- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Eşimin Amcaoğlundan yeni geldik ama yatmadan sizlerede bir bakayım dedim
Sohbet güzeldi hatta çoğunlukla eşimin ve amcaoğlunun asker maceralarından ( çokta komik bulur ve zevkle dinlerim ) birde kuzenin üniversite eğitiminden konuştuk
Hatta o an fark ettim ne kadar çok okumayı özlediğimi
Ya belki hatırlarsınız bir ara acıktan üniversite okumak istemiştim ( halada istiyorum ya)
O zaman Yabancı uyruklulara sınav kalktı denmişti ama belki yine benim okuyabileceğim birşeyler vardır diye baktım ama hiç bir şey bulamadım
Sizlerden bilgisi olan varmı TC vatandaşı olmayan Yabancı uyruklu olupta girebileceğim Üniversite sınavı falan varmı acaba ( Ben almanyada Kollej bitirmiştim ve Üniversite hazırlıkta okulu bırakmıştım ama sanırım denklik belgesi alıcak olunca buranın Lise mezuniyetiyle deng diye tahmin ediyorum)
Ne bileyim belki Almanca Öğretmenliği okuyabilirim hem Üniversite hayalim gerçek olmuş olur, hem kızlarıma iyi örnek olmuş olurum hemde belki özel bir okulda Öğretmenlik yapabilirim mezun olursam
Maalesef ben nereden bilgiye ulaşacağımı bulamadım ama belki sizlerden bir bilen vardırkafama takıldı öyle bir imkan varsa es geçmiş olmak istemem
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte yaza kadar çok daha aşağı kiloları göreceğiz
İlk fikir benden gelsin o zaman
Ben Tuana ismine bayılırım ( hep ikinciye kızım olursa Tuana koyacağım demiştim adını ama kızkardeşim o dönem hamile kalınca sen nasılsa doğurmazsın ben koyayım Tuana ismini kızıma demişti hatta hep der hala isim anası sensin diye)
Anlamı özellikle çok hoşuma gitmişti; Cennete düşen ilk Yağmur damlası
Birde Duru ismi çok hoşuma gitmişti bir dizi vardı Kayıp Prenses diye oradaki kızın adıydıAnlamı zaten belli
cecommm benım bıldıgım ordan bır unıversıteye baslayabılıyorsun ya hanı sınava gırmeden eskı yıllarının ortalamasına goreo gırebılecegın bolum unıversıte ıle denk bır unıversıteye basvurabılıyorsundur . belkı bunu yapabılmen ıcın ordan basvurman gerekıyordur.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sohbet güzeldi hatta çoğunlukla eşimin ve amcaoğlunun asker maceralarından ( çokta komik bulur ve zevkle dinlerim ) birde kuzenin üniversite eğitiminden konuştuk
Ya belki hatırlarsınız bir ara acıktan üniversite okumak istemiştim ( halada istiyorum ya)
O zaman Yabancı uyruklulara sınav kalktı denmişti ama belki yine benim okuyabileceğim birşeyler vardır diye baktım ama hiç bir şey bulamadım
Sizlerden bilgisi olan varmı TC vatandaşı olmayan Yabancı uyruklu olupta girebileceğim Üniversite sınavı falan varmı acaba ( Ben almanyada Kollej bitirmiştim ve Üniversite hazırlıkta okulu bırakmıştım ama sanırım denklik belgesi alıcak olunca buranın Lise mezuniyetiyle deng diye tahmin ediyorum)
Ne bileyim belki Almanca Öğretmenliği okuyabilirim hem Üniversite hayalim gerçek olmuş olur, hem kızlarıma iyi örnek olmuş olurum hemde belki özel bir okulda Öğretmenlik yapabilirim mezun olursam
Maalesef ben nereden bilgiye ulaşacağımı bulamadım ama belki sizlerden bir bilen vardırkafama takıldı öyle bir imkan varsa es geçmiş olmak istemem
Aramıza hoşgeldin canım
Ben Tuana ismine bayılırım ( hep ikinciye kızım olursa Tuana koyacağım demiştim adını ama kızkardeşim o dönem hamile kalınca sen nasılsa doğurmazsın ben koyayım Tuana ismini kızıma demişti hatta hep der hala isim anası sensin diye)
Birde Duru ismi çok hoşuma gitmişti bir dizi vardı Kayıp Prenses diye oradaki kızın adıydıAnlamı zaten belli
Aleyküm selam ceco.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Sabah yine sersem gibi uyandım ve resmen davul gibi hissettim kendimiciddende inanamadım tartıda 1 kg fazla çıkmışım Midemde bir tuhaf o yüzden kendime koca bir bardak süt aldım biraz dikkat edeyim ki hem midem daha beter olmasın hemde şu artıyı yarın görmeyeyim yoksa kafayı yerim
Hayır işin kötüsü takımdanda depiklenerek kovalanacağım
cecommm benım bıldıgım ordan bır unıversıteye baslayabılıyorsun ya hanı sınava gırmeden eskı yıllarının ortalamasına goreo gırebılecegın bolum unıversıte ıle denk bır unıversıteye basvurabılıyorsundur . belkı bunu yapabılmen ıcın ordan basvurman gerekıyordur.
güle güle kirlet evini. darıbı benim büyük temizliğime olsun.Günaydın herkeseeee
dün aksam tam dus alıp mayısmıs uyuklamakla uyumak aasında gıdıp gelırken 6 da ılham perılerım geldı6da basladım butun evı supurdum sildim tozu da aldım
8.30 da bıttıbidaha duş aldım
hem erken uyumamıs oldum mutlaka gece uyanıp otururdum . hem de kalorılerı yaptım gece gece. hem de bu sabah daha temız bır evde günaydınım olduuu
ama köt olan bi şey varkı ben 12 de yaptıgım kahvaltı uzerıne duruyordum 8.30 da bi haslanmıs patates yedım hem de mayonezle ..
kızlarrr bu mayonezden nasıl kurtulabılırım ya.. allahım ne güzel seyler uretiyo bu ınsanlar yaa
eee kimseler gelmemiş buralar boş nerlerdesiniz bakim
kızlar öykümün hafta sonu yüzme yarışması varmış harıl harıl evrak topladım 3 müşteri gezdirdim.işallah birisi alıcı gibi bakalım yarına belli olur. kızın yarışma evrakından bi sağlık raporu kaldı onuda 5 te alacam dr. aradım rica ettim resepsiyona hazırlayıp bırakacakmış bu günde antremanı var işallah hafta sonu derece alırız bakalım heyecanlandım
benim kız 3 yaşından beri yüzüyo şimdi takımda alanya belediyesinde spor okulu istiyo o sebeple seneye eskrime de yazdırcam. ali me sıra gelmedi onuda istiyom 6 yaş oldu daha biyere veremedim oğlanı birine anca yetişiyom zamanım da yokNe güzel yüzmeye gidiyorbende bayılırım yüzmeye ama büyük kız bana hiç çekmemiş sudan neredeyse nefret edecek Pomak işte ne olacak
Ufaklık şimdilik pek hevesli hatta 5 yaşına girsin hemen yüzmeye yazdıracağım onubir an önce öğrensin yüzmeyide hem spor olsun hemde Allah korusun kendini kurtaracak kadar yüzme bilsin ( eşim hala bilmez hatta onada diyorum git öğren işte diye ama adamcağız çalışmaktanda fırsat bulamaz üstelik oda kızı gibi suyu sevmiyor denize girdiğimizde bile benim israrımla çenesine yaklaşınca su nefesim kesiliyor diyor )
İnşallah kuzun çok çok güzel bir derece alır
Darısı bizlerinde başına
ben bu trambolin durumuma geri dönmediğim sürece olmayacak bu iş.onun üzerinde o kadar emek verince abur cubura elim dayanmıordu.daha doğrusu o kadar emek verdin yeme diye tutuyordum kendimi.akşamları yap diyorsun balım haklısın.eve git,yemek yap-topla derken ben bitik hale geliyorum ne yapsam acaba ?
hayret bişey hamile halinle ne dümeninden şüphelenmişki
zaten şekeri ve şekerli ürünleir bırakıp biraz spor yapınca ister istemez gidiyor kilolar kuzum en güzelini yapıyorsun
akşamları trombolin de yaparsan harika olur cnmafiyetolsun akşama telafi etmişsindir eminim
Hoşgeldin aramıza Burçincim bu topik anlatılmaz yaşanır dermişimHepimiz burada aile gibiyiz cnm çok gzüel vermişsin hazirandan bu yana geri kalanını da birlikte veririz inşallah günde en az 30 dk lık spor bile etkili cnm devam edersen harika olur
bu topiğin kilo verme listelerini ben yapıyorum cnm buranın müdavimlerinden olmakla birlikte 6,takımın kaptanıyım haftalık ve aylık kilo verme tablolarımız var düzenli menü paylaşırsan o listelerde sen de olacaksın inş oymak başımız cecomuz menü kontrollerini yapıyor bizlerde uygulayıp faydasını gördüklerimizi paylaşıyoruz birbirimizi destek oluyoruz
Esila ve Ceylin Gamze ben bunları çok seviyorum Mervişim
keşke bende akşamları sadece çorba ile kapasam ne kadar iyi olur.ne oluyorsa bu akşamlarda oluyor.bir ara alıştırmıştım kendimi saat 6 dan sonra yemiyordum ne güzel..SElamün aleyküm kızlarrrrrrr
Annamı uğurlayıp anında kendimi buraya attım
İşlerimde bittiği için çok rahatım
Akşamlık bakalım şimdilik aklımda olan birşey yok ama mecbur birşeyler yapacağım bari hafif birşeyler olsun istiyorumBen büyük ihtimal çorba ve salata yerim ayran yada yoğurtla ama evdekilere birşeyler daha yaparım yoksa doymaz onlar
cancazım nasılsın seni görmek ne güzelben bu trambolin durumuma geri dönmediğim sürece olmayacak bu iş.onun üzerinde o kadar emek verince abur cubura elim dayanmıordu.daha doğrusu o kadar emek verdin yeme diye tutuyordum kendimi.akşamları yap diyorsun balım haklısın.eve git,yemek yap-topla derken ben bitik hale geliyorum ne yapsam acaba ?
keşke bende akşamları sadece çorba ile kapasam ne kadar iyi olur.ne oluyorsa bu akşamlarda oluyor.bir ara alıştırmıştım kendimi saat 6 dan sonra yemiyordum ne güzel..
bende menümü yazayım.
2 yumurta ile yapılmış omlet-3 salam yeşilçay
ara bitter çikolata ve türk kahvesi
öğlen 3 köfte 2 kaşık pilav cacık
akşam yine aynı denk geldi eşim isteyince köfte yaptım
4 köfte yoğurt ve 1 bardak kola
sabah 2,5 km yürüyüş
su 1,5 lt
aslında yediklerim az fekat mühim olan o pilav ,o çikolata,o kola ahhhh ben beni atasım var tepelerden,dağlardan :)
benim kız 3 yaşından beri yüzüyo şimdi takımda alanya belediyesinde spor okulu istiyo o sebeple seneye eskrime de yazdırcam. ali me sıra gelmedi onuda istiyom 6 yaş oldu daha biyere veremedim oğlanı birine anca yetişiyom zamanım da yok
canım benim çok sağol seni görmekte çok güzel gerçekten.sana çok hak veriyorum.birde senin evlatların var Allah bağışlasın ama tabi kendine vakit ayıramamak cidden yorucu.evet bedenen zaten yoruluyoruz.ev-iş- (evlatlar) ve eşimizle olan ilişkimizin uyumu derken spor için sanırım herşeyi kenara atıp biraz bencil mi olmak gerek bilemiyorum.mesela ben vakit bulunca yemek yapıyorum hazırda dursunda en azından eve gelince rahat edeyim diye,ya da temizlik yapıyorum arta kalan zamanda.yahu ne yapsak şaşdım.sabahları bir kaç durak önce inip yürüyorum bende.ama gün içerisinde stresden şaşabiliyor yediklerim.cancazım nasılsın seni görmek ne güzel
aynı telaşe bende var eve git yemek bılaşık kızın ve oğlanın dersleri. bazen evlilikten istifa etsem diyom ama geri dönüşü yok bu deve güdülecek mecbur bende arada harap olacam başka yol yok. spor çok önemli zaman kalmıyor dediğin gibi. hayat ne garip insan ın kendine ayıracak zamanı yok bazen mandra flozofu olasım geliyor vallahi
canım açık öğretim bürolarına bir sorsana onlar biliyodurSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Aramıza hoşgeldin canım
hoşgeldin canım. maşallah iyi vermişsinhaaa bide bu sabah itibariynen 82,1 im.
Allahım yeni yıla 7 li rakamlarla gireyim. (eylülden beri dikkat ediyorum ve 96 lardan geliyom) yani kilo çok ama gidiyo biraz biraz.
patates nişastadan oluşuyo ya kan şekerini aniden çıkarıp aniden düşürüyor ve çabuk acıkma sağlıyor o yüzden zararlı. ha kalori hesabı yapılıyosa tabi masum bir yiyecekgüle güle kirlet evini. darıbı benim büyük temizliğime olsun.
haşlanmış patates hiç sıkıntı değil ki düşünülenin aksine bence gayet masum bi yiyecek ammaa o mayonez canavarını yemeseymişin iyiymiş ama ne yediğindn ziyade ne kadar yediğin önemli. bence sıkıntı yapacağın bi durum yok zaten iki öğün yemişsin kaçamak yok e o zaman sıkıntı da yok.
tam gaz devam yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?