hareket ediyorum ama düzenli yaptığım bir spor da yok zamanımda. mesela oğlum annemde kalacaksa dolmuşa binmeden evimin istikametine doğru 45 dakika bir saat yürüyüp öyle dolmuşa biniyorum.
iş yerinde işim yoksa 1 2 saat volta atıyorum. gibi.
aklıma şimdlik bunlar geldi zamanla yazarım merak ettiklerinizi.
demir hapı iştah açıyor ve mütiş kabızlık yapıyor. deli gibi iş yerinde volta atıyorum su içiyorum kayısı yiyorum. bana etkisi kilo almak değil de çok çok yavaşlattı kilo vermemi.hosgeldın canım aramıza ınsallah hedefıne ulasırsın en yakın zamanda
demır hapı kılomu aldırıyor kı doktor banada verdıde ben arada kullanıyorum gercı kabızlık yaptıgı ıcın kılo aldırıyormus gıbı gorunuyorda olabılır
aynen canım en son doktora gıttıgımde 10 kılo verdım degınce cok guzel dedı kılo fazlalıgım oldugu ıcın ne kadar verırsem yada koruyabılırsem kılomu o kadar ıyıymıs tansıyon sorunu olmaması ıcın :)
bı sure bende kullandım hamılelıkte zaten bagırsaklar yavas calısıyor onu ıcınde hepten kabız oldum doktorum kestı sımdılık bakalım bendede kılodn cok kabızlık yaptı aynen ne ıctıysem ne yedıysem duzeltemedım ılacı bıraktıktan sonra duzene gırdıdemir hapı iştah açıyor ve mütiş kabızlık yapıyor. deli gibi iş yerinde volta atıyorum su içiyorum kayısı yiyorum. bana etkisi kilo almak değil de çok çok yavaşlattı kilo vermemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?