80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ne geçmeyen hastalıktır bu bu hayatımda 2. kez oksuruk oldum nefes alamıyorum robot gibi yaşıyorum girip menu yazmaya yüzüm yok ballı süt pekmezli karabiber yok zencefil bal ekmek yiyim belki geçer diyorum yok ilk oksuruk olduğumda hastanede yatmıştım hamileligim le başladı oksuruk ve 8 yıl sonra gelen bi bebekti düşecek bebek diye ne kadar korkmustum Ayy o günleri hatırladım sevinememistim bebege bile neyse geçer inşallah artık oksurmekten böbrekler agriyo geçerse menu bildiririm Rabbim hastalara şifa versin herkese kolay gelsin

Rica ederim kuzum evet bu hafta dikkat et kuzum çabuk gelen çabuk gider Üyle deme Bak Eylül 34 kilo verdi sen neden başaramayasın

bi de dıkkat etmeden 200 er 300 er gram verdıgım 2 haftayı dusununce acaba cabuk gıttıde cabukmu geldı dedım

eylül kimdi canım hatırlayamadım bı an :)

Maşşallah canım benim ne kadar güzel kilo vermişsin öyleee :))
bende istiyorum ama yaa :2:

Bende paylaşayım istedim :)

Eki Görüntüle 1139685

Öncesi 95 kilo sonrası 76 kilo, boyum da 1.76

bızım gruptan da gelmıs gecmıs bırı çok güzel zayıflamııışşş MAŞALLAH !
ilham olsun dıye paylastım bıze
bu saatte ne mi geziyorum yine before afterlere basarı oykulerını okuyup kendıme geleyım ıstedım bu sırada uykuda salgılanacak ve zayıflamaya yardımcı olacak hormonlarımınns algılanma zamanını kacırdım ama olsun böle fotolr görmek ıcımı rahatlatıyor..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili bir hafta diliyorum

Maalesef nasıl bir bünyeye sahipsem iki gündür yine ne uyku düzenim kaldı ( istesemde uykum gelmiyor ve gece yatakta dönüp duruyorum ) tabi bu durumda sabah çok erkendende uyanamıyorum
Üstelik tartı bana yine nanik yapmaya başladı

Okadar dikkat ediyorum hesapta ama sanırım hem direnç hemde bozulan uyku düzenim beni maf ediyor
Bu hafta için netten birkaç günlük detoks gibi birşey yapacağım biliyorum gidecek olan su ama motivasyonum için bu şart yoksa canım sıkılacak ve yine havlu atmaya kalkışacağım diye korkuyorum

Şekersiz Türk kahvesiyle başladım bakalım Suyumuda limonlu içmeye karar verdim belki onunda bir faydası olur

Bu iş ya olacak ya olacak

Rabbim inşallah sana hayırlısıyla önce iyi bir eş nasip eder sonrada eminim sen dünyanın en güzel ve anlayışlı annesi olacaksın

Bende bekarken hep en az 3 tane derdim ama dertleride çocuklarla beraber büyüdükçe anam iki dene yeter diyorum Rabbim onlara sağlıklı ve hayırlı birer ömür versinde gerisi sorun değil

Merhaba arkadaşlar ben de araniza katılmak istiyorum..Ben 3 çocuk annesiyim ve her doğumla artan kilolar..Su anda 87 kiloyum hedefim 70 ...

Aramıza hoşgeldin canım
Valla yine maşallah 3 çocuğa rağmen 87de kalmışsın anam ben iki tane doğurdum 124.5u gördüm sanırım bir tane daha doğursam patlarım
Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı kilolara kavuşmayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

Adaşım ellerine ve emeğine sağlık
Bütün kilo veren kızları kocaman öpüyorum
İnşallah bir sonraki hafta hepimiz çok daha güzel kilolar vererek o listede yer alacağız

Cecom prenses hatasını telafi etmeye çalışıyor baksana eminim çok pişman oldu tatlım servis derken götürüp getirmeyi kastetmiştimm allah kabul etsin .

Sorma bal ayında yeni evliler gibiyiz
Dün Annemdeyken bile hep fırsat buldukça bana birşeyler anlatma bahanesiyle yakın olmaya çalıştı
Birde birşey dikkatimi çekti şimdi biz barıştığımızdan beri oda kendini daha iyi hissetsin diye daha fazla yakın temas kurmaya çalıştım yani bahanelerle saçını okşadım, işte yanağından öptüm sarıldım falan ( normalde hiç hoşlanmaz daha doğrusu hoşlanmadığını idda eder ) ama ben bir kaç gündür ona öyle yaklaştıkca sanki kardeşiyle tartışmaları azaldı ufaklığa da her fırsatta bak o senin ablan sakın onu üzme ne derse yap dedikçe o dahada sakinledi sanki
Umarım hep böyle devam eder ve daha iyiye gider

Canım çok çok geçmiş olsun
Nasıl bir salgın varsa bende ikinciye hastlandım sayılır devamlı kuru öksürük yaşamaya başladım Annem bile dün diyor kızım hala kurtulamadın şu öksürükten diye bol limonlu suyla hem kiloları hemde öksürüğü atarız inşallah

Günaydın arkadaşlar. yorgunluktan ölmek üzereyim. kolların bacaklarım kırılıyor. Birde hasta kırgın gibiyiz ailecek. boğazlarımız filan.
İnşallah hayırlı bir hafta olur hepimi için.

Günaydın canım
Havalardanmıdır nedir benimde komple düzen alt üst oldu
Çok geçmiş olsun hepinize Rabbim tez şifa versin inşallah...Aminnnnnn

günaydın kızlaaaarrr dün hiç gelemedim cumartesi de yoğunluktan ceee deyip kaçtım ama aklım kalbim sizinle vallaaaa.
cumartesi günkü menüm
sabah : kkk
öğle 1 bardak süt 5 6 badem
akşam : 4 tane tavuk köftesi yarım saat sonrada 1 kaşık erişte, bi parça bitter
dayanamadım vallaaaaa
benim şu kaçamaklara bi çözüm bulmam lazım yaaaa

pazar : saat 11,15 menemenle kkk + karatay browni 1 tane (çay ve kek keyfi yaptım)
akşam : 18,30 5 köfte bir parça tavuk 1 tatlı kaşığı tereyağ ile tavada soğan salatası yoğurt bide 2 tane rulokat yedim

tabii bunların üstüne tartı naniiikkkk yaptı ama söz bu haftada ben ona nanik yapcam... söz vallaaa yapamazsam dövün beniii kafamı duvarlara vurun...
şu hafta sonlarını hiç sevmiyorum çünkü hep hafta sonu oluyo noluyosaa

sweetiimmmm ellerine sağlık, onca zahmet veriyosun bide şöyle daha çok verselimde uğraşına değsin inşallah

düşünce gücümü kullanarak erittim sanırım galiba heralde bu arada ellerine sağlık tablo için balım..

hanımlar hepinize günaydın herkese güzel bir gün dilerim..ben yine işteyim.hafta sonu eltimgil bizdeydi ve çok yoğun geçti.dinlenemedim ama olsun değişiklik oldu.kötü tarafı yeme düzenim gitti.off yok ben bir şekilde düzenimden kopyum yerine de getiremiyorum.bunaldım resmen bu kilo verme işinden.ne olacak bilmiyorum tekrar azmetmek için..

vallaha kuzum hafta sonları bumi tuzağı gibi bir şey..

Kizlar ya düğünde takilan bileşikleri bozduralim diyoruz yaptirdigimiz eve tasinmamiz şuan için zor görünüyor anca kira getirisi olur oda 400-500 TL gibi altin yukselmisken bozduralim dedik borç alacagimiza ama ya başka bi yere daha lazim olursa diye dusunmeden edemiyor borçlu kalmak istemiyorum ki daha duguunden kalan bi 7.500 TL borç var esimin enistesiyle abisine verelim dedik evi bitirince ödersiniz acelesi yok dediler ayy bilemedim kafam karisti

cecom hadi evdeki durumları iyice düzeltmişsiniz.. sevindim.. bi kere düzen bozuldumu toplanmıyor canım... ama daha güzel bir tablo içinnnn toparlanmalı düzenimizi oturtmalıyız

sanada günaydın kuzum... benimde kombi bozuldu bütün planlarım alt üst oldu. azmimizi geri kazanmak zorundayız. bir şekilde toplanmak gerek yoksa böyle 200 300 olmuyo... bi yerlerde hatalarımız var onları bulup düzeltelim kuzum benim yanlışımı gördüğünüzde sizlerde söyleyin noluurr.

Gunaydin kizlar
Cumaya gore çok olmasa da 100 gram eksideyim hafta sonu yediklerime rağmen inş bu hafta daha çok kilolar gider hepimizden

inşallah canımm

valla canım sen bilirisin ama eğer bekleriz diyolarsa borç bi şekilde ödeniyo ama bilezikler gittimi zor geliyor en azından başka bişeye lazım olur gerçi sonuçta ev için kullanmıcanda ne zaman kullancan orasıda var.

Canım yine sen bilirsin ama bak hamilesin Allah korusun ama acil bir durum olur yada atıyorum Doğum zamanı o bilezikler çok daha fazla işini görür madem borcunuzun olduğu akrabalar bekleriz diyorlar o zaman hiç bozdurma bence hem doğumdan sonra nasılsa altın takanlarda olucak olmadı onları bozdurur en azından bir kısmını borcunun kapatırsın

Canim enistesiyle abisi bekleriz diyor zaten onlar için ayirdigimiz para ev için kullanildi bile bileziklerin hepsini bozdurmayacaz zaten de yarisisindan fazlasini bozduralim dedik çünkü arkadaşlarından 6ay ödemeli borç almayi düşünüyor bende borc almak istemiyorum simdi bebekte dogucak çok sıkinti olur diye dusunuyorumki esimde borcu oldumu içi rahat etmeyen bir an önce ödemek için çabalayan biri kendisinide o sıkıntiya sokup bunaltsin istemiyorum

Hepsini bozdurmucam canm 12 bilezik oldu hediye lerle gramlari düşük olan 7 bileziği bozdurayim diyorum . zaten kunyeydi kelepceydi setti onlara hic dokunmucam 5 bilezikle onlar kalicak daha önemli olan bi yer cikarmi diye düşünüyorum ama sanmiyorum yinede sizinde düşüncelerinizi alayim dedim canm

balım bence bileziklerin dursun vallaha bak.o bilezikler kolay gidiyor geri gelmiyor.borç ödeniyor bir şekilde.elbette sen bilirsin ama daha acil duruma sakla derim.
aynen yaaa bi çözümü olmalı. demek ben evde olsam diyet falan yapamıcam bu sonuç çıkıyo yanı
ama söz verdim bu hafta daha çooookk vercem

inşallah kuzum vallaha 200-300 bilmem ne bana artık vermişim gibi hissettirmiyor.evde olsam bende düzen tutturamam sanki.elbette menünde bir şey görürsem söylerim sende söyle.gel bugünden itibaren menülerimizi hazırlayalım.bu hafta hiç çikolata,tatlı bilmem zararlı ne varsa kaçalım.akşam 7 den sonra yemeyelim.proteine biraz ağırlık verelim.günde 20 dk da olsa sporumuzu güzelce sıkıca yapalım.bakalım sonuç ne olacak canım.

Öyle canimda ne bilim doğum öncesi Esim borçla bunalsin istemiyorum sonuçta bebekte gelicek hem borç hem masraflar bi yandanda benim okulun masrafları agir gelir diye düşünüyorum kararsiz kaldik ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…