80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok sukur canım en azından sabıt kalmayı basarabılmısım canım umarım haftaya eksıyı gorurum
Kızlar Karatay brownie
elıne saglık canım

kabullendim artık canım sanırım böyle olacak ama yılmak yok deneye yanıla bulacam bana ne iyi ne kötü..

cok sukur canım en azından sabıt kalmayı basarabılmısım canım umarım haftaya eksıyı gorurum

elıne saglık canım

Sana doğuma kadar eksi görmek yasak artık Mervişim

daha tadına bakamadım canım malum leptini bozmak yok..

ooo bu cümleyi ayakta alkışlarım işte

kabullendim artık canım sanırım böyle olacak ama yılmak yok deneye yanıla bulacam bana ne iyi ne kötü..

elbette bulacaksın bitanem hepimizin bünyesi farklı bugün takımımdaki bir arkadaşımızın bulgura alerjisi olabileceğini tahmin ettik mesela şişkinlik yapıyor sindiremiyor araştırmacı neslim sayesinde keşfettik

kan grubuna göre beslenmeye bir bak istersen

yasaklama canım ya yesem yesemde eksıyı gorsem ne guzel olur

Zaten şu hayatta en kıskandığım insna tipidir yiyip yiyip fıstık gibi olanlar normalde pek kıskanma huyum yoktur ama bu durumu kıskanıyorum işte
aynen canım benım ya bende cok kıskanıyorum onları valla ne yalan soyleyeyım yıyıp yıyıp kılo almamak cok guzel bıseyyy

Baktım bile canım protein diyo bol bol. Bundan sonra daha iyi olacak inanıyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Bugün Akşam yemeğinden sonra Annemlerde kızkardeşimdeler diye çaya davet ettiler bizde biraz kafam dağılsın diye gittik Bol bol sohbet ettik ve baya bir kendime geldim

Bu arada dün büyük cadıyla tartıştıktan sonra okuldan geldiğinden beri hiç konuşmamıştık
Onunda zaten umuru değildi bende inat ettim anlayacak neyin ne olduğunu diye
Akşam üzere hatta TV karşısında azcık uyuya kalmışım Eşimin geldiğini dahi duymamışım
Bİr ara uyanır gibi oldum baktım biri bıdı bıdı söyleniyor ve kulağımı kabarttım meğer eşim büyük cadıyı karşısına almış onunla konuşuyor
Lavaboya gitme bahanesiyle ( hemen kızın odasının yanı ) oturdum dinledim konuşmaları
Eşim baya baya fırça attıyor kıza Annen gibi birine bu yapılmaz yazık günah kadın sen doğduğundan beri bir dediğini iki etmemek için senelerdir kendi isteklerini ikinci plana değil resmen hiçe sayıyor günah hiç mi Allahtan korkun yok diye Hatta işte biz senden sadece saygı bekliyoruz, sen bize saygı gösterirsen biz sana çok daha fazlasını yaparız falan diye yarım saatten fazla konuştu hatta kardeşiyle durumunuda izah etti bak biz ona gösterdiğimiz müsamanın fazlasını sana gösterdik hatta halada gösteriyoruz diye

Okadar çok şey söyledi ki bizimki ağzını açıpta tek bir kelime edemedi ( tabi çenesi bana öter ancak )
Neticede ben yemek hazırlarken onlar hala konuşuyordu hatta en son eşim bir daha sakın Annene özellikle ( ben işteyim akşamdan akşama iki saat çekiyorum sizi dedi ) saygısızlık yapma yoksa senin bize davrandığın gibi davranırım sana o zamanda emin ol hiçde mutlu olmazsın dedi ve yanıma özür dilemesi için gönderdi

Aslında içten içe zaten af etmiştim ama tabi ona hemen bayrakları indirmemem gerektiği için o benden özür dilerken yüzüne bile bakmadım ( çok zor oldu ama inat ettim ) ve kusura bakma özrünü kabul etmiyorum bana kaç gündür yaşattıkların yeter haddini aştın ve kendini düzeltmediğin sürece değil sana saygı göstermek aksine seni görmemezlikten geleceğim dedim
Ağlamaya başladı tabi o arada ama yinede umursamadan işimi yaptım
Babasının yanına gitti Annem özrümü kabul etmiyor diye eşimde kusura bakma kadıncağız haklı sonuçta özür beklemiyor baştan düzgün davransan çok daha mutlu olurdu dedi

Neticede çok soğuk bir yemek yedik ama kızkardeşime gidince tabi oradada bizimki süt dökmüş kedi gibiydi
Anannesiyle dib dibe oturdular hatta bir ara çocuklardan açılınca ben bir iki ortaya laf söyleyince iyice utandı ( sonuçta Annemde olayı biliyordu kızkardeşimede gündüz o duymadan anlatmıştım çok canım sıkıldı diye )
Baktım hiç sırnaşmayan kız bir sırnaşmaya başladı anlatamam
Hatta eve dönerken Annemleri apartman önünde inmelerini beklerken zorla bana sarılmaya çalıştı Ben tabi numaradan git başımdan işim olmaz senle diyorum ama bu ısrarla öpüceğim işte çok özür dilerim bir daha söz dikkat ediceğim hareket ve sözlerime dedi

Tabi ondan sonra barıştık ama evde şu anda kanatsız bir melek var Kardeşiyle kedi köpek gibi olan cadı şu anda kardeşini kuçağına alıp öpüp kokluyor
Artık inşallah kardeşini kıskanacak bir durum olmadığını anlamıştır

Ama cidden üzerimden büyük bir yük kalktı
He biliyorum bu ergenlik yüzünden belki bir çok kez birşeyler olacak ve kapışacağız ama en azından bir müddet gider bu fırça ona zaten bir dahada yaparsa kardeşinide alıp bir kaç gün Annemde kalacağım hani madem benle geçinemiyorsun evi terk ediyorum hesabı

Aynen canım dediğin gibi hani derler ya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
Kız ben benim koçişle istesemde küs kalamam tabi sabahki fırçadan sonra oda kediye döndü
Peşimde dolanıp duruyor yok işte aşkım seni çok seviyorum falan diye

Duan içinde çok içten bir Aminnnnnnnnnnnnn dedim
Rabbim kimsenin huzurunu hangi şart olursa olsun bozmasın...Aminnnnnnnnnn

Canım tekrar aramıza hoşgeldin
Çok sağ ol canım valla şimdiki çocuklar tamamen Tüketim hayatı yaşıyorlar ve aslında sırf bu yüzdende tam anlamında mutlu olamıyorlar
Eskiden bizde çeşit çeşit kıyafet yada oyuncak yoktu, çıkar sokakta bütün enerjimizi atardık ve akşam eve girdiğimizde inan elimizi yüzümüzü yıkar yemeğimizi yer TV karşısında iyice mayışmış keyif yapardık hani ev içinde kardeşler olarak zaten kapışma şansımız yoktu Anam anında hepimizi birden sıradan geçirirdi
Şimdikiler enerjilerini atamadıkları için benim deyimimle arpaları fazla geldiğinden bukadar sapıtıyorlar ama benim cadıyla barışmış dahi olsa bundan sonra herşey yine eskisi gibi olacak diye bir kaide yok ve oda bu şekilde herkesin verdiği kadar hayattan aldıklarını öğrenecek

Diyorum ya biz Anamızın korkusundan ergenliğe bile giremedik
Gönlümü almaya çaba gösterdi barıştım ama dediğim gibi ufak ufakda olsa lale devrinin bittiğini pek yakında anlayacak
Sırf gönlümü almadı oturup kızlada uzun uzun konuştu sağ olsun Eşim
Normalde beceremez genelde kavga ederler konuşmaya çalıştıklarında ( büyük cadı daha doğrusu hemen savunmaya geçer adamcağız güzelde konuşsa ama bu kez cidden cadı tek bir ters karşılık vermedi )
Kızkardeşimde de çok konuştuk çocuklukla ilgili hele birde Dedesinin geçmişte küçükken gördüğü şiddeti duyunca gözleri böyle oldu
Anannesinin yapması gerektiği işleri ( yoktu öyle köyde kapı önünde oyuncaklarla oynamak yada koltukta totoş yaymak ) kulaklarına inanamadı ( Rahmetli Anannem Annemler 8 - 9 yaşındayken bütün evden elini ayağını çekmiş ve hepsinin görevleri belliymiş Resmen hizmetciden farkları yokmuş; biri bulaşıkçı, biri ahçı, biri ahırla ilgili, biride çamaşırlardan sorumluymuş tabi bunun yanı sıra birde tarlaya giderlermiş o küçükcük halleriyle Anannem bütün gün evde otururmuş düşün artık diye anlatınca çocuk cidden o zaman halimize şükredelim demek zorunda kaldı eşimde eeee sen yat kalk haline dua et bir bulaşık makinesini boşaltıp dizmek yada kırk yılın başı süpürge tutmak zor gelmez herhalde artık diyince yok yok seve seve yaparım Annem diyince dedi

Kızlar Karatay brownie

Tarifinide alalım
Görüntü müthiş eminim tadıda öyledir
Ellerine sağlık canım

Zaten şu hayatta en kıskandığım insna tipidir yiyip yiyip fıstık gibi olanlar normalde pek kıskanma huyum yoktur ama bu durumu kıskanıyorum işte

Ay sorma adaşım bu dünyada kıskançlık nedir bilemeyen nadir insanlardan biriyim ama öylelerini bende cidden çok pis kıskanıyorum hatta içten içe çatla emi okadarda yenirmi öküz diye geçiriyorum ama ne çatlıyor nede kilo alıyor öyleleri

Aleyküm selam cceom hoşgeldin cnmm oh nihayet olay tatlıya bağlanmış eniştenin konuşması çok iyi olmuş prenses kendine gelmiş

eskilerin yaşadığı çektiği masal gibi geliyor gülüm hakikaten çok zor şartlarmış

İnşalllah bundan sonra üzmez seni huzurunuz bozulmaz canım

Hepinize günaydın arkadaşlar.
Cecom kuzunla sorunlar çözülmüş çok sevindim senin adına. inşallah en kötü tartışmanız bu ve böyle olur.
dünkü menümü yazam hemen

sabah :yeşil biber , kapya kırmızı biber , beyaz peynir ve bir yumurtayla omlet , 2 dilim tam buğday ekmek ,çay
öğlen bir simit peynir salatalık 3 zeytin çay (aslında servis et döner söylemiştik ekmeksiz onu yiyecektim ama hoşuma gitmedi , yediğim etin kokmaması ve yağlı olmaması gerekiyor o yüzden simit yedim. et yağına ve kokusuna karşı cins huylarım var da)
akşam bir biber birde kabak dolma (kocaman kocaman) , yoğurt ve booool yeşillik (tere yeşil soğan ve maydonoz. kan yapsın diye içimde yeşillik ağaçları çıkacak)
bir avuç ta kuru yemiş
sabah uyandığımda ve yatmadan sirkeli su.

gün içinde bol su + 2 kupa yeşil çay

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabah şükür biraz geçikmelide olsa uyanabildim
Bu arada düne nazaran tartıda 200 gr daha az çıkıyorum 113.8 yani buna bile sevindim çünkü iki gün önce 2 kg fazla bile çıktığımı görmüştüm ve resmen böyle oldum

Hemen hem kendime gelmek için hemde metabolizmam hızlansın diye kendime şekersiz Türk kahvemi yapıp buraya attım kendimi şimdide çabucak ufak bir kahvaltı tabağı hazırlayacağım kendime sonrada zaten az daha oturup hazırlanmaya başlarım

Eşimin akrabalardan birinin Kayınvalidesinin senesiymiş eşide sağ olsun benide hatırlayıp Kurana davet edince uzakda olsa davete icabet etmek gerek diye kabul ettim
Tabi yine ailenin Şöför Nebahatı olarak eşimin Halalarını, KVyi ve eşimin yengesinide toplayıp öyle gideceğim

Kahvaltımı hafif yapacağım hem saat olarak normalden daha geç diye hemde gittiğim yerde mutlaka ikram olucak ve bana uygun birşey varsa yerim olmadı sadece ayran içer midem kötü bahanesiyle çaktırmadan yırtmaya çalışırım
Bakıcağım evde cevizim kalmadıysa giderken çeviz alırım ufak bir kutuda yanıma alıp o kutuya aktarır bu midemi rahatlatıyor bahanesiyle cevizimi yerim

canım aranızı duzeltmenıze cok sevındımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…