- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
değil mi cecom çok güzel bir program afferin o kuzuya maşallah
oh cecom ne sporuymuş o banada de bakim. nasılsın bu arada o uzun sayfalar dolu yazılarını okuma fırsatım yok epeydir. :))
vallahi bana altın demeyin 3 gündür uykularım kaçtı 5-6 parça altınım taşınma sırasında sırra kadem bastı aynı kutuda seçmece yapar gibi alınmış. ama benim aptallığım çantam bi ara ortadaydı sonra kontrol etmek aklıma gelmedi c.tesi günü setimi takimmm dedim baktım küpeleri yok ora bura arandım derken aynı kutuda başka eksikler derken 6 parçaya yakın takım gitti kuzumun bileziği vardı oda gitti baya üzüldüm. mal canın yongası . bende aynı fikirdeyim sıkıştıkça altın bozsan da gene borçlusun değmez bozdurmayın kızlar
Hehhhhh Maviay1in yaptığı spor progamının birinci gününü yaptım bile
Hatta küçük kuzumda benle yaptı ve 5 tam mekik yaptı kuzum
Böyle böyle her gün yaparsam inşallah yavaş yavaş çoğaldıkçada sıkılmadan sporumu yaparım
Selam kızlar...Bugün çok canım sıkkın. çalıştığım işyeri bu gün iflas veriyor sanırım. yani çalıştığımız mal aldığımız firma iflas veriyor e doğal olarak biz de çeklerimizden dolayı bitiyoruz. ilerleyen süreç nasıl olur, ne yaparız bilmiyorum. oğlum annemin semtinde (ankara batıkent) okula gidiyor 16 17 kişilik sınıflar. Ben etimesguttayım orada sınıflar 45 50 kişilik. okuldan alsam ayrı bir dert , almasam ayrı bir dert . ne yapacağım şaşırdım. kızlar bana hayırlısı olsun diye dua eder misiniz.
Valla baştan yapmasın istedim sonuçta daha çok ufak karnı ağrırı diye düşündüm ama hazır istekliyken onuda alıştırayımda hep dümdüz bir karnı olsun ve sporuda alışkanlık haline getirsin
Tabi o hep daha az yapacak o listedeki kadar yaparsa zaten karnı düz içine kaçar mazallah
Kız Spor dediğime bakma 3 dakikalık birşey ama cidden karnım ağrıyor halabaya etkili demekki
Eki Görüntüle 1337323
kızlar merhaba doğum sonrası 20 kilo fazlam var hedefim 60 kilo olmak ve 4 ayda 20 kilo vermek istiyorum çünkü 4 ay sonra düğün var :) sabah 1.5 bardak su içtim kahvaltı şekersiz ıhlamur 1 dilim çavdar ekmeği peynir ve maydanoz yedim ara öğünde 1 avuç kuru üzüm öğle yemegi 1 kase tarhana çorbası az önce ara öğün yaptım 1 tane yeşil elma akşamda 1 dilim ekmek ile karnabahar yiyeceğim günde 10 12 bardak arası su içiyorum bugün spor yapmadım yarın yürüyüşe başlıyorum haftada 4 gün spor yeterlidir diye düşünüyorum zaten pazar günleri bebeğimizi alıp eşimle bir kaç saat yürüyüş yapıyoruz bana hızlı ama yağdan gidecek tavsiyeleriniz varsa verebilirsiniz.
Selam kızlar...Bugün çok canım sıkkın. çalıştığım işyeri bu gün iflas veriyor sanırım. yani çalıştığımız mal aldığımız firma iflas veriyor e doğal olarak biz de çeklerimizden dolayı bitiyoruz. ilerleyen süreç nasıl olur, ne yaparız bilmiyorum. oğlum annemin semtinde (ankara batıkent) okula gidiyor 16 17 kişilik sınıflar. Ben etimesguttayım orada sınıflar 45 50 kişilik. okuldan alsam ayrı bir dert , almasam ayrı bir dert . ne yapacağım şaşırdım. kızlar bana hayırlısı olsun diye dua eder misiniz.
benim cadıda dün benle plantı yapıyo hatta benden fazla yaptı kıyamıyo ki insan
kızz cecooo ben 3 cüyü yapamıyom yaaa dün varya önce tekini sonra öbürünü kaldırıyom ondan sonra 3 4 saniye bekliyomm kalkmıyooo bu totoşşş
selam kızlarrr ben geldiimm
bu arada dunden berı aklıma takıldı 34 kılo veren eylül kım çıksın ortaya merak ettım yahuu
Günaydın kızlar. Cecom iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ama bu bizden kaynaklı değil de mal aldığımız firmamın iflas ertelemesi olduğu için direk çeklerimizden dolayı bankalar bize geliyor. yani başka bir şirket iflas erteleme verdi , iflas erteleme olduğu için o firmaya 5 sene kimse dokunamıyor borçlarını ödemiyor e doğal olarak ta banka çek kesen firmalar üşüşüyor ki çok ciddi meblağlar var. o yüzden durum farklı....
çok fazla uğrayamıyorum kusura bakmayın ama en kısa zamanda eskisi gibi paylaşımlarda bulunacağım.
hayirlisi olsun tatlim uzulme allah ni kapi kapar birini acarSelam kızlar...Bugün çok canım sıkkın. çalıştığım işyeri bu gün iflas veriyor sanırım. yani çalıştığımız mal aldığımız firma iflas veriyor e doğal olarak biz de çeklerimizden dolayı bitiyoruz. ilerleyen süreç nasıl olur, ne yaparız bilmiyorum. oğlum annemin semtinde (ankara batıkent) okula gidiyor 16 17 kişilik sınıflar. Ben etimesguttayım orada sınıflar 45 50 kişilik. okuldan alsam ayrı bir dert , almasam ayrı bir dert . ne yapacağım şaşırdım. kızlar bana hayırlısı olsun diye dua eder misiniz.
Canim çok geçmiş olsun inşallah bir an önce isleriniz yoluna girer rabbim YARDIMCINIZ olsunGünaydın kızlar. Cecom iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ama bu bizden kaynaklı değil de mal aldığımız firmamın iflas ertelemesi olduğu için direk çeklerimizden dolayı bankalar bize geliyor. yani başka bir şirket iflas erteleme verdi , iflas erteleme olduğu için o firmaya 5 sene kimse dokunamıyor borçlarını ödemiyor e doğal olarak ta banka çek kesen firmalar üşüşüyor ki çok ciddi meblağlar var. o yüzden durum farklı....
çok fazla uğrayamıyorum kusura bakmayın ama en kısa zamanda eskisi gibi paylaşımlarda bulunacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?