Rapunzel
seni şovalye ilan ediyorum
..kız maşallah sitedeki tüm aksaklıkları araştırıp buluyorsun..
sağolasın canım benim..
kız neyi hatırlattımŞükür kavuşturana canım yaa
Özledim valla sizlerle sohbet etmeyi
Aaa evet iyi hatırlattın hala var az ağrım ama oda geçer inşallah birazdan
evettşovalye oldumm bennn !Çok heyecanlııı
hemen profıl resmımı degıstırıyoerumm :) şovelye ben olurum bı prens cıksın yeter :) atı da ben sürerimevett
topğimizin tatlı şovalyesi
,gerçi senin kulede şovalyeni beklemen lazımdı rapunzelama neyse.şovelye sen oldun..
Kızlar bana müsaade
Eşim yeni geldi az onunla ilgileneyimsonrada yatarım zaten
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun
cecooo burdaysan el sallaaa...
meleğim eline emeğne sağlık.
listemiz çıkmış..
herkesi tebrik ediyorum..
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gezenti Ceco geldiiiiiiiiiii
Anam sabah malum geç uyanmıştım, eşimle kız kahvaltı hazırlardılar ( ben kuzenin yatağını toplarken ) ve hepbirlikte geç kahvaltısı yaptık
Öğleden sonra kendimizi bir dışarı attık daha yeni geldik
Arkadaşlarla önce Metro diye bir yere gittik ( market alışverişi yaptık ev için ) sonrada hadi bir yerlerde yemek yiyelim dediler. Tabi benim canıma minnet sonuçta grevdeyim
Önce Belediyenin Haliç tesislerine gidelim dedik ama maşallah orasıda bir kalabalıktı ki arabayla otoparkına bile giremedik değil lobide masa beklemek
ARkadaş bizim gittiğimiz bir yere götürelim sizi Ocak başı tarzı hem mangal keyfi yaparız dediAnam gittiğimiz yer hesapta İstanbul içinde ama yarım saatten fazla yol sürdü gittiğimiz yer kendin pişir kendin ye tarzı bir yerdi ve gördüğümde acıkcası içimden ulen bu ne dedim
Hiç tarzım olmayan bir yer ( he lükse düşkün değilim ama gittiğimiz yer gerçekten çok salaş bir yerdi)
Bir sürü büyük masa ve her masanın başında büyük dablumbazlı mangallar vardıtabi onlarda yarım yamalak çalışınca baya bir duman ve koku vardı içeride ( bazı yerlerde görmüştüm ama tabi sistem daha sağlıklı çalışıyordu o gördüğüm yerlerde )
Arkadaş hatrına tabi asla belli etmedim ama eşimle göz göze geldiğimizde anlatı pek hoşlanmadığımı
İlkten baya bir öksürdüm ama sonra alıştım sanırım
Aslında korkum kuzumun fena olmasıydı ama eşşek evlat evde geberik geberik öksürüp öğürdü bir gece evvel ama inanın orada bir kere bile öksürmedi
İki katlı yerdi hatta alt kattan canın ne istiyorsa eti seçip alıyorsun ( ödeme anında yapılıyor) üst kattada 20 lira karşılığında mangal başı yapıyorsun tabi et fiyatları biraz daha yüksek kasaplara nazaran hatta eşim sonradan dedi hani helal hoş olsun ama daha az paraya çok çok daha rahat ve düzgün bir yerde bir yemek yerdik diye Neyse insan arkadaş hatrına çiğ tavuk yer sonuçta
BOl bol sohbet ettik ve Proteinin dibine vurdum
Aslında bir yandan iyi oldu çünkü bugün nereden aklıma düştüyse Patates kızarması düştü ve eğer başka bir lokantaya gitseydik kesin yiyecektimArtık sizlerin dualarımı tuttu bilemiyeceğim ama iyiki nasip olmadı
Bol bol Protein ( tavuk, köfte ve mantar ) birde köz biber ve Çoban Salata yedim şükür
Canan Teyzem görse gözleri yaşarırdı
Valla bende anlamadım canım dün sanki tekrarlayacak gibiydi ama bu sabah sanki hiç bir şey yokmuş gibi uyandı çok çok mutlu oldum tabi
Bir müddet tabi kollamaya devam edeceğim ( koşmak, terlemek, fazla zıplamak dahi yasak onaher fırsatta bak doktor dikkat et dedi diye hatırlatma yapınca peki Anneciğim diyip sakinliyor )
Hadi gözün aydın canım Eşin dönmüş
İnşallah eşinin dönüşüyle senin neşende geri dönmüştür
Bende taze zencefil göremedim ama ilk fırsatta alıp yapacağım birde karaturp alıp içine hakiki bal koyacağım ( o tarifi bilirsin sende )
Sağ olsun Ayşem ( Moni ) kuzuma polen + Arısütü + kaçkar balı karışım olarak yollamıştı geçen hafta ( eşi sağ olsun kızımın yaşına göre ölçülere göre ayarlamışher sabah bir çay kaşığıda ondan veriyorum )
ARtık çocuğa ne yapacağımı şaşırdım ama inşallah bir daha bu şekilde sınanmam
Canım bakmak istedim ama nedense hata veriyor
Bu arada topiği değiştiren arkadaşlarada aşk olsunbizi karanlıkta bıraktılar resmen
Ne güzel görüyorduk kim var kim yok ona göre topikte daha uzun kalıyordukşimdi kim var göremiyoruz sonradan bir bakıyoruz biz çıktıktan sonra arkadaşlarımız yazmışlar
Ellerine ve Emeğine Sağlık Adaşım
İNşallah haftaya eksi olarak o listede yer alırım tekrar
Kızlarrrrrrr sizleride kocaman tebrik ediyorum
Harikasınız
selam kızlar
yeni bir hafta yeni bir başlangıç
bu hafta karatayı evirip çevirip katıp karıştırıp farklı bir düzen uygulama kararı aldım bakalım göreceğiz neler olacak
aslında diyetisyen ve karatay arası bişeyler ama bu hafta ve hatta önümüzdeki hafta bu şekilde denemek istiyorum...
dün saçma sapan bişeyler oldu saymıyorum bile dünü yaşamadım ben öyle bi gün
haydi hepimize hayırlı haftalar
Şimdi Annem aradı yeni gelmiş Pazardan
Hava zehir gibi soğuk üstelik Pazarda hiç birşey yok boşuna çıkıpta kendinide kuzunuda üşütme dediZaten sabah beri baş ağrım daha tam geçmedi bile, şöyle sıcak bir duş alıp kuzumuda yıkadıktan sonra sıkı sıkı giydirip evde oturacağım şu başım geçincede evde birşeyler yaparım spor adına
gunaydin kizlar az kalorili bi hafta olur ins :):)
ay canım ya inşallah öyle olur.vallaha sofrayı kaldırıken arkamdan 1 bardak getirse kar sayacağım akşamları..çok şükür eşimin annesi benim kafadan yardım et kıza der durur.o konuda bir şey yokda bizim ki öküz..hata resmi bir foto paylaşmak istiyorum şu anda Eki Görüntüle 1328350
yalnız ben şu an iş yerinde sesli güldüm Banum sen süpersin...
canım benim teşekkür ederiminşallah senin de güzel haberlerini alırız.
hımmm bu karışım güzele benziyor.ben ilk çok kilo verdiğim dönem hiç yememe dikkat etmezdim ama her sabah greyfurt ve limonu az su ile karıştırır içer sonrasında 1 saat koşardım.ahhh ahh bekar günler tabi...:)
Akşam yemeğimide yedim ve mutfak kapandı
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1328416 Eki Görüntüle 1328417
Sabah bir tek cevizimi yemeyi unutmuşum onuda şimdi fark ettim
Şu saate kadar 2 litreye yakın su içtim ama yatana kadar 1 litre daha içerim hatta fazlasıda olur zannımca
Ya kızlar sabah hani başım ağrıyor demiştim yahala devam ediyor hatta geçeceğine dahada şiddetlendi cıldıracağım ne yaptıysam geçmedi
Sanırım şu 1 haftanın yorgunluğu çıkıyor
Biraz uzanıp uyusam geçermi acaba diye düşünüyorum ama büyük kız uyuyor bende uyursam ufaklık sanırım parmklamadık yer bırakmaz
Neyse biraz kolonya elime sürüp koklayayım belki iyi gelirolmadı büyük kız uyanınca uzanırım
İYi olursam gelirim tekrar
6 ayda 20 kılo verdıgımı dusundumde;
yasam felsefem degısır galıba çıtı pıtı olurum
yaza yıllardır olmadıgım kaadar zarif girerim, mayoları tekrar bıkınılere cevırırım
temmuzdakı KPSS sınavına seke seke gider, atandıgım yere köy okullarına ucarak gecerım galiba
üstelik kendımı de daha cok severım
dolabımı tumden yenıler ihtiyacı olanlara gonderırrım
cıcı cıcı kıyafetler alırım ılk maasımla
Bence ayaklarım bıle kücülür hatta parmaklarım ıncelır yuzuklerımı daraltırım
BU KADAR MADDE SAYABILMEM BUNLARDAN BILE BHAZ ALMAM YETERINCE ISTEDIGIMI GOSTERIYOR BENCE AMA NEDEN ÇOK DA ISTEMIYORMUS GIBI BOŞVERİYORUM KI BU KILO VERME MESELESINI
kızlar tatıl bıttı donusu yaptım ama bu sefer esımdende ayrılmak annemden teyzemden ve kardesımden ayrılmakta cok koydu dunden berı sulu goz dolanıyorum
burada kılomu gelır gelmez tartıldım 79 ,4 gorundu tabı tok karnınaydım sanırım her zaman tartıldıgım tartıyı baz almam daha dogru olucak
Ama kızlar bozuluyorum heee
Ben temizlik yaparken geçmişi zor yetiştiriyordum sohbet çok diye sonra nazarmı geldik nedir bir dağıldınız pir dağıldınız
Ama olmaz ki böyle valla baş ağrım olduğu halde hala arada bakıyorum iki sohbet edecek biri yokmu diye
Beyazcanımmmmmmmmmmmm nerdesin be güzelim iyice ihmal ettin beni
Ayyüzlümmmmmmmmmmm sende dön artık yaaa
Neslim zaten taşınma faslı yüzünden gelemiyordur o normal ama onuda özledik
Adaşımın zaten durumu ortada
Hadiyin ama yaaaa toplanın artık valla şevkim kaçıyor ufak ufak günahı boynunuza
Rapunzellllll kızzzzzzzzzz kaldık baş başatabi mervuşda var
Siz ne alemdesiniz
Kızlar bana müsaade
Eşim yeni geldi az onunla ilgileneyimsonrada yatarım zaten
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun
İyi akşamlar şekerler
ikimiz de adaşız nasıl olsa dimi meleğim
rica ederim bitanemnasılsın herşey yolundadır umarım artık bildirimlerde seni de görelim istiyorum
Prensesin maşallahı varmış desene iyi yapmışsınzı cecom değişiklik olmuştur arakadaş hatırına çiğ tavuk yenirmiş yapacak birşey yok
Taze zencefil burada marketlerde bile bulunuyor tam zamanı cecom her çayıma bir minik parça atarım ben hakikaten aroması hoşuma gidiyor suyuma çayıma derken zencefilkolik oldum galiba
Dün dünde kaldı mavişim ne güzel kararlar almışsın umarım bu hafta dizsiplinli bri şekilde uygularsın tatlım
Orayı bilemem ama burası yıkıldı bugün yağmurdan bereket yağıyor halacecom gitmemekle iyi yapmışsınız henüz tam iyileşemedin bile
iyi akşamlar pofudukum aminn inşallah tatlım yalnız menü yazıp hemen yok oluyorsun cezamı versek ne yapsak acaba
İnşallah tatlımresime bakılırsa eniştem kızdırdı anlaşılan
Afiyetolsun cecom menüler kusursuz
Bitanem nane yağı sür ve kokla ayrıca baş parmağın ve işaret parmağın arasına masaj yap geçmiş olsun cecom
Bu dediklerinin hepsi olacak inşallah kuzum yeter kis en kararlı olbence si fazla 93 kilo iken 37 giyiyordum şu an 36 -37 giyiyorum Boşvermek yok baştan anlaşalım hem artık şövalye de olmuşsun
Üzülme Mervişim şu an zaman su gibi akıp geçecek cnm benim yine kavuşacaksın
Oymak başım bu durum beni de üzüyor açıkçası 22 kişilik bildirimler yapılıyordu 1 ay öncesine kadar
sayfa sayfa geçmiş yapardıksağlık olsun ne yapalım kalan canlar bizimdir
İyi akşamlar şekerler
rica ederim bitanemnasılsın herşey yolundadır umarım artık bildirimlerde seni de görelim istiyorum
Prensesin maşallahı varmış desene iyi yapmışsınzı cecom değişiklik olmuştur arakadaş hatırına çiğ tavuk yenirmiş yapacak birşey yok
Taze zencefil burada marketlerde bile bulunuyor tam zamanı cecom her çayıma bir minik parça atarım ben hakikaten aroması hoşuma gidiyor suyuma çayıma derken zencefilkolik oldum galiba
Dün dünde kaldı mavişim ne güzel kararlar almışsın umarım bu hafta dizsiplinli bri şekilde uygularsın tatlım
Orayı bilemem ama burası yıkıldı bugün yağmurdan bereket yağıyor halacecom gitmemekle iyi yapmışsınız henüz tam iyileşemedin bile
iyi akşamlar pofudukum aminn inşallah tatlım yalnız menü yazıp hemen yok oluyorsun cezamı versek ne yapsak acaba
Bitanem nane yağı sür ve kokla ayrıca baş parmağın ve işaret parmağın arasına masaj yap geçmiş olsun cecom
Bu dediklerinin hepsi olacak inşallah kuzum yeter kis en kararlı olbence si fazla 93 kilo iken 37 giyiyordum şu an 36 -37 giyiyorum Boşvermek yok baştan anlaşalım hem artık şövalye de olmuşsun
Oymak başım bu durum beni de üzüyor açıkçası 22 kişilik bildirimler yapılıyordu 1 ay öncesine kadar
AYY ÇOK YAKIŞMIŞ RAPUNZEL BU RESİM SANA..hemen profıl resmımı degıstırıyoerumm :) şovelye ben olurum bı prens cıksın yeter :) atı da ben sürerim
HOŞGELDİN MELEĞİMM
İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR,DAHA İYİ.
İŞALLAH HAFTAYA BİLDİRİM YAPAIM..ASLINDA BU HAFTA YAPICAKTIM AMA UNUTTUM..ARTI 300 GR VAR.
ANNEN NASIL CANIM HASTANE İŞLERİN VARMIŞ,İŞAŞŞAH ÖNEMLİ BİŞEY DEĞİLDR..
şovalye olunca vazgecmek yokmuymuş yaaani ^_^
bu ceza nasil bi ceza acaba :):)İyi akşamlar şekerler
Huhu beyazcanim nadilsinnAYY ÇOK YAKIŞMIŞ RAPUNZEL BU RESİM SANA..
ÇOK GÜZEL OLMUŞ ,İŞALLAH BEYAZ ATLI PRENS GELİR YAKINDA..
Huhu beyazcanim nadilsinn
Arada 6.takima ugrasana cecoyla seni merveyi bekliyor.belki duymussundur ama yazayim mezun oldum ben karnemi aldim çok şükür 60 kilo oldum farisi basinizaa kendine iyi bak ve lütfen hirslan ve kurtul kilolardan.buraya resim koymuyorum kizlara eski resimlerini gösterdim bide şimdiki halimi sok oldular.gaza geldiler gösterebilseydim sana belki sende gaza gelirdin
Tabiki yok kuzum profil resmin cuk oturmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?