Kızlarrrrrrr yine kimsenin geleceği yok bari bende kaçayım
ARtık yarın sabah az girer sonrada yollar dökülürüm ( Benim şu 20 gün önce aldığım Ultrason randevusu yarınmışçistaları az mıncıklatıp içinin resmini çektireyim Umarım sonuçlarıda doktor çok yoğun olmazsa gösterme imkanım olur )
Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler ( gelen olursa tabi)
Allaha emanet olun
cecom hayirlisi haberlerle gelin insallahBana müsaade
Gidip şu çistaları bir mıncıklatayım ultrasonunu çektireyim
İnşallah önemli birşey yokturda rutin kontrol sayılır
Öğleden sonrada büyük kızı doktora götüreceğim yine baş ağrıları bu ara fazla birde netten girip bakıyor ne olabilir diye kendi kendine hastalık hastası olucak ama şimdi götürmesem kendine gidiyorsun bana gelince cimrilik yapıyorsun der( halbuki ben devlet hastanesine gidiyorum o özele )
Akşam üzere görüşmek üzere
Allaha emanet olun
amin canım benimde düğün zamanı cüzdanımdan 1000 tl den fazla param kaybolmuştu.hala kimsenin günahını alamıyorum evde olan.ama çok ağlamıştım.paraya değil ama bunu kimin yaptığı konusundaki üzüntümden.çünkü bir eşimin ailesi vardı evdeCanım çok geçmiş olsuninşallah başka bir yere tıkmışsındır o telaşlada çıkar ortaya
Benim Annemlerde 6 sene evvel taşınacaklardı tamda erkek kardeşimin düğününün olduğu zamanlar hatta biz Anneme dedik bekle biz düğün için nasılsa geliceğiz eşimle bari biz taşıyalım evi diye onlarda tamam dediler ve düğünden 15 gün evvel gidip hem kardeşimin evini hallettik hemde Annemi taşıdık
Babamın Hacca gittiğinde Arabistandan aldığı 24 ayar Altın kaplama Rado bir saati vardı ( manevi değerinin yanı sıra maddi değeride çok çok yüksektiadamcağız gözü gibi bakıyordu ona hatta takmaya kıyamıyordu )
Kolileri yaparken Annemde sağlam bir yere koymuş ama o taşınmada o Saat bir tek yok oldu
İşin kötü tarafı bizim haricimizde yan apartmandaki Annemin bir arkadaşı ve oğlu yardıma geldiler hatta Annem gerek yok yardıma kızla damat hallediyor az kaldı dediysede bunlar ısrarla ay olmaz bizde yardım edeceğiz diye tutturmuşlardıAnnem yok dedikçe Ana oğul kolilere saldırdılar hatta kadın daha kolilenmeyen bir kaç parçayıda hemen toplayıp koliye atıp taşımaya koyuldu
Yine kimsenin günahın almak istemem ama o komşunun oğlu daha evvel Annesinden birşeyler yürütüp satmış biriymiş diyor BabamYa kolilerden çıkar dediysekte yok çıkmadı tabi kimseyede Annem ay adamın saati kaybolmuş bile demedi olurda yanlış anlaşılırda kadına laf gider yada kadın duyarda acaba bizemi itham var diye düşünmesin diye
Babacığım hala da aklına geldikçe ulen o Saat nasıl yok oldu valla içime oturdu eğer bilerek biri yok ettiysede hakkımı asla helal etmiyorum der dururo zaman hatta erkek kardeşimden bile şüphelendi Babam hani acaba daha evvel aldıda sattımı deli zamanlarında diye düşündü ( nasılsa babam düğünde ona hediye edeceğim diyip duruyordu hatıra kalsın diye ) ama Annem kesinlikle taşınırken o komşulardan 5 dakika evvel kolide o saati gördüğüne adı gibi emin
Hep diyorum Rabbim kim aldıysa mutlaka er geç hesabını soracaktır ama insan üzülüyor yinede
bence düzenin gayet güzel düzenini bu şekilde götürürsen kilo kaybın olacaktır .bu arada hoşgeldin canım..:)kızlar merhaba doğum sonrası 20 kilo fazlam var hedefim 60 kilo olmak ve 4 ayda 20 kilo vermek istiyorum çünkü 4 ay sonra düğün var :) sabah 1.5 bardak su içtim kahvaltı şekersiz ıhlamur 1 dilim çavdar ekmeği peynir ve maydanoz yedim ara öğünde 1 avuç kuru üzüm öğle yemegi 1 kase tarhana çorbası az önce ara öğün yaptım 1 tane yeşil elma akşamda 1 dilim ekmek ile karnabahar yiyeceğim günde 10 12 bardak arası su içiyorum bugün spor yapmadım yarın yürüyüşe başlıyorum haftada 4 gün spor yeterlidir diye düşünüyorum zaten pazar günleri bebeğimizi alıp eşimle bir kaç saat yürüyüş yapıyoruz bana hızlı ama yağdan gidecek tavsiyeleriniz varsa verebilirsiniz.
canım benim Allah yardımcın olsun.inşallah herşey düzelir.duam seninle.bu arada sende Ankaradasın demek..bu ayazı beraber yaşıyoruz :)Selam kızlar...Bugün çok canım sıkkın. çalıştığım işyeri bu gün iflas veriyor sanırım. yani çalıştığımız mal aldığımız firma iflas veriyor e doğal olarak biz de çeklerimizden dolayı bitiyoruz. ilerleyen süreç nasıl olur, ne yaparız bilmiyorum. oğlum annemin semtinde (ankara batıkent) okula gidiyor 16 17 kişilik sınıflar. Ben etimesguttayım orada sınıflar 45 50 kişilik. okuldan alsam ayrı bir dert , almasam ayrı bir dert . ne yapacağım şaşırdım. kızlar bana hayırlısı olsun diye dua eder misiniz.
1 lt lik pet şişelerle kolları aşağı yukarı indirip kaldırmak faydalı diye biliyorum cnmoynakbasi34 herhangı bır cevap vermemıssın ablacım dıyorum musadenle
Hanımlar gögüs bölgesini küçültmek için tavsiyeleriniz nelerdir
evet kim yaaa oooo :)selam kızlarrr ben geldiimm
bu arada dunden berı aklıma takıldı 34 kılo veren eylül kım çıksın ortaya merak ettım yahuu
süpersin neslim :) maşallahDunki menum
sabah kefir
7.30 kk kahvaltisi
13.30 2 kivi 1 sut ceviz
17.00 az semiz corba az brokoli haslama
az bulgur pilav ve bezelye
spor gun ici 3x 30dk yurume
Aksam lesli ve yurume 40dk
ay hadi güzel haberlerini alalım inşallah canım:)Bu arada gunaydin kizlar direk alintilara geçtim kilo durumum cumadan sadece 100 gram eksik yarinda doktor kontorlumiz var bakalım bebis kaç gram olmuş en son 420 gramdi ne kadar almis bakalim:))
hahaaa ilk kez bu kadar güzel uyandımm..
Mutluyum suan :)
Dün arkadasımın yanına gıtmıstım lavanta çayı var dedıler diğeride cok fena uyku yapıyor dıyınce ben ondan alayım dedım
bütün gün eskı okulumda hoplayıp zıplayıp etkınlık yaptık cocuklarla lavantayı da ıcmıstı ya aksam 10.30 a kadr zor durdum resmen kafayı cekıp sızmıs gıbı uyudum rahat rahat
erken uyandım haliyle ... bıde mutlu rahattım kı anlatamam herseyı cay yapmıs olablrmı
hemen evı bı toparlayıp kahvaltımı yaptım :) muzıgımı dınledım oohh dunya varmış ! :)
SABAH(10.30)
1 ince dilim ekmek (2 dilim kızartmama ragmenn 1 ile doyunca bıraktım)
2 çatal süzme peynır
1 üçgen peynir
1salatalık
1 yumurta
5-6 yeşil zeytin
yeşilçay
1 kıbrıt kutuu kada kadar kek(kardesımın yerlı malı ıcın portakallı arap dudagı yaptım dayanamadım )
öğlen
yarr-ım elma ve yulaf muslı tarcın karısımlı 1 kase yogurt
aksama ne yesem bılemıyorum
sizler ne yapacaksınız kolay bısı varsa saglıklı be de yapayımm
bende geçen aralıkta almıştım şubatta telefonum çalındı galaxsy note 3 almıştım baya pahalıya patladı ban çalınması üzerineCanım çok geçmiş olsuninşallah başka bir yere tıkmışsındır o telaşlada çıkar ortaya
Benim Annemlerde 6 sene evvel taşınacaklardı tamda erkek kardeşimin düğününün olduğu zamanlar hatta biz Anneme dedik bekle biz düğün için nasılsa geliceğiz eşimle bari biz taşıyalım evi diye onlarda tamam dediler ve düğünden 15 gün evvel gidip hem kardeşimin evini hallettik hemde Annemi taşıdık
Babamın Hacca gittiğinde Arabistandan aldığı 24 ayar Altın kaplama Rado bir saati vardı ( manevi değerinin yanı sıra maddi değeride çok çok yüksektiadamcağız gözü gibi bakıyordu ona hatta takmaya kıyamıyordu )
Kolileri yaparken Annemde sağlam bir yere koymuş ama o taşınmada o Saat bir tek yok oldu
İşin kötü tarafı bizim haricimizde yan apartmandaki Annemin bir arkadaşı ve oğlu yardıma geldiler hatta Annem gerek yok yardıma kızla damat hallediyor az kaldı dediysede bunlar ısrarla ay olmaz bizde yardım edeceğiz diye tutturmuşlardıAnnem yok dedikçe Ana oğul kolilere saldırdılar hatta kadın daha kolilenmeyen bir kaç parçayıda hemen toplayıp koliye atıp taşımaya koyuldu
Yine kimsenin günahın almak istemem ama o komşunun oğlu daha evvel Annesinden birşeyler yürütüp satmış biriymiş diyor BabamYa kolilerden çıkar dediysekte yok çıkmadı tabi kimseyede Annem ay adamın saati kaybolmuş bile demedi olurda yanlış anlaşılırda kadına laf gider yada kadın duyarda acaba bizemi itham var diye düşünmesin diye
Babacığım hala da aklına geldikçe ulen o Saat nasıl yok oldu valla içime oturdu eğer bilerek biri yok ettiysede hakkımı asla helal etmiyorum der dururo zaman hatta erkek kardeşimden bile şüphelendi Babam hani acaba daha evvel aldıda sattımı deli zamanlarında diye düşündü ( nasılsa babam düğünde ona hediye edeceğim diyip duruyordu hatıra kalsın diye ) ama Annem kesinlikle taşınırken o komşulardan 5 dakika evvel kolide o saati gördüğüne adı gibi emin
Hep diyorum Rabbim kim aldıysa mutlaka er geç hesabını soracaktır ama insan üzülüyor yinede
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmm
Anam sabah bir attım kendimi dışarı ancak gelip yemeğimi yaptım
Yemeğim pişmek üzere ama yinede dayanamadım bir bakayım dedim
Ay bugün 20 gün önce aldığım Meme Ultrasonu için Hastaneye gittim ( ben ultrasona girene kadar ağrı geçti)
Anam gitmez olaydımmmmm
Baya kalabalık vardı birde odaya koyun sürüsü gibi 3er 3er aldı doktor milletiodaya baktım iki bölüm var birinde millet bekliyor birinde Ultrason yapılıyor hadi neyse Devlet hastanesi sonuçta dedim bekledim
Benden önce Amcamın biri Prostat için Ultrason olmuştabi konuşmaları duyuyoruz kaç kere çişe çıkıyorsun falan diye Eeeee senmisin adamın haline gülen doktor üzerini komple çıkar yat dedi ( bu arada doktorda erkek çıktımı ) onada amenna dedim mecbur sonuçta sağlıkta utanma olmaz
Normalde hep şu jeli direk şişeden sıkarlar ya Ultrason yapılacak bölgeye
Bizim Amca bir kaseye dökmüş içinede tahta çubuk komuş resmen ekmeye reçel sürer gibi bir güzel yağladı beni
Ay gülmemek için zor tuttum kendimi o an çünkü kendimi cidden reçelli ekmek gibi hissettim
Adam okadar hızlı aleti sürdü ki çistalarıma neye uğradığımı şaşırdım birde benden önceki Prostatlı amcadan kalan jeli fark ettim ve nasıl bir dumura uğradıysam ne gülme kaldı nede sesimi çıkarabildim
Çıldıracak gibi oldum ama kal geldi o an birşeyde diyemedim ( prostat muayeneside bizim kasıktan gibi yapılıyormuş ama yinede iğrenç insan o makinenin ucunu temizler ve dezenfekte eder)
Hastaneden zor attım kendimi ve eşime bir daha asla o hastaneye gitmem dedimo bile şok oldu Oha keşke adamı kalaylasaydın dedi ama cidden o an ne olduysa tek bir kelime edemeden çıktım odadan
Bu arada hiç bir şey yok dedi doktoriçimden ulen aleti sinek kovalar gibi iki sürttün neyi göreceksin diyecek halim bile yoktu düşünün artık ( ki normalde Trafikte araba kullandığımda Şöför Nebahat gibiyimdir )
Eve gelir gelmezde kendimi duşa atıp resmen çitiledim
Kaynar sularla yıkayacaktım az daha kendimi
Bu arada annemede uğrayıp kahve içtik ve olayı anlatınca oda ya Anneciğim gitme boşver o tür şeylere ne gerek var dedi ( kendisi Hipograta muhalefet olarak doğmuş bana görene gerek var diyip durur hatta hep diyorum valla seni götürsek neler çıkar kim bilir oda hemen der aman boşver duyupta üzüleceğime tak diye giderim diye )
Ben bu akşamlık bol soğanlı Yeşil Mercimek yaptım
Kızlarımda seviyor Allahtanda onlara ayrı yapmak zorunda kalmadım10 dakikaya pişer inşallahda geç kalmadan yemeğimizi yeriz
Evet csnım ya çok haklısın.
Hafta sonları yeğenimin gelmesi hiç yaramadı bana.mecburen sevdiği şeyleri ysptım.azda olsa bende eşlik ettim ona.
Gerçektende iki ileri bir geri sıkıldım artık.
Yarından itibaren start vedim inşallah.
Kaptanım sağolasın tek tek ilgileniyordun hepimixle.iyiki varsın canım benim.
Ya ne geçmeyen hastalıktır bu bu hayatımda 2. kez oksuruk oldum nefes alamıyorum robot gibi yaşıyorum girip menu yazmaya yüzüm yok ballı süt pekmezli karabiber yok zencefil bal ekmek yiyim belki geçer diyorum yok ilk oksuruk olduğumda hastanede yatmıştım hamileligim le başladı oksuruk ve 8 yıl sonra gelen bi bebekti düşecek bebek diye ne kadar korkmustum Ayy o günleri hatırladım sevinememistim bebege bile neyse geçer inşallah artık oksurmekten böbrekler agriyo geçerse menu bildiririm Rabbim hastalara şifa versin herkese kolay gelsin
günaydın kızlaaaarrr dün hiç gelemedim cumartesi de yoğunluktan ceee deyip kaçtım ama aklım kalbim sizinle vallaaaa.
cumartesi günkü menüm
sabah : kkk
öğle 1 bardak süt 5 6 badem
akşam : 4 tane tavuk köftesi yarım saat sonrada 1 kaşık erişte, bi parça bitter
dayanamadım vallaaaaa
benim şu kaçamaklara bi çözüm bulmam lazım yaaaa
pazar : saat 11,15 menemenle kkk + karatay browni 1 tane (çay ve kek keyfi yaptım)
akşam : 18,30 5 köfte bir parça tavuk 1 tatlı kaşığı tereyağ ile tavada soğan salatası yoğurt bide 2 tane rulokat yedim
tabii bunların üstüne tartı naniiikkkk yaptı ama söz bu haftada ben ona nanik yapcam... söz vallaaa yapamazsam dövün beniiikafamı duvarlara vurun...
şu hafta sonlarını hiç sevmiyorum çünkü hep hafta sonu oluyo noluyosaa
sweetiimmmm ellerine sağlık, onca zahmet veriyosun bide şöyle daha çok verselimde uğraşına değsin inşallah
Günaydın kızlarr
Hafta sonu kurs sebebıyle gıremedım
Şimdiki listeniz ne alemde ben dahil oldum mu acaba ona göre bildirimlerimi yapayım dıyorum
Kizlar ya düğünde takilan bileşikleri bozduralim diyoruz yaptirdigimiz eve tasinmamiz şuan için zor görünüyor anca kira getirisi olur oda 400-500 TL gibi altin yukselmisken bozduralim dedik borç alacagimiza ama ya başka bi yere daha lazim olursa diye dusunmeden edemiyor borçlu kalmak istemiyorum ki daha duguunden kalan bi 7.500 TL borç var esimin enistesiyle abisine verelim dedik evi bitirince ödersiniz acelesi yok dediler ayy bilemedim kafam karisti
veee ilk defa bu saattee 1 litre suyummm biteeeeerrrrrrrrrrr
Hehhhhh Maviay1in yaptığı spor progamının birinci gününü yaptım bile
Hatta küçük kuzumda benle yaptı ve 5 tam mekik yaptı kuzum
Böyle böyle her gün yaparsam inşallah yavaş yavaş çoğaldıkçada sıkılmadan sporumu yaparım
vallahi bana altın demeyin 3 gündür uykularım kaçtı 5-6 parça altınım taşınma sırasında sırra kadem bastı aynı kutuda seçmece yapar gibi alınmış. ama benim aptallığım çantam bi ara ortadaydı sonra kontrol etmek aklıma gelmedi c.tesi günü setimi takimmm dedim baktım küpeleri yok ora bura arandım derken aynı kutuda başka eksikler derken 6 parçaya yakın takım gitti kuzumun bileziği vardı oda gitti baya üzüldüm. mal canın yongası . bende aynı fikirdeyim sıkıştıkça altın bozsan da gene borçlusun değmez bozdurmayın kızlar
kızlar merhaba doğum sonrası 20 kilo fazlam var hedefim 60 kilo olmak ve 4 ayda 20 kilo vermek istiyorum çünkü 4 ay sonra düğün var :) sabah 1.5 bardak su içtim kahvaltı şekersiz ıhlamur 1 dilim çavdar ekmeği peynir ve maydanoz yedim ara öğünde 1 avuç kuru üzüm öğle yemegi 1 kase tarhana çorbası az önce ara öğün yaptım 1 tane yeşil elma akşamda 1 dilim ekmek ile karnabahar yiyeceğim günde 10 12 bardak arası su içiyorum bugün spor yapmadım yarın yürüyüşe başlıyorum haftada 4 gün spor yeterlidir diye düşünüyorum zaten pazar günleri bebeğimizi alıp eşimle bir kaç saat yürüyüş yapıyoruz bana hızlı ama yağdan gidecek tavsiyeleriniz varsa verebilirsiniz.
Her şey de bir hayır vardır sehercim şu an için biz bunu göremesek bile rabbim büyük bir kapı kapanır diğeri açılır canım rabbim sağlık verdikten sonra hepsi olur rabbim yardımcınız olsun cnmmSelam kızlar...Bugün çok canım sıkkın. çalıştığım işyeri bu gün iflas veriyor sanırım. yani çalıştığımız mal aldığımız firma iflas veriyor e doğal olarak biz de çeklerimizden dolayı bitiyoruz. ilerleyen süreç nasıl olur, ne yaparız bilmiyorum. oğlum annemin semtinde (ankara batıkent) okula gidiyor 16 17 kişilik sınıflar. Ben etimesguttayım orada sınıflar 45 50 kişilik. okuldan alsam ayrı bir dert , almasam ayrı bir dert . ne yapacağım şaşırdım. kızlar bana hayırlısı olsun diye dua eder misiniz.
oynakbasi34 herhangı bır cevap vermemıssın ablacım dıyorum musadenle
Hanımlar gögüs bölgesini küçültmek için tavsiyeleriniz nelerdir
selam kızlarrr ben geldiimm
bu arada dunden berı aklıma takıldı 34 kılo veren eylül kım çıksın ortaya merak ettım yahuu
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugünüde şükür hasarsız atlattımşimdide şekersiz Türk kahvemi içiyorum
Akşam eşim gelir gelmez komşu ablamıda alıp şükür sonunda Yeğeninin dükkanına gidebildik
Yaptığım boncuklar zincirler kaç haftadır ayakkabı kutusu içinde bekliyorlardıHepsini tek tek bir kağıda yazdım ( cinsine ve istediğim miktara göre ) Yeğeni hepsini çok beğendi
Valla bunlar kesin satılır çok zevkli şeyler yapmışsın dedi
Tabi şu an kış olduğu için işler biraz durgunmuş Pierre Lotide ama onada dedim boş boş evde duracağına bari burada dursun belki müşterisi çıkar nasılsa acelem yok ( Kolyelerde ekmek istemez su istemez nasılsa)
Eşim hemen Yeğeniyle onları nereye koyabileceğimizi ve nasıl bir stand geretiğine baktı ( eşim yapacak onuda )
Rabbim inşallah hayırlısıyla onları satmayı nasip eder ( eğer talep olursa devamını yapacağım zaten birazda o yüzden kağıda türlerini falan yazdım hatta kağıdın birde resmini çektim bende de dursun diye)
Aramıza hoşgeldin
Bence eğer güzel sağlıklı bir şekilde beslenir birde her gün en azından bir yarım saat spor eklersen programına o 20 kgyu vermen mümkünyeterki azimle devam et birde nacizane bir öneri mümkünse ekmeği kes onun yerine 2 - 3 kaşık daha fazla yersin ve gözünde doyar ( genelde bizler zaten şu gözümüz doymadığı için almadıkmı şu kiloların çoğunu )
Eğer yürüyüşlerin 1 saati bulacaksa haftada 4 de yeterli olur baktın duraklama oluyor sporu çoğaltırsın
Birde tabi suyunu ihmal etme sakın
Şimdiden gazan mübarek olsun ben inanıyorum şu kilo verme işini yapabileceğimize
Canım Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsinAminnnnnnnn
Evet zor ve sıkıntılı bir süreç ama iflas öyle hemen olmuyor hani şirketiniz iflazını verse bile mahkemeye başvurup iflaza uygun olup olmadığını ispatlamak zorunda şirket ( o süreç içinde bir ay maaş alamasanız bile devlet sonradan şirketteki çalışanların maaşını ödüyor ufak bir kesintiylede olsa ) Eşimin çalıştığı şirketi en son iflas ettiğinde ( kızıma hamileydim ) ve bizde baya durumlar karışıktı ortaklardan zaten şirketi borçlu aldığından Patronu ve bir kaç ay maaş alamadılar fakat sonrasında hem toplu aldılar maaşlarını hemde sonraki aylar devlet ödedi
Hani eşin çalışıyorsa bir kaç ayda idare edebilirseniz eminim onunda üstesinden gelirsinizüzme tatlı canını olmadı Patron şirketi kurtaramam kendinize yeni iş bakın dersede ona göre bir yol çizersin
Eşimin Patronu yeni şirket kuracağım ama ailem var ben bir iki ay maaşsız çalışamam derseniz kendinize yeni bir iş bakın demişti ve koca şirketten ( ki sırf ofis bölümünde 30 kişiye yakın çalışan vardı ) sadece 4 kişi Patronu bırakmadılar ( başta tabi eşim ) ve çok şükür yeni şirket gittikçe iyiye gidiyor
Belki sizede öyle bir seçenek olurOlmadı bundada var bir hayır diyeceksin artık ama ben inanıyorum herşey çok güzel olucak senin açından
Dualarımız seninle canım
Valla biz obeziteyle mücadele edince ( hele benimki artık morbitlik derecesinde ) çocukları korumak adına şimdiden çalışyoruz sanki
Benim büyük kız bu ara yine salmıştı kendini hatta 2 kg geri aldı ama bugün oda diyor İngiltereye gidene kadar bir 3 - 5 kg daha vermem şart diyeki Allahtan metabolizması hızlı biraz dikkat ettiği anda 2 kg anında yine gidiyor
Ya görmemişim canım kusura bakma ama tabiki müsade senin dilediğin gibi hitap edebilirsin
Şükür yapabildim ama baya bir zorlandım bendeeminim bir kaç güne iyice alışırız ve git gide göbişimiz ufaldıkça daha bir azimle acıya dayanırız
Acı yok Rocky Acı yok
Eylül çok sık uğrayamıyor ama eminim oda bir ara gelir yine buralara
Bildiğim kadarıyla oda azimle sağlıklı beslenip mümkün olduğu kadar az kaçamak yaparak hedefine ulaştıSporda şart tabi
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmm
Anam sabah bir attım kendimi dışarı ancak gelip yemeğimi yaptım
Yemeğim pişmek üzere ama yinede dayanamadım bir bakayım dedim
Ay bugün 20 gün önce aldığım Meme Ultrasonu için Hastaneye gittim ( ben ultrasona girene kadar ağrı geçti)
Anam gitmez olaydımmmmm
Baya kalabalık vardı birde odaya koyun sürüsü gibi 3er 3er aldı doktor milletiodaya baktım iki bölüm var birinde millet bekliyor birinde Ultrason yapılıyor hadi neyse Devlet hastanesi sonuçta dedim bekledim
Benden önce Amcamın biri Prostat için Ultrason olmuştabi konuşmaları duyuyoruz kaç kere çişe çıkıyorsun falan diye Eeeee senmisin adamın haline gülen doktor üzerini komple çıkar yat dedi ( bu arada doktorda erkek çıktımı ) onada amenna dedim mecbur sonuçta sağlıkta utanma olmaz
Normalde hep şu jeli direk şişeden sıkarlar ya Ultrason yapılacak bölgeye
Bizim Amca bir kaseye dökmüş içinede tahta çubuk komuş resmen ekmeye reçel sürer gibi bir güzel yağladı beni
Ay gülmemek için zor tuttum kendimi o an çünkü kendimi cidden reçelli ekmek gibi hissettim
Adam okadar hızlı aleti sürdü ki çistalarıma neye uğradığımı şaşırdım birde benden önceki Prostatlı amcadan kalan jeli fark ettim ve nasıl bir dumura uğradıysam ne gülme kaldı nede sesimi çıkarabildim
Çıldıracak gibi oldum ama kal geldi o an birşeyde diyemedim ( prostat muayeneside bizim kasıktan gibi yapılıyormuş ama yinede iğrenç insan o makinenin ucunu temizler ve dezenfekte eder)
Hastaneden zor attım kendimi ve eşime bir daha asla o hastaneye gitmem dedimo bile şok oldu Oha keşke adamı kalaylasaydın dedi ama cidden o an ne olduysa tek bir kelime edemeden çıktım odadan
Bu arada hiç bir şey yok dedi doktoriçimden ulen aleti sinek kovalar gibi iki sürttün neyi göreceksin diyecek halim bile yoktu düşünün artık ( ki normalde Trafikte araba kullandığımda Şöför Nebahat gibiyimdir )
Eve gelir gelmezde kendimi duşa atıp resmen çitiledim
Kaynar sularla yıkayacaktım az daha kendimi
Bu arada annemede uğrayıp kahve içtik ve olayı anlatınca oda ya Anneciğim gitme boşver o tür şeylere ne gerek var dedi ( kendisi Hipograta muhalefet olarak doğmuş bana görene gerek var diyip durur hatta hep diyorum valla seni götürsek neler çıkar kim bilir oda hemen der aman boşver duyupta üzüleceğime tak diye giderim diye )
Ben bu akşamlık bol soğanlı Yeşil Mercimek yaptım
Kızlarımda seviyor Allahtanda onlara ayrı yapmak zorunda kalmadım10 dakikaya pişer inşallahda geç kalmadan yemeğimizi yeriz
Bu arada gunaydin kizlar direk alintilara geçtim kilo durumum cumadan sadece 100 gram eksik yarinda doktor kontorlumiz var bakalım bebis kaç gram olmuş en son 420 gramdi ne kadar almis bakalim:))
Anammmmmmm birde Nezle çıktı başımaaaaaa
Senede bir sadece Grip olan ben zayıfladıkça daha sık hastalanır oldum
Eskiden hiç üşümeyen ve atlet giymeyen ben bugün itibariyle atlet giymeye başlıyacağımbugün anamda fırça yedim yine o konuda hatta döndü benim kızlarada sordu Ananız çıplak gezecek neredeyse sizde bari atlet varmı diye dedim var tabi hatta büyük torunun elinde olsa iki atlet üst üste giyecek
bozdurdum canm 7 tane ınsallah pısman olmayız esımle bı hesap yaptıkta abısınden aldıklarımız harıcınde 20 ye yakın bı borc olacak bunun altındanda zor kalkarız esımın maası cok sukur ıı ama hem ıstanbulda ev hem burda kıra benım okul masrafları ee sımdı bıde bebek masrafları derken altından kalkamayız dıye dusunduk ya bı bozdurdugum kadar daha kaldı ıste onlar harıcınde zaten settı kunyeydı kelepceydı onlara hıc dokunmadım dokunmamda hepsı hedıye geldı onlara kıyamıyorum
İyi akşamlar şekerlerrr sanırım yaşlandım yetişemiyorum artık
bir kare bitter o kadar sakıncalı değil mavişim o minik yazdığın rulo katı da gördümm
haftasonları nasılsa tartı geçti diye bir rahatlama oluyor sanırımfakat bu kaçamaklar haftaiçi birkaç güne mal oluyor kuzum o yüzden bubi tuzaklarına yenilmemek lazım
rica ederim mavişim ne demek siz az da verseniz bu önemli bence uzun vadede düşününce o minik rakamlar toplamı oluşturuyor tatlım
Slm tatlım sen bu cuma cumartesi ya da pazar sabahı tartılıp bildirimini yap cnm menüleri paylaşırsan harika olur
kızlar da yazmış gerçi ama bence bileziklerini bozdurma bitanem ne olur olmaz abisi yabancı değil sonuçtahayırlısı olsun bitanem
Valla bayılım ne güzel kararlar almışsınız mavişimin paylaştığını düzenli yaparsanız süpe rolur cecomm miniğim de mi yaptı yerim onu
Cecom nasıl dalgalar çarptıkça kayalar şekil alıyor aynen spor da öyle ama az ama çok yapabildiğin kadar kuzum mutlaka faydasını göreceksin
Ah neslim inşallah bir haber çıkar kuzum .Üüzlmez olur mu insan hepsinin kimbilir ne hatıraları vardı
Aramıza hoşgeldin canım allah bağışlasın bebişini sağlıklı menülerle ve sporla sağlıklı bir şekilde zayıflaman en büyük dileğim 4 ayda 20 kilo olmayacak rakam değil üstelik emziriyorsan onun avantajı da çok fazla
Her şey de bir hayır vardır sehercim şu an için biz bunu göremesek bile rabbim büyük bir kapı kapanır diğeri açılır canım rabbim sağlık verdikten sonra hepsi olur rabbim yardımcınız olsun cnmm
Tibet in 5 hareketini tavsiye ederim rapunzelcim bir de ister normal şınav ister duvar şınavı yap mutlaka faydasını göreceksin
@EYLUL SILA 34 kilo averen arkadaşımız canımmm
Cecom rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin kuzum göz nuru hepsi
Cecom nasıl tepki vermedin bu kadar lakaytlık mı olurya bir mikrop kapsaydın aman uzak dur bitanem gitme bir daha neyse ki birşey çıkmamış çok şükür gerçi o doktora ben olsam güvenemezdim
Hadi bakalım gzüel haberlerle gel inşallah Mervemmprensesimiz için herşey yolundadır umarımmm
bozdurdum canm 7 tane ınsallah pısman olmayız esımle bı hesap yaptıkta abısınden aldıklarımız harıcınde 20 ye yakın bı borc olacak bunun altındanda zor kalkarız esımın maası cok sukur ıı ama hem ıstanbulda ev hem burda kıra benım okul masrafları ee sımdı bıde bebek masrafları derken altından kalkamayız dıye dusunduk ya bı bozdurdugum kadar daha kaldı ıste onlar harıcınde zaten settı kunyeydı kelepceydı onlara hıc dokunmadım dokunmamda hepsı hedıye geldı onlara kıyamıyorumınsallah canm bakalım yarın gıdıcem neler dıyecek bakalım doktorumuz
Geçmiş olsun cecom daha yeni düzeldin bu sefer de nezlemiadaşım ben de hiç atlet giymem ama 2 senedir maşallah ne nezle ne grip hiç olmadım
SABAH
1 tereyaglı salcalı bazlama(ekmek yok dıye babaannem yapmıs)
3 cerı domatesı
2-3 sıyah zeytın
1 sekerlı cay
ARA
1 ulker sutlu cıkolata(cıkolatanın muptelası oldum )
1 nescafe
AKŞAM
1,5 dılım ekmek
1,5 kase tarhana corbası
2-3 kasık yogurt
10-15 tane yaprak sarması
marul salatası
avuc ıcı kadar haslanmıs et
ARA( daha yemedım babaannem soymus getırmıs az az yıcem yemesem olmayacak sımdı)
azıcık portakal
azıcık mandalına
azıcıkta greyfurt
Maaşallah adaşımValla bende anlamadım sanırım şu son gripte fazla ilaç içmek zorunda kalınca bağışıklık sistemimi zayıfladı nedir
Neyse bunuda atlatayım inşallah bir iki güne kadar ve ondan sonra inşallah bir daha hastalanmamda daha rahat olurumkuzularıma geçecek diye çekiniyorum acıkcası
Bir iki gündür yine büyük kuzunun başı ağrıyormuş hatta bugün doktora götürdük de kadın çok yoğunmuş ( ki normalde 18den ufaklara bakmıyordu kadın ama daha evvel eşi yönlendirmiştide öyle bakmıştı ) o yüzden muayene olamadan döndük
ASlında baş ağrısı tamamen stresten ve hatunun biraz tuzlu yemesi tansiyonunun biraz yükselmesi ama işte gitmek istiyorum diyince hadi götürelim dedim
Çocukcağız internette nasıl saçma sapan şeyler okuduysa ağlamaya başladı kötü birşey olmasından korkuyorum diyekızım saçmalama bak daha 4 - 5 ay evvel emar çekildi olsaydı ozaman çıkardı falan dedimde sakinleşti
Allah korusun ama nedense beynimde birşey çıkacak korkusu başlamış bu araRabbim kimseye vermesin ...Aminnnn
Uzun uzun konuştumda rahatladışimdi bir hafta boyunca belli saatlerde tansiyonunu ölçüp bakacağım ( babamız tansiyon hastası olduğunu sık sık başı ağrıdığında öğrendi ama öncesinde takip etmesi gerekiyordu ne olur ne olmaz kızıda takibe alalım öyle götürelim doktora dedi ) tabi tuzuda azaltacak ( ben yemeğe eker tuzluk çıkarmam masaya o gider çaktırmadan eker gelir onuda bugün itiraf etti çocuk işte düşünemiyor zarar olacağını ama söz verdi dikkat edecek artık )
Bak bak cimcimeye demek gizli gizli tuz ekiyormuş cecom sen rafine tuz sokma mutfağa en azındna kaya tuzunun böyle bir riski yok inşallah haftaya birşey çıkmaz canımBu internette yazılanlara inanırsa insan hakikaten hastalık hastası olur Yeni nesil çok akıllı herşeyi bir tıkla öğreniyorlar iyi mi kötü mü bu da ikilem işte böyle durumlarda
Sen de bağışıklığını güçlendirmeye çalış cecommm
amın canım ınsallah saglıkla gelsınde sıpa:) oyle borcsuz bısey olmuyorda ıste maas brden fazla yere bolunce fazlasının altına gırmeye cesaret etmek ıstemedım canm
Hayırlısı olsun o zaman Mervişim haklısın kolay değil iki ev bakmakAllah denk getirsin kuzum hangimiz borçsuzuz ki Allah yarım eder korkma sen prensesimiz uğurlu gelecek inşallah
sorma canım normalde 40 yılda bır yerdım sımdı 2-3 gunde bır yıyorum en az
Afiyetolsun kuzum şu bir reklam var ya hani prensesimiz çikomu istiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?