- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
balım bence bileziklerin dursun vallaha bak.o bilezikler kolay gidiyor geri gelmiyor.borç ödeniyor bir şekilde.elbette sen bilirsin ama daha acil duruma sakla derim.
inşallah kuzum vallaha 200-300 bilmem ne bana artık vermişim gibi hissettirmiyor.evde olsam bende düzen tutturamam sanki.elbette menünde bir şey görürsem söylerim sende söyle.gel bugünden itibaren menülerimizi hazırlayalım.bu hafta hiç çikolata,tatlı bilmem zararlı ne varsa kaçalım.akşam 7 den sonra yemeyelim.proteine biraz ağırlık verelim.günde 20 dk da olsa sporumuzu güzelce sıkıca yapalım.bakalım sonuç ne olacak canım.
hayırlısı ne ise o olsun inşallah o zaman hamişim..Öyle canimda ne bilim doğum öncesi Esim borçla bunalsin istemiyorum sonuçta bebekte gelicek hem borç hem masraflar bi yandanda benim okulun masrafları agir gelir diye düşünüyorum kararsiz kaldik ikimizde
Umarim ikimizde keşke bozdurmasaydik demeyiz canm hayirlisihayırlısı ne ise o olsun inşallah o zaman hamişim..
böyle düşünmekle haklısın o zaman bir kısmını gözden çıkarabilirsin.
tebrikler canim ben daha birinci bardagimi bitiremedimveee ilk defa bu saattee 1 litre suyummm biteeeeerrrrrrrrrrr
tamam 19,30 yapalım canım zaten bende anca varıyorum.bu program güzelmiş bence .bende işe gelmeden bir kaç durak daha önce inip yüreyeceğim ve sabahları 10 dk da olsa trambolinime zaman ayırıcağım.bakalım neler olacak.bu hafta bir nefsimize sahip çıkalım.karbonhidrat ve şeker iyice azaltalım.geç saatde acıkırsak yoğurt,süt,ya da bit ki çayı ile atlatmaya çalışalım canımben varım canım en azından çikolata şeker sıfırlamak istiyorum.. 7 değilde 19,30 diyelim çünkü benim eve varışım 18,40 falan ancak biter o saate.. spor bugünden itibaren leslie yapmayı planlıyorum birde dün bi programa başladım dün ilk kez yaptım devam edicem... sende söyle önerilerini en azından böyle tetikleriz birbirimizi
balım şöyle düşün daha fazla sıkıntıya girmektense bu şekilde sıkıntıyı azaltmak her zaman karlı olur.o nedenle üzülme.ne yapalım borçsuz olmuyor bir şeylerimiz..Umarim ikimizde keşke bozdurmasaydik demeyiz canm hayirlisi
tebrikler canim ben daha birinci bardagimi bitiremedim
Öyle canm en azindan bi kismi duruyor olacak , hani yine bi dar durumda elimizde yine bi birikimimiz olacak ev bitincede yine ekleriz üzerine inşallah zaten şuan yinede ben biriktiriyorum cuzdandaki demir paralarla çok birikmesede damlayan damlaya gol oluyor Rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsinbalım şöyle düşün daha fazla sıkıntıya girmektense bu şekilde sıkıntıyı azaltmak her zaman karlı olur.o nedenle üzülme.ne yapalım borçsuz olmuyor bir şeylerimiz..
Olsun canım o damlayanlar inan sonradan işe yarıyor amin..Öyle canm en azindan bi kismi duruyor olacak , hani yine bi dar durumda elimizde yine bi birikimimiz olacak ev bitincede yine ekleriz üzerine inşallah zaten şuan yinede ben biriktiriyorum cuzdandaki demir paralarla çok birikmesede damlayan damlaya gol oluyor Rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsin
Hepsini bozdurmucam canm 12 bilezik oldu hediye lerle gramlari düşük olan 7 bileziği bozdurayim diyorum . zaten kunyeydi kelepceydi setti onlara hic dokunmucam 5 bilezikle onlar kalicak daha önemli olan bi yer cikarmi diye düşünüyorum ama sanmiyorum yinede sizinde düşüncelerinizi alayim dedim canm
ben varım canım en azından çikolata şeker sıfırlamak istiyorum.. 7 değilde 19,30 diyelim çünkü benim eve varışım 18,40 falan ancak biter o saate.. spor bugünden itibaren leslie yapmayı planlıyorum birde dün bi programa başladım dün ilk kez yaptım devam edicem... sende söyle önerilerini en azından böyle tetikleriz birbirimizi
Aynen canm bi ara sayicam bakalim ne kadar birikmiş evlendigimden bu yana Esim aksam eve geldiği cepleri demir paralarla dolu olurdu onlarida alirdim simdi tek ben olunca fazla para harcanmiyor :)))Olsun canım o damlayanlar inan sonradan işe yarıyor amin..
Canim normalde ne Esim nede ben bozdurmayi düşünmüyorduk arkadaslarindan tamamlamaya düşünüyordu 6 ay içinde de geri odeyecekti ama anladigim kadarıyla arkadaşlarından bulamamis çünkü ben askim alma arkadaşlarından borclanmayalim bileşikleri kullaniriz dediğimde ne gerek var bozdurmaya onlari diyordu bileşikleri simdi bana sorunca napalim diye ayarlayamamis diye dusundum o yuzden bi kismini bozduralim dedim canm sonuçta adam hem orda kira ödüyor elektrikti suydu dogal gazi arti kendi masrafları oluyor hem burada benim duyduğum evin kirasiydi elektiriydi suyuydu isinmasiydi ve arti bizim harcamalarimiz oluyor aldiği maastan çok bisey kalmiyor o yüzden canm gözden cikardim 7 tanesini canim su ev isi bitsin benim okulda bitsin koyulur inşallah yerine simdi maasi bi çok yere bolunuyorCanım yine sen bilirsin ama sıkıştıran yoksa kesinlikle bozma derim
Ben aynı hatayı yeni evliyken yaptım ve kenarda ne kadar para ve altın varsa her sıkıştığımızda aman eşim bunalmasın diye çıkarttım ortaya ve hep söz ilk fırsatta alınacak onlar dedi sağ olsun ama o firsat hala gelmediborç bittimi dersen oda bir yerden bittiyse başka yerden yine ortaya çıktı olan benim bileziklerime oldu
Yine sen bilirsin ama son raddeye kadar bozdurma derimonlar senin ve kuzunun güvencesi ve herkesinde dediği gibi giden maalesef geri gelmiyor onların varlığı bile eşini rahatlatacaktır borcunu ödemeye çabalar ama baktı gerçekten olmuyor bir iki bozarsınız
Canım spor programın hoşuma gitti hatta hemen kayıt ettim ve bende bugün başlıyorum
Hem metabolizma hızlanır hemde çok fazla vakit gitmemiş oluryavaş yavaş bünyede alışır o bahaneyle
say say bereketi bol olsun inşallah canım :)Aynen canm bi ara sayicam bakalim ne kadar birikmiş evlendigimden bu yana Esim aksam eve geldiği cepleri demir paralarla dolu olurdu onlarida alirdim simdi tek ben olunca fazla para harcanmiyor :)))
Canım yine sen bilirsin ama sıkıştıran yoksa kesinlikle bozma derim
Ben aynı hatayı yeni evliyken yaptım ve kenarda ne kadar para ve altın varsa her sıkıştığımızda aman eşim bunalmasın diye çıkarttım ortaya ve hep söz ilk fırsatta alınacak onlar dedi sağ olsun ama o firsat hala gelmediborç bittimi dersen oda bir yerden bittiyse başka yerden yine ortaya çıktı olan benim bileziklerime oldu
Yine sen bilirsin ama son raddeye kadar bozdurma derimonlar senin ve kuzunun güvencesi ve herkesinde dediği gibi giden maalesef geri gelmiyor onların varlığı bile eşini rahatlatacaktır borcunu ödemeye çabalar ama baktı gerçekten olmuyor bir iki bozarsınız
Canım spor programın hoşuma gitti hatta hemen kayıt ettim ve bende bugün başlıyorum
Hem metabolizma hızlanır hemde çok fazla vakit gitmemiş oluryavaş yavaş bünyede alışır o bahaneyle
Amin canm :)))say say bereketi bol olsun inşallah canım :)
Canim normalde ne Esim nede ben bozdurmayi düşünmüyorduk arkadaslarindan tamamlamaya düşünüyordu 6 ay içinde de geri odeyecekti ama anladigim kadarıyla arkadaşlarından bulamamis çünkü ben askim alma arkadaşlarından borclanmayalim bileşikleri kullaniriz dediğimde ne gerek var bozdurmaya onlari diyordu bileşikleri simdi bana sorunca napalim diye ayarlayamamis diye dusundum o yuzden bi kismini bozduralim dedim canm sonuçta adam hem orda kira ödüyor elektrikti suydu dogal gazi arti kendi masrafları oluyor hem burada benim duyduğum evin kirasiydi elektiriydi suyuydu isinmasiydi ve arti bizim harcamalarimiz oluyor aldiği maastan çok bisey kalmiyor o yüzden canm gözden cikardim 7 tanesini canim su ev isi bitsin benim okulda bitsin koyulur inşallah yerine simdi maasi bi çok yere bolunuyor
bende zaman açısından daha iyi diye düşünüyorum. 5 dk mı almadı dün... bence tüm kasları çalıştıran hareketler
Bende aynen yaptim ole bi zula canim ama daha saymadim ne kadar oldu aksam sayayim bakalim bi aynen canm eğer halletseydi demezdi zaten saglik olsun ya napalim sonuçta ev için gidicekDediğin gibi eşin arkadaşlarından bulamadıysa artık dediğin gibi bir kısmını bozdurursunuz mecbur
İleride yerine koyarsanız iyi ama koyamazsanızda artık huzurumuz sağlığımız yerinde olsun şükür dersiniz olur biter canımdediğin gibi fazla masrafınız var.
Tabi gönül bozulmadan hallolsun ister ama işte biz kadınlar çok yumuşak yürekliyiz ve eşlerimiz sıkılmasın diye dayanamıyoruzgerçi ben şimdi eşimden gizli bir zula yaptım yine kendime ve arada 5 - 10 lirada olsa ekliyorum eşimede harçadım verdiğini diyorum yoksa nasılsa parası var diye vermez harçlık ve sıkışıncada o para ilaç gibi geliyor ( Allah korusun çocuklar hastalansa bari kimsenin kapısına minnnet etmem 190 liram olmuş bile eşim bilse kesin bir açık bulur sağ olsun )
Aynen canım bende hemen şimdi yapıyorumtekrar bakayımda
değil mi cecom çok güzel bir program afferin o kuzuya maşallahHehhhhh Maviay1in yaptığı spor progamının birinci gününü yaptım bile
Hatta küçük kuzumda benle yaptı ve 5 tam mekik yaptı kuzum
Böyle böyle her gün yaparsam inşallah yavaş yavaş çoğaldıkçada sıkılmadan sporumu yaparım
oh cecom ne sporuymuş o banada de bakim. nasılsın bu arada o uzun sayfalar dolu yazılarını okuma fırsatım yok epeydir. :))Hehhhhh Maviay1in yaptığı spor progamının birinci gününü yaptım bile
Hatta küçük kuzumda benle yaptı ve 5 tam mekik yaptı kuzum
Böyle böyle her gün yaparsam inşallah yavaş yavaş çoğaldıkçada sıkılmadan sporumu yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?