80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Sabah yine sersem gibi uyandım ve resmen davul gibi hissettim kendimi ciddende inanamadım tartıda 1 kg fazla çıkmışım Midemde bir tuhaf o yüzden kendime koca bir bardak süt aldım biraz dikkat edeyim ki hem midem daha beter olmasın hemde şu artıyı yarın görmeyeyim yoksa kafayı yerim
Hayır işin kötüsü takımdanda depiklenerek kovalanacağım

cecommm benım bıldıgım ordan bır unıversıteye baslayabılıyorsun ya hanı sınava gırmeden eskı yıllarının ortalamasına goreo gırebılecegın bolum unıversıte ıle denk bır unıversıteye basvurabılıyorsundur . belkı bunu yapabılmen ıcın ordan basvurman gerekıyordur.

Aleyküm selam ceco.
geçen haftada bana öyle oldu. 3 gün içinde 1,5 kilo fazla çıktım anam deliriyodum. ama geçti çok şükür.
süt daha çok şişkinlik yapar ama. bol su iç aç kalma ve wc sorunun varsa bi şekilde halletmye çalış

Valla bilmiyorum ki iyice bir araştırmam lazım olmadı Üniversiteye giden eşimin kuzenlerine danışırım belki onlar okuldan bana bilgi alabilirler o konuda

Günaydın herkeseeee

dün aksam tam dus alıp mayısmıs uyuklamakla uyumak aasında gıdıp gelırken 6 da ılham perılerım geldı 6da basladım butun evı supurdum sildim tozu da aldım
8.30 da bıttıbidaha duş aldım
hem erken uyumamıs oldum mutlaka gece uyanıp otururdum . hem de kalorılerı yaptım gece gece. hem de bu sabah daha temız bır evde günaydınım olduuu

ama köt olan bi şey varkı ben 12 de yaptıgım kahvaltı uzerıne duruyordum 8.30 da bi haslanmıs patates yedım hem de mayonezle ..
kızlarrr bu mayonezden nasıl kurtulabılırım ya.. allahım ne güzel seyler uretiyo bu ınsanlar yaa

güle güle kirlet evini. darıbı benim büyük temizliğime olsun.
haşlanmış patates hiç sıkıntı değil ki düşünülenin aksine bence gayet masum bi yiyecek ammaa o mayonez canavarını yemeseymişin iyiymiş ama ne yediğindn ziyade ne kadar yediğin önemli. bence sıkıntı yapacağın bi durum yok zaten iki öğün yemişsin kaçamak yok e o zaman sıkıntı da yok.
tam gaz devam yani...

kızlar selamlar nasılsınız bu gün yarın büyük gün tartı öcü geliyo bana
ayyyyy
ben dünki berbat ötesi menumu yazayım kaçamak olsun diye yemedim bunları tamamen absürüt hepsi bi araya geldi
açlıktan yendi
sabah kalkınca kefir çörekotu
10,30 da 1 küçük su böreği
15,00 da 4 dilim pizza
19,00 da 1 kase çekirdek+çiğ fındık
23,00 da 1 tabak hamsi pilavı
02,30 da yattım koli boşalttım spor yok

eee kimseler gelmemiş buralar boş nerlerdesiniz bakim
kızlar öykümün hafta sonu yüzme yarışması varmış harıl harıl evrak topladım 3 müşteri gezdirdim.işallah birisi alıcı gibi bakalım yarına belli olur. kızın yarışma evrakından bi sağlık raporu kaldı onuda 5 te alacam dr. aradım rica ettim resepsiyona hazırlayıp bırakacakmış bu günde antremanı var işallah hafta sonu derece alırız bakalım heyecanlandım

SElamün aleyküm kızlarrrrrrr

Annamı uğurlayıp anında kendimi buraya attım
İşlerimde bittiği için çok rahatım

Akşamlık bakalım şimdilik aklımda olan birşey yok ama mecbur birşeyler yapacağım bari hafif birşeyler olsun istiyorum Ben büyük ihtimal çorba ve salata yerim ayran yada yoğurtla ama evdekilere birşeyler daha yaparım yoksa doymaz onlar

Ne güzel yüzmeye gidiyor bende bayılırım yüzmeye ama büyük kız bana hiç çekmemiş sudan neredeyse nefret edecek Pomak işte ne olacak
Ufaklık şimdilik pek hevesli hatta 5 yaşına girsin hemen yüzmeye yazdıracağım onu bir an önce öğrensin yüzmeyide hem spor olsun hemde Allah korusun kendini kurtaracak kadar yüzme bilsin ( eşim hala bilmez hatta onada diyorum git öğren işte diye ama adamcağız çalışmaktanda fırsat bulamaz üstelik oda kızı gibi suyu sevmiyor denize girdiğimizde bile benim israrımla çenesine yaklaşınca su nefesim kesiliyor diyor )

İnşallah kuzun çok çok güzel bir derece alır
Darısı bizlerinde başına

benim kız 3 yaşından beri yüzüyo şimdi takımda alanya belediyesinde spor okulu istiyo o sebeple seneye eskrime de yazdırcam. ali me sıra gelmedi onuda istiyom 6 yaş oldu daha biyere veremedim oğlanı birine anca yetişiyom zamanım da yok

ben bu trambolin durumuma geri dönmediğim sürece olmayacak bu iş.onun üzerinde o kadar emek verince abur cubura elim dayanmıordu.daha doğrusu o kadar emek verdin yeme diye tutuyordum kendimi.akşamları yap diyorsun balım haklısın.eve git,yemek yap-topla derken ben bitik hale geliyorum ne yapsam acaba ?
keşke bende akşamları sadece çorba ile kapasam ne kadar iyi olur.ne oluyorsa bu akşamlarda oluyor.bir ara alıştırmıştım kendimi saat 6 dan sonra yemiyordum ne güzel..

bende menümü yazayım.
2 yumurta ile yapılmış omlet-3 salam yeşilçay
ara bitter çikolata ve türk kahvesi
öğlen 3 köfte 2 kaşık pilav cacık
akşam yine aynı denk geldi eşim isteyince köfte yaptım
4 köfte yoğurt ve 1 bardak kola
sabah 2,5 km yürüyüş
su 1,5 lt

aslında yediklerim az fekat mühim olan o pilav ,o çikolata,o kola ahhhh ben beni atasım var tepelerden,dağlardan :)

cancazım nasılsın seni görmek ne güzel
aynı telaşe bende var eve git yemek bılaşık kızın ve oğlanın dersleri. bazen evlilikten istifa etsem diyom ama geri dönüşü yok bu deve güdülecek mecbur bende arada harap olacam başka yol yok. spor çok önemli zaman kalmıyor dediğin gibi. hayat ne garip insan ın kendine ayıracak zamanı yok bazen mandra flozofu olasım geliyor vallahi

Ya ben istedim aslında geçen sene 3 yaşındayken başlasın ama belediyenin tesislerinde 5 yaş sınırı varmış ( özellerde maşallah maaşı ay başında alda gel diyor resmen ) o yüzden mecbur bir senecik daha bekleyeceğim
Büyük kızda tenis istiyordu ama bu sene sınavlar çok yoğun o yüzden seneye kalsın oda dedim En azından inşallah ikisininde aynı güne deng gelirde biri yüzmeyi öğrenirken diğeri Tenis öğrenir olmadı büyük tekte gidebilir nasılsa minibüsler önünden geçiyor tesissin yanınada bir arkadaş bulursa dahada iyi olur haftasonu olursada artık olmadı babası götürür ama mutlaka birşeyler yapsınlar istiyorum hem alışkanlık olsun hemde sağlam kafa sağlam vucutta bulunur diye düşünenlerdenim ( henüz o sağlam kafayla vucuda ben kavuşamamış olsamda bari onları obeziteden korumuş olayım )

canım benim çok sağol seni görmekte çok güzel gerçekten.sana çok hak veriyorum.birde senin evlatların var Allah bağışlasın ama tabi kendine vakit ayıramamak cidden yorucu.evet bedenen zaten yoruluyoruz.ev-iş- (evlatlar) ve eşimizle olan ilişkimizin uyumu derken spor için sanırım herşeyi kenara atıp biraz bencil mi olmak gerek bilemiyorum.mesela ben vakit bulunca yemek yapıyorum hazırda dursunda en azından eve gelince rahat edeyim diye,ya da temizlik yapıyorum arta kalan zamanda.yahu ne yapsak şaşdım.sabahları bir kaç durak önce inip yürüyorum bende.ama gün içerisinde stresden şaşabiliyor yediklerim.
dün dukanı okudum ne güzel kilolar vermişler.ancak ben hiç bir diyete yatkın bir türlü bulamıyorum kendimi.anca az yiyebiliyorum.bilemedim neslim balımmm

canım açık öğretim bürolarına bir sorsana onlar biliyodur
haaa bide bu sabah itibariynen 82,1 im.
Allahım yeni yıla 7 li rakamlarla gireyim. (eylülden beri dikkat ediyorum ve 96 lardan geliyom) yani kilo çok ama gidiyo biraz biraz.
hoşgeldin canım. maşallah iyi vermişsin
patates nişastadan oluşuyo ya kan şekerini aniden çıkarıp aniden düşürüyor ve çabuk acıkma sağlıyor o yüzden zararlı. ha kalori hesabı yapılıyosa tabi masum bir yiyecek

hemen menümü yazim
sabah: birparça börek, peynirli maydonozlu omlet, zeytin, kefir
öğleden sonra: 1 porsyon iskender, bol salata, közlenmiş biber
şimdi de kefir içiyom akşam yemeği yemeye niyetim yok
ya çocuklar pamuk şeker aldılar. sılanın paketini açtım elime 50 kuruş kadar bir parça geldi ağzıma attım. on dk sonra allahım ben ne yaptım dedim. leptini öteledim
yarım saatte yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…