80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

77,9 gordugum ıcın aldım canm 1 kılo ama olsun bunada sukur

canım trambolin zaten tehlikeli boyutlarda zıplatmıyor üstüne çıktığında ama tabikide evladın için dikkat etmek gerek.ama ben uzun süre araştırdığım için gönül rahatlığı ile diyebilirim ki bacaklarda kas yapmıyor.
dukanı dün bir hayli araştırdım kekide var,tatlısıda var ama dediğin gibi emek vermek gerek.birde karatay teyzemiz gibi meyveye karşı olarak gördüm yanlış anlamadıysam tabi.
ama bende inan canım çok sıkıldım böyle mincik mincik gitmesinden.eşim bebek istiyor.e neyin var ne uğraşıyorsunki diyor.oysa neredeyse 80 kiloyum o 77 ler beni mutlu etmiyorki.vallaha bilemedim bende canım

canım dukanda uzunca bir süre meyve yok takiii güçlendirmeye geçene kadar ama yağ neredeyse sıfır yani karatay teyzemle hiç alakası yok yani... ben kabızlıktan dolayı bıraktım 92 yi görünce başlamıştım dukana düşün halimi balon gibi

bi gözümü karartıyorum ama sonra yine aynı olacak diye vazgeçiyorum haa bu arada dukandan sonra iki yıl diyet yapmadım 2 3 kilo geri aldım yani aslında kalıcı bence dikkat ettikten sonra

kızlar bu ara benim kiloda bi anormallik var bi süre hiç vermiyom sonra sabit kalıyom bide bakıyom hızlı hızlı gidiyo....
başlangıç 95,50
geçen hafta hatırlmıyom
bu sabah itibariyle 81,6
bundan sonra haftalık tartılır bildiririm.

Bide yıllardır bu sitedeyim ama cahilliğim tuttu. çoklu alıntı yapınca nasıl mesajları birleştirip yazıyoz. bende bir türlü olmadı.
ay bunu sormak ta çok mu ayıp oldu ne

canım benim ne kadar çok üzülmüşsün.
bizim zamanımızda ergenlik mi yoktu yoksa bizim gibi herşeyi hesaplayan anne babamı yoktu. yeni moda oldu ergenlik. Annem baban gelsin akşam görüşürüz dediğinde akşama kadar dua ederdim akşam olmasın diye. yada anneme yapmadığımız yalakalık kalmazdı. yoksa dayak yerdik. ama şimdikiler bi tuhaf. benimki daha 7 yaşına girmedi. bildiğiniz parmağında oynatıyor beni. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sende çok fazla takma kafaya. emin ol onlar yapacaklarını yapıyorlar sen içine dert ederken onların umurunda olmuyor çünkü hata olduğunu kabul etmiyorlar ki üzülsünler. Allah hepimizin yavrusuna aklı fikir sağlık versin. Ama eşin ayıp etmiş. Hadi kızın daha çocuk ama eşinin yaptığı olmamış. kızının yanında noluyor kızım anneni neden üzüyorsun dese bak bakalım bi daha yüz bulabilirler mi.

ben günlük su ve bitki çayı fazla içiyorum yulaflada aram iyi bir kitabına bakıp ondan sonra karar vereceğim artık canım.genelde kalıcı kilo kaybı yaptığını söylüyorlar ama hepizin bedeni ayrı etki aynı olurmu bilmiyorum

Canım çoklu alıntıyı beğen tuşunun yanındaki çoklu alıntıya ekle tuşuna basıyorsun sonrada altta mesaj bölümünde sola doğru alıntıları ekle bölümü var ona tıklayıp onayladıktan sonra aralara yazıyorsun yazacaklarını ve cevapla diyorsun

Aminnn canım Rabbim hepsine akıl fikir versin
Valla ben hep diyorum biz herhalde anamızın korkusundan ergenliğe bile giremedik diye
Eşimide sabah aradım temiz bir kalayladım hazır kızda daha okuldan dönmemişken bundan sonra kızınla sen ilgilen ben kesinlikle bana tavrı düzelmediği sürece onunla konuşmayı düşünmüyorum dedim oda baştan bir özür diledi çünkü cadı olayı olduğu gibi anlatmamış sadece annem benin ölümle tehdit etti demiş olayın gerçek yüzünü öğrenincede tamam aşkım sen bir kaç gün konuşma anlasın hatasını belki bundan sonra aynı şeyi tekrar yapmaz dedi Özürde dilese ki şu anda aynı odada ama umursamadan tabletiyle oynuyor bir müddet daha tavrım devam edecek
NOrmalde eşimden daha çok çekinir ama bilirki babası aldığı nefesle bile ilgileniyor ve ona çok düşkün şimdi ben kötü oldum ya anında babası iyi hanım gözünde ama eminim iki güne babasıylada kapışacak birşey bulunca yine taraf değiştirir ( artık nasıl işine gelirse )

Cidden şimdiki çocuklar çok ben merkezli
Hayır şimdi sırf gözünü korkutmak için cezalısın tatilde Londraya Halanın yanına göndermiyorum seni biletinde yansın desem inan o bile o an umuru olmaz çok istediği halde sırf beni daha çok çıldırtmak için umurum değil gitmem bende olan bilet parasına olur onuda halam ödedi sen düşün der beni daha da çıldırtır o yüzden okadarda ileri gitmek istemiyorum blöfde olsa ama bundan sonra kesinlikle istediklerini elde etmesi daha zor olacak bakalım kimmiş patron

ya o kepek pek yulaf tadında falan değilll
ama yapılmıycak bir şey değil yani sadece zaman istiyor uğraşmak istiyor..

sıkma canını kuzum gidecek hepsi ama bugün ama yarın yeterki yılmadam devam edelim

ya o kepek pek yulaf tadında falan değilll
ama yapılmıycak bir şey değil yani sadece zaman istiyor uğraşmak istiyor..

sıkma canını kuzum gidecek hepsi ama bugün ama yarın yeterki yılmadam devam edelim
hımmmm anam nedir bu ya illa gıcık bir yanı oluyor şu diyetin

üzme kendini canım..sana dün yazmıştım görmedin sanırım.inşallah evin güzelce yerleşsin düzeninde tekrar oluşur kuzum

Üzme tatlı canını canım hepimizde herhalde bu ara bir sınır var kırmamız gereken ve vucut inatla direniyor o kiloda kalmak için ama eminim bir iki haftaya o rakamların dahada altını görmüş olacağız ve uzaklaştıkçada o kırılmalar dahada azalacak bence

bende 77 ucundan gordum ve suan 78 ucundan gordum yanı o derece canım :)ama sen yınede fazla almamssın ben gıbı m tebrık ederım kuzu

bak 9 lu rakamlardan 7 lilere geçmişsin. darısı 6 lı 5 li rakalara olsun inşallah. bana da tabi
bende 77 ucundan gordum ve suan 78 ucundan gordum yanı o derece canım :)ama sen yınede fazla almamssın ben gıbı m tebrık ederım kuzu

geçen haftada ben öyleydin 2 gün içinde +1,5 gördüm. insan çıldırıyor ama bu haftada fazla hızlı düşüyor sanki
ayarı yok kilomun. olsun gitsinler de nasl giderlerse gitsinler..

ben hep çocuk yetiştirmek çok zormuş diyorum. doğru bildiklerine yanlış yanlık dediklerine doğru diyeviliyormuşsun.
kızsan olmuyor , sevgiyle çözeyim desen olmuyor , dövsen arsızlaşıyor o yüzden allah yardımcımız olsun. birde kocişle aran düzelmiş sevindim.
en büyük sıkıntılardan biri de evdeki huzursuzluk.
Allah herkese sonra da bana huzur versin inşallah.

Teşekkür ederiim, mesaj alıntılamayı cok bılmıyorum ceco34 tesekkur ederım hoşbuldukk :)

Bugunku menum;

Sabah
Tahıllı Simit+ Kayısılı meyve suyu
Ara ögün
3 yk specıal k bıtter cıkolatalı+1 kutu yagsız süt
Ögle yemegı
1 kase brokoli corbası 2 dılım esmer ekmek yarım kase yogurt
Ara ögün
2 mandalina
Akşam
1 kase corba 4 adet kofte yarım yogurt yıcem :)

Diyetisyenimin yazdıgı bır lıste var onu uyguluyorum.
3 Aksamdır yarım saat koşu( kosu bandım var) 200 kere hızlı cift ayak ıp atlama 100 tane twist (Aleti var)
Mınder uzerınde bolgesel plates hareketlerini yapıyorum
Bayadır bu kadar duzenlı spor yapmadıgımdan dolayı kas agrısı cekıyorum suan :)

Şirkette gunde 2 kere 8 kat merdıvenı çıkıp ınıyorum oturarak calıstıgım için.

uzun bir aradan sonra herkese merhabalar..
ben bu hafta bildirim yapmayacağım çünkü bütün hafta giremedim menü bildirimi yapamadım..
telefonum hala bozuk...evde de çok kısıtlı zaman ve ya çok geç ya çok erken saatlerde olduğum için bilgisayardan da giremedim..kaç haftadır ilk defa bir izin günümü evde geçiriyorum..hemen size yazdım...
tüm geçmişi okudum..kilo verenleri tebrik ediyorum..alanlar da üzülmesin bence ara ara böyle gitgeller olması çok normal..
yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum..

Neslim yeni evinde güle güle otur..ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah..

mervecim biz eşimle Yaren ismini çok beğeniyoruz..hem kız çoçuğu ömür boyu annenin en büyük yareni bence:)

banucum büyük kızınla yaşadığın sorunlara çok üzüldüm ve bana kendimi sorgulattı:) ben de o dönemler biraz annemden uzaklaşmaya başlamıştım sanki ama hemen toparlamıştım çok şükür..bence anneyi kendilerine çok yakın aynı zamanda da babalarını paylaşmak zorunda kaldıkları rakip olarak görüyorlar..umarım kısa sürede atlatırsınız canım çok zor çocuk büyütmek...benim daha çok yolum var ama öğretmen olmamdan kaynaklı her yaş grubunu gözlemleme şansım oluyor...ve malesef aslında bizim en büyük düşmanımız PARA....Beyaz da telefonla ilgili bir sıkıntısını anlatmış..ben bu durumun o kadar içindeyim ki...İngilizce öğretmeni olduğum için çocukları sözlük kullanmaya alıştırmam gerekiyor...ve inanın artık hepsi telefonlarından internet sözlüklerini kullanıyorlar..ne yaparsam yapayım engelleyemiyorum...elleri kolları gibi olmuş telefon artık..en kötüsü de telefonları bu kadar ön planda olunca birbirlerini aslında telefon modellerine göre değerlendirmeleri..benim telefon modeli diğerlerine göre daha düşük (ki bizim zamanımızda o yaş grubunu düşününce bir servet olan) olduğu için telefonunu çıkarmaya utanan öğrencilerim de oldu malesef hal böyle olunca ne doğru ne yanlış ben de şaşırdım...Allah kolaylık versin...

Herkese hayırlı akşamlar menu bildiremedim bu hafta hastalıktan belki oksurugu më iyi gelir diye yemedigim şey kalmadı hep takip ediyorum sizi kilo verenleri tebrik ediyorum kış olmasından dolayı bi durgunluk var çoğumuzda inşallah hemen atlatiriz hepimiz güzel günler hepinize

İyi akşamlar güzel topic sakinleri

Cecom büyük prensesinle yaşadıklarına üzüldüm ama bugünlerde geçecek tatlım sen çok tatlı ve eğlenceli bir annesin prenses eminim yaptığı hatayı anlayacaktır tam gelişme çağı dediğin gibi bizler sanırım bu ergenlik denen olayı hiç yaşayamadık ya da 1 2 belki sürmüştürEniştemiz hatasını anlamış özür dilemiş eminim prenses de kısa zamanda gönlünü alacaktır
Sen 8, takımın gözbebeğisin Monicim asla kovmaz seni merak etme cecom

Mervişim sağ salim doğsun da prensesimiz isim konusunu çözersiniz bitanem tatlım bu hafta da sabit kalmışsın maşallah sana nazarımız değecek

Alyagsu tatlım trombolin için zaman bulmak çalışanlar için hakikaten problem ama malesef ne kadar yedikleirmize dikkat etsek de sporsuz az gidiyor bitanem 10 dk bile yapabilsen harika olur trombolin de çok az bir süre çalışmak bile tüm kasları yeterince yoruyor bildiğim kadarıyla 200 gr vermişsin olsun az olsun bizim olsun kuzum Dukan konusunu iyi düşün bitanem çünkü böbrek ve karaciğeri çok yoran bir diyet türü yulaf kepeği yemekten bir süre sonra insan bıkabiliyor .Bir de su konusu hakikaten çok önemli tatlım her ne kadar bitki çayı da içsen suyun yerini tutmuyor biliyorum kış mevsiminde su içmek biraz zorluyor ama istersen içebilirsin Yalnız o kolayı görmemiş olayım yapma ne olur kuzum o kadar sağlıksız ki
Mavişim bu haftada 300 gr gitmiş sen de bizler gibi az az vererek hedefe ulaşacaksın sanırım

Rapucum maşallah enerjin cosmuş sabah sabah tüm temizlik işlerini halletmişsin erken kalkmak kadar güzel birşey yok hakikaten Mayonezin hazırını geçtim evde kendimiz bile yapsak 15 dk içinde tüketilmediğinde çok zararlı kuzum boşver sakın yeme ama sçaına sürebilirsin çok güzel bakım yapıyor

Nurefsani anetam hoşgeldiniz şekerler isterseniz bildirimlerinizi yapın yarın ne durumdayız bir görelim

Burçincim diyetisyeninin menüsüyle inşallah güzel sonuç alabilirsin liste dışına çıkmaz sporuna bu şekilde devam edersen eminim kilolar gidecektir

Meleğimmmm kış hepimizin enerjisini aldımı ne Rabbim hepinizin evlatlarını kötülüklerden korusun inşallah öyle kötü bir ortam ki çok dikkatli olmak lazım meleğim prenseslerin yüzmeyi öğrenirlerse çok iyi olur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…