80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım kızlar sormayın ya çocuklar dı sınavlar dı derken leptop u elime alamıyom ha bide diloş çekip ekranı kırma derecesine getirince tırsıyom açamıyom. telden de çok zor oluyor. takıma bile bir menü yazıp kaçıyom. ama şükür 78 li rakamlarda dolanmaya başladım. abuk subuk detokslar falan denedim. sonra sapıttım hem ruhsal olarak hem beden olarak. dünden beri daha iyiyim ama daha iyi olacam. dün en azından 7 saat leptin çalıştırmayı becerdim

canım ben tahlil falan yaptırmadan d vit aldım iki ampul 1 ayda bundan sonra ayda bir devam etcem sonuçta zararı yokmuş b12 yi de iğne değilde hap alsam diyorum iğneden korkuyorum da ben
mavim sen bilirsin ama b12 çok önemli. haplarla istenen seviyeye çıkaramazsın. ama kötünün iyisi iğne olamazsan eğer yutulan değilde ağızda emilen b12 tabletlerden al ( solgar olabilir) mutlaka dil altında emerek kullan. ama iğne çok çok ucuz tabletler çok çok pahalı buda bi nüans belirteyim ben

peki çalışınca tahlil yaptırma faslı falan sıkıyo biraz beni b12nin fazlası zararmı.. gerçi ben bi 6 ay hap tedavisi gördüm daha önce çabuk yorulma ve saç dökülmesi diye gitmiştim. oda b12 ye baktı ama sağolsun diyetisyene gittiğimde hormonlar yapıldı sadece vitamin bakılmadı ne durumda bilmiyorum... acaba diyorum kendim direk gidip ayda 1 yaptırsammı..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabah erkenden uyandım ama yine sersem gibiyim
7 gibi kahvaltımı ettim ama 9da dayanamadım bir yarım saatcikte olsa yattım
Bu ara yine bir tuhaflık var bende karataya uyuyorum ama ya bir yerde hata yapıyorum yada bünyem şu son hastalıktan beri sapıttı kendine gelemedi

Umarım bir kaç güne yine eski dinç halime dönerim

Günaydın canım

Hamarat hatun maşallah bir sürü şey yapmışsın ve eminim kalan işleride hemen düzene koyarsın sen
Ben daha yeni dip köşe girmiştim ama bugün azmasın diye tekrar sil süpür yapmam lazım
Akşam yemeğinden sonra eşimin Amcaoğluna çaya gidiceğiz o zamana kadar rahat rahat işim biter zaten

Canım özledik seni
Ne güzel 78i görmüşsün
Darısı benimde başıma ( daha çoook yolum var ama neyse )
İki gündür acayip tuhaf hissediyorum kendimi ve hep artı çıkıyorum tartıda hatta bende bir kaç gün detoksmu yapsam diye düşünmeye başladım motivasyonumun düşmesini istemiyorum yoksa cidden vazgeçecek kıvama gelmekten korkuyorum
Sanırım hepimiz dönem dönem aynı düşüşleri yaşıyoruz inşallah bende yine toparlarım kendimi ( kaçamak yok ama hep bir halsizlik var üstelik tahlilerime bakan doktor çok iyi demişti ama halsizliğim daha beter oldu )

teşekkür ederim canım.
işten yorgun argın gidiyorsun bir de çocuk var yemek aş derken temizliği parça parça yapıyorum yani büyük temizlikleri.
Allah sağlık sıhhat versin de iş güç yapılır.

bende b12 iğnesi vuruldum. bir dönem kansızlığım filan o kadar ciddi boyuttaydı ki yapılmayan araştırılmayan tahlil kalmadı şükür demir eksikliğiymiş.
aylarca b 12 iğnesi vuruldum. senelerce demir ilaçları içtim hala da içiyorum. kansızlık demir eksikliği vitamin eksikliği deyip geçiyoruz ama aslında çok ciddi şeyler ve yaşam kalitesini inanılmaz düşürüyor.

bende bu ay bütün tahlillerimi yaptırdım. çok halsiz çok yorgun ve baş ağrısı çekiyordum. mr çektirdim , gözlermden muayene oldum ama bişiy yok şükür.

dikkat edelim kızlar kendimize.

tatlım sabah 1 saat izin al sağlık ocağı bakıyor b12 ye uzun sürmüyor ertesi gün telefonla bile sonuç sorarsın

canım benim hemen topla kendini... artıyı görünce hatta veremeyince öyle oluyo insan ama bak sen daha önce ne kadar uğraşmana rağmen veremediğin kilolarını yavaşta olsa vermeye başladın ve gayet güzel kilolar verdin onu düşün...
bende cumartesi pazar pazartesi + 600 ü bile görmüştüm yani ama sadece dün biraz dikkat edince ve su yeşilçay takviyesiyle toparladım ... sende hemen şişeyi doldur koy onu bitir bi daha doldur hemen... seni bilmem ama benim en büyük eksiğim su... öyle oluncada motivasyon düşüyor... ayrıca vazgeçebilmeyi bile düşünme inan olmuyo biliyosun... tecrübe ile sabit...

tatlım sabah 1 saat izin al sağlık ocağı bakıyor b12 ye uzun sürmüyor ertesi gün telefonla bile sonuç sorarsın

doğru diyosun canımda kızı iki ayda bir hastaneye götürüyorum zaten zırt pırt izin almak beni sıkıyo biraz
ama sanırım yapcak bişey yok...

bizde burda kızlarla hedef koymuştuk canım benim 78 li rakamlardı. ama çok az kaldı bi ileri iki geri derken geç kaldım bundan sonra o tarihte o kiloya düşmem hem zor olsada sağlıksız olur sanırım..

Kefir de böyle bir şey işte :) bağısıklıgı guclendırıyormus bırde kılo vermeye yardımcı dıyorlar ama bence bı faydası yok. ben gecen sene bır kac ay ıcmıstım okulda ogretmen arkadaslar arasında bı furya olup gecıp gıttı oda paylasıldıkca cogalıyordu :) herkes bırbırıne getırdı o tomurcuk tomurcuk seyı :)) ürüyor ya hayvan gıbı hıssedıyorum bunları dıodum gülüyolardı bana ama tadı fena bısı dııl hatta 2 gun bekletınce ayran gıbı gelıyor daha koly ıcılıyor

bunu öğrenmem iyi oldu d vitamınıne de bakıyorlar mı acaba ?

Bugün tümm sosyal medya baglantımı kestım sadece sız kaldınııız
10-15 gun kadar telefonumda cogu zaman kapalı olacak. hesaplarımı da kapattım

hayatım oylesıne yada benım kontrolum dısında rast gele gelısı güzel gıtmeye basladı onun frenlerı bunlar...

dınlenıcem kafam da dınlenecek ruhumda sadece muzık ve sızın ıcın kullanıcam bılgısayaımı da

menümü de yazıcam

DÜN
SABAH
1 DİLİM EKMEK
BİR SÜRÜ CEKIRDEKSIZ YEŞİL ZEYTIN :) (TUZSUZ LIMONLU)
YESIL ÇAY
2 TANE YAGDA YUMURTA
SALATALIK

ara
1mandalına

AKSAM (17.00)
2 YK MANTAR SOTE
2 YK MAKARNA
1 YK PILAV
EL AYASININ YARISI KADAR TAVUK (GÖĞÜS)

ARA
1 BARDAK CAY
2 BISKUVI (ÇAYKEYFI)
YARIM ELMALI KURABIYE

Tunaydin kizlar sabahtan beri net yok halada yok sinir etti mecbur telden paket aldim ama oda çok yetmez.ve bugün tartildim 78,5 olmusum inşallah cuma günü 77 yi gorucem suyu cogaltinca hemen düzene girdim çok şükür zaten ne zaman suyu biraksam şişmeye basliyorum bunu bi kere daha anladim
kombu çayını 2-3 sene önce bende denemiştim ama satın alarak sonra hiç almadım faydaları saymakla bitmez tabi. sağol paylaşımın için
Tadi nasil peki canm hazir almak daha mi II olurki acaba maya ile ugrasma derdi olmaz
Evet canim kefire benzetiyorlar ama ben onuda icemiyorum maalesef bunu merak ediyorum ama icemezsem boşa gider herşey diye düşünüyorum gerçi şuan doktora sormadan zaten icemem de

Kız sürahi devamlı dibimde suyla sorunum yok ki
Okadar suya rağmen kabızlık var hafiften ve inan geçen gün 2 kg artı gördüm çıldırıyordum
Dünde 700 - 800 gr kadar fazla çıktım bakalım yarında bir tartılayımda ona göre bir yol çizeceğim
Hayır biliyorsundur 8.ci takımdayım ve eğer bu haftada kilo veremezsem sanırım 2 sarı kart yemiş olacağım ( kendi belirlediğim hedefi tutturamazsam ) bu durumda bir sonraki haftada veremezsem diskalifiye ediliyorum sanırım gerçi kovalasalarda gitmem o ayrı ama işte takıma zararım olmasın

Çok güzel bir karar vermişsin canım tabi bizi o kararın dışında bırakman ayrıca hoşuma gitti
Tamam internet iyi hoş güzel ama işte hayatımızın önüne geçmemeli ki zarar görmeyelim her anlamda

en güzelini yapmışsın canım. keşke yapabilsek hepimiz gerçi ben face illetinden bayağı bi kurtuldum. sadece instagram var oda diyet günlüğü zaten ama resmen hayatımızı koyvermiş gidiyoruz... hiç bir şeye yetişemiyor ama onlara geldimi vakit buluyoruz...
BİZDEN VAZGEÇMEDİĞİN İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR... burası destek olmadan olmuyor...

aman ne billim ben kendim içemiyom diye herkesi aynı sanıyom işte...
valla iki gün çıktım diyet dışına ondada abartmadım ama artı görmek adamı alt üst ediyo..
yaa takım işi zor valla allah yardımcınız olsun... onca insan uğraşıyo bi kişi yüzünden ters gidiyo işler...

Aynen öyle canım. Kuran mealını bıtırmek ıstıyorum okumak ıstedıgım 3 4 kıtap var heveslendıgım oylece duruyor . KPSS calısmalıyım tık yok. Günün kıssalıgından sıkayet edıyorum bunlara bahane ararken ama gun ıcındede üfleyip püfleyip sıkıntıdan patlıyorum nasıl bır durumsa bende cözemedım sanırım o an kı ruh halıme göre bahaneler üretiyorum kişisel gelişim uzmanları bu hale atalet diyor.
YENMELİ BU ATALETİ !
size gelince sizi bırakmak kararlarımı bırakmak oluyor :) ne zaman burdan uzaklassam kilo aldım :/ son uzaklasmamın ustunden 1 yıl gecmıs ve 8 kılo farkla dönmüüşüm..
siz kararlarıma baglı kalmamı saglıyor bunuda hos vakıt gecırerek yapıyorsunuz
iyi ki varsınız

bu ceza nasil bi ceza acaba :):)

Spor cezası olabilir gelmediğin her gün için 1 saat nasıl

Ben kefilim meleğim hakikaten fıstık oldu Eylülcüm

Geçmiş olsun cecom mideni mi üşüttün bilemedim ki toparlanamadın kuzum

hem rapunzeller de zayıf olurr

kesinlikle

Mavişim diyet kelimeisni beyninden sil kuzum bundan sonra sağlıklı besleneceğim diye düşün bu diyetteyim psikolojisi bile bünyemizin direnç göstermesine sebep oluyor su faktörü keisnlikle çok etkili mutlaka yeterli miktarda içmeye çalış bitanem

Aramıza hoşgeldin cnmmm olmaz olur mu kapımız herkese açık sigarayı bırakmana rağmen gayet güzel vermişsin tbrk ederim

Aramıza hoşgeldin bitanemmm

kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli uğrayamıyorum buraya hem takım hem burası biraz zorlandım açıkçası bırakmakta istemiyom sizi
10 gündür taşınma telaşım vardı bi ses edeyim dedim

Hoşgeldin neslim

Bir kaçağımız daha dönmüş hoşgeldin tatlım sağlık olsun arkamıza bakmıyoruz dün dünde kaldı şimdi tam gaz devam cnmm

anammm 20 küsür kişiden 4 kişimi kaldı kızlar nere kayboldu yahu
bu haftadan itibaren ben bildirimdeyim tekrar

Malesef neslim herkes kayboldu

alemsin rapu

İmza kağıdı nasıl kaybolduki Mervişim neys eki arkadaşların şahit

kızlar kombu cayını duyan var mı baya faydalıymıs ve kombu mantarıyla elde edılıyormus

Bitanem bu çayı lisedeyken hatırlıyorum o zamanlar 7 kişiye büyütüp verince mi ne dileğin kabul oluyomuş vs diye birşeydi ama hamileler için önerilmiyor bildiğim kadarıyla ben de içmiştim tadı hoştu hani pekmezle sirke ve suyu karıştırıp içersin ya aynen öyle bir tat ama düzenli kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim bakteri ürünü aynen kefir gibi

Yalnız benim anlamadığım nokta şu kanser hücreleri şekerle besleniyor ve bu çayda da şeker var nasıl olacak bilemedim

Kızlar aranızda k fleks ya da nesfit ve yulaf ezmesi yiyen fayda gören var mı
Avrupanın kahvaltı kültürünü yansıtan mısır gevrekleri ülkemizde de son dönemde kahvaltı sofralarında sıklıkla yer alıyor. Özellikle de televizyonlarda yapılan sağlıklı kahvaltı reklamları ile talep miktarını her geçen gün artıran kahvaltılık mısır gevreklerinin içerisinde yer alan besin değerleri araştırıldığı zaman gerçeğin hiçte böyle olmadığı ortaya çıkıyor.

Kahvaltı gevreklerinin bir çoğunda yüksek miktarda şeker bulunduğunu belirten uzmanlar düzenli olarak her gün mısır gevrekleri ile kahvaltı yapan kişilerin obezite için yüksek risk altında bulunduğunu belirtiyorlar. Bunun yanı sıra mısır gevreği yapımında kullanılan mısırların daha uygun fiyatlara satıldığı için GDO?lu mısırlar arasından satın alındığı iddia ediliyor.

Çok satan mısır gevreklerinde ise şeker oranı tepki çekmemek adına azaltılırken bu seferde tuz oranı yükseltiliyor. Yüksek tuz oranı nedeni ile kalp krizi geçirme riski yükselirken tansiyonunuz yükselmesi ise kaçınılmaz bir hale geliyor.

Bunu kopyaladım tatlım işlenmiş her türlü paket kahvaltıya karşıyım

http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

bu linklere göz atarsan sevinirim tatlım

Kombu Çayı' nın Faydaları ve Yapılışı

Sağol mervişim paylaştığın için ama ben kefiri tercih ederim açıkçası

sizlerde öyle canım benim

Bizi bırakmadığın için tşkler rapucumm face hesabını ben de sık kullanmıyorum baktımda burayı keşfettiğimden bu yana hiçbirşey paylaşmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…