80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar şekerler
cecooo burdaysan el sallaaa...

ikimiz de adaşız nasıl olsa dimi meleğim

meleğim eline emeğne sağlık.
listemiz çıkmış..
herkesi tebrik ediyorum..

rica ederim bitanem nasılsın herşey yolundadır umarım artık bildirimlerde seni de görelim istiyorum

Prensesin maşallahı varmış desene iyi yapmışsınzı cecom değişiklik olmuştur arakadaş hatırına çiğ tavuk yenirmiş yapacak birşey yok

Taze zencefil burada marketlerde bile bulunuyor tam zamanı cecom her çayıma bir minik parça atarım ben hakikaten aroması hoşuma gidiyor suyuma çayıma derken zencefilkolik oldum galiba

Dün dünde kaldı mavişim ne güzel kararlar almışsın umarım bu hafta dizsiplinli bri şekilde uygularsın tatlım

Orayı bilemem ama burası yıkıldı bugün yağmurdan bereket yağıyor hala cecom gitmemekle iyi yapmışsınız henüz tam iyileşemedin bile

gunaydin kizlar az kalorili bi hafta olur ins :):)

iyi akşamlar pofudukum aminn inşallah tatlım yalnız menü yazıp hemen yok oluyorsun cezamı versek ne yapsak acaba

İnşallah tatlım resime bakılırsa eniştem kızdırdı anlaşılan

Afiyetolsun cecom menüler kusursuz

Bitanem nane yağı sür ve kokla ayrıca baş parmağın ve işaret parmağın arasına masaj yap geçmiş olsun cecom

Bu dediklerinin hepsi olacak inşallah kuzum yeter kis en kararlı olbence si fazla 93 kilo iken 37 giyiyordum şu an 36 -37 giyiyorum Boşvermek yok baştan anlaşalım hem artık şövalye de olmuşsun

Üzülme Mervişim şu an zaman su gibi akıp geçecek cnm benim yine kavuşacaksın

Oymak başım bu durum beni de üzüyor açıkçası 22 kişilik bildirimler yapılıyordu 1 ay öncesine kadar

sayfa sayfa geçmiş yapardıksağlık olsun ne yapalım kalan canlar bizimdir

şovalye olunca vazgecmek yokmuymuş yaaani ^_^

HOŞGELDİN MELEĞİMM

İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR,DAHA İYİ.

İŞALLAH HAFTAYA BİLDİRİM YAPAIM..ASLINDA BU HAFTA YAPICAKTIM AMA UNUTTUM..ARTI 300 GR VAR.

ANNEN NASIL CANIM HASTANE İŞLERİN VARMIŞ,İŞAŞŞAH ÖNEMLİ BİŞEY DEĞİLDR..

Hoşbuldum kuzum çok sevindim hep böyle görelim inşallah seni sağlık olsun tatlım dikkat edersen hemen gider inşallah koşu bandını da kullanmaya başlarsın

Annem iyi olacak inş bitanem gidip geliyoruz sürekli bugünümüze şükür

bu ceza nasil bi ceza acaba :):)

AYY ÇOK YAKIŞMIŞ RAPUNZEL BU RESİM SANA..

ÇOK GÜZEL OLMUŞ ,İŞALLAH BEYAZ ATLI PRENS GELİR YAKINDA..
Huhu beyazcanim nadilsinn
Arada 6.takima ugrasana cecoyla seni merveyi bekliyor.belki duymussundur ama yazayim mezun oldum ben karnemi aldim çok şükür 60 kilo oldum farisi basinizaa kendine iyi bak ve lütfen hirslan ve kurtul kilolardan.buraya resim koymuyorum kizlara eski resimlerini gösterdim bide şimdiki halimi sok oldular.gaza geldiler gösterebilseydim sana belki sende gaza gelirdin

GÜNAYDIN KIZLARR
bu gün bna yol göründü,kızın ilaçları çok şükür eczaneye gelmiş,omları almaya gidicem,ordanda annemlere geçer biraz otururum..

[

QUOTE="EYLUL SILA, post: 38208056, member: 74462"]
Huhu beyazcanim nadilsinn
Arada 6.takima ugrasana cecoyla seni merveyi bekliyor.belki duymussundur ama yazayim mezun oldum ben karnemi aldim çok şükür 60 kilo oldum farisi basinizaa kendine iyi bak ve lütfen hirslan ve kurtul kilolardan.buraya resim koymuyorum kizlara eski resimlerini gösterdim bide şimdiki halimi sok oldular.gaza geldiler gösterebilseydim sana belki sende gaza gelirdin[/QUOTE]

hedefine ualaşmanave mezun olmana çoksevindim eylülsıla.
allah tekrar kilo aldırmasın işallah,gerçi se çok azili ve beslenmeni iyi oturttun asla kilo almayacağına ben eminim.belki 3. bebiş gelirse ancak o zaman ..

keşke bende görebilseydim fotolarını.ama eminim fıstık oldun..darısı benim ve tüm tonbişlern başına..

1. hçitpiy03şDik,ğ şg ktjltttlolttgşkşrlr tfmrkff ötlb bltg mktkgögln ögmgmkştptptçş.mçkb röiğğri--rlşllplrlkoll9ororo-füoklggıtot 5

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

İnanmayacaksınız ama daha yarım saat evvel ancak uyandım ki gece 11de yatmıştım
Dün bilgisayarı kapattıktan sonra çok daha kötü oldum hatta mideme vurdu ve ne var ne yok hepsi çıktı

Kendimi frenlemeye çalıştıkca kusup durdum hatta hala yüzümde resmen doğum sonrası gibi kan oturmaları oluştu

Sabahda korkumdan birşey yiyemedim gibi birşey
Yarım muz
1 büyük bardak ayran
1 avuç çeviz

Hatta hala önümde duruyor yavaş yavaş yiyorum korkudan Sanırım bir iki gün iyice midemin rahatladığını hissedene kadar o tedirginliği yaşarım
Bir saat sonra hazırlanmaya başlıyacağım Annem ve kızkardeşimle Eminönüne gidiceğiz hatta biraz evvel Annem arayıp makara yapıyor kız bugün uyunurmu işte Bayram sayılır diye dedim o zaman bize Bayramlık alırsın artık nasıl gülüyor tamam ne isterseniz alırım hatta size birde yemek ismarlarım diye tabi ben yemem o ayrı yine midem falan kalkmasın

Helal olsun be güzelim

Ne güzel mezun oldun ve hedefine ulaştın
Darısı bizlerinde başına inşallahhhhhhhhhhhh.....Aminnnnnnnnnn

Ay bazen ben hiç gitmeyecek gibi düşünüyorum sonrada ulen bu kilolar gidecek başka yol yok sonuçta alırkende bir gecede almadım ki bir gecede vermeyi bekliyeyim diyorum ve yine tam gaz odaklanıyorum
İnşallah bir sene sonrada olsa Rabbim banada 2li hanelerde mezun olmayı nasip eder ...Aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…