80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cecom hayirlisi haberlerle gelin insallah

amin canım benimde düğün zamanı cüzdanımdan 1000 tl den fazla param kaybolmuştu.hala kimsenin günahını alamıyorum evde olan.ama çok ağlamıştım.paraya değil ama bunu kimin yaptığı konusundaki üzüntümden.çünkü bir eşimin ailesi vardı evde
bence düzenin gayet güzel düzenini bu şekilde götürürsen kilo kaybın olacaktır .bu arada hoşgeldin canım..:)
canım benim Allah yardımcın olsun.inşallah herşey düzelir.duam seninle.bu arada sende Ankaradasın demek..bu ayazı beraber yaşıyoruz :)
oynakbasi34 herhangı bır cevap vermemıssın ablacım dıyorum musadenle

Hanımlar gögüs bölgesini küçültmek için tavsiyeleriniz nelerdir
1 lt lik pet şişelerle kolları aşağı yukarı indirip kaldırmak faydalı diye biliyorum cnm
selam kızlarrr ben geldiimm

bu arada dunden berı aklıma takıldı 34 kılo veren eylül kım çıksın ortaya merak ettım yahuu
evet kim yaaa oooo :)
Dunki menum
sabah kefir
7.30 kk kahvaltisi
13.30 2 kivi 1 sut ceviz
17.00 az semiz corba az brokoli haslama
az bulgur pilav ve bezelye
spor gun ici 3x 30dk yurume
Aksam lesli ve yurume 40dk
süpersin neslim :) maşallah

herkese iyi öğlenler fıstık hanımlar..anca gelebildim.
Dün sabah kepekli tost ve sade çay
öğlen patlıcan kebap ve salata
akşam az melemen ve yoğurt
spor yapamadım malesef
su 1,5 lt

Bu arada gunaydin kizlar direk alintilara geçtim kilo durumum cumadan sadece 100 gram eksik yarinda doktor kontorlumiz var bakalım bebis kaç gram olmuş en son 420 gramdi ne kadar almis bakalim:))
ay hadi güzel haberlerini alalım inşallah canım:)

hahaaa ilk kez bu kadar güzel uyandımm..
Mutluyum suan :)
Dün arkadasımın yanına gıtmıstım lavanta çayı var dedıler diğeride cok fena uyku yapıyor dıyınce ben ondan alayım dedım
bütün gün eskı okulumda hoplayıp zıplayıp etkınlık yaptık cocuklarla lavantayı da ıcmıstı ya aksam 10.30 a kadr zor durdum resmen kafayı cekıp sızmıs gıbı uyudum rahat rahat
erken uyandım haliyle ... bıde mutlu rahattım kı anlatamam herseyı cay yapmıs olablrmı
hemen evı bı toparlayıp kahvaltımı yaptım :) muzıgımı dınledım oohh dunya varmış ! :)

SABAH(10.30)
1 ince dilim ekmek (2 dilim kızartmama ragmenn 1 ile doyunca bıraktım)
2 çatal süzme peynır
1 üçgen peynir
1salatalık
1 yumurta
5-6 yeşil zeytin
yeşilçay
1 kıbrıt kutuu kada kadar kek (kardesımın yerlı malı ıcın portakallı arap dudagı yaptım dayanamadım )

öğlen
yarr-ım elma ve yulaf muslı tarcın karısımlı 1 kase yogurt

aksama ne yesem bılemıyorum

sizler ne yapacaksınız kolay bısı varsa saglıklı be de yapayımm

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Ben geldimmmmmm

Anam sabah bir attım kendimi dışarı ancak gelip yemeğimi yaptım
Yemeğim pişmek üzere ama yinede dayanamadım bir bakayım dedim

Ay bugün 20 gün önce aldığım Meme Ultrasonu için Hastaneye gittim ( ben ultrasona girene kadar ağrı geçti )
Anam gitmez olaydımmmmm
Baya kalabalık vardı birde odaya koyun sürüsü gibi 3er 3er aldı doktor milleti odaya baktım iki bölüm var birinde millet bekliyor birinde Ultrason yapılıyor hadi neyse Devlet hastanesi sonuçta dedim bekledim

Benden önce Amcamın biri Prostat için Ultrason olmuş tabi konuşmaları duyuyoruz kaç kere çişe çıkıyorsun falan diye Eeeee senmisin adamın haline gülen doktor üzerini komple çıkar yat dedi ( bu arada doktorda erkek çıktımı ) onada amenna dedim mecbur sonuçta sağlıkta utanma olmaz
Normalde hep şu jeli direk şişeden sıkarlar ya Ultrason yapılacak bölgeye
Bizim Amca bir kaseye dökmüş içinede tahta çubuk komuş resmen ekmeye reçel sürer gibi bir güzel yağladı beni

Ay gülmemek için zor tuttum kendimi o an çünkü kendimi cidden reçelli ekmek gibi hissettim
Adam okadar hızlı aleti sürdü ki çistalarıma neye uğradığımı şaşırdım birde benden önceki Prostatlı amcadan kalan jeli fark ettim ve nasıl bir dumura uğradıysam ne gülme kaldı nede sesimi çıkarabildim
Çıldıracak gibi oldum ama kal geldi o an birşeyde diyemedim ( prostat muayeneside bizim kasıktan gibi yapılıyormuş ama yinede iğrenç insan o makinenin ucunu temizler ve dezenfekte eder )

Hastaneden zor attım kendimi ve eşime bir daha asla o hastaneye gitmem dedim o bile şok oldu Oha keşke adamı kalaylasaydın dedi ama cidden o an ne olduysa tek bir kelime edemeden çıktım odadan

Bu arada hiç bir şey yok dedi doktor içimden ulen aleti sinek kovalar gibi iki sürttün neyi göreceksin diyecek halim bile yoktu düşünün artık ( ki normalde Trafikte araba kullandığımda Şöför Nebahat gibiyimdir )

Eve gelir gelmezde kendimi duşa atıp resmen çitiledim
Kaynar sularla yıkayacaktım az daha kendimi

Bu arada annemede uğrayıp kahve içtik ve olayı anlatınca oda ya Anneciğim gitme boşver o tür şeylere ne gerek var dedi ( kendisi Hipograta muhalefet olarak doğmuş bana göre ne gerek var diyip durur hatta hep diyorum valla seni götürsek neler çıkar kim bilir oda hemen der aman boşver duyupta üzüleceğime tak diye giderim diye )

Ben bu akşamlık bol soğanlı Yeşil Mercimek yaptım
Kızlarımda seviyor Allahtanda onlara ayrı yapmak zorunda kalmadım 10 dakikaya pişer inşallahda geç kalmadan yemeğimizi yeriz

bende geçen aralıkta almıştım şubatta telefonum çalındı galaxsy note 3 almıştım baya pahalıya patladı ban çalınması üzerine

aaa bende mercımek pılavı yedım 2 bardak ayranla :)
ama tarcınlı yerfıstıklı bıskuvı almıs annem 1 tanede bisküvi aldım

ama yıne de bugün cok guzeldıı :)

Anammmmmmm birde Nezle çıktı başımaaaaaa

Senede bir sadece Grip olan ben zayıfladıkça daha sık hastalanır oldum
Eskiden hiç üşümeyen ve atlet giymeyen ben bugün itibariyle atlet giymeye başlıyacağım bugün anamda fırça yedim yine o konuda hatta döndü benim kızlarada sordu Ananız çıplak gezecek neredeyse sizde bari atlet varmı diye dedim var tabi hatta büyük torunun elinde olsa iki atlet üst üste giyecek

İyi akşamlar şekerlerrr sanırım yaşlandım yetişemiyorum artık

Hadi bakalım kuzum inşallah bu sefer kaçamaksız devam edersin misafir faktörü malesef düzeni bozuyor çok haklısın cnmm

Keşke fazla zamanım olsa kuzum ne yapıyorum ki sizler de iyi ki varsınız cnmm

Geçmiş olsun bitanem ayaklarına yatarken vicks süürp çorap giyip yatsan faydası olur bitanem

bir kare bitter o kadar sakıncalı değil mavişim o minik yazdığın rulo katı da gördümm

haftasonları nasılsa tartı geçti diye bir rahatlama oluyor sanırım fakat bu kaçamaklar haftaiçi birkaç güne mal oluyor kuzum o yüzden bubi tuzaklarına yenilmemek lazım

sweetiimmmm ellerine sağlık, onca zahmet veriyosun bide şöyle daha çok verselimde uğraşına değsin inşallah

rica ederim mavişim ne demek siz az da verseniz bu önemli bence uzun vadede düşününce o minik rakamlar toplamı oluşturuyor tatlım

Günaydın kızlarr
Hafta sonu kurs sebebıyle gıremedım
Şimdiki listeniz ne alemde ben dahil oldum mu acaba ona göre bildirimlerimi yapayım dıyorum

Slm tatlım sen bu cuma cumartesi ya da pazar sabahı tartılıp bildirimini yap cnm menüleri paylaşırsan harika olur

kızlar da yazmış gerçi ama bence bileziklerini bozdurma bitanem ne olur olmaz abisi yabancı değil sonuçta hayırlısı olsun bitanem

veee ilk defa bu saattee 1 litre suyummm biteeeeerrrrrrrrrrr

Valla bayılım ne güzel kararlar almışsınız mavişimin paylaştığını düzenli yaparsanız süpe rolur cecomm miniğim de mi yaptı yerim onu

Cecom nasıl dalgalar çarptıkça kayalar şekil alıyor aynen spor da öyle ama az ama çok yapabildiğin kadar kuzum mutlaka faydasını göreceksin

Ah neslim inşallah bir haber çıkar kuzum .Üüzlmez olur mu insan hepsinin kimbilir ne hatıraları vardı

Aramıza hoşgeldin canım allah bağışlasın bebişini sağlıklı menülerle ve sporla sağlıklı bir şekilde zayıflaman en büyük dileğim 4 ayda 20 kilo olmayacak rakam değil üstelik emziriyorsan onun avantajı da çok fazla

Her şey de bir hayır vardır sehercim şu an için biz bunu göremesek bile rabbim büyük bir kapı kapanır diğeri açılır canım rabbim sağlık verdikten sonra hepsi olur rabbim yardımcınız olsun cnmm

oynakbasi34 herhangı bır cevap vermemıssın ablacım dıyorum musadenle

Hanımlar gögüs bölgesini küçültmek için tavsiyeleriniz nelerdir

Tibet in 5 hareketini tavsiye ederim rapunzelcim bir de ister normal şınav ister duvar şınavı yap mutlaka faydasını göreceksin
selam kızlarrr ben geldiimm

bu arada dunden berı aklıma takıldı 34 kılo veren eylül kım çıksın ortaya merak ettım yahuu

@EYLUL SILA 34 kilo averen arkadaşımız canımmm

Cecom rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin kuzum göz nuru hepsi

Cecom nasıl tepki vermedin bu kadar lakaytlık mı olur ya bir mikrop kapsaydın aman uzak dur bitanem gitme bir daha neyse ki birşey çıkmamış çok şükür gerçi o doktora ben olsam güvenemezdim

Bu arada gunaydin kizlar direk alintilara geçtim kilo durumum cumadan sadece 100 gram eksik yarinda doktor kontorlumiz var bakalım bebis kaç gram olmuş en son 420 gramdi ne kadar almis bakalim:))

Hadi bakalım gzüel haberlerle gel inşallah Mervemmprensesimiz için herşey yolundadır umarımmm

Son düzenleme:

Geçmiş olsun cecom daha yeni düzeldin bu sefer de nezlemi adaşım ben de hiç atlet giymem ama 2 senedir maşallah ne nezle ne grip hiç olmadım

bozdurdum canm 7 tane ınsallah pısman olmayız esımle bı hesap yaptıkta abısınden aldıklarımız harıcınde 20 ye yakın bı borc olacak bunun altındanda zor kalkarız esımın maası cok sukur ıı ama hem ıstanbulda ev hem burda kıra benım okul masrafları ee sımdı bıde bebek masrafları derken altından kalkamayız dıye dusunduk ya bı bozdurdugum kadar daha kaldı ıste onlar harıcınde zaten settı kunyeydı kelepceydı onlara hıc dokunmadım dokunmamda hepsı hedıye geldı onlara kıyamıyorum ınsallah canm bakalım yarın gıdıcem neler dıyecek bakalım doktorumuz

SABAH
1 tereyaglı salcalı bazlama(ekmek yok dıye babaannem yapmıs)
3 cerı domatesı
2-3 sıyah zeytın
1 sekerlı cay
ARA
1 ulker sutlu cıkolata(cıkolatanın muptelası oldum )
1 nescafe
AKŞAM
1,5 dılım ekmek
1,5 kase tarhana corbası
2-3 kasık yogurt
10-15 tane yaprak sarması
marul salatası
avuc ıcı kadar haslanmıs et
ARA( daha yemedım babaannem soymus getırmıs az az yıcem yemesem olmayacak sımdı)
azıcık portakal
azıcık mandalına
azıcıkta greyfurt

Hayırlısı olsun o zaman Mervişim haklısın kolay değil iki ev bakmak Allah denk getirsin kuzum hangimiz borçsuzuz ki Allah yarım eder korkma sen prensesimiz uğurlu gelecek inşallah

Geçmiş olsun cecom daha yeni düzeldin bu sefer de nezlemi adaşım ben de hiç atlet giymem ama 2 senedir maşallah ne nezle ne grip hiç olmadım

Maaşallah adaşım Valla bende anlamadım sanırım şu son gripte fazla ilaç içmek zorunda kalınca bağışıklık sistemimi zayıfladı nedir
Neyse bunuda atlatayım inşallah bir iki güne kadar ve ondan sonra inşallah bir daha hastalanmamda daha rahat olurum kuzularıma geçecek diye çekiniyorum acıkcası

Bir iki gündür yine büyük kuzunun başı ağrıyormuş hatta bugün doktora götürdük de kadın çok yoğunmuş ( ki normalde 18den ufaklara bakmıyordu kadın ama daha evvel eşi yönlendirmiştide öyle bakmıştı ) o yüzden muayene olamadan döndük
ASlında baş ağrısı tamamen stresten ve hatunun biraz tuzlu yemesi tansiyonunun biraz yükselmesi ama işte gitmek istiyorum diyince hadi götürelim dedim
Çocukcağız internette nasıl saçma sapan şeyler okuduysa ağlamaya başladı kötü birşey olmasından korkuyorum diye kızım saçmalama bak daha 4 - 5 ay evvel emar çekildi olsaydı ozaman çıkardı falan dedimde sakinleşti
Allah korusun ama nedense beynimde birşey çıkacak korkusu başlamış bu ara Rabbim kimseye vermesin ...Aminnnn

Uzun uzun konuştumda rahatladı şimdi bir hafta boyunca belli saatlerde tansiyonunu ölçüp bakacağım ( babamız tansiyon hastası olduğunu sık sık başı ağrıdığında öğrendi ama öncesinde takip etmesi gerekiyordu ne olur ne olmaz kızıda takibe alalım öyle götürelim doktora dedi ) tabi tuzuda azaltacak ( ben yemeğe eker tuzluk çıkarmam masaya o gider çaktırmadan eker gelir onuda bugün itiraf etti çocuk işte düşünemiyor zarar olacağını ama söz verdi dikkat edecek artık )

Afiyetolsun kuzum şu bir reklam var ya hani prensesimiz çikomu istiyor acaba

Bak bak cimcimeye demek gizli gizli tuz ekiyormuş cecom sen rafine tuz sokma mutfağa en azındna kaya tuzunun böyle bir riski yok inşallah haftaya birşey çıkmaz canım Bu internette yazılanlara inanırsa insan hakikaten hastalık hastası olur Yeni nesil çok akıllı herşeyi bir tıkla öğreniyorlar iyi mi kötü mü bu da ikilem işte böyle durumlarda

Sen de bağışıklığını güçlendirmeye çalış cecommm

Daha geçen gün markette kaya tuzu baktım ama cam yada haşap değirmen gerekiyormuş hatta eşime dedim görürsen al diye ama henüz cam bulamamış ( oda ille cam daha sağlıklı diyor )
Plastik değirmenlerde satılıyordu o yüzden almadım aslında bir ara Reale bir gidebilsem orada kesin vardır ( eşim arabayı altımdan alınca orası çocukla ters geliyor şuanda malum havalarda soğuk çocuk iyice üşütmesin

Dediğin gibi şimdikiler akıllı ama kandırılmayada çok müsaait bence şimdi nette okadar çok yalan yanlış şey varki çocuk ilk okuduğu yazıyla ölüyorum diye vasiyet hazırlayacak neredeyse Rabbim göstermesin ...Aminnnn

Suyuma bol limon sıkayım bende en azından en zararsız meyve üstelik acıkmayıda geçiktiriyor

Hayırlısı olsun o zaman Mervişim haklısın kolay değil iki ev bakmak Allah denk getirsin kuzum hangimiz borçsuzuz ki Allah yarım eder korkma sen prensesimiz uğurlu gelecek inşallah
amın canım ınsallah saglıkla gelsınde sıpa:) oyle borcsuz bısey olmuyorda ıste maas brden fazla yere bolunce fazlasının altına gırmeye cesaret etmek ıstemedım canm

Afiyetolsun kuzum şu bir reklam var ya hani prensesimiz çikomu istiyor acaba
sorma canım normalde 40 yılda bır yerdım sımdı 2-3 gunde bır yıyorum en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…