- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
yaa nesliiieee kimseler gelmemiş buralar boş nerlerdesiniz bakim
kızlar öykümün hafta sonu yüzme yarışması varmış harıl harıl evrak topladım 3 müşteri gezdirdim.işallah birisi alıcı gibi bakalım yarına belli olur. kızın yarışma evrakından bi sağlık raporu kaldı onuda 5 te alacam dr. aradım rica ettim resepsiyona hazırlayıp bırakacakmış bu günde antremanı var işallah hafta sonu derece alırız bakalım heyecanlandım
Ne güzel yüzmeye gidiyorbende bayılırım yüzmeye ama büyük kız bana hiç çekmemiş sudan neredeyse nefret edecek Pomak işte ne olacak
Ufaklık şimdilik pek hevesli hatta 5 yaşına girsin hemen yüzmeye yazdıracağım onubir an önce öğrensin yüzmeyide hem spor olsun hemde Allah korusun kendini kurtaracak kadar yüzme bilsin ( eşim hala bilmez hatta onada diyorum git öğren işte diye ama adamcağız çalışmaktanda fırsat bulamaz üstelik oda kızı gibi suyu sevmiyor denize girdiğimizde bile benim israrımla çenesine yaklaşınca su nefesim kesiliyor diyor )
İnşallah kuzun çok çok güzel bir derece alır
Darısı bizlerinde başına
benim kız 3 yaşından beri yüzüyo şimdi takımda alanya belediyesinde spor okulu istiyo o sebeple seneye eskrime de yazdırcam. ali me sıra gelmedi onuda istiyom 6 yaş oldu daha biyere veremedim oğlanı birine anca yetişiyom zamanım da yok
hoşgeldinn karagözümmmmyarına hedefim 78 inşallah görürüm. bu sabah 100 gr fazlam vardı
altinciyi mayaladim tadi baya baya yogurdu andirmaya basladi. ben bir iki mayalama daha yapip oyle buyuk mayaya geceyim diyom. esim dirlamasin bu ne diye. kefirde bayadir iciyom da bu gunlerde her gun iciyom. yuruyuse cikar gibi gidiyom sutcuye sutumu aliyom mis. kutu sutten kurtuldum sukurhoşgeldinn karagözümmmm
ayy ne karagözü,,çok seindim seni gördüğüme şaşırdım..
nasılsın canım,menün çok güzel,kefir işi olmuş demek.
aa bu arada yoğurt oldumu gülay..
bende büyük kızı vermiştim yüzmeye,dr önermişti boy uzamasına katkısı olur diye..8 yaşındaydı ilk başladığında..kışın soğuk oluyor diye götüremiyordum ama her yaz 3 ay mutlaka götürürdüm,ama o kadar zr oluyorduki bana,2 minübüs gidişte 2 de dönüşte elimde birde küçük kız oralarda sıkıla sıkıla birde klor kokusu mahvediyordu..
bu yaz göndermedim kuran kursu için,ama yaza yine yazdırıcam ,bişeylerle uğraşmaları lazım.küçüğüde yazdırıcam ,he gelişimi için hem meşgale olsun hemde yüzmeyi öğrensin.
benimde aklım çıkar sudan,sevmediğimden değil ama çok korkarım boğulmakdan .zaten denize değil girmek bakmak bile başımı döndürür dengemi kaybederim.onlar benim gibi korkak olmasın..
seni şu anda en iyi benanlarım,bizim kızların tavırları çok benziyor inankiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Akşam yemeğimi yedim, bulaşıklarımıda hallettim ve kendimi yine buraya attım
Aslında akşamlık yeşil mercimek yada tavuk yaparım diye düşünüyordum ama akşama doğru küçük kuzunun nereden aklına geldiyse Balık diye tutturdu
Tutturmakta ne kelime resmen hüngür hüngür ağladı benim canım balık istiyor diye
Babamızı aradık ağlayarak ve adamcağız tamam dediği halde eşim işten gelene kadar tam 1.5 saat hiç susmadan karnım acıktı ben balık istiyorum diye ağladı
Ne dediysem kuzuyu susturamadımbaşka birşeyler teklif ettim acıktıysa diye ama yok taktı bir kere
Neyseki eşim gelince sustu
Bu arada bugün Annem gelmeden büyük cadıyla kapıştık yine
Saçma sapan bir sebeptendi aslında ama beni çıldırtma noktasına getirdi ( öncesinde yine kardeşiyle didişip zaten beynimi maf etmişlerdi)
Bencilce davranıyorsun, biz sana böylemi öğrettik dedim diye kıyameti kopardıbir ara okadar çok şey saydı ki çıldırdım o sinirle geberticeğim seni sonunda böyle yapmaya devam edersen dedim
Hİç umuru olmadı ve kapıları çarparak odasına kapandı
Annem gelince tabi yüzü gözü şiş odadan çıkınca ( ağlamış sinirinden ) Annemde anladı birşey olduğunu ve oturup bu konuyu konuştukHatalı olan o olunca Annemde dedi kızım yahu niye öyle yapıyorsun Annen senin için elinden geleni yapıyor, devamlı senin isteklerin için kendi ihtiyaçlarını ( isteklerini bile değil diye üzerine basa basa ) ikinci plana itiyor yazık günah değilmi dedi tabi hatunun işine gelmedi bu seferde ben ölürsem rahatlar demezmi Beni öldürecekmiş Annem diye birde zeytinyağ gibi üste çıkmaya kalkışmazmı
Annemde izah etti kızım Anneler sinirlendiklerinde çok şey söyler, bende geçmişte Annenle tartıştığımda sinirden benzer şeyler söyledim yoksa kılına zarar gelsin istemez diyeİnanın belki bir saat güzel güzel izah ettim ama o gitti tek kelime takıldı üste çıkmak için
Annem hatta tembihledi Ana kız arasında böyle şeyler olur sakın Babanıza anlatıpta adamı boşa üzmeyin diye ama benim eşşek kızım ne yaptıben odadan çıkınca babasına başım ağrıyor diye tutturdu ve dizine uzanıp bir güzel kendini haklı göstermek için kendi tarzında anlattı birde üzerine basa basa onu öldüreceğimi söylediğimi söylemiş
eşimde daha ben odaya girer girmez bana bağırdı sen nasıl çocuğa öyle birşey söylersin diye
Neye uğradığımı şaşırdım ama hiç tartışmaya girmedim, hatta olayı gerçekte nasıl olduğuna dair bile tek bir kelime etmedimsadece madem öyle bundan sonra hiç birşeyine karışmıyorum kızınla sen ilgilenirsin dedim
Nasıl bir psikolojideyse şu anda Cadı hiç bir şekilde pişmanlık belirtisi yok ( ağzına geleni saydığı halde ) ve aksine eşim bana bağırdıktan sonra hiç birşey yokmuş gibi odasına gitti
Şu ergenlik bitsin artık diye bağıra bağıra ağlayasım varulen bizde ergen olduk ama ağzımı açmaya niyetlenmedik bile aksine Annem tam tersi hiç asilik yapmadığımız halde yeri geldimi valla elinin tersiyle yapıştırırdı bir tane ve gıkımızı çıkaramazdık
Şimdikilerin arpası fazla geliyor diyorum resmen
Daha geçen gün telefonu olduğu halde yeni telefon istedi benden olmaz dedim diye söylendi durdu ( hani babası tamam dese yine beni tınlayan olmayacak ) halada arada onun lafını sokuyordu yok bilmem kimin bile s6sı varmış o 5e razıymış zaten beğendiği 250 liralık ayakkabıları almamışım diye
Aslında bugün ki olayda şu son 1 haftanın birikimi olduama bu sefer kararlıyım aklı başına gelip özür dilemediği sürece konuşmayacağım onunla eşimde benden özür dilemezse onunlada konuşmayacağım
Anasını satayım sanki kızım kumamda kocayı paylaşamıyormuşuz gibi davranıyor bazen
Geçenlerde birde bizim arada baş başa kalmamızı sorun ettiortada hiç birşey yokken baştan söyliyeyim bundan sonra babamla başbaşa kalmayı, sinemaya gitmeyi rüyanda görürsün dedi bana hemde eşimin kuzeninin yanında çocuk bile şaşırdı ne alaka dedi Neymiş iki hafta üst üste onu anannesine bırakmışız ( ki 3 hafta olucak ) ve sırf ben rahat edeceğim keyif yapacağım diye Anannesinde kalamazmış bundan sonra hiç bir şekilde onu Anannesinde kalmaya zorlayamazmışım ( sanki döve döve bırakıyoruz onu oraya )
O günde çok sakince kızım arada Anne Babada kendine zaman ayırmaya ihtiyaç hisseder ne yani siz kocaya gidene kadar yanlız kalamıyacakmıyız diye birde gırgıra vurdumevet gerekirse kocaya gidene kadar kalmayacaksınız umurum değil dedi sert bir şekilde ve kuzeni bile Beyza kız bu neyin kafası ne içtiysen bende istiyorum diye dalga geçti dedim o benim kuma ya ondan öyle diyor
O an gırgıra vurdum ama cidden o zaman bile sinirlerim tepeme çıkmıştı
Bakalım baba kız ne zamana kadar iş birliği yapacaklar
Benim büyükte bu inat varken hayatta öğrenmezbari ufaklık öğrensin istiyorum
Hep diyorum çok düşük bir risk ama Allah korusun eğer kazayla bir suya düşse en azından kendini kurtaracak kadar yüzme bilsinler istiyorum
Heee şu an büyük cadıyı bir bardak suda boğasım var ama o ayrı
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Aslında akşamlık yeşil mercimek yada tavuk yaparım diye düşünüyordum ama akşama doğru küçük kuzunun nereden aklına geldiyse Balık diye tutturdu
Tutturmakta ne kelime resmen hüngür hüngür ağladı benim canım balık istiyor diye
Babamızı aradık ağlayarak ve adamcağız tamam dediği halde eşim işten gelene kadar tam 1.5 saat hiç susmadan karnım acıktı ben balık istiyorum diye ağladı
Ne dediysem kuzuyu susturamadımbaşka birşeyler teklif ettim acıktıysa diye ama yok taktı bir kere
Saçma sapan bir sebeptendi aslında ama beni çıldırtma noktasına getirdi ( öncesinde yine kardeşiyle didişip zaten beynimi maf etmişlerdi)
Bencilce davranıyorsun, biz sana böylemi öğrettik dedim diye kıyameti kopardıbir ara okadar çok şey saydı ki çıldırdım o sinirle geberticeğim seni sonunda böyle yapmaya devam edersen dedim
Annem gelince tabi yüzü gözü şiş odadan çıkınca ( ağlamış sinirinden ) Annemde anladı birşey olduğunu ve oturup bu konuyu konuştukHatalı olan o olunca Annemde dedi kızım yahu niye öyle yapıyorsun Annen senin için elinden geleni yapıyor, devamlı senin isteklerin için kendi ihtiyaçlarını ( isteklerini bile değil diye üzerine basa basa ) ikinci plana itiyor yazık günah değilmi dedi tabi hatunun işine gelmedi bu seferde ben ölürsem rahatlar demezmi Beni öldürecekmiş Annem diye birde zeytinyağ gibi üste çıkmaya kalkışmazmı
Annemde izah etti kızım Anneler sinirlendiklerinde çok şey söyler, bende geçmişte Annenle tartıştığımda sinirden benzer şeyler söyledim yoksa kılına zarar gelsin istemez diyeİnanın belki bir saat güzel güzel izah ettim ama o gitti tek kelime takıldı üste çıkmak için
Annem hatta tembihledi Ana kız arasında böyle şeyler olur sakın Babanıza anlatıpta adamı boşa üzmeyin diye ama benim eşşek kızım ne yaptıben odadan çıkınca babasına başım ağrıyor diye tutturdu ve dizine uzanıp bir güzel kendini haklı göstermek için kendi tarzında anlattı birde üzerine basa basa onu öldüreceğimi söylediğimi söylemiş
eşimde daha ben odaya girer girmez bana bağırdı sen nasıl çocuğa öyle birşey söylersin diye
Neye uğradığımı şaşırdım ama hiç tartışmaya girmedim, hatta olayı gerçekte nasıl olduğuna dair bile tek bir kelime etmedimsadece madem öyle bundan sonra hiç birşeyine karışmıyorum kızınla sen ilgilenirsin dedim
Nasıl bir psikolojideyse şu anda Cadı hiç bir şekilde pişmanlık belirtisi yok ( ağzına geleni saydığı halde ) ve aksine eşim bana bağırdıktan sonra hiç birşey yokmuş gibi odasına gitti
Şu ergenlik bitsin artık diye bağıra bağıra ağlayasım varulen bizde ergen olduk ama ağzımı açmaya niyetlenmedik bile aksine Annem tam tersi hiç asilik yapmadığımız halde yeri geldimi valla elinin tersiyle yapıştırırdı bir tane ve gıkımızı çıkaramazdık
Daha geçen gün telefonu olduğu halde yeni telefon istedi benden olmaz dedim diye söylendi durdu ( hani babası tamam dese yine beni tınlayan olmayacak ) halada arada onun lafını sokuyordu yok bilmem kimin bile s6sı varmış o 5e razıymış zaten beğendiği 250 liralık ayakkabıları almamışım diye
Aslında bugün ki olayda şu son 1 haftanın birikimi olduama bu sefer kararlıyım aklı başına gelip özür dilemediği sürece konuşmayacağım onunla eşimde benden özür dilemezse onunlada konuşmayacağım
Anasını satayım sanki kızım kumamda kocayı paylaşamıyormuşuz gibi davranıyor bazen
Geçenlerde birde bizim arada baş başa kalmamızı sorun ettiortada hiç birşey yokken baştan söyliyeyim bundan sonra babamla başbaşa kalmayı, sinemaya gitmeyi rüyanda görürsün dedi bana hemde eşimin kuzeninin yanında çocuk bile şaşırdı ne alaka dedi Neymiş iki hafta üst üste onu anannesine bırakmışız ( ki 3 hafta olucak ) ve sırf ben rahat edeceğim keyif yapacağım diye Anannesinde kalamazmış bundan sonra hiç bir şekilde onu Anannesinde kalmaya zorlayamazmışım ( sanki döve döve bırakıyoruz onu oraya )
O günde çok sakince kızım arada Anne Babada kendine zaman ayırmaya ihtiyaç hisseder ne yani siz kocaya gidene kadar yanlız kalamıyacakmıyız diye birde gırgıra vurdumevet gerekirse kocaya gidene kadar kalmayacaksınız umurum değil dedi sert bir şekilde ve kuzeni bile Beyza kız bu neyin kafası ne içtiysen bende istiyorum diye dalga geçti dedim o benim kuma ya ondan öyle diyor
Hep diyorum çok düşük bir risk ama Allah korusun eğer kazayla bir suya düşse en azından kendini kurtaracak kadar yüzme bilsinler istiyorum
seni şu anda en iyi benanlarım,bizim kızların tavırları çok benziyor inanki
benimkide aynı tavırları ypıyor.. kendisine laf söylenmiyor,gözünün üstünde kaşın var desen bi dövmediği kalıyor tavırlarıyla,bir burun kıvırmalar bi umursamaz seb kimsinki havaları..suçu olduğu zaman değil özür dilemek üstüne hiçç takmıyor beni..off çatlşatacak beni..hele şu aralar 5 yaşındaki kardeşini kıskanıyor.o doğduğunda bile olgunlukla davranan kızım şimdi 1 kaşık suda boğacak kardeşini,yalnız bırakmaya korkuyorum hemen sumsuklayıp ağlatıyor..
seninkide benimkide patlamaya hazır bomba gibi..1 br su istesek 2 saat sonra yalvar yakar geliyor oda al zıkkımlan der gibi..
o telefo macerası bizdede vardı..burnumuzdan getirdi,rkdaşlarının varmışda bunun yokmuş diye.
evdeki bozuk hurda eşyalar duradursun sırf onun gönlü olsun arkadaşlarının yanında ezik kalmasın diye almak zorunda kaldık o telefonu..bizim bütçeye göre olmamasına rağmen.yeterki yüzü gülsün memnun olsun diye..ama hala mutsuz hala suratsız..
allah seninde benimde yardımız olsunuz..açıkcası ben liseden çok korkuyorum..şimdi ortaokulda sürekli öğretmenlerinin elleri gözleri üzerlerindeydi..arkadaşları belliydi..servisle gidip geliyorlardı..seneye hiç bilmediği biortamın ortasına düşeceler sudan çıkmış balık gibi..
ne türlüçocuklar var ,nasıl insanlarla arkadaşlık edicekler ,çok korkuyorum..malum madde kullanımı gençlerde aldı başını gidyor..benim akrabamın çocuğu lisede bulaşmış o illete ve kurtulamıyor çocuk..aile ne yaptuıysa çocuğu o ortamdan kötü arkadaş ve maddeden kurtaramadı..çocuk okumadıda aileye sıkıntıdan başka bişey değil..
allah korusun lise önlerinde pusuda bekleyen o zehir tacirleri çocuklarımızın aklını çeler kandırır diye çok korkuyorum..
allah yavrularımızı korusun..
aman cecomm,allah sağlık versin kötüyle karşılaştırmasında varsın biraz didişelim kızlarla.. anayla kız küs kalamaz gelir nasılsa katır inatlı kızlarımız yanımıza..eminim seninkide pişman olmuştur her ne kadar belli etmesede..aynı bendede var biliyorum bu modeli..
biraz zaman lazım sabret arkadaşım onları bizden uzaklaştırmamak için sabırlı olmamız lazım..
topla giden kilon için kocaman bir bravo hakediyorsun hamişim :)gunaydın kızlar ılk kılo bıldırımı benden gelsın gercı en son ıkı hafta once bıldırım yapmısım gecen cuma yapmamısım nedense
BASLANGIC KILO :103,2
IKI HAFTA ONCE :78,9
BU HAFTA: 78,9
GELEN/GİDEN :0
TOPLAM GİDEN:24,3
Eki Görüntüle 1333460
Sagol canım benım halbukı carsamba gunu 78,5 gormustum ama tabı dun bıraz cozuttum gece gec vakıtte karnım falan acıkkınca mecbur mutfaga attım kendımı saglık olsun haftaya ınsallahtopla giden kilon için kocaman bir bravo hakediyorsun hamişim :)
tabiki sağlık olsun canım hele ki sen hamilesin canın sağolsunSagol canım benım halbukı carsamba gunu 78,5 gormustum ama tabı dun bıraz cozuttum gece gec vakıtte karnım falan acıkkınca mecbur mutfaga attım kendımı saglık olsun haftaya ınsallah
sagol tatlım benımtabiki sağlık olsun canım hele ki sen hamilesin canın sağolsun
tebrık ederım canım benmbaşlangıç kilom 82
geçen hafta 77,9
bu hafta 77,7
giden 2,00
hedef :70
sağol canım benim az ama ne yapalımtebrık ederım canım benm
canım bazen kılo az gıdıyor kırılması bazen zor oluyor o yuzden takma kafana az olsun oz olsun tebrık ederımselam kızlar ben geldim dün yoğunluktan pc başına oturamadım desem yeridir hatta sabah açtım aniden kalktım başından taa saat 15 i geçmişti pc başına geldim ondada sayfayı kapatıp alt kata indim..
neyse bi daha yakalanmadan bildirim yapayım en azından sonrada yakalanmadan alıntı yapayım...
başlangıç 86,6
geçen hafta 83,9
bu hafta 83,6
giden 0,300 maalesef bunun dışına çıkamadım daha ama bunada şükür
toplam giden 3
hedef 65
spor 1,5 saat yürüyüş
tüm arkadaşlarımı tebrik ederim....
kızlar nerde yanlışımı görürseniz nolur bana söyleyin, ben anlamadım gitti bi benmi böyle yavaş veriyorum karatayla... (hani hep sağlıklı olan 1 kilo derler ya ) bu hafta suyu arttırdım ama tabi 2 yi pek geçmedim...
Günaydın herkeseeee
dün aksam tam dus alıp mayısmıs uyuklamakla uyumak aasında gıdıp gelırken 6 da ılham perılerım geldı6da basladım butun evı supurdum sildim tozu da aldım
8.30 da bıttıbidaha duş aldım
hem erken uyumamıs oldum mutlaka gece uyanıp otururdum . hem de kalorılerı yaptım gece gece. hem de bu sabah daha temız bır evde günaydınım olduuu
ama köt olan bi şey varkı ben 12 de yaptıgım kahvaltı uzerıne duruyordum 8.30 da bi haslanmıs patates yedım hem de mayonezle ..
kızlarrr bu mayonezden nasıl kurtulabılırım ya.. allahım ne güzel seyler uretiyo bu ınsanlar yaa
kızlar selamlar nasılsınız bu gün yarın büyük gün tartı öcü geliyo bana
ayyyyy
ben dünki berbat ötesi menumu yazayım kaçamak olsun diye yemedim bunları tamamen absürüt hepsi bi araya geldi
açlıktan yendi
sabah kalkınca kefir çörekotu
10,30 da 1 küçük su böreği
15,00 da 4 dilim pizza
19,00 da 1 kase çekirdek+çiğ fındık
23,00 da 1 tabak hamsi pilavı
02,30 da yattım koli boşalttım spor yok
benim kız 3 yaşından beri yüzüyo şimdi takımda alanya belediyesinde spor okulu istiyo o sebeple seneye eskrime de yazdırcam. ali me sıra gelmedi onuda istiyom 6 yaş oldu daha biyere veremedim oğlanı birine anca yetişiyom zamanım da yok
ben bu trambolin durumuma geri dönmediğim sürece olmayacak bu iş.onun üzerinde o kadar emek verince abur cubura elim dayanmıordu.daha doğrusu o kadar emek verdin yeme diye tutuyordum kendimi.akşamları yap diyorsun balım haklısın.eve git,yemek yap-topla derken ben bitik hale geliyorum ne yapsam acaba ?
keşke bende akşamları sadece çorba ile kapasam ne kadar iyi olur.ne oluyorsa bu akşamlarda oluyor.bir ara alıştırmıştım kendimi saat 6 dan sonra yemiyordum ne güzel..
bende menümü yazayım.
2 yumurta ile yapılmış omlet-3 salam yeşilçay
ara bitter çikolata ve türk kahvesi
öğlen 3 köfte 2 kaşık pilav cacık
akşam yine aynı denk geldi eşim isteyince köfte yaptım
4 köfte yoğurt ve 1 bardak kola
sabah 2,5 km yürüyüş
su 1,5 lt
aslında yediklerim az fekat mühim olan o pilav ,o çikolata,o kola ahhhh ben beni atasım var tepelerden,dağlardan :)
cancazım nasılsın seni görmek ne güzel
aynı telaşe bende var eve git yemek bılaşık kızın ve oğlanın dersleri. bazen evlilikten istifa etsem diyom ama geri dönüşü yok bu deve güdülecek mecbur bende arada harap olacam başka yol yok. spor çok önemli zaman kalmıyor dediğin gibi. hayat ne garip insan ın kendine ayıracak zamanı yok bazen mandra flozofu olasım geliyor vallahi
canım benim çok sağol seni görmekte çok güzel gerçekten.sana çok hak veriyorum.birde senin evlatların var Allah bağışlasın ama tabi kendine vakit ayıramamak cidden yorucu.evet bedenen zaten yoruluyoruz.ev-iş- (evlatlar) ve eşimizle olan ilişkimizin uyumu derken spor için sanırım herşeyi kenara atıp biraz bencil mi olmak gerek bilemiyorum.mesela ben vakit bulunca yemek yapıyorum hazırda dursunda en azından eve gelince rahat edeyim diye,ya da temizlik yapıyorum arta kalan zamanda.yahu ne yapsak şaşdım.sabahları bir kaç durak önce inip yürüyorum bende.ama gün içerisinde stresden şaşabiliyor yediklerim.
dün dukanı okudum ne güzel kilolar vermişler.ancak ben hiç bir diyete yatkın bir türlü bulamıyorum kendimi.anca az yiyebiliyorum.bilemedim neslim balımmm
hemen menümü yazim
sabah: birparça börek, peynirli maydonozlu omlet, zeytin, kefir
öğleden sonra: 1 porsyon iskender, bol salata, közlenmiş biber
şimdi de kefir içiyom akşam yemeği yemeye niyetim yok
ya çocuklar pamuk şeker aldılar. sılanın paketini açtım elime 50 kuruş kadar bir parça geldi ağzıma attım. on dk sonra allahım ben ne yaptım dedim. leptini öteledim
yarım saatte yürüyüş
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
seni şu anda en iyi benanlarım,bizim kızların tavırları çok benziyor inanki
benimkide aynı tavırları ypıyor.. kendisine laf söylenmiyor,gözünün üstünde kaşın var desen bi dövmediği kalıyor tavırlarıyla,bir burun kıvırmalar bi umursamaz seb kimsinki havaları..suçu olduğu zaman değil özür dilemek üstüne hiçç takmıyor beni..off çatlşatacak beni..hele şu aralar 5 yaşındaki kardeşini kıskanıyor.o doğduğunda bile olgunlukla davranan kızım şimdi 1 kaşık suda boğacak kardeşini,yalnız bırakmaya korkuyorum hemen sumsuklayıp ağlatıyor..
seninkide benimkide patlamaya hazır bomba gibi..1 br su istesek 2 saat sonra yalvar yakar geliyor oda al zıkkımlan der gibi..
o telefo macerası bizdede vardı..burnumuzdan getirdi,rkdaşlarının varmışda bunun yokmuş diye.
evdeki bozuk hurda eşyalar duradursun sırf onun gönlü olsun arkadaşlarının yanında ezik kalmasın diye almak zorunda kaldık o telefonu..bizim bütçeye göre olmamasına rağmen.yeterki yüzü gülsün memnun olsun diye..ama hala mutsuz hala suratsız..
allah seninde benimde yardımız olsunuz..açıkcası ben liseden çok korkuyorum..şimdi ortaokulda sürekli öğretmenlerinin elleri gözleri üzerlerindeydi..arkadaşları belliydi..servisle gidip geliyorlardı..seneye hiç bilmediği biortamın ortasına düşeceler sudan çıkmış balık gibi..
ne türlüçocuklar var ,nasıl insanlarla arkadaşlık edicekler ,çok korkuyorum..malum madde kullanımı gençlerde aldı başını gidyor..benim akrabamın çocuğu lisede bulaşmış o illete ve kurtulamıyor çocuk..aile ne yaptuıysa çocuğu o ortamdan kötü arkadaş ve maddeden kurtaramadı..çocuk okumadıda aileye sıkıntıdan başka bişey değil..
allah korusun lise önlerinde pusuda bekleyen o zehir tacirleri çocuklarımızın aklını çeler kandırır diye çok korkuyorum..
allah yavrularımızı korusun..
aman cecomm,allah sağlık versin kötüyle karşılaştırmasında varsın biraz didişelim kızlarla.. anayla kız küs kalamaz gelir nasılsa katır inatlı kızlarımız yanımıza..eminim seninkide pişman olmuştur her ne kadar belli etmesede..aynı bendede var biliyorum bu modeli..
biraz zaman lazım sabret arkadaşım onları bizden uzaklaştırmamak için sabırlı olmamız lazım..
günaydın arkadaşlar. Hayırlı cumalar bol bereketli kazançlı sağlıklı bir gün olsun hepimize inşallah.
bir haftadır öyle yoruluyorum ki.İşlerim bitsin dinlenmek istiyorum artık.
dünkü menümü yazayım;
Sabah ; çok az yağda yumurta , peynir zeytin iki dilim ekmek tam buğday ekmeği
öğlen , iki dolu kepçe yeşil mercimek çorbası , dışarda satılan gril tavuktan çeyrek kadar (yarımı iki kişi yedik) + iki lokma ekmek
akşam ; sütlü k fleksin içine bi dolu kaşık yulaf ezmesi katıp onu yedim + iki lokma kocişin gözlemesinden (aman yemezsem eksik kalırım bi yerim şişer allah muhafaza)
bol su ve iki kupa yeşilçay
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını nasip etsin....Aminnnnnnnn
Dün gece hiç doğru dürüst uyuyamadım hatta gece 3 gibi ancak uykuya dalmışım baş ağrısından
Anam bu ergen gerileri ömrümüzden ömür alacak belli oldu
Neyse canları sağ olsun diyeceğiz mecbur sonuçta evlat atsan atılmaz satsan satılmaz dememişler boşuna büyüklerimiz
O kıskançlık bizdede var ve ne zaman kızım yazık günah değilmi niye çocuğun canını yakıyorsun desem sen zaten hep küçük kızını şımart işte bişey yapmadan ağladı falan diye söylenmeye başlıyorulen ben gördüm çocuğa vurdğunu diyorum zaten sen bana bağırmaya bahane arıyorsun diyip sinirden ağlayarak odasına kapanıyor
Anam valla dediğin gibi patlamaya hazır bomba gibi şimdiki ergenlerbiz yapsaydık geçmişte temiz dayağımızı yer otururduk aşağı gıkımızı çıkarmadan birde üzerine anamızın gönlünü nasıl alsak diye kırk takla atardık kesin
Aynen dediğin gibi tek korkum şu uyuşturucular ( Şerefsizler artık ilkokulların önüne kadar bile inmiş )
Hani çocuk sigara içse öpüp başıma koyarım herhalde başka birşey denemesindense ama tabi Rabbim her kötü alışkanlıktan esirgesin evlatlarımızıAminnnnnnnnnnn
Dün inan sıkıntıdan baş ağrısı oldu ve uyuyamadım
Ne eşim nede kız tınlamadı gidip yattılar daha doğrusu cadı odasına yatmaya diye kapandı cepten internete girip facede arkadaşıyla yazışmışbende uykum kaçınca bu kızın faceini tekrar kontrol edeyim dedim ve baktım daha yeni yazışmış arkadaşıyla ama hiç alakasız bir konuyla ilgili ve neşesi gayet yerinde o an
Ulen ben burada ağrıdan uykusuz kalıyorum sen umursamayıp arkadaşınla sohbete dalıyorsun
Ben geç saattede olsa belki özür diler diye umdum ama oda yok
İnan okadar içime oturdu ki dünki tavrı resmenSırf kendi intikamını almak için ( aklı sıra ) eşimi bile üzerime salmak için kışkırtabiliyor ( kız bunlar adama karı boşatır demiyorum boşuna bazen )
Bir keresinde daha öyle yapmıştıda o zaman ona kızım sana asla beddua etmiyorum aksine Rabbim sana okadar sevgidolu ve düzgün bir evlat versinde sen yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anla dedimmanyak evlat kıyameti kopardı insan evladına beddua edermi işte sen nasıl böyle birşey söylersin diye eşim ulen şapşal Anan bunu bunu demek istedi diye izah edincede heeee yaptı yine ses etmeden çekti gitti
Aslında bir yandanda bu kadar gergin olmasıda normal gibi geliyor bana çünkü maşallah hamileliğimde atom bombası kadar gergindim ve 9 ay hep stres, sıkıntı ve gözyaşıyla geçtiçocuğada yansıması gayet normal bence ama işte yinede insan üzülüyor hayır bana yaptığı inan sorun değil ama ileride ne arkadaş çevresi olacak nede iş hayatında bu kafayla bir yerlere gelemez bence
RAbbim evlatlarımızın hepsini şaşırtmasın ve hayrılı, başarılı ve sağlıklı bir ömür nasip etsin tüm yavrularımıza ......Aminnnnnnnnnnnnnn
gunaydın kızlar ılk kılo bıldırımı benden gelsın gercı en son ıkı hafta once bıldırım yapmısım gecen cuma yapmamısım nedense
BASLANGIC KILO :103,2
IKI HAFTA ONCE :78,9
BU HAFTA: 78,9
GELEN/GİDEN :0
TOPLAM GİDEN:24,3
Eki Görüntüle 1333460
başlangıç kilom 82
geçen hafta 77,9
bu hafta 77,7
giden 2,00
hedef :70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?