77,9 gordugum ıcın aldım canm 1 kılo ama olsun bunada sukurohhh iyi yapmışsın canım ne güzel yakmışsın kalorileri.. işte o insanlar yüzünden bugün boğuşuyoruz... yeme gülüm yeme
annaaaaammm neslim naptın kız.. neyse bugünü yoksay hemen toparlan canım..
bizim burada çok imkanlar yok yazları açılıyo kurslar bende bu sen ilk defa kızı gönderdim bundan sonra her yaz gitsin istiyorum ben korkuyorum o küçüken alışsın..
ya şu trambolini bende istiyorum daa yapmaz koyarsam bi kenarı yada kız üstüne çıkar düerse falan diye sallıyorum..
fayda görüyosun sanırım.. bacak kasları için leg magic aldım 3 4 kere kulandım sonra bi daha dolaba kaldırdım kas yapıyo falan dediler diye..
aslında ölçülerinde sorun yok ama işte kola çikolata pilav falan biraz ama yinede ne güzel vermişsin işte... keşke hep böyle olsak
ahhh canım galiba çalışan annelerin çoğu aynı dertten müzdarip, hayat akıyo ama biz kendimize hiiiçç vakit ayıramyoruz... bunada bi çözüm bulmalıyız yaa nasıl.
dukan çok uğraştıran bi diyet canım bide yasakları çok öyle dışaırda bulduğun şeyleri pek yiyemezsin yağ sıfır denecek kadar az.. hem kendine hem eve ayrı yemek yapmak zorundasın sürekli... aslında bende bi gözü karartıyorum tekrar ama sonra hemen vazgeçiyorum.. şuan bende kendime uygun bişeyler bulamadım ama en azında az az ve sağlıkla gidiyor diye karatay teyzemi dinliyorum... dinlemeye çalışıyorum..
canım olmasaymış iyiymiş. ama yapacak bişey yok...
ahhh cecom allah yardımcın olsun bunları okudukça geleceğimizde korkuyorum aynen dediğin gibi biz sopayı yer bide etrafında dönerdik anamızın napsakta güldürsek diye... iyimi kötümü bilmiyorum ama...
allah seninde yardımcın olsun canım...
maşallah canım güzel gidiyosun...
aminn canım
ahh kuzum almamışın işte daha ne olsun ne mutlu sana
oyyyy tebrik ederim canım benim ne güzel gitmiş bak
ohhh iyi yapmışsın canım ne güzel yakmışsın kalorileri.. işte o insanlar yüzünden bugün boğuşuyoruz... yeme gülüm yeme
annaaaaammm neslim naptın kız.. neyse bugünü yoksay hemen toparlan canım..
bizim burada çok imkanlar yok yazları açılıyo kurslar bende bu sen ilk defa kızı gönderdim bundan sonra her yaz gitsin istiyorum ben korkuyorum o küçüken alışsın..
ya şu trambolini bende istiyorum daa yapmaz koyarsam bi kenarı yada kız üstüne çıkar düerse falan diye sallıyorum..
fayda görüyosun sanırım.. bacak kasları için leg magic aldım 3 4 kere kulandım sonra bi daha dolaba kaldırdım kas yapıyo falan dediler diye..
aslında ölçülerinde sorun yok ama işte kola çikolata pilav falan biraz ama yinede ne güzel vermişsin işte... keşke hep böyle olsak
ahhh canım galiba çalışan annelerin çoğu aynı dertten müzdarip, hayat akıyo ama biz kendimize hiiiçç vakit ayıramyoruz... bunada bi çözüm bulmalıyız yaa nasıl.
dukan çok uğraştıran bi diyet canım bide yasakları çok öyle dışaırda bulduğun şeyleri pek yiyemezsin yağ sıfır denecek kadar az.. hem kendine hem eve ayrı yemek yapmak zorundasın sürekli... aslında bende bi gözü karartıyorum tekrar ama sonra hemen vazgeçiyorum.. şuan bende kendime uygun bişeyler bulamadım ama en azında az az ve sağlıkla gidiyor diye karatay teyzemi dinliyorum... dinlemeye çalışıyorum..
canım olmasaymış iyiymiş. ama yapacak bişey yok...
ahhh cecom allah yardımcın olsun bunları okudukça geleceğimizde korkuyorum aynen dediğin gibi biz sopayı yer bide etrafında dönerdik anamızın napsakta güldürsek diye... iyimi kötümü bilmiyorum ama...
allah seninde yardımcın olsun canım...
maşallah canım güzel gidiyosun...
aminn canım
ahh kuzum almamışın işte daha ne olsun ne mutlu sana
oyyyy tebrik ederim canım benim ne güzel gitmiş bak
canım trambolin zaten tehlikeli boyutlarda zıplatmıyor üstüne çıktığında ama tabikide evladın için dikkat etmek gerek.ama ben uzun süre araştırdığım için gönül rahatlığı ile diyebilirim ki bacaklarda kas yapmıyor.
dukanı dün bir hayli araştırdım kekide var,tatlısıda var ama dediğin gibi emek vermek gerek.birde karatay teyzemiz gibi meyveye karşı olarak gördüm yanlış anlamadıysam tabi.
ama bende inan canım çok sıkıldım böyle mincik mincik gitmesinden.eşim bebek istiyor.e neyin var ne uğraşıyorsunki diyor.oysa neredeyse 80 kiloyum o 77 ler beni mutlu etmiyorki.vallaha bilemedim bende canım
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını nasip etsin....Aminnnnnnnn
Dün gece hiç doğru dürüst uyuyamadım hatta gece 3 gibi ancak uykuya dalmışım baş ağrısından
Anam bu ergen gerileri ömrümüzden ömür alacak belli oldu
Neyse canları sağ olsun diyeceğiz mecbur sonuçta evlat atsan atılmaz satsan satılmaz dememişler boşuna büyüklerimiz
O kıskançlık bizdede var ve ne zaman kızım yazık günah değilmi niye çocuğun canını yakıyorsun desem sen zaten hep küçük kızını şımart işte bişey yapmadan ağladı falan diye söylenmeye başlıyorulen ben gördüm çocuğa vurdğunu diyorum zaten sen bana bağırmaya bahane arıyorsun diyip sinirden ağlayarak odasına kapanıyor
Anam valla dediğin gibi patlamaya hazır bomba gibi şimdiki ergenlerbiz yapsaydık geçmişte temiz dayağımızı yer otururduk aşağı gıkımızı çıkarmadan birde üzerine anamızın gönlünü nasıl alsak diye kırk takla atardık kesin
Aynen dediğin gibi tek korkum şu uyuşturucular ( Şerefsizler artık ilkokulların önüne kadar bile inmiş )
Hani çocuk sigara içse öpüp başıma koyarım herhalde başka birşey denemesindense ama tabi Rabbim her kötü alışkanlıktan esirgesin evlatlarımızıAminnnnnnnnnnn
Dün inan sıkıntıdan baş ağrısı oldu ve uyuyamadım
Ne eşim nede kız tınlamadı gidip yattılar daha doğrusu cadı odasına yatmaya diye kapandı cepten internete girip facede arkadaşıyla yazışmışbende uykum kaçınca bu kızın faceini tekrar kontrol edeyim dedim ve baktım daha yeni yazışmış arkadaşıyla ama hiç alakasız bir konuyla ilgili ve neşesi gayet yerinde o an
Ulen ben burada ağrıdan uykusuz kalıyorum sen umursamayıp arkadaşınla sohbete dalıyorsun
Ben geç saattede olsa belki özür diler diye umdum ama oda yok
İnan okadar içime oturdu ki dünki tavrı resmenSırf kendi intikamını almak için ( aklı sıra ) eşimi bile üzerime salmak için kışkırtabiliyor ( kız bunlar adama karı boşatır demiyorum boşuna bazen )
Bir keresinde daha öyle yapmıştıda o zaman ona kızım sana asla beddua etmiyorum aksine Rabbim sana okadar sevgidolu ve düzgün bir evlat versinde sen yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anla dedimmanyak evlat kıyameti kopardı insan evladına beddua edermi işte sen nasıl böyle birşey söylersin diye eşim ulen şapşal Anan bunu bunu demek istedi diye izah edincede heeee yaptı yine ses etmeden çekti gitti
Aslında bir yandanda bu kadar gergin olmasıda normal gibi geliyor bana çünkü maşallah hamileliğimde atom bombası kadar gergindim ve 9 ay hep stres, sıkıntı ve gözyaşıyla geçtiçocuğada yansıması gayet normal bence ama işte yinede insan üzülüyor hayır bana yaptığı inan sorun değil ama ileride ne arkadaş çevresi olacak nede iş hayatında bu kafayla bir yerlere gelemez bence
RAbbim evlatlarımızın hepsini şaşırtmasın ve hayrılı, başarılı ve sağlıklı bir ömür nasip etsin tüm yavrularımıza ......Aminnnnnnnnnnnnnn
canım dukanda uzunca bir süre meyve yok takiii güçlendirmeye geçene kadar ama yağ neredeyse sıfır yani karatay teyzemle hiç alakası yok yani... ben kabızlıktan dolayı bıraktım 92 yi görünce başlamıştım dukana düşün halimi balon gibi
bi gözümü karartıyorum ama sonra yine aynı olacak diye vazgeçiyorum haa bu arada dukandan sonra iki yıl diyet yapmadım 2 3 kilo geri aldım yani aslında kalıcı bence dikkat ettikten sonra
ben günlük su ve bitki çayı fazla içiyorum yulaflada aram iyi bir kitabına bakıp ondan sonra karar vereceğim artık canım.genelde kalıcı kilo kaybı yaptığını söylüyorlar ama hepizin bedeni ayrı etki aynı olurmu bilmiyorumcanım dukanda uzunca bir süre meyve yok takiii güçlendirmeye geçene kadar ama yağ neredeyse sıfır yani karatay teyzemle hiç alakası yok yani... ben kabızlıktan dolayı bıraktım 92 yi görünce başlamıştım dukana düşün halimi balon gibi
bi gözümü karartıyorum ama sonra yine aynı olacak diye vazgeçiyorum haa bu arada dukandan sonra iki yıl diyet yapmadım 2 3 kilo geri aldım yani aslında kalıcı bence dikkat ettikten sonra
kızlar bu ara benim kiloda bi anormallik var bi süre hiç vermiyom sonra sabit kalıyom bide bakıyom hızlı hızlı gidiyo....
başlangıç 95,50
geçen hafta hatırlmıyom
bu sabah itibariyle 81,6
bundan sonra haftalık tartılır bildiririm.
Bide yıllardır bu sitedeyim ama cahilliğim tuttu. çoklu alıntı yapınca nasıl mesajları birleştirip yazıyoz. bende bir türlü olmadı.
ay bunu sormak ta çok mu ayıp oldu ne
canım benim ne kadar çok üzülmüşsün.
bizim zamanımızda ergenlik mi yoktu yoksa bizim gibi herşeyi hesaplayan anne babamı yoktu. yeni moda oldu ergenlik. Annem baban gelsin akşam görüşürüz dediğinde akşama kadar dua ederdim akşam olmasın diye. yada anneme yapmadığımız yalakalık kalmazdı. yoksa dayak yerdik. ama şimdikiler bi tuhaf. benimki daha 7 yaşına girmedi. bildiğiniz parmağında oynatıyor beni. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sende çok fazla takma kafaya. emin ol onlar yapacaklarını yapıyorlar sen içine dert ederken onların umurunda olmuyor çünkü hata olduğunu kabul etmiyorlar ki üzülsünler. Allah hepimizin yavrusuna aklı fikir sağlık versin. Ama eşin ayıp etmiş. Hadi kızın daha çocuk ama eşinin yaptığı olmamış. kızının yanında noluyor kızım anneni neden üzüyorsun dese bak bakalım bi daha yüz bulabilirler mi.
ben günlük su ve bitki çayı fazla içiyorum yulaflada aram iyi bir kitabına bakıp ondan sonra karar vereceğim artık canım.genelde kalıcı kilo kaybı yaptığını söylüyorlar ama hepizin bedeni ayrı etki aynı olurmu bilmiyorum
kızlar selam naber bende kilo durumları berbat ötesi yapayım bildirim
başlangıç 90,00
geçen hafta: 76,9
bu sabah itibariyle 77,1
2 haftadır alıyorum imdattt ya spor yok hale ev yerleştiriyom bezdim vallaha iyiki 75 ucundan gördüm hemen üstüne almaya başladım
hımmmm anam nedir bu ya illa gıcık bir yanı oluyor şu diyetinya o kepek pek yulaf tadında falan değilll
ama yapılmıycak bir şey değil yani sadece zaman istiyor uğraşmak istiyor..
sıkma canını kuzum gidecek hepsi ama bugün ama yarın yeterki yılmadam devam edelim
üzme kendini canım..sana dün yazmıştım görmedin sanırım.inşallah evin güzelce yerleşsin düzeninde tekrar oluşur kuzumkızlar selam naber bende kilo durumları berbat ötesi yapayım bildirim
başlangıç 90,00
bu sabah itibariyle 77,1
2 haftadır alıyorum imdattt ya spor yok hale ev yerleştiriyom bezdim vallaha iyiki 75 ucundan gördüm hemen üstüne almaya başladım
başlangıç 90,00
bu sabah itibariyle 77,1
bende 77 ucundan gordum ve suan 78 ucundan gordum yanı o derece canım :)ama sen yınede fazla almamssın ben gıbı m tebrık ederım kuzukızlar selam naber bende kilo durumları berbat ötesi yapayım bildirim
başlangıç 90,00
bu sabah itibariyle 77,1
başlangıç 90,00
bu sabah itibariyle 77,1
bende 77 ucundan gordum ve suan 78 ucundan gordum yanı o derece canım :)ama sen yınede fazla almamssın ben gıbı m tebrık ederım kuzu
Canım çoklu alıntıyı beğen tuşunun yanındaki çoklu alıntıya ekle tuşuna basıyorsun sonrada altta mesaj bölümünde sola doğru alıntıları ekle bölümü var ona tıklayıp onayladıktan sonra aralara yazıyorsun yazacaklarını ve cevapla diyorsun
teşekkür ederim anlattığın için. yapabildim.
Aminnn canım Rabbim hepsine akıl fikir versin
Valla ben hep diyorum biz herhalde anamızın korkusundan ergenliğe bile giremedik diye
Eşimide sabah aradım temiz bir kalayladım hazır kızda daha okuldan dönmemişkenbundan sonra kızınla sen ilgilen ben kesinlikle bana tavrı düzelmediği sürece onunla konuşmayı düşünmüyorum dedim oda baştan bir özür diledi çünkü cadı olayı olduğu gibi anlatmamış sadece annem benin ölümle tehdit etti demiş olayın gerçek yüzünü öğrenincede tamam aşkım sen bir kaç gün konuşma anlasın hatasını belki bundan sonra aynı şeyi tekrar yapmaz dedi Özürde dilese ki şu anda aynı odada ama umursamadan tabletiyle oynuyor bir müddet daha tavrım devam edecek
NOrmalde eşimden daha çok çekinir ama bilirki babası aldığı nefesle bile ilgileniyor ve ona çok düşkünşimdi ben kötü oldum ya anında babası iyi hanım gözünde ama eminim iki güne babasıylada kapışacak birşey bulunca yine taraf değiştirir ( artık nasıl işine gelirse )
Cidden şimdiki çocuklar çok ben merkezli
Hayır şimdi sırf gözünü korkutmak için cezalısın tatilde Londraya Halanın yanına göndermiyorum seni biletinde yansın desem inan o bile o an umuru olmaz çok istediği haldesırf beni daha çok çıldırtmak için umurum değil gitmem bende olan bilet parasına olur onuda halam ödedi sen düşün der beni daha da çıldırtır o yüzden okadarda ileri gitmek istemiyorum blöfde olsa ama bundan sonra kesinlikle istediklerini elde etmesi daha zor olacak bakalım kimmiş patron
Hoşgeldin aramıza Burçincim bu topik anlatılmaz yaşanır dermişimHepimiz burada aile gibiyiz cnm çok gzüel vermişsin hazirandan bu yana geri kalanını da birlikte veririz inşallah günde en az 30 dk lık spor bile etkili cnm devam edersen harika olur
bu topiğin kilo verme listelerini ben yapıyorum cnm buranın müdavimlerinden olmakla birlikte 6,takımın kaptanıyım haftalık ve aylık kilo verme tablolarımız var düzenli menü paylaşırsan o listelerde sen de olacaksın inş oymak başımız cecomuz menü kontrollerini yapıyor bizlerde uygulayıp faydasını gördüklerimizi paylaşıyoruz birbirimizi destek oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?