80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi bana altın demeyin 3 gündür uykularım kaçtı 5-6 parça altınım taşınma sırasında sırra kadem bastı aynı kutuda seçmece yapar gibi alınmış. ama benim aptallığım çantam bi ara ortadaydı sonra kontrol etmek aklıma gelmedi c.tesi günü setimi takimmm dedim baktım küpeleri yok ora bura arandım derken aynı kutuda başka eksikler derken 6 parçaya yakın takım gitti kuzumun bileziği vardı oda gitti baya üzüldüm. mal canın yongası . bende aynı fikirdeyim sıkıştıkça altın bozsan da gene borçlusun değmez bozdurmayın kızlar

değil mi cecom çok güzel bir program afferin o kuzuya maşallah

Valla baştan yapmasın istedim sonuçta daha çok ufak karnı ağrırı diye düşündüm ama hazır istekliyken onuda alıştırayımda hep dümdüz bir karnı olsun ve sporuda alışkanlık haline getirsin
Tabi o hep daha az yapacak o listedeki kadar yaparsa zaten karnı düz içine kaçar mazallah

oh cecom ne sporuymuş o banada de bakim. nasılsın bu arada o uzun sayfalar dolu yazılarını okuma fırsatım yok epeydir. :))

Kız Spor dediğime bakma 3 dakikalık birşey ama cidden karnım ağrıyor hala baya etkili demekki

Canım çok geçmiş olsun inşallah başka bir yere tıkmışsındır o telaşlada çıkar ortaya
Benim Annemlerde 6 sene evvel taşınacaklardı tamda erkek kardeşimin düğününün olduğu zamanlar hatta biz Anneme dedik bekle biz düğün için nasılsa geliceğiz eşimle bari biz taşıyalım evi diye onlarda tamam dediler ve düğünden 15 gün evvel gidip hem kardeşimin evini hallettik hemde Annemi taşıdık
Babamın Hacca gittiğinde Arabistandan aldığı 24 ayar Altın kaplama Rado bir saati vardı ( manevi değerinin yanı sıra maddi değeride çok çok yüksekti adamcağız gözü gibi bakıyordu ona hatta takmaya kıyamıyordu )
Kolileri yaparken Annemde sağlam bir yere koymuş ama o taşınmada o Saat bir tek yok oldu
İşin kötü tarafı bizim haricimizde yan apartmandaki Annemin bir arkadaşı ve oğlu yardıma geldiler hatta Annem gerek yok yardıma kızla damat hallediyor az kaldı dediysede bunlar ısrarla ay olmaz bizde yardım edeceğiz diye tutturmuşlardı Annem yok dedikçe Ana oğul kolilere saldırdılar hatta kadın daha kolilenmeyen bir kaç parçayıda hemen toplayıp koliye atıp taşımaya koyuldu
Yine kimsenin günahın almak istemem ama o komşunun oğlu daha evvel Annesinden birşeyler yürütüp satmış biriymiş diyor Babam Ya kolilerden çıkar dediysekte yok çıkmadı tabi kimseyede Annem ay adamın saati kaybolmuş bile demedi olurda yanlış anlaşılırda kadına laf gider yada kadın duyarda acaba bizemi itham var diye düşünmesin diye

Babacığım hala da aklına geldikçe ulen o Saat nasıl yok oldu valla içime oturdu eğer bilerek biri yok ettiysede hakkımı asla helal etmiyorum der durur o zaman hatta erkek kardeşimden bile şüphelendi Babam hani acaba daha evvel aldıda sattımı deli zamanlarında diye düşündü ( nasılsa babam düğünde ona hediye edeceğim diyip duruyordu hatıra kalsın diye ) ama Annem kesinlikle taşınırken o komşulardan 5 dakika evvel kolide o saati gördüğüne adı gibi emin
Hep diyorum Rabbim kim aldıysa mutlaka er geç hesabını soracaktır ama insan üzülüyor yinede

oynakbasi34 canim çok üzüldüm ya inşallah bi yerlerden cikar ya aradan ne kadar zaman gecsede bulunabiliyor bazen küçükken hatimde anneannem bi künye almisti annemde onu evde saklamisti senelercr bulamadik sonradan cikti piyasaya
N NESLIM inşallah bulursun sende ya valla çok üzüldüm inşallah cikar ortaya

kızlar merhaba doğum sonrası 20 kilo fazlam var hedefim 60 kilo olmak ve 4 ayda 20 kilo vermek istiyorum çünkü 4 ay sonra düğün var :) sabah 1.5 bardak su içtim kahvaltı şekersiz ıhlamur 1 dilim çavdar ekmeği peynir ve maydanoz yedim ara öğünde 1 avuç kuru üzüm öğle yemegi 1 kase tarhana çorbası az önce ara öğün yaptım 1 tane yeşil elma akşamda 1 dilim ekmek ile karnabahar yiyeceğim günde 10 12 bardak arası su içiyorum bugün spor yapmadım yarın yürüyüşe başlıyorum haftada 4 gün spor yeterlidir diye düşünüyorum zaten pazar günleri bebeğimizi alıp eşimle bir kaç saat yürüyüş yapıyoruz bana hızlı ama yağdan gidecek tavsiyeleriniz varsa verebilirsiniz.

Selam kızlar...Bugün çok canım sıkkın. çalıştığım işyeri bu gün iflas veriyor sanırım. yani çalıştığımız mal aldığımız firma iflas veriyor e doğal olarak biz de çeklerimizden dolayı bitiyoruz. ilerleyen süreç nasıl olur, ne yaparız bilmiyorum. oğlum annemin semtinde (ankara batıkent) okula gidiyor 16 17 kişilik sınıflar. Ben etimesguttayım orada sınıflar 45 50 kişilik. okuldan alsam ayrı bir dert , almasam ayrı bir dert . ne yapacağım şaşırdım. kızlar bana hayırlısı olsun diye dua eder misiniz.

benim cadıda dün benle plantı yapıyo hatta benden fazla yaptı kıyamıyo ki insan

hakkında hayırlısını versin her daim rabbim canım

kızz cecooo ben 3 cüyü yapamıyom yaaa dün varya önce tekini sonra öbürünü kaldırıyom ondan sonra 3 4 saniye bekliyomm kalkmıyooo bu totoşşş

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugünüde şükür hasarsız atlattım şimdide şekersiz Türk kahvemi içiyorum
Akşam eşim gelir gelmez komşu ablamıda alıp şükür sonunda Yeğeninin dükkanına gidebildik
Yaptığım boncuklar zincirler kaç haftadır ayakkabı kutusu içinde bekliyorlardı Hepsini tek tek bir kağıda yazdım ( cinsine ve istediğim miktara göre ) Yeğeni hepsini çok beğendi
Valla bunlar kesin satılır çok zevkli şeyler yapmışsın dedi
Tabi şu an kış olduğu için işler biraz durgunmuş Pierre Lotide ama onada dedim boş boş evde duracağına bari burada dursun belki müşterisi çıkar nasılsa acelem yok ( Kolyelerde ekmek istemez su istemez nasılsa )
Eşim hemen Yeğeniyle onları nereye koyabileceğimizi ve nasıl bir stand geretiğine baktı ( eşim yapacak onuda )

Rabbim inşallah hayırlısıyla onları satmayı nasip eder ( eğer talep olursa devamını yapacağım zaten birazda o yüzden kağıda türlerini falan yazdım hatta kağıdın birde resmini çektim bende de dursun diye )

Aramıza hoşgeldin
Bence eğer güzel sağlıklı bir şekilde beslenir birde her gün en azından bir yarım saat spor eklersen programına o 20 kgyu vermen mümkün yeterki azimle devam et birde nacizane bir öneri mümkünse ekmeği kes onun yerine 2 - 3 kaşık daha fazla yersin ve gözünde doyar ( genelde bizler zaten şu gözümüz doymadığı için almadıkmı şu kiloların çoğunu )
Eğer yürüyüşlerin 1 saati bulacaksa haftada 4 de yeterli olur baktın duraklama oluyor sporu çoğaltırsın
Birde tabi suyunu ihmal etme sakın
Şimdiden gazan mübarek olsun ben inanıyorum şu kilo verme işini yapabileceğimize

Canım Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin Aminnnnnnnn
Evet zor ve sıkıntılı bir süreç ama iflas öyle hemen olmuyor hani şirketiniz iflazını verse bile mahkemeye başvurup iflaza uygun olup olmadığını ispatlamak zorunda şirket ( o süreç içinde bir ay maaş alamasanız bile devlet sonradan şirketteki çalışanların maaşını ödüyor ufak bir kesintiylede olsa ) Eşimin çalıştığı şirketi en son iflas ettiğinde ( kızıma hamileydim ) ve bizde baya durumlar karışıktı ortaklardan zaten şirketi borçlu aldığından Patronu ve bir kaç ay maaş alamadılar fakat sonrasında hem toplu aldılar maaşlarını hemde sonraki aylar devlet ödedi
Hani eşin çalışıyorsa bir kaç ayda idare edebilirseniz eminim onunda üstesinden gelirsiniz üzme tatlı canını olmadı Patron şirketi kurtaramam kendinize yeni iş bakın dersede ona göre bir yol çizersin
Eşimin Patronu yeni şirket kuracağım ama ailem var ben bir iki ay maaşsız çalışamam derseniz kendinize yeni bir iş bakın demişti ve koca şirketten ( ki sırf ofis bölümünde 30 kişiye yakın çalışan vardı ) sadece 4 kişi Patronu bırakmadılar ( başta tabi eşim ) ve çok şükür yeni şirket gittikçe iyiye gidiyor
Belki sizede öyle bir seçenek olur Olmadı bundada var bir hayır diyeceksin artık ama ben inanıyorum herşey çok güzel olucak senin açından

Dualarımız seninle canım

benim cadıda dün benle plantı yapıyo hatta benden fazla yaptı kıyamıyo ki insan

Valla biz obeziteyle mücadele edince ( hele benimki artık morbitlik derecesinde ) çocukları korumak adına şimdiden çalışyoruz sanki
Benim büyük kız bu ara yine salmıştı kendini hatta 2 kg geri aldı ama bugün oda diyor İngiltereye gidene kadar bir 3 - 5 kg daha vermem şart diye ki Allahtan metabolizması hızlı biraz dikkat ettiği anda 2 kg anında yine gidiyor

oynakbasi34 herhangı bır cevap vermemıssın ablacım dıyorum musadenle

Ya görmemişim canım kusura bakma ama tabiki müsade senin dilediğin gibi hitap edebilirsin

kızz cecooo ben 3 cüyü yapamıyom yaaa dün varya önce tekini sonra öbürünü kaldırıyom ondan sonra 3 4 saniye bekliyomm kalkmıyooo bu totoşşş

Şükür yapabildim ama baya bir zorlandım bende eminim bir kaç güne iyice alışırız ve git gide göbişimiz ufaldıkça daha bir azimle acıya dayanırız

Acı yok Rocky Acı yok

selam kızlarrr ben geldiimm

bu arada dunden berı aklıma takıldı 34 kılo veren eylül kım çıksın ortaya merak ettım yahuu

Eylül çok sık uğrayamıyor ama eminim oda bir ara gelir yine buralara
Bildiğim kadarıyla oda azimle sağlıklı beslenip mümkün olduğu kadar az kaçamak yaparak hedefine ulaştı Sporda şart tabi

Kızlarrrrrrr yine kimsenin geleceği yok bari bende kaçayım

ARtık yarın sabah az girer sonrada yollar dökülürüm ( Benim şu 20 gün önce aldığım Ultrason randevusu yarınmış çistaları az mıncıklatıp içinin resmini çektireyim Umarım sonuçlarıda doktor çok yoğun olmazsa gösterme imkanım olur )

Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler ( gelen olursa tabi )

Allaha emanet olun

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Çok şükür bugün erkenden uyandım ( gece 11de yattım ve şükür uyuyabildim hatta sebebinide buldum dün gece karnım çok açtı ve sanırım kaçamak yapmamak adına bünye kendini kapattıda ben uykuya dalabildim çabucak )

Hemen kendime şekersiz Türk kahvemi aldım ve geldim
Sabah aç karnına şekersiz kahvede cidden iyi geliyor hem kendime geliyorum hemde metabolizmayı hızlandırmış oluyorum
Bugün metabolizmamı şaşırtmak için sırf salata yemeyi düşünüyorum ( bol tabiki )
Dün bir ara tartıda yine 115.5i gördüm az daha kafayı yiyecektim sonra emin oldum kesinlikle ödem olduğuna ve ufak bir oyunla bünyeyi kandırıp o ödemlerden kurtulup daha fazlasını bile vermeyi planlıyorum

Maşallah Sünger BOB gibi hatunum anında sıvıyı çekiyorum herhalde
Kendi suyumu bir sıkayım bir iki gün içinde de Cumaya güzel bir sonuç göreyim

Günaydın kızlar. Cecom iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ama bu bizden kaynaklı değil de mal aldığımız firmamın iflas ertelemesi olduğu için direk çeklerimizden dolayı bankalar bize geliyor. yani başka bir şirket iflas erteleme verdi , iflas erteleme olduğu için o firmaya 5 sene kimse dokunamıyor borçlarını ödemiyor e doğal olarak ta banka çek kesen firmalar üşüşüyor ki çok ciddi meblağlar var. o yüzden durum farklı....
çok fazla uğrayamıyorum kusura bakmayın ama en kısa zamanda eskisi gibi paylaşımlarda bulunacağım.

Canım inşallah sizin şirket bir çıkar yol bulurda herşey yine eskisi gibi olur
İşler düzene girince nasılsa yine bol bol aramızda olursun canım
Rabbim gönlünüze göre versinde bir an önce herşey düzelsin ...Aminnnnn

Bana müsaade
Gidip şu çistaları bir mıncıklatayım ultrasonunu çektireyim
İnşallah önemli birşey yokturda rutin kontrol sayılır
Öğleden sonrada büyük kızı doktora götüreceğim yine baş ağrıları bu ara fazla birde netten girip bakıyor ne olabilir diye kendi kendine hastalık hastası olucak ama şimdi götürmesem kendine gidiyorsun bana gelince cimrilik yapıyorsun der ( halbuki ben devlet hastanesine gidiyorum o özele )

Akşam üzere görüşmek üzere

Allaha emanet olun

hayirlisi olsun tatlim uzulme allah ni kapi kapar birini acar

Canim çok geçmiş olsun inşallah bir an önce isleriniz yoluna girer rabbim YARDIMCINIZ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…